http://www.joychiangling.com/page.ph...trainercreator שכל אחד ייכנס לפה וייצור את המראה של הדמות שלו! יהיה יותר מעניין וככה נדע איך אתם באמת נראים 
מאט-
תראה מה רשמתי לך בצ'אט. כולם היו בסוג של משימות וכביכול טיילו ולכן אצלם היה אפשר לרשום דברים. עכשיו אני מתחיל אצלך משימה גם ויהיו לך המשכים מעניינים גם. אל תרגיש עצוב חחח ולא ענית על השאלות!
בגלל בקשתו של נולנד את המחליט להגיע לשם. אתה לוקח את המעבורת במהירות, נצמד לסיפון ומביט בנוף העיירה המתרחקת. תחושת המים מעט גורמים לך לכאבי בטן, אך אתה שותה מים ומשתלט עליהם. אתה מאזין לשיחות רבות של אנשים, משקיף על נוף המים היפים. אתה אפילו מצליח לראות מספר פוקימוני מים שונים מקפצים מעל קו המים ומשחקים בינהם 

מראה הפוקימונים מצחיק ומעלה בך זכרונות ילדות טובים כשלפתע האוניה עוצרת. אתה ספק לא מבין מה קורה, כל הסיפון מתרוקן מאנשים שהולכים להתלונן לאחראים ואתה נשאר לבדך. "פסס" לחישה נשמעת "פסססס" אתה שומע אותה שוב ומביט למטה, להפתעתך
קורא לך. פיך נפער לרווחה כשאתה מבחין בפוקימון העצום עליו נולנד עומד
"קפוץ!" נולנד קורא. אתה לרגע לחוץ מהרעיון אך מחליט לעשות זאת. מבלי שאף אחד רואה אתה קופץ מהסיפון, נופל 10 מטר על גבו הנעים והחלק של ווילורד. אתה מטיל ספק בעצירה של הספינה. נולנד מחייך בערמומיות. "כן כן..אני גרמתי לעצירה. איך הייתי יכול לעצור את האוניה ולקחת אותך תגיד לי?" נולנד אומר בחיוך. "ווילורד קדימה!" נולנד צועק ומלטףך את גבו של הפוקימון העצום. "ווילורד!!" הפוקימון שואג וחור בגבו נפתח ממנו יוצא הדף של מים. שניכם שטים במהירות מבלי שיבחינו בכם. חווית השייט על גב פוקימון ענקי כמו ווילורד היא לא משהו מובן מאליו. אתה יכול לשחק כדורגל על הגב שלו!. לאחר 5 דקות של שייט אתם מגיעים לחלקת אדמה בה אתה בוהה באונייה הטרופה. "כן.. עוד נגיע לסיפור של הדבר הזה" נולנד אומר כשאתם עומדים על החוף ומחזיר את ווילורד לפוכדור שלו. "עכשיו. בוא נתחיל ללכת" נולנד אומר ושניכם מתקרבים לספינה. "קיבלתי דיווחים שצוות מגמה סורק המון את הספינה הזאת. אני לא יודע למה.. אבל את זה אנחנו באים לגלות כאן" נולנד אומר כשאתם כבר מגיעים ממש לכניסה. "נתפצל. בגלל שאין לך אפשרות לצלול לחלקים העמוקים של הספינה אני אעשה זאת. תסרוק את כל החלק העליון. יש פה כמה מאמנים מטורפים.. ואפילו דברים נחמדים למצוא. תהיה עירני" נולנד אומר ועוזב אותך. כנראה מחפש נקודה טובה לצלול ממנה. מה תעשה?
ג'יי-
עדכנתי לך את הפוקימונים. ואל תדאג נעשה כמה שיותר מהר 
אתה מודה לאיש הזקן ומתרחק מהבקתה שלו "שני פוקדורים נוספים? מעניין מה הם מכילים. הגיע הזמן לגלות!" אתה אומר וזורק את שני הפוכדורים הנוספים לאוויר, מהם יוצאים פוקימון אפרוח אדמדם ופוקימון כחול עם מקור חמוד

"טורצ'יק!", "לוטאד!" שני הפוקימונים קוראים בחיוך ומביטים בך. מה תעשה?
גרייס-
לא ענית לי על השאלות!
'כדי להגן על הזהות שלי.. חכם' את חושבת על המהלך המחוכם. את משחקת עם שאם משחק. את לא מתכוונת לענות לה כלל. כשהיא שואלת אותך שוב את אותה שאלה את כבר ורק מביטה בה במסיכה שלך היא מתחילה באמת להתעצבן. "מה עובר עליך?!?! תהרגו אותו" שאם אומרת והחייל עם הסכין מתקדם אלייך. את פוקדת על קווילבה להשתמש בלהביור אך העל חושי של מיסמאגיוס מונע ממנו לזוז. התוכנית שלך לרגע הייתה נראית טובה אך את מבינה שיש בעיה מסוימת. את מתכוננת להיאבק בחייל כשלפתע מתוך הביתן פורץ אור לבן ובהיר, דלת הביתן נפתחת וממנה פורץ
מלא בכוחות חדשים. "הנה הוא!! תתפסו אותו! מיסמאגיוס!" מיסמאגיוס קורא אך סלבי טוען כדור אנרגיה שפוגע בפוקימון ומעלף אותו לחלוטין. קווילבה משתמש בלהביור ששורף את ידה של שאם ומכווה אותה. "אח!!! פוקימון ארור!!!!" שאם צועקת בשיגעון וסלבי מרחף מלפניכם ומגן עליכם. "סלבי!!!!!" מסלבי קורן פרץ אנרגיה שמשתק את שני החיילים הצמודים לשאם ואת שאם עצמה. מתנשמת ומאושרת על הנס שקרה כאן, סלבי מסתובב אלייך ומנשק את המצח שלך, לפתע את מרגישה חזקה כאילו ישנת 20 שעות ברצף. סלבי מצביעה על הפוקימונים שלך ואת משחררת אותם. הוא ניגש לכולם ויוצר מעין הילה, שמרפאת את הפוקימונים שלך לחלוטין. איווי ופורט אינם מורעלים עוד. מתנה אחרונה שסלבי עושה הוא לגשת לקווילבה האמיץ ולגעת במצחו, קווילבה מרגיש הרבה יותר טוב, אך את מבחינה גם שכדור אור כחול וקטן נכנס לגופו של קווילבה. עיניו של קווילבה נפתחות בתדהמה ולפתע את מבחינה שהאש שיוצאת מן ראשו וגבו התחתון של קווילבה נעשית כחולה! כוח האש מתגבר ומתחזק, והחום נהיה יותר ויותר חם עד שפתאום במהירות שבא הגיעה האש, כך היא נעלמת והאש של קווילבה חוזרת להיות אדומה. "סלבי!" סלבי אומר בחיוך ופותח לו שער זמן, מנופף לך לשלום, נכנס לתוכו ונעלם. "גרייס!!" קולה של וונסה מהדהד כשהיא רצה לקראתך
"את בסדר? מה קרה כאן? איפה סלבי?" היא שואלת כשהשוטרות ג'ני מגיעות ועוצרות את חיילי צוות ניאו רוקט ואוזקות אותם באזיקים ומובילות אותם החוצה. "אני לא מאמינה..תפסת את שאם?" וונסה אומרת בפליאה כששאם המסוחררת מאוזקת. מיסמאגיוס שלה חוזר לפוכדור שלה והיא מתרחקת מספר מטרים. את מתחילה לספר לוונסה כשלפתע נשמעת צעקה של שאם מרחוק. "נתפסתי על ידי שוטרים אלף פעמים! לא יכניסו אותי לכלא עכשיו" ומסך עשן סמיך מתפזר במקום. כולכם רצים לכיוון ורואות את השוטרות ג'ני קמות מהקרקע, עם שני החיילים של צוות ניאו רוקט אך בלי שאם. "שוב הצליחה להתחמק..אל דאגה נתפוס אותה אחר כך" וונסה אומרת ומחייכת אלייך ומחבקת אותך. "את הצלחת! עשיתי בדיוק מה שאמרתי והצלחת..כל הכבוד" וונסה לוחשת לאוזנייך ומתנתקת ממך. "הכנתי לך הפתעה.. תוכלי להילחם במנהיגת המכון באגסי עוד שעתיים. העיר כולה חוגגת את ההיחלצות מן המצור של צוות ניאו רוקט וביקשתי שאת תהיי המאמנת הראשונה שתאתגר את באגסי! אחרי זה תספרי לי הכל" וונסה אומרת בחיוך. מה תעשי?
פטריק-
קצת בעייתי שגרוטל ינשך גולבאט..הוא עף אתה יודע חח
אתה צוחק בלעג על החיילים על הניסיון העלוב שלהם להתמודד מול פוקימון אגדי. אתה שמח על כך שהחיילים זיהו אותך בתוך קבוצת מאמנים, ככה הזהות שלך תישאר סודית. אתה משחרר את היפופוטאס שיעזור לך להילחם בפוקימונים היריבים ומשחרר פקודות לפוקימונים שלך אך אין בכך צורך. שיימין עף מול הפוקימונים וגל אנרגיה ירוק יוצא מגופו ומעיף את כל הפוקימונים היריבים והחיילים אחורה ומעלף אותם בשניה אחת. "וואו" אתה ממלמל ואפילו צוחק. זה היה כל כך קל. אסור לזלזל בכוחו של פוקימון אגדי. אתה ניגש לפוקימונים שלך ונותן לשוטרות ג'ני לאזוק את החיילים ולקחת אותם לתחנת המשטרה בעיר. כולל את האחות ג'וי שנלקחת לטיפול וכנראה לחקירה משטרתית.
מתקרבת אליך ומחבקת אותך. "כל הכבוד לך! אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך.." גארדיניה אומרת בחיוך ומתנתקת ממך. "אנחנו נחגוג בערב את שחרור העיר מההשתלטות של צוות גלאקטיק. אני מקבלת קרבות מכון שוב ואני רוצה שתחלוק לי את הכבוד בלהילחם איתך ראשון! מה אתה אומר?" גארדיניה אומרת ואתה מרגיש תזוזות בתיק שלך, למשמע קולה של גארדיניה טוגפי יוצא וקופץ לידיה, גארדיניה נראית חסרת מילים. "מצאת את טוגפי שלי? אני לא מאמינה! תודה לך! כמה אתה עוזר לי ביום אחד! עכשיו אתה חייב להיות המועמד הראשון שלי" גארדיניה אומרת בחיוך ומנשקת אותך בלחי, טוגפי קופץ אליך ומחבק אותך חזק מאוד בעזרת ידיו הקטנות. עזרת לו לחזור הביתה. שיימין מתעופף אליכם, גארדיניה פוערת את פיה מחוסרת מילים. "שיימין הצלחת להשתחרר! וקיבלת את הפרח!" ומביטה בך שוב בחיוך ומחבקת אותך עוד פעם, אתה שם לב למצב רוח החברי שלה, ואתה מעט מסמיק מכך. "אני חושבת ששיימין צריך לחזור לבית שלו. אני בטוחה שעכשיו הוא ימצא מקום שבו לא יציקו לו עוד" גארדיניה אומרת בחיוך, שיימין מתיישב על הכובע שלך וצוחק "שיי שיימין!!" הוא מודה לך על העזרה שלך. שניכם מנופפים לו לשלום לא לפני שטוגפי מחבק אותו ומספר דמעות יוצאות מעיניו, "טוגפי החמוד.. ממש התחבר אליו" גארדיניה מנחמת את טוגפי. שיימין מתעופף ומתרחק ונעלם בין העננים. "בכל מקרה. תחשוב על זה. תישן על זה. אם תהיה מעוניין. תגיע למכון בשעה שבע בערב" גארדיניה אומרת בחיוך ועוזבת אותך עם טוגפיף שמנופף לך ולפוקימונים שלך לשלום. קיי שולח לך הודעה "עבודה מופלאה. תעדכן אותי בערב. שמעתי שגארדיניה שומרת לך מקום להילחם נגדה היום" מה תעשה?
דרו-
על כל מה שרשמת אשלח לך הודעה פרטית בנושא.
"הו וואו!"אתה קורא בהתלהבות כשאתה מסתכל בשריריו המאסיביים של גורדור ובחלקלקות של פריליש. "טוב אז זה קרב זוגות? ה-2 שלי מול פריליש וגורדור שלך?" אתה מציע בחיוך כשאתה רק נלהב להילחם מול לוקאס והפוקימונים שלו, לוקאס מאשר בהתלהבות ושניכם תופסים שטח נרחב להשתמש בו כזירה שלכם. אתה מעדכן את דרומקה ווריליפד שעונים לך בחיוב וניגשים לזירה מוכנים ומתרגשים להילחם. "אוקיי פריליש! גורדור! עשינו את זה הרבה לפני! גורדור תשתמש במיקוד אנרגיה ותהיה מוכן להוראה ממני! פריליש קרן בועות על דרומקה!" לוקאס קורא בביטחון והפוקימונים שלו ניגשים לעבודה. מה תעשה?