Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 72 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 1073
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    פטריק-
    כן סוגי פיה קיימים, זה אומר שטוגפי הוא לא נורמל הוא פיה. תזכור. אני פשוט הגיוני חח בדרכים סלעיות יהיו פוקימונים כאלו.
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך ומחליט לעשות אימון לפני המבצע באטרנה. גרוטל משגר כדור אנרגיה רב עוצמה על היפופוטס שנפגע קשות ומתקשה לעמוד. לוקסיו משגר מכת ברק חזקב על סטארביה שמתחמקת במהירות ותוקפת אותו במתקפה מהירה, מיד לוקסיו כתגובה מנחית עליה זנב ברזל. אייפום תוקפת בשבירת לבנים את מאגנמייט שמחשמח אותה בחוזקה אך היא מתחמקת. סקורופי מוכן להילחם
    אתה משחרר את הפוקימומים ומתכונן להנחית מכה חזקה על טוכפי כשההוא מתחיל לבכות, למראהו כמתוק סרורופי פוסק מלהילחם וניגש אליו בנחמדות וטוגפי בתמימות רבה עולה על גבו ומשחק עם סקורופי בהנאה. לאחר כ5 דקות הפוקימונים שלך מנצחים את היריבים שלהם, "לוקס לוקסיו" לוקסיו הרציני נוהם, הוא זוכר את מה שקיי אמר, אתם חייבים להספיק לעבור את יער אטרנה כדי להגיע ולהשתחל לעיר אטרנה על פי הוראותיו. מה תעשה?
    לאחר שהם ניצחו, אזרוק פוקדור על סטארביה, ואגש לטוגפי, אשאל אותו:"אתה רוצה להטצרף אליי למסע שלי? יהיה לנו מאוד כיף ביחד" אומר לו. 'אמנם הוא נראה תמים כרגע, אך יש לי תחושה שעם קצת אימונים הוא יוכל להיות פוקימון חזק ומאיים' אחשוב. אם הוא לא מסכים אזרוק פוקדור על היפופוטאס. אם הוא כן, אגע בו בעדינות עם הפוקדוק. לאחר מכן אתחיל ללכת לכיוון יער אטרנה, אנסה לתקשר עם קיי ולשאול אותו אם יש זמן לעוד אימון לפוקימונים שלי לפני העיר אטרנה, ביער. אחכה לתשובתו, ואם הוא עונה בשלילה, אמשיך להתקדם ביער ואתחיל להסתנן בחמקמקות אל עבר העיר (במידה ויש בה חיילים משוטטים של צוות גלקטיק) או שאלך אל העיר, ארפא את פוקימוניי במרכז ואז אנוע בחמקמקות אל עבר הבניין שקיי דיבר איתי עליו, ממנו הם מרכזים את שלטונם על העיר.
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    פטריק-
    חח כמה פוקימונים?! ואתה עוד רוצה בוויזל. ושים לב, טוגפי לא כל כך יודע להילחם, אתה תצטרך קודם כל לפתח אותו בשביל שיתחיל להילחם.

אתה זורק פוכדור על סטארביה שלאחר כמה רגעים נתפסת. תפסת סטארביה! אתה ניגש לטוגפי הקטן שעדיין משחק עם סקורופי ואומר לו
    "אתה רוצה להטצרף אליי למסע שלי? יהיה לנו מאוד כיף ביחד". טוגפי מסתכל במעט פחד עליך אך כשהוא מביט בסקורופי ובשאר הפוקימונים שלך הוא מחייך חיוך גדול "טוגפריי!!" טוגפי אומר בחיוך ואתה נוגע בו עם פוכדור אך אתה רואה שהוא לא נתפס. זה נראה שטוגפי שייך למאמן אחר. "טוגפי!!" טוגפי מתחיל לבכות, נראה שהוא איבד את המאמנת שלו. אתה זורק פוכדור על היפופוטס שנתפס. תפסת היפופוטס! אתה מחליט שטוגפי יתלווה אליכם עד שתמצאו את המאמנת שלו, ולאחר מכן אתה אוסף את הפוכדורים של סטארביה והיפופוטאס וממשיך ללכת. לאחר הדרך אתם סופסוף נכנסים ליער אטרנה. טוגפי נמצא ישוב על גבו של לוקסיו ונראה שהוא שמח מאוד מהחברה שלכם. אתה מסמס לקיי שלא עונה לך, אתה מבין שאימון נוסף לא יהיה היום. אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע לעיר אטרנה. חיילים של צוות גלאקטיק מסתובבים באופק מולך, אתה מחליט להחזיר את כולם לפוכדורים שלהם. את טוגפי אתה מכניס לתיק ומבקש ממנו להיות בשקט, אתה נותן לו לאכול מאוכל הפוקימונים שלך והוא נוגס בו בהנאה, עד שהוא מתחיל לפהק כמו תינוק ולפתע הוא נרדם. אתה סוגר את התיק עם פתח אוויר שיהיה לטוגפי וממשיך ללכת לכיוון העיר. אתה ניגש למרכז הפוקימונים לאחות ג'וי שנראית לחוצה מאוד, אך מרפאת את הפוקימונים שלך כליל. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה מעט אנשים, כולם בעיקר בבתים שלהם. אתה מבחין במגדל הגבוה, זה כנראה מגדל הרדיו של העיר. על פי מה שקיי הסביר לך צריכה להיות כניסה תת קרקעית לבניין הזה. אתה נכנס לאחד הבתים ומוצא את הדלת פנימה. אתה נכנס לתוכה ולאחר הליכה שקטה של 10 דקות אתה מגיע למרתף של המגדל, אתה יוצא החוצה ורואה מעלית לפניך. במהירות ובחשאיות אתה מתכונן ללכת אליה אך תנועה רגלית עוצרת אותך מלזוז.
    שלושה חיילים של צוות גלאקטיק ניגשים לדלת המעלית ופותחים אותה, לא נכנסים עד שבחור במדי צוות גלאקטיק בעל שיער כחול נכנס אליה ראשון אתה מזהה אותו כסטורן, אחד החיילים הבכירים של צוות גלאקטיק. המעלית נסגרת ואתה מבין שהדרך היחידה שלך לעלות למעלה היא דרך המדרוגת. בלי לבזבז זמן אתה ניגש למדרגות ועולה 10 קומות (!!) בעצמיך. אתה תשוש ועייף אך יודע שחייבים לסלק מכאן את צוות גלאקטיק. אתה פותח את הדלת כשאתה מבחין בשתי חיילות מלוות בפוקימונים. "היי! מי אתה?! פולש!!" הן צועקות ואתה יודע שאסור שיגלו אותך. אחרת יעשו עליך אמבוש. מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    פטריק-
    כן סוגי פיה קיימים, זה אומר שטוגפי הוא לא נורמל הוא פיה. תזכור. אני פשוט הגיוני חח בדרכים סלעיות יהיו פוקימונים כאלו.
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך ומחליט לעשות אימון לפני המבצע באטרנה. גרוטל משגר כדור אנרגיה רב עוצמה על היפופוטס שנפגע קשות ומתקשה לעמוד. לוקסיו משגר מכת ברק חזקב על סטארביה שמתחמקת במהירות ותוקפת אותו במתקפה מהירה, מיד לוקסיו כתגובה מנחית עליה זנב ברזל. אייפום תוקפת בשבירת לבנים את מאגנמייט שמחשמח אותה בחוזקה אך היא מתחמקת. סקורופי מוכן להילחם
    אתה משחרר את הפוקימומים ומתכונן להנחית מכה חזקה על טוכפי כשההוא מתחיל לבכות, למראהו כמתוק סרורופי פוסק מלהילחם וניגש אליו בנחמדות וטוגפי בתמימות רבה עולה על גבו ומשחק עם סקורופי בהנאה. לאחר כ5 דקות הפוקימונים שלך מנצחים את היריבים שלהם, "לוקס לוקסיו" לוקסיו הרציני נוהם, הוא זוכר את מה שקיי אמר, אתם חייבים להספיק לעבור את יער אטרנה כדי להגיע ולהשתחל לעיר אטרנה על פי הוראותיו. מה תעשה?

מייק-
    "איוויזור!" אתה אומר בהתרגשות מצורתו החדשה של הפוקימון ההתחלתי שלך, אתה רץ במהירות למאמנים ומחלץ אותם. הם מודים לך אינספור פעמים וכולכם רצים מחוץ למערה, ביחד עם ריהורן,אוניקס וג'יודוד. אתה מכוון את כולם לעיר סרוליין. אתם יוצאים מהמערה ורואים את העיר היפה מוקפת המים ולרגע אתה מתרגש מהרגע ושוכח מהסיטואציה. אתם מגיעים מהר למרכז הפוקימונים שם המאמנים של אוניקס וג'יודוד מחזירים אותם לפוכדורים שלהם כדי לקבל טיפול רפואי במרכז הפוקימונים בעוד אתה וריהורן מחכים מחוץ למרכז הפוקימונים בחשש. לאחר שעה בה ריפאת את הפוקימונים שלך. ג'קלין שולחת לך הודעה שתגיע לבית מסוים בעיר, אתה מקבל את נקודת הציון ומתחיל ללכת לשם עם ריהורן, בדרך יש מספר מאמנים שונים. אחד מציע לך חכה אם תנצח אותו. מה תעשה?
    "אל תדאג ריהורן יהיה טוב" ארגיע אותו בעודי מנסה להתגבר על החשש בדיוק כמוהו. "חכה בתמורה לניצחון? אני בעד, תוציא את הפוקימון שלך! צא איוויזור." 'אני צריך לעשות את זה מהר כי ג'קלין מחכה לריהורן ולי.' אחשוב לאחר שאסכים לקרב.

4. משתמש מנוסה
    מייק-
    יפה שחשבת על ג'קלין. מאוד חשוב!
    אתה משחרר את אייווזור מהפוכדור לקרב הראשון שלו כפוקימון מפותח. אתה שם לב לגופו המעט יותר גדול, ולצמד הניבים הקטנים הנמצאים בפיו. הדייג מתרשם מאייזור ומשחרר פוקימון גדול שאתה מזהה אותו כווילמר. "זה פוקמון מהואן, אבל במפתיע לכדתי אחד כזה בים של קנטו" הדייג מתגאה והקרב בינכם מתחיל. ווילמר קופץ מהמים בהם הוא נמצא ומשגר אקדח מים כנגד אייוזור. איווזור חוטף מכה ישירה. מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    מייק-
    יפה שחשבת על ג'קלין. מאוד חשוב!
    אתה משחרר את אייווזור מהפוכדור לקרב הראשון שלו כפוקימון מפותח. אתה שם לב לגופו המעט יותר גדול, ולצמד הניבים הקטנים הנמצאים בפיו. הדייג מתרשם מאייזור ומשחרר פוקימון גדול שאתה מזהה אותו כווילמר. "זה פוקמון מהואן, אבל במפתיע לכדתי אחד כזה בים של קנטו" הדייג מתגאה והקרב בינכם מתחיל. ווילמר קופץ מהמים בהם הוא נמצא ומשגר אקדח מים כנגד אייוזור. איווזור חוטף מכה ישירה. מה תעשה?
    "זה הולך להיות מהיר מאוד אני מקווה" אומר לאיוויזור ואפקס אותו לקרב. "המכה הזו לא אמורה להשפיע עלייך, אבל המכה שתתקוף בה כן אמורה להשפיע עליו. תתקוף את ווילמר בעלי תער ולאחר מכן בזרע עלוקה." 'אני חייב לעבוד עם בלבאזור על הדיוק שלו במתקפה הזו, הוא מפספס אותה המון' אחשוב לעצמי ואקווה שיצליח לפגוע בעזרת הזרע עלוקה לשם שינוי.

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    תעשה קרב כפול אם כבר! או אפילו משולש, לא עדיף? וחשבתי שתרצה לתפוס אחד מהפוקימונים פה, אבל אני מניח שאתה גם חושב שפוקימוני עשב זה לא משהו מאסט בצוות.

"טריקו יכול להיות אימון נהדר למאדקיפ. בוא נצא לדרך!" אתה קורא ומשחרר את מאדקיפ שיוצא מוכן לקרב. "מאדקיפ, אני בוחר בך! סטירת בוץ!". מאדקיפ מתקרב לטריקו ומשחרר מפיו מטח של אדמה בוצית שעפה לטריקו על הפרצוף וגורמת לו לטישטוש. "טריקו!" טריקו קורא ומזיז את הבוץ מעיניו ותוקף בקליע זרעים שמאדקיפ מצליח להתחמק מהם, האומנם טריקו מכין מטח נוסף. מה תעשה?
    אני דווקא חולה על פוקימוני עשב... ואולי אתפוס את טריקו. תלוי כמה טוב הוא...

~

"מאדקיפ, תירה אקדח מים על הקרקע ותקפוץ גבוה לאויר, קח תנופה ואז בעוצמה השתמש בדחיפה!!"

7. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    פטריק-
    חח כמה פוקימונים?! ואתה עוד רוצה בוויזל. ושים לב, טוגפי לא כל כך יודע להילחם, אתה תצטרך קודם כל לפתח אותו בשביל שיתחיל להילחם.

אתה זורק פוכדור על סטארביה שלאחר כמה רגעים נתפסת. תפסת סטארביה! אתה ניגש לטוגפי הקטן שעדיין משחק עם סקורופי ואומר לו
    "אתה רוצה להטצרף אליי למסע שלי? יהיה לנו מאוד כיף ביחד". טוגפי מסתכל במעט פחד עליך אך כשהוא מביט בסקורופי ובשאר הפוקימונים שלך הוא מחייך חיוך גדול "טוגפריי!!" טוגפי אומר בחיוך ואתה נוגע בו עם פוכדור אך אתה רואה שהוא לא נתפס. זה נראה שטוגפי שייך למאמן אחר. "טוגפי!!" טוגפי מתחיל לבכות, נראה שהוא איבד את המאמנת שלו. אתה זורק פוכדור על היפופוטס שנתפס. תפסת היפופוטס! אתה מחליט שטוגפי יתלווה אליכם עד שתמצאו את המאמנת שלו, ולאחר מכן אתה אוסף את הפוכדורים של סטארביה והיפופוטאס וממשיך ללכת. לאחר הדרך אתם סופסוף נכנסים ליער אטרנה. טוגפי נמצא ישוב על גבו של לוקסיו ונראה שהוא שמח מאוד מהחברה שלכם. אתה מסמס לקיי שלא עונה לך, אתה מבין שאימון נוסף לא יהיה היום. אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע לעיר אטרנה. חיילים של צוות גלאקטיק מסתובבים באופק מולך, אתה מחליט להחזיר את כולם לפוכדורים שלהם. את טוגפי אתה מכניס לתיק ומבקש ממנו להיות בשקט, אתה נותן לו לאכול מאוכל הפוקימונים שלך והוא נוגס בו בהנאה, עד שהוא מתחיל לפהק כמו תינוק ולפתע הוא נרדם. אתה סוגר את התיק עם פתח אוויר שיהיה לטוגפי וממשיך ללכת לכיוון העיר. אתה ניגש למרכז הפוקימונים לאחות ג'וי שנראית לחוצה מאוד, אך מרפאת את הפוקימונים שלך כליל. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה מעט אנשים, כולם בעיקר בבתים שלהם. אתה מבחין במגדל הגבוה, זה כנראה מגדל הרדיו של העיר. על פי מה שקיי הסביר לך צריכה להיות כניסה תת קרקעית לבניין הזה. אתה נכנס לאחד הבתים ומוצא את הדלת פנימה. אתה נכנס לתוכה ולאחר הליכה שקטה של 10 דקות אתה מגיע למרתף של המגדל, אתה יוצא החוצה ורואה מעלית לפניך. במהירות ובחשאיות אתה מתכונן ללכת אליה אך תנועה רגלית עוצרת אותך מלזוז.
    שלושה חיילים של צוות גלאקטיק ניגשים לדלת המעלית ופותחים אותה, לא נכנסים עד שבחור במדי צוות גלאקטיק בעל שיער כחול נכנס אליה ראשון אתה מזהה אותו כסטורן, אחד החיילים הבכירים של צוות גלאקטיק. המעלית נסגרת ואתה מבין שהדרך היחידה שלך לעלות למעלה היא דרך המדרוגת. בלי לבזבז זמן אתה ניגש למדרגות ועולה 10 קומות (!!) בעצמיך. אתה תשוש ועייף אך יודע שחייבים לסלק מכאן את צוות גלאקטיק. אתה פותח את הדלת כשאתה מבחין בשתי חיילות מלוות בפוקימונים. "היי! מי אתה?! פולש!!" הן צועקות ואתה יודע שאסור שיגלו אותך. אחרת יעשו עליך אמבוש. מה תעשה?
    חח כמה החלטת בשבילי בתגובה אחת
    מי אמר שאני מזנק ככה ועולה 10 קומות?
    ואני רוצה שיהיה לי טים רוטציה שאני אוכל להחליף ככה במגניבות שכזאת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "איפום, היפופוטאס, צאו!" אומר. "חפירה ושבירת לבנים! אתם יכולים אני סומך עליכם!" אחשוב. לאחר מכן אלחש לטוגפי 'תהיה שקט ורגוע, תאכל כמה שאתה רוצה'. אחכה לתגובת המאמנות, בזמן שאומר לפוקימוניי:"התחמקו מכל מתקפה מזדמנת!".
    Spoiler ספוילר

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    מייק-
    "מה?! אתה הרגת אותו?! אתה תשלם על זה!" אתה צועק בזעם. אתה לא יודע איך תתמודד עם הפוקימונים הרבים אך אתה רואה שאוניקס, ג'יודוד וריהורן ניצבים לצידך ונלחמים ביריבים שבחרו. נידוקינג מסתכל ברשעות מהצד עם המאמן שלו אך לא מתערב. אלקיד משחרר את גל ניצוץ שפוגע באוניקס ובשני הקופינגים אך לא משפיע על אוניקס ובעצם משרת טוב את אוניקס מצליח לפגוע בהם. אחד הקופינגים מסתחרר במהירות ומוציא גוש רפש על אלקיד וגורם לו לרעוד. אלקיד הורעל. אלקיד שוכב על הקרקע בלי יכולת לנוע. בלבזור תופס את שני האקנסים ומעיף אותם למרחק. פידג'יוטו מתעופפת לנידוקינג ומעיפה חול על פניו ואז תופקת אותו עם אס אווירי, נידוקינג שלא אוהב את זה בכלל יורה על פידג'יוטו קרן קרח שמעלפת אותה במקום. אתה מחזיר את פידג'יוטו לפוכדור ורץ לבדוק את הדופק של המאמן, אתה חושב שאתה שומע מספר דפיקות לב אך הן מאוד חלושות. פתאום אחד האקנסים חוזר ולופת את רגלך ומוחץ אותה, אתה צורח בכאב כשבלבזור ניגש אליו במהירות ומשחרר אותך עם גפן מצליפה, אך שני האקנסים עושים אמבוש על בלבזור שמתמודד בקרב עם שניהם בעוצמה, אך מתקשה בגלל ששניהם לופתים אותו בחוזקה. האוניקס עילף את אחד הקופינגים ואילו ג'יודוד מנסה לחלץ את בלבזור אך ללא הצלחה. רטיקט מבחין באלקיד החולה ובולם אותו בחוזקה ומעיף אותו על קיר המערה. מה תעשה?

פטריק-
    חחח סיימת את הקרב. היו שני פוקימונים. הייתי מכניס את קרינידוס אבל שיהיה.

"כל הכבוד גרוטל" אתה קורא והשופט קורא שניצחת בקרב נגד רורק. רורק מחזיר את אוניקס וניגש אליך בחיוך. "בעבר היה לי גם רמפרדוס אבל הוא יותר מדי חזק למאמנים מתחילים, לכן אני נשאר עם אוניקס וג'יודוד" רורק אומר בחיוך ומלווה אותך לרפא את הפוקימונים שלך ותוך כדי מושיט לך את תג המכון שלך
    "מזל טוב" הוא אומר בחיוך ונותן לך נרתיק שחור עם שמונה מקומות ריקים בו אתה יכול לשים את התג שלך. "נשארו לך עוד שבעה מכונים. עד הליגה! בהצלחה!" רורק אומר ומקבל את המאמן שאחריך לקרב. אתה יוצא מהמכון ומקבל הודעה מקיי שזה הזמן להמשיך לעיר הבאה. מה תעשה?

דרו-
    הוא רק בקע!!!! מה אתה רוצה שהוא ילמד בעיטת קפיצה?! ואתה רוצה ללמד אותו זריזות agility או הכוכבים? ומה שאתה מנסה ללמד אותו הוא גם לא חייב ללמוד כמתקפה, אתה פשוט יכול לפקוד עליו באמצע קרב להתחמק ממתקפה מסוימת בעזרת מתקפה מהירה.

״ריולו, הקשב היטב, נסה להשתמש במקפה מהירה! אך מבלי לפגוע בסופה, אלא רק לנוע איתה ממקום למקום. אושאווט יירת אקדחי מים על ריולו והתחמק מן המקום, זוז כל פעם למקום אחר, ריולו נסה לנוע להתגמש ולהתחמק ממקום למקום תוך כדי שאתה משתמש במהירות של מתקפה מהירה! אך ורק במהירות״ אתה מסביר לריולו שנראה חזק יותר ומבין את מה שאתה אומר לו. אושאווט מכוון אקדחי מיםעל ריולו ובאמצעות מתקפה מהירה הוא מתחמק מהם, אחד אחרי השני, מדי פעם נפגע כי אושוואוט הוא פוקימון מאומן אבל מצליח להתחמק. לפתע מהירותו של ריולו נראית כבאה במיידות. ריולו למד זריזות!. "ריולו!" ריולו נראה חזק ובטוח הרבה יותר בעצמו, הוא שמח ורוקד עם אושוואוט שנראה שמח שעזר לריולו. מה תעשה?
    אגיליטי... בדיוק זה! לא אני מבין שהוא ביצה אבל אני חייב לחזק אותו. אי אפשר לגוון ככה. גם עם המהירות אני אוכל לשלב מתקפות, מתקפה מהירה היא תקיפה בפני עצמה.
    ~~~~~
    אשמח מאוד בשבילו. אביט בו ואחייך עליו במבט משרה ביטחון ומרוצה מאוד ״כל הכבוד! גיבור קטן! אתה תיהיה לוחם גדול״ אשבח אותו.
    ואז אחשוב לעצמי שכדי ללכת לאיזור האימונים שוב לחפש לאושאווט קרב קשה ומורכב״

9. משתמש מנוסה
    מאט-
    חחח מגניב, אתה תהיה השחקן הראשון עם שלושה התחלתיים
    מאדקיפ משתמש במהירות באקדח מים ומעיף את עצמו באוויר ומתחמק מקליע הזרעים של טריקו, מאדקיפ לא מבזבז זמן ונוחת על טריקו בדחיפה חזקה שאליה טריקו משיב בחבטה עוצמתית. שתי המתקפות מתנגשות ושני הפוקימונים עפים למרחק. טריקו נראה עייף אך אינו מוותר ולאחר עוד מספר החלפות מצקפות אחד על השני הוא מתעלף ואילו מאדקיפ עומד על איתנו ומתנשפ מעט. מה תעשה?

פטריק-
    חחחח אני זורם מהר! ותהיה בריא כפרה עליך איך לעזאזל הוא ישתמש בחפירה?! אתם נמצאים בתוך בניין!!!
    אתה משחרר את אייפום והיפופוטאס שמשיבים לחימה במאווילים שתוקפות אותם בנשיכה, אייפום פוגעת בראשה של אחת מהן בשבירת לבנים ואילו היפופוטאס תוקף בבלימה שמדחיקה מעט אחורה את מאוויל שמשיבה לו בניב קרח עוצמתי ומשתק. אייפום מתחמקת בהצלחה מניב קרח של מאוויל. אחת החיילות מתקרבת אליך ומנסה לפגוע בך פיזית, ואילו השניה מגיעה למתג אזעקה בכוונה להפעיל אותו ולהזעיק את כולם. מה תעשה?

מייק-
    אתה פוקד על אייוזור להשתמש בעלי טער והמתקפה שלו חותכת את אקדח המים ופוגעת בווילמר קליל. לאחר מכן הוא לא מבזבז זמן ויורה מהפרח הסגור שעל גבו זרע עלוקה שלופט את ווילמר ושואב ממנו חיים. "ווילמר!" הדייג קורא אך אייווזור מהיר מדי, הוא משתמש בשאיבת מגה שמעלפת לחלוטין את ווילמר. "בבקשה" הדייג אומר ומושיט לך חכת דייג. מה תעשה?

דרו-
    אתה משבח את ריולו שנראה מתלהב מאוד. אתה מחליט למצוא לאושוואוט אימון רציני וחוזר לזירת המאמנים. אתה מבחין שכבר שעת ערב אך ישנם עוד מספר מאמנים. אתה בוחר מאמן אחד שמשחרר פוקימון מהפוכדור שלו שאתה סורק אותו בפוקידע ומגלה שמדובר בסנייבי. מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    מאט-
    מאדקיפ משתמש במהירות באקדח מים ומעיף את עצמו באוויר ומתחמק מקליע הזרעים של טריקו, מאדקיפ לא מבזבז זמן ונוחת על טריקו בדחיפה חזקה שאליה טריקו משיב בחבטה עוצמתית. שתי המתקפות מתנגשות ושני הפוקימונים עפים למרחק. טריקו נראה עייף אך אינו מוותר ולאחר עוד מספר החלפות מצקפות אחד על השני הוא מתעלף ואילו מאדקיפ עומד על איתנו ומתנשפ מעט. מה תעשה?

פטריק-
    חחחח אני זורם מהר! ותהיה בריא כפרה עליך איך לעזאזל הוא ישתמש בחפירה?! אתם נמצאים בתוך בניין!!!
    אתה משחרר את אייפום והיפופוטאס שמשיבים לחימה במאווילים שתוקפות אותם בנשיכה, אייפום פוגעת בראשה של אחת מהן בשבירת לבנים ואילו היפופוטאס תוקף בבלימה שמדחיקה מעט אחורה את מאוויל שמשיבה לו בניב קרח עוצמתי ומשתק. אייפום מתחמקת בהצלחה מניב קרח של מאוויל. אחת החיילות מתקרבת אליך ומנסה לפגוע בך פיזית, ואילו השניה מגיעה למתג אזעקה בכוונה להפעיל אותו ולהזעיק את כולם. מה תעשה?

מייק-
    אתה פוקד על אייוזור להשתמש בעלי טער והמתקפה שלו חותכת את אקדח המים ופוגעת בווילמר קליל. לאחר מכן הוא לא מבזבז זמן ויורה מהפרח הסגור שעל גבו זרע עלוקה שלופט את ווילמר ושואב ממנו חיים. "ווילמר!" הדייג קורא אך אייווזור מהיר מדי, הוא משתמש בשאיבת מגה שמעלפת לחלוטין את ווילמר. "בבקשה" הדייג אומר ומושיט לך חכת דייג. מה תעשה?

דרו-
    אתה משבח את ריולו שנראה מתלהב מאוד. אתה מחליט למצוא לאושוואוט אימון רציני וחוזר לזירת המאמנים. אתה מבחין שכבר שעת ערב אך ישנם עוד מספר מאמנים. אתה בוחר מאמן אחד שמשחרר פוקימון מהפוכדור שלו שאתה סורק אותו בפוקידע ומגלה שמדובר בסנייבי. מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    מאט-

פטריק-

מייק-

דרו-
    "תודה רבה, זה היה קרב טוב" אודה למאמן ואשבח את איוויזור. "קדימה בואו נזדרז לעבר ג'קלין. בכל זאת, צריך למצוא באיזה בית היא גם והיא מחכה לנו כבר די הרבה זמן" אזרז את איוויזור וריהורן ואתחיל בחיפושים אחריה.

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    חיוני לתפוס אותו. אני מוציא פוקדור חדש וזורק עליו. "עבודה מעולה!" אקרא לעבר מאדקיפ ובמידה והוא נתפס אתקדם לעבר המפגש. אני באיחור.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    אתה משבח את ריולו שנראה מתלהב מאוד. אתה מחליט למצוא לאושוואוט אימון רציני וחוזר לזירת המאמנים. אתה מבחין שכבר שעת ערב אך ישנם עוד מספר מאמנים. אתה בוחר מאמן אחד שמשחרר פוקימון מהפוכדור שלו שאתה סורק אותו בפוקידע ומגלה שמדובר בסנייבי.
    מה תעשה?
    מה? איך שעת ערב מאוחרת. סתכל אחורה ליפני שני עדכונים התעוררתי... איך לכל הרוחות כבר לילה? תן להגיע למכון בחייעת שלומי חחחח...
    ~~~~
    אביט בסנייבי ואחשוב לעצמי 'סנייבי, בהחלט פוקימון עשב רציני... יהיה לאושאווט אתגר אמיתי' ואז אוציא החוצה את החתלתול הקטן. השתמש במיקוד אנרגיה ואז תקוף בבלימה בכוח!

.

14. משתמש מנוסה
    מייק-
    אתה מודה למאמן ומלטף את ראשו הנעים של אייווזור. גופו גדל מעט מגודלו הקודם אך מלגעת בו אתה מרגיש עד כמה מסיבי הוא נהיה. אתה לוקח מהדייג את החכה ומקפל אותה ומכניס אותה לתיק. אתה ואייוזור ממשיכים ללכת על הגשר בו אתם צופים בפוקימוני מים ובמאמנים נלחמים אחד בשני. אתה מגיע לשפה השנייה של הגשר וממשיך ימינה עד שאתה מבחין בבית מבודד. אתה נכנס אליו ומבחין בג'קלין. אתה מתנצל בפני ג'קלין שאיחרת והיא מבקשת ממך שזה לא יקרה יותר. שלושתכם מתיישבים ומעבירים דוח על האירוע. ג'קלין מסבירה לך שמדי פעם צוות רוקט שודד פוקימונים ממאמנים מהמערה הזו ושהיא הייתה בטוחה שהם לא יגיעו לשם יותר. "מאוד מלהיב לראות את אייווזור. הוא נראה חזק ובריא" ג'קלין אומרת בחיוך ומחטפת את אייוזור. "אתה משוחרר. באימון הבא נלמד מהטעויות שלך באירוע " ג'קלין אומרת ונפרדת ממך. אתה יוצא החוצה מהבית וחוזר לגשר מעל המים. אפשרויות רבות לפניך. מה תעשה?

מאט- תגיד אכפת לך שסוובלו תהיה נקבה? לדעתי זה יותר מתאים חח
    אתה מחליט לתפוס את טריקו ונראה שמאדקיפ מרוצה מכך. אתה זורק פוכדור על טריקו שלאחר כמה נידנודים הפוכדור נעצר. תפסת טריקו! אתה לוקח את הפוכדור ומאדקיפ הולך לצידך ושניכם יוצאים מיער פטלבורג. הקשר שלך ושל מאדקים מתחזק כששניכם שרים שירי פוקימונים ביחד, מאדקיפ מדקלם אותם בעליזות ולאחר שאתה מחקה אותו הוא משגר מעט מים לראש שלך ושניכם צוחקים. אתם מגיעים לבקטה קטנה על שפת הים בה עוגנת סירת מנוע ועליה איש זקן והפוקימון שלו ווינגל. "קוראים לך מאט נכון?" הזקן שואל בחביבות ואתה עונה באישור. "יופי. אני בדיוק יוצא לאי, יש שם את המכון הבא שלך" הזקן אומר ואתה עולה על הסירה. מאדקיפ קורא בהתלהבות כשהסירה מתניעה. מאדקיפ מביט בהתלהבות במים ואתה מרגיש שאתה חייב לשתף את שאר הפוקימונים שלך ביום השמש היפה הזה ולכן אתה משחרר את כולם. לאחר חצי שעה של שייט אתם עושים עצירה באמצע הים, ממרחק אתה מבחין בפוקימוני מים שונים המאפיינים את מחוז הואן. צ'רמנדר משתזף בשמש בכיף ואילו מאדקיפ קופץ למים ומדגים שחייה מהירה כשרלטס מביט בו בהתלהבות. סוובלו מעופף לו בהנאה ומשקיף על כולכם. טריקו מעט מתבייש אך הוא עושה היכרות עם כולם והפוקימונים שלך מקבלים אותו כחבר לצוות. לאחר זמן הכיף שלכם אתם ממשיכים לשוט בסירה לעוד 20 דקות, צ'רמנדר מקבל מחלת ים לכן אתה מחזיר אותו. אתה מגיע לעיר (שכחתי את השם) ומגלה עיירה קטנטנה ושטופת שמש; בה אתה מבין ממאמנים באזור שישנה מערה מעניינת, פינת דייגים ואת המכון השני. מה תעשה?

דרו-
    חחחחח שכחתי ואושוואוט לא מבוסס על חתול הוא מבוסס על לוטרה!
    אתה פוקד על אושוואוט להשתמש במיקוד אנרגיה וכך הוא עושה. המאמן פוקד על סנייבי להשתמש בגפן מצליפה אך ברגע האחרון אושוואוט קופץ ומתחמק מהמתקפה, מלמעלה הוא נוחת על סנייבי במתקפת בלימה שפוגעת בחוזקה בסנייבי. "סנייבי בלימה גם אתה! ואז סופת עלים!" פוקד המאמן. מה תעשה?

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    חחחחח שכחתי ואושוואוט לא מבוסס על חתול הוא מבוסס על לוטרה!
    אתה פוקד על אושוואוט להשתמש במיקוד אנרגיה וכך הוא עושה. המאמן פוקד על סנייבי להשתמש בגפן מצליפה אך ברגע האחרון אושוואוט קופץ ומתחמק מהמתקפה, מלמעלה הוא נוחת על סנייבי במתקפת בלימה שפוגעת בחוזקה בסנייבי. "סנייבי בלימה גם אתה! ואז סופת עלים!" פוקד המאמן. מה תעשה?
    אושאוווט נראה כמו חתלתול לטעמי, דאווט וסאמורווט נראים כמו לוטרה... אבל זה ממש לא משנה.
    ~~~~~
    "אושאווט אל תיתן לו, השתמש בצדף תער כנגד. וליפני שהוא מתחיל בסופת העלים נסה לפגוע או לפחות להעיף אותו עם אקדח מים חזק וסוחף!" אדריך את הפוקימון שלי.
    'קדימה אתה מסוגל לכך...' אמלמל במוחי, חורק שיניים ומקווה שהדברים יסתדרו לטובתנו

.

עמוד 23 מתוך 72 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •