Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 72 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 1073
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    טוב לקח לי מלא זמן לכתוב את העדכון הזה! רציתי לשאול אתכם שני דברים:
    1) אני רוצה דעה איך המשחק שלי בעינכם, משעמם? לא מעניין? צריך לשפר משהו? אפשר גם דברים לטובה.
    2)אני שוקל לאשר שכל מאמן יוכל להחזיק שמונה פוקימונים, מה אתם אומרים?

דרו-

חחח לא רוצה להפריד בינהם..דווקא חשבתי שיהיה מגניב בצוות שלך איווי שיתפתח לסוג העשב. אתה יכול אפילו לתפוס את שניהם וככה הם לא ייפרדו, אבל מה שאתה מחליט חמודון.

'וואוו... זואורה הא... איזה פוקימון מעניין' אתה חושב בעניין ואתה מחליט להניח לשני הפוקימונים בשקט. לא רוצה להפריע להם. אתה מציע ללוקאס להתאמן "להתאמן? ברור!!" לוקאס אומר בנחישות ובעוצמה, אתה מחייך למשמע קול דבריו. אתה ולוקאס עוזבים את איווי וזורואה שלבש שוב צורה של איווי ולוקאס עוזר לך לאסוף עצים ואבנים לסימון מסלול מירוץ. זה לוקח לכם חצי שעה, אבל בסופו של התהליך הענפים והאבנים שאספתם עומדים בצורה מושלמת ומתפלתים סביב האבנים הגדולות שנמצאות בקרחת היער. אתה זורק לאוויר את הפוכדורים של דרומקה ווירליפד שנוחתים על הקרקע חזקים מתמיד ומסביר להם על הפעילות. היי חברים, החלטתי שהגיע הזמן לאימון קצר. תחילה נתאמן על מתקפת הגלגול שלכם, לאחר מכן מתקפת המחבש/גלגל הלהבה של כל אחד מכן ואז אם לוקאס ירצה נערוך קרב של שתיים על שתיים. ממש כאן. מה אתם אומרים?". שני הפוקימונים קוראים בעליזות ונראה שהם מסכימים! "דרו דרומקה!", "ווי ווי ווירליפד!". המירוץ עומד להתחיל ומספר מאמנים מתחילים להתקבץ סביבכם, אפילו מספר פוקימוני פרא מביטים בסקרנות מרחוק. דרומקה ווירליפד עומדים בקו הזינוק, מוכנים להתחיל את המירוץ, בכל שניה אתהק רואה שהם נהיים מתוחים יותר ויותר וכשאתה צועק "צא!!!" שני הפוקימונים מתחילים להתגלגל במהירות הבזק. ווריליפד עוקף את דרומה שמתגלגל אף הוא במהירות, לפרקים מסוימים דרומקה מצמצם את הפער. אתה מבין שזה אימון מאוד טוב בשבילם. הסיבוב הראשון מסתיים בניצחון לווירליפד. בסיבוב השני שני הפוקימונים משתמשים במתקפות שציינת. ווריליפד מתגלגל כשכולו זוהר באור ירוק וכהה בעוד גלגל האש שנמצא לידו משתדל להשיג אותו. ווירליפד עדיין מנצח. ואתה שם לב שהפער קטן במעט מהם. "דרומקה!" דרומקה אומר במעט אכזבה אך ווירליפד מעודד אותו, דרומקה מביט בשביל ששרף ומרגיש מעט מאוכזב. "אל תדאג דרומקה. אני אדאג לזה. פריליש!" לוקאס קורא וזורק פוכדור שממו יוצא פוקימון כחול וארוך
    (משום מה אין לי ספרייט זז) "פעימת מים!" לוקאס מצווה על פריליש שיוצר כדור מים וזורק אותו על כל שטח המסלול, מכבה את הבערה הקטנה שנוצרה. דירילינג הפרא שראית עוצם את עיניו וזוהר בירוק, הוא בעצם משתמש בצמיחה, ומסייע לדשא חדש לצמוח שוב. "אני אשמח לקרב!" לוקאס קורא ומשחרר פוקימון נוסף שרירי וחסון "גורדור!!!!!" הפוקימון צועק בפראות. אתה עוצר לרגע ומבחין באיווי וזורואה שחזרו לידכם, ורצים במסלול המירוץ ביחד. זורואה עדיין בצורת איווי. "שנתחיל?" לוקאס קורא ובשטח מתחילים קרבות מאמנים נוספים.
    מה תעשה?

Spoiler ספוילר
    ~~~~~~
    "הו וואו!" אקרא נלהב מן הפוקימונים של לוקאס, 'הוא כנראה כבר מאמן מאוד מנוסה' אחשוב בחיוך מה שרק ילהיט אותי יותר לנסות ולהתמודד מולו. "טוב אז זה קרב זוגות? ה-2 שלי מול פריליש וגורדור שלך?" אציע בחיוך. אעדכן בקח את דרומקה ואת ווירליפד. ואומר להם לעמוד מוכנים ואחכה שהוא יתחיל את המהלך הראשון...

.

2. משתמש מנוסה
    http://www.joychiangling.com/page.ph...trainercreator שכל אחד ייכנס לפה וייצור את המראה של הדמות שלו! יהיה יותר מעניין וככה נדע איך אתם באמת נראים

מאט-
    תראה מה רשמתי לך בצ'אט. כולם היו בסוג של משימות וכביכול טיילו ולכן אצלם היה אפשר לרשום דברים. עכשיו אני מתחיל אצלך משימה גם ויהיו לך המשכים מעניינים גם. אל תרגיש עצוב חחח ולא ענית על השאלות!
    בגלל בקשתו של נולנד את המחליט להגיע לשם. אתה לוקח את המעבורת במהירות, נצמד לסיפון ומביט בנוף העיירה המתרחקת. תחושת המים מעט גורמים לך לכאבי בטן, אך אתה שותה מים ומשתלט עליהם. אתה מאזין לשיחות רבות של אנשים, משקיף על נוף המים היפים. אתה אפילו מצליח לראות מספר פוקימוני מים שונים מקפצים מעל קו המים ומשחקים בינהם מראה הפוקימונים מצחיק ומעלה בך זכרונות ילדות טובים כשלפתע האוניה עוצרת. אתה ספק לא מבין מה קורה, כל הסיפון מתרוקן מאנשים שהולכים להתלונן לאחראים ואתה נשאר לבדך. "פסס" לחישה נשמעת "פסססס" אתה שומע אותה שוב ומביט למטה, להפתעתך קורא לך. פיך נפער לרווחה כשאתה מבחין בפוקימון העצום עליו נולנד עומד "קפוץ!" נולנד קורא. אתה לרגע לחוץ מהרעיון אך מחליט לעשות זאת. מבלי שאף אחד רואה אתה קופץ מהסיפון, נופל 10 מטר על גבו הנעים והחלק של ווילורד. אתה מטיל ספק בעצירה של הספינה. נולנד מחייך בערמומיות. "כן כן..אני גרמתי לעצירה. איך הייתי יכול לעצור את האוניה ולקחת אותך תגיד לי?" נולנד אומר בחיוך. "ווילורד קדימה!" נולנד צועק ומלטףך את גבו של הפוקימון העצום. "ווילורד!!" הפוקימון שואג וחור בגבו נפתח ממנו יוצא הדף של מים. שניכם שטים במהירות מבלי שיבחינו בכם. חווית השייט על גב פוקימון ענקי כמו ווילורד היא לא משהו מובן מאליו. אתה יכול לשחק כדורגל על הגב שלו!. לאחר 5 דקות של שייט אתם מגיעים לחלקת אדמה בה אתה בוהה באונייה הטרופה. "כן.. עוד נגיע לסיפור של הדבר הזה" נולנד אומר כשאתם עומדים על החוף ומחזיר את ווילורד לפוכדור שלו. "עכשיו. בוא נתחיל ללכת" נולנד אומר ושניכם מתקרבים לספינה. "קיבלתי דיווחים שצוות מגמה סורק המון את הספינה הזאת. אני לא יודע למה.. אבל את זה אנחנו באים לגלות כאן" נולנד אומר כשאתם כבר מגיעים ממש לכניסה. "נתפצל. בגלל שאין לך אפשרות לצלול לחלקים העמוקים של הספינה אני אעשה זאת. תסרוק את כל החלק העליון. יש פה כמה מאמנים מטורפים.. ואפילו דברים נחמדים למצוא. תהיה עירני" נולנד אומר ועוזב אותך. כנראה מחפש נקודה טובה לצלול ממנה. מה תעשה?

ג'יי-
    עדכנתי לך את הפוקימונים. ואל תדאג נעשה כמה שיותר מהר

אתה מודה לאיש הזקן ומתרחק מהבקתה שלו
    "שני פוקדורים נוספים? מעניין מה הם מכילים. הגיע הזמן לגלות!" אתה אומר וזורק את שני הפוכדורים הנוספים לאוויר, מהם יוצאים פוקימון אפרוח אדמדם ופוקימון כחול עם מקור חמוד
    "טורצ'יק!", "לוטאד!" שני הפוקימונים קוראים בחיוך ומביטים בך. מה תעשה?

גרייס-
    לא ענית לי על השאלות!

'כדי להגן על הזהות שלי.. חכם' את חושבת על המהלך המחוכם. את משחקת עם שאם משחק. את לא מתכוונת לענות לה כלל. כשהיא שואלת אותך שוב את אותה שאלה את כבר ורק מביטה בה במסיכה שלך היא מתחילה באמת להתעצבן. "מה עובר עליך?!?! תהרגו אותו" שאם אומרת והחייל עם הסכין מתקדם אלייך. את פוקדת על קווילבה להשתמש בלהביור אך העל חושי של מיסמאגיוס מונע ממנו לזוז. התוכנית שלך לרגע הייתה נראית טובה אך את מבינה שיש בעיה מסוימת. את מתכוננת להיאבק בחייל כשלפתע מתוך הביתן פורץ אור לבן ובהיר, דלת הביתן נפתחת וממנה פורץ
    מלא בכוחות חדשים. "הנה הוא!! תתפסו אותו! מיסמאגיוס!" מיסמאגיוס קורא אך סלבי טוען כדור אנרגיה שפוגע בפוקימון ומעלף אותו לחלוטין. קווילבה משתמש בלהביור ששורף את ידה של שאם ומכווה אותה. "אח!!! פוקימון ארור!!!!" שאם צועקת בשיגעון וסלבי מרחף מלפניכם ומגן עליכם. "סלבי!!!!!" מסלבי קורן פרץ אנרגיה שמשתק את שני החיילים הצמודים לשאם ואת שאם עצמה. מתנשמת ומאושרת על הנס שקרה כאן, סלבי מסתובב אלייך ומנשק את המצח שלך, לפתע את מרגישה חזקה כאילו ישנת 20 שעות ברצף. סלבי מצביעה על הפוקימונים שלך ואת משחררת אותם. הוא ניגש לכולם ויוצר מעין הילה, שמרפאת את הפוקימונים שלך לחלוטין. איווי ופורט אינם מורעלים עוד. מתנה אחרונה שסלבי עושה הוא לגשת לקווילבה האמיץ ולגעת במצחו, קווילבה מרגיש הרבה יותר טוב, אך את מבחינה גם שכדור אור כחול וקטן נכנס לגופו של קווילבה. עיניו של קווילבה נפתחות בתדהמה ולפתע את מבחינה שהאש שיוצאת מן ראשו וגבו התחתון של קווילבה נעשית כחולה! כוח האש מתגבר ומתחזק, והחום נהיה יותר ויותר חם עד שפתאום במהירות שבא הגיעה האש, כך היא נעלמת והאש של קווילבה חוזרת להיות אדומה. "סלבי!" סלבי אומר בחיוך ופותח לו שער זמן, מנופף לך לשלום, נכנס לתוכו ונעלם. "גרייס!!" קולה של וונסה מהדהד כשהיא רצה לקראתך "את בסדר? מה קרה כאן? איפה סלבי?" היא שואלת כשהשוטרות ג'ני מגיעות ועוצרות את חיילי צוות ניאו רוקט ואוזקות אותם באזיקים ומובילות אותם החוצה. "אני לא מאמינה..תפסת את שאם?" וונסה אומרת בפליאה כששאם המסוחררת מאוזקת. מיסמאגיוס שלה חוזר לפוכדור שלה והיא מתרחקת מספר מטרים. את מתחילה לספר לוונסה כשלפתע נשמעת צעקה של שאם מרחוק. "נתפסתי על ידי שוטרים אלף פעמים! לא יכניסו אותי לכלא עכשיו" ומסך עשן סמיך מתפזר במקום. כולכם רצים לכיוון ורואות את השוטרות ג'ני קמות מהקרקע, עם שני החיילים של צוות ניאו רוקט אך בלי שאם. "שוב הצליחה להתחמק..אל דאגה נתפוס אותה אחר כך" וונסה אומרת ומחייכת אלייך ומחבקת אותך. "את הצלחת! עשיתי בדיוק מה שאמרתי והצלחת..כל הכבוד" וונסה לוחשת לאוזנייך ומתנתקת ממך. "הכנתי לך הפתעה.. תוכלי להילחם במנהיגת המכון באגסי עוד שעתיים. העיר כולה חוגגת את ההיחלצות מן המצור של צוות ניאו רוקט וביקשתי שאת תהיי המאמנת הראשונה שתאתגר את באגסי! אחרי זה תספרי לי הכל" וונסה אומרת בחיוך. מה תעשי?

פטריק-
    קצת בעייתי שגרוטל ינשך גולבאט..הוא עף אתה יודע חח

אתה צוחק בלעג על החיילים על הניסיון העלוב שלהם להתמודד מול פוקימון אגדי. אתה שמח על כך שהחיילים זיהו אותך בתוך קבוצת מאמנים, ככה הזהות שלך תישאר סודית. אתה משחרר את היפופוטאס שיעזור לך להילחם בפוקימונים היריבים ומשחרר פקודות לפוקימונים שלך אך אין בכך צורך. שיימין עף מול הפוקימונים וגל אנרגיה ירוק יוצא מגופו ומעיף את כל הפוקימונים היריבים והחיילים אחורה ומעלף אותם בשניה אחת. "וואו" אתה ממלמל ואפילו צוחק. זה היה כל כך קל. אסור לזלזל בכוחו של פוקימון אגדי. אתה ניגש לפוקימונים שלך ונותן לשוטרות ג'ני לאזוק את החיילים ולקחת אותם לתחנת המשטרה בעיר. כולל את האחות ג'וי שנלקחת לטיפול וכנראה לחקירה משטרתית. מתקרבת אליך ומחבקת אותך. "כל הכבוד לך! אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך.." גארדיניה אומרת בחיוך ומתנתקת ממך. "אנחנו נחגוג בערב את שחרור העיר מההשתלטות של צוות גלאקטיק. אני מקבלת קרבות מכון שוב ואני רוצה שתחלוק לי את הכבוד בלהילחם איתך ראשון! מה אתה אומר?" גארדיניה אומרת ואתה מרגיש תזוזות בתיק שלך, למשמע קולה של גארדיניה טוגפי יוצא וקופץ לידיה, גארדיניה נראית חסרת מילים. "מצאת את טוגפי שלי? אני לא מאמינה! תודה לך! כמה אתה עוזר לי ביום אחד! עכשיו אתה חייב להיות המועמד הראשון שלי" גארדיניה אומרת בחיוך ומנשקת אותך בלחי, טוגפי קופץ אליך ומחבק אותך חזק מאוד בעזרת ידיו הקטנות. עזרת לו לחזור הביתה. שיימין מתעופף אליכם, גארדיניה פוערת את פיה מחוסרת מילים. "שיימין הצלחת להשתחרר! וקיבלת את הפרח!" ומביטה בך שוב בחיוך ומחבקת אותך עוד פעם, אתה שם לב למצב רוח החברי שלה, ואתה מעט מסמיק מכך. "אני חושבת ששיימין צריך לחזור לבית שלו. אני בטוחה שעכשיו הוא ימצא מקום שבו לא יציקו לו עוד" גארדיניה אומרת בחיוך, שיימין מתיישב על הכובע שלך וצוחק "שיי שיימין!!" הוא מודה לך על העזרה שלך. שניכם מנופפים לו לשלום לא לפני שטוגפי מחבק אותו ומספר דמעות יוצאות מעיניו, "טוגפי החמוד.. ממש התחבר אליו" גארדיניה מנחמת את טוגפי. שיימין מתעופף ומתרחק ונעלם בין העננים. "בכל מקרה. תחשוב על זה. תישן על זה. אם תהיה מעוניין. תגיע למכון בשעה שבע בערב" גארדיניה אומרת בחיוך ועוזבת אותך עם טוגפיף שמנופף לך ולפוקימונים שלך לשלום. קיי שולח לך הודעה "עבודה מופלאה. תעדכן אותי בערב. שמעתי שגארדיניה שומרת לך מקום להילחם נגדה היום" מה תעשה?

דרו-
    על כל מה שרשמת אשלח לך הודעה פרטית בנושא.

"הו וואו!"אתה קורא בהתלהבות כשאתה מסתכל בשריריו המאסיביים של גורדור ובחלקלקות של פריליש. "טוב אז זה קרב זוגות? ה-2 שלי מול פריליש וגורדור שלך?" אתה מציע בחיוך כשאתה רק נלהב להילחם מול לוקאס והפוקימונים שלו, לוקאס מאשר בהתלהבות ושניכם תופסים שטח נרחב להשתמש בו כזירה שלכם. אתה מעדכן את דרומקה ווריליפד שעונים לך בחיוב וניגשים לזירה מוכנים ומתרגשים להילחם. "אוקיי פריליש! גורדור! עשינו את זה הרבה לפני! גורדור תשתמש במיקוד אנרגיה ותהיה מוכן להוראה ממני! פריליש קרן בועות על דרומקה!" לוקאס קורא בביטחון והפוקימונים שלו ניגשים לעבודה. מה תעשה?

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי sharpedo צפה בהודעה

דרו-
    על כל מה שרשמת אשלח לך הודעה פרטית בנושא.

- - - - -
    "הו וואו!" אתה קורא בהתלהבות כשאתה מסתכל בשריריו המאסיביים של גורדור ובחלקלקות של פריליש. "טוב אז זה קרב זוגות? ה-2 שלי מול פריליש וגורדור שלך?" אתה מציע בחיוך כשאתה רק נלהב להילחם מול לוקאס והפוקימונים שלו, לוקאס מאשר בהתלהבות ושניכם תופסים שטח נרחב להשתמש בו כזירה שלכם. אתה מעדכן את דרומקה ווריליפד שעונים לך בחיוב וניגשים לזירה מוכנים ומתרגשים להילחם. "אוקיי פריליש! גורדור! עשינו את זה הרבה לפני! גורדור תשתמש במיקוד אנרגיה ותהיה מוכן להוראה ממני! פריליש קרן בועות על דרומקה!" לוקאס קורא בביטחון והפוקימונים שלו ניגשים לעבודה.
    מה תעשה?
    אוקיי, אה וכמובן לגביי השאלה הראשונה. אני נגד. תחשוב כמה זמן קרב של 6-6 הולך. תחשוב שאם מעכשיו זה יהיה עד 8 ובליגה או במכונים האחרונים יהיו 8vs8 כל קרב ימשך חודשיים.
    ~~~~
    "ווירליפד התגלגל וגש מיד אל ליפני דרומקה. הגב לבועות במטח עוקצי רעל, פוצץ אותן והמשך ושגר על פריליש מרחוק" אומר תחילה. "כפו תמיד זה על זה, כל הכבוד לכם" אוסיף ואחייך אל השניים. "דרומקה לאחר מכן צא מהר עם ניב אש על גורדור!" ווירליפד צא בעקבותיו, הייה מוכן להגן לפניו עם הגנת כדור!"

.

4. משתמש מנוסה
    דרו-
    "ווירליפד התגלגל וגש מיד אל ליפני דרומקה. הגב לבועות במטח עוקצי רעל, פוצץ אותן והמשך ושגר על פריליש מרחוק" אתה אומרץ "כפו תמיד זה על זה, כל הכבוד לכם" אתה משבח את הפוקימונים שלך ופוקד עליהם מה לעשות. ווירליפד מתגלגל במהירות ומפוצץ את קרן הבועות עם מטח מהיר של עוקצי רעל. דרומקה לבקשתך יוצא במהירות לכיוון גורדור כשווירילפד מגן עליו מלפנים ומתחסן בהגנתו באמצעות הגנת כדור. "פריליש קרן בועות למסלול הגילגול של וורילפד! תגרום לו להחליק!" לוקאס פוקד ופריליש מכוון את הבועות שלו לכיוון האדמה ומרטיב אותה, מה שגורם לווריליפד להחליק ולאבד את הכיוון, דרומקה אחריו מתלכלך בבוץ אך מתעשת במהירות, קופץ ונושך את גורדור בניב אש עוצמתי. "עכשיו גורדור כשהוא קרוב אליך! שבירת לבנים!" לוקאס פוקד וגורדור מכה באמצעות ידו המאסיבית בגופו הקטן של דרומקה בחוזקה, מגלגל אותו אחורה במהירות ומסב לו נזק רציני. גורדור משעין את עמוד הבטון שלידו על הקרקע ומתעצבן. אתה מבחין שהוא פוקימון חזק במיוחד. "עכשיו! פריליש תיצור באמצעות פעימת מים גל מים שיתקיף את שניהם! וגורדור אני רוצה שתשתמש בהתחסנות! (bulk up)" "פריי ליש!!" פריליש קורא ויוצר במהירות בסנפיריו פעימת מים שהופכת לגל מים בינוני המאיים לפגוע בוורילפד שהפוך על הצד ובדרומקה שנלחץ למראה המים, ואילו שריריו של גורדור מתחזקים ונהיים חזקים אף יותר ממה שהם היו. מה תעשה?

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    עדכנתי לך את הפוקימונים. ואל תדאג נעשה כמה שיותר מהר
    אתה מודה לאיש הזקן ומתרחק מהבקתה שלו
    "שני פוקדורים נוספים? מעניין מה הם מכילים. הגיע הזמן לגלות!" אתה אומר וזורק את שני הפוכדורים הנוספים לאוויר, מהם יוצאים פוקימון אפרוח אדמדם ופוקימון כחול עם מקור חמוד
    "טורצ'יק!", "לוטאד!" שני הפוקימונים קוראים בחיוך ומביטים בך. מה תעשה?
    *מצויין, רק מה עם טראפינץ'?
    --------------------------------
    "טורצ'יק ולוטאד! זאת הפתעה נעימה." אומר ואתקדם לעברם. "היי חברים! אני ג'יי, ואני המאמן שלכם! אני בטוח שנהיה מעולים ביחד. עכשיו תצברו כוחות, אנחנו מתחילים" אומר ובכך אחזיר את שניהם לפוקדורים. "ועכשיו לאן?" אומר ואזכר במה שהאיש הזקן אמר. "ראסטבורו. וכדי להגיע לשם אני צריך לעבור ביער פאטלבורג. אוקיי, לדרך" אומר ואתחיל להתקדם לעבר היער.

6. מנהל ראשי
    שם: אדם

מאט-
    תראה מה רשמתי לך בצ'אט. כולם היו בסוג של משימות וכביכול טיילו ולכן אצלם היה אפשר לרשום דברים. עכשיו אני מתחיל אצלך משימה גם ויהיו לך המשכים מעניינים גם. אל תרגיש עצוב חחח ולא ענית על השאלות!
    בגלל בקשתו של נולנד את המחליט להגיע לשם. אתה לוקח את המעבורת במהירות, נצמד לסיפון ומביט בנוף העיירה המתרחקת. תחושת המים מעט גורמים לך לכאבי בטן, אך אתה שותה מים ומשתלט עליהם. אתה מאזין לשיחות רבות של אנשים, משקיף על נוף המים היפים. אתה אפילו מצליח לראות מספר פוקימוני מים שונים מקפצים מעל קו המים ומשחקים בינהם מראה הפוקימונים מצחיק ומעלה בך זכרונות ילדות טובים כשלפתע האוניה עוצרת. אתה ספק לא מבין מה קורה, כל הסיפון מתרוקן מאנשים שהולכים להתלונן לאחראים ואתה נשאר לבדך. "פסס" לחישה נשמעת "פסססס" אתה שומע אותה שוב ומביט למטה, להפתעתך קורא לך. פיך נפער לרווחה כשאתה מבחין בפוקימון העצום עליו נולנד עומד "קפוץ!" נולנד קורא. אתה לרגע לחוץ מהרעיון אך מחליט לעשות זאת. מבלי שאף אחד רואה אתה קופץ מהסיפון, נופל 10 מטר על גבו הנעים והחלק של ווילורד. אתה מטיל ספק בעצירה של הספינה. נולנד מחייך בערמומיות. "כן כן..אני גרמתי לעצירה. איך הייתי יכול לעצור את האוניה ולקחת אותך תגיד לי?" נולנד אומר בחיוך. "ווילורד קדימה!" נולנד צועק ומלטףך את גבו של הפוקימון העצום. "ווילורד!!" הפוקימון שואג וחור בגבו נפתח ממנו יוצא הדף של מים. שניכם שטים במהירות מבלי שיבחינו בכם. חווית השייט על גב פוקימון ענקי כמו ווילורד היא לא משהו מובן מאליו. אתה יכול לשחק כדורגל על הגב שלו!. לאחר 5 דקות של שייט אתם מגיעים לחלקת אדמה בה אתה בוהה באונייה הטרופה. "כן.. עוד נגיע לסיפור של הדבר הזה" נולנד אומר כשאתם עומדים על החוף ומחזיר את ווילורד לפוכדור שלו. "עכשיו. בוא נתחיל ללכת" נולנד אומר ושניכם מתקרבים לספינה. "קיבלתי דיווחים שצוות מגמה סורק המון את הספינה הזאת. אני לא יודע למה.. אבל את זה אנחנו באים לגלות כאן" נולנד אומר כשאתם כבר מגיעים ממש לכניסה. "נתפצל. בגלל שאין לך אפשרות לצלול לחלקים העמוקים של הספינה אני אעשה זאת. תסרוק את כל החלק העליון. יש פה כמה מאמנים מטורפים.. ואפילו דברים נחמדים למצוא. תהיה עירני" נולנד אומר ועוזב אותך. כנראה מחפש נקודה טובה לצלול ממנה. מה תעשה?
    אני אשלח לך הפ לגבי שיפורים וכו...
    -
    "אני חייב להיות זהיר, אני לא יכול להרשות לעצמי לרפאות את הפוקימונים שלי והשד יודע מתי אסיים כאן. מאדקיפ, צא!" אני מוציא את מאדקיפ ומחייך אליו. "תריח סביב ותחפש רוח חיה, מאמנים פוקימונים, כל דבר בעצם!" אני אתן לו מבט מרגיע ואנשום נשימה עמוקה ומרגיעה.

7. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    את טראפינץ' תלכוד בהמשך
    .
    אתה מברך את לוטאד וטורצ'יק ומסביר להם על המסע ומציג את עצמיך בפניהם. שני הפוקימונים נראים מרוצים מאוד וקופצים בהתרגשות. אתה מחזיר את שניהם לפוכדורים שלהם ומתחיל רשמית את המסע שלך בכך שאתה נכנס ליער פטלבורג. היער כולו מיוער וצמחייה רבה נראית לעין. מספר אנשים מטיילים ביער ואתה נהנה מהמראה הירוק עד שאתה מגיע לאמצע היער, בו אתה מוצא מספר פוקימונים שונים מה תעשה?

מאט-
    אין בעיה.
    "אני חייב להיות זהיר, אני לא יכול להרשות לעצמי לרפאות את הפוקימונים שלי והשד יודע מתי אסיים כאן. מאדקיפ, צא!" אתה ממלמל לעצמיך ומשחרר את מאדקיפ, צעד חכם, בסביבה עם הרבה מים מאדקיפ יוכל לשמש אותך היטב. אתה מבקש בנחמדות ממאדקיפ לרחרח ולנסות למצוא עקבות של אנשים בשנמצאים כאן. "מאד קיפ!" מאדקיפ אומר ומיד ניגש לעבודה. אתה מתחיל לעקוף אחרי מאדקיפ בעודך נושם נשימה עמוקה כדי להפיג את הלחץ שנאגר בתוכך. אתם נכנסים לתוך הספינה וצועדים במסדרון נטוש. ריח מרקיב של אצות ים נישא באוויר ואתה משתדל לכסות את האף כמה שאתה רק יכול. לאורך המסדרון ישנם חדרים ועליהם מספרים "234-235-236-237" רק לשם הניסיון אתה מנסה לפתוח כמה מהדלתות. חלקן נעולות אך בחלק מהן הכניסה אפשרית. באחד מהחדרים ישנה מיטה מלוכלכת עד מאוד, מעליה ספריית ספרים ריקה ושולחן עץ מתקלף ומסריח. אתה מנחש שהדברים היקרי ערך שבטח היו פה נבזזו ממזמן אך אתה לא מונע מעצמיך מלהסתובב בחדר ולחפש דברים. לאחר 5 דקות של ניסיון למצוא פרטים יקרי ערך אתה מתבשר לצערך שאין כאן שום דבר. אתה ומאדקיפ יוצאים מהחדר וממשיכים קדימה, בחלק מהמסדרון ישנו חול רטוב, למרבה הפלא יש על חלקים ממנו עקבות של בני אדם. אתה ואדקיפ עוקבים אחרי הכיוון עד שהמסדרון עולה למעלה.
    אתה מגיע לסיפון הסירה, ממנו נשקף שאר האוקיינוס הכחול. אתה פוגש במבוגר עם סחבה שמשום מה מנקה את רצפת הסיפון ללא סיבה. "שלום לך! שלום!" הבן אדם אומר. "אני נייקי, ואני מאוד אוהב לנקות!" הזקן אומר ואתה מנחש שמדובר באדם משוגע. "אני חושב שאתה מחפש אנשים מצוות מגמה? כי אם כן, אני הפיתיון!" הבחור הזקן אומר לפתע. "הצילו!!" הוא צועק וכמעט נוגע בך כשירייה נשמעת באוויר וכדור מתכת מפלח את ראשו של האיש המבוגר. המום כולך אתה ניגש לבן אדם הזקן, מנסה לעזור לו אך לשווא. ריח פיו מבשר לך שהבן אדם היה שיכור. ומכיסיו אתה מצליח להוציא שקיות לבנות עם חומר לבן 'הרואין..' אתה חושב. לפתע אתה שומע צעדי ריצה מתרחקים ממך. "יש כאן עוד בן אדם על הסיפון! תתכוננו!" קול חזק אומר את זה, ואתה מבין שהם מתכוונים אליך. מה תעשה?

8. blue To My Bones
    ג'יי-
    את טראפינץ' תלכוד בהמשך.
    אתה מברך את לוטאד וטורצ'יק ומסביר להם על המסע ומציג את עצמיך בפניהם. שני הפוקימונים נראים מרוצים מאוד וקופצים בהתרגשות. אתה מחזיר את שניהם לפוכדורים שלהם ומתחיל רשמית את המסע שלך בכך שאתה נכנס ליער פטלבורג. היער כולו מיוער וצמחייה רבה נראית לעין. מספר אנשים מטיילים ביער ואתה נהנה מהמראה הירוק עד שאתה מגיע לאמצע היער, בו אתה מוצא מספר פוקימונים שונים מה תעשה?
    *הבנתי. thanks
    --------------------------------------------
    "וואו, כל כך הרבה מינים סוגים של פוקימונים באותו היער... כנראה שיש משהו מיוחד ביער המסוים הזה. היי, הפוקימון ההוא בצורת בלוט... זה לא סידוט? כן! והוא מסוג עשב, מצויין בשביל לבחון את טורצ'יק!" אומר ואשלוף בזריזות את הפוקדור של טורצ'יק לפני שהסידוט יספיק לברוח. "טורצ'יק, צא! תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בגחלת על הסידוט ההוא!"

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    "ווירליפד התגלגל וגש מיד אל ליפני דרומקה. הגב לבועות במטח עוקצי רעל, פוצץ אותן והמשך ושגר על פריליש מרחוק" אתה אומרץ "כפו תמיד זה על זה, כל הכבוד לכם" אתה משבח את הפוקימונים שלך ופוקד עליהם מה לעשות. ווירליפד מתגלגל במהירות ומפוצץ את קרן הבועות עם מטח מהיר של עוקצי רעל. דרומקה לבקשתך יוצא במהירות לכיוון גורדור כשווירילפד מגן עליו מלפנים ומתחסן בהגנתו באמצעות הגנת כדור. "פריליש קרן בועות למסלול הגילגול של וורילפד! תגרום לו להחליק!" לוקאס פוקד ופריליש מכוון את הבועות שלו לכיוון האדמה ומרטיב אותה, מה שגורם לווריליפד להחליק ולאבד את הכיוון, דרומקה אחריו מתלכלך בבוץ אך מתעשת במהירות, קופץ ונושך את גורדור בניב אש עוצמתי. "עכשיו גורדור כשהוא קרוב אליך! שבירת לבנים!" לוקאס פוקד וגורדור מכה באמצעות ידו המאסיבית בגופו הקטן של דרומקה בחוזקה, מגלגל אותו אחורה במהירות ומסב לו נזק רציני. גורדור משעין את עמוד הבטון שלידו על הקרקע ומתעצבן. אתה מבחין שהוא פוקימון חזק במיוחד. "עכשיו! פריליש תיצור באמצעות פעימת מים גל מים שיתקיף את שניהם! וגורדור אני רוצה שתשתמש בהתחסנות! (bulk up)" "פריי ליש!!" פריליש קורא ויוצר במהירות בסנפיריו פעימת מים שהופכת לגל מים בינוני המאיים לפגוע בוורילפד שהפוך על הצד ובדרומקה שנלחץ למראה המים, ואילו שריריו של גורדור מתחזקים ונהיים חזקים אף יותר ממה שהם היו. מה תעשה?
    יפה, איזה קרב קשה! שים לב למהלך שהבאתי חחח
    ~~~
    'רררר... מאמן רציני, בוא נפעל מהר' אחשוב ואמהר לפעול. "דרומקה קום מיד חבר, צא אל וורליפד ועמוד מלפניו מעט רחוק. והסתובב שם במקום עם גלגל להבה צור הרבה חום והרבה אש ואז כשהגל יגיע אלייך הוסף למהלך גם שריפה וצור התפרצות אש חזקה ולהוטת שתמוסס ותאדה את גל המים שאמור לפגוע בכם!" ואקווה שהמהלך יפעל. "אז עזור לווירליפד לקום. וורליפד, השתמב מחבש הפעם ולא בגלגול. ככה שהקוצים שסביבך יבלטו ותיהיה יציב ונעוץ בקרקע בעת גלגולך! דרומקה עלה עליו, כמו לוליין שעומד ומתהלך על כדור בקרקס, תמרן את רגלייך עליו ואז זנק והפתע את גורדור עם עוד מתקפת שריפה היישר מעליו!"

.

10. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    אתה מתפעל מכמות הפוקימונים שנמצאת ביער עד שאתה מבחין בסידוט הקטן ומזהה כאן הזדמנות מעולה לאימון. אתה משחרר את טורצ'יק מהפוכדור שלו נותן לו את הפקודות שלך. טורצ'יק משתמש מהר במיקוד אנרגיה, מרכז את האנרגיות בגופו. מיד אחר כך מטח כבד של גחלת פוגע בסידוט וגורם לו לבעור!! "סידוט!" סידוט קורא בהפתעה גמורה ומתעצבן, ותוקף את טורצ'יק במתקפה מהירה. טורצ'יק אינו מוותר ומגיב בשריטות שמעלפות לחלוטין את סידוט. "טור'ציק!" טורצ'יק קורא בשמחה. מה תעשה?

דרו-
    קשה קשה!

אתה מנסה לגבש תוכנית אחידה במוחך. אתה פוקד על דרומקה להגיע לווירליפד וכך הוא עושה. פוקימון האש הקטן מתגלגל במהירות לווירילפד שמתקשה לעמוד שוב על הצד. דרומקה משתמש בגלגל להבה במקום בזמן שהגל מתנפץ על שני הפוקימונים שלך. למזלך הרעיון שלך עבד, והאש של דרומקה מגלגל הלהבה והשריפה יצרו מעין חור מעבר בגל שפריליש יצר. דרומקה אינו מבזבז זמן ועוזר לווריליפד לעמוד. לבקשתך ווריליפד תוקף במתקפת מחבש. דרומקה מנסה לעמוד על וורילפד אך לצערך המהלך הזה לא מצליח במיוחד, הקוצים הזעירים של שריונו של ווריליפד מכאיבים לדרומקה ומקשים עליו לעמוד בקצב. כתוצאה מכך דרומקה מתגלגל על הקרקע ונחבט ממנה. ווריליפד תוקף את גורדור שסופג את המתקפה וונדחק כמה מטרים אחורה בגלל מתקפת המחבש, אך נעזר בעמוד הבטון שלידו כדי להרחיק את ווריליפד כמו כדור גולף. "אוקיי. הגיע הזמן שנתקוף בעוצמה מלאה! פריליש כדורי צל על דרומקה! אל תיתן לו להתחמק! וגורדור תשתמש באבנים חדות! מיד אחר כך גורדור תתקוף את דרומקה בכפת כוח!" לוקאס קורא ומצביע על הפוקימונים שלך, פריליש משחרר מטח של כדורי צל שדרומקה הלחוץ מתחמק מכל אחד מהם בקושי בגילגול ואילו גורדור משגר מספר רב של אבנים באופן מהר לכיוונו של ווירליפד. מה תעשה?

11. blue To My Bones
    ג'יי-
    אתה מתפעל מכמות הפוקימונים שנמצאת ביער עד שאתה מבחין בסידוט הקטן ומזהה כאן הזדמנות מעולה לאימון. אתה משחרר את טורצ'יק מהפוכדור שלו נותן לו את הפקודות שלך. טורצ'יק משתמש מהר במיקוד אנרגיה, מרכז את האנרגיות בגופו. מיד אחר כך מטח כבד של גחלת פוגע בסידוט וגורם לו לבעור!! "סידוט!" סידוט קורא בהפתעה גמורה ומתעצבן, ותוקף את טורצ'יק במתקפה מהירה. טורצ'יק אינו מוותר ומגיב בשריטות שמעלפות לחלוטין את סידוט. "טור'ציק!" טורצ'יק קורא בשמחה. מה תעשה?
    "וואו, כל כך מהר? אתה חזק הרבה מעבר למה שציפיתי!" אומר לטורצ'יק, בזמן שאני מחפש מטרה חדשה. "מה עם השרומיש ההוא? אני בטוח שנוכל להפתיע אותו." אחשוב לעצמי. "טורצ'יק, אני רוצה שתתקוף באותה צורה את השרומיש הזה!"

12. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    "וואו, כל כך מהר? אתה חזק הרבה מעבר למה שציפיתי!" אתה אומר בפליאה. "מה עם השרומיש ההוא? אני בטוח שנוכל להפתיע אותו." אתה אומר בחיוך. טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה שוב ואז תוקף בגחלת את שרומיש שנפגע ממנה. שרומיש תוקף את שרומיש בבלימה חזקה, טורצ'יק לא מוותר ושורט בעזזרת ציפורני רגליו החדות את פניו של שרומיש שמתחיל לזעוק. מטח גחלת נוסף מטורצ'יק מסיים את הקרב. "טור טורצ'יק!" אתה שומע את טורצ'יק קורא, הוא מתנשם ומתנשף, זה אימון טוב בשבילו. מה תעשה?

13. blue To My Bones
    ג'יי-
    "וואו, כל כך מהר? אתה חזק הרבה מעבר למה שציפיתי!" אתה אומר בפליאה. "מה עם השרומיש ההוא? אני בטוח שנוכל להפתיע אותו." אתה אומר בחיוך. טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה שוב ואז תוקף בגחלת את שרומיש שנפגע ממנה. שרומיש תוקף את טורצ'יק בבלימה חזקה, טורצ'יק לא מוותר ושורט בעזזרת ציפורני רגליו החדות את פניו של שרומיש שמתחיל לזעוק. מטח גחלת נוסף מטורצ'יק מסיים את הקרב. "טור טורצ'יק!" אתה שומע את טורצ'יק קורא, הוא מתנשם ומתנשף, זה אימון טוב בשבילו. מה תעשה?
    "מעניין, זה נראה שבכל קרב שאתה מנצח אתה מתחזק אפילו יותר!" אומר לטורצ'יק בעת שארים אותו ואטייל איתו קצת. "זה מספיק, לבינתיים. שני הקרבות הראשונים שלך היו מעולים." אומר ואמשיך לטייל איתו ברחבי היער.

14. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    שתדע שבמקרים שההמשכים הם בלי צבע או תמונות אני מעדכן מהפלאפון.
    אתה משבח את טורצ'יק שמצייץ באושר. אתה מרים אותו וממשיל לטייל ביער, אתה וטורצ'יק נהנים מנשימת באוויר הצח וכמעט מגיעים ליציאה, לא לפני שאתם מבחינים בעוד כמה פוקימונים (אודיש, זיגזגון, ספירו ופיצ'ו) מה תעשה?

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    אין בעיה.
    "אני חייב להיות זהיר, אני לא יכול להרשות לעצמי לרפאות את הפוקימונים שלי והשד יודע מתי אסיים כאן. מאדקיפ, צא!" אתה ממלמל לעצמיך ומשחרר את מאדקיפ, צעד חכם, בסביבה עם הרבה מים מאדקיפ יוכל לשמש אותך היטב. אתה מבקש בנחמדות ממאדקיפ לרחרח ולנסות למצוא עקבות של אנשים בשנמצאים כאן. "מאד קיפ!" מאדקיפ אומר ומיד ניגש לעבודה. אתה מתחיל לעקוף אחרי מאדקיפ בעודך נושם נשימה עמוקה כדי להפיג את הלחץ שנאגר בתוכך. אתם נכנסים לתוך הספינה וצועדים במסדרון נטוש. ריח מרקיב של אצות ים נישא באוויר ואתה משתדל לכסות את האף כמה שאתה רק יכול. לאורך המסדרון ישנם חדרים ועליהם מספרים "234-235-236-237" רק לשם הניסיון אתה מנסה לפתוח כמה מהדלתות. חלקן נעולות אך בחלק מהן הכניסה אפשרית. באחד מהחדרים ישנה מיטה מלוכלכת עד מאוד, מעליה ספריית ספרים ריקה ושולחן עץ מתקלף ומסריח. אתה מנחש שהדברים היקרי ערך שבטח היו פה נבזזו ממזמן אך אתה לא מונע מעצמיך מלהסתובב בחדר ולחפש דברים. לאחר 5 דקות של ניסיון למצוא פרטים יקרי ערך אתה מתבשר לצערך שאין כאן שום דבר. אתה ומאדקיפ יוצאים מהחדר וממשיכים קדימה, בחלק מהמסדרון ישנו חול רטוב, למרבה הפלא יש על חלקים ממנו עקבות של בני אדם. אתה ואדקיפ עוקבים אחרי הכיוון עד שהמסדרון עולה למעלה.
    אתה מגיע לסיפון הסירה, ממנו נשקף שאר האוקיינוס הכחול. אתה פוגש במבוגר עם סחבה שמשום מה מנקה את רצפת הסיפון ללא סיבה. "שלום לך! שלום!" הבן אדם אומר. "אני נייקי, ואני מאוד אוהב לנקות!" הזקן אומר ואתה מנחש שמדובר באדם משוגע. "אני חושב שאתה מחפש אנשים מצוות מגמה? כי אם כן, אני הפיתיון!" הבחור הזקן אומר לפתע. "הצילו!!" הוא צועק וכמעט נוגע בך כשירייה נשמעת באוויר וכדור מתכת מפלח את ראשו של האיש המבוגר. המום כולך אתה ניגש לבן אדם הזקן, מנסה לעזור לו אך לשווא. ריח פיו מבשר לך שהבן אדם היה שיכור. ומכיסיו אתה מצליח להוציא שקיות לבנות עם חומר לבן 'הרואין..' אתה חושב. לפתע אתה שומע צעדי ריצה מתרחקים ממך. "יש כאן עוד בן אדם על הסיפון! תתכוננו!" קול חזק אומר את זה, ואתה מבין שהם מתכוונים אליך. מה תעשה?
    יש פה מישהו חמוש. עליי להזהר מאוד. "מאדקיפ חזור לפוקדור זה מסוכן עבורך פה." אקרא לקטן וארוץ כל עוד נפשי בי לעבר הכיוון ממנו הירייה באה. אני מאומן מספיק לזה. אך עליי לחשב הכל בזהירות. אני אהיה דרוך לתקוף בגופי עד אשר אנטרל את האקדח.

עמוד 33 מתוך 72 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •