Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 72 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    דרו-
    אתה מתכופף לגולטיק הקטן שמהנהן לך בחיוב כי איבד את המאמן שלו. גולטיק מוביל אותך בתוך נבחי היער אך אתם לא מוצאים כלום. גולטיק לוקח אותך אחר כך לנקודה בו מצאתי אותו ומצביע לכיוון היציאה מהיער, כנראה המאמן שלו כבר עזב וכמשיך לעיר הבאה. אתה יכול להישאר ולהסתובב או לנסות למצוא את המאמן של גולטיק. מה תעשה?

פטריק-
    סקורופי מהנהן ומשחרר רעל חזק מזנבו שגורם לטרטוויג להשתנק. סקורופי אינו מבזבז זמן ונושך את טרטוויג בחוזקה בגבה. טרטוויג נראית מתקשה לעמוד וגארדיניה מתרשמת מן הפוקימון שלך. טרטוויג תוקפת שוב בעלי תער. מה תעשה?

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    אתה מתכופף לגולטיק הקטן שמהנהן לך בחיוב כי איבד את המאמן שלו. גולטיק מוביל אותך בתוך נבחי היער אך אתם לא מוצאים כלום. גולטיק לוקח אותך אחר כך לנקודה בו מצאתי אותו ומצביע לכיוון היציאה מהיער, כנראה המאמן שלו כבר עזב וכמשיך לעיר הבאה. אתה יכול להישאר ולהסתובב או לנסות למצוא את המאמן של גולטיק.
    מה תעשה?
    עלק 'אתה יכול'. מה אני מאנייק נשאיר ת'ו פה לבד?!
    ~~~~
    "קדימה ג'ולטיק, בוא נלך למצוא אותו..." אומר לו ובהליכה מהירה ונמרצת אתחיל לנוע לכיוון היציאה מהיער 'אולי עוד נעבור פה, המקום הזה ענק. יש לי תחושה שעוד אשוב לכאן' אחשוב בעודי חולף על פני היער. נכנס לתוך העיר ומבקש מג'ולטיק להביט לכל הצדדים ולחפש אחר המאמן.

.

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    דרו-
    אתה מתכופף לגולטיק הקטן שמהנהן לך בחיוב כי איבד את המאמן שלו. גולטיק מוביל אותך בתוך נבחי היער אך אתם לא מוצאים כלום. גולטיק לוקח אותך אחר כך לנקודה בו מצאתי אותו ומצביע לכיוון היציאה מהיער, כנראה המאמן שלו כבר עזב וכמשיך לעיר הבאה. אתה יכול להישאר ולהסתובב או לנסות למצוא את המאמן של גולטיק. מה תעשה?

פטריק-
    סקורופי מהנהן ומשחרר רעל חזק מזנבו שגורם לטרטוויג להשתנק. סקורופי אינו מבזבז זמן ונושך את טרטוויג בחוזקה בגבה. טרטוויג נראית מתקשה לעמוד וגארדיניה מתרשמת מן הפוקימון שלך. טרטוויג תוקפת שוב בעלי תער. מה תעשה?
    "גם אני מתרשם מסקורופי חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד סקורופי, אתה יכול! תזנק לאוויר הכי גבוה שאתה יכול, תתחמק מעלי התער, ותקפוץ על טרטוויג! תתקע את העוקץ שלך בה ותזרים רעל!" אומר לו. 'אולי הוא גם יצליח ללמוד מתקפה חדשה ככה' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [/COLOR]גרייס-
    לא ענית לי על השאלות!

'כדי להגן על הזהות שלי.. חכם' את חושבת על המהלך המחוכם. את משחקת עם שאם משחק. את לא מתכוונת לענות לה כלל. כשהיא שואלת אותך שוב את אותה שאלה את כבר ורק מביטה בה במסיכה שלך היא מתחילה באמת להתעצבן. "מה עובר עליך?!?! תהרגו אותו" שאם אומרת והחייל עם הסכין מתקדם אלייך. את פוקדת על קווילבה להשתמש בלהביור אך העל חושי של מיסמאגיוס מונע ממנו לזוז. התוכנית שלך לרגע הייתה נראית טובה אך את מבינה שיש בעיה מסוימת. את מתכוננת להיאבק בחייל כשלפתע מתוך הביתן פורץ אור לבן ובהיר, דלת הביתן נפתחת וממנה פורץ
    מלא בכוחות חדשים. "הנה הוא!! תתפסו אותו! מיסמאגיוס!" מיסמאגיוס קורא אך סלבי טוען כדור אנרגיה שפוגע בפוקימון ומעלף אותו לחלוטין. קווילבה משתמש בלהביור ששורף את ידה של שאם ומכווה אותה. "אח!!! פוקימון ארור!!!!" שאם צועקת בשיגעון וסלבי מרחף מלפניכם ומגן עליכם. "סלבי!!!!!" מסלבי קורן פרץ אנרגיה שמשתק את שני החיילים הצמודים לשאם ואת שאם עצמה. מתנשמת ומאושרת על הנס שקרה כאן, סלבי מסתובב אלייך ומנשק את המצח שלך, לפתע את מרגישה חזקה כאילו ישנת 20 שעות ברצף. סלבי מצביעה על הפוקימונים שלך ואת משחררת אותם. הוא ניגש לכולם ויוצר מעין הילה, שמרפאת את הפוקימונים שלך לחלוטין. איווי ופורט אינם מורעלים עוד. מתנה אחרונה שסלבי עושה הוא לגשת לקווילבה האמיץ ולגעת במצחו, קווילבה מרגיש הרבה יותר טוב, אך את מבחינה גם שכדור אור כחול וקטן נכנס לגופו של קווילבה. עיניו של קווילבה נפתחות בתדהמה ולפתע את מבחינה שהאש שיוצאת מן ראשו וגבו התחתון של קווילבה נעשית כחולה! כוח האש מתגבר ומתחזק, והחום נהיה יותר ויותר חם עד שפתאום במהירות שבא הגיעה האש, כך היא נעלמת והאש של קווילבה חוזרת להיות אדומה. "סלבי!" סלבי אומר בחיוך ופותח לו שער זמן, מנופף לך לשלום, נכנס לתוכו ונעלם. "גרייס!!" קולה של וונסה מהדהד כשהיא רצה לקראתך "את בסדר? מה קרה כאן? איפה סלבי?" היא שואלת כשהשוטרות ג'ני מגיעות ועוצרות את חיילי צוות ניאו רוקט ואוזקות אותם באזיקים ומובילות אותם החוצה. "אני לא מאמינה..תפסת את שאם?" וונסה אומרת בפליאה כששאם המסוחררת מאוזקת. מיסמאגיוס שלה חוזר לפוכדור שלה והיא מתרחקת מספר מטרים. את מתחילה לספר לוונסה כשלפתע נשמעת צעקה של שאם מרחוק. "נתפסתי על ידי שוטרים אלף פעמים! לא יכניסו אותי לכלא עכשיו" ומסך עשן סמיך מתפזר במקום. כולכם רצים לכיוון ורואות את השוטרות ג'ני קמות מהקרקע, עם שני החיילים של צוות ניאו רוקט אך בלי שאם. "שוב הצליחה להתחמק..אל דאגה נתפוס אותה אחר כך" וונסה אומרת ומחייכת אלייך ומחבקת אותך. "את הצלחת! עשיתי בדיוק מה שאמרתי והצלחת..כל הכבוד" וונסה לוחשת לאוזנייך ומתנתקת ממך. "הכנתי לך הפתעה.. תוכלי להילחם במנהיגת המכון באגסי עוד שעתיים. העיר כולה חוגגת את ההיחלצות מן המצור של צוות ניאו רוקט וביקשתי שאת תהיי המאמנת הראשונה שתאתגר את באגסי! אחרי זה תספרי לי הכל" וונסה אומרת בחיוך. מה תעשי?

בעד 8 פוקיומנים. אתה שה"מ מעולה, אין מה לשפר כרגע (:
    ~~~
    "תודה וונסה!" אומר עם חיוך ענק על פניי. 'מעניין מה היה כדור האור הכחול ההוא..' אחשוב במוחי בסקרנות. "קדימה כולם! בואו נלך לעיר לפני המכון" אומר לכל הפוקימונים שלי, עדיין בהתרגשות מכל מה שקרה. ראשית, אלך למסעדה או בית קפה קטן כדי להירגע וגם בתור פרס לפוקימונים שלי על ההתנהלות שלהם בחילוץ סלבי. לאחר שנסיים לאכול ולשתות אלך אל המכון ואוממר לאדם הראשון שאראה "אממ..היי! באתי לאתגר את מנהיג המכון"
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    דרו-
    חחחח יפה

אתה וגולטיק מתקדמים לעבר היציאה מהיער ומגיעים לגשר חץ השמיים. אתה פוער את פיך ובוהה במדהימות של המקום. גשר עצום בגודלו ואורכו נראה כאינסופי, מתפרס מעל נוף פסטורלי של עיירות ואגמים. "גולטיק!" גולטיק קורא ומתחיל לרוץ לכיוון בן אדם בעל שיער חום ובגדים ירוקים
    הנמצא בתחילת הגשר. "הנה אתה!" הבן אדם קורא בחיוך ומרים את גולטיק באוויר. "תודה לך מאמן יקר" הבחור אומר לך בחיוך. "קוראים לי בארג' ואני מאמן המכון בעיר קאסטליה. איזה חוסר אחריות מצדי להשאיר את ג'ולטיק שם. אני מבלה שם הרבה. יש שם פוקימוני חרק מעניינים ביותר! אני מאוד אוהב אותם" בארג' מספר לך בהנאה. מה תעשה?

גרייס-
    את תוהה מה היה האור הכלול ההוא על קווילבה אך את נותנת לתעלומה הזו להישאר לא פתורה. את מכריזה על כך שלאור האירועים האחרונים והפעילות המצוינת של הפוקימונים שלך, כולכם תעשו ארוחת כיף לפני המכון. כולכם מוצאים בית קפה מומלץ ובו אנשים רבים חוגגים את שחרור העיר. את מזמינה לכל אחד מהפוקימונים שלך מנה טעימה ועשירה של אוכל. וככה חולפות שעתיים נהדרות שרק מחזקות את הקשר שלך עם הפוקימונים שלך, בו כולכם מתלכדים ונהיים קשורים אפילו יותר ממה שהייתם, איווי מתחכך בך וממש אוהב אותת ואת הצוות ואת מרגישה את זה. לאחר השעתיים אתם פונים למכון. אתם נכנסים למכון שכעת מקושט בשלל מנורות מהתקרה, ומולכם עומד תור צלוף של מאמנים המחכים לאתגר את מנהיגת המכון
    שמבחינה בכם וקוראת לך. "גרייס?" את מאשרת בחיוך והיא מובילה אותך לזירה, זירה בעלת הרבה מצמחייה ודשא. "בהצלחה!" באגסי אומרת ומשחררת את הפוקימון הראשון שלה מה תעשי?

פטריק-
    איזה מתקפה אתה רוצה שילמד? חח

סקורופי קופץ במיומנות רבה ותופס את טרטוויג בזנבו, הוא משתמש בזנב רעל עוצמתי ומעלף את טרטוויג. "וואו הסקורופי שלך חזק! בדרך כלל הטרטוויג שלי מחזיקה הרבה יותר.." באגסי אומרת ומחזירה את טרטוויג לפוכדור ומשחררת את הפוקימון השני שלה
    מה תעשה?

6. היזהרו מחיקויים!
    [COLOR=#006400][B]
    פטריק-
    איזה מתקפה אתה רוצה שילמד? חח

סקורופי קופץ במיומנות רבה ותופס את טרטוויג בזנבו, הוא משתמש בזנב רעל עוצמתי ומעלף את טרטוויג. "וואו הסקורופי שלך חזק! בדרך כלל הטרטוויג שלי מחזיקה הרבה יותר.." באגסי אומרת ומחזירה את טרטוויג לפוכדור ומשחררת את הפוקימון השני שלה
    מה תעשה?
    זנב רעל חחח
    הוא עוד לא יודע כנראה
    אלא אם כן אתה טעית, כי כשאמרתי לו להשתמש במתקפה רעל הוא נשך את טרטוויג
    ד"א "באגסי אומרת"? זה כבר הישג חדש חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אוקיי, רוזרייד' אחשוב. 'אותו אני מכיר, לקיי יש אותו. הוא מסוגי עשב ורעל, לכן סקורופי מאבד את האפקט עליו. אז הפוקימון הנכון להוציא הוא...' "סטארביה, צאי!" אומר. "תזנקי לשמיים ותשתמשי בחיתוך אוויר על רוזרייד מלמעלה! תנצלי את היתרון שלך, שאת באוויר! תתחמקי מכל אבקה שהיא שרוזרייד יכול לנסות לשלוח עלייך, וכמובן גם מכל מתקפה! את אחת הפוקימונים הכי מהירים שפגשתי, אני יודע שאת יכולה!" אומר לה בעידוד. 'אני מאמין בה. היא תצליח' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    חחחח יפה
    - - - - -

אתה וגולטיק מתקדמים לעבר היציאה מהיער ומגיעים לגשר חץ השמיים. אתה פוער את פיך ובוהה במדהימות של המקום. גשר עצום בגודלו ואורכו נראה כאינסופי, מתפרס מעל נוף פסטורלי של עיירות ואגמים. "גולטיק!" גולטיק קורא ומתחיל לרוץ לכיוון בן אדם בעל שיער חום ובגדים ירוקים הנמצא בתחילת הגשר. "הנה אתה! איך דאגתי!" הבן אדם קורא בחיוך ומרים את גולטיק באוויר. "תודה לך מאמן יקר" הבחור אומר לך בחיוך. "קוראים לי בארג' ואני מאמן המכון בעיר קאסטליה. איזה חוסר אחריות מצדי להשאיר את ג'ולטיק שם. אני מבלה שם הרבה. יש שם פוקימוני חרק מעניינים ביותר! אני מאוד אוהב אותם" בארג' מספר לך בהנאה.
    מה תעשה?
    "בכיף, בשמחה" אומר ואגרד בעורפי כשאני מביט בשתיים בחיוך, נושם נשימה עמוקה ושמח כי עשיתי מעשה טוב. "נעים מאוד אגב, אני דרו. מאמן מתחיל" אציג את עצמי מבלי לספר יותר מידי. אתפעל נורא מן הגשר המטורף הזה... "אתה מבלה גם כאן בגשר הרבה, וודאי יש כאן דברים מעניינים זה בטח אתר תירותי חשוב לעירך לא?" אשאל.
    אשלח גם הודעה לניקולס שאני נמצא עכשיו בגשר חץ השמיים והוא מדהים. אסתכל סביב על האנשים (יש שם בכלל?) ועל מה פחות או יותר הם עושים. ואף אבקש מבארג' בנימוס אם יוכל לצלם אותי עם הפוקימונים שלי באמצעות הפוקדע ואז אשלח את התמונה להוריי עם כמה שורות על מה הספקתי לעשות וכמה אני מתגעגע אליהם.
    לאחר מכן בעודי מתקדם אחשוב רבות על האיווי ההוא שלא חדל מלהסתכל בי אז בעיר... ואהרהר אם כדי ללכת ולפגוש בו שוב. (תחליט אתה, אני זורם חחח)

.

8. משתמש מנוסה
    דרו-
    אל תדאג יש הרבה איווים. הכל טוב.
    https://www.youtube.com/watch?v=o7zL26ir7dg תראה קצת איך ווריליפד נלחם.
    "בכיף, בשמחה" אתה משיב לבארג' שנותן לג'ולטיק להזדחל על הגשר הגבוה. "תיזהר!" בארג' אומר במהירות. "נעים מאוד אגב, אני דרו. מאמן מתחיל" אתה מציג את עצמיך כלפי בארג' שלוחץ לך את היד בחיבה. "נעים מאוד דרו! זה אומר שיש לך כבר שני תגים?" בארג' שואל אותך ואתה מהנהן באישור. "אם כן הקרב הבא שלך איתי! אני נמצא במכון כל הזמן ככה שלא תהיה בעיה בשבילך להילחם איתי כשתרגיש מוכן" בארג' אומר לך. אתה שואל את שאלתך על האם הגשר הזה מהווה אזור תיירותי. מראה הגשר מדהים, האוויר שנושמים כאן פשוט מרגיש צלול כל כך. "בטח. אנשים מכל אונובה מגיעים למקום הזה. אני מבלה פה לעיתים כשאני רוצה לחשוב על משהו או שיש לי מעט זמן פנוי כמו היום..לפני שבועיים נחרדתי לדעת שמאמנת שניצחה אותי לפני יותר משבועיים נחטפה על ידי צוות פלזמה..למזלה שמעתי מלנורה ששיחררו את כולם. כולל אותה" בארג' מספר לך ואתה נזכר בליסה. בארג מסכים בחיוך לבקשתך לצלם אותך ואת הפוקימונים שלך, כשאתה משחרר את הפוקימונים שלך וכולכם מצטלמים על הנוף של הגשר היפייפה, אתה שולח הודעה להורים שלך עם מה שעברת ואת געגועייך אליהם ומצרף את התמונה. "ווואו!!!! זה ווירליפד!!" בארג' אומר ומתכופף לבחון את הפוקימון שלך. "הוא ממש חזק! וואו קוצי הרעל המיקרוסקופיים שלו מאוד מפותחים. ונראה שמחושיו חסינים וחזקים. יש לך כאן פוקימון חזק! אשמח להילחם נגדו בקרב המכון שלנו בעתיד" בארג מפיל מחמאות לווירליפד שעיניו נעצמות בביישנות. "יש לי אחד כזה גם! ואני משתמש בו לקרבות המכון שלי. זה יכול להיות קרב מאתגר במיוחד" בארג' אומר לך בחיוך. אתה חושב על איווי, ולא כל כך יודע מה לעשות. "אז..אתה הולך לעיר קאסטליה? זאת עיר כל כך ענקית..אפשר להתאמן שם בשפע! אם תרצה נוכל ללכת לשם ביחד. אראה לך מספר מקומות מגניבים לפני שאחזור לעבודה" בארג' אומר בחיוך. מה תעשה?

פטריק-
    חחח עשיתי עדכון מהפלאפון נו וסתם שתדע יש מתקפות של סקורופי שאתה לא משתמש בהן בכלל, כמו שיסוע וקוצי רעל, חבל.

אתה מחזיר את סקורופי שלמד זנב רעל! לפוכדור שלו ומשחרר את סטארביה. "סטארביה מה? זה יהיה קרב מעניין!" גארדיניה אומרת באסרטיביות. סטארביה משחררת מכנפיה מספר כדורי אוויר מהירים אך רוזרייד המתוחכם מתחמק מכולם. "רודרייד פצצת רפש!" גארדיניה קוראת ורוזרייד טוען פצצות רפש, סטארביה מתחמקת במיומנות רבה בעזרת כנפיה ומדגימה ביצועים מרשימים, אך מהירותו של רוזרייד עולה על שלה והיא חוטפת שתי פצצות רפש שמפילות אותה על הקרקע. לפתע רוזרייד זורק כדור אור לשמיים. רוזרייד השתמש במתקפה אור שמשי. "עכשיו רוזרייד! כדור מזג אוויר!" גארדיניה קוראת ורוזרייד טוען בשני פרחיו כדור אש מסיבי שעושה דרכו לסטארביה. מה תעשה?

9. היזהרו מחיקויים!
    [B]
    פטריק-
    חחח עשיתי עדכון מהפלאפון נו וסתם שתדע יש מתקפות של סקורופי שאתה לא משתמש בהן בכלל, כמו שיסוע וקוצי רעל, חבל.

אתה מחזיר את סקורופי שלמד זנב רעל! לפוכדור שלו ומשחרר את סטארביה. "סטארביה מה? זה יהיה קרב מעניין!" גארדיניה אומרת באסרטיביות. סטארביה משחררת מכנפיה מספר כדורי אוויר מהירים אך רוזרייד המתוחכם מתחמק מכולם. "רודרייד פצצת רפש!" גארדיניה קוראת ורוזרייד טוען פצצות רפש, סטארביה מתחמקת במיומנות רבה בעזרת כנפיה ומדגימה ביצועים מרשימים, אך מהירותו של רוזרייד עולה על שלה והיא חוטפת שתי פצצות רפש שמפילות אותה על הקרקע. לפתע רוזרייד זורק כדור אור לשמיים. רוזרייד השתמש במתקפה אור שמשי. "עכשיו רוזרייד! כדור מזג אוויר!" גארדיניה קוראת ורוזרייד טוען בשני פרחיו כדור אש מסיבי שעושה דרכו לסטארביה. מה תעשה?
    [/RIGHT]
    חחח
    שונא Entry Hazards
    חוצמזה ידעתי שמתישהו יבוא רוזרייד
    ~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי סטארביה, בואי ננסה משוה קצת חדש. תזנקי לאוויר בכל הכוח, תעופי למעלה, תסתובבי והתסערי אל תוך כדור האש, דרכו ישר על רוזרייד! אני יודע שזה נשמע מסובך אבל את יכולה!" אומר לה ברוגע ובשקט. 'זה בהחלט המהלך הכי מסוכן שניסיתי לעשות - אבל אם הוא יצליח, זה ישתלם' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    אל תדאג יש הרבה איווים. הכל טוב.

- - - -
    "בכיף, בשמחה" אתה משיב לבארג' שנותן לג'ולטיק להזדחל על הגשר הגבוה. "תיזהר!" בארג' אומר במהירות. "נעים מאוד אגב, אני דרו. מאמן מתחיל" אתה מציג את עצמיך כלפי בארג' שלוחץ לך את היד בחיבה. "נעים מאוד דרו! זה אומר שיש לך כבר שני תגים?" בארג' שואל אותך ואתה מהנהן באישור. "אם כן הקרב הבא שלך איתי! אני נמצא במכון כל הזמן ככה שלא תהיה בעיה בשבילך להילחם איתי כשתרגיש מוכן" בארג' אומר לך. אתה שואל את שאלתך על האם הגשר הזה מהווה אזור תיירותי. מראה הגשר מדהים, האוויר שנושמים כאן פשוט מרגיש צלול כל כך. "בטח. אנשים מכל אונובה מגיעים למקום הזה. אני מבלה פה לעיתים כשאני רוצה לחשוב על משהו או שיש לי מעט זמן פנוי כמו היום..לפני שבועיים נחרדתי לדעת שמאמנת שניצחה אותי לפני יותר משבועיים נחטפה על ידי צוות פלזמה..למזלה שמעתי מלנורה ששיחררו את כולם. כולל אותה" בארג' מספר לך ואתה נזכר בליסה. בארג מסכים בחיוך לבקשתך לצלם אותך ואת הפוקימונים שלך, כשאתה משחרר את הפוקימונים שלך וכולכם מצטלמים על הנוף של הגשר היפייפה, אתה שולח הודעה להורים שלך עם מה שעברת ואת געגועייך אליהם ומצרף את התמונה. "ווואו!!!! זה ווירליפד!!" בארג' אומר ומתכופף לבחון את הפוקימון שלך. "הוא ממש חזק! וואו קוצי הרעל המיקרוסקופיים שלו מאוד מפותחים. ונראה שמחושיו חסינים וחזקים. יש לך כאן פוקימון חזק! אשמח להילחם נגדו בקרב המכון שלנו בעתיד" בארג מפיל מחמאות לווירליפד שעיניו נעצמות בביישנות. "יש לי אחד כזה גם! ואני משתמש בו לקרבות המכון שלי. זה יכול להיות קרב מאתגר במיוחד" בארג' אומר לך בחיוך. אתה חושב על איווי, ולא כל כך יודע מה לעשות. "אז..אתה הולך לעיר קאסטליה? זאת עיר כל כך ענקית..אפשר להתאמן שם בשפע! אם תרצה נוכל ללכת לשם ביחד. אראה לך מספר מקומות מגניבים לפני שאחזור לעבודה" בארג' אומר בחיוך.
    מה תעשה?

"מממ..." אמלמל. אתלבט עוד מס' רגעים ואז אחליט אגיד "אוקיי, נראלי שאבוא איתך" ואמשיך איתו בדרך. מביט סביב בגשר העצום ונהנה מהנוף היפה. 'הלוואי והייתה לי חכה לדוג כאן' (למרות שיכול להיות שיש לי ואני לא יודע כי אין ציוד!!!!).
    אשמע מה יש לבארג' לספר על עצמו. אציץ מידי פעם בפוקדע לראות עם יש סימן מניקולס או הוריי ואנסה להסתיר זאת מבארג', עדיף שזהותי המלאה תישאר כמה שיותר סודית, וש-"דרו מאמן מתחיל" זה מספיק לו לדעת.

.

11. משתמש מנוסה
    דרו-
    ימסטולללל הגשר נמצא בשמיים!!!! תדמיין שאתה בתקרה של עזריאלי ואתה מסתכל למטה, זה הנוף! איזה לדוג?! יא חתול

אתה שוקל את הצעתו של בארג' ובסוף מסכים. "יופי! נצא לדרך" בארג' אומר בהתלהבות ושניכם מתחילים ללכת. בארג' מתחיל לספר לך שהוא נולד בעיר נסרן ומגיל צעיר תמיד היה הולך ליער, שהפוקימון הראשון שלו היה בעצם הליבאני שלו וכשהם עברו לעיר קסטליה הוא לא חדל מלבקר ביער לעיתים תכופות. בגלל התקיפות של צוות פלזמה הוא בעיקר עוזר לשמור על העיר נקייה אך זה לא אפשרי כל הזמן. אתה מעדיף לשמור על זהותך סודית ולא מפרט על עצמיך. ניקולס עונה לך שזה מעולה ושהוא יפגוש אותך בקרוב וההורים שולחים לך לבבות ונשיקות. אתם מגיעים לשער הכניסה לעיר קאסטליה אך מבחינים בשני תאומים צעירים שלא נותנים להם לעבור! "בבקשה! תעזרו לנו לעבור!" הם אומרים אך לא משכנעים את השומרים. מה תעשה?

פטריק-
    מסטול זה לא קוצי רעל זה עוקצי רעל כמו אקנס.

סטארביה מקשיבה לך אך המהלך נכשל קליל. היא נופלת על הקרקע ומתעלפת. גארדיניה מעט מצחקקת. מה תעשה?

12. היזהרו מחיקויים!
    [B]
    פטריק-
    מסטול זה לא קוצי רעל זה עוקצי רעל כמו אקנס.

סטארביה מקשיבה לך אך המהלך נכשל קליל. היא נופלת על הקרקע ומתעלפת. גארדיניה מעט מצחקקת. מה תעשה?
    בואנה יקקי

זה לא פייר שגם שיימין לא מוקיר תודה וגם המהלך המדהים שלי נכשל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סטארביה, חזרי" אומר בבושה קלה. "איפום, עכשיו הכל עלייך! צאי!" אני אומר לה. לאחר שאיפום תצא אומר לה:"צוות כפול ואז מתקפת חול! תצרי מסך עפר! טשטשי את רוזרייד! לאחר מכן, כל השכפולים, מהירות! בכל הכוח!".

*מזכיר לך שמהירות לא יכול לפספססס
    Spoiler ספוילר

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    ימסטולללל הגשר נמצא בשמיים!!!! תדמיין שאתה בתקרה של עזריאלי ואתה מסתכל למטה, זה הנוף! איזה לדוג?! יא חתול

אתה שוקל את הצעתו של בארג' ובסוף מסכים. "יופי! נצא לדרך" בארג' אומר בהתלהבות ושניכם מתחילים ללכת. בארג' מתחיל לספר לך שהוא נולד בעיר נסרן ומגיל צעיר תמיד היה הולך ליער, שהפוקימון הראשון שלו היה בעצם הליבאני שלו וכשהם עברו לעיר קסטליה הוא לא חדל מלבקר ביער לעיתים תכופות. בגלל התקיפות של צוות פלזמה הוא בעיקר עוזר לשמור על העיר נקייה אך זה לא אפשרי כל הזמן. אתה מעדיף לשמור על זהותך סודית ולא מפרט על עצמיך. ניקולס עונה לך שזה מעולה ושהוא יפגוש אותך בקרוב וההורים שולחים לך לבבות ונשיקות. אתם מגיעים לשער הכניסה לעיר קאסטליה אך מבחינים בשני תאומים צעירים שלא נותנים להם לעבור! "בבקשה! תעזרו לנו לעבור!" הם אומרים אך לא משכנעים את השומרים. מה תעשה?
    מה?! אז איך עליתי עליו כזה מהר? ומה קשור חתול?
    ~~~~
    אחשוד מעט למראה הזה, אך לא אתנהג שלא קשורה. אשמור על קור רוח...
    "היי בארג' אתה מנהיג מכון העיר. כולם מכירים אותך כאן וודאי. למה שלא נברר מדוע לא מכניסים את השניים ומי הם. ובמידה ותראה לנכון תכניס אותם" אציע לו.

.

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1501005][COLOR=#גרייס-
    את תוהה מה היה האור הכלול ההוא על קווילבה אך את נותנת לתעלומה הזו להישאר לא פתורה. את מכריזה על כך שלאור האירועים האחרונים והפעילות המצוינת של הפוקימונים שלך, כולכם תעשו ארוחת כיף לפני המכון. כולכם מוצאים בית קפה מומלץ ובו אנשים רבים חוגגים את שחרור העיר. את מזמינה לכל אחד מהפוקימונים שלך מנה טעימה ועשירה של אוכל. וככה חולפות שעתיים נהדרות שרק מחזקות את הקשר שלך עם הפוקימונים שלך, בו כולכם מתלכדים ונהיים קשורים אפילו יותר ממה שהייתם, איווי מתחכך בך וממש אוהב אותת ואת הצוות ואת מרגישה את זה. לאחר השעתיים אתם פונים למכון. אתם נכנסים למכון שכעת מקושט בשלל מנורות מהתקרה, ומולכם עומד תור צלוף של מאמנים המחכים לאתגר את מנהיגת המכון
    שמבחינה בכם וקוראת לך. "גרייס?" את מאשרת בחיוך והיא מובילה אותך לזירה, זירה בעלת הרבה מצמחייה ודשא. "בהצלחה!" באגסי אומרת ומשחררת את הפוקימון הראשון שלה מה תעשי?

"תודה" אענה לבאגסי.
    'מכון חרק. זה יהיה קל' אחשוב במוחי וחיוך קטן יעלה על שפתיי. "קווליבה" אומר ואסמן לקווליבה לצעוד אל הזירה. אוודא שכל הפוקימונים שלי מחוץ לפוקדורים כדי שיוכלו לצפות בקרב. "קווליבה, מסך עשן וגלגל מהיר (גלגל להבה+מתקפה מהירה). מיד אחרי זה להביור!" אומר וארגיש את ההלהבות זורמת בעורקיי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    גרייס-
    "תודה" את משיבה לבאגסי. הגלגל המהיר רק יאיץ את מהירות גלגל הלהבה. אהבתי שאת ממציאה מהלכים. את לא מתבאסת שהאש של קווילבה כחולה עכשיו נכון?
    את שוקלת את הפוקימון הנכון לקרב, בגלל שמדובר במכון חרק, את מניחה כי קווילבה יהיה בחירה מצוינת "קווליבה". "קווילבה!" קווילבה אומר ונכנס לתוך הזירה. כל הפוקימונים שלך עומדים בצידה של הזירה, מביטים בזירה מהצד האורכי שלה, מצפים ללמוד על הקרב. את פוקדת על קווילבה את פקודותייך וקווילבה יוצא לפעולה. קווילבה פורץ בגלגל להבה והפוקימון מתגלגל לכיוון ספינרק כשהוא בוער. "ספינרק עוקצי רעל! קדימה!" באגסי קוראת וספינרק יורה שלל עוקצי רעל קטנים וסגולים העושים את דרכם לכדור האש שקווילבה נמצא בתוכו. קווילבה לא מבזבז זמן ותוך כדי הגילגול משחרר עשן סמיך שמערפל את הזירה. "ספינרק!" ספינרק זועק ונראה שקווילבה פגע בו. ספינרק מתקשה לקום, אך הלהביור שקווילבה משגר לעברו לוהט במיוחד. ואת שמה לב למשהו מיוחד מאוד, הלהביור של קווילבה לא אדום אלא כחול! קווילבה משגר להביור כחול, לוהט וחם במיוחד שמעלף את ספינרק מיד. "מה?!" באגסי קוראת מופתעת. "בחיים לא ראיתי קווילבה עם אש כחולה." באגסי קוראת ומחזירה את ספינרק לפוכדור. "אוקיי..קדימה בוא נילחם!" באגסי קוראת ומשחררת את הפוקימון הבא שלה
    "סייטר השתמש בשיסוע!" באגסי קוראת בנחישות וסייטר מעופף לקווילבה במהירות. מה תעשי?

פטריק-
    חחחח אחי אתה ביקשת מסטארביה להתנגש ישירות בכדור האש, איך זה היה יכול לצאת טוב?! מילא אם היית אומר נגיד לשבור את הכדור עם מתקפת כנף ניחא אבל אמרת לה פשוט
    להיכנס בו! חחחח ואל תדאג שיימין מוקיר לך תודה מאוד! וזה קרב שניים על שניים..אז אין אייפום.
    מופתע ומעט מבויש אתה מחזיר את סטארביה המעולפת לפוכדור ומחזיר לזירה את סקורופי שעומד נחוש מול היריב שלו. "רוזרייד קדימה! תשתמש בעלים קסומים!" גארדיניה אומרת ורוזרייד משחרר מפרחי הידיים שלו מגוון רחב של עלים זוהרים בירוק בהיר שעושים את דרכם לכיוונו של סקורופי שמוכן לקרוע אותם. מה תעשה?

דרו-
    חחחח אין לי מושג איך עלית עליו ככה זה במשחקים. ואח שלך לא הכיר לך את הביטוי הזה?

אתה מעדיף לשמור על קור רוח בסיטואציה שכזו, אתה לא יודע אם התאומים האלה באמת תמימים או לא.
    "היי בארג' אתה מנהיג מכון העיר. כולם מכירים אותך כאן וודאי. למה שלא נברר מדוע לא מכניסים את השניים ומי הם. ובמידה ותראה לנכון תכניס אותם" אתה מציע לבארג' שמביט בשני התאומים במבט עם ספק אך מחליט להקשיב לך. בארג' מדבר עם השומרים, ואז מתפנה לדבר עם התאומים, שכנראה הם בני 14. לאחר 10 דקות של הבנת המצב בארג' חוזר אליך ולוקח אותך פנימה לתוך העיר, משאיר את שני התאומים להתווכח עם השומרים. "אני מעדיף לא להתערב..השומרים מכניסים כמעט את כולם, ואם הם לא מכניסים אותם כנראה שיש סיבה. שמעתי שצוות פלזמה מהפנט ילדים כדי שיעשו בשבילו כמה עבודות מלוכלכות. תפסו כמה כאלה, אנסה לשלוח בודקת מקצועית שתראה אותם. הבודקים האלו הם מאמנים פוקימונים על חושיים שמתמחים בהיפנוזה. אם הם יראו שהם לא מהופנטים יכניסו אותם. גם סיפור הרקע שלהם מעט מפוקפק. אין להם כלום אז הם מגיעים לעיר שיעזרו להם..נמצא כמו סיפור מופרח שרק צוות פלזמה יכול לחשוב עליו."בארג' אומר לך בטון חושב ושוקל כשהוא מחייג בטלפון ומדבר עם בחורה. אתה מעדיף להקשיב לו. אתם מגיעים לעיר. ואם פערת את פיך בגשר השמיים. אתה פוער אותו עכשיו לא פחות! (תדמיין את ניו יורק, עליה באמת העיר קסטליה מבוססת) מספר רב של בניינים וגורדי שחקים אשר נושקים לעננים מתגלים מול עיניך. אתה ובארג' מתקדמים לשדרת הבניינים הראשונה, מבול של אנשים ופוקימונים מהלכים סביבכם, בקצב מהיר כל כך. מרחוק אתה מבחין באחד ממרכזי הפוקימונים בעיר, אבל זה כל כך לא חשוב לך. היופי של העיר הזאת פשוט משגע. "נכון שהעיר מהממת? יש כאן הכל! חנויות מדליקות, אוכל רחוב טעים, בנייני מסיבות וגינות דשא ענקיות! אתה יכול ללכת לאזור הצפוני היוצא מן העיר, כשתקבל את תג המכון ממני תצטרך להמשיך משם בהמשך המסע שלך, אבל אתה גם עכשיו יכול ללכת לשם כדי לנסות לתפוס פוקימונים, בעיקר אדמה ואבן, בגלל שזה אזור מדברי. יש כאן מרכז אימונים, בערבים יש מועדוני שירה ובלוז שאפשר לשבת בהם בנוח. בתי קפה, מסעדות יוקרה, מה שתרצה!" בארג' מסביר לך על שלל האטרקציות בעיר ומביט בשעון. "אוי אני חייב ללכת! יש לי כמה מאמנים להילחם נגדם. נישאר בקשר!" בארג' לוחץ את ידך ועוזב אותך. אתה נושם נשימות עמוקות, מנסה להכיל את העיר וגודלה כשלפתע מציץ מאחוריך בן אדם מוכר
    "שלום לך. ברוך הבא לעי קאסטליה!" ניקולס אומר בחיוך. "אמרתי לך שניפגש. אני חייב שתעביר לי דיווח על תהליך הקרבת הקורבן שקרה במכון של לנורה, ואשמח גם לקרוא את מה שכתבת ביומן שלך על ליסה." ניקולס אומר לך בחיוך. "אחר כך נוכל לטייל קצת בעיר אם תרצה" הוא מוסיף בשלווה. מה תעשה?

עמוד 36 מתוך 72 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •