Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 72 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1073
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    מאט-
    אנחנו ממשיכים הלאה סוואבלו! קדימה, מלאי את הזירה בערפל וחוגי סביב סביב ואז מכיוון שהוא לא יוכל לראות תקפי אותו באייס אווירי!" אתה פוקד על סוובלו שניגשת לעבודה. הזירה מתמלאת בשנית בערפל סמיך שמקשה על כל הסובבים את הראייה. סוובלו נכנסת לערפל ומתכוננת לתקוף. בראולי מחייך. "לא יהיה לך כזה מזל גם הפעם. מקוהיטה! תשתמש בקבר אבן!" בראולי קורא ומקוהיטה מתחיל ליצור אבן ענקית בידו ומגלגל אותה ברחבי הזירה ומפזר את העשן וחושף את סוובלו שברגע האחרון מצליחה לפגוע בו. מקוהיטה נדחק אחורנית ונפגע מהמתקפה האפקטיבית, לא לפני שהוא ממוטט על סוובלו את הסעל העצום ומעלף אותה לחלוטין. מה תעשה?

אז מקוהיטה משתמש בקבר אבן מה?
    אני בהחלט יכול להשתמש במאדקיפ, עם אקדח המים בהחלט ניתן יהיה ליצור מתקפות קונטרה. עם זאת, יש לי אסטרטגיה אחרת.
    "צ׳ארמנדר, אני בוחר בך!" אקרא בקול רם ואביט בפוקימון שלי יוצא החוצה מהפוקדור. "השתמש במסך עשן סמיך ביותר ואז תירה להביור בכל הכל לעבר הרצפה מתחת לרגלי מאקוהיטה! כשהקרקע תהיה רותחת מספיק, הפתע אותו עם שריטות!"

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    חחחח יואוו יחופררר אין עוד מה לראות בעיר הזאת! חחחחח תמשיך כבר הלאה

"הווו כן!!!" אתה קורא באושר וקופץ משמחה ורץ לאושוואוט ומרים אותו אותו בשמחה עילאית. "כל הכבוד אושאווט כמה חזק אתה, איך השתפרת... אני מאוד גאה אתה יודע?" אתה אומר לאושוואוט שמסמיק ומחבק אותך בגופו הקטן. "או אושוואוט!" אושוואוט קורא. אושוואוט יורד ממך ושניכם מתקדמים לכיוון לנורה, ליליפאפ הקטן רץ לכיוון אושוואוט ומלקק אותו בחוזקה, כנראה משבח אותו על הקרב הקשה מול הרדיאר. אתה לוחץ את ידה החזקה של לנורה ומבחין כמה כוח יש לה. "זה היה קרב מצוין. מאוד הרשמת אותי. אתה מאמן חזק ביותר" לנורה אומרת לך בקול הבס הידוע שלה (כמו של זמרות בלוז שחורות מאמריקה) אתה מתכופף לליליפאפ ולוחש לו באוזן אני בטוח שכשאהייה מוכן ואקבל אותך אליי? אתה תיהיה אפילו הרבה יותר חזק מה-הרדיאר הזה". "לי לי לי לי פאפ!" ליליפאפ נובח וקופץ עליך ומלקק לך את הפרצוף. מעין הבטחה שכך יעשה. אתה קם ללנורה מתרגש ומלא בצמרמורת כשהיא מגישה לך את תג המכון השני
    "תג הבסיס. כולו שלך." לנורה אומרת בחיוך. "ליליפאפ עוד גור אבל אני מזהה פוטנציאל גדול. הוא יישאר איתי ויתאמן איתי ועם שאר הפוקימונים במכון, יהיה צמוד להרדיאר. כשתרצה לקחת אותו רק תתקשר" לנורה אומרת ושומרת בפוקידע שלך את המספר שלך, ליום בו תרצה לקרוא לליליפאפ. אתה מחזיר את אושוואוט לפוכדור ומודה לקהל הרחב שהגיע לצפות בך, אתה נפרד בפעם האחרונה מלנורה וליליפאפ, קורץ לליסה שמחייכת ואפילו צוחקת ושולחת לך נשיקה באוויר וניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את אושוואוט. אתה מחליט לסרוק את העיר עוד קצת אך הכל רגיל כמו שהיה לפני, חוץ מהמכון המעט הרוס, ואתה מחליט להמשיך בדרכיך. אתה נכנס ליער פינוויל! היער שנפרש בפניך יפייפה וענקי, אתה נושם אוויר צח ומרגיש מאושר מעל הגג. רק עוד שישה מכונים... אתה מגיע לאגם קטן ביער ומצליח להבחין במספר פוקימונים סביבו שותה ממי האגם הנקיים משחקים סביב האגם אתה יודע שזו רק תחילת היער, וסביר מאוד שתפגוש עוד פוקימונים. מה תעשה?
    יש כאן פוקימון שאני רוצה... אבל נמשיך. כרגע האזורים דומים. נמצא אותו אחר כך. שמע אתה חייב יותר לתאר תנוף. לפעמים אני רוצה להתאמן כמו אש על עצים וסלעים גדולים ודברים כמו פה נגיד בהתחלה לפעמים..
    ~~~~
    אביט בשלל הפוקימונים הללו ובנוף הנחמד אעצור לצילו של עץ קטן ואתבונן בפוקימונים הללו. אתבונן בוולבאי ואשרבט את דמותו ביומן שלי תחת הכותרת 'לתפוס?!' ובחצי חרטה אמשיך לי בדרכי, אחפש מקום נחמד להתאמן בו קצת או אדם כלשהו להכיר.

.

3. משתמש מנוסה
    דרו-
    חחח אל תדאג.

אתה מעט מאוכזב מכך שהבחנת באותם פוקימונים, אך משיחה קצרה עם מאמן שמטייל באזור שלך אתה מבין שזהו יער ענקי, וככל שמתקדמים לתוך היער בכיוון לחץ השמיים, יותר פוקימונים מגוונים נחשפים. אתה עוזב את האגם הקטן וממשיך ללכת. אותם פוקימונים נראים לפניך במקומות שונים, השביל עליו אתה צועד מתחיל להיעלם כשאתה מבחין בקרחת יער המכילה מספר סלעים גדולים וחזקים במיוחד. אתה אפילו מבחין בשני מאמנים נלחמים בקרב באמצעות הפוקימונים שלהם. בקרחת היער נושב אוויר צח שנכנס לריאותיך וממלא אותן לגמרי. אתה מביט סביב, סוקר את השטח ולמזלך אתה מגלה מספר פוקימונים חדשים מסתובבים בקרחת היער הגדולה. אתה מכיר מאמן נחמד בשום לוקאס, שמסביר לך שפוקימון התנין סנדיל מאוד לא אופייני לראות כאן, מכיוון שרובם נמצאים במדברים ובשטחים צחיחים. אתה מתקדם לאמצע קרחת היער, וממרחק אתה מצליח לראות שני איווים משחקים אחד עם השני. מה תעשה?

מאט-
    כאופייני לך, אתה מחליט לבחור את הפוקימון הלא בהכרח מתאים ליריב, ואתה משחרר את צ'רמנדר
    "צ׳ארמנדר, אני בוחר בך!" אתה קורא. "השתמש במסך עשן סמיך ביותר ואז תירה להביור בכל הכל לעבר הרצפה מתחת לרגלי מאקוהיטה! כשהקרקע תהיה רותחת מספיק, הפתע אותו עם שריטות!" אתה פוקד על צ'רמנדר. כסוובלו לפניו, צ'רמנדר מחשיך את הזירה במסך עשן סמיך היוצא מפיו. "מקוהיטה שוב קבר אבן!" בראולי קורא ואתה שומע את מקוהיטה טוען בידיו אבן ענקית נוספת. מיד לאחר שחרור העשן צרמנדר משחרר להביור חזק מאוד שמחמם את קרבת רגליו של מקוהיטה שזועק מכאבים. "מקוהיטה תשתמש בשבירת לבנים כדי לשבור את האבן שיצרת לחתיכות קטנות יותר, ותעמוד על אחת מהן" בראולי קורא ומקוהיטה במרץ רב שובר את האבן שיצר ורץ מהר לעמוד על אחת ממנה. העשן מתפזר וצ'רמנדר מגיח ושורט את מקוהיטה שמגן על עצמו בידיו המאסיביות. מקוהיטה לא נראה נחבל במיוחד והוא תופס את צ'רמנדר ביד אחת ומרים אותו "יופי מקוהיטה. עכשיו מתקפת כף!" בראולי אומר ומקוהיטה מתחיל לאגרף את צ'רמנדר כמעין שק אגרוף מספר רב של פעמים. לסיום מקוהיטה משתמש בשבירת לבנים אימתנית שמטיחה את צ'רמנדר ומגלגלת אותו על הרצפה. "לא יעזור לך השיטה הזאת פעמיים" בראולי אומר באסרטיביות כשמקוהיטה יורד מהמשטח שיצר ומאגרף את ידיו, מחכה לתגובה מצ'רמנדר שעומד ומתנשף. מה תעשה?

4. מנהל ראשי
    דרו-
    חחח אל תדאג.

אתה מעט מאוכזב מכך שהבחנת באותם פוקימונים, אך משיחה קצרה עם מאמן שמטייל באזור שלך אתה מבין שזהו יער ענקי, וככל שמתקדמים לתוך היער בכיוון לחץ השמיים, יותר פוקימונים מגוונים נחשפים. אתה עוזב את האגם הקטן וממשיך ללכת. אותם פוקימונים נראים לפניך במקומות שונים, השביל עליו אתה צועד מתחיל להיעלם כשאתה מבחין בקרחת יער המכילה מספר סלעים גדולים וחזקים במיוחד. אתה אפילו מבחין בשני מאמנים נלחמים בקרב באמצעות הפוקימונים שלהם. בקרחת היער נושב אוויר צח שנכנס לריאותיך וממלא אותן לגמרי. אתה מביט סביב, סוקר את השטח ולמזלך אתה מגלה מספר פוקימונים חדשים מסתובבים בקרחת היער הגדולה. אתה מכיר מאמן נחמד בשום לוקאס, שמסביר לך שפוקימון התנין סנדיל מאוד לא אופייני לראות כאן, מכיוון שרובם נמצאים במדברים ובשטחים צחיחים. אתה מתקדם לאמצע קרחת היער, וממרחק אתה מצליח לראות שני איווים משחקים אחד עם השני. מה תעשה?

מאט-
    כאופייני לך, אתה מחליט לבחור את הפוקימון הלא בהכרח מתאים ליריב, ואתה משחרר את צ'רמנדר
    "צ׳ארמנדר, אני בוחר בך!" אתה קורא. "השתמש במסך עשן סמיך ביותר ואז תירה להביור בכל הכל לעבר הרצפה מתחת לרגלי מאקוהיטה! כשהקרקע תהיה רותחת מספיק, הפתע אותו עם שריטות!" אתה פוקד על צ'רמנדר. כסוובלו לפניו, צ'רמנדר מחשיך את הזירה במסך עשן סמיך היוצא מפיו. "מקוהיטה שוב קבר אבן!" בראולי קורא ואתה שומע את מקוהיטה טוען בידיו אבן ענקית נוספת. מיד לאחר שחרור העשן צרמנדר משחרר להביור חזק מאוד שמחמם את קרבת רגליו של מקוהיטה שזועק מכאבים. "מקוהיטה תשתמש בשבירת לבנים כדי לשבור את האבן שיצרת לחתיכות קטנות יותר, ותעמוד על אחת מהן" בראולי קורא ומקוהיטה במרץ רב שובר את האבן שיצר ורץ מהר לעמוד על אחת ממנה. העשן מתפזר וצ'רמנדר מגיח ושורט את מקוהיטה שמגן על עצמו בידיו המאסיביות. מקוהיטה לא נראה נחבל במיוחד והוא תופס את צ'רמנדר ביד אחת ומרים אותו "יופי מקוהיטה. עכשיו מתקפת כף!" בראולי אומר ומקוהיטה מתחיל לאגרף את צ'רמנדר כמעין שק אגרוף מספר רב של פעמים. לסיום מקוהיטה משתמש בשבירת לבנים אימתנית שמטיחה את צ'רמנדר ומגלגלת אותו על הרצפה. "לא יעזור לך השיטה הזאת פעמיים" בראולי אומר באסרטיביות כשמקוהיטה יורד מהמשטח שיצר ומאגרף את ידיו, מחכה לתגובה מצ'רמנדר שעומד ומתנשף. מה תעשה?
    אז המהלך הוא כזה, בכל פעם שאני פוקד למסך עשן או כל מתקפה שמערפלת את הזירה, הוא שולח את קיר האבן. יש לי רעיון!
    "צ׳ארמנדר, השתמש במסך עשן פעם נוספת ותירה להביור ישירות לעבר מקוהיטה!" אחכה בסבלנות לקיר האבן. אם הוא אכן יצור קיר אבן אצווה על צ׳ארמנדר. "טפס על האבן הענקית הכי גבוה שתוכל ואז, בעוצמה ובמהירות, שלב בין להביור ושריטות! הרתח את הציפורניים שלך ופגע בו במלוא הכח!"

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    חחח אל תדאג.

אתה מעט מאוכזב מכך שהבחנת באותם פוקימונים, אך משיחה קצרה עם מאמן שמטייל באזור שלך אתה מבין שזהו יער ענקי, וככל שמתקדמים לתוך היער בכיוון לחץ השמיים, יותר פוקימונים מגוונים נחשפים. אתה עוזב את האגם הקטן וממשיך ללכת. אותם פוקימונים נראים לפניך במקומות שונים, השביל עליו אתה צועד מתחיל להיעלם כשאתה מבחין בקרחת יער המכילה מספר סלעים גדולים וחזקים במיוחד. אתה אפילו מבחין בשני מאמנים נלחמים בקרב באמצעות הפוקימונים שלהם. בקרחת היער נושב אוויר צח שנכנס לריאותיך וממלא אותן לגמרי. אתה מביט סביב, סוקר את השטח ולמזלך אתה מגלה מספר פוקימונים חדשים מסתובבים בקרחת היער הגדולה. אתה מכיר מאמן נחמד בשום לוקאס, שמסביר לך שפוקימון התנין סנדיל מאוד לא אופייני לראות כאן, מכיוון שרובם נמצאים במדברים ובשטחים צחיחים. אתה מתקדם לאמצע קרחת היער, וממרחק אתה מצליח לראות שני איווים משחקים אחד עם השני.
    מה תעשה?

היי בכלל לא התייחסת למה שכתבתי בתגובה... רק בלמעלה חחח.
    ~~~~
    "איווי?! כאן ביונובה?" אתפלא עד מאוד, הריי הם פוקימונים ששייכים למחוז אחר בכלל... 'בוא איתי לוקאס' (ספרייט משהו?) ואתבונן מקרוב בשתיים, אנסה להבחיר ביותר פרטים כמו מה הם אחים, חברים, זכר/נקבה וכו'. ואשאל את לוקאס מה הוא חושב

.

6. משתמש מנוסה
    דרו-
    התייחסתי התייחסתי

"איווי?! כאן ביונובה?" אתה אומר בפליאה וקורא ללוקאס להתקרב איתך
    שניכם מתקרבים לשני האיווי המשחקים שעוצרים ומביטים בכם בפליאה. אתה מנסה להביט בהם, האם מדובר במינים שונים, כשלפתע אחד האיווי קופץ באוויר ומשתנה "וואו זה זורואה!" לוקאס מצביע על הפוקימון שמצחקק בערמומיות. "הם יכולים להשתנות לכל פוקימון אפשרי" לוקאס אומר וזורואה ואיווי מביטים אחד בשני ומתרחקים ממכם. מעדיפים לשחק בינהם. אתה מבין שכנראה הם חברים שהכירו ביער. אותם הפוקימונים עדיין נמצאים ביער ואותם סלעים גדולים עדיין מקיפים אתכם. מה תעשה?

מאט-
    תגיד אתה רוצה להיות בהואן? סתם שואל

"צ׳ארמנדר, השתמש במסך עשן פעם נוספת ותירה להביור ישירות לעבר מקוהיטה!" אתה קורא ובראולי מחייך. צ'רמנדר משחרר מסך עשן נוסף שמערפל את הזירה אך הפעם מיד לאחר מכן יורה להביור שפוגע הקוהיטה במתקפה ישירה. "טפס על האבן הענקית הכי גבוה שתוכל ואז, בעוצמה ובמהירות, שלב בין להביור ושריטות! הרתח את הציפורניים שלך ופגע בו במלוא הכח!"אתה מוסיף. מקוהיטה מחדד עוד אבן נוספת אך צ'רמנדר מגיח מלפני מקוהיטה מטווח קרוב ופוגע בו בלהביור נוסף מקוהיטה נופל על הקרקע וצ'רמנדר שורט את פוקימון הסומו עד שהוא מתעלף. העשן מתפזר ומגלה כי מקוהיטה התעלף וצ'רמנדר נשאר לעמוד. "מקוהיטה אינו יכול להילחם. המנצח הוא צ'רמנדר!" השופט קורא ובראולי מוחא לך כפיים. מה תעשה?

7. מנהל ראשי
    דרו-
    התייחסתי התייחסתי

שניכם מתקרבים לשני האיווי המשחקים שעוצרים ומביטים בכם בפליאה. אתה מנסה להביט בהם, האם מדובר במינים שונים, כשלפתע אחד האיווי קופץ באוויר ומשתנה "וואו זה זורואה!" לוקאס מצביע על הפוקימון שמצחקק בערמומיות. "הם יכולים להשתנות לכל פוקימון אפשרי" לוקאס אומר וזורואה ואיווי מביטים אחד בשני ומתרחקים ממכם. מעדיפים לשחק בינהם. אתה מבין שכנראה הם חברים שהכירו ביער. אותם הפוקימונים עדיין נמצאים ביער ואותם סלעים גדולים עדיין מקיפים אתכם. מה תעשה?

מאט-
    תגיד אתה רוצה להיות בהואן? סתם שואל

"צ׳ארמנדר, השתמש במסך עשן פעם נוספת ותירה להביור ישירות לעבר מקוהיטה!" אתה קורא ובראולי מחייך. צ'רמנדר משחרר מסך עשן נוסף שמערפל את הזירה אך הפעם מיד לאחר מכן יורה להביור שפוגע הקוהיטה במתקפה ישירה. "טפס על האבן הענקית הכי גבוה שתוכל ואז, בעוצמה ובמהירות, שלב בין להביור ושריטות! הרתח את הציפורניים שלך ופגע בו במלוא הכח!"אתה מוסיף. מקוהיטה מחדד עוד אבן נוספת אך צ'רמנדר מגיח מלפני מקוהיטה מטווח קרוב ופוגע בו בלהביור נוסף מקוהיטה נופל על הקרקע וצ'רמנדר שורט את פוקימון הסומו עד שהוא מתעלף. העשן מתפזר ומגלה כי מקוהיטה התעלף וצ'רמנדר נשאר לעמוד. "מקוהיטה אינו יכול להילחם. המנצח הוא צ'רמנדר!" השופט קורא ובראולי מוחא לך כפיים. מה תעשה?
    אני סבבה תודה. בהתחלה ממש רציתי, אבל אני כבר התרגלתי לפוקימונים שלי והכל, לא בא לי להתחיל מחדש.
    ~
    אני מחזיר את צ׳ארמנדר לפוקדור שלו ומחייך בסיפוק. "הקרב היה נהדר. תודה רבה, ממש נהניתי!"

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    חחחח עצלנית! והגלגל המהיר זה כאילו לגרום לגלגל הלהבה לצבור יותר מהירות עם מתקפה מהירה. ולמקרה שתהית, מיסדריווס יודעת את המתקפה איסור, שהיא אומרת שאם היריב של מיסדריווס יודע מתקפה שגם מיסדריווס יודעת (נגיד גם דראוזי יודע קרן בילבול) אז בעצם היא גורמת לכך שהוא לא יוכל להשתמש במתקפה הזאת. תראי מה עשיתי בסוף.

"קווליבה, מתקפה מהירה, ובאמצע תעבור לגלגל להבה כך שהגלגל יהיה מהיר יותר (אני אקרא לזה גלגל מהירר). ישר אחר כך תתרחק ולהביור. פורט, כדור צל וגל ניצוץ-אם אקנס מנסה לתקוף תתחמקי בחפירה. איווי, מהירות ונשיכה ופנאפי גלגול וחבטה-איווי ופאנאפי, תחליפו אוייבים אחרי זה והשתמשו באותם התקפות על ההוונדור החדש שמולכם. מיסדריוס, קרן בלבול ואז רוח רעה!" את פוקדת מהר על הפוקימונים שלך אחרי שאת נעזרת בלארביטר בלחזור לעמוד. קווילבה יוצא במתקפה מהירה וצובר מהירות, מהר מאוד מקיף את עצמו בלהבות חזקות ומתנגש בעוצמתיות בווינפינבל שפוגע בוויפינבל בעוצמה רבה, קווילבה קופץ לאוויר ומשחרר להביור רותח שמעלף את וויפינבל במקום. פורט טוענת כדור צל גדול ומשגרת אותו על אקנס שמתחמק מהמתקפה ומשיב לה בניב רעל עוצמתי שמרעיל את פורט וגורם לה להתנדנד. פורט לא מוותרת וגל הניצוץ שהיא משחררת מרחיק ממנה את אקנס שחוטף מכך נזק. זנבו של איווי זוהר בלבן ומטח של כוכבים צהובים יוצאים מתוכו ופוגעים שני ההונדורים. איווי נושך את האונדור שמשיב לו בגז רעיל שמרעיל את איווי וגורם לו להתנדנד. פאנפי מתגלגל ומעיף את האונדור על האונדור השני על גזע עץ. פאנפי לא מבזבז זמן ורץ במהירות ומתנש בחבטה עוצמתית במיוחד בשני האונדורים שמתעלפים. מיסדריווס יורה קרן בילבול על דראוזי שמתבלבל ומתחיל לחבוט את ראשו בקרקע, עיניה נהפכות סגולות ורוח רעה נוספת תוקפת את דראוזי. "זה לא ייאמן שהיא תנצח אותנו ככה!" צועקים שני החיילים הנותרים שמגיעים לתקוף אותך. את סופגת את הגעיטה הצדדית של אחד מהם ודוחפת אותו איתך לעבר החיילת השניה וזורקת אותם אחד על השני. את לא מפסיקה ושולחת אגרופים לפרצופיהם המדממים שמתעלפים במקום. מכל הפוקימונים נשארו עומדים אקנס ודראוזי המבולבל. איווי מביט על קווילבה ונראה ששניהם חשבו על משהו. גם פורט ופאנפי מצטרפים. כולם משתמשים במתקפה מהירה (פרט לפאפני שמתגלגל) קווילבה חובט בעוצמתיות בדראוזי ואיווי מתנגש בו אחריו, פורט תוקפת במתקפה מהירה את אקנס ומוסיפה שריטות זעם, לפינאלה פאנפי מעיף את אקנס על גזע העץ. קווילבה מסיים בלהביור חזק ואיווי מוסיף מהירות, פאנפי משתמש ברסיסי קרח ופורט בכדור צל שמעלפים סופית את כל הפוקימונים. את שומעת אנשים מתקרבים. "הם שם!" קולה המרושע של שאם נשמע ממרחק. שני פוקימונים שלך מורעלים. ואת מחזיקה את סלבי שמצביע בחולשה לכיוון הביתן הסודי שלו. שאליו יש לך מפתח. סכנה מתקרבת אליכם ואין לכם הרבה זמן! מה תעשי?

[/right][/color][/quote]

'אוקיי, להירגע.' אחשוב לעצמי, נלחצת מקולה המתקרב של שאם. אפתח בזריזות את הביתן עם המפתח ואכניס לתוכו את סלבי. לאחר מכן אסגור את הדלת לביתן ואנעל אותה כך שלא ידעו שסלבי בפנים. "אל תדאג, אני אוציא אותך בקרוב" אלחש לסלבי ואלך עם הפוקימונים שלי להסתתר בין השיחים. אחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם כדי שינוחו, גם אם רק לכמה דק עד שנאלץ להלחם שוב. אקווה ששאם לא תבין שסלבי בתוך הביתן ולא תצליח למצא אותי. למרות זאת, אהיה מוכנה עם יד על הפוקדורים לפעולה בכל רגע.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    [/RIGHT]
    פטריק-
    חחחח אצדיע לו, יצעיר

"אין בעיה" אתה משיב לקיי שמהנהן בחיוב. אתה מעין מרים את היד כדי להראות לו את רצינותך והוא מחייך מעט, "תעשה את זה מהר. אני בינתיים אנסה לברר למה צוות גלאקטיק צריכים את שיימין. תנסה לחשוב על זה גם אתה" קיי אומר ונשאר לשבת בספסל. אתה מתחיל לרוץ וקיי אומר לך, "אל תרוץ יותר מדי!". אתה מבין שקיי לא רוצה שתמשוך תשומת לב מיותרת. אתה ממשיך בקצב מהיר לכיוון המכון שלמרבה הפלא פתוח. אתה מסיק שגארדיניה השאירה אותו כך במכוון או לא במכוון. אתה מגלה שרוב האורות כבויים, אתה מצליח לזהות את העצים והצמחייה הרבה שנמצאת בתוך המכון. במרץ אתה מתחיל לחפש אחר דלת מילוט מיוחדת, משהו סודי. אתה מתחיל להיזכר בשיטות שקיי לימד אותך כדי למצוא דלתות סודיות. לאחר רבע שעה של ניסיונות אתה מצליח למצוא משהו דומה למה שדמיינת כשלפתע קולות אנשים נשמעים בתוך המכון. "איפה אמרת שאת ראית את המאמן ההוא?" אתה מזהה קול של חיילי צוות גלאקטיק. "אני ראיתי אותו הולך לכאן.." קול נינוח ונחמד שמשום מה נשמע יותר לחוץ. "ואת בטוחה שראית אותו לוקח את הפרח?" הקול שואל בעצבים. "כן..הוא לקח אותו מגארדניה" הקול משיב וכמעט מתחיל לבכות. אתה מבין שמדובר באחות ג'וי שטיפלה בגארדניה. מסיבה כלשהיא היא הלשינה עליך לצוות גלאקטיק. אתה בוחר לשמור על קור רוח ופותח את הדלת בשקט מוחלט. אתה מגיע לגינה מוארת עם מנורה גדולה, המנורה מאירה על הצמחים הגדלים בתוך המקום כשלפתע פוקימון קטן וירוק נראה מולך
    "שיי מיין.." הפוקימון ממלמל בפחד, הוא לא מכיר אותך. אתה לא יודע כל כך מה לעשות כשלפתע אתה שומע קול בוקע מתיקך "טוגפריי" ולפתע אתה מבחין שטוגפי התעורר והוא יוצא מהתיק שלך, ניגש לשיימין ומלטף את הדשא שלגופו, נראה שהוא גורם לשיימין להרגיש הרבה יותר טוב. אתה שומע קולות של יותר ויותר אנשים באזור המכון המרכזי, כשצעקה של האחות ג'וי נשמעת מפעם לפעם. מה תעשה?

חחח

שתדע שזאת היתה תגובה טובה מדי ולא ידעתי מה להגיב
    ד"א טוגפי של גרדניה? פעם שנייה שאני חושד את זה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אגש לשיימין במהירות ואלטף אותו גם אני. 'הוא דווקא די חמוד' אחשוב. 'טוב צריך להתרכז, אני פה ממטרה אחת בלבד'. "שיימין, אנחנו צריכים את עזרתך" אומר לו בשקט. "יש שם בחוץ כמה אנשים רעים שמחפשים אותך" אומר לו ותוך כדי זה אנסה לראות אם יש דרכי מילוט מהחדר הסודי, מלבד לדלת דרכה נכנסתי, או שהיא הכניסה היחידה. "האנשים הרעים בחוץ רוצים לעשות לך דברים רעים. הם לא נחמדים כמוני וכמו טוגפי. קח את הפרח הזה" אומר ואגיש לו בשקט את פרח הגרסידיה "והשתנה לצורת השמיים שלך. הפוקימונים שלי גם יעזרו לך, ויחד נצליח להביס את האנשים הרעים. אחרי שנסיים איתם, אתה תוכל ללכת להסתובב. תהיה חופשי שוב!" אומר לו בחיוך ואנסה לרצות אותו. לאחר מכן אגיש לו את הפרח, בעודי מוציא את לאקסיו, סטארביה, וגרוטל, ואומר להם:"אנחנו עומדים להילחם בעוד כמה חיילים של צוות גלקטיק. עכשיו, שלא כמו פעם שעברה, אני לא רוצה לראות אפילו לא אחד מכם הורג חיילים. תשתמשו נגדם במתקפות אם אתם באמת חייבים, אבל בלי להרוג. לעלף, לנטרל - לא לפגוע בהם פיסית. אנחנו האנשים הטובים, אחרי הכל" אומר ואלטף קצת את לאקסיו. אקרא לגרוטל וסטארביה ואפגין גם כלפיהם חיבה. לאחר מכן, כששיימין יקבל על עצמו את הגרסידיה, אומר לטוגפי:"אתה, חמוד, חוזר לתיק שלי, ושומר על שקט אמיתי. בלי לעשות רעש, קטן" אומר לו בעודי מכניס אותו לתיקי חזרה. אומר לשיימין, סטארביה, גרוטל ולאקסיו:"אתם מוכנים?" בעודי אפתח בשקט את הדלת הסודית, אומר לפוקימוניי בשקט:"תנו את כל מה שאתם יכולים. אני מאמין בכם". אשלח לקיי הודעה מהירה:"במכון בהיתקלות עם צוות גלקטיק. תבוא במהרה עם אזיקים, אנסה לנטרל אותם". במידה והיציאה היחידה מהחדר היא הלדת דרכה אנו מסתערים, אורה לפוקימוניי להכניס את החיילים לחדר אחרי שינטרלו אותם. ברגע שאחד החיילים נהיה מנוטרל אקח ממנו את הפוקדורים כדי למנוע ממנו לעשות נזק.
    Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    התייחסתי התייחסתי

'וואוו... זואורה הא... איזה פוקימון מעניין' אהרהר לעצמי, אחליט להניח למראה שניהם. לא ארצה להפריד בין שני חברים. והריי ישלי דיי פוקימונים כרגע בכדי להתאמן ולהתחזק.
    לאחר מכן אציע ללוקאס לבוא איתי להתאמן, אחליט לעשות אימון מיוחד ואאסוף עצים ועלים רבים ואפזר אותם בשתי שבילים רחבים ליצור מסלול מירוצים ארוך ומפותל בין כל העצים והסלעים הגדולים האלו. לאחר מכן אוציא את דרומקה ו-ווירליפד "היי חברים, החלטתי שהגיע הזמן לאימון קצר. תחילה נתאמן על מתקפת הגלגול שלכם, לאחר מכן מתקפת המחבש/גלגל הלהבה של כל אחד מכן ואז אם לוקאס ירצה נערוך קרב של שתיים על שתיים. ממש כאן. מה אתם אומרים?"
    ואז אסביר לפינכם המסלול המפותל והקשוח שלי "השתמשו בגלגול ונסו לעבור אותו, ברגע שאומר צא אני פותח זמן. הראשון שיגיע מנצח. אז היכון... הכן..." ואמתח אותם. "צא!!!"

.

11. משתמש מנוסה
    טוב לקח לי מלא זמן לכתוב את העדכון הזה! רציתי לשאול אתכם שני דברים:
    1) אני רוצה דעה איך המשחק שלי בעינכם, משעמם? לא מעניין? צריך לשפר משהו? אפשר גם דברים לטובה.
    2)אני שוקל לאשר שכל מאמן יוכל להחזיק שמונה פוקימונים, מה אתם אומרים?

דרו-
    חחח לא רוצה להפריד בינהם..דווקא חשבתי שיהיה מגניב בצוות שלך איווי שיתפתח לסוג העשב. אתה יכול אפילו לתפוס את שניהם וככה הם לא ייפרדו, אבל מה שאתה מחליט חמודון.

'וואוו... זואורה הא... איזה פוקימון מעניין' אתה חושב בעניין ואתה מחליט להניח לשני הפוקימונים בשקט. לא רוצה להפריע להם. אתה מציע ללוקאס להתאמן "להתאמן? ברור!!" לוקאס אומר בנחישות ובעוצמה, אתה מחייך למשמע קול דבריו. אתה ולוקאס עוזבים את איווי וזורואה שלבש שוב צורה של איווי ולוקאס עוזר לך לאסוף עצים ואבנים לסימון מסלול מירוץ. זה לוקח לכם חצי שעה, אבל בסופו של התהליך הענפים והאבנים שאספתם עומדים בצורה מושלמת ומתפלתים סביב האבנים הגדולות שנמצאות בקרחת היער. אתה זורק לאוויר את הפוכדורים של דרומקה ווירליפד שנוחתים על הקרקע חזקים מתמיד ומסביר להם על הפעילות. היי חברים, החלטתי שהגיע הזמן לאימון קצר. תחילה נתאמן על מתקפת הגלגול שלכם, לאחר מכן מתקפת המחבש/גלגל הלהבה של כל אחד מכן ואז אם לוקאס ירצה נערוך קרב של שתיים על שתיים. ממש כאן. מה אתם אומרים?". שני הפוקימונים קוראים בעליזות ונראה שהם מסכימים! "דרו דרומקה!", "ווי ווי ווירליפד!". המירוץ עומד להתחיל ומספר מאמנים מתחילים להתקבץ סביבכם, אפילו מספר פוקימוני פרא מביטים בסקרנות מרחוק. דרומקה ווירליפד עומדים בקו הזינוק, מוכנים להתחיל את המירוץ, בכל שניה אתה רואה שהם נהיים מתוחים יותר ויותר וכשאתה צועק "צא!!!" שני הפוקימונים מתחילים להתגלגל במהירות הבזק. ווריליפד עוקף את דרומקה שמתגלגל אף הוא במהירות, לפרקים מסוימים דרומקה מצמצם את הפער. אתה מבין שזה אימון מאוד טוב בשבילם. הסיבוב הראשון מסתיים בניצחון לווירליפד. בסיבוב השני שני הפוקימונים משתמשים במתקפות שציינת. ווריליפד מתגלגל כשכולו זוהר באור ירוק וכהה בעוד גלגל האש שנמצא לידו משתדל להשיג אותו. ווירליפד עדיין מנצח. ואתה שם לב שהפער קטן במעט מהם. "דרומקה!" דרומקה אומר במעט אכזבה אך ווירליפד מעודד אותו, דרומקה מביט בשביל ששרף ומרגיש מעט מאוכזב. "אל תדאג דרומקה. אני אדאג לזה. פריליש!" לוקאס קורא וזורק פוכדור שממו יוצא פוקימון כחול וארוך
    (משום מה אין לי ספרייט זז) "פעימת מים!" לוקאס מצווה על פריליש שיוצר כדור מים וזורק אותו על כל שטח המסלול, מכבה את הבערה הקטנה שנוצרה. דירילינג הפרא שראית עוצם את עיניו וזוהר בירוק, הוא בעצם משתמש בצמיחה, ומסייע לדשא חדש לצמוח שוב. "אני אשמח לקרב!" לוקאס קורא ומשחרר פוקימון נוסף שרירי וחסון "גורדור!!!!!" הפוקימון צועק בפראות. אתה עוצר לרגע ומבחין באיווי וזורואה שחזרו לידכם, ורצים במסלול המירוץ ביחד. זורואה עדיין בצורת איווי. "שנתחיל?" לוקאס קורא ובשטח מתחילים קרבות מאמנים נוספים. מה תעשה?

גרייס-
    את נושמת אוויר ומנסה להירגע. מבלי לאבד את הצפון את לוקחת את סלבי ובעדינות פותחת את הביתן הסודי שלו, מניחה אותו בפנים ונועלת לא לפני שאת מעודדת אותו
    "אל תדאג, אני אוציא אותך בקרוב". את רצה לכיוון השיחים תוך כדי שאת מחזירה את הפוקימונים שלך. "קווי קווילבה!" קווילבה אומר במהירות ומסתכל עלייך. הוא רוצה להישאר בחוץ איתך ואת מסכימה. שניכם ביחד עם לארביטר רצים לשיחים. את מרימה את עינייך בחשש. דממת אלחוט משתררת לכמה דקות עד ששאם ועוד שני חיילים של צוות ניאו רוקט מגיעים לזירה. "דיווחו לי על גורם שהפריע ללוחמים כאן" שאם אומרת. "לא יכול להיות שנעלם כל כך מהר..שמעתי צעקות. לא יכול להיות שהחיילים מדממים ככה סתם." שאם שוקלת את דבריה וזורקת פוכדור לאוויר שממנו יוצא פוקימון המזכיר מעט את מיסדריווס
    "מיססס מאגיוסס" הפוקימון לוחש בתמיהה ריקה. ניחשת שזה יהיה פוקימון רוח, וונסה הסבירה לך על צוות ניאו רוקט, שאם היא מומחית לפוקימוני רוחות ומשתמשת בהם כל הזזמן. "תמצא אנשים בסביבה" שאם אומרת. עיניו של מיסמאגיוס נעצמות ואת מרגישה שאת וקווילבה מתחילים לעופף באוויר. ללא הסבר הגיוני, את מרגישה שמהתיק שלך יוצא משהו. משהו שעולה על הפרצוף שלך. שיערך נכנס לתוך החולצה שלך וכעת אי אפשר לראות אותו. את נזרקת ביחד עם קווילבה ולארביטר על הקרקע ושאם מביטה בכם. את מרימה באיטיות את ראשך ומביטה בשאם. את נוגעת מעט בפנייך ושמה לב שכולן מכוסות במסיכה. "מי אתה? ומה לעזאזל אתה עושה פה? אתה אתה או את?" שאם שואלת ומתקרבת אלייך. "האם ראית היכן לקחו את סלבי? לעזאזל?!!" שאם צועקת וסוטרת לך בפרצופך. "קווילבה!" קווילבה מתעצבן ומתכוון לשחרר להביור, אך העל חושי של מיסמאגיוס עוצר אותו. "אם כי, אני לא יכולה שלא להגיד שהמסיכה מאוד מחמיאה לי. האם צוות ניאו רוקט מעניין אותך? תענה לי מהר" שאם שואלת בארסיות. אחד החיילים שולף סכין חדה כתער, אך לא משתמש בה. מה תעשי?

מאט-
    אתה מחזיר את צ'רמנדר העייף לפוכדור הקרב היה נהדר. תודה רבה, ממש נהניתי!"אתה אומר לבראולי שמחזיר את מקוהיטה. "היה קרב נהדר. כל הכבוד" בראולי משיב לך ומציג לך את תג המכון
    "תג האגרוף. כולו שלך. בהצלחה בהמשך!" בראולי אומר ואתה מכניס את התג לנרתיק התגים שלך. אתה יוצא מן המכון ומרפא את הפוקימונים שלך כשאתה מקבל הודעה מנולנד. "היי מאט, אני צריך שתיקח ספינה לעיר סלאטפורט, אך לפני זה תעצור באזור הספינה הטרופה. אני צריך שננסה למצוא שם משהו ביחד". אתה מבחין במעבורת קטנה שיוצאת בדקות הקרובות מהאי, עליה רשום "לעיר החוף סלאטפורט" מה תעשה?

ג'יי-
    אתה נושם נשימות מדודות כשאתה מגיע לבית האיש הזקן שלחוף דרך 104. אתה משקיף על החוף הזהוב והריק כשאתה נושם את הבריזה המפנקת המגיעה מהים המלוח המתפרס מולך. אתה דופק בדלת. אותה פותח איש זקן שמחייך אליך. "שלום לך יקירי. ג'יי נכון?" הוא שואל ואתה מהנהן באישור. "חכה כאן בבקשה" הוא אומר וניגש שניה לאחור, בינתיים מתוך דלת הבית פורץ
    שמתחיל לעופף ולהקיף את ראשך "ווינגאל ווינגאל!". "תחזור לפה ווינגל חמוד אל תציק למאמן הצעיר!" האיש הזקן אומר ממרחק וחוזר אליך עם מגוון רחב של ציוד. "השאירו לך את זה כאן. נראה שאתה מתחיל את המסע שלך איני צודק?" האיש הזקן אומר ומגיש לך את הציוד. תיק מסע המכיל בגדים נקיים, ואת מפת המחוז וכמות גדולה של אוכל פוקימונים. 5 פוכדורים,מכתב ושני פוכדורים נוספים. "שיהיה לך המון בהצלחה. אחרי שתעבור את המכון הראשון אני בשמחה אעזור לך לעיר דיופורד" האיש הזקן אומר לך וסוגר את הדלת. אתה מתרגש מאוד, מתיישב על הקרקע וופותח את המכתב וקורא אותו בריפרוף. "ג'יי, בוקר טוב. היום אתה מתחיל מסע מיוחד במינו, ואני בטוח שהוא יהיה מיוחד במינו כי אתה לא סתם מאמן. נועדת לעשות דברים גדולים מאוד. בשבילך וייתכן שבשביל כל המחוז כולו. תשמור בסודיות את המכתב, ותפגוש אותי בעיר רוסטרובו. כדי להגיע לשם אתה צריך לעבור ביער פטלבורג. בנוסף לציוד השארתי לך שני פוקימונים שאתה מאוד אוהב, הם מוכשרים ועם האימון הנכון הם יתפתחו להיות פוקימונים חזקים ביותר. שיהיה בהצלחה" סיימת לקרוא את המכתב. אתה מעט לא מבין אך מלא בסקרנות, אתה לא יודע לקראת מה אתה הולך. מה תעשה?

פטריק-
    חחח התגובה שלך או ההמשך שלי? כן התגובה שלך הייתה טובה מאוד. ואת זאת תגלה בהמשך.
    אתה נגש לשיימין ומתחיל לאט בללטף אותו גם. שיימין מביט בך וצועד מעט אחורה, אך מקבל ביטחון ונהנה מהמגע שלך. אתה מעדיף שלא לבזבז זמן וניגש ישר לעניין "שיימין, אנחנו צריכים את עזרתך" אומר לו בשקט. "יש שם בחוץ כמה אנשים רעים שמחפשים אותך" אתה אומר ונראה ששיימין מתחיל להילחץ ומביט בך מפוחד. "האנשים הרעים בחוץ רוצים לעשות לך דברים רעים. הם לא נחמדים כמוני וכמו טוגפי. קח את הפרח הזה" אתה מושיט לשיימין את פרח הגרדיסאה, למראה הפרח שיימין מחייך ומתחכך בו, אתה מבחין בזוהר ירוק ומיוחד שמתחיל להיווצר בגופו של שיימין אך לאחר כמה רגעים הוא נפסק. אתה לא מבין למה זה קרה. "שיי שיימין" שיימין אומר וניגש למנורת האור המאירה על החלקה הקטנה של שיימין, אתה מבין שלאחר שהות ארוכה בחדר הזה, שיימיין צריך להיות תחת אור השמש כדי לשנות את הצורה שלו. אתה משחרר את גרוטל, לוקסיו וסטארביה שנעמדים מוכנים ומזומנים למשימה. אתה מסביר להם את המצב והם מהנהנים באסרטיביות. אתה מלטף את לוקסיו שמגיב בחיוב לליטופים שלך ואף מגרגר מעט. סטארביה נשענת על כתפיך ונהנית גם היא מליטופים בנוצותיה היפות וגרוטל נהנה מהמגע שלך בשריון הגב החזק שלו "גרוטל" גרוטל מתרפק בהנאה. אתה מנסה לזהות דלת נוספת. עוברות 10 דקות ארוכות ומורטות עצבים אך אתה מצליח למצוא עוד דלת כזאת. אתה נכנס דרכה אך היא קטנה מדי כדי להכניס אליה את גרוטל ולוקסיו לכן אתה נאלץ להחזיר את שניהם לפוכדור. טוגפי לבקשתך נכנס לתיק לא לפני שהוא מנשק אותך בלחי, וחוזר לאכול עוד מעדני פוקימונים בתיק שלך. אתה מחזיק את שיימין וסטארביה מתעופפת לצידך במסדרון חשוך שבסופו מתגלת עוד דלת סודית שנפתחת ואור שמש נכנס "שיימין!!" שיימין קורא בחיוך. אתם יוצאים למקום סלעי ומפותל, כעבור 5 דקות אתם מצליחים להגיע לאזור הספסלים עליו ישבת עם קיי, אך עכשיו הוא לא שם ובמקומו נמצאים מספר מאמנים. שיימין מקבל את הפרח באהבה ולפתע מתחיל לזהור בלבן! גופו משתנה ואתה מגלה את צורת השמיים של שיימין שמתחילה לעופף באוויר באתלטיות.
    "תפסו את שיימין!! הוא נמצא ליד המאמנים המקומיים." החיילים קוראים, נראה שהם יצאו מהמכון כי לא מצאו כלום, ומצאו אתכם עכשיו. אתה משחרר שוב את גרוטל ולוקסיו הפעם הם קשובים להנחיות שלך לא להרוג אלא במקרה הצורך. שיימין מביט בהם במבט עצבני במיוחד. אתה רואה את האחות ג'וי שהלשינה עליך קשורה בחבלים בידיה ועיניה בוכות. "תעזרו לי!!" היא זועקת. החיילים מביטים בשיימין המעופף ונראים מעט חוששים. טיפשותם לא נותנת להם הרבה ברירות והם בכל זאת משחררים את הפוקימונים שלהם בניסיון להילחם בך
    מה תעשה?

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    אתה נושם נשימות מדודות כשאתה מגיע לבית האיש הזקן שלחוף דרך 104. אתה משקיף על החוף הזהוב והריק כשאתה נושם את הבריזה המפנקת המגיעה מהים המלוח המתפרס מולך. אתה דופק בדלת. אותה פותח איש זקן שמחייך אליך. "שלום לך יקירי. ג'יי נכון?" הוא שואל ואתה מהנהן באישור. "חכה כאן בבקשה" הוא אומר וניגש שניה לאחור, בינתיים מתוך דלת הבית פורץ
    שמתחיל לעופף ולהקיף את ראשך "ווינגאל ווינגאל!". "תחזור לפה ווינגל חמוד אל תציק למאמן הצעיר!" האיש הזקן אומר ממרחק וחוזר אליך עם מגוון רחב של ציוד. "השאירו לך את זה כאן. נראה שאתה מתחיל את המסע שלך איני צודק?" האיש הזקן אומר ומגיש לך את הציוד. תיק מסע המכיל בגדים נקיים, ואת מפת המחוז וכמות גדולה של אוכל פוקימונים. 5 פוכדורים,מכתב ושני פוכדורים נוספים. "שיהיה לך המון בהצלחה. אחרי שתעבור את המכון הראשון אני בשמחה אעזור לך לעיר דיופורד" האיש הזקן אומר לך וסוגר את הדלת. אתה מתרגש מאוד, מתיישב על הקרקע וופותח את המכתב וקורא אותו בריפרוף. "ג'יי, בוקר טוב. היום אתה מתחיל מסע מיוחד במינו, ואני בטוח שהוא יהיה מיוחד במינו כי אתה לא סתם מאמן. נועדת לעשות דברים גדולים מאוד. בשבילך וייתכן שבשביל כל המחוז כולו. תשמור בסודיות את המכתב, ותפגוש אותי בעיר רוסטרובו. כדי להגיע לשם אתה צריך לעבור ביער פטלבורג. בנוסף לציוד השארתי לך שני פוקימונים שאתה מאוד אוהב, הם מוכשרים ועם האימון הנכון הם יתפתחו להיות פוקימונים חזקים ביותר. שיהיה בהצלחה" סיימת לקרוא את המכתב. אתה מעט לא מבין אך מלא בסקרנות, אתה לא יודע לקראת מה אתה הולך. מה תעשה?
    *סוף-סוף חחחח עכשיו להדביק את הקצב. אם אתה מוכן, אני מוכן
    *כבר קיבלתי את טורצ'יק?
    *לא שמתי לב אם כבר עדכנת אותי בדף רשומים
    ------------------------------------------
    "תודה!" אודה לאיש הזקן על הציוד לאחר שאסיים לקרוא את המכתב ברפרוף. "שני פוקדורים נוספים? מעניין מה הם מכילים. הגיע הזמן לגלות!" אומר ואשלוף את שני הפוקימונים משני הפוקדורים.

13. מנהל ראשי
    מאט-
    אתה מחזיר את צ'רמנדר העייף לפוכדור הקרב היה נהדר. תודה רבה, ממש נהניתי!"אתה אומר לבראולי שמחזיר את מקוהיטה. "היה קרב נהדר. כל הכבוד" בראולי משיב לך ומציג לך את תג המכון
    "תג האגרוף. כולו שלך. בהצלחה בהמשך!" בראולי אומר ואתה מכניס את התג לנרתיק התגים שלך. אתה יוצא מן המכון ומרפא את הפוקימונים שלך כשאתה מקבל הודעה מנולנד. "היי מאט, אני צריך שתיקח ספינה לעיר סלאטפורט, אך לפני זה תעצור באזור הספינה הטרופה. אני צריך שננסה למצוא שם משהו ביחד". אתה מבחין במעבורת קטנה שיוצאת בדקות הקרובות מהאי, עליה רשום "לעיר החוף סלאטפורט" מה תעשה?
    אממ אלך לשם?

~

מה יהיה עם ההמשכים שלי? אני משעמם אותך?

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טוב לקח לי מלא זמן לכתוב את העדכון הזה! רציתי לשאול אתכם שני דברים:
    1) אני רוצה דעה איך המשחק שלי בעינכם, משעמם? לא מעניין? צריך לשפר משהו? אפשר גם דברים לטובה.
    2)אני שוקל לאשר שכל מאמן יוכל להחזיק שמונה פוקימונים, מה אתם אומרים?
    [B]

פטריק-
    חחח התגובה שלך או ההמשך שלי? כן התגובה שלך הייתה טובה מאוד. ואת זאת תגלה בהמשך.
    אתה נגש לשיימין ומתחיל לאט בללטף אותו גם. שיימין מביט בך וצועד מעט אחורה, אך מקבל ביטחון ונהנה מהמגע שלך. אתה מעדיף שלא לבזבז זמן וניגש ישר לעניין "שיימין, אנחנו צריכים את עזרתך" אומר לו בשקט. "יש שם בחוץ כמה אנשים רעים שמחפשים אותך" אתה אומר ונראה ששיימין מתחיל להילחץ ומביט בך מפוחד. "האנשים הרעים בחוץ רוצים לעשות לך דברים רעים. הם לא נחמדים כמוני וכמו טוגפי. קח את הפרח הזה" אתה מושיט לשיימין את פרח הגרדיסאה, למראה הפרח שיימין מחייך ומתחכך בו, אתה מבחין בזוהר ירוק ומיוחד שמתחיל להיווצר בגופו של שיימין אך לאחר כמה רגעים הוא נפסק. אתה לא מבין למה זה קרה. "שיי שיימין" שיימין אומר וניגש למנורת האור המאירה על החלקה הקטנה של שיימין, אתה מבין שלאחר שהות ארוכה בחדר הזה, שיימיין צריך להיות תחת אור השמש כדי לשנות את הצורה שלו. אתה משחרר את גרוטל, לוקסיו וסטארביה שנעמדים מוכנים ומזומנים למשימה. אתה מסביר להם את המצב והם מהנהנים באסרטיביות. אתה מלטף את לוקסיו שמגיב בחיוב לליטופים שלך ואף מגרגר מעט. סטארביה נשענת על כתפיך ונהנית גם היא מליטופים בנוצותיה היפות וגרוטל נהנה מהמגע שלך בשריון הגב החזק שלו "גרוטל" גרוטל מתרפק בהנאה. אתה מנסה לזהות דלת נוספת. עוברות 10 דקות ארוכות ומורטות עצבים אך אתה מצליח למצוא עוד דלת כזאת. אתה נכנס דרכה אך היא קטנה מדי כדי להכניס אליה את גרוטל ולוקסיו לכן אתה נאלץ להחזיר את שניהם לפוכדור. טוגפי לבקשתך נכנס לתיק לא לפני שהוא מנשק אותך בלחי, וחוזר לאכול עוד מעדני פוקימונים בתיק שלך. אתה מחזיק את שיימין וסטארביה מתעופפת לצידך במסדרון חשוך שבסופו מתגלת עוד דלת סודית שנפתחת ואור שמש נכנס "שיימין!!" שיימין קורא בחיוך. אתם יוצאים למקום סלעי ומפותל, כעבור 5 דקות אתם מצליחים להגיע לאזור הספסלים עליו ישבת עם קיי, אך עכשיו הוא לא שם ובמקומו נמצאים מספר מאמנים. שיימין מקבל את הפרח באהבה ולפתע מתחיל לזהור בלבן! גופו משתנה ואתה מגלה את צורת השמיים של שיימין שמתחילה לעופף באוויר באתלטיות.
    "תפסו את שיימין!! הוא נמצא ליד המאמנים המקומיים." החיילים קוראים, נראה שהם יצאו מהמכון כי לא מצאו כלום, ומצאו אתכם עכשיו. אתה משחרר שוב את גרוטל ולוקסיו הפעם הם קשובים להנחיות שלך לא להרוג אלא במקרה הצורך. שיימין מביט בהם במבט עצבני במיוחד. אתה רואה את האחות ג'וי שהלשינה עליך קשורה בחבלים בידיה ועיניה בוכות. "תעזרו לי!!" היא זועקת. החיילים מביטים בשיימין המעופף ונראים מעט חוששים. טיפשותם לא נותנת להם הרבה ברירות והם בכל זאת משחררים את הפוקימונים שלהם בניסיון להילחם בך
    מה תעשה?

ת-א-שרר ת-א-שרר
    וכן, משחק מדהים
    ~~~~~~~~~~~~
    'לפחות הם מנסים' אחשוב. "היפופטס, צא לעזור להם! שיימין, אני סומך עליך שתעזור גם" אומר. "גרוטל, נשיכה על אחד הגולבאטים! לאקסיו, ניב חשמל על אותו אחד! סטארביה, מתקפה מהירה על אחד הקרוגאנקים! היפופוטאס, חפירה על אותו אחד! לא לפספס!". אסתכל בינתיים על המאמנים, אחשוב 'הקרב ייתן להם רק הזדמנות להתחסן. אני צריך למצוא דרך לנטרל אותם להגיע לאחות ג'וי, כמה שיותר מהר' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    את נושמת אוויר ומנסה להירגע. מבלי לאבד את הצפון את לוקחת את סלבי ובעדינות פותחת את הביתן הסודי שלו, מניחה אותו בפנים ונועלת לא לפני שאת מעודדת אותו
    "אל תדאג, אני אוציא אותך בקרוב". את רצה לכיוון השיחים תוך כדי שאת מחזירה את הפוקימונים שלך. "קווי קווילבה!" קווילבה אומר במהירות ומסתכל עלייך. הוא רוצה להישאר בחוץ איתך ואת מסכימה. שניכם ביחד עם לארביטר רצים לשיחים. את מרימה את עינייך בחשש. דממת אלחוט משתררת לכמה דקות עד ששאם ועוד שני חיילים של צוות ניאו רוקט מגיעים לזירה. "דיווחו לי על גורם שהפריע ללוחמים כאן" שאם אומרת. "לא יכול להיות שנעלם כל כך מהר..שמעתי צעקות. לא יכול להיות שהחיילים מדממים ככה סתם." שאם שוקלת את דבריה וזורקת פוכדור לאוויר שממנו יוצא פוקימון המזכיר מעט את מיסדריווס
    "מיססס מאגיוסס" הפוקימון לוחש בתמיהה ריקה. ניחשת שזה יהיה פוקימון רוח, וונסה הסבירה לך על צוות ניאו רוקט, שאם היא מומחית לפוקימוני רוחות ומשתמשת בהם כל הזזמן. "תמצא אנשים בסביבה" שאם אומרת. עיניו של מיסמאגיוס נעצמות ואת מרגישה שאת וקווילבה מתחילים לעופף באוויר. ללא הסבר הגיוני, את מרגישה שמהתיק שלך יוצא משהו. משהו שעולה על הפרצוף שלך. שיערך נכנס לתוך החולצה שלך וכעת אי אפשר לראות אותו. את נזרקת ביחד עם קווילבה ולארביטר על הקרקע ושאם מביטה בכם. את מרימה באיטיות את ראשך ומביטה בשאם. את נוגעת מעט בפנייך ושמה לב שכולן מכוסות במסיכה. "מי אתה? ומה לעזאזל אתה עושה פה? אתה אתה או את?" שאם שואלת ומתקרבת אלייך. "האם ראית היכן לקחו את סלבי? לעזאזל?!!" שאם צועקת וסוטרת לך בפרצופך. "קווילבה!" קווילבה מתעצבן ומתכוון לשחרר להביור, אך העל חושי של מיסמאגיוס עוצר אותו. "אם כי, אני לא יכולה שלא להגיד שהמסיכה מאוד מחמיאה לי. האם צוות ניאו רוקט מעניין אותך? תענה לי מהר" שאם שואלת בארסיות. אחד החיילים שולף סכין חדה כתער, אך לא משתמש בה. מה תעשי?[RIGHT]

'כדי להגן על הזהות שלי.. חכם' אחשוב בראשי ואחניק חיוך קטן. 'אני רוצה לעצבן אותה. אני לא הולכת לענות לשום דבר שהיא תשאל' אחשוב והפעם לא אצליח אלה לחייך. "קווליבה! גלגל להבה ןאז להביור על מיסמגיוס, שיא הכח!" הורה לו. 'אחרי שמיסמגיוס יובס, לא יהיה מי שיאתר אותנו. קווליבה ישתמש במסך עשן ואני אוכל לחמוק, לקחת את סלבי וללכת מכאן' אחשוב במוחי, די גאה על התוכנית.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 32 מתוך 72 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •