Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 72 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 1073
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    [B]

פטריק-
    חחחח אשתמש בגופה כמקפצה חח הצחקת אותי כל הכבוד על היצירתיות אבל!
    אתה רץ במהירות לעבר החיילת ובהצלחה רבה מנחית עליה אגרוף ישר באף ששובר לה אותו לחלוטין, הצליל מעט מצמרר אותך אך אתה רואה שעדיין יורד לה דם. אתה מוסיף לה בעיטה חזקה בסנטר ומעלף אותה לחלוטין. אתה מדלג מעל גופתה של החיילת ודופק ספרינט מהיר לכיוון החיילת אך לצערך לא תספיק. החיילת כבר עומדת ממש ליד מתג האזעקה כשלפתע אייפום קופצת על ראשה ושורטת את פרצופה, מותירה אותה מדממת. היפופוטאס מגיע לחיילת המופלת ובולם בראשה בחוזקה, מעלף אותה גם. אתה מסתכל על שני המאווילים אך רואה שהפוקימונים שלך הצליחו לעלף אותם. בדיוק אתה מקבל הודעה מהפוקידע. קיי. "פטריק אעשה את זה זריז. הם מסתירים משהו בקומה העליונה. בינתיים הכל למטה שקט, זה אומר שלא גילו אותך עדיין. כל הכבוד לך. תמשיך לעלות. לקומה 10. בהצלחה!" אתה מביט באייפום והיפופוטאס ומבקש מהם להמשיך, אך שניהם מסתכלים על החיילות המעולפות, הפוקימונים שלך חכמים. הם יודעים שאסור להשאיר את החיילות כאן מוטלות. הן יוכלו לחשוף אותך. מה תעשה?
    [COLOR=#800080]
    חחח
    ~~~~
    "כל הכבוד לכם, חשיבה חכמה". אומר ואוציא את גרוטל ולאקסיו שיעזרו לי להזיז את הגופות משם. לאחר מכן אחזיר את כל ארבעת פוקימוניי שבחוץ ואמשיך ללכת (בהתגנות וחמקמות, לא כמו מה שקרה מקודם חחח) למעלה כלפי הקומה העשירית. אם אראה חיילים בדרך אסתתר מפניהם. 'עדיף לתת לחלאות האלה לעבור כדי להגיע לחלאות הגדולות' אחשוב. כשאגיע לקומה העשירית, אנסה להסתתר בפינה ולהציץ על מה שקורה בדיוק, מה ה''דבר'' שהם מסתירים, כרגע עדיין בלי להגיב.
    Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [/RIGHT][/COLOR][COLOR=#0000cd]

גרייס-
    העיקר שחזרת אלינו ותוכלי להגיב כמו שצריך
    את מחזירה את פורט תוך כדי שאת משבחת אותה על הקרב הנהדר. את מסובבת את ראשך לכיוון הקהל שמריע לפורט וזה נותן לך עוד פוש של ביטחון להמשיך בקרב. את משחררת את סינדקוויל שנראה מוכן לקרב, משחרר אש מגבו ופולט מעט ממנה מפיו. לפקודותייך סינדקוויל משתמש במסך עשן שחור וסמיך שמכסה את מרבית הזירה. לבקשתו של פולקנר פידג'יוט לא נכנס לתוך ענן העשן אך הלהביור של סינדקוויל בוקע משום מקום ומצליח לפגוע בו בחוזקה. "פידג'ויוט לא לאבד את זה! קדימה מתקפת כנף!" פוקלנר פוקד על פידג'יוט שמצליח לפגוע בסינדקוויל ודוחק אותו לאחור. "עכשיו אס אווירי! בוא נסיים את זה!" פוקלנר קורא. מה תעשי?

"סינדקוויל, תישאר נמוך בתוך העשן-תנסה לזוז ממקום למקום-הוא לא יודע איפה אתה! ברגע שהוא יצלול לעשן כדי לנסות לתקוף אותך תתקוף בגלגל להבה!" הורה לסינדקוויל בלחץ, לא בטוחה מה קורה בגלל העשן שמסתיר. 'פיג'יוט לא יכול לראות את סינדקוויל.. אם גלגל הלהבה ייפגע יש לנו סיכוי לנצח..' אחשוב במוחי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    גרייס-
    "סינדקוויל, תישאר נמוך בתוך העשן-תנסה לזוז ממקום למקום-הוא לא יודע איפה אתה! ברגע שהוא יצלול לעשן כדי לנסות לתקוף אותך תתקוף בגלגל להבה!" את פוקדת על סינדקוויל וכך הוא עושה. סינדקוויל מסתווה בתוך העשן כך שפידג'יוט מפסיק את האס האווירי שלו. "הטריק הזה לא יעבוד פעמיים. פידג'יוט רוח!" פולקנר קורא וכנפיו של פידג'יוט מתחילות להתנפנף וגורמות לכך שהעשן יעוף ויתפוגג לחלוטין. סינדקוויל חשוף לחלוטין! פידג'יוט יוצא למתקפת אס אווירי בשנית ואילו סינדקוויל תוקף בגלגל להבה. שתי המתקפות מתנגשות ושני הפוקימונים מועפים לאחור. פידג'יוט מנסה לתקוף בשנית באס אווירי כלפתע נראה שבסינדקוויל נכנס פרץ חדש של אנרגיה. "סינדקוויל!!" הפוקימון קורא ואש משתחררת מגבו, ולפתע הוא מתחיל לזהור בלבן!! סינדקוויל גדל מעט ומולך נעמד פוקימון חדש
    "קווילבה!!!!!" הפוקימון קורא. "פידג'יוט זה לא יעזור לה לנצח! אס אווירי!" פולקנר קורא. מה תעשי?

פטריק-

כל הכבוד לכם, חשיבה חכמה". אתה מודה להם ששמו לב ואתה משחרר את גרוטל ולוקסיו הגדולים יותר כדי שיעזרו לך להסתיר את שתי החיילות. אתה מביט סביב במהירות ומבחין בחדר צדדי ובעזרת שבירת הלבנים של אייפום אתה מצליח לשבור את המנעול. זה חדר עם המון חומרי ניקוי, מטאטאים וסחבות. לוקסיו וגרוטל מכניסים את שתי החיילות אך אתה מחליט שזה לא מספיק רק להשאיר אותן פה. אתה נזכר במה שקיי לימד אותך, אתה מחליט לקחת מספר סחבות ומיד אתה מתחיל לקשור את ידיהן מאחורי גבן בקשר חזק ומתוח היטב. אייפום קופצת ולוקחת שתי סחבות נוספות קטנות יותר ועושה קשר סביב עיניהן של החיילות. מיד אחר כך נותנת לכל אחת מהן מכה נוספת בראש כדי שלא יתעוררו בקרוב. לאור המעשה הפוקימונים שלך מצחקקים מעט, גם אתה משחרר צחקוק אך אומר לה שזה מספיק. אתם יוצאים מהחדר ואתה סוגר את הדלת. אתה סוגר את הדלת היטב והיפופוטאס בולם את הדלת בחוזקה ובכך תוקע אותה, בצורה שלא נראית מחשידה במיוחד, לאחר מכן הוא מוציא מפיו כדורי חול זעירים ומדביק את תחתית הדלת לרצפה, בלי שיראו, ככה שהדלת לא תיפתח בקלות "היפו!" היפופוטאס מהנהן בשמחה וחבריו לצוות משבחים אותו על חשיבתו הטובה. אתה מודה לפוקימונים שלך על תפקודם הנהדר ומחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אתה לא מבזבז זמן וממשיך ללכת, אתה יודע שאסור לך לקחת את המעלית, אך אתה חייב לעלות מהר. אתה ננכ סלחדר המדרגות וממשיך לעלות, אתה נעמד מול הדלת לקומה עשר ואתה פותח אותה בזעירות. למרבה הפלא אתה מגלה משרד מהודר ומסודר וכולו ריק, ישנו ארון עץ גדול. מפתיחה שלו אתה מבחין כי אדם גדול יכול להיכנס אליו באין מפריע, בעוד בגדים תלויים על וו. אתה לא מספיק לסקור את החדר הרבה כשלפתע נשמע קול מתקרב לחדר מהדלת הראשית. יכולים לגלות אותך! מה תעשה?

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור

פטריק-

כל הכבוד לכם, חשיבה חכמה". אתה מודה להם ששמו לב ואתה משחרר את גרוטל ולוקסיו הגדולים יותר כדי שיעזרו לך להסתיר את שתי החיילות. אתה מביט סביב במהירות ומבחין בחדר צדדי ובעזרת שבירת הלבנים של אייפום אתה מצליח לשבור את המנעול. זה חדר עם המון חומרי ניקוי, מטאטאים וסחבות. לוקסיו וגרוטל מכניסים את שתי החיילות אך אתה מחליט שזה לא מספיק רק להשאיר אותן פה. אתה נזכר במה שקיי לימד אותך, אתה מחליט לקחת מספר סחבות ומיד אתה מתחיל לקשור את ידיהן מאחורי גבן בקשר חזק ומתוח היטב. אייפום קופצת ולוקחת שתי סחבות נוספות קטנות יותר ועושה קשר סביב עיניהן של החיילות. מיד אחר כך נותנת לכל אחת מהן מכה נוספת בראש כדי שלא יתעוררו בקרוב. לאור המעשה הפוקימונים שלך מצחקקים מעט, גם אתה משחרר צחקוק אך אומר לה שזה מספיק. אתם יוצאים מהחדר ואתה סוגר את הדלת. אתה סוגר את הדלת היטב והיפופוטאס בולם את הדלת בחוזקה ובכך תוקע אותה, בצורה שלא נראית מחשידה במיוחד, לאחר מכן הוא מוציא מפיו כדורי חול זעירים ומדביק את תחתית הדלת לרצפה, בלי שיראו, ככה שהדלת לא תיפתח בקלות "היפו!" היפופוטאס מהנהן בשמחה וחבריו לצוות משבחים אותו על חשיבתו הטובה. אתה מודה לפוקימונים שלך על תפקודם הנהדר ומחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אתה לא מבזבז זמן וממשיך ללכת, אתה יודע שאסור לך לקחת את המעלית, אך אתה חייב לעלות מהר. אתה ננכ סלחדר המדרגות וממשיך לעלות, אתה נעמד מול הדלת לקומה עשר ואתה פותח אותה בזעירות. למרבה הפלא אתה מגלה משרד מהודר ומסודר וכולו ריק, ישנו ארון עץ גדול. מפתיחה שלו אתה מבחין כי אדם גדול יכול להיכנס אליו באין מפריע, בעוד בגדים תלויים על וו. אתה לא מספיק לסקור את החדר הרבה כשלפתע נשמע קול מתקרב לחדר מהדלת הראשית. יכולים לגלות אותך! מה תעשה?
    אני רץ במהירות על אל הארון וסוגר את הדלת שלו, מוציא את סקורופי ואומר לו בלחש, כמעט בלי קול:"ברגע שמישהו פותח את דלת הארון, תתקיף אותו ברעל. אם אתה רואה שזה קיי תעצור את עצמך בדרך. אניח את ידי על הפוקדור של לאקסיו ואקשיב לכל שיחה שתעשה בחדר לפני שייפתח הארון (אם ייפתח).
    Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

דרו-

"וויניפ... אעע ווירליפד! מצטער כמעט והתבלבלתי, וואוו כל הכבוד לך כמה חזק אתה עכשיו" אתה קורא בהתרגשות ומביט כולך במבט מתלהב ומתמוגג מהפוקימון החדש שלך. אתה מתחיל לצעוד לכיוון ווירליפד אך הוא במהירות בזק מתגלגל אליך ונעצר מולך. מהירותו אכן השתפרה. אתה מלטף בעדינות את גופו, מבחין שפיו נעלם וכעת אינו נמצאת בצידי גופו, עורו כעט הרבה יותר נוקשה ונראה כמו גולם, כל שריונו החדש בעל בליטות קטנות קטנות. מרוב ההתפעלות מההתפחות הראשונה שלך במסע אתה שוכח מדרומקה. אתה מביט בפוקימון החמוד ומחליט כי הוא יהיה תופסת נהדרת לצוות שלך. אתה שולף פוכדור מהתיק שלך, וזורק בשמחה על דרומקה שנשאב לתוך הפוכדור. הפוכדור מתנדנד מספר פעמים. אך! דרומקה יוצא מהפוכדור! אתה כבר חושב שהוא הולך לברוח ולהיעלם לכם אך למרבה הפלא הוא פשוט מתקרב לשניכם ומחייך, "דרומקה!!" הוא פולט בשמחה ומתחיל לקפוץ מצד לצד, חוזר לפוכדור שלו ונוגע בו קלות ונשאב בשנית. לאחר מספר נדנודים הפוכדור נעצר. *תפסת דרומקה* אתה לוקח את הפוכדור ויוצא מן המערה. חוזר לדרך 3 וממשיך ללכת עד שאתה מגיע לעיר נסרן. אתה ווריליפד נהנים מלהביט בבתי קפה, במזרקות היפות מוקפות פוקימונים ובני אדם. ליצנים ופוקימונים כמו אייפום מלווים את שמחת הקהל של האנשים. נראה שזאת עדיין עיירה קטנה, אך אתה שומע כי המכון השני שלך נמצא פה, וגם מוזיאון לפרטי אספנות מכל הזמנים.
    מה תעשה?

שומע? אני חושב שאתה צריך להשתמש בספרייטים של אנשים. זה יהיה מצויין. הרבה יותר ממחיש. אם תרצה ישלי בערך 130, 45 שעיצבתי בעצמי חחח... זה יותר כיף לפגוש מאמן ככה.
    אם תרצה, אשלח לך מס' רב של ספרייטים
    ~~~~
    "איזו עיר יפייפיה... ממש נחמד להיות כאן" אמלמל לעצמי, מביט סביב באנשים ובכל חיי העיר הזו. אז אחליט שכדי לבקר במוזיאון המיוחד הזה. נראה מה מיוחד בו כלכך...

.

6. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    מייק-
    תראה תנסה לחשוב בהיגיון...אתה נמצא בתוך מכון איך לדעתך פידג'יוטו תוכל להשתמש במתקפת חול אם אין חול ברשותה? ולא כל בעיה תוכל לפתור באמצעות קרב פוקימונים. תנסה לחשוב מחוץ לקופסא, להבין מהיכן הגרידוס הזה נכנס, אולי יש פירצה באחד המקומות כדי לברוח, להבין שאם זה מגה אז כנראה המאמן של הגרידוס נמצא בקרבת מקום. באמת אני אוהב אותך כשחקן אבל אני רוצה שתשקיע יותר תראה מה אני כותב.
    "יש פה מישהו שלא נפצע ויוכל לעזור לי?!" אתה צועק ואתה שולח הודעה לג'קלין על המצב. אתה נופל על הרגליים בגלל פיצוץ נוסף שגרידוס גרם וצרחות וזעקות של אנשים ופוקימונים נשמעות. אתה משחרר את הפוקימונים שלך ופוקד עליהם לתקוף את מגה גרידוס העצום. בזמן שהפוקימונים שלך מעסיקים את הפוקימון הענקי אתה מחפש ניצולים ופצועים, אתה מצליח לחלץ שני אנשים ופסיידק שנערמו עליהם שברים מהקירות. אתה דופק על הקירות הימניים של המכון אך ללא הועיל. גרידוס פוסק מלירות את קרן העל שלו כדי בגלל ההפרעות של הפוקימונים שלך ונראה שזה רק מעצבן אותו יותר. אתה מבחין במיסטי המעולפת ממש ליד הבריכה של גרידוס. ואילו מאחורי הבריכה של גרידוס אתה לשמוע את ז

עקותיו של סקווירטל הקטן, המתחיל לטבוע בתוך הבריכה בלחץ. מה תעשה?

חחחחחח הלוואי והיה לי זמן לפתוח את הראש
    -----------------
    'שיט מיסטי וסקווירטל' אחשוב לעצמי. "איוויזור אני צריך את עזרתך. משוך את סקווירטל מהמים בעזרת הגפנים שלך ותפנה אותו מפה. אני אדאג למיסטי. אלקיד ופידג'יוטו, המשיכו להעסיק את הגרידוס הזה. פידג'יוטו השתמשי בסופה ואלקיד בגל ניצוץ." 'מעניין איך יש פה מגה גרידוס. הרי פוקימונים פראיים לא יכולים להפוך למגות.' ואז אבין שיש פה מישהו. "מי אתה המאמן של גרידוס?! תחשוף את עצמך!" אצעק בזעם.

7. משתמש מנוסה
    מייק-
    תראה.. זה פשוט מה שיגרום לי להשקיע לך בעלילה ובמשחק. שחקנים שלא חושבים ורואים הכל בצורה אחת של קרב זה לא מה שאני מחפש, אם זה כל כך קשה לך לא רוצה לכפות עליך. אחרי הכל זה צריך להיות רצון שלך להשקיע וליהנות. אהבתי שביקשת מאיווזור לעזור לך, אחד הדברים שחשבתי שתעשה.

אתה מביט בפחד נוראי על מיסטי וסקווירטל ומחליט לגייס את איווזור. איווזור שעסוק בלהתחמק מלהביור בוער של מגה גרידוס, שולף את גפניו המהירים והחדים ושולף את סקווירטל מתוך הבריכה ושם אותו במקום מבטחים ביחד עם מאמנים אחרים. מגה גרידוס מבחין בכך שתשומת ליבו הוסרה ומיד תוקף באקדח מים, אלקיד קופץ וסופג את המכה במקום איווזור ומתעלף.
    פיגג'יוטו הזועמת על כך שעילף את אלקיד, משתמשת לפוקודתיך בסופה ומצליחה להרחיק את מגה גרידוס מאיווזור שתוקף אותו בעלי טער ורק מעצבן אותו יותר. אתה מעלה לך מחשבה הגיונית לראשך. גרידוסים לא נושאים אבני מגה איתם, זה רק כשיש מאמן.
    "מי אתה המאמן של גרידוס?! תחשוף את עצמך!" אתה צועק בזעם. שום קול לא נשמע. ואתה רק עסוק בלפנות פצועים לאזור בו מסתתרים כל שאר האנשים והפוקימונים ששהו במכון. "אני כאן" אתה שומע קול קורא ולפתע קופץ מהתקרה מאמן הנראה כך
    "בלייק! נבל שפל שכמוך" מיסטי קוראת בחלישות אך מתרוממת על רגליה, תופסת פוכדור ומשחררת פוקימון משלה. "גרידוס השב מלחמה במגה גרידוס!" מיסטי קוראת ומתמוטטת. הגרידוס של מיסטי שואג בעוצמתיות ומנהל קרב זועם מול מגה גרידוס כשאיווזור ופידג'יוטו עוזרים לו. "את תשלמי על כך שלא הסכמת לתוכנית שלי. אף אחד לא מתחמק מצוות רוקט! מגה גרידוס. תחסל את שני המעצבנים. תהרוג את כולם! קרן על!!!!" בלייק צועק בשיגעון. אתה מבחין שכל קרן על שפוגעת בקיר שוברת אותו יותר ויותר, אתה מנסה לחשוב על דרכים להוציא את כולם מכאן. מה תעשה?

פטריק-
    בלי לבזבז רבע שניה מיותרת אתה נכנס לתוך הארון ומשחרר את סקורופי ונותן לו פקודה חד משמעית שכל מי שיפתח את הדלת שירעיל אותו במהירות. "סקורופי" סקורופי לוחש ושניכם נעשים דוממים כמו אוויר. ליתר ביטחון אתה אוחז בפוכדור של לוקסיו. אתה שומע צעדי רגליים נכנסים לחדר. "שבי בבקשה" קול גברי חד אומר. אתה שומע כל של בחורה מתנשף. "לא.. משנה.. מה תעשה-אני לעולם לא אתן לך את העיר הזאת. שרלטן שפל ורכרוכי שכמו-", "אני לא חושב שזה יהיה טוב גארדניה" אתה שומע את הקול אומר ואיתו רעש סטירה וצעקה חלושה של גארדניה נשמעת. "אני לא רוצה הרבה..רק שתספרי לי איפה זה. איפה הפרח?!" הבחור צועק בשיגעון. "סטורן. אתה יכול להרוג אותי. אני לא אגיד לך בחיים איפה הפרח הזה. אפילו אם הייתי יודעת." גארדניה אומרת בחלישות ומנורה נדלקת בראשך. סטורן...סטורן. אתה שמעת על השם הזה. פתאום זה מכה בך. קיי סיפר לך עליו. סטורן זה אחד הסגנים של מנהיג צוות גלאקטיק סיירוס. שיערו כחול והוא מרושע וסאדיסט. "אוקיי..אין בעיה אם זה מה שאת אומרת. בחורים. בבקשה תישארו כאן עם גארדניה. תכו אותה, ובבקשה ממכם תצלמו לי את זה. אני חייב לצאת לפגישה עם סיירוס" סטורן אומר ומתחיל לצחוק בארסיות. אתה שומע את גארדניה דומעת..סטורן יוצא מהחדר ואתה שומע שני חיילים מכים את גארדניה בשלל דרכים אפשריות. גארדניה צורחת. לפתע קול חלוש נשמע מתיקך "טוגפרייי" טוגפי מתעורר ויוצא מהתיק שלך מחוייך מאוזן לאוזן. אתה מנסה להשקיט אותו וכך גם סקורופי אך לשווא. "מה זה?" אחד החיילים פולט ועוצר את מסכת ההתעללויות. אתה שומע אותו מתקרב אליך. הלב שלך פועם כמו שלא פעם בחיים. מה תעשה?

דרו-
    תודה על הספרייטים! שלח לי עוד

"איזו עיר יפייפיה... ממש נחמד להיות כאן" אתה ממלמל לעצמיך, נהנה מלהביט בהלך הרוח הנעימה של האנשים והפוקימונים בעיר הזאת. אתה מחליט לבקר במוזיאון. אתה ווריפליפד שמתגלגל לצידך באיטיות שואלים עוברי אורח ומגלים כי המכון לא רחוק ממכם בכלל. ההפתעה הגדולה שלכם היא שהמכון נמצא בתוך המוזיאון! אתה ווירפליפד נכנסים למוזיאון ונהנים מלהביט במבחר פריטי אספנות שונים מכל הזמנים. אתה צופה בשלל חליפות וינטייג' של מאמנים מהליגות הראשונות, התגים הישנים שהיו הרשמיים של מחוז יונובה ואדרבא, אתה מביט בתמונות ותצלומים של המעבורת הראשונה שהגיעה למחוז. אתה לומד המון מכל הסיור כשלפתע אתה מגיע לאזור בו מוצג מטוס יחיד בגודל בינוני ישן כולו. אתה קורא מהשלט הכתוב ורואה כי כתוב "נתרם בשם אהבתם של בית משפחת קורנליוס למחוז אונובה המיוחד ומלא החיים. מטוסו הראשון של בן הזקונים של המשפחה,בו ביצע את טיסתו הראשונה בגיל 15 בלבד". אתה מתרשם מהמטוס וקורא עליו עוד, כשלפתע קול מוכר נשמע מאחורייך.
    "המטוס הראשון שלי מסקרן אותך?" ניקולס שואל בנימוס. מה תעשה?

8. מנהל למופת! (לשעבר)

דרו-

"איזו עיר יפייפיה... ממש נחמד להיות כאן" אתה ממלמל לעצמיך, נהנה מלהביט בהלך הרוח הנעימה של האנשים והפוקימונים בעיר הזאת. אתה מחליט לבקר במוזיאון. אתה ווריפליפד שמתגלגל לצידך באיטיות שואלים עוברי אורח ומגלים כי המכון לא רחוק ממכם בכלל. ההפתעה הגדולה שלכם היא שהמכון נמצא בתוך המוזיאון! אתה ווירפליפד נכנסים למוזיאון ונהנים מלהביט במבחר פריטי אספנות שונים מכל הזמנים. אתה צופה בשלל חליפות וינטייג' של מאמנים מהליגות הראשונות, התגים הישנים שהיו הרשמיים של מחוז יונובה ואדרבא, אתה מביט בתמונות ותצלומים של המעבורת הראשונה שהגיעה למחוז. אתה לומד המון מכל הסיור כשלפתע אתה מגיע לאזור בו מוצג מטוס יחיד בגודל בינוני ישן כולו. אתה קורא מהשלט הכתוב ורואה כי כתוב "נתרם בשם אהבתם של בית משפחת קורנליוס למחוז אונובה המיוחד ומלא החיים. מטוסו הראשון של בן הזקונים של המשפחה,בו ביצע את טיסתו הראשונה בגיל 15 בלבד". אתה מתרשם מהמטוס וקורא עליו עוד, כשלפתע קול מוכר נשמע מאחורייך.
    אבהל מעט ואומר "ה.. היי ניקולס!" בעודי עוד מעט רוטט "מה זאת אומרת שלך?!" אסתכל עליו בתמיהה ואבקש שיסביר לי.

.

9. משתמש מנוסה
    דרו-
    אתה מופתע מלראות את ניקולס לידך. ועוד יותר מופתע לשמוע כי המטוס היה שלו. "כמו שסיפרתי לך בפגישתנו הראשונה. אני נצר למשפחת מלוכה ידועה באונובה, משפחת קורנליוס. המשפחה שלנו ייצרה את המטוסים והרחפנים של כל המחוז ואפילו של אחד או שניים מחוזות אחרים. כל המשפחה שלי יודעת לתפעל מטוס. אני הייתי הראשון שהצליח להטיס אותן בגיל כל כך צעיר. לרוע המזל המטוס יצא מכלל שימוש. תאונה באוויר שכמעט והסתיימה באופן טראגי הרבה יותר, אך כמו שכבר הסברתי לך, אני מסתגל מהר" ניקולס מסביר ואתה רואה את עיניו סוקרות את המטוס, כאילו עולים במוחו זיכרונות רחוקים. לפתע ניקולס מושיט לך פתק נייר סגור. אתה פותח את הפתק במעט חשש ואתה רואה שכתוב בו. "יש לנו אימון עכשיו. אתה חייב לעבו את המכון השני. יש עדכונים חמים בעיר, אני חושש שבדרך הבאה צוות פלזמה מנהלים טקסים..טקסי הקרבות קורבן. טרנד שהתבסס חזק הצוות. בוא איתי". מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    מייק-
    תראה.. זה פשוט מה שיגרום לי להשקיע לך בעלילה ובמשחק. שחקנים שלא חושבים ורואים הכל בצורה אחת של קרב זה לא מה שאני מחפש, אם זה כל כך קשה לך לא רוצה לכפות עליך. אחרי הכל זה צריך להיות רצון שלך להשקיע וליהנות. אהבתי שביקשת מאיווזור לעזור לך, אחד הדברים שחשבתי שתעשה.

אתה מביט בפחד נוראי על מיסטי וסקווירטל ומחליט לגייס את איווזור. איווזור שעסוק בלהתחמק מלהביור בוער של מגה גרידוס, שולף את גפניו המהירים והחדים ושולף את סקווירטל מתוך הבריכה ושם אותו במקום מבטחים ביחד עם מאמנים אחרים. מגה גרידוס מבחין בכך שתשומת ליבו הוסרה ומיד תוקף באקדח מים, אלקיד קופץ וסופג את המכה במקום איווזור ומתעלף.
    פיגג'יוטו הזועמת על כך שעילף את אלקיד, משתמשת לפוקודתיך בסופה ומצליחה להרחיק את מגה גרידוס מאיווזור שתוקף אותו בעלי טער ורק מעצבן אותו יותר. אתה מעלה לך מחשבה הגיונית לראשך. גרידוסים לא נושאים אבני מגה איתם, זה רק כשיש מאמן.
    "מי אתה המאמן של גרידוס?! תחשוף את עצמך!" אתה צועק בזעם. שום קול לא נשמע. ואתה רק עסוק בלפנות פצועים לאזור בו מסתתרים כל שאר האנשים והפוקימונים ששהו במכון. "אני כאן" אתה שומע קול קורא ולפתע קופץ מהתקרה מאמן הנראה כך
    "בלייק! נבל שפל שכמוך" מיסטי קוראת בחלישות אך מתרוממת על רגליה, תופסת פוכדור ומשחררת פוקימון משלה. "גרידוס השב מלחמה במגה גרידוס!" מיסטי קוראת ומתמוטטת. הגרידוס של מיסטי שואג בעוצמתיות ומנהל קרב זועם מול מגה גרידוס כשאיווזור ופידג'יוטו עוזרים לו. "את תשלמי על כך שלא הסכמת לתוכנית שלי. אף אחד לא מתחמק מצוות רוקט! מגה גרידוס. תחסל את שני המעצבנים. תהרוג את כולם! קרן על!!!!" בלייק צועק בשיגעון. אתה מבחין שכל קרן על שפוגעת בקיר שוברת אותו יותר ויותר, אתה מנסה לחשוב על דרכים להוציא את כולם מכאן. מה תעשה?

פטריק-
    בלי לבזבז רבע שניה מיותרת אתה נכנס לתוך הארון ומשחרר את סקורופי ונותן לו פקודה חד משמעית שכל מי שיפתח את הדלת שירעיל אותו במהירות. "סקורופי" סקורופי לוחש ושניכם נעשים דוממים כמו אוויר. ליתר ביטחון אתה אוחז בפוכדור של לוקסיו. אתה שומע צעדי רגליים נכנסים לחדר. "שבי בבקשה" קול גברי חד אומר. אתה שומע כל של בחורה מתנשף. "לא.. משנה.. מה תעשה-אני לעולם לא אתן לך את העיר הזאת. שרלטן שפל ורכרוכי שכמו-", "אני לא חושב שזה יהיה טוב גארדניה" אתה שומע את הקול אומר ואיתו רעש סטירה וצעקה חלושה של גארדניה נשמעת. "אני לא רוצה הרבה..רק שתספרי לי איפה זה. איפה הפרח?!" הבחור צועק בשיגעון. "סטורן. אתה יכול להרוג אותי. אני לא אגיד לך בחיים איפה הפרח הזה. אפילו אם הייתי יודעת." גארדניה אומרת בחלישות ומנורה נדלקת בראשך. סטורן...סטורן. אתה שמעת על השם הזה. פתאום זה מכה בך. קיי סיפר לך עליו. סטורן זה אחד הסגנים של מנהיג צוות גלאקטיק סיירוס. שיערו כחול והוא מרושע וסאדיסט. "אוקיי..אין בעיה אם זה מה שאת אומרת. בחורים. בבקשה תישארו כאן עם גארדניה. תכו אותה, ובבקשה ממכם תצלמו לי את זה. אני חייב לצאת לפגישה עם סיירוס" סטורן אומר ומתחיל לצחוק בארסיות. אתה שומע את גארדניה דומעת..סטורן יוצא מהחדר ואתה שומע שני חיילים מכים את גארדניה בשלל דרכים אפשריות. גארדניה צורחת. לפתע קול חלוש נשמע מתיקך "טוגפרייי" טוגפי מתעורר ויוצא מהתיק שלך מחוייך מאוזן לאוזן. אתה מנסה להשקיט אותו וכך גם סקורופי אך לשווא. "מה זה?" אחד החיילים פולט ועוצר את מסכת ההתעללויות. אתה שומע אותו מתקרב אליך. הלב שלך פועם כמו שלא פעם בחיים. מה תעשה?

דרו-

'אין לי לאן לברוח. למה אני תמיד נלחץ במצבים קריטיים ולא מצליח לחשוב כמו שצריך על תכנית?!' אתעצבן על עצמי ואז אזכר בשיעורי פסיכולוגיית קרבות שלמדנו בזמן שיעורי בית הספר. "אתה יודע שאם אתה תמוטט את המקום, אתה והגרידוס שלך גם כן תמותו. זה מה שאתה רוצה?" אשאל אותו על מנת להסיח את דעתו ואז אפקוד "איוויזור עכשיו! שאיבת מגה אבל לפני כן תן לפידג'יוטו לפגוע בו עם מתקפת סופה. גרידוס אני יודע שאני לא המאמן שלך, אבל המאמנת שלך מעולפת ואתה חייב לעזור לנו, בשבילה... בשביל להציל אותה, תתקוף את גרידוס בכל הכוח ובמה שאתה יודע" אפקוד על שלושתם ואקווה שגרידוס יקשיב לי כמו שגם בלייק יפול לפסיכולוגיית קרב.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    אתה מופתע מלראות את ניקולס לידך. ועוד יותר מופתע לשמוע כי המטוס היה שלו. "כמו שסיפרתי לך בפגישתנו הראשונה. אני נצר למשפחת מלוכה ידועה באונובה, משפחת קורנליוס. המשפחה שלנו ייצרה את המטוסים והרחפנים של כל המחוז ואפילו של אחד או שניים מחוזות אחרים. כל המשפחה שלי יודעת לתפעל מטוס. אני הייתי הראשון שהצליח להטיס אותן בגיל כל כך צעיר. לרוע המזל המטוס יצא מכלל שימוש. תאונה באוויר שכמעט והסתיימה באופן טראגי הרבה יותר, אך כמו שכבר הסברתי לך, אני מסתגל מהר" ניקולס מסביר ואתה רואה את עיניו סוקרות את המטוס, כאילו עולים במוחו זיכרונות רחוקים. לפתע ניקולס מושיט לך פתק נייר סגור. אתה פותח את הפתק במעט חשש ואתה רואה שכתוב בו. "יש לנו אימון עכשיו. אתה חייב לעבו את המכון השני. יש עדכונים חמים בעיר, אני חושש שבדרך הבאה צוות פלזמה מנהלים טקסים..טקסי הקרבות קורבן. טרנד שהתבסס חזק הצוות. בוא איתי".
    מה תעשה?
    אקרא הכל בקפדנות ואגיב לנושא ברצינות, אהנהן בראשי מבלי לדבר וחלילה למשוך את תשומת הלב של המבקרים במוזיאון.
    אצא ברוגע החוצה עם ניקולס וכשניהיה בינינו לבין עצמנו אשאל "תגיד מה פשר הקרבת הקורבנות הללו? וקדימה, בוא נתחיל... איזה פוקימון להוציא?"

.

12. משתמש מנוסה
    מייק-
    יפה. פשוט רוצה שתהנה כמה שיותר תסתכל על התגובות של רון לזה אני מתכוון. תראה מה אני עושה.
    אתה כבר מתחיל לחשוב מחשבות טורדניות על מר גורלך ועל מזלך הלא מוצלח.
    "אתה יודע שאם אתה תמוטט את המקום, אתה והגרידוס שלך גם כן תמותו. זה מה שאתה רוצה?" אתה אומר לבלייק ומנסה למשוך את תשומת ליבו. "אל תדאג חבר. יש לי איך לברוח מכאן, חבל שלכם אין" בלייק משיב לך בארסיות. אתה מנצל את הזמן כדי לחלק הוראות לפוקימונים שלך. איווזור משתמש בשאיבת מגה שמחלישה מעט את גרידוס ומחזקת את איווזור מהפגיעות.פידג'יוטו משתמש בסופה אך אין לה כל כך השפעה. מגה גרידוס כבד מאוד וזה רק מזיז אותו מטרים ספורים. לפתע עולה בראשך רעיון. אתה זוכר שמגה גרידוס כמעט שבר את הקירות, קרן העל שלו מאוד עוצמתית. אולי עוד קרן על אחת או כל סוג של מתקפה אחרת תגרום ליצור בקיר חור שיוכל למלט מפה את כולם. "השגתי את מה שרציתי מיסטי. ועכשיו אני הולך לקחת את זה לבוס. בתכלס אני יכול ללכת...אבל מה כל הכיף פה? אני באמת רוצה להרוג את כולכם. בשביל ג'יאובני." בלייק אומר ברשעות. מה תעשה?

דרו-
    אתה קורא בקפדנות את הנושא ומבין כי יש לכם משימה גדולה לפניכם. אתה מהנהן מבלי לדבר ויוצא עם ניקולס באופן רגיל מהמוזיאון מבלי למשוך תשומת לב מיותרת. ניקולס מכניס את ידיו לכיסו ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר נסרן, אתה מבחין כי אתם נכנסים ליער פינוויל,לאחר שתעבור את המכון השני תצטרך לחצות אותו. מגוון פוקימונים שונים נראים למולכם אך אין זמן. אתם ממשיכים ללכת.
    "תגיד מה פשר הקרבת הקורבנות הללו? וקדימה, בוא נתחיל... איזה פוקימון להוציא?" אתה שואל את ניקולס שמתיישב על סלע ומבקש ממך לרשום את דבריו. "מדובר בטקסים נוראיים..הסברתי לך כבר שצוות פלזמה מאמין בשחרור פוקימונים לחופשי. שכביכול נשמע כמו דבר טוב, אך הם בעצם מתכוונים לכך שהם רוצים לשחרר פוקימונים כדי שהם יוכלו לשלוט בכולם. הם סוג של...מקריבים פוקימונים של מאמנים בגלל שהם כביכול "נפגמו" כי היו תחת מאמן ובני אדם. לעיתים מקריבים גם את המאמנים כי הם כביכול "העזו" לגרום לפוקימון להיות כלוא ולא חופשי. אבל כאן הם צבועים. שנינו יודעים שאם הם יראו פוקימון חזק כמו סאמורוט הם לא יהרגו אותו..זה כבר נתון לחייל הספציפי שינהל את טקס הקרבת הקורבנות. בכל מקרה הם נהיו פסיכיים לחלוטין." ניקולס אומר ומבקש ממך לשחרר את כל הפוקימונים שלך. ניקולס סוקר באיטיות את הפוקימונים שלך בחיוך. "הם מאוד התחזקו. ואני רואה שצירפת לצוות חבר קטן ואדמדם. ווירליפד. ממש גדול" ניקולס אומר בחיוך ומלטף את דרומקה ווירליפד שמסמיקים מדבריו. "ניקולס מוציא ממעילו מספר תמונות. "תראה.. המאמנים האלו והפוקימונים שבתמונה נעלמו. הנעדר שנעלם להכי הרבה זמן זה מלפני שבועיים. אני מאוד חושש שהם עושים את טקס הקרבת הקורבנות איתם". ניקולס מסביר לך ואתה סוקר את התמונות. בינהם יש ילדה קטנה עם משקפיים, בחור בשנות ה-20 לחייו, איש זקן ובחורה גבוהה ובלונדינית שדיי מוצאת חן בעיניך.."היא נעלמה לפני שבוע. עדויות אומרות שראו אותה בעיר קסטליה לפני שנעלמה" ניקולס מסביר באיטיות וברגישות למצב. "קדימה. בוא נתחיל" ניקולס אומר. אתה מחליף לבגדי האימונים שניקולס הביא לך ואילו הוא פורס את מזרן האימונים. במשך שעה וחצי כולכם מתחזקים. ניקולס מעביר לך שיעור בסיסי באיך הקרבות הקורבן האלו מתחילות, בהקראת פרטים קצרים על חייו של הקורבן את חטאיו. לאחר מכן או שהם לוקחים פוקימון רוח כמו קופרגיוס שייקח את הנשמה של הפוקימון או הבן אדם ויהרוג אותו, או שהם פשוט הורגים אותם בתלייה. הם משאירים את הגופות בשטח כדי לעורר פחד ואימה כלפי האנשים האחרים. אין ביסוס לגבי למה הם לוקחים את האנשים שלקחו, פשוט כל אחד שעובר לידם" ניקולס מסביר. ניקולס ואתה מתאמנים ומחזקים את שיטות הלחימה שלך, אתה מכניס מרפקים ואגרופי סנוקרת לרפרטואר שלך בעוד על הבעיטות אתה משתדל להבין את השיטה שניקולס מסביר. הפוקימונים שלך עובדים קשה לא פחות. ריולו ודרומקה מנהלים קרב נהדר. ריולו סופסוף מתחיל להילחם כפוקימון אמיתי, מבצע קפיצות. משלב בעיטות רגליים ואגרופים, מתחמק באלגנטיות. "הטבע של פוקימון הלוחם יוצא ממנו. לדרומקה יש מרץ לא רגיל" ניקולס אומר בחיוך. דרומקה נהנה מהאימון לא פחות. אתה מבחין במרץ של דרומקה החמוד שמתגלגל ומתחמק ממתקפותיו של ריולו ורק מעצבן אותו יותר, ומדי פעם יורה עליו מטח אש בעזרת מתקפת שריפה. לפתע דרומקה מתחיל להיות מוקף באש בוערת והוא פוגע בריולו כגלגל אש גדול. דרומקה למד גלגל להבה! אושוואוט ווירליפד מנהלים קרב אימתני אף יותר. אקדח המים של אושוואוט בולם את הגלגול של ווריליפד אך ווירליפד משקיע אנרגיה גדולה יותר בגלגול ומצליח להגיע לאושוואוט שקופץ מעליו ומשתמש בסילון אקווה, ווירליפד משתמש במתקפת מחבש ושתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ. לאחר שעה וחצי כולכם מזיעים. שיטות הקרב שלך השתפרו מאוד, הבעיטות שלך גבוהות יותר ומהלכי הידיים שלך מהירים יותר. הפוקימונים שלך יושבים מותשים אחד ליד השני כשניקולס מחלק להם סיטרוס ברי
    שעוזר להם להרגיש יותר טוב. "קדימה. אתה מוכן. וכבר נראה שמתחיל ערב. אני אומר בלי שום צל של ספק שהפוקימונים שלך ינצחו את המכון מחר. שמרתי לך קרב אצל מנהיגת המכון לנורה בשעה עשר בבוקר" ניקולס אומר בחיוך, מתנשם מעט. "יש עוד משהו שתרצה לדעת? לפני שאנחנו נפרדים שוב?" ניקולס שואל בנימוס המוכר שלו. מה תעשה?

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    "סינדקוויל, תישאר נמוך בתוך העשן-תנסה לזוז ממקום למקום-הוא לא יודע איפה אתה! ברגע שהוא יצלול לעשן כדי לנסות לתקוף אותך תתקוף בגלגל להבה!" את פוקדת על סינדקוויל וכך הוא עושה. סינדקוויל מסתווה בתוך העשן כך שפידג'יוט מפסיק את האס האווירי שלו. "הטריק הזה לא יעבוד פעמיים. פידג'יוט רוח!" פולקנר קורא וכנפיו של פידג'יוט מתחילות להתנפנף וגורמות לכך שהעשן יעוף ויתפוגג לחלוטין. סינדקוויל חשוף לחלוטין! פידג'יוט יוצא למתקפת אס אווירי בשנית ואילו סינדקוויל תוקף בגלגל להבה. שתי המתקפות מתנגשות ושני הפוקימונים מועפים לאחור. פידג'יוט מנסה לתקוף בשנית באס אווירי כלפתע נראה שבסינדקוויל נכנס פרץ חדש של אנרגיה. "סינדקוויל!!" הפוקימון קורא ואש משתחררת מגבו, ולפתע הוא מתחיל לזהור בלבן!! סינדקוויל גדל מעט ומולך נעמד פוקימון חדש
    "קווילבה!!!!!" הפוקימון קורא. "פידג'יוט זה לא יעזור לה לנצח! אס אווירי!" פולקנר קורא. מה תעשי?

פטריק-

אני מהפלפון אז לא יכולה לצטט נורמאלי
    --------------
    אחוש גאווה בסינדקוויל שהתפתח. "אתה מעולה סינדק-כלומר, קוואליבה!" אומר בהתרגשות. "ברגע שפיגיוט יהיה קרוב אלייך מספיק עם האס האווירי תתקוף אותו בלהביור!" אומר. 'פיגיוט יצבוא מהירות מהאס האווירי ולא יוכל להתחמק מההתקפה בגלל המהירות ההתקפה שלו..'
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מייק-
    יפה. פשוט רוצה שתהנה כמה שיותר תסתכל על התגובות של רון לזה אני מתכוון. תראה מה אני עושה.
    אתה כבר מתחיל לחשוב מחשבות טורדניות על מר גורלך ועל מזלך הלא מוצלח.
    "אתה יודע שאם אתה תמוטט את המקום, אתה והגרידוס שלך גם כן תמותו. זה מה שאתה רוצה?" אתה אומר לבלייק ומנסה למשוך את תשומת ליבו. "אל תדאג חבר. יש לי איך לברוח מכאן, חבל שלכם אין" בלייק משיב לך בארסיות. אתה מנצל את הזמן כדי לחלק הוראות לפוקימונים שלך. איווזור משתמש בשאיבת מגה שמחלישה מעט את גרידוס ומחזקת את איווזור מהפגיעות.פידג'יוטו משתמש בסופה אך אין לה כל כך השפעה. מגה גרידוס כבד מאוד וזה רק מזיז אותו מטרים ספורים. לפתע עולה בראשך רעיון. אתה זוכר שמגה גרידוס כמעט שבר את הקירות, קרן העל שלו מאוד עוצמתית. אולי עוד קרן על אחת או כל סוג של מתקפה אחרת תגרום ליצור בקיר חור שיוכל למלט מפה את כולם. "השגתי את מה שרציתי מיסטי. ועכשיו אני הולך לקחת את זה לבוס. בתכלס אני יכול ללכת...אבל מה כל הכיף פה? אני באמת רוצה להרוג את כולכם. בשביל ג'יאובני." בלייק אומר ברשעות. מה תעשה?

דרו-
    אתה קורא בקפדנות את הנושא ומבין כי יש לכם משימה גדולה לפניכם. אתה מהנהן מבלי לדבר ויוצא עם ניקולס באופן רגיל מהמוזיאון מבלי למשוך תשומת לב מיותרת. ניקולס מכניס את ידיו לכיסו ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר נסרן, אתה מבחין כי אתם נכנסים ליער פינוויל,לאחר שתעבור את המכון השני תצטרך לחצות אותו. מגוון פוקימונים שונים נראים למולכם אך אין זמן. אתם ממשיכים ללכת.
    "תגיד מה פשר הקרבת הקורבנות הללו? וקדימה, בוא נתחיל... איזה פוקימון להוציא?" אתה שואל את ניקולס שמתיישב על סלע ומבקש ממך לרשום את דבריו. "מדובר בטקסים נוראיים..הסברתי לך כבר שצוות פלזמה מאמין בשחרור פוקימונים לחופשי. שכביכול נשמע כמו דבר טוב, אך הם בעצם מתכוונים לכך שהם רוצים לשחרר פוקימונים כדי שהם יוכלו לשלוט בכולם. הם סוג של...מקריבים פוקימונים של מאמנים בגלל שהם כביכול "נפגמו" כי היו תחת מאמן ובני אדם. לעיתים מקריבים גם את המאמנים כי הם כביכול "העזו" לגרום לפוקימון להיות כלוא ולא חופשי. אבל כאן הם צבועים. שנינו יודעים שאם הם יראו פוקימון חזק כמו סאמורוט הם לא יהרגו אותו..זה כבר נתון לחייל הספציפי שינהל את טקס הקרבת הקורבנות. בכל מקרה הם נהיו פסיכיים לחלוטין." ניקולס אומר ומבקש ממך לשחרר את כל הפוקימונים שלך. ניקולס סוקר באיטיות את הפוקימונים שלך בחיוך. "הם מאוד התחזקו. ואני רואה שצירפת לצוות חבר קטן ואדמדם. ווירליפד. ממש גדול" ניקולס אומר בחיוך ומלטף את דרומקה ווירליפד שמסמיקים מדבריו. "ניקולס מוציא ממעילו מספר תמונות. "תראה.. המאמנים האלו והפוקימונים שבתמונה נעלמו. הנעדר שנעלם להכי הרבה זמן זה מלפני שבועיים. אני מאוד חושש שהם עושים את טקס הקרבת הקורבנות איתם". ניקולס מסביר לך ואתה סוקר את התמונות. בינהם יש ילדה קטנה עם משקפיים, בחור בשנות ה-20 לחייו, איש זקן ובחורה גבוהה ובלונדינית שדיי מוצאת חן בעיניך.."היא נעלמה לפני שבוע. עדויות אומרות שראו אותה בעיר קסטליה לפני שנעלמה" ניקולס מסביר באיטיות וברגישות למצב. "קדימה. בוא נתחיל" ניקולס אומר. אתה מחליף לבגדי האימונים שניקולס הביא לך ואילו הוא פורס את מזרן האימונים. במשך שעה וחצי כולכם מתחזקים. ניקולס מעביר לך שיעור בסיסי באיך הקרבות הקורבן האלו מתחילות, בהקראת פרטים קצרים על חייו של הקורבן את חטאיו. לאחר מכן או שהם לוקחים פוקימון רוח כמו קופרגיוס שייקח את הנשמה של הפוקימון או הבן אדם ויהרוג אותו, או שהם פשוט הורגים אותם בתלייה. הם משאירים את הגופות בשטח כדי לעורר פחד ואימה כלפי האנשים האחרים. אין ביסוס לגבי למה הם לוקחים את האנשים שלקחו, פשוט כל אחד שעובר לידם" ניקולס מסביר. ניקולס ואתה מתאמנים ומחזקים את שיטות הלחימה שלך, אתה מכניס מרפקים ואגרופי סנוקרת לרפרטואר שלך בעוד על הבעיטות אתה משתדל להבין את השיטה שניקולס מסביר. הפוקימונים שלך עובדים קשה לא פחות. ריולו ודרומקה מנהלים קרב נהדר. ריולו סופסוף מתחיל להילחם כפוקימון אמיתי, מבצע קפיצות. משלב בעיטות רגליים ואגרופים, מתחמק באלגנטיות. "הטבע של פוקימון הלוחם יוצא ממנו. לדרומקה יש מרץ לא רגיל" ניקולס אומר בחיוך. דרומקה נהנה מהאימון לא פחות. אתה מבחין במרץ של דרומקה החמוד שמתגלגל ומתחמק ממתקפותיו של ריולו ורק מעצבן אותו יותר, ומדי פעם יורה עליו מטח אש בעזרת מתקפת שריפה. לפתע דרומקה מתחיל להיות מוקף באש בוערת והוא פוגע בריולו כגלגל אש גדול. דרומקה למד גלגל להבה! אושוואוט ווירליפד מנהלים קרב אימתני אף יותר. אקדח המים של אושוואוט בולם את הגלגול של ווריליפד אך ווירליפד משקיע אנרגיה גדולה יותר בגלגול ומצליח להגיע לאושוואוט שקופץ מעליו ומשתמש בסילון אקווה, ווירליפד משתמש במתקפת מחבש ושתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ. לאחר שעה וחצי כולכם מזיעים. שיטות הקרב שלך השתפרו מאוד, הבעיטות שלך גבוהות יותר ומהלכי הידיים שלך מהירים יותר. הפוקימונים שלך יושבים מותשים אחד ליד השני כשניקולס מחלק להם סיטרוס ברי
    שעוזר להם להרגיש יותר טוב. "קדימה. אתה מוכן. וכבר נראה שמתחיל ערב. אני אומר בלי שום צל של ספק שהפוקימונים שלך ינצחו את המכון מחר. שמרתי לך קרב אצל מנהיגת המכון לנורה בשעה עשר בבוקר" ניקולס אומר בחיוך, מתנשם מעט. "יש עוד משהו שתרצה לדעת? לפני שאנחנו נפרדים שוב?" ניקולס שואל בנימוס המוכר שלו. מה תעשה?
    הרעיון הזה של הקרן על של גרידוס היה לי בראש אבל לא ידעתי מה ההתקפות שלו חחחחח
    -------------
    'גרידוס של מיסטי! הוא זה שיעזור לי להבריח את כולם!' אחשוב "גרידוס, אני יודע שאני לא המאמן שלך, אבל המאמנת שלך מאוד חלשה עכשיו וצריך להציל אותה ואת שאר המאמנים והפוקימונים שנמצאים פה. תנסה לשבור את הקיר באיזושהי מתקפה שאתה יודע. איוויזור ופידג'יוטו ימשיכו להעסיק את הגרידוס השני בינתיים אבל הכל תלוי בך עכשיו!" אשים את מבטחי בגרידוס ואחזור בינתיים לקרב על מנת להגן על גרידוס "תספגו מכות בשביל גרידוס אם צריך! פידג'יוטו מתקפת כנף, איוויזור זרע עלוקה ואז שאיבת מגה, זה יחזק אותך הרבה יותר ביחד."

15. משתמש מנוסה
    מייק-
    חח התכוונתי שתגרום למגה גרידוס לשבור את הקיר, אבל שיהיה. תייחס יותר חשיבות לבלייק..
    אתה מנסה לבקש בצורה כמה שיותר נעימה מהגרידוס של מיסטי להשתמש בקרן על ולפוצץ את הקיר. מגה גרידוס נושך בחוזקה את גרידוס ומסב לו נזק. פידג'יוטו תוקפת את מגה גרידוס שלצערך מצליח לפגוע בה בעזרת קרן קרח ולעלף אותה. אתה מחזיר את פידג'יוטו לפוכדור ונותרו רק גרידוס של מיסטי ואייווזור. "לא אתן לאף אחד לצד מכאן. כולם ימותו!" בלייק קורא בעצבים ורץ אליך במהירות ומפיל אותך לרצפה באגרוף. "לא תיקח את מה שלקחתי. יאשימו את מיסטי וינדו אותה מהעיר! הוא גדל! הוא גדל! וזה רק יחזק אותו!" בלייק צוחק ברוע טהור. גרידוס של מיסטי מנסה לשבור את הקיר באמצעות קרן על אך מגה גרידוס מפריע לו. איווזור מושך א מגה גרידוס באמצעות גפניו ונותן לגרידוס יתרון. אתה רואה שאנשים כבר התחילו לנסות להפיל את הקיר לבד. ללא הצלחה. "כל הפוקימונים שיש לנו כאן הם תינוקות. צריך פוקימון מבוגר יותר שיוריד את הקיר!" אחד האנשים צועק. מה תעשה?

גרייס-
    הקהל מריע בעוצמה לקווילבה ואת חשה גאווה עצומה.
    "אתה מעולה סינדק-כלומר, קוואליבה!" את קוראת בחיוך וקווילבה מביט בך בהערצה. "ברגע שפיגיוט יהיה קרוב אלייך מספיק עם האס האווירי תתקוף אותו בלהביור!" את פוקדת. פידג'יוט קרוב מדי ואפילו לצבור להביור קווילבה לא יספיק, לכן הוא פשוט זז במהירות בזק ומתחמק מפידג'יוט ופוגע בצדו הימני של גופו. קווילבה למד מתקפה מהירה! עכשיו קווילבה משחרר מפיו מטח עצום של אש בוערת כשאש מראשו וגבו יוצאת החוצה בסערה. פידג'יוט נפגע במלוא העוצמה ומעולף במקום. "המנצח הוא קווילבה!" השופט קורא והקהל קופץ מהרגליים. את רצה לקווילבה ומחבקת אותו, משבחת אותו על הקרב כשפולקנר מחזיר את פידגי'וט לפוכדור ומתקרב אלייך בחיוך. "כל הכבוד לך. את מאמנת מוכשרת. זה שלך" פולקנר אומר בחיוך ומושיט לך נרתיק שחור וכמובן את תג המכון
    , את מכניסה את התג לתוך הנרתיק. "עכשיו נשארו לך רק עוד שבעה מכונים עד הליגה של ג'וטו!" פולקנר מלהיב אותך ומלווה אותך החוצה מן המכון עם קווילבה. את מקבלת הודעה מוונסה שמברכת אותך על הניצחון. ואומרת לך שהגיע הזמן להמשיך לעיר הבאה. בה יתרחש אימון ועדכון על דברים חשובים שכדאי שתעברו עליהם. מה תעשי?

עמוד 26 מתוך 72 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •