Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 72 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    אתה מחליט לא לקחת סיכון ומחזיר את לוטאד לפוכדור שלו ומוציא את טורצ'יק במקום. רוקסן מחייכת. "טורצ'יק? אוקיי..". טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה ומתחיל לירות מטח של גחלת לכיוון נוספס, שפוגעת בו אך לא מסבות לו נזק משמעותי. "אני לא יודעת מה הטקטיקה שלך. אבל אני מקווה שהיא טובה. נוספס קדימה זריקת סלעים!" רוקסן קוראת ונוספס מתחיל לשגר כדורי סלע כבדים על טורצ'יק. מה תעשה?

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    אתה מחליט לא לקחת סיכון ומחזיר את לוטאד לפוכדור שלו ומוציא את טורצ'יק במקום. רוקסן מחייכת. "טורצ'יק? אוקיי..". טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה ומתחיל לירות מטח של גחלת לכיוון נוספס, שפוגעת בו אך לא מסבות לו נזק משמעותי. "אני לא יודעת מה הטקטיקה שלך. אבל אני מקווה שהיא טובה. נוספס קדימה זריקת סלעים!" רוקסן קוראת ונוספס מתחיל לשגר כדורי סלע כבדים על טורצ'יק. מה תעשה?
    "נוזפאס הוא פוקימון מסוג אבן, אם אני אצליח לגרום לטורצ'יק ללמוד מתקפת לחימה... זהו זה!" אחשוב לעצמי. "טורצ'יק, תתחמק במהירות מהסלעים,כמו באימונים! ואז רוץ לעבר נוזפאס ותבעט בו בחוזקה!"

3. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    אתה מנסה לבקש להשתמש במתקפת לחימה. טורציק מתחמק מן האבנים אך נפגע מאבן אחת בצורה קשה מאוד. טורציק מנסה לבעוט בנוספס החזק אך לא מצליח לפגוע ומכאיב לעצמו. נוספס משתמש ברעידת אשמה נוספת שמעלפת את טורציק. מה תעשה?

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    חיוך מסוקרן במיוחד עולה בפרצופו של ניקולס, "פוקימון מעופף? ספר לי! אולי יש באחוזה של המשפחה שלי פוקימון כזה, אתה יודע, האחוזה של המשפחה שלי משמשת בית חולים ומקבלת בעיקר פוקימונים מעופפים פצועים ומשיבה אותם לטבע, בסמוך לאחוזה יש יער לא קטן, אקח אותך לשם בהזדמנות. ליער שיחררנו פוקימונים מעופפים שלא יכלו לחזור לטבע ובשורה תחתונה הם התרבו, יכול מאוד להיות שאוכל לתת לך פוקימון מעופף קטן שיתאים לך. גם בכל פעם שאני מבקר באחוזה אני לוקח פוקימונים אחרים, אם אתה זוכר את סוואנה שלי, עכשיו היא באחוזה. היום החלטתי לקחת את דודוריו. אתה יודע שאני מתמחה במעופפים. ספר לי על מי חשבת" ניקולס ממש מפציר בך בלספר לו, נראה שזה מעניין אותו מאוד. אתה מספר לניקולס על התוכניות שלך בלאמן את דרומקה. "נחמד מאוד יש לך הרבה יצירתיות, אבל תראה את זה" ניקולס אומר ומדריך את דודוריו. "אני חושב שהתחסנות תתאים לדרומקה כשיתפתח, צורתו המפותחת דארמניטאן ממש מפלצת אדירה, ומתקפה כמו התחסנות תהיה מצוינת בשבילו. עכשיו אני רוצה שילמד צוות כפול. וישםר את השריפה למתקפת להביור" ניקולס מסביר לך. לפקודת ניקולס דודוריו רץ במהירות של אראית כמוהה אי פעם לכיוון דודוריו ומנקר את דרומקה שמתחמק בקושי רב ולרוב נפגע, אך דרומקה מתגלגל ומתחמק מן הראשים. לאחר מכן דודוריו חוזר לנקודת המוצא שלו ולבקשתו של ניקולס שבכל פעם שדודוריו יתרחק מדרומקה יהיה עליו להשתמש במתקפת שריפה אך מבקש להתאמץ המון. אתה שם לב שכמות האש מתחזקת בצורה מרשימה,כך עדיין לא מספיק. מ
    הצד השני ווריליפד מותש אך לא מוותר, ואתה רואה שכעת ההתחסנות שלו כבר מושלמת! בכל פעם שבראיברי תוקף ווריליפד מתקשח וצבעו הופך למעט כסוף. ווירליפד למד הגנת ברזל!.
    מה תעשה?
    החלטת שאתה מלמד אותו התחסנות או צוות כפול?
    ~~~~
    "מעולה ווירליפד! כל הכבוד לך אני גאה!" אומר מרוצה. "המשך לעבוד על כך עוד קצת והתרגל למתקפה, בנוסף הוסף לעבוד על מתקפת המחבש והגלגול שלך כמו שעבדנו אז. תראה לניקולס מה למדנו לבד!" אסיים ואקרוץ אליו להשרות לו ביטחון.
    "האמת שחשבתי על אמוגלה. קראתי אליו לא מעט מהפוקדע שאני סורק שוב ושוב ומאוד עניין אותי הפוקימון הזה" אסביר לניקולס.
    ואז אפנה לדרומקה "קדימה חמוד, אני יודע שאתה מסוגל, התרכז שנה מקומות והתחמק בכל המהירות גרום לו להתבלבל ולחשוב שאתה בכל מקום. כאילו יש לך כפילים מרוב שאתה מהיר. ואז הכה!"

.

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1501038][COLOR=#0000cd]גרייס-
    "תודה" את משיבה לבאגסי. הגלגל המהיר רק יאיץ את מהירות גלגל הלהבה. אהבתי שאת ממציאה מהלכים. את לא מתבאסת שהאש של קווילבה כחולה עכשיו נכון?
    את שוקלת את הפוקימון הנכון לקרב, בגלל שמדובר במכון חרק, את מניחה כי קווילבה יהיה בחירה מצוינת "קווליבה". "קווילבה!" קווילבה אומר ונכנס לתוך הזירה. כל הפוקימונים שלך עומדים בצידה של הזירה, מביטים בזירה מהצד האורכי שלה, מצפים ללמוד על הקרב. את פוקדת על קווילבה את פקודותייך וקווילבה יוצא לפעולה. קווילבה פורץ בגלגל להבה והפוקימון מתגלגל לכיוון ספינרק כשהוא בוער. "ספינרק עוקצי רעל! קדימה!" באגסי קוראת וספינרק יורה שלל עוקצי רעל קטנים וסגולים העושים את דרכם לכדור האש שקווילבה נמצא בתוכו. קווילבה לא מבזבז זמן ותוך כדי הגילגול משחרר עשן סמיך שמערפל את הזירה. "ספינרק!" ספינרק זועק ונראה שקווילבה פגע בו. ספינרק מתקשה לקום, אך הלהביור שקווילבה משגר לעברו לוהט במיוחד. ואת שמה לב למשהו מיוחד מאוד, הלהביור של קווילבה לא אדום אלא כחול! קווילבה משגר להביור כחול, לוהט וחם במיוחד שמעלף את ספינרק מיד. "מה?!" באגסי קוראת מופתעת. "בחיים לא ראיתי קווילבה עם אש כחולה." באגסי קוראת ומחזירה את ספינרק לפוכדור. "אוקיי..קדימה בוא נילחם!" באגסי קוראת ומשחררת את הפוקימון הבא שלה
    "סייטר השתמש בשיסוע!" באגסי קוראת בנחישות וסייטר מעופף לקווילבה במהירות. מה תעשי?

נופ. כחול זה מגניב
    ~~~~
    "קווליבה, תשתמש בגלגל מהיר כדי להתחמק-תיכנס למצב של גלגל להבה, וברגע האחרון לפני שסייטר מגיע אלייך תוסיף את המתקפה המהירה וסטה הצידה כך שסייטר יפספס אותך! אחרי זה תתגלגל חזרה אליו ותפגע בו. (מנסה פה עוד התקפה, לא סגורה עד כמה היא תעבוד)-תנסה להיכנס שוב לגלגל להבה אך הפעם במקום לשלב איתו התקפה מהירה תוציא להביור. זה ייגרם לכך שחות מהאש שתעטוף אותך בגלגל גם יהיו התפרצויות להבה ממך וחוזק ההתקפה יעלה וגם יהיה קשה יותר להתחמק ממנה (כי גם אם מתחמקים מהגלגל הראשי אפשר להיפגע מהלהביור המשני שיוצא ממנו). אם זה לא עובד, תעבור ללהביור רגיל" הורה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חח זה לא מתקפה זה יותר כמו סוג של תמרון. בקשר למהלך השני,אם תראי את הקרב של אש מול פנטינה צ'ימצאר עשה אותו דבר, תראי איך זה נראה.

את מרוצה מאוד מקווילבה. בהמשך להוראותייך קווילבה עוטף את עצמו באש ויוצא במהירות לעבר סייטר אך ברגע האחרון סוטה הצידה ופוגע בו בחוזקה. כרגע האש של קווילבה אדומה. "סייטר!" באגסי קוראת במהירות. קווילבה עוטף את עצמו באש שנית אך הפעם יורה להביור שבגלל תנועות הגלגול הלהביור משמש במעין מגן להבות חוזרות ונשנות שסייטר מתחמק מהן במהירות. "סייטר תשתמש ברוח כדי להסיט את האש ממך!" באגסי קוראת וסייטר משיב רוח עם כנפיו ומעיף את מבולי האש של קווילבה ומתחמק מגלגל הלהבה שלו. "סייטר תשתמש בצוות כפול ואז במספרי אקס!" באגסי קוראת ואת קווילבה מתחילים להקיף עשרה סייטרים שתוקפים אותו פעם אחר פעם במספרי אקס באמצעות הלהבים החדים שלהם שזוהרים בגוון מעט כחול. "איווי! איווי איווי!" איווי קורא ואת מבחינה שמכל הפוקימונים שלך איווי הכי מתלהב מהקרב, עמידתו כעמידת קרב ונראה שהוא מדמיין את עצמו נלחם בסייטר. מה תעשי?

דרו-
    אתה תראה. אתה לא רצית לספר לו על וולבי גם?

"מעולה ווירליפד! כל הכבוד לך אני גאה!" אתה קורא בגאווה לווירליפד שמגיע להשלמת למידת המתקפה בשלמותה. "המשך לעבוד על כך עוד קצת והתרגל למתקפה, בנוסף הוסף לעבוד על מתקפת המחבש והגלגול שלך כמו שעבדנו אז. תראה לניקולס מה למדנו לבד!" אתה קורא כדי להראות לניקולס את התקדמותכם, ווירליפד משתמש במתקפת מכבש עוצמתית שמרסקת את האדמה מתחתיו ונראה שניקולס מאוד מורשם. "יפה מאוד..רגע מה זה?" ניקולס מתהלך לכיוון וורילפד ונוגע במחושיו הגדולים. "מממ מעניין מאוד..אתה רואה את זה?" ניקולס מבקש ממך להגיע אליו ואתה עוקב אחר ידו שסוקרת בעקביות את המחושים של וורילפד. "המחושים של וורילפד בהתחלה מתוחים ישר, אך כאן אתה רואה שהם מעט עקומים" ניקולס מסביר לך ואתה שם לב מאז שוורילפד התפתח שהם השתנו. "זה לא קורה אצל כל הוורליפדים. זה משהו מאוד אינדיבידואלי. זה אומר שהוא יכול ללמוד מתקפה חדשה. וזה יקרה ממש בצורה מהירה. עם ההדרכה הנכונה" ניקולס אומר בחיוך ומבקש ממך להתרחק, וורילפד מתגלגל למול גזע עץ. "אני חושב שזה כואב לו מאוד. זה כנראה השפיע על ווירליפד בביצועים שלו בקרב שלך מול לוקאס, זו אנרגיה שצריך לשחרר אותה" ניקולס אומר בחיוך. "וורילפד תשחרר את האנרגיה העצורה שנמצאת במחושים שלך! קדימה!" ניקולס אומר ואתה שם לב שעיניו הצדדיות של וורילפד נעצמות "ווריייי.." וורילפד אומר במאמץ,שניכם צופים בוורילפד במתח, הוא מתגלגל מעט קדימה ואחורה אך לבסוף זה קורה! ממחושיו יוצאים שלל חיצים לבנים שפוגעים בגזע בעוצמה! וורילפד למד אקדח סיכות! "מושלם! תוכל לשלב את זה עם מתקפות גלגול. זה מדהים. עוד מתקפה מרחוק!" ניקולס אומר ואתה שם לב שוורילפד כעת מתגלגל באושר מצד לצד. מהצד אתה מבחין שדרומקה למד בהצלחה צוות כפול! "וואו. אמולגה או וולבי?" ניקולס אומר לך כשהוא מביט ביומן שלך בציור שציירת של וולבי. "ציור מרשים". ניקולס אומר בחיוך. תרצה שאספר לך על הפוקימונים האלו?" ניקולס שואל בחיוך כשמספר עוברי אורח מתלהבים מהבריאברי הזוהר של ניקולס. מה תעשה?

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    אתה תראה. אתה לא רצית לספר לו על וולבי גם?

"מעולה ווירליפד! כל הכבוד לך אני גאה!" אתה קורא בגאווה לווירליפד שמגיע להשלמת למידת המתקפה בשלמותה. "המשך לעבוד על כך עוד קצת והתרגל למתקפה, בנוסף הוסף לעבוד על מתקפת המחבש והגלגול שלך כמו שעבדנו אז. תראה לניקולס מה למדנו לבד!" אתה קורא כדי להראות לניקולס את התקדמותכם, ווירליפד משתמש במתקפת מכבש עוצמתית שמרסקת את האדמה מתחתיו ונראה שניקולס מאוד מורשם. "יפה מאוד..רגע מה זה?" ניקולס מתהלך לכיוון וורילפד ונוגע במחושיו הגדולים. "מממ מעניין מאוד..אתה רואה את זה?" ניקולס מבקש ממך להגיע אליו ואתה עוקב אחר ידו שסוקרת בעקביות את המחושים של וורילפד. "המחושים של וורילפד בהתחלה מתוחים ישר, אך כאן אתה רואה שהם מעט עקומים" ניקולס מסביר לך ואתה שם לב מאז שוורילפד התפתח שהם השתנו. "זה לא קורה אצל כל הוורליפדים. זה משהו מאוד אינדיבידואלי. זה אומר שהוא יכול ללמוד מתקפה חדשה. וזה יקרה ממש בצורה מהירה. עם ההדרכה הנכונה" ניקולס אומר בחיוך ומבקש ממך להתרחק, וורילפד מתגלגל למול גזע עץ. "אני חושב שזה כואב לו מאוד. זה כנראה השפיע על ווירליפד בביצועים שלו בקרב שלך מול לוקאס, זו אנרגיה שצריך לשחרר אותה" ניקולס אומר בחיוך. "וורילפד תשחרר את האנרגיה העצורה שנמצאת במחושים שלך! קדימה!" ניקולס אומר ואתה שם לב שעיניו הצדדיות של וורילפד נעצמות "ווריייי.." וורילפד אומר במאמץ,שניכם צופים בוורילפד במתח, הוא מתגלגל מעט קדימה ואחורה אך לבסוף זה קורה! ממחושיו יוצאים שלל חיצים לבנים שפוגעים בגזע בעוצמה! וורילפד למד אקדח סיכות! "מושלם! תוכל לשלב את זה עם מתקפות גלגול. זה מדהים. עוד מתקפה מרחוק!" ניקולס אומר ואתה שם לב שוורילפד כעת מתגלגל באושר מצד לצד. מהצד אתה מבחין שדרומקה למד בהצלחה צוות כפול! "וואו. אמולגה או וולבי?" ניקולס אומר לך כשהוא מביט ביומן שלך בציור שציירת של וולבי. "ציור מרשים". ניקולס אומר בחיוך. תרצה שאספר לך על הפוקימונים האלו?" ניקולס שואל בחיוך כשמספר עוברי אורח מתלהבים מהבריאברי הזוהר של ניקולס.
    מה תעשה?
    מבחינתי אמוגלה תמיד היה העיקרי בנוגע למעופף. את וולבי פשוט ראיתי. את אמוגלה בכלל לא.
    ~~~~~
    "האמת שתמיד אמוגלה היה בראש מעייני בנוגע למעופף. פשוט בחנתי את אופציית וולביי כי גם אליו התחברתי" אסביר. "נקווה שאמצא אותו בקרוב, אני מאמין שאם ההדרכה שלי למתקפות שקראתי שהוא יכול ללמוד הוא יוכל להיות תוספת מיוחדת!"
    בנוסף אביט בשני הפוקימונים שלי, כיצד הם מתחזקים ומשתפרים 'מעולה, ההגנה של ווירליפד התחזרה ואפילו למדנו מתקפה חדשה, ועכשיו דרומקה מהיר וקליל יותר. והצוות הכפול הזה יעשה המון בעיות ליריבים שלנו!' אחשוב מלא ביטחון.
    "כל הכבוד לכם חבר'ה, גאה בכם"

.

8. משתמש מנוסה
    דרו-
    אתה מסביר לניקולס שאמולגה הוא הפוקימון שאתה הכי רוצה, וכי לקחת את וולבי כאפשרות. "שני הפוקימונים האלו מאוד מיוחדים" ניקולס אויר תחילה. "אך ידוע שלאמן וולבי שתתפתח למנדיבאז זה מאוד מסובך וקשה. אסביר. הבראיברי שלי הוא זכר. יש רק בראיברים זכרים. מנדיבאז יש רק נקבות. כלומר ששניהם מזדווגים אחד עם השני. הם מייצגים מעין הפכים מוחלטים. בראיברי" ניקולס אומר ובראיברי מתעופף לידו. גודלו מרשים אותך במיוחד."הוא אחד הפוקימונים האמיתיים ביותר שיש. יקריבו את עצמם בשביל המאמן שלהם. נאמנים, חסקים ומיומנים מאוד." ניקולס אומר תוך שהוא מלטף את נוצות הראש המעוטרות של בראיברי שנהנה מהמגע. "מנדיבאז היא ההפך. כידוע לפוקימוני אופל, קשה לזכות באמון שלהם, וולבי במיוחד תמיד תתקוף פוקימונים חלשים ממנה, כדי להשיג את מה שהיא רוצה, כדי לאמן אחד לשלמות בשדה הקרב זה דורש ממך הרבה מיומנות. יש לה הגנות חזקות במיוחד." ניקולס מסביר לך. " אמולגה הן זריזות וחזקות מאוד, אתלטיות ומאוד מיומנות. אני חושב שיש לנו אמולגה באחוזה שלנו. אתה רוצה שאביא לך אחת?" ניקולס שואל בחיוך. בינתיים אתה מבחין שדרומקה ממשיך להתאמן עם דודריו, ומפיו יוצא מטח לוהט של אש חמה ורותחת! דרומקה למה להביור! מה תעשה?

9. blue To My Bones
    ג'יי-
    אתה מנסה לבקש להשתמש במתקפת לחימה. טורציק מתחמק מן האבנים אך נפגע מאבן אחת בצורה קשה מאוד. טורציק מנסה לבעוט בנוספס החזק אך לא מצליח לפגוע ומכאיב לעצמו. נוספס משתמש ברעידת אשמה נוספת שמעלפת את טורציק. מה תעשה?
    "טורצ'יק, לא!" אקרא ואחזיר במהירות את טורצ'יק. "כנראה שלא היית מוכן להתמודד מולו.." אומר באכזבה. "רק לוטאד נשאר... אבל הוא עדיין פגוע מהקרב" אומר בחשש. "הוא הסיכוי האחרון שלי. לוטאד צא! תשתמש בספיגה ואז בערפל!"

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    אתה מסביר לניקולס שאמולגה הוא הפוקימון שאתה הכי רוצה, וכי לקחת את וולבי כאפשרות. "שני הפוקימונים האלו מאוד מיוחדים" ניקולס אויר תחילה. "אך ידוע שלאמן וולבי שתתפתח למנדיבאז זה מאוד מסובך וקשה. אסביר. הבראיברי שלי הוא זכר. יש רק בראיברים זכרים. מנדיבאז יש רק נקבות. כלומר ששניהם מזדווגים אחד עם השני. הם מייצגים מעין הפכים מוחלטים. בראיברי" ניקולס אומר ובראיברי מתעופף לידו. גודלו מרשים אותך במיוחד."הוא אחד הפוקימונים האמיתיים ביותר שיש. יקריבו את עצמם בשביל המאמן שלהם. נאמנים, חסקים ומיומנים מאוד." ניקולס אומר תוך שהוא מלטף את נוצות הראש המעוטרות של בראיברי שנהנה מהמגע. "מנדיבאז היא ההפך. כידוע לפוקימוני אופל, קשה לזכות באמון שלהם, וולבי במיוחד תמיד תתקוף פוקימונים חלשים ממנה, כדי להשיג את מה שהיא רוצה, כדי לאמן אחד לשלמות בשדה הקרב זה דורש ממך הרבה מיומנות. יש לה הגנות חזקות במיוחד." ניקולס מסביר לך. " אמולגה הן זריזות וחזקות מאוד, אתלטיות ומאוד מיומנות. אני חושב שיש לנו אמולגה באחוזה שלנו. אתה רוצה שאביא לך אחת?" ניקולס שואל בחיוך. בינתיים אתה מבחין שדרומקה ממשיך להתאמן עם דודריו, ומפיו יוצא מטח לוהט של אש חמה ורותחת! דרומקה למה להביור!
    מה תעשה?
    אווו וואהה אתה אוהב אותי היום או משהו? חחחח... הלהביור זה במקום שריפה? כי הן בתכלס אותה מתקפה רק עם עצמה שונה. שתיהם זה יריקה של מטח להבות מהפה.
    ~~~~~~
    "וואוו גם להביור?! אני לא מאמין" אמלמל בליבי כשאור כתום-אדום חזק, ולהבות משתקפות מבעד לעיניי אשר מעקלות כמה דרומקה התחזק בכמה שעות האחרונות.
    "מממ.. האמת שאשמח, איך הוא? תוכל לספר לי עליו ספציפית?" אשאל ואוסיף "שני הפוקימונים האלה על הכוונת שלי. בסופו של דבר יהיו לי שניהם. הכל עניין של זמן, מי יודע איך אכיר את האמוגלה או המינדיבאז שיהיו לי".
    'נקווה שמי מהם שלא יהיה, זאת תיהיה היכרות בילתי נשכחת' אהרהר בליבי. "אתה רוצה שנמשיך עוד להתאמן ניקולס? או שזה מספיק ועתה כדי להסתובב. אולי לאכול משהו? לבחון את הכל באיזור האימונים נגד מישהו/י?" אציע לו.

.

11. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    אתה מחזיר את טורצ'יק ומשחרר את לוטאד שמשתמש בספיגה ומצליח לרפא את עצמו מעט, ומיד משתחרר ערפל סמיך. "זה לא יעצור אתנו! זריקת אבנים!" רוקסן אומרת. מה תעשה?

דרו-
    חחח לא קשור הוא היה אמור ללמוד את זה כבר. ומה אתה רוצה וולבי או אמולגה? או שאתה רוצה את שניהם? כן זה להביור במקום שריפה.

אתה מתרגש לראות שדרומקה למד גם להביור מהאימון גם דודוריו ושני הפוקימונים מצטרפים אליכם.
    "מממ.. האמת שאשמח, איך הוא? תוכל לספר לי עליו ספציפית?" אתה שואל את ניקולס. "בשמחה אספר לך. מדובר בזוג אחים שנקלעו לשריפה ביער שצוות פלזמה יצר כדי לאניס את כל הפוקימונים החוצה..ההורים שלהם לצערי לא שרדו את השריפה אך הם כן. אני אצטרך לראות מי מהם יותר בעל אופי לוחמתי. אני מאמין שאשלח לך אחד מהם בקרוב מאוד. ואם תרצה וולבי, בקעה לפני שבוע וולבי בקן של מנדיבאז, שבמקרה היא גם הבת של הבראיברי שלי." ניקולס אומר בגאווה. "אני צריך לעשות לה התאקלמות. נראה אם היא תתאים. אני חושב שתוכל למצוא גם את שני הפוקימונים בטבע" ניקולס מסביר לך. "אני חושב שהספיקו האימונים. אם כי ארצה לראות את ריולו ואושוואוט. אתה משחרר אותם וניקולס סוקר את שניהם. "התחזקו מאוד. אך אושוואוט.." ניקולס מוסיף וסוקר את גופו. "אושוואוט מאוד קרוב להתפתחות. אני מרגיש את זה" ניקולס אומר בחיוך. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ושניכם הולכים להסתובב בעיר. כמה אנשים מבקשים מניקולס חתימה.הוא מוכר בעיר. "מה תרצה לעשות?" ניקולס שואל. מה תעשה?

12. blue To My Bones
    ג'יי-
    אתה מחזיר את טורצ'יק ומשחרר את לוטאד שמשתמש בספיגה ומצליח לרפא את עצמו מעט, ומיד משתחרר ערפל סמיך. "זה לא יעצור אתנו! זריקת אבנים!" רוקסן אומרת. מה תעשה?
    "אני חייב למצוא דרך שבה לוטאד יוכל להתחמק במהירות... אני יודע!" אחשוב בזריזות, ומיד לאחר מכן אפנה ללוטאד. "לוטאד, תשתמש באקדח מים על מנת להסיט את האבנים בחזרה לנוזפאס!"

13. מנהל למופת! (לשעבר)

דרו-
    חחח לא קשור הוא היה אמור ללמוד את זה כבר. ומה אתה רוצה וולבי או אמולגה? או שאתה רוצה את שניהם? כן זה להביור במקום שריפה.

אתה מתרגש לראות שדרומקה למד גם להביור מהאימון גם דודוריו ושני הפוקימונים מצטרפים אליכם.
    "מממ.. האמת שאשמח, איך הוא? תוכל לספר לי עליו ספציפית?" אתה שואל את ניקולס. "בשמחה אספר לך. מדובר בזוג אחים שנקלעו לשריפה ביער שצוות פלזמה יצר כדי לאניס את כל הפוקימונים החוצה..ההורים שלהם לצערי לא שרדו את השריפה אך הם כן. אני אצטרך לראות מי מהם יותר בעל אופי לוחמתי. אני מאמין שאשלח לך אחד מהם בקרוב מאוד. ואם תרצה וולבי, בקעה לפני שבוע וולבי בקן של מנדיבאז, שבמקרה היא גם הבת של הבראיברי שלי." ניקולס אומר בגאווה. "אני צריך לעשות לה התאקלמות. נראה אם היא תתאים. אני חושב שתוכל למצוא גם את שני הפוקימונים בטבע" ניקולס מסביר לך. "אני חושב שהספיקו האימונים. אם כי ארצה לראות את ריולו ואושוואוט. אתה משחרר אותם וניקולס סוקר את שניהם. "התחזקו מאוד. אך אושוואוט.." ניקולס מוסיף וסוקר את גופו. "אושוואוט מאוד קרוב להתפתחות. אני מרגיש את זה" ניקולס אומר בחיוך. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ושניכם הולכים להסתובב בעיר. כמה אנשים מבקשים מניקולס חתימה.הוא מוכר בעיר. "מה תרצה לעשות?" ניקולס שואל. מה תעשה?
    "האמת שאני לא מכיר את העיר, אתה עושה לי סיור לא, מה באלך? מסעדה אולי? או שנלך לבחון מול מאמן את המתקפות והטכניקות החדשות? תצפה בי?" אשאל אותו (שובבבב!)

.

14. משתמש מנוסה
    גיי-
    לוטאד יורה אקדח מים כדי להסיט את האבנים, עליו תהגביר את העוצמה וכל הוא עושה. חלק מהאבנים אכן חוזרות אחורה ופוגעות בנוספס בחוזקה. "נוספס תשתמש בגל הלם!" רוקסן קוראת. מה תעשה?

דרו-
    "כן. נלך להתאמן." ניקולס אומר ושניכם הולכים ביחד לאזור האימונים הידוע של העיר. המרכז עצמו ענקי, עשרות זירות פרושות על מגרשים שבכל מגרש יש תחנות רישום עם אנשים נחמדים שרושמים אותך לקרבות על פי ההגדרה האישית שלך. "יהיה מגניב אם נילחם בקרב כפול ביחד נגד זוג אחר." ניקולס אומר אך את שניכם תופסים שני אנשים. איתך מדבר מאמן שמעוניין בך בקרב כפול ואילו מאמנת מבוגרת יותר אשר מכירה את ניקולס ואת כוחו מאתגרת אותו לקרב גם היא. מה תעשה?

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    "כן. נלך להתאמן." ניקולס אומר ושניכם הולכים ביחד לאזור האימונים הידוע של העיר. המרכז עצמו ענקי, עשרות זירות פרושות על מגרשים שבכל מגרש יש תחנות רישום עם אנשים נחמדים שרושמים אותך לקרבות על פי ההגדרה האישית שלך. "יהיה מגניב אם נילחם בקרב כפול ביחד נגד זוג אחר." ניקולס אומר אך את שניכם תופסים שני אנשים. איתך מדבר מאמן שמעוניין בך בקרב כפול ואילו מאמנת מבוגרת יותר אשר מכירה את ניקולס ואת כוחו מאתגרת אותו לקרב גם היא. מה תעשה?
    "היי אז אתם רוצים קרב משותף?" אשאל את השתיים מה הם אומרים על כך. במידה ועלמה המבוגרת נעולה על ניקולס. אתרכז בירב שלי. אחכה שיבחר את הפוקימון שלו אז בהתאם אבחר את שלי.

.

עמוד 38 מתוך 72 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •