Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 72 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    מייק-
    חחח אתה אמיתי? ג'קלין אמרה לך שבזמן שהיית בתוך המכון צוות רוקט גם השתולל מבחוץ. וכל הפצועים מתוך המכון ששיחררת הלכו למרכז הפוקימונים. תקרא ותבין יותר טוב

"אוק.. אוקיי. אז ניפגש בערב." אתה אומר לג'קלין ומבקש טיפול רפואי מהאחות ג'וי שמקבלת אותך מיד. היא מכניסה אותך לחדר ומורחת לך משחה על הפנים ונותנת לך משחה עם קרח להצמיד למקום הפגיעה. לאחר שעה אתה יוצא החוצה ויושב בלובי של מרכז הפוקימונים, כשסקווירטל יוצא מחדרו גם ומחבק אותך. "סקווירטל!" סקווירטל קורא בחיוך. אתה מקבל הודעה מג'קלין שהפגישה תהיה בשמונה בערב מחוץ למרכז הפוקימונים. עכשיו השעה חמש. אתה עדיין תשוש ועייף מהתקרית עם בלייק ונראה שאתה צריך קצת זמן להירגע ולחשוב. מה תעשה?

גרייס-
    זובאט מעורר בך גועל אך לעומת זאת מיסדריווס ולארביטר מעניינים אותך. את מבקשת מקווילבה לתקוף את אחת המיסדרייוסים וזה מה שהוא עושה. קווילבה משגר להביור שמפחיד את לארביטר. את מתקרבת באיטיות ללארביטר ומתכופפת אליו בחיוך "היי חמוד, אין לך מה לפחד ממני" את מגישה ללארביטר אוכל שאוכל אותו בהנאה. "רוצה לבוא איתי לצפות בקרב?" את שואלת את לאביטר שנראה מחייך. את מרימה את לארביטר ורואה עד כמה חמוד הוא באמת. קווילבה נלחם באומץ רב במיסדריווס שלפתע מבקשת מקווילבה לעצור את הקרב. מיסדרייווס ניגשת למיסדרייוס השנייה, את מבינה שמדובר באחותה, היא מברכת אותה לשלום ומרחפת אלייך "מיסדרייוס" היא אומרת בחיוך, את מוציאה פוכדור ומיסדרייווס פותחת אותו מרצונה החופשי ונכנסת לתוכו. תפסת מיסדרייוס!"מיסדרי מיסדריווס" המיסדרייווס השנייה אומרת לך. כאילו מבקשת שתשמרי על אחותה כמו שצריך ונעלמת בין צלליה של המערה. את רואה כי הפוקימונים שלך מפחדים מאוד ומבקשים להמשיך בדרך, נראה שגם לארביטר מסכים איתם. מה תעשי?
    חחחחח כנראה שאתה לא הבנת אותי אם כבר. שאלתי אותה מה קרה בעיר אולי היא יודעת משהו למה תקפו או משהו.
    ------------
    'מה הצוות רוקט האלה חיפשו פה? מה יש להם לקחת? ומה לעזאזל אני אמור לעשות עד 8 כשמיסטי לא כשירה להלחם בקרב מכון?! טוב... את האמת שגם אני די תשוש' אעסיק את עצמי במחשבות "סקווירטל מיסטי היא המאמנת שלך? היא תפסה אותך?" אשאל אותו בינתיים בזמן שארגע ואחכה לראות את תנועת ראשו לכן או ללא.

2. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חח כמה פוקימונים. עוד אין לך פוקימון או עשב!

"אל תדאגו. קדימה בואו נלך" את אומרת לפוקימונים שלך בחיוך ונראה שהוקל להם. "קדימה לארביטאר, בוא נוציא אותך מפה" את מוסיפה ונראה שלארביטר שמח לצאת מהמקום הזה. 'מעניין עם לארביטר הלך לאיבוד פה.. לא נראה שהמערה הזו זה מקום המחייה הטבעי שלו..'. את חושבת לעצמיך ומחליטה להציע ללארביטר להצטרף אליכם. לארביטר מביט בחיוך אלייך ונראה שהוא מסכים, אך את רואה שהוא עוד תינוק קטן. את לוקחת פוכדור ריק ומתכוונת להכניס לתוכו את לארביטר אך מסיבה כלשהיא הוא לא נכנס. כנראה הוא שייך למישהו אחר, כנראה שהוא באמת הלך לאיבוד. אתם ממשיכים ללכת עד שאת מגיעה לדרך 34, בה את ממשיכה ללכת עם הפוקימונים שלך עד שאת רואה את העיר אזליה, ואת רואה שהעיר נתונה תחת שליטה של צוות ניאו רוקט. וונסה מתקשרת אלייך. לבקשתה את מכניסה את כל הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואת לארביטר את ממשיכה להחזיק בידייך. "העיר אזליה נתונה תחת משטר של צוות ניאו רוקט..את חייבת לעזור לי להציל אותם. תלכי ללגונת הסלופוק. תכניסי את היד לתוך המים." וונסה אומרת. את נכנסת לעיירה. העיירה נראית מעט דוממת, מעט מאוד אנשים הולכים ברחובות, ופה ושם את רואה חייל של צוות ניאו רוקט. את ניגשת ללגונת הסלופוק. הודעה נוספת שמתקבלת מוונסה אומרת לך שאת חייבת לקחת מהמכון פוקימןן שצוות ניאו רוקט מחזיקים שם. מה תעשי?

פטריק-
    אתה מחזיק דרוך בפוכדורים של לוקסיו וגרוטל ולוחש לסקורופי להיות מוכן. הצעדים מתקרבים ולפתע דלת הארון נפתחת. "סקורופי!" סקורופי קורא בכעס ומזנק על פרצופו של חייל צוות גלאקטיק ודוקר את פרצופו מספר רב של פעמים בעזרת דוקרני הידיים שלו. מחדיר לגופו רעל קטלני. דם נשפך והחייל זועק מכאבים. אתה משחרר את לוקסיו וגרוטל ופוקד עליהם לנטרל את החייל השני. גרוטל נותן ללוקסיו לעשות את העבודה, מכיוון שלוקסיו קופץ על החייל השני במהירות שיא כמו אריה הצד את טרפו ונושך את הגרון שלו עד שהוא קורע את הגרון שלו וגורם לו לדמם למותו. "מי. אתה?" גארדניה שוקלת באיפוס כוחות. ליתר ביטחון אתה משחרר גם את סטארביה, היפופוטאס ואייפום שיעזרו לך אם עוד חיילים יגיעו. "אתה חייב להוציא אותי מכאן.." גארדניה לוחשת ומתעלפת במקום. מה תעשה?

דרו-
    עוד מעט ליליפאפ יהיה אל חשש..תגובה טובה!
    אינך מייחס חשיבות להרדיאר. "לנורה, הקשיבי לי טוב אין זמן אני אחזור עלזה רק פעם אחת... כולם יוצאים מפה עכשיו!" אתה אומר לה והיא אינה מבינה כלל וכלל. אתה משחרר את הפוקימונים שלך חוץ מאושואווט מהפוכדורים שלהם ומבקש מהם שיעזרו לך להוציא אנשים. אתה מתכופף לכיוון דרומקה ומבקש ממנו לשרוף משהו בודד, דרומקה מהנהן אליך ברצינות "דרומקה!" וניגש לכיוון שולחן עץ קטן ושורף אותו באמצעות ניב אש. ריולו ווירליפד דוחפים ומנסים להניע אנשים החוצה, כשהשריפה בוערת והאזעקות נשמעות אנשים מתחילים באמת לצאת החוצה. אתה מרגיש שאתה כמעט מצליח עד שלפתע האורות במכון נכבים. צעקות בהלה ופחד נשמעות בקולי קולות. "עזוב אותי!", "היי מי זה?!", "אתה מכאיב לי!" משפטים של אנשים שונים נשמעים, לפתע גם אותך תופסים שלושה אנשים וקושרים לך את הידיים בחוזקה. אתה מקבל מהלומה חזקה בראש שמטשטשת אותך ומונעת ממך לזוז. לאחר כמה דקות מפחידות ביותר האורות נדלקים. אתה ועוד הרבה אנשים מקובצים על הרצפה קשוריים בידיכם וברגליכם. אתה מבחין שכך גם ריולו ואילו ווירליפד קשור משני מחושיו, דבר שלא מאפשר לו לזוז. שניהם רחוקים ממך ונמצאים בין קבוצה אחרת של אנשים ופוקימונים קשורים. אתה לא מבחין בדרומקה. על הזירה המרכזית של המכון עומדים
    מאחוריי בן אדם אחד הנראה כך. "שלום! אני. פרנסיקוס ה-3, מכבד את הרגע הזה שאני נמצא בין חוטאים ופוקימונים פגומים" הבן אדם הזקן אומר ואתה מביט בכעס, לחשושי פחד ובכי נשמעים מכל עבר. "אני יודע שההתרגשות בשיאה, כי טקס הקרבת קורבן עומד להתרחש פה! אנחנו שמחים על כך שאנחנו סופסוף נעלה את החוטאים לעקידה שלהם! ובכך כל החטאים שלהם והפוקימונים שלהם ייעלמו מן העולם הזה וישאירו אותו מעט יותר צנוע" פרנסיקוס אומר ולפתע אתה מזהה את האנשים העולים. מדובר בכל האנשים הנעדרים שניקולס הראה לך! המרכזיים שאתה מזהה ישר הם האיש הזקן גבר בשנות ה-20 לחייו ואותה הבחורה הבלונדינית שמצאה חן בעיניך בשנייה בראשונה שראית את התצלום שלה . "אנחנו צוות פלזמה. לקחנו את האנשים האלו ממקומות שונים, העברנו אותם מספר מבחני צדק והבנו כי הם אינם מתאימים יותר לעולם שלנו. הצבנו אותם כאן לעינכם הרואות, שתדעו בלבכם מהוא העונש על שיעבוד פוקימונים. הפוקימונים שלהם אינם אשמים, הם עצמם נלכדו בצער רב. הפוקימונים ישרתו את צוות פלזמה." פרנסיקוס אומר ומשחרר פוקימון גדול "ההקרבה תתבצע בעזרת חיתוך בית החזה של כל אחד מהחוטאים. אך לפני כן, נקריא את דברי התפילה מספר ההיסטוריה העתיקה של יונובה" פרנסיקוס מוציא משכמתו ספר ישן ובלוי, ומתחיל לקרוא בשפה לא מובנת. אווירת אימה שוררת במקום, ואתה רואה שהבחורה הבלונדינית בוכה, מתחננת שישחררו אותה. מה תעשה?

מייק את ההמשך שלך אני אעשה עוד מעט.

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    עוד מעט ליליפאפ יהיה אל חשש..תגובה טובה!
    ~~~
    אינך מייחס חשיבות להרדיאר. "לנורה, הקשיבי לי טוב אין זמן אני אחזור עלזה רק פעם אחת... כולם יוצאים מפה עכשיו!" אתה אומר לה והיא אינה מבינה כלל וכלל. אתה משחרר את הפוקימונים שלך חוץ מאושואווט מהפוכדורים שלהם ומבקש מהם שיעזרו לך להוציא אנשים. אתה מתכופף לכיוון דרומקה ומבקש ממנו לשרוף משהו בודד, דרומקה מהנהן אליך ברצינות "דרומקה!" וניגש לכיוון שולחן עץ קטן ושורף אותו באמצעות ניב אש. ריולו ווירליפד דוחפים ומנסים להניע אנשים החוצה, כשהשריפה בוערת והאזעקות נשמעות אנשים מתחילים באמת לצאת החוצה. אתה מרגיש שאתה כמעט מצליח עד שלפתע האורות במכון נכבים. צעקות בהלה ופחד נשמעות בקולי קולות. "עזוב אותי!", "היי מי זה?!", "אתה מכאיב לי!" משפטים של אנשים שונים נשמעים, לפתע גם אותך תופסים שלושה אנשים וקושרים לך את הידיים בחוזקה. אתה מקבל מהלומה חזקה בראש שמטשטשת אותך ומונעת ממך לזוז. לאחר כמה דקות מפחידות ביותר האורות נדלקים. אתה ועוד הרבה אנשים מקובצים על הרצפה קשוריים בידיכם וברגליכם. אתה מבחין שכך גם ריולו ואילו ווירליפד קשור משני מחושיו, דבר שלא מאפשר לו לזוז. שניהם רחוקים ממך ונמצאים בין קבוצה אחרת של אנשים ופוקימונים קשורים. אתה לא מבחין בדרומקה. על הזירה המרכזית של המכון עומדים
    מאחוריי בן אדם אחד הנראה כך. "שלום! אני. פרנסיקוס ה-3, מכבד את הרגע הזה שאני נמצא בין חוטאים ופוקימונים פגומים" הבן אדם הזקן אומר ואתה מביט בכעס, לחשושי פחד ובכי נשמעים מכל עבר. "אני יודע שההתרגשות בשיאה, כי טקס הקרבת קורבן עומד להתרחש פה! אנחנו שמחים על כך שאנחנו סופסוף נעלה את החוטאים לעקידה שלהם! ובכך כל החטאים שלהם והפוקימונים שלהם ייעלמו מן העולם הזה וישאירו אותו מעט יותר צנוע" פרנסיקוס אומר ולפתע אתה מזהה את האנשים העולים. מדובר בכל האנשים הנעדרים שניקולס הראה לך! המרכזיים שאתה מזהה ישר הם האיש הזקן גבר בשנות ה-20 לחייו ואותה הבחורה הבלונדינית שמצאה חן בעיניך בשנייה בראשונה שראית את התצלום שלה . "אנחנו צוות פלזמה. לקחנו את האנשים האלו ממקומות שונים, העברנו אותם מספר מבחני צדק והבנו כי הם אינם מתאימים יותר לעולם שלנו. הפוקימונים שלהם אינם אשמים, הם עצמם נלכדו בצער רב. הפוקימונים ישרתו את צוות פלזמה." פרנסיקוס אומר ומשחרר פוקימון גדול "ההקרבה תתבצע בעזרת חיתוך בית החזה של כל אחד מהחוטאים. אך לפני כן, נקריא את דברי התפילה מספר ההיסטוריה העתיקה של יונובה" פרנסיקוס מוציא משכמתו ספר ישן ובלוי, ומתחיל לקרוא בשפה לא מובנת. אווירת אימה שוררת במקום, ואתה רואה שהבחורה הבלונדינית בוכה, מתכננת שישחררו אותה.
    מה תעשה?
    אביט על כל המתרחש בעצבים ואחשוב בזעם 'לא.. לא יקרה, אלא הפוקימונים שלי שם. אלו אנשים חפים מפשע... לא במשמרת שלי!' אלחש בשקט לאחד האנשים שצמודים לגבי לשלוח את ידיו הקשורות ולמשוך את הקשר שלי לכיוונו. בעוד אני מתנגד עם ידי לכיוון גבי ומזיז אותם ימין ושמאל להרחיב את הקשר, אבי לימד אותי זאת פעם. ואז בבת אחד אקווץ ידי ואשלוף אותם מן החבל. ואסמן לו לשתוק. אשנה תנוחה באיטית כשרגליי וידי יגעו זה בזה ואז גם אשחרר את רגליי.
    לבסוף ברגע שאחד מהם יסיט את ראשו אזנק על גבו ואעלף אותו בעודי נתלה ושולח את אחת מרגליי לפניו של החייל השני. בצעקה רמה אצעק "חדול את הטקס הזה עכשיו! התעסקת עם הבנאדם הלא נכון!" אומר בעודי לוחץ בפוקדע על לחצן שיתקשר לניקולס וישמע את מה שקורה תוך כדי.
    "ווירליפד. השתמשב במתפקת מחבש במקום, קרע עם הקוצים שלך את החבל ושחרר אותך ואת ריולו" אתחיל ואוסיף "ריולו ווירליפד, גלגול ואתה זריזות. תגיעו אליי. אושאווט צא החוצה" אומר ואוציא את הקטן בעודי מחפש את דרומקה בעיניים.

.

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1500433][COLOR=#0000cd]גרייס-
    חח כמה פוקימונים. עוד אין לך פוקימון או עשב!

[RIGHT]"אל תדאגו. קדימה בואו נלך" את אומרת לפוקימונים שלך בחיוך ונראה שהוקל להם. "קדימה לארביטאר, בוא נוציא אותך מפה" את מוסיפה ונראה שלארביטר שמח לצאת מהמקום הזה. 'מעניין עם לארביטר הלך לאיבוד פה.. לא נראה שהמערה הזו זה מקום המחייה הטבעי שלו..'. את חושבת לעצמיך ומחליטה להציע ללארביטר להצטרף אליכם. לארביטר מביט בחיוך אלייך ונראה שהוא מסכים, אך את רואה שהוא עוד תינוק קטן. את לוקחת פוכדור ריק ומתכוונת להכניס לתוכו את לארביטר אך מסיבה כלשהיא הוא לא נכנס. כנראה הוא שייך למישהו אחר, כנראה שהוא באמת הלך לאיבוד. אתם ממשיכים ללכת עד שאת מגיעה לדרך 34, בה את ממשיכה ללכת עם הפוקימונים שלך עד שאת רואה את העיר אזליה, ואת רואה שהעיר נתונה תחת שליטה של צוות ניאו רוקט. וונסה מתקשרת אלייך. לבקשתה את מכניסה את כל הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואת לארביטר את ממשיכה להחזיק בידייך. "העיר אזליה נתונה תחת משטר של צוות ניאו רוקט..את חייבת לעזור לי להציל אותם. תלכי ללגונת הסלופוק. תכניסי את היד לתוך המים." וונסה אומרת. את נכנסת לעיירה. העיירה נראית מעט דוממת, מעט מאוד אנשים הולכים ברחובות, ופה ושם את רואה חייל של צוות ניאו רוקט. את ניגשת ללגונת הסלופוק. הודעה נוספת שמתקבלת מוונסה אומרת לך שאת חייבת לקחת מהמכון פוקימןן שצוות ניאו רוקט מחזיקים שם. מה תעשי?

ששששששששששש אני רוצה פוקימון תינוק
    הייתה לי תחושה שהוא שייך למישו
    ~~~~~~~~~~~~
    אכניס את היד שלי ללגונה וארגיש מעט מפגרת. אם שום דבר לא יקרה אנוע אל המכון ואמצע נקודה שבא אוכל להסתתר בה ובו זמנית אוכל להשקיף ממנה על המכון. אבחן את האזור-האם אנשים שומרים על הכניסה, כמה אנשים הם, האם יש איתם פוקימונים נראים לעין והאם יש כניסות נוספות. אסרוק כך את כל האזור כדי שאוכל לתחכנן את משימת החילוץ.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    גרייס-
    את מכניסה את ידך ללגונה ומרגישה משונה מעט בגלל זה. עוברים כמה רגעים עד שלפתע את מוצאת קופסא חומה ובלויה ובתוכה מפתח ירקו עם סימונים מיוחדים. את מכניסה את הקופסא לתיק שלך ונעה לכיוון המכון. נעזרת בכל מה שוונסה לימדה אותך. את סוקרת את מידת הפעילות של האנשים, מתי הוא בא , מתי הוא הולך, לוקחת את היומן השחור שוונסה הביאה לך וכותבת תרשים של צורת המכון, מספר אפשרויות להיכנס אליו ועוד דברים. את צופה על המכון מאחורי אחד הבתים, מקפידה שחיילים לא רואים אותך. כל הסיקור הזה לוקח לך שעה שבהם את מוצאת כי הדלת האחורית היא הטובה ביותר. את מחכה לערב ואת נכנסת לתוכה. את ולארביטר שהולך כעת על רגליו הולכים בשקט בשקט ועולים במדרגות. המדרגות לוקחות אתכם לקומה שנמצאת מעל הזירה של המכון. את שוברת לוחית תקרה מסוימת שכנראה קלה יותר לשבירה בגלל שהיא מותאמת למזגן באמצעות בעיטה חזקה. את ולארביטר יורדים. המכון עצמו הוא מכון החרק, לכן כולו מוקף בעצים ושיחים המקנים לכם מגוון רחב של אפשרויות מסתור. את הולכת כמה צעדים כשלפתע את רואה חיילים של צוות ניאו רוקט ולידם עומדת לא אחרת מאשר שאם עליה למדת מוונסה, והיא אחת הסגניות של המסיכה. "שאם מדברת בטלפון ויוצאת מן המכון. החיילים שומרים על העמדה. את מאמצת את עינייך ומנסה לראות על מה שומרים כשפתאום זה מכה בך. פוקימון פיה ירוק שקשור ברגליו וידיו בחתיכות ברזל מיוחדות. "עוד מעט הבוס מגיע. לוקחים אותו מכאן" אחד החיילים אומר. "שאם יצאה כבר. יש לה פגישה עם המסיכה. אנחנו צריכים להעביר לה את הפוקימון בעוד כשעה. "סלבי.."הפוקימון לוחש בכאב. את יודעת שאת חייבת לשחרר אותו, אבל מדובר בארבעה אנשים, חייב לעשות את זה חכם. מה תעשי?

דרו-
    אתה מביט בכל המתרחש עצבני. אתה לא יכול לתת לכל זה לקרות. האנשים האלו חפים מפשע, האנשים האלו לא משעבדים פוקימונם, הפוקימונים האלו הם המשפחה שלהם והם עושים הכל ביחד. צוות פלזמה פשוט טועה. אתה לוחש לאחד האנשים שלידך לעזור לך להשתחרר, אך הם בעצמם לא יכולים לזוז. אתה נזכר בשיטות שאביך לימד אותך אך הקשר שלך כל כך חזק עד שהוא מתחיל לגרום לך לחץ דם בכפות הידיים. אתה מצפה לגרוע מכל כשלפתע בין האנשים אתה שומע נשימות שקטות "ליליפאפ" לפתע אתה רואה שזהו אותו ליליפאפ שהצלת אז בקרב הראשון שלך עם אושוואוט. אתה שמח לראות שהוא אינו קשור. "ליליפאפ." ליליפאפ אומר ונושך את הקשרים שלך במיומנות רבה. משחרר את ידיך ורגלך לחלוטין. אתה מלטף את ראשו בעדינות ומתחיל לפעול על פי התוכנית שלך. חיילי צוות פלזמה בוהים קדימה ולא מזיזים את עיניהם כלל וכלל. פרנסיקוס קורא ומעלה את הטונים של תפילתו. אתה מתקדם באיטיות ונמצא מאחוריי החיילים ופתאום אתה קופץ על אחד מהם ומנטרל אותו באמצעות אגרוף מאחוריי הראש במוח הקטן, על פי איך שניקולס לימד אותך. אתה נאחז בגופו של החייל שעילפת באותו עומד ושולח בעיטה מסובבת שמעלפת את החייל השני בדיוק בסנטר
    "חדול את הטקס הזה עכשיו! התעסקת עם הבנאדם הלא נכון!" אתה צועק וכל האנשים קוראים ומריעים לך. "מה זה?! בישארפ תחסל את מוג הלב הזה!" פרנסיקוס אומר ובישארפ מתכונן לשרוט אותך כשלפתע הוא נפגע ממתקפת אש. "דרומקה!" דרומקה קורא כשהוא מופיע מאחוריי אחד האנשים הקשורים. הוא לא מבזבז זמן ומתגלגל במהירות לכיוון ריולו ווירליפד שמנסים להשתחרר ללא הרף ומשחרר אותם חיש מהר. אתה משחרר את אושוואוט מהפוכדור ומתרחש קרב קולני. שניי חיילי צוות הפלזמה הנוספים משחררים את הפוקימונים שלהם
    "תתקפו אותם!!!! תהרגו את החוטאים ואת כל מי שנמצא בחדר!" פרנסיקוס צועק בצעקה קולנית ומשוגעת. "אחחח!!" פרנסיקוס צועק כשהוא מבחין בליליפאפ הקטן נושך את רגלו, הוא בועט את רגלו ומעיף את ליליפאפ באוויר שנוחת על זירת הקרב ונפגע. מה תעשה?

מייק-
    אתה חושב על מה צוות רוקט היה יכול לקחת ומנהל שיחה עם סקווירטל. סקווירטל מסובב את ראשו, כלומר אין לו מאמן. שניכם נעשים מאוד עייפים ונרדמים אחד על השני בלובי מרכז הפוקימונים. כשאתה מתעורר אתה רואה שהשעה כבר שמונה. אתה יוצא במהירות ומשאיר את סקוויטרל במרכז הפוקימונים. ג'קלין נמצאת מחוץ למרכז הפוקימונים. מברכת אותך לשלום ויוצאת איתך להליכה כשהיא נותנת לך לשתות מים. "תספר לי כל מה שקרה מההתחלה ועד הסוף." היא מבקשת ממך בנימוס, קולה שקול מאוד מבדרך כלל. מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    גרייס-
    את מכניסה את ידך ללגונה ומרגישה משונה מעט בגלל זה. עוברים כמה רגעים עד שלפתע את מוצאת קופסא חומה ובלויה ובתוכה מפתח ירקו עם סימונים מיוחדים. את מכניסה את הקופסא לתיק שלך ונעה לכיוון המכון. נעזרת בכל מה שוונסה לימדה אותך. את סוקרת את מידת הפעילות של האנשים, מתי הוא בא , מתי הוא הולך, לוקחת את היומן השחור שוונסה הביאה לך וכותבת תרשים של צורת המכון, מספר אפשרויות להיכנס אליו ועוד דברים. את צופה על המכון מאחורי אחד הבתים, מקפידה שחיילים לא רואים אותך. כל הסיקור הזה לוקח לך שעה שבהם את מוצאת כי הדלת האחורית היא הטובה ביותר. את מחכה לערב ואת נכנסת לתוכה. את ולארביטר שהולך כעת על רגליו הולכים בשקט בשקט ועולים במדרגות. המדרגות לוקחות אתכם לקומה שנמצאת מעל הזירה של המכון. את שוברת לוחית תקרה מסוימת שכנראה קלה יותר לשבירה בגלל שהיא מותאמת למזגן באמצעות בעיטה חזקה. את ולארביטר יורדים. המכון עצמו הוא מכון החרק, לכן כולו מוקף בעצים ושיחים המקנים לכם מגוון רחב של אפשרויות מסתור. את הולכת כמה צעדים כשלפתע את רואה חיילים של צוות ניאו רוקט ולידם עומדת לא אחרת מאשר שאם עליה למדת מוונסה, והיא אחת הסגניות של המסיכה. "שאם מדברת בטלפון ויוצאת מן המכון. החיילים שומרים על העמדה. את מאמצת את עינייך ומנסה לראות על מה שומרים כשפתאום זה מכה בך. פוקימון פיה ירוק שקשור ברגליו וידיו בחתיכות ברזל מיוחדות. "עוד מעט הבוס מגיע. לוקחים אותו מכאן" אחד החיילים אומר. "שאם יצאה כבר. יש לה פגישה עם המסיכה. אנחנו צריכים להעביר לה את הפוקימון בעוד כשעה. "סלבי.."הפוקימון לוחש בכאב. את יודעת שאת חייבת לשחרר אותו, אבל מדובר בארבעה אנשים, חייב לעשות את זה חכם. מה תעשי?

דרו-
    אתה מביט בכל המתרחש עצבני. אתה לא יכול לתת לכל זה לקרות. האנשים האלו חפים מפשע, האנשים האלו לא משעבדים פוקימונם, הפוקימונים האלו הם המשפחה שלהם והם עושים הכל ביחד. צוות פלזמה פשוט טועה. אתה לוחש לאחד האנשים שלידך לעזור לך להשתחרר, אך הם בעצמם לא יכולים לזוז. אתה נזכר בשיטות שאביך לימד אותך אך הקשר שלך כל כך חזק עד שהוא מתחיל לגרום לך לחץ דם בכפות הידיים. אתה מצפה לגרוע מכל כשלפתע בין האנשים אתה שומע נשימות שקטות "ליליפאפ" לפתע אתה רואה שזהו אותו ליליפאפ שהצלת אז בקרב הראשון שלך עם אושוואוט. אתה שמח לראות שהוא אינו קשור. "ליליפאפ." ליליפאפ אומר ונושך את הקשרים שלך במיומנות רבה. משחרר את ידיך ורגלך לחלוטין. אתה מלטף את ראשו בעדינות ומתחיל לפעול על פי התוכנית שלך. חיילי צוות פלזמה בוהים קדימה ולא מזיזים את עיניהם כלל וכלל. פרנסיקוס קורא ומעלה את הטונים של תפילתו. אתה מתקדם באיטיות ונמצא מאחוריי החיילים ופתאום אתה קופץ על אחד מהם ומנטרל אותו באמצעות אגרוף מאחוריי הראש במוח הקטן, על פי איך שניקולס לימד אותך. אתה נאחז בגופו של החייל שעילפת באותו עומד ושולח בעיטה מסובבת שמעלפת את החייל השני בדיוק בסנטר
    "חדול את הטקס הזה עכשיו! התעסקת עם הבנאדם הלא נכון!" אתה צועק וכל האנשים קוראים ומריעים לך. "מה זה?! בישארפ תחסל את מוג הלב הזה!" פרנסיקוס אומר ובישארפ מתכונן לשרוט אותך כשלפתע הוא נפגע ממתקפת אש. "דרומקה!" דרומקה קורא כשהוא מופיע מאחוריי אחד האנשים הקשורים. הוא לא מבזבז זמן ומתגלגל במהירות לכיוון ריולו ווירליפד שמנסים להשתחרר ללא הרף ומשחרר אותם חיש מהר. אתה משחרר את אושוואוט מהפוכדור ומתרחש קרב קולני. שניי חיילי צוות הפלזמה הנוספים משחררים את הפוקימונים שלהם
    "תתקפו אותם!!!! תהרגו את החוטאים ואת כל מי שנמצא בחדר!" פרנסיקוס צועק בצעקה קולנית ומשוגעת. "אחחח!!" פרנסיקוס צועק כשהוא מבחין בליליפאפ הקטן נושך את רגלו, הוא בועט את רגלו ומעיף את ליליפאפ באוויר שנוחת על זירת הקרב ונפגע. מה תעשה?

מייק-
    אתה חושב על מה צוות רוקט היה יכול לקחת ומנהל שיחה עם סקווירטל. סקווירטל מסובב את ראשו, כלומר אין לו מאמן. שניכם נעשים מאוד עייפים ונרדמים אחד על השני בלובי מרכז הפוקימונים. כשאתה מתעורר אתה רואה שהשעה כבר שמונה. אתה יוצא במהירות ומשאיר את סקוויטרל במרכז הפוקימונים. ג'קלין נמצאת מחוץ למרכז הפוקימונים. מברכת אותך לשלום ויוצאת איתך להליכה כשהיא נותנת לך לשתות מים. "תספר לי כל מה שקרה מההתחלה ועד הסוף." היא מבקשת ממך בנימוס, קולה שקול מאוד מבדרך כלל. מה תעשה?
    "הממ אוקיי. אז באתי לאתגר את מיסטי לקרב המכון השני שלי כשפתאום המאמן הזה, בלייק, נכנס למכון וגנב משהו. אני לא יודע מה הוא גנב אבל אני יודע שמיסטי מכירה אותו. הוא ניסה להרוג את כולנו אבל המזל שהיו איתנו פוקימונים מספיק חזקים כדי לעצור את הגרידוס שלו." אספר לה את כל שאר הסיפור ואחכה לתגובתה.

7. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    [/RIGHT]
    פטריק-
    אתה מחזיק דרוך בפוכדורים של לוקסיו וגרוטל ולוחש לסקורופי להיות מוכן. הצעדים מתקרבים ולפתע דלת הארון נפתחת. "סקורופי!" סקורופי קורא בכעס ומזנק על פרצופו של חייל צוות גלאקטיק ודוקר את פרצופו מספר רב של פעמים בעזרת דוקרני הידיים שלו. מחדיר לגופו רעל קטלני. דם נשפך והחייל זועק מכאבים. אתה משחרר את לוקסיו וגרוטל ופוקד עליהם לנטרל את החייל השני. גרוטל נותן ללוקסיו לעשות את העבודה, מכיוון שלוקסיו קופץ על החייל השני במהירות שיא כמו אריה הצד את טרפו ונושך את הגרון שלו עד שהוא קורע את הגרון שלו וגורם לו לדמם למותו. "מי. אתה?" גארדניה שוקלת באיפוס כוחות. ליתר ביטחון אתה משחרר גם את סטארביה, היפופוטאס ואייפום שיעזרו לך אם עוד חיילים יגיעו. "אתה חייב להוציא אותי מכאן.." גארדניה לוחשת ומתעלפת במקום. מה תעשה?
    [COLOR=#0000cd][RIGHT]

'אוי נו באמת' אחשוב. אתפוס את גרדניה בידיי ואוודא שאין אף אחד סביבי, בדרך אל החדר. לאחר מכן אודיע לקיי דרך הפוקדקס את ההודעה הבאה - 'הגעתי לקומה העליונה. גרדניה שם, מעולפת. אני אנסה להסתנן איתה אל מחוץ לעיר, אל היער. פגוש אותי שם אם תוכל' לאחר מכן אחזיר את כל הפוקימונים פרט ללאקסיו ואלך בשקט דרך המדרגות, הליכה שקטה וזהירה אך לא איטית מדי. אנסה לרדת כמה שיותר קרוב לכניסה לבניין בלי להיתפס, אעצור כשצריך ואתחבא יחד עם לאקסיו כשצריך, בניסיון להגיע לקומה ממנה הסתננתי לבניין. לאחר מכן, אסתכל סביבי ואנסה להסתנן חזרה אל מחוץ לבניין. לאחר מכן, אלך דרך דרכי צללים ואנסה לצאת מהעיר אל היער, שם אחפש פינה שקטה ואניח את גרדניה. אוציא את גרוטל ואומר לו:"תנסה, איכשהו, להשתמש בסינתזה ולהעביר את כוחך אל גרדניה. בבקשה. אני לא מוכן לספוג קורבנות מצוות גלקטיק, במיוחד לא שעמדתי מהצד בלי לעשות כלום. בבקשה גרוטל" אומר לו ואחכה לראות מה יקרה. אם יתפסו אותי בדרך, אוציא את גרוטל עם לאקסיו ואומר להם:"ביעילות ובמהירות. אל תהיו אלגנטיים". 'התחיל להימאס לי מצוות גלקטיק' אחשוב לא משנה איזה תרחיש יקרה.
    Spoiler ספוילר

8. מנהל למופת! (לשעבר)

דרו-

"תתקפו אותם!!!! תהרגו את החוטאים ואת כל מי שנמצא בחדר!" פרנסיקוס צועק בצעקה קולנית ומשוגעת. "אחחח!!" פרנסיקוס צועק כשהוא מבחין בליליפאפ הקטן נושך את רגלו, הוא בועט את רגלו ומעיף את ליליפאפ באוויר שנוחת על זירת הקרב ונפגע.
    מה תעשה?
    מה קורה עכשיו עם נשיכת החרק של ווירליפד או עוקץ רעל וזה?
    ~~~~
    אביט בליליפאפ החמוד, מוטל על הרצפה ואני מוכה הלם וזעם "איך אתה לא מתבייש? לבעוט בפוקימון נחמד וחסר ישע. ועוד הוא? פוקימון חופשי ללא שום בעלים? זה לא נוגד את העקרונות שלך עלוב אחד?" אתיח בשמן המונפח הזה עלובונות.
    "דרומקה, טפל בווירליפד שלהם. גלגל להבה ותוך כדי שגר מתחי גחלת וחזק את הלהבה. הוא פוקימון רעל וחרק. אל תפחד זה יהיה קטלני!" אדריך את דרומקה.
    "ווירליפד השתמש במתקפת מחבש על לייפארד, דרוס אותו ואז הפץ שלל עוקצי רעל לעברו!" אומר והמשיך "אושאווט השתמש בסילון אקווה, ריולו חיקיו אותו וטוסו שניכם בסילון אקווה, בזגזג מתחלף אל וואבט ועלפו אותו!" אסיים להדריך את כולם. בנתיים ארוץ לקחת אליי את ליליפאפ. הוא יהיה מוגן לצידי.

.

9. משתמש מנוסה
    מייק-
    אתה מספר לג'קלין הכל, היא מהנהנת ומדי פעם שואלת שאלה. "אוקיי..אני חושבת שאצטרך לישון על זה לילה. עבודה טובה. בהחלט הפגנת את הדמות שאני מייחלת שתהיה" ג'קלין אומרת בחיוך ועוזבת אותך. כבר שעת לילה מאוחרת, פנסי הרחוב מאירים עליך. מה תעשה?

פטריק-
    חחח ימסטול אתה צריך ליהנות לעזור לה עלק נו באמת חח

אתה סוחב את גארדניה שאינה חשה בטוב בכלל. אתה שול לקיי הודעה לפגוש אותך ביער. אתם לאט לאט יורדים בקומות אך אתה מבחין שמשום מה אין אף אחד בבניין. אתה יורד מהר יותר ומרשה לעצמיך אפילו לרוץ כשפתאום אתה יוצא מהשער המרכזי. העיר ריקה מחיילי צוות גלאקטיק, אך אתה לא לוקח סיכון. אתה לוקח את גארדניה ליער ומבקש מגרוטל להשתמש בסינטזה ולנסות להעביר מעט אנרגיה לגארדניה. גרוטל מתחיל לזהור אך לצעריכם לא נראה שזה עוזר לה. "גרוטל בחלקו הוא צמח. צריך להתאמן המון על הסינטזה כדי שתוכל להשפיע על בני אדם גם" אתה שומע את קולו הקשוח של קיי מביט בך ומתחיל לחבוש ולמרוח משחות על פצעיה האדומים של גארדניה. "אתה לא תעשה את זה יותר אף פעם" קיי אומר לך בעיניים כועסות. "אתה לא תהרוג חיילים של צוות גלאקטיק כאילו זה יום כיף בלונה פארק. אני לא מסכים לזה" קיי אומר והוא נראה מאד עצבני. מה תעשה?
    דרו-
    שוב, אתה לא חייב ללכוד את ליליפאפ אחרי שזה ייגמר, הוא יוכל גם להישאר במכון עם לנורה. ודרומקה לא יודע גחלת, תראה בפרטים עליו בהרשמה שלך על איזו מתקפה מדובר. ווירליפד לא יכול להשתמש בנשיכת חרק כי בהתפתחות הנוכחית הפה שלו לא נראה, את עוקצי הרעל במקום מהפה הוא ישגר מהשריון שלו.
    אתה מביט בליליפאפ החמוד מוטל על הרצפה.
    איך אתה לא מתבייש? לבעוט בפוקימון נחמד וחסר ישע. ועוד הוא? פוקימון חופשי ללא שום בעלים? זה לא נוגד את העקרונות שלך עלוב אחד?" אתה מטיח האשמות בפרנסיקוס שנראה שלא אכפת לו מהדעה שלך. "בישארפ תהרוג את המאמן החוצפן והנאלח הזה" פרנסיקוס מצביע עליך, בישארפ מכין את ידיו ועומד לשרוט אותך כאושוואווט משגר עליו אקדח מים ומרחיק אותו. דרומקה מתחיל להתגלגל לתוך גלגל להבה ומעלה את המעלות באמצעות מתקפת שריפה שמגבירה את כמות האש הנצברת סביבו, גלגל הלהבה המוצלח מצליח לפגוע בווירליפד היריב. ווירליפד היריב לא נשאר חייב ותוקף את דרומקה במתקפות גלגול מהירות, שמחלקן דרומקה מקפץ ומתחמק באלגנטיות אך לבסוף הוא נפגע ומועף אחורנית. ווירליפד שלך מתגלגל ומתחיל לזהור מעט בירוק וכמעט פוגע בליאפרד שמתחמק בקפציה אתלטית ופוגע בווירליפד בפעימת אופל שמכאיבה לו. מיד אחר כך מתחיל לשרוט את ווירליפד בעוצמה. אושוואוט משתמש בסילון אקווה וריולו מחקה אותו ושניהם מתעופפים בזיגזגים מהירים. ריולו מצליח לפגוע בוובט אך את סילון האקווה של אושוואווט וובט מנתב מחדש באמצעות מתקפת על חושי לפגוע בדרומקה שנפגע אפילו יותר. אתה רץ לליליפאפ ומלטף אותו "ליליפאפ.." ליליפאפ פולט בשקט, לפתע בישארפ מופיע לידך ומשאיר לך שריטה מדממת על היד, אתה צועק בכאב אך אושוואווט תוקף את בישארפ בסילון אקווה. אתה מתחיל לדמם מהיד. "לא נצא מכאן עד שכולם ימותו!" פרנסיקוס ממשיך לאיים. לפתע אתה מבחין שליליפאפ לא נמצא לידך אלא מתחיל ממשיך לשחרר אנשים קשורים במרץ מהחבלים. מה תעשה?

10. מנהל למופת! (לשעבר)

דרו-
    שוב, אתה לא חייב ללכוד את ליליפאפ אחרי שזה ייגמר, הוא יוכל גם להישאר במכון עם לנורה. ודרומקה לא יודע גחלת, תראה בפרטים עליו בהרשמה שלך על איזו מתקפה מדובר. ווירליפד לא יכול להשתמש בנשיכת חרק כי בהתפתחות הנוכחית הפה שלו לא נראה, את עוקצי הרעל במקום מהפה הוא ישגר מהשריון שלו.
    ~~~~
    איך אתה לא מתבייש? לבעוט בפוקימון נחמד וחסר ישע. ועוד הוא? פוקימון חופשי ללא שום בעלים? זה לא נוגד את העקרונות שלך עלוב אחד?" אתה מטיח האשמות בפרנסיקוס שנראה שלא אכפת לו מהדעה שלך. "בישארפ תהרוג את המאמן החוצפן והנאלח הזה" פרנסיקוס מצביע עליך, בישארפ מכין את ידיו ועומד לשרוט אותך כאושוואווט משגר עליו אקדח מים ומרחיק אותו. דרומקה מתחיל להתגלגל לתוך גלגל להבה ומעלה את המעלות באמצעות מתקפת שריפה שמגבירה את כמות האש הנצברת סביבו, גלגל הלהבה המוצלח מצליח לפגוע בווירליפד היריב. ומקפץ, מתחמק באלגנטיות אך לבסוף הוא נפגע ומועף אחורנית. ווירליפד שלך מתגלגל ומתחיל לזהור מעט בירוק וכמעט פוגע בליאפרד שמתחמק בקפציה אתלטית ופוגע בווירליפד בפעימת אופל שמכאיבה לו. מיד אחר כך מתחיל לשרוט את ווירליפד בעוצמה. אושוואוט משתמש בסילון אקווה וריולו מחקה אותו ושניהם מתעופפים בזיגזגים מהירים. ריולו מצליח לפגוע בוובט אך את סילון האקווה של אושוואווט וובט מנתב מחדש באמצעות מתקפת על חושי לפגוע בדרומקה שנפגע אפילו יותר. אתה רץ לליליפאפ ומלטף אותו "ליליפאפ.." ליליפאפ פולט בשקט, לפתע בישארפ מופיע לידך ומשאיר לך שריטה מדממת על היד, אתה צועק בכאב אך אושוואווט תוקף את בישארפ בסילון אקווה. אתה מתחיל לדמם מהיד. "לא נצא מכאן עד שכולם ימותו!" פרנסיקוס ממשיך לאיים. לפתע אתה מבחין שליליפאפ לא נמצא לידך אלא מתחיל ממשיך לשחרר אנשים קשורים במרץ מהחבלים.
    מה תעשה?
    'כל הכבוד לקטנצ'יק הזה... כמה אומץ ונחישות' אחשוב על ליליפאפ ואשמור אותו כל כמה שניות על קשר עין, לראות שלא קורה לו דבר מה. אוריד נעל אחת ואקח את הגרב שלי, אבצע קשירת ח.ע. על הפצע. כדי לעצור את זרם הדימום במעט.
    אז אחזור להדריך את פוקימוני "ווירליפד הגנת כדור, חזק את הגנתך ואז השב בעוקצי רעל בעודו שורט אותך והוא קרוב, ולבסוף נסה שוב לרמוס אותו עם מחבש"
    "דמורקה החזק מעמד, השתמש בגלגול במקום וצור הרבה אבק, ואז טוס מתוך אל ווירליפד והכה בו בניב אש ומשם שריפה!" "אושאווט, ריולו אני רוצה שאתם תעבדו יחד פוקימון-פוקימון יחד אתם כוח עצום. אושאווט אחוז בריולו בידו והשתמש בסילו אקווה. עוף אל בישראפ שניות ליפני שחרר את ריולו והמשך גבוהה יותר אל פניו. ריולו אתה הקדם אותו עם מתקפה זריזות שבסופה הכה אותו ברגליו בשבירת לבנים!" אסיים. זה כבר יעשה את העבודה גוש הברזל המטונף

.

11. משתמש מנוסה
    דרו-
    אתה מתפעל מאומץ ליבו ונכונותו של ליליפאפ לעזור לכולם. אתה מהר לוקח את גרבך מהנעל שלך וקקושר את ידך סביב הפצע, הפצע יחסית גדול אך הגרב מצליחה לעצור את הדימום זמנית. ווריליפד מגן על עצמו ומחזק את יכולת ההגנה שלו, ומשגר מטווח אפס את ליאפרד בשלל עוקצי רעל שיוצאים בכמויות על הפוקימון החתולי שנפגע באופן ישיר. ווריליפד לא צבזבז זמן ופוגע בו במחבש אימתני שמעלף את פוקימון החתול. נראה שליאפרד הורעל. דרומקה מתחיל להתגלגל במקום ויוצר סביבו מעט אבק וחול וצתחיל להתגלגל במהירות לכיוונו של ווריליפד ונושך אותו בעוצמה רבה בניב אש שורף, לבסוף דרומקה משחרר את ניביו מהפוקימון ומטווח אפס משחרר מתקפת שריפה חזקה שגורמת לוויריפד להתעלף גם הוא. אושאוואוט וריולו מזנקים ביחד. ריולו מזנק לעבר בישארפ באמצעות מהירות וכמעט מצליח לפגוע בבישארפ שמתחמק, אתה מבין שבישארפ הוא פוקימון מאומן מאוד. לא יהיה קל להביס אותו. בישארפ משתמש בשיסוע לילי ופוגע בריולו בעוצמה. ריולו מתקשה לקום. לפתע אתה מבחין שדרומקה עוזר ליליפאפ לשחרר את האנשים. ולפתע המון האנשים עומד מאחורייך כשהנערה הבלונדינית עומדת לידה וזורקת פוכדור לאוויר ממנו יוצא אושואווט. " אושואוט השתמשי באקדח מים!!" המאמנת קוראת ואושאוואוט של המאמנת מצליח לפגוע בבישארפ. בישארפ עצבני ומוכן להרוג את כולם, אך לפתע המון אנשים משחררים את הפוקימונים שלהם וחיילי צוות פלזמה ופרנסיקוס מתחילים להילחץ. לנורה עומדת איתנה ומוכנה להרביץ להם בגופה. לפתע דלת המכון נפרצת וממנה נכנסת חולייה של שוטרים מלווה בניקולס, שעוצרים את חיילי צוות פלזמה ואת פרנסיקוס. "מה קרה כאן? ניקולס אומר בעוד לנורה עומדת לידך, אתה מסםר להם איך השתחררת ולנורה תופסת את ליליפאפ ומרימה אותו, "אתה אחד מגיבורי היום חמוד!" היא קוראת בשמחה. מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    מייק-
    אתה מספר לג'קלין הכל, היא מהנהנת ומדי פעם שואלת שאלה. "אוקיי..אני חושבת שאצטרך לישון על זה לילה. עבודה טובה. בהחלט הפגנת את הדמות שאני מייחלת שתהיה" ג'קלין אומרת בחיוך ועוזבת אותך. כבר שעת לילה מאוחרת, פנסי הרחוב מאירים עליך. מה תעשה?

פטריק-

אתה סוחב את גארדניה שאינה חשה בטוב בכלל. אתה שול לקיי הודעה לפגוש אותך ביער. אתם לאט לאט יורדים בקומות אך אתה מבחין שמשום מה אין אף אחד בבניין. אתה יורד מהר יותר ומרשה לעצמיך אפילו לרוץ כשפתאום אתה יוצא מהשער המרכזי. העיר ריקה מחיילי צוות גלאקטיק, אך אתה לא לוקח סיכון. אתה לוקח את גארדניה ליער ומבקש מגרוטל להשתמש בסינטזה ולנסות להעביר מעט אנרגיה לגארדניה. גרוטל מתחיל לזהור אך לצעריכם לא נראה שזה עוזר לה. "גרוטל בחלקו הוא צמח. צריך להתאמן המון על הסינטזה כדי שתוכל להשפיע על בני אדם גם" אתה שומע את קולו הקשוח של קיי מביט בך ומתחיל לחבוש ולמרוח משחות על פצעיה האדומים של גארדניה. "אתה לא תעשה את זה יותר אף פעם" קיי אומר לך בעיניים כועסות. "אתה לא תהרוג חיילים של צוות גלאקטיק כאילו זה יום כיף בלונה פארק. אני לא מסכים לזה" קיי אומר והוא נראה מאד עצבני. מה תעשה?
    דרו-
    איך אתה לא מתבייש? לבעוט בפוקימון נחמד וחסר ישע. ועוד הוא? פוקימון חופשי ללא שום בעלים? זה לא נוגד את העקרונות שלך עלוב אחד?" אתה מטיח האשמות בפרנסיקוס שנראה שלא אכפת לו מהדעה שלך. "בישארפ תהרוג את המאמן החוצפן והנאלח הזה" פרנסיקוס מצביע עליך, בישארפ מכין את ידיו ועומד לשרוט אותך כאושוואווט משגר עליו אקדח מים ומרחיק אותו. דרומקה מתחיל להתגלגל לתוך גלגל להבה ומעלה את המעלות באמצעות מתקפת שריפה שמגבירה את כמות האש הנצברת סביבו, גלגל הלהבה המוצלח מצליח לפגוע בווירליפד היריב. ווירליפד היריב לא נשאר חייב ותוקף את דרומקה במתקפות גלגול מהירות, שמחלקן דרומקה מקפץ ומתחמק באלגנטיות אך לבסוף הוא נפגע ומועף אחורנית. ווירליפד שלך מתגלגל ומתחיל לזהור מעט בירוק וכמעט פוגע בליאפרד שמתחמק בקפציה אתלטית ופוגע בווירליפד בפעימת אופל שמכאיבה לו. מיד אחר כך מתחיל לשרוט את ווירליפד בעוצמה. אושוואוט משתמש בסילון אקווה וריולו מחקה אותו ושניהם מתעופפים בזיגזגים מהירים. ריולו מצליח לפגוע בוובט אך את סילון האקווה של אושוואווט וובט מנתב מחדש באמצעות מתקפת על חושי לפגוע בדרומקה שנפגע אפילו יותר. אתה רץ לליליפאפ ומלטף אותו "ליליפאפ.." ליליפאפ פולט בשקט, לפתע בישארפ מופיע לידך ומשאיר לך שריטה מדממת על היד, אתה צועק בכאב אך אושוואווט תוקף את בישארפ בסילון אקווה. אתה מתחיל לדמם מהיד. "לא נצא מכאן עד שכולם ימותו!" פרנסיקוס ממשיך לאיים. לפתע אתה מבחין שליליפאפ לא נמצא לידך אלא מתחיל ממשיך לשחרר אנשים קשורים במרץ מהחבלים. מה תעשה?

'כבר נהיה מאוחר, אני צריך להתקדם למרכז הפוקימונים לבקש מקום לישון שם הלילה.' אחשוב לעצמי. 'בדרך אפשר לבדוק מה עם סקווירטל ומי יטפל בו מעכשיו וגם עם מיסטי.' אעסיק את עצמי בדרכי למרכז הפוקימונים.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    אתה מתפעל מאומץ ליבו ונכונותו של ליליפאפ לעזור לכולם. אתה מהר לוקח את גרבך מהנעל שלך וקקושר את ידך סביב הפצע, הפצע יחסית גדול אך הגרב מצליחה לעצור את הדימום זמנית. ווריליפד מגן על עצמו ומחזק את יכולת ההגנה שלו, ומשגר מטווח אפס את ליאפרד בשלל עוקצי רעל שיוצאים בכמויות על הפוקימון החתולי שנפגע באופן ישיר. ווריליפד לא צבזבז זמן ופוגע בו במחבש אימתני שמעלף את פוקימון החתול. נראה שליאפרד הורעל. דרומקה מתחיל להתגלגל במקום ויוצר סביבו מעט אבק וחול וצתחיל להתגלגל במהירות לכיוונו של ווריליפד ונושך אותו בעוצמה רבה בניב אש שורף, לבסוף דרומקה משחרר את ניביו מהפוקימון ומטווח אפס משחרר מתקפת שריפה חזקה שגורמת לוויריפד להתעלף גם הוא. אושאוואוט וריולו מזנקים ביחד. ריולו מזנק לעבר בישארפ באמצעות מהירות וכמעט מצליח לפגוע בבישארפ שמתחמק, אתה מבין שבישארפ הוא פוקימון מאומן מאוד. לא יהיה קל להביס אותו. בישארפ משתמש בשיסוע לילי ופוגע בריולו בעוצמה. ריולו מתקשה לקום. לפתע אתה מבחין שדרומקה עוזר ליליפאפ לשחרר את האנשים. ולפתע המון האנשים עומד מאחורייך כשהנערה הבלונדינית עומדת לידה וזורקת פוכדור לאוויר ממנו יוצא אושואווט. " אושואוט השתמשי באקדח מים!!" המאמנת קוראת ואושאוואוט של המאמנת מצליח לפגוע בבישארפ. בישארפ עצבני ומוכן להרוג את כולם, אך לפתע המון אנשים משחררים את הפוקימונים שלהם וחיילי צוות פלזמה ופרנסיקוס מתחילים להילחץ. לנורה עומדת איתנה ומוכנה להרביץ להם בגופה. לפתע דלת המכון נפרצת וממנה נכנסת חולייה של שוטרים מלווה בניקולס, שעוצרים את חיילי צוות פלזמה ואת פרנסיקוס. "מה קרה כאן? ניקולס אומר בעוד לנורה עומדת לידך, אתה מסםר להם איך השתחררת ולנורה תופסת את ליליפאפ ומרימה אותו, "אתה אחד מגיבורי היום חמוד!" היא קוראת בשמחה.
    מה תעשה?
    אקרא לכל הפוקימונים שלי אליי ואבצע עימם חיבוק קבוצתי "איזה אלופים, איזה צוות חזק יש לי, כמה תושיה! גאה בכם מאוד היום!" ואחייך אליהם. לאחר מכן אחזיר את כולם לנוח. אתבונן במבט חטוף בפרנסיקוס נאזק ומובל בידי השוטרים במבט מלא כעס ורצינות, ממש חודר.
    ואז אפנה אל לנורה ואבקש ממנה להרים את ליליפאפ "כל הכבוד חבר קטן! אתה באמת היית אלוף! אילולא אתה לא הייתי משתחרר ולא היינו עוצרים את הטקס המזוויע... אתה מדהים!" ואלטף אותו ואראה איך יגיב. ואז לבסוף אדבר עם לנורה ואשאל אותה "היי תגידי לנורה, מה את אומרת שתשמרי לי על הליליפאפ הקטן הזה. אני רוצה עוד להתחזק ולבנות את עצמי ובנתיים שיהיה אצלך והתאמן איתך ועם הפוקימונים שלך עד שארגיש מוכן לאמן אותו. בבקשה?"

.

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [COLOR=#ff0000]
    פטריק-

אמרתי על פטריק שהוא חכם וחזק, לא ציינתי נחמד חחחח
    וחוצמזה אני באמצע פלישה לבניין של צוות גלקטיק והיא מתעלפת לי. זה יותר נטל מעזרה חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני מצטער קיי. לא חשבתי, רק הגנתי על עצמי" אומר. 'אני לא רוצה להסתבך איתו כשהוא עצבני, אבל אני חייב' אחשוב. "ובכל זאת, הם פגעו בה! הם פגעו בגרדניה רק כי היא הגנה על איזה פרח מסוים, ואם סקורופי ולאקסיו לא היו מגלים יוזמה, יכול להיות שהם היו פוגעים גם בי! נכון שלא הייתי כל כך ברור עם ההנחיות שלי אליהם, אבל גם לא אמרתי להם להרוג אותם. רק רציתי לנטרל אותם כדי שאוכל לקחת את גרדניה (מה שנכון ד"א, לא אמרתי לא לסקורופי ולא ללאקסיו להרוג, הוא בחר לרצוח אותו עם רעל והוא בחר לטרוף לו את המפרקת). אני מצטער, ובכל זאת, איך אני אמור לעמוד מהצד ולתת להם להכות אותה, סתם ככה?" אשאל את קיי. 'אני לא אתן לרגש להשתלט עליי' אחשוב. 'לא מול קיי. אמנם הוא יודע שאני לא כזה, אבל אני חייב לנסות לשמור על קור רוח. אני הרי יודע איך הוא יגיב'.
    Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1500441][COLOR=#0000cd]גרייס-

אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אפשר ללכוד אותו? PRETTY PLEASE
    ~~~
    'אוקיי. אסור להיות פזיזה-תחשבי' אומר לעצמי ואנסה להתרכז. אוציא את כל הפוקימונים שלי שיהיו לידי ואלחש הכי בשקט שאני יכולה. "תסרקו את המקום, תזכרו בדיוק איפה כל חייל עומד. קוואליבה-אני רוצה שתשתמש במסך עשן ותרוץ אל סלבי-תמס את השלשלאות שלו בלהביור חלש כמה שאפשר ותביא אותו לפה. איווי, תשתמש בנמנום על השניים השמאליים ומסדריווס תשתמשי בקרן בלבול על השניים הימניים. פורט ופאנפאי אתם גיבוי-אם משהו משתבש, תתקפו אותם. לארביטר, אתה נשאר איתי". שאסיים לחלק את ההוראות ואוודא שכולם זוכרים היכן כל החיילים עומדים ואיפה סלבי אספור עד שלוש ואזניק את כולם לדרך.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 28 מתוך 72 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •