Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 72 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    מאט-
    תגיד לי אם קצת המשכתי יותר מדי בשבילך.

אתה מיד נתקף בהלה והיכון, האדרנלין בך גועש ופורץ מתוכך. אתה מחזיר את מאדקיפ מיד לפוכדור ומתחיל לרוץ במהירות שיא לכיוון הקולות. רעש הריצה שלך מהדהד במסדרון המקביל למסדרון שממנו נכנסת לסיפון, אתה משתדל להיות עירני ואתה מוכן בכל רגע שמישהו יקפוץ עליך. אתה מבחין בבחור עם האקדח, גבו מופנה אליך. כשהוא שם לב אליך ומכוון אליך את האקדח ומשחרר יריה אתה מצליח להתחמק ממנה, אתה מצליח בדיוק מושלם לפגוע בפרצופו בבעיטה גבוהה ובהתאם לאימונים עם נולנד, אתה תופס את ידו ולוחץ במקומות הנכונים, שגורמים ליד של הבן אדם להפיל את האקדח, שאותו אתה שומר לידך. "אוי נו באמת! אני רק צחקתי איתך!" הבחור אומר ומתנדנד "אני פה לבד. נו. בבקשה תן לי את האקדח!" הבחור קורא ואתה מאיים עליו, הוא מתפתל לאחור ויושב על הרצפה. אתה מבין שכל המקום הזה הפך להיות מן מאורת סמים למשוגעים ומטומטמים. אתה מתקרב לבחור , מתכופף אליו, נותן לו אגרוף בפרצוף וגורם לו להקיא. "תעזוב אותי..אני רוצה למות. די!" הבן אדם אמר לך ונותן לך שלושה פוכדורים. "בבקשה תדאג להם..לא מגיע להם מאמן כמוני, שצוחק, שר, רוקד! מנסה להתחיל עם בחורות כל הזמן.. הם רוצים מאמן רציני!" את תחילת המשפט הבחור אמר ברצינות אך את סופו הוא זימזם ושר במחרוזת מפגרת, אתה מריח את הבל פיו המצחין מאלכוהול. עיניו נודדות אליך, וחיוך קטן עולה בפרצופו. "לא עשיתי הרבה בחיי..אבל אני חושב שזה יועיל לך" הבחור אומר ומושיט לך שרשרת משובצת פנינים כחולות ויפות. "צוות מגמה מאמין שזה אחד מהדברים שמזמנים את קיוגר..אל תשאל אותי איך אני יודע אני פשוט יודע!!" הבחור צועק עליך וזורק עליך את השרשרת, אותה אתה תופס ביחד עם שלושת הפוכדורים שהביא לך. "עכשיו..אני יכול ללכת" הבחור אומר ולפתע שולף אקדח נוסף, אתה נבהל ומתכונן להרחיק ממנו את האקדח אך הוא לוחש, "שששש אל תדאג.. הכל ייגמר בקרוב. קוראים לי ליי ג'קינס" ובבת אחת יורה לעצמו בראש ומתאבד. נולנד שולח לך הודעה "מצאת משהו?". מה תעשה?

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    מאט-
    תגיד לי אם קצת המשכתי יותר מדי בשבילך.

אתה מיד נתקף בהלה והיכון, האדרנלין בך גועש ופורץ מתוכך. אתה מחזיר את מאדקיפ מיד לפוכדור ומתחיל לרוץ במהירות שיא לכיוון הקולות. רעש הריצה שלך מהדהד במסדרון המקביל למסדרון שממנו נכנסת לסיפון, אתה משתדל להיות עירני ואתה מוכן בכל רגע שמישהו יקפוץ עליך. אתה מבחין בבחור עם האקדח, גבו מופנה אליך. כשהוא שם לב אליך ומכוון אליך את האקדח ומשחרר יריה אתה מצליח להתחמק ממנה, אתה מצליח בדיוק מושלם לפגוע בפרצופו בבעיטה גבוהה ובהתאם לאימונים עם נולנד, אתה תופס את ידו ולוחץ במקומות הנכונים, שגורמים ליד של הבן אדם להפיל את האקדח, שאותו אתה שומר לידך. "אוי נו באמת! אני רק צחקתי איתך!" הבחור אומר ומתנדנד "אני פה לבד. נו. בבקשה תן לי את האקדח!" הבחור קורא ואתה מאיים עליו, הוא מתפתל לאחור ויושב על הרצפה. אתה מבין שכל המקום הזה הפך להיות מן מאורת סמים למשוגעים ומטומטמים. אתה מתקרב לבחור , מתכופף אליו, נותן לו אגרוף בפרצוף וגורם לו להקיא. "תעזוב אותי..אני רוצה למות. די!" הבן אדם אמר לך ונותן לך שלושה פוכדורים. "בבקשה תדאג להם..לא מגיע להם מאמן כמוני, שצוחק, שר, רוקד! מנסה להתחיל עם בחורות כל הזמן.. הם רוצים מאמן רציני!" את תחילת המשפט הבחור אמר ברצינות אך את סופו הוא זימזם ושר במחרוזת מפגרת, אתה מריח את הבל פיו המצחין מאלכוהול. עיניו נודדות אליך, וחיוך קטן עולה בפרצופו. "לא עשיתי הרבה בחיי..אבל אני חושב שזה יועיל לך" הבחור אומר ומושיט לך שרשרת משובצת פנינים כחולות ויפות. "צוות מגמה מאמין שזה אחד מהדברים שמזמנים את קיוגר..אל תשאל אותי איך אני יודע אני פשוט יודע!!" הבחור צועק עליך וזורק עליך את השרשרת, אותה אתה תופס ביחד עם שלושת הפוכדורים שהביא לך. "עכשיו..אני יכול ללכת" הבחור אומר ולפתע שולף אקדח נוסף, אתה נבהל ומתכונן להרחיק ממנו את האקדח אך הוא לוחש, "שששש אל תדאג.. הכל ייגמר בקרוב. קוראים לי ליי ג'קינס" ובבת אחת יורה לעצמו בראש ומתאבד. נולנד שולח לך הודעה "מצאת משהו?". מה תעשה?
    ממש לא. זה היה אחלה.
    ~
    אני אודיע לנולנד להגיע לפה בדחיפות. אני מרגיש את הבחילה עולה לי ומתחיל להקיא במרץ. לאחר מכן אני לוקח את הפוקדורים ובודק את הפוקימונים בזמן שאני ממתין לבואו של נולנד. כשהוא ידגיע אני אראה לו את החפץ המסתורי ואספר לו.

3. משתמש מנוסה
    מאט-
    חחח שלא תגיד לי שאני משתעמם ממך!
    אתה שולח הודעה דחופה לנולנד להגיע לפה בדחיפות, ושולח לו את נקודת הציון שלך בפוקידע. אתה מביט שמאלה ורואה עוד מספר אנשים, מביטים בך בפחד כמה רגעים וחוזרים למסתור שלהם. הבחילה והגועל שאתה מקבל מהמקום ובכלל מהסיטואציה שקרתה פה גורמת לך כמעט להקיא אך אתה מחזיק את עצמיך ובקושי מצליח. אתה חושב לעצמיך שאתה חייב להיות חזק ושקול, אתה משחרר את הפוקימונים שהבחור הביא לך, מהפוכדורים יוצאים מעט חבולים בגופם, כשהם רואים את המאמן שלהם מתבוסס בדמו עם מנסים להגיע סביבו ולהניע אותו מעט, אך ללא הצלחה. נולנד מגיע בריצה וכמעט תוקף את הפוקימונים של ליי אך אתה עוצר בעדו ומסביר לו שזה בסדר. אתה מספר לו את כל הסיפור ומראה לו את השרשרת, עיניו של נולנד קורנות כשהוא מבחין בזה. "וואוו...אני לא מאמין. זה לא זיוף! זה באמת זה!" נולנד קורא בהתפעלות ומכניס את השרשרת לתיק שלו. "אסור לשחק עם זה.. אזור לשים את זה במוזיאון האספנות בעיר סלאטפורט יגנבו את זה כבר מחר בבוקר אם ידעו שזה כאן. בכל מקרה אפשר ללכת מכאן." נולנד מביט בשלושת הפוקימונים. "נמצא להם בתים מאמצים. אני חושב שאני יודע היכן הם יוכלו להיות" נולנד אומר בחיוך ואתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אתה ונולנד יוצאים מן הספינה הטרופה, אתה מספר לנולנד על רגעי הפחד ונולנד טופח לך בשכם, "נהגת מצוין. גם אני לא הייתי מסכן את מאדקיפ. כל הכבוד" נולנד משבח אותך ושניכם עולים על ווילורד. לאחר שייט של חצי שעה אתם מגיעים לעיר החוף סלאטפורט. "תשמור על שלושת הפוקימונים האלו. יש בעיר הבאה בית מגדלים ידוע כבר שנים, מנהלים אותו זוג מבוגרים. אני יודע שהם יסתדרו שם." נולנד אומר בחיוך ונפרד ממך. "יהי שלום! אנחנו נעשה עוד אימון בקרוב" נולנד אומר בחיוך ומפליג עם ווילורד הרחק ממך. סביבך יש מגוון רחב של משתזפים, משתזפות ואפילו קרבות פוקימונים. בעיר יש שוק רחב ידיים ומוזיאון אספנות וספינות. מה תעשה?

4. מנהל ראשי
    מאט-
    חחח שלא תגיד לי שאני משתעמם ממך!
    אתה שולח הודעה דחופה לנולנד להגיע לפה בדחיפות, ושולח לו את נקודת הציון שלך בפוקידע. אתה מביט שמאלה ורואה עוד מספר אנשים, מביטים בך בפחד כמה רגעים וחוזרים למסתור שלהם. הבחילה והגועל שאתה מקבל מהמקום ובכלל מהסיטואציה שקרתה פה גורמת לך כמעט להקיא אך אתה מחזיק את עצמיך ובקושי מצליח. אתה חושב לעצמיך שאתה חייב להיות חזק ושקול, אתה משחרר את הפוקימונים שהבחור הביא לך, מהפוכדורים יוצאים מעט חבולים בגופם, כשהם רואים את המאמן שלהם מתבוסס בדמו עם מנסים להגיע סביבו ולהניע אותו מעט, אך ללא הצלחה. נולנד מגיע בריצה וכמעט תוקף את הפוקימונים של ליי אך אתה עוצר בעדו ומסביר לו שזה בסדר. אתה מספר לו את כל הסיפור ומראה לו את השרשרת, עיניו של נולנד קורנות כשהוא מבחין בזה. "וואוו...אני לא מאמין. זה לא זיוף! זה באמת זה!" נולנד קורא בהתפעלות ומכניס את השרשרת לתיק שלו. "אסור לשחק עם זה.. אזור לשים את זה במוזיאון האספנות בעיר סלאטפורט יגנבו את זה כבר מחר בבוקר אם ידעו שזה כאן. בכל מקרה אפשר ללכת מכאן." נולנד מביט בשלושת הפוקימונים. "נמצא להם בתים מאמצים. אני חושב שאני יודע היכן הם יוכלו להיות" נולנד אומר בחיוך ואתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אתה ונולנד יוצאים מן הספינה הטרופה, אתה מספר לנולנד על רגעי הפחד ונולנד טופח לך בשכם, "נהגת מצוין. גם אני לא הייתי מסכן את מאדקיפ. כל הכבוד" נולנד משבח אותך ושניכם עולים על ווילורד. לאחר שייט של חצי שעה אתם מגיעים לעיר החוף סלאטפורט. "תשמור על שלושת הפוקימונים האלו. יש בעיר הבאה בית מגדלים ידוע כבר שנים, מנהלים אותו זוג מבוגרים. אני יודע שהם יסתדרו שם." נולנד אומר בחיוך ונפרד ממך. "יהי שלום! אנחנו נעשה עוד אימון בקרוב" נולנד אומר בחיוך ומפליג עם ווילורד הרחק ממך. סביבך יש מגוון רחב של משתזפים, משתזפות ואפילו קרבות פוקימונים. בעיר יש שוק רחב ידיים ומוזיאון אספנות וספינות. מה תעשה?
    אני לוקח נשימה עמוקה ונרגע מעט. אני מחליט שאני חייב להמשיך ולאמן אץ הפוקימונים שלי כדי להתחזק ולהצליח להגיע למיטב התוצאות. לכן אחליט למהר לעבר העיר ולברר לגבי המכון הבא שלי. אני חייב להשיג את מירב התגים כדי להוכיח לנולנד שאני מסוגל להגיע איתו לכל האימונים ומהמשימות. נעים לדעת שהוא גאה בי. אחשוב על מאדקיפ ועד כמה חשוב לי שהוא יהיה בטוח ושלא יקרה לו דבר. גם שאר הפוקימונים שלי חשובים לי וזה חשוב בהחלט שהם ידעו את זה.

5. משתמש מנוסה
    מאט-
    חח המכון הבא שלך רחוק..ויש לך פוקימונים לא מאומנים! מצטער שהתגובה לא מושקעת אני מהפלאפון.
    אתה נושם נשימה עמוקה ושואל עוברי אורח על המכון. האנשים מסבירים לך שהמכום נמצא רק בעיר שנמצאת אחרי העיר הזאת. מאמן צעיר מזמין אותך לקרב כפול כשאתה חושב בליבך על הרצון שלך לשמור על מאדקיפ ולהיות מאמן חזק. מה תעשה?

6. מנהל ראשי
    מאט-
    חח המכון הבא שלך רחוק..ויש לך פוקימונים לא מאומנים! מצטער שהתגובה לא מושקעת אני מהפלאפון.
    אתה נושם נשימה עמוקה ושואל עוברי אורח על המכון. האנשים מסבירים לך שהמכום נמצא רק בעיר שנמצאת אחרי העיר הזאת. מאמן צעיר מזמין אותך לקרב כפול כשאתה חושב בליבך על הרצון שלך לשמור על מאדקיפ ולהיות מאמן חזק. מה תעשה?
    אני לגמרי בעניין של לרוץ קצת עכשיו אם בא לך.
    -
    "אני אשמח לקרב כפול! ראלטס, טריקו!" אמהר לשחרר אותם לאוויר. "בואו והילחמו!"

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    קשה קשה!

אתה מנסה לגבש תוכנית אחידה במוחך. אתה פוקד על דרומקה להגיע לווירליפד וכך הוא עושה. פוקימון האש הקטן מתגלגל במהירות לווירילפד שמתקשה לעמוד שוב על הצד. דרומקה משתמש בגלגל להבה במקום בזמן שהגל מתנפץ על שני הפוקימונים שלך. למזלך הרעיון שלך עבד, והאש של דרומקה מגלגל הלהבה והשריפה יצרו מעין חור מעבר בגל שפריליש יצר. דרומקה אינו מבזבז זמן ועוזר לווריליפד לעמוד. לבקשתך ווריליפד תוקף במתקפת מחבש. דרומקה מנסה לעמוד על וורילפד אך לצערך המהלך הזה לא מצליח במיוחד, הקוצים הזעירים של שריונו של ווריליפד מכאיבים לדרומקה ומקשים עליו לעמוד בקצב. כתוצאה מכך דרומקה מתגלגל על הקרקע ונחבט ממנה. ווריליפד תוקף את גורדור שסופג את המתקפה וונדחק כמה מטרים אחורה בגלל מתקפת המחבש, אך נעזר בעמוד הבטון שלידו כדי להרחיק את ווריליפד כמו כדור גולף. "אוקיי. הגיע הזמן שנתקוף בעוצמה מלאה! פריליש כדורי צל על דרומקה! אל תיתן לו להתחמק! וגורדור תשתמש באבנים חדות! מיד אחר כך גורדור תתקוף את דרומקה בכפת כוח!" לוקאס קורא ומצביע על הפוקימונים שלך, פריליש משחרר מטח של כדורי צל שדרומקה הלחוץ מתחמק מכל אחד מהם בקושי בגילגול ואילו גורדור משגר מספר רב של אבנים באופן מהר לכיוונו של ווירליפד.
    מה תעשה?
    רציתי שהוא ילך עם מחבש אל פריליש שהיא פוקימון רוח. וחרק חזק עליה
    ~~~~~
    "ווירליפד, גלגול, ברח מהם לכיוון עץ התגלגל וסע על הגזע שלו ותן לאבנים להתנגש בגזע ואז קפוץ חזרה לקרקע, דרומקה עמוד ליד ווירליפד, ווירליפד ודרומקה גלגול שניכם. במלוא המהירות נועו והחליפו כיוונים שובו ושוב תוך כדי תנועה והמינעו מפגיעות ואז פגעו ווירליפד בפריליש ודרומקה בגורדור. דרסו אותם ואז בצעו פניית פרסה בגלגול ולכו כל אחד ליריב השני, ווירליפד זנב רעל חזק וחד, נסה להרעיל את גורדור ודרומקה ניב אש על פריליש!"

.

8. משתמש מנוסה
    מאט-
    חח רציתי שתבחר את שניהם. אני עייף!!
    אתה מאשר בשמחה לקרב כפול ומשחרר את טריקו וראלטס לקרב. המאמן הצעיר משחרר ווינגל וסידוט. "ווינגל מתקפת כנף על טריקו! סידוט תשתמש בספיגה על ראלטס!" המאמן קורא.

דרו-
    חרק לא אפקטיבי על רוח, אם כבר להפך הוא משפיע עליה חצי מההשפעה.
    לבקשתך ווירליפד מתגלגל במהירות, אימוני הגילגול בהחלט השתלמו, ווירליפד מתחמק מהם במיומנות רבה. אין עצים בקרבתכם אז ווירליפד מתחמק מאחורי סלע גדול שסופג את מתקפת האבנים. שני הפוקימומים שלך מתייצבים אחד ליד השני ומתחילים להתגלגל במהירות. אתה מחייך כי אתה רואה שהאימונים השתלמו. שני הפוקימונים שלך מתחמקים במיומנות מהמתקפות של היגיסים שלהם עד שהם פוגעים כל אחד ביריבו. למרות גודלות הקטן דרומקה נכנס בחוזקה ודוחק את גורדור לאחור, באתלטיות ולמרות משקלו, גורדור משתמש בעמוד הבטון שלו כדי לקפוץ ולהתרחק (כמו הקונג פו האלה שקופצים עפ המקל) ומצליח להדוף את הנפילה שלו. ווירליפד דורס בעוצמה את פריליש שנאנק מכאבים. הפוקימונים שלך אינם מבזבזים זמן, ומחליפים יריבים. קוציו של ווירליפד זוהרים בסגול וחובטים בגורדור שהורעל!! אתה שמח ומאושר על כך אך אתה רואה את החיוך של לוקאס. "תודה על זה. היכולת של גורדור הופעלה!" אתה מביט בגורדור ששואג תחת ההשפעה של הרעל (היכולת היא guts) דרומקה נושך את פריליש שלא כל כך מושפע ממתקפות אש אם כי היא עדיין מכאיבה. "קדימה! מסיימים את זה עכשיו! פריליש תדביק את דרומקה שלא יברח, ותשתמש בקרן בועות מטווח אפס! גורדור אבנים חדות במלוא המרץ!" לוקאס קורא. פריליש סובל את הכאב ותופס את דרומקה בשתי ידיו החלקלקות, אתה מבין שבזרועות של פריליש יש מעין נקבוביות הדבקה ודרומקה אינו יכול לזוז! פריליש משחרר קרן בועות עוצמתית מטווח אפס שמעלפת את דרומקה! זעמו של גורדור עצום. אינספור אבנים נשלחות לעבר ווירליפד שמתחמק מאחת אחת במיומנות ובאתלטיות מושלמת. לצערך האבנים נוספות להגיע ולבסוף פוגעות בווירליפד ומעלפות אותו בצורה טוטאלית. "כל הכבוד פוקימונים אהובים שלי!" לוקאס קורא ורץ לפוקימונים שלו, מחבק את שניהם ומריע ביחד איתם. גורדור מקבל מלוקאס פרי מסוים שמרגיע את ההרעלה שלו. "דרו זה היה קרב מדהים! המהירות של הפוקימונים שלך פשוט נהדרת! הפוקימונים שלי מאוד מאומנים ואם הם הצליחו להתחמק בצורה כזאת מהמתקפות שלהם זה אומר שהם בהחלט שווים משהו!" לוקאס אומר בחיוך כדי לעודד אותך, וחוזר לפוקימונים שלו לשמוח. הפוקימונים שלך מאוכזבים. איווי וזורואה מסתכלים עליכם. מה תעשה?

9. מנהל ראשי
    מאט-
    חח רציתי שתבחר את שניהם. אני עייף!!
    אתה מאשר בשמחה לקרב כפול ומשחרר את טריקו וראלטס לקרב. המאמן הצעיר משחרר ווינגל וסידוט. "ווינגל מתקפת כנף על טריקו! סידוט תשתמש בספיגה על ראלטס!" המאמן קורא.
    "ראלטס, השתמש בבילבול ישירות על ווינגל!" אפקוד על ראלטס ואז אעבור לטריקו "השתמש במתקפה מהירה ואז חבטה על סידוט!"

10. משתמש מנוסה
    מאט-
    ראלטס יודע קול פורקף שזו מתקפת פיה שגם עושה נזק, סתם בשביל שתדע

"ראלטס, השתמש בבילבול ישירות על ווינגל!" ואז אתה עובר לטריקו ומדריך אותו. ראלטס שולח קרן בלבול שמבלבלת את ווינגל וגורמת לו לכשול במתקפה שלו. טריקו קופץ במהירות ופוגע בסידוט במתקפה מהירה ובעזרת זנבו ברחב חובט בסידוט שמתגלגל על החול. סידוט קם במהירות ומשתמש בספיגה ומרפא מעט מהנזק שנגרם לו ומכאיב לראלטס. "חברים לא מוותרים! ווינגל אקדח מים! ואז מתקפת כנף שוב! סידוט תשתמש במתקפה מהירה על טריקו ואז בכוח טבע! מיד אחר כך שוב ספיגה!" המאמן מדריך את הפוקימונים שלו. מה תעשה?

11. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    http://www.joychiangling.com/page.ph...trainercreator שכל אחד ייכנס לפה וייצור את המראה של הדמות שלו! יהיה יותר מעניין וככה נדע איך אתם באמת נראים [COLOR=#800080][B]

[COLOR=#006400]
    פטריק-
    קצת בעייתי שגרוטל ינשך גולבאט..הוא עף אתה יודע חח

אתה צוחק בלעג על החיילים על הניסיון העלוב שלהם להתמודד מול פוקימון אגדי. אתה שמח על כך שהחיילים זיהו אותך בתוך קבוצת מאמנים, ככה הזהות שלך תישאר סודית. אתה משחרר את היפופוטאס שיעזור לך להילחם בפוקימונים היריבים ומשחרר פקודות לפוקימונים שלך אך אין בכך צורך. שיימין עף מול הפוקימונים וגל אנרגיה ירוק יוצא מגופו ומעיף את כל הפוקימונים היריבים והחיילים אחורה ומעלף אותם בשניה אחת. "וואו" אתה ממלמל ואפילו צוחק. זה היה כל כך קל. אסור לזלזל בכוחו של פוקימון אגדי. אתה ניגש לפוקימונים שלך ונותן לשוטרות ג'ני לאזוק את החיילים ולקחת אותם לתחנת המשטרה בעיר. כולל את האחות ג'וי שנלקחת לטיפול וכנראה לחקירה משטרתית. מתקרבת אליך ומחבקת אותך. "כל הכבוד לך! אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך.." גארדיניה אומרת בחיוך ומתנתקת ממך. "אנחנו נחגוג בערב את שחרור העיר מההשתלטות של צוות גלאקטיק. אני מקבלת קרבות מכון שוב ואני רוצה שתחלוק לי את הכבוד בלהילחם איתך ראשון! מה אתה אומר?" גארדיניה אומרת ואתה מרגיש תזוזות בתיק שלך, למשמע קולה של גארדיניה טוגפי יוצא וקופץ לידיה, גארדיניה נראית חסרת מילים. "מצאת את טוגפי שלי? אני לא מאמינה! תודה לך! כמה אתה עוזר לי ביום אחד! עכשיו אתה חייב להיות המועמד הראשון שלי" גארדיניה אומרת בחיוך ומנשקת אותך בלחי, טוגפי קופץ אליך ומחבק אותך חזק מאוד בעזרת ידיו הקטנות. עזרת לו לחזור הביתה. שיימין מתעופף אליכם, גארדיניה פוערת את פיה מחוסרת מילים. "שיימין הצלחת להשתחרר! וקיבלת את הפרח!" ומביטה בך שוב בחיוך ומחבקת אותך עוד פעם, אתה שם לב למצב רוח החברי שלה, ואתה מעט מסמיק מכך. "אני חושבת ששיימין צריך לחזור לבית שלו. אני בטוחה שעכשיו הוא ימצא מקום שבו לא יציקו לו עוד" גארדיניה אומרת בחיוך, שיימין מתיישב על הכובע שלך וצוחק "שיי שיימין!!" הוא מודה לך על העזרה שלך. שניכם מנופפים לו לשלום לא לפני שטוגפי מחבק אותו ומספר דמעות יוצאות מעיניו, "טוגפי החמוד.. ממש התחבר אליו" גארדיניה מנחמת את טוגפי. שיימין מתעופף ומתרחק ונעלם בין העננים. "בכל מקרה. תחשוב על זה. תישן על זה. אם תהיה מעוניין. תגיע למכון בשעה שבע בערב" גארדיניה אומרת בחיוך ועוזבת אותך עם טוגפיף שמנופף לך ולפוקימונים שלך לשלום. קיי שולח לך הודעה "עבודה מופלאה. תעדכן אותי בערב. שמעתי שגארדיניה שומרת לך מקום להילחם נגדה היום" מה תעשה?

[/
    אוף איתך ועם ההיגיון הבריא שלך
    וואלה [IMG][/IMG]
    חוצמזה איך אני יכול לישון על זה ללילה אם זה בערב חחחחחחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אבדוק את שישייתי. אחשוב:"היא נראית לי די מוכנה לקרב. אני רק אצטרך עוד אימונים". אחייך למראה ההודעה שקיי השאיר לי. לאחר מכן אומר:"אוקיי, הגיע הזמן לקצת אימונים. איפום, סקורופי, צאו! אני רוצה שתתאמנו האחד נגד השנייה - עשו הכל כדי לנצח! השתמשו בטכניקות חדשות, סקורופי, נסה ללמד עצמך מתקפות חדשות וחזקות שיעזרו לנו בקרב נגד גרדניה! נסה גם להתחזק! איפום, תעבדי על המהירות שלך, אך גם על הכוח. רק מהירות לא תעזור לנו בלי עוצמה". "סטארביה, היפופוטאס, תאתמנו גם אתם!" אומר. "היפופוטאס, תתאמן על חיזוק המתקפות שלך ועל עמידות למתקפות. סטארביה, תחזקי כמה שיותר את המתקפות שלך ותעבדי על מהירות. את וסקורופי תהיו תוקפי מפתח שלי בקרב מול גרדניה" אומר. 'בהתבסס על המכון היא כנראה תשתמש בסוגים מקושי יער, כמו חרק או עשב, ויש גם את טוגפי שאולי ישתתף בקרב. זה בהחלט יכול להיות קרב מעניין' אחשוב. "גרוטל, לאקסיו, צאו!" אומר לשני הפוקימונים החזקים ביותר שלי. "תתאמנו אחד מול השני! לאקסיו, חזק את ההתקפה שלך! גרוטל, תתאמן בלספוג מתקפות! אל תשכח גם לתקוף חזרה!" אומר לו. אשב על ספסל או אישען על עץ ואצפה בששת פוקימוניי מתאמנים.
    Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    מאט-
    ראלטס יודע קול פורקף שזו מתקפת פיה שגם עושה נזק, סתם בשביל שתדע

"ראלטס, השתמש בבילבול ישירות על ווינגל!" ואז אתה עובר לטריקו ומדריך אותו. ראלטס שולח קרן בלבול שמבלבלת את ווינגל וגורמת לו לכשול במתקפה שלו. טריקו קופץ במהירות ופוגע בסידוט במתקפה מהירה ובעזרת זנבו ברחב חובט בסידוט שמתגלגל על החול. סידוט קם במהירות ומשתמש בספיגה ומרפא מעט מהנזק שנגרם לו ומכאיב לראלטס. "חברים לא מוותרים! ווינגל אקדח מים! ואז מתקפת כנף שוב! סידוט תשתמש במתקפה מהירה על טריקו ואז בכוח טבע! מיד אחר כך שוב ספיגה!" המאמן מדריך את הפוקימונים שלו. מה תעשה?
    "צוות כפול, ראלטס! ואז על חושי לעבר סידוט!" אפקוד לעבר ראלטס. "טריקו, השתמש במתקפת קונטרה על אקדח המים של ווינגל! Bullet seed! [שכחתי איך קוראים לזה בעברית!] ואז, מתקפה מהירה וחבטה, חסל את ווינגל!"

13. משתמש מנוסה
    חחח טוב אני עייף! זה העדכון האחרון להיום!

פטריק-
    שוב אני עייף אז התבלבלתי חח וסקורופי בינתיים לא צריך מתקפות יש לו מספיק מתקפות אפקטיביות. מביט בהם מתאמנים אבל אתה לא מתאמן? יעצלן!

אתה מחייך למראה ההודעה של קיי ומחליט שהגיע הזמן לאימונים. אתה משחרר את כל הפוקימונים שלך ומחלק להם הוראות ותרגילים. אייפום דואגת לאמן את סקורופי היטב, לחמם אותו ולקלוע טוב יותר למטרות שלו תוך שהיא לומדת להתחמק בצורה טובה ביותר. היפופוטאס וסטארביה הם הפוקימונים החדשים ביותר אצלך אך הם לא מוותרים. היפופוטאס משתדל שבכל פעם שסטארביה מתקרבת אליו לתקוף אותה בבלימה חזקה, ומדי פעם מתחפר כדי להתחמק. סטארביה מחזקת את הכנפיים שלה ומשתפרת מרגע לרגע, נהפת לציפור ציד חזקה. גרוטל ולוקסיו, הפוקימונים החזקים ביותר שלך מנהלים קרב אימתנים.לוקסוי תוקף בכל הכוח ואילו גרוטל סופג את המתקפות ומשיב להם בחזרה. אתה מביט בהם אך מחליט להתאמן גם אתה בעצמיך, שהפוקימונים שלך לא יחשבו שאתה עצלן. אתה מתחיל להתחמם ולהתאמן בטכניקות שקיי לימד אותך, אגרופים ובעיטות מסובבות, שכיבות שמיכה וגילגולים על הקרקע שיעזרו לך להתחמק ממתקפות של חיילים שונים. לאחר שעה הפוקימונים שלך מיצו את האימונים. אף אחד לא למד מתקפה חדשה, נראה שזה משהו שצריך להתאמן עליו בצורה ייחודית. סטארביה והיפופוטאס עדיין לא ברמה הצוותית אך נראה שהם אכן מוכנים להילחם. אתה מרפא את הפוקימונים שלך וישן שעתיים בצהריים כדי לחדש את המאגרים, אתה מתעורר ואוכל ארוחה טובה ומזינה וניגש למכון. כל רחובות העיר צבועים באורות צבועניים ואנשים יוצאים לרקוד. "חוגגים את החופש שלנו! יש!" האנשים צוהלים ומאושרים. אתה נכנס למכון בו עומד תור בינוני של מאמנים, אך גארדיניה מבחינה בך ומצביעה עליך. "היריב הראשון שלי! יופי!" גארדיניה אומרת בחיוך ומובילה אותך לזירה. "תיתן את כל כולך! בהצלחה!" היא אומרת ואתה מבחין בטוגפי שעומד לידה, הוא כנראה לא יילחם. גארדיניה משחררת את הפוקימון הראשון שלה מה תעשה?

מאט-
    חחח קוראים לזה קליע זרעים

"צוות כפול, ראלטס! ואז על חושי לעבר סידוט!" אתה פוקד על ראלטס. ראלטס מתחיל לשכפל את עצמו לארבעה שכפולים ווינגל שיצא מן הבלבול מרגיש לא כל כך בטוח מיהו האמיתי לכן הוא תוקף את השכפולים באקדח מים. ראלטס מתחיל לזהור בכחול וסידוט מתחיל להתעופף באוויר, ראלטס מטיח את סידוט מספר פעמים על הקרקע החולית ומסב לו נזק. הרצף של ההטחות נפסק כשווינגל משגר אקדח מים ישיר על ראלטס האמיתי שמתגלגל על החול וקם במאמץ רב. כנגד אקדח המים השני של ווינגל טריקו משתמש בקליע זרעים שנאבק באקדח המים, פעם אחת נמשך יותר לטריקו ופעם אחת נמשך יותר לווינגל. טריקו מועף על ידי המתקפה המהירה של סידוט ולאחר מכן כוח הטבע של סידוט מתפרש כמתקפת חול בפוגעת בטריקו. טריקו אינו מוותר בקלות, קופץ וחובט בזנבו בווינגל ומטיח אותו על החול. מה תעשה?

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור

פטריק-
    שוב אני עייף אז התבלבלתי חח וסקורופי בינתיים לא צריך מתקפות יש לו מספיק מתקפות אפקטיביות. מביט בהם מתאמנים אבל אתה לא מתאמן? יעצלן!

אתה מחייך למראה ההודעה של קיי ומחליט שהגיע הזמן לאימונים. אתה משחרר את כל הפוקימונים שלך ומחלק להם הוראות ותרגילים. אייפום דואגת לאמן את סקורופי היטב, לחמם אותו ולקלוע טוב יותר למטרות שלו תוך שהיא לומדת להתחמק בצורה טובה ביותר. היפופוטאס וסטארביה הם הפוקימונים החדשים ביותר אצלך אך הם לא מוותרים. היפופוטאס משתדל שבכל פעם שסטארביה מתקרבת אליו לתקוף אותה בבלימה חזקה, ומדי פעם מתחפר כדי להתחמק. סטארביה מחזקת את הכנפיים שלה ומשתפרת מרגע לרגע, נהפת לציפור ציד חזקה. גרוטל ולוקסיו, הפוקימונים החזקים ביותר שלך מנהלים קרב אימתנים.לוקסוי תוקף בכל הכוח ואילו גרוטל סופג את המתקפות ומשיב להם בחזרה. אתה מביט בהם אך מחליט להתאמן גם אתה בעצמיך, שהפוקימונים שלך לא יחשבו שאתה עצלן. אתה מתחיל להתחמם ולהתאמן בטכניקות שקיי לימד אותך, אגרופים ובעיטות מסובבות, שכיבות שמיכה וגילגולים על הקרקע שיעזרו לך להתחמק ממתקפות של חיילים שונים. לאחר שעה הפוקימונים שלך מיצו את האימונים. אף אחד לא למד מתקפה חדשה, נראה שזה משהו שצריך להתאמן עליו בצורה ייחודית. סטארביה והיפופוטאס עדיין לא ברמה הצוותית אך נראה שהם אכן מוכנים להילחם. אתה מרפא את הפוקימונים שלך וישן שעתיים בצהריים כדי לחדש את המאגרים, אתה מתעורר ואוכל ארוחה טובה ומזינה וניגש למכון. כל רחובות העיר צבועים באורות צבועניים ואנשים יוצאים לרקוד. "חוגגים את החופש שלנו! יש!" האנשים צוהלים ומאושרים. אתה נכנס למכון בו עומד תור בינוני של מאמנים, אך גארדיניה מבחינה בך ומצביעה עליך. "היריב הראשון שלי! יופי!" גארדיניה אומרת בחיוך ומובילה אותך לזירה. "תיתן את כל כולך! בהצלחה!" היא אומרת ואתה מבחין בטוגפי שעומד לידה, הוא כנראה לא יילחם. גארדיניה משחררת את הפוקימון הראשון שלה מה תעשה?
    [COLOR=#800080]
    ]
    פרוטקציותתת
    ~~~~~~~~
    אסתכל אל טרטוויג ועל הזירה עצמה. "סקורופי, אתה ראשון!" אומר ואוציא אותו. תזנק על גבו של טרטוויג ותשתמש בניב רעל אל צווארו! תעשה זאת במהירות!" אומר לו. 'מקווה שפגיעה באזור פגיע תאפשר לסקורופי לגרום ליותר נזק'. "לאחר המתקפה, תתרחק ממנו מהר! שלא ילפות אותך!" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי

פטריק-

מאט-
    חחח קוראים לזה קליע זרעים

"צוות כפול, ראלטס! ואז על חושי לעבר סידוט!" אתה פוקד על ראלטס. ראלטס מתחיל לשכפל את עצמו לארבעה שכפולים ווינגל שיצא מן הבלבול מרגיש לא כל כך בטוח מיהו האמיתי לכן הוא תוקף את השכפולים באקדח מים. ראלטס מתחיל לזהור בכחול וסידוט מתחיל להתעופף באוויר, ראלטס מטיח את סידוט מספר פעמים על הקרקע החולית ומסב לו נזק. הרצף של ההטחות נפסק כשווינגל משגר אקדח מים ישיר על ראלטס האמיתי שמתגלגל על החול וקם במאמץ רב. כנגד אקדח המים השני של ווינגל טריקו משתמש בקליע זרעים שנאבק באקדח המים, פעם אחת נמשך יותר לטריקו ופעם אחת נמשך יותר לווינגל. טריקו מועף על ידי המתקפה המהירה של סידוט ולאחר מכן כוח הטבע של סידוט מתפרש כמתקפת חול בפוגעת בטריקו. טריקו אינו מוותר בקלות, קופץ וחובט בזנבו בווינגל ומטיח אותו על החול. מה תעשה?
    "אוקיי בוא נסיים עם זה! ראלטס, עם מתקפת העל חושי הרם את החול באוויר והשלך אותו על ווינגל וסידוט! ואז השתמש בקול פורק שלך היישר לעבר סידוט! טריקו מתקפה מהירה לעבר ווינגל ומתווך אפס חסל אותו עם קליע זרעים כדי להפיל אותו לקרקע!"

עמוד 34 מתוך 72 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •