Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 72 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1073
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    שתדע שבמקרים שההמשכים הם בלי צבע או תמונות אני מעדכן מהפלאפון.
    אתה משבח את טורצ'יק שמצייץ באושר. אתה מרים אותו וממשיל לטייל ביער, אתה וטורצ'יק נהנים מנשימת באוויר הצח וכמעט מגיעים ליציאה, לא לפני שאתם מבחינים בעוד כמה פוקימונים (אודיש, זיגזגון, ספירו ופיצ'ו) מה תעשה?
    *סורי שהברזתי מאתמול בלילה, העייפות גמרה אותי.
    ----------------------------------------------
    "הממ.. האודיש הזה נראה כמו אימון טוב, לפני שנצא מהיער הזה ונתקדם הלאה. קדימה טורצ'יק, תקוף אותו עם גחלת בכל הכוח!"

2. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    "הממ.. האודיש הזה נראה כמו אימון טוב, לפני שנצא מהיער הזה ונתקדם הלאה. קדימה טורצ'יק, תקוף אותו עם גחלת בכל הכוח!" אתה אומר וטורצ'יק קופץ מידייך מוכן להילחם. טורצ'יק יורה גחלת שפוגעת בעליו של אודיש שמשיב לו בעלי טער חזקים. טורצ'יק נפגע אך מתחמק מחלקם ותוקף את אודיש במתקפת ניקור ומנקר את ראשו מספר פעמים. מיד אחר כך משלב שריטות ואודיש מתעלף! אתה וטורצ'יק יוצאים מיער פטלבורג ומגיעים לגבר, משמאל יש חנות פרחים ובסביבה מסתובבים מספר אנשי פוקימונים שונים. הגשר כולו חום. אתה יכול להמשיך לעיר רוסטרובו או להילחם בקרב כפול עם כמה מאמנים. מה תעשה?

3. blue To My Bones
    ג'יי-
    "הממ.. האודיש הזה נראה כמו אימון טוב, לפני שנצא מהיער הזה ונתקדם הלאה. קדימה טורצ'יק, תקוף אותו עם גחלת בכל הכוח!" אתה אומר וטורצ'יק קופץ מידייך מוכן להילחם. טורצ'יק יורה גחלת שפוגעת בעליו של אודיש שמשיב לו בעלי טער חזקים. טורצ'יק נפגע אך מתחמק מחלקם ותוקף את אודיש במתקפת ניקור ומנקר את ראשו מספר פעמים. מיד אחר כך משלב שריטות ואודיש מתעלף! אתה וטורצ'יק יוצאים מיער פטלבורג ומגיעים לגבר, משמאל יש חנות פרחים ובסביבה מסתובבים מספר אנשי פוקימונים שונים. הגשר כולו חום. אתה יכול להמשיך לעיר רוסטרובו או להילחם בקרב כפול עם כמה מאמנים. מה תעשה?
    *יש משהו שמאוד מציק לי, הקרבות פשוט נמשכים לאורך הודעה אחת וזה ממש מתסכל. קרבות במ"ת זה פשוט משהו שצריך להימשך על פני כמה תורות/הודעות, אולי עמוד שלם ואתה פשוט מעיף את זה בשנייה. אין לי בעיה רצינית עם זה, זה פשוט מאוד מוריד מהכיף.
    ------------------------------------------------------------------
    "זה הגשר שמוביל לעיר! זה סימן שראסטבורו קרובה. כדאי שנמשיך לשם, להיפגש עם האדם ההוא שהשאיר לי את המכתב."

4. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    חחחח אל תדאג אני יודע את זה, תסתכל בקרבות של אחרים שהם לוקחים עמוד. אני פשוט רוצה שתרוץ, כי תאמין לי שיהיו לך שלל קרבות מגניבים גם אחרי המכון הראשון ובדרך, אל תדאג.

זה הגשר שמוביל לעיר! זה סימן שראסטבורו קרובה. כדאי שנמשיך לשם, להיפגש עם האדם ההוא שהשאיר לי את המכתב." אתה אומר ומחליט לעזוב את המאמנים ולהמשיך לעיר רוסטרובו. העיר עצמה יפה מאוד, בניינים גבוהים ושלל אנשים ופוקימונים מסתובבים ונהנים משלל הדברים שהעיר יכולה להציע. לפתע אתה מקבל הודעה לפוקידע שלך "תגיע למערת רוסטרובו" אתה מחליט לא לבזבז זמן והולך לכיוון המערה, יוצא מצידה הימני של העיר ופוגש מספר פוקימונים פראיים אך אתה מחליט לא לבזבז זמן. אתה נכנס למערה החשוכה ובה מתרוצצות מספר
    שנבהלות ממך. אתה מתקדם לאמצע המערה כשלפתע אתה מבחין בבן אדם בעל שיער כסוף "שלום לך. אני סטיבן. ברוך הבא ג'יי" קולו של סטיבן רגוע ומדוד. ואתה מעט נלחץ. "אני קצין המבחן שלך. יש לך מושג מה זה אומר?" סטיבן שואל אותך בעדינות. מה תעשה?

5. blue To My Bones
    ג'יי-
    חחחח אל תדאג אני יודע את זה, תסתכל בקרבות של אחרים שהם לוקחים עמוד. אני פשוט רוצה שתרוץ, כי תאמין לי שיהיו לך שלל קרבות מגניבים גם אחרי המכון הראשון ובדרך, אל תדאג.

זה הגשר שמוביל לעיר! זה סימן שראסטבורו קרובה. כדאי שנמשיך לשם, להיפגש עם האדם ההוא שהשאיר לי את המכתב." אתה אומר ומחליט לעזוב את המאמנים ולהמשיך לעיר רוסטרובו. העיר עצמה יפה מאוד, בניינים גבוהים ושלל אנשים ופוקימונים מסתובבים ונהנים משלל הדברים שהעיר יכולה להציע. לפתע אתה מקבל הודעה לפוקידע שלך "תגיע למערת רוסטרובו" אתה מחליט לא לבזבז זמן והולך לכיוון המערה, יוצא מצידה הימני של העיר ופוגש מספר פוקימונים פראיים אך אתה מחליט לא לבזבז זמן. אתה נכנס למערה החשוכה ובה מתרוצצות מספר
    שנבהלות ממך. אתה מתקדם לאמצע המערה כשלפתע אתה מבחין בבן אדם בעל שיער כסוף "שלום לך. אני סטיבן. ברוך הבא ג'יי" קולו של סטיבן רגוע ומדוד. ואתה מעט נלחץ. "אני קצין המבחן שלך. יש לך מושג מה זה אומר?" סטיבן שואל אותך בעדינות. מה תעשה?
    "קצין מבחן..? לא, אין לי מושג מה זה אומר. אבל אני מניח שמיד תסביר לי, לא?" אומר לסטיבן ואבחן אותו קלות.

6. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    סתם לידע כללי, איזה פוקימון מתכת אתה אוהב?
    "קצין מבחן..? לא, אין לי מושג מה זה אומר. אבל אני מניח שמיד תסביר לי, לא?" אתה משיב לסטיבן שמחייך מעט. "כן. אתה צודק. אסביר זאת." סטיבן אומר ומתקרב אליך. "הייתה תקופה בה מחוז הואן לא סבל מהתנהגותו הבלתי נסבלת של צוות אקווה ומגמה, שבזזו, גנבו והשחיטו מקומות, אנשים ופוקימונים. היו שנים יפות בהואן אך כעת, הצוותים חזרו. תוכנית ממשלתית הציבה מאמן מכל מחוז כדי להתמודד עם האיום הזה. ערכו מבחני התאמה.. ואתה התקבלת. מגיל צעיר אימנו אותך באומנויות לחימה ובלימודים גילית כישרון יוצא דופן. דאגתי לעקוב אחרי כל שנות ילדותך ואני שמח להגיד לך שהתגלית כילד סקרן, חכם וממושמע, שבעזרת ההכוונה הנכונה נוכל להשליט את הסדר המיוחל שמגיע למחוז שלנו. התפקיד שלך במסע זה לעזור להביס את הצוותים. אתה קודם כל צריך לשמור על זהותך, אסור שהצוותים ידעו מי אתה, מבחינתם אתה רק עוד מאמן רגיל בהואן. הזהות שלך היא הנשק הכי חזק שלך..שמור עליה בסודיות. לא מאנשים נורמלים, אם כי מאנשים שלדעתך יוכלו להוות איום. לכל דבר במסע אני האמא והאבא שלך, אני יאמן אותך פיזית ומנטלית ואעזור לפוקימונים שלך להתאמן. ביחד נביס אותם. אם רק נאמין במטרה" סטיבן אומר בחיוך. "מה אתה אומר? אנחנו מתחילים אימון ראשון. עכשיו. מוכן?" סטיבן שואל אותך בנמרצות. מה תעשה?

7. blue To My Bones
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    ג'יי-
    סתם לידע כללי, איזה פוקימון מתכת אתה אוהב?
    "קצין מבחן..? לא, אין לי מושג מה זה אומר. אבל אני מניח שמיד תסביר לי, לא?" אתה משיב לסטיבן שמחייך מעט. "כן. אתה צודק. אסביר זאת." סטיבן אומר ומתקרב אליך. "הייתה תקופה בה מחוז הואן לא סבל מהתנהגותו הבלתי נסבלת של צוות אקווה ומגמה, שבזזו, גנבו והשחיטו מקומות, אנשים ופוקימונים. היו שנים יפות בהואן אך כעת, הצוותים חזרו. תוכנית ממשלתית הציבה מאמן מכל מחוז כדי להתמודד עם האיום הזה. ערכו מבחני התאמה.. ואתה התקבלת. מגיל צעיר אימנו אותך באומנויות לחימה ובלימודים גילית כישרון יוצא דופן. דאגתי לעקוב אחרי כל שנות ילדותך ואני שמח להגיד לך שהתגלית כילד סקרן, חכם וממושמע, שבעזרת ההכוונה הנכונה נוכל להשליט את הסדר המיוחל שמגיע למחוז שלנו. התפקיד שלך במסע זה לעזור להביס את הצוותים. אתה קודם כל צריך לשמור על זהותך, אסור שהצוותים ידעו מי אתה, מבחינתם אתה רק עוד מאמן רגיל בהואן. הזהות שלך היא הנשק הכי חזק שלך..שמור עליה בסודיות. לא מאנשים נורמלים, אם כי מאנשים שלדעתך יוכלו להוות איום. לכל דבר במסע אני האמא והאבא שלך, אני יאמן אותך פיזית ומנטלית ואעזור לפוקימונים שלך להתאמן. ביחד נביס אותם. אם רק נאמין במטרה" סטיבן אומר בחיוך. "מה אתה אומר? אנחנו מתחילים אימון ראשון. עכשיו. מוכן?" סטיבן שואל אותך בנמרצות. מה תעשה?
    *בלדום. למרות שגם ארון חביב עליי.
    --------------------------------
    "תוכנית ממשלתית...להביס את הצוותים... לשמור על הזהות." אומר לאט-לאט. "זה הרבה לעכל בבת אחת. אני אצטרך להתרגל לזה." אומר לסטיבן ואחייך אליו. "אבל זה יחלחל בסוף. אז, אימון ראשון אמרת?"

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    חרק לא אפקטיבי על רוח, אם כבר להפך הוא משפיע עליה חצי מההשפעה.
    לבקשתך ווירליפד מתגלגל במהירות, אימוני הגילגול בהחלט השתלמו, ווירליפד מתחמק מהם במיומנות רבה. אין עצים בקרבתכם אז ווירליפד מתחמק מאחורי סלע גדול שסופג את מתקפת האבנים. שני הפוקימומים שלך מתייצבים אחד ליד השני ומתחילים להתגלגל במהירות. אתה מחייך כי אתה רואה שהאימונים השתלמו. שני הפוקימונים שלך מתחמקים במיומנות מהמתקפות של היגיסים שלהם עד שהם פוגעים כל אחד ביריבו. למרות גודלות הקטן דרומקה נכנס בחוזקה ודוחק את גורדור לאחור, באתלטיות ולמרות משקלו, גורדור משתמש בעמוד הבטון שלו כדי לקפוץ ולהתרחק (כמו הקונג פו האלה שקופצים עפ המקל) ומצליח להדוף את הנפילה שלו. ווירליפד דורס בעוצמה את פריליש שנאנק מכאבים. הפוקימונים שלך אינם מבזבזים זמן, ומחליפים יריבים. קוציו של ווירליפד זוהרים בסגול וחובטים בגורדור שהורעל!! אתה שמח ומאושר על כך אך אתה רואה את החיוך של לוקאס. "תודה על זה. היכולת של גורדור הופעלה!" אתה מביט בגורדור ששואג תחת ההשפעה של הרעל (היכולת היא guts) דרומקה נושך את פריליש שלא כל כך מושפע ממתקפות אש אם כי היא עדיין מכאיבה. "קדימה! מסיימים את זה עכשיו! פריליש תדביק את דרומקה שלא יברח, ותשתמש בקרן בועות מטווח אפס! גורדור אבנים חדות במלוא המרץ!" לוקאס קורא. פריליש סובל את הכאב ותופס את דרומקה בשתי ידיו החלקלקות, אתה מבין שבזרועות של פריליש יש מעין נקבוביות הדבקה ודרומקה אינו יכול לזוז! פריליש משחרר קרן בועות עוצמתית מטווח אפס שמעלפת את דרומקה! זעמו של גורדור עצום. אינספור אבנים נשלחות לעבר ווירליפד שמתחמק מאחת אחת במיומנות ובאתלטיות מושלמת. לצערך האבנים נוספות להגיע ולבסוף פוגעות בווירליפד ומעלפות אותו בצורה טוטאלית. "כל הכבוד פוקימונים אהובים שלי!" לוקאס קורא ורץ לפוקימונים שלו, מ כזאת
    חבק את שניהם ומריע ביחד איתם. גורדור מקבל מלוקאס פרי מסוים שמרגיע את ההרעלה שלו. "דרו זה היה קרב מדהים! המהירות של הפוקימונים שלך פשוט נהדרת! הפוקימונים שלי מאוד מאומנים ואם הם הצליחו להתחמק בצורה מהמתקפות שלהם זה אומר שהם בהחלט שווים משהו!" לוקאס אומר בחיוך כדי לעודד אותך, וחוזר לפוקימונים שלו לשמוח. הפוקימונים שלך מאוכזבים. איווי וזורואה מסתכלים עליכם.
    מה תעשה?
    חחחחח דיי עם האיווי וזואורה האלה? אם יש להם משהו מעניין להציע שיעשו. לא תופס אותם חחח, שלוקאס יתפוס לעצמו.
    ~~~~
    "אוו... לא נורא חברים. הייתם מעולים, פעם הבאה ננצח." אלך אל הפוקימונים שלי ואלחש להם מרוצה ונינוח. "תודה רבה על הקרב ועל הטיפים" אומר ואלחץ את ידו "בפעם הבאה יהיה לך הרבה יותר קשה, מילה שלי!" ואקרוץ אליו.
    אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים ואמשיך להסתובב ביער הענקי הזה, כשאני זוכר ללכת בכיוון העיר הבאה תמיד.

.

9. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    חח בלדום או ארון??

"תוכנית ממשלתית...להביס את הצוותים... לשמור על הזהות." אתה ממלמל וסטיבן מביט בך בחיוך בוחן. "זה הרבה לעכל בבת אחת. אני אצטרך להתרגל לזה." אתה אומר לסטיבן שמחייך יותר עכשיו. "נכון מאוד" סטיבן משיב. "אבל זה יחלחל בסוף. אז, אימון ראשון אמרת?" אתה מוסיף וסטיבן משיב לך, "כן. אני אוהב את הנחישות שלך" סטיבן אומר ויוצא איתך ממערת רוסטרובו לכיוון העיר עצמה אך אתם לא הולכים לעיר עצמה, אתם מוצאים לכם מקום שקט ביער בו סטיבן פורס מזרן אימונים ונותן לך בגדי אימון. "תשמור עליהם. לאימונים הבאים שלנו". אתה מחליף לבגי אימון ולבקשתו אתה משחרר את טורצ'יק ולוטאד. "חמודים מאוד. אך יהיו אימתניים." סטיבן אומר בקול שקול ובוחן. השעה הבאה עברה עליכם באופן לא קל. טורצ'יק ולוטאד נלחמים אחד בשני ומשפרים את היכולות שלהם. תוקפים, מתחמקים, נפגעים ומחזירים במתקפות אחד לשני. אתה מבחין שהכישורים של שני הפוקימונים שלך משתפרים באופן חד וברור, אתה וסטיבן אולם לא נחים. סטיבן מלמד אותך שלל שיטות קרב שונות, איך להשתחרר מאחיזות בלתי אפשריות, לתת אגרופים בצורה הנכונה ולבעוט בדרך שיכאב לכל יריב. אתה משפר את הדיוק ואת החוסן הפיזי של הגוף שלך. סטיבן מדריך אותך מה לאכול ואיך להתאמן כשלא תתאמנו. אתה משנן את הכל. בנוסף לכך סטיבן נותן לך יומן שחור. "בו תכתוב על כל המשימות שלנו, ועל כל דבר חשוד או מעניין שתראה בדרך, זה בעיקר יומן שלך" סטיבן אומר בחיוך. חצי שעה אחרי האימונים המפרכים סטיבן מסביר לך על המחוז, על ההיסטוריה, מעט על הפוקימונים האגדיים ובעיקר על הצוותים, מי עומד בראשם ומי מנהל אותם. לאחר שעה וחצי כולכם נושמים לרווחה. "אתה והפוקימונים שלך מוכנים למכון הראשון. אני צריך שתתקדם לעיר דיופורד. בעיירה הקטנה על האי איפה שנמצא המכון השני שלך, ישנה מערה עתיקה שפעילות של צוות אקווה ונכחת שם. אני רוצה לדעת למה" סטיבן אומר לך בקול רציני. "תוכל ללכת עכשיו למכון. בהצלחה. אהיה בקשר" סטיבן אומר לך בחיוך ועוזב אותך. טורצ'יק ולוטאד מביטים בך נחושים להצליח במשימה שלכם, "לוטאד!", "טורצ'יק!" מה תעשה?

מאט-
    "אוקיי בוא נסיים עם זה! ראלטס, עם מתקפת העל חושי הרם את החול באוויר והשלך אותו על ווינגל וסידוט! ואז השתמש בקול פורק שלך היישר לעבר סידוט! טריקו מתקפה מהירה לעבר ווינגל ומתווך אפס חסל אותו עם קליע זרעים כדי להפיל אותו לקרקע!" אתה מדריך את הפוקימונים שלך במיומנות והם מביטים בך ומהנהנים. ראלטס משתמש בעל חושי ומרים גוש גדול של חול ומעיף את זה לעיני שני הפוקימונים שכעת מנסים להוריד את החול. ראלטס לבקשתך משתמש בקול פורק, "ראאא ראלטס!!!" ראלטס קורא ומן גלים ורודים יוצאים מגופו ופוגעים בסידוט בצורה קשה מאוד. טריקו אינו מבזבז זמן ומבצע קפיצה אקרובטית מרשימה למדי ופוגע בווינגל במתקפה מהירה, מיד אחר כך משתמש בקליע זרעים שפוגע בכנפיו של ווינגל ומעלף אותו. סידוט עוד נשאר עומד אך ראלטס משתמש בעל חושי נוסף שמעלף את סידוט. "קרב טוב!" המאמן קורא ומחזיר את הפוקימונים שלו לפוכדורים שלהם ועוזב אותך. אתם עומדים על החוף, השמש נעימה וזה יהיה חטא להשאיר את הפוקימונים שלך בפוכדורים שלהם. אם כי אתה יכול להמשיך לעיר ולראות את האטקרציות השונות שיש שם. מה תעשה?

פטריק-
    "סקורופי, אתה ראשון!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של סקורופי שנעמד חזק ואיתן לקראת הקרב. והקרב מתחיל! סקורופי התאמן רבות עם אייפום, ובמהירות מירבית סקורופי מזדחל לטרטוויג שלא מצליחה להתחמק ועולה על גבה, נושך את צווארה בניב רעל עוצמתי מאוד. "טרטוויג" טרטוויג קוראת בכאב ומנסה לנער את סקורופי אך לא מצליחה. "טרטוויג! הסקורופי הזה ממש חזק. אך לא נוותר לו בקלות! טרטוויג עלי תער!" גארדיניה קוראת ומהעלים הקטנים שלראשה טרטוויג משחררת מטח של עלים שפוגע בראשו של סקורויפ ומאלץ אותו לרדת ממנה. מה תעשה?

דרו-
    חח פראייר ואם כבר מדברים, זוכר שעשיתי שריולו פחד מהקרב הראשון שלו? אז זה סוג של דילמה יומיומית! אבל אתה לא אוהב את רגעי האש קאטצ'אם האלה..

"אוו... לא נורא חברים. הייתם מעולים, פעם הבאה ננצח." אתה אומר לפוקימונים שלך ומנחם אותם. נראה שאתה עוזר להם להרגיש הרבה יותר טוב. אתה ניגש ללוקאס ומודה לו על הקרב. "בכיף. נהניתי מאוד" לוקאס משיב לך בחיוך כשהוא מחזיר את פריליש וגורדור לפוכדורים שלהם. אתם שניכם נפרדים ואתה מחליט להמשיך לטייל ביער, השבילים נעשים רחבים יותר ויותר וכמות העצים לא יורדת לרגע. מרחוק אתה מבחין בשער היציאה מהיער. על שביל היער מסתובבים אמנם פוקימונים נוספים
    ואילו מהצד אתה רואה שמאיים בסכין שלו בג'ולטיק קטן ודוחק אותו לפינה. מה תעשה?

10. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    [/RIGHT]
    פטריק-
    "סקורופי, אתה ראשון!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של סקורופי שנעמד חזק ואיתן לקראת הקרב. והקרב מתחיל! סקורופי התאמן רבות עם אייפום, ובמהירות מירבית סקורופי מזדחל לטרטוויג שלא מצליחה להתחמק ועולה על גבה, נושך את צווארה בניב רעל עוצמתי מאוד. "טרטוויג" טרטוויג קוראת בכאב ומנסה לנער את סקורופי אך לא מצליחה. "טרטוויג! הסקורופי הזה ממש חזק. אך לא נוותר לו בקלות! טרטוויג עלי תער!" גארדיניה קוראת ומהעלים הקטנים שלראשה טרטוויג משחררת מטח של עלים שפוגע בראשו של סקורויפ ומאלץ אותו לרדת ממנה. מה תעשה?

סקורופי, תשתמש באקדח סיכות! תנסה ללפף את הסיכות שאתה יורה סביבה, ללכוד אותה!" אומר לו. 'אם אצליח ללכוד אותה במקום, אולי אוכל להתקיף אותה קצת יוותר לפני שהאי תספיק להשתחרר' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    "אוקיי בוא נסיים עם זה! ראלטס, עם מתקפת העל חושי הרם את החול באוויר והשלך אותו על ווינגל וסידוט! ואז השתמש בקול פורק שלך היישר לעבר סידוט! טריקו מתקפה מהירה לעבר ווינגל ומתווך אפס חסל אותו עם קליע זרעים כדי להפיל אותו לקרקע!" אתה מדריך את הפוקימונים שלך במיומנות והם מביטים בך ומהנהנים. ראלטס משתמש בעל חושי ומרים גוש גדול של חול ומעיף את זה לעיני שני הפוקימונים שכעת מנסים להוריד את החול. ראלטס לבקשתך משתמש בקול פורק, "ראאא ראלטס!!!" ראלטס קורא ומן גלים ורודים יוצאים מגופו ופוגעים בסידוט בצורה קשה מאוד. טריקו אינו מבזבז זמן ומבצע קפיצה אקרובטית מרשימה למדי ופוגע בווינגל במתקפה מהירה, מיד אחר כך משתמש בקליע זרעים שפוגע בכנפיו של ווינגל ומעלף אותו. סידוט עוד נשאר עומד אך ראלטס משתמש בעל חושי נוסף שמעלף את סידוט. "קרב טוב!" המאמן קורא ומחזיר את הפוקימונים שלו לפוכדורים שלהם ועוזב אותך. אתם עומדים על החוף, השמש נעימה וזה יהיה חטא להשאיר את הפוקימונים שלך בפוכדורים שלהם. אם כי אתה יכול להמשיך לעיר ולראות את האטקרציות השונות שיש שם. מה תעשה?
    אני חוטא מושבע. אין זמן למנוחות,אני מחליט. מכניס את הפוקימונים פנימה וממהר לעבר האטרקציות השונות בעיר (אין לי כח להתמרח ולמצוא את עצמי בעלילה דלילה שוב לצערי חח)

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    חח פראייר ואם כבר מדברים, זוכר שעשיתי שריולו פחד מהקרב הראשון שלו? אז זה סוג של דילמה יומיומית! אבל אתה לא אוהב את רגעי האש קאטצ'אם האלה..

"אוו... לא נורא חברים. הייתם מעולים, פעם הבאה ננצח." אתה אומר לפוקימונים שלך ומנחם אותם. נראה שאתה עוזר להם להרגיש הרבה יותר טוב. אתה ניגש ללוקאס ומודה לו על הקרב. "בכיף. נהניתי מאוד" לוקאס משיב לך בחיוך כשהוא מחזיר את פריליש וגורדור לפוכדורים שלהם. אתם שניכם נפרדים ואתה מחליט להמשיך לטייל ביער, השבילים נעשים רחבים יותר ויותר וכמות העצים לא יורדת לרגע. מרחוק אתה מבחין בשער היציאה מהיער. על שביל היער מסתובבים אמנם פוקימונים נוספים
    ואילו מהצד אתה רואה שמאיים בסכין שלו בג'ולטיק קטן ודוחק אותו לפינה.
    מה תעשה?
    מה הכוונה דילמה יום-יומית?
    ~~~
    כשאשים לב למתרחש שם אתעלם מהמריפים ומהסולוסיס הקטן. "אעעע... שוב פאוניארד וגם זה שכאן גורם לבעיות וברדק. פוקימונים מעושים בחיי.." אגיד ממורמר, ומבלי התרעה מוקדמת אשלח החוצה את אושאווט "אקדח מים אושאווט אל גבו של פאוניארד!" אפקוד ואפתיע את הפוקימון המתחתי. ואז לאחר המתקפה אומר אליו "כן פאוניארד, רוצה להסביר לי מה בדיוק אתה עושה?!" בפנים זועפות. ואסמן בתקיפות גם לג'ולטיק שזה הזמן שלו להסתלק מפה ולהשאיר לי את הטיפול.

.

13. משתמש מנוסה
    פטריק-
    סקורופי מתעשת במהירות ומגים את צבתותיו ושולח אקדחי סיכות מהירים וחדים לטרטוויג שמתחמקת מרובם באתלטיות, אך נפגעת ונגרם לה סבל. אקדחי הסיכות תפסו את טרטוויג ששולחת עלים חדים שפוגעים בסקורופי ומרפים ממנה את הלחץ. טרטוויג תוקפת בבלימה אך סקורופי מתחמק ממנה במיומנות, אם כי טרטוויג נושכת את הזנב של סקורופי בחוזקה. מה תעשה?

מאט-
    חחח נו מה יש לך? לאן אתה ממהר? הכל בסדר לא תהיה לך עלילה דלילה. אם אני מהפלאפום אז אני לא משקיע אבל זה לא כל הזמן ככה
    אתה מחליט ללכת לעיר ולבדוק אטרקציות שונות. אתה מבין מעוברי אורח שישנו שוק איכרים גדול בו מוכרים שלך פריטים שימושיים, מוזיאון ספינות ישנות ובניין תחרויות סרטים. מה תעשה?

דרו-
    אתה מתעלם מהפוקימונים ומביט בפאונארד שמעצבן אותך מאוד. מאוס עליך הפוקימון הזה. אתה משחרר את אושוואוט שיורה אקדח מים בגבו של פאונרד ומפיל אותו לרצפה. אתה שואל אותו בשביל מה הוא עושה את זה ואילו פאונרד בורח מהמקום ישר. אתה מסמן לגולטיק לברוח אך אתה שם לב לסרט קטן וירוק שלשתיי הרגליים שלו. כנראה שהוא שייך למישהו. מה תעשה?

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    אתה מתעלם מהפוקימונים ומביט בפאונארד שמעצבן אותך מאוד. מאוס עליך הפוקימון הזה. אתה משחרר את אושוואוט שיורה אקדח מים בגבו של פאונרד ומפיל אותו לרצפה. אתה שואל אותו בשביל מה הוא עושה את זה ואילו פאונרד בורח מהמקום ישר. אתה מסמן לגולטיק לברוח אך אתה שם לב לסרט קטן וירוק שלשתיי הרגליים שלו. כנראה שהוא שייך למישהו.
    מה תעשה?
    אתקרב אל ג'ולטיק אומר לו "היי, איבדת את המאמן שלך חבר קטן?" אם יגיב בחיוב אבקש ממנו לכוון אותי פה לאיזור בוא ראה אותו לאחרונה ומשם נחפש עקבות או סימני דרך שיעזרו לנו למצוא אותו. "בוא תפס" אתכופף ואושיט יד שלארוכה יצעד עד לגבי ונלך לפי מה שיסמן לי.

.

15. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    פטריק-
    סקורופי מתעשת במהירות ומגים את צבתותיו ושולח אקדחי סיכות מהירים וחדים לטרטוויג שמתחמקת מרובם באתלטיות, אך נפגעת ונגרם לה סבל. אקדחי הסיכות תפסו את טרטוויג ששולחת עלים חדים שפוגעים בסקורופי ומרפים ממנה את הלחץ. טרטוויג תוקפת בבלימה אך סקורופי מתחמק ממנה במיומנות, אם כי טרטוויג נושכת את הזנב של סקורופי בחוזקה. מה תעשה?
    "סקורופי, תנצל את כך שהיאע נושכת לך את הזנב! נסה לפלוט רעל דרך הזנב, כך שהוא יפגע בה ישירות!" אורמ לו. "אם לא תצליח, תתקשת אחורה ותנשך אותה בגב! אני יודע שאתה יכולה!". 'המבנה של סקורופי יחסית גמיש, לכן אני יכול ללמד אותו להתמתח ולהתגמש בצורות שיפתיעו את היריב שלו וכך יגרמו לנזק ישיר ומהיר' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

עמוד 35 מתוך 72 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •