Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 72 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    פטריק-
    חחח מה לחזור הביתה?! צא לדרך!! ובסדר.. למרות שאני אוהב כתום
    "שלום טרטוויג" אתה אומר בחיוך לטרטוויג שמגיב בחיוב לליטופים שלך, אתה מרגיש את ראשו הרך אך הקשה וכפוקימון הוא מאוד קופצני ובעל מרץ רב. אתה מתקםד לבית הוריך, אך הם כבר חיכו לך בחוץ, "זה הפוקימון שלך?" אבא שלך שואל בחיוך ואתה מהנהן לאישור, "הוא ממש חמוד וקטן. מזל שאני ואבא יצאנו לראות אותך" אמא אומרת בחיוך, כשאתה שואל אותם לאן אתה צריך ללכת הם אומרים לך שאתה צריך להמשיך לעיר סאנג'ם דרך דרך 201, "יש לך מרחק לא קטן עד לעיר המכון הראשונה שהיא בעצם אורבורג, לא כדאי לך לאבד זמן!" אבא מבציר בך. לאחר שהסבירו לך היטב אתה מחבק אותם חזק ונפרד מהם כראוי, "אנחנו אוהבים אותך. תשמור על עצמיך ואל תשכח ליהנות ולצבור חוויות" אבא אומר ואמא מצטרפת אליו. לאחר שקיבלת נשיקות וחיבוקים רבים משניהם אתה רשמית יוצא למסע! אתה וטרטוויג מתחילים ללכת בשביל של דרך 201 כשלפתע מופיע מולך פוקימון חום ושמנמן בעל שיניים גדולות. טרטוויג מביט בו בהתלהבות ונראה שהוא רוצה להילחם. מה תעשה?
    גרייס-
    חחח אני רוצה שהם יילחמו! ואצלי יש קרבות לא הוגנים, ככה זה יותר מציאותי
    "וואוו, למה אתם כל כך עצבניים?" אינך מצליחה להבין, ומבט נוסף בפוקידע על סנטרט את מבינה שהם פוקימונים מאוד טריטוריאלים, ואת וסינדקוויל כרגע חדרת לשטח שלהם. את מנסה לא ללבות את להבות ומציע מזון לסנטרט השני שבמקום לקחת את האוכל קופץ עלייך ומנסה לשרוט אותך! סינדקוויל מיד מגיב מהר בעזרת בלימה ודוחף את הסנטרט מהמקום. הסנטרט הראשון מתחיל לשרוא את סינדקוויל והשני עומד לעזור לו! מה תעשי?

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    אינך מבזבז זמן, אתה פותח את דלת המעבדה בכוח רב,
    ”בוקר-טוב!” אתה קורא בקולי קולות תוך שאתה מוסיף ”שלום? יש כאן מישהו? פרופ' היכן את?”. אתה נוכח לראות מעבדה מטופחת ומסודרת, מלאת ספרים ומכשירים רבים, ספרים על ספריות עומדים מסודרים וקבוצת מתמחים שמטפלים בפוקימונים. לבסוף אתה מתקדם למרכז המעבדה, בה אתה מוצא שולחן עץ חום פשוט ועליו עומד פוקימון כחול בעל ראש לבן בעל חזות חמודה של ממש
    "אושוואט!" פוקימון הלוטרה צוהל משמחה כשהוא רואה אותך לראשונה, כאילו ידע שאתה אמור להגיע. "אושוואט חיכה לך כל הבוקר" לבסוף אתה שומע את קולה הנעים והנינוח של פרופסור ג'וניפר. "המסע שלך עומד להתחיל, ואין פרטנר יותר טוב מאושוואט!" היא מוסיפה להגיד בחיוך. "אני צריכה לתת לך את הדברים שלך" היא אומרת ונותנת לך את הפוקידע והמפה של המחוז, 5 פוכדורים וכמות מכובדת של אוכל. "אם תתפוס יותר משישה פוקימונים תרגיש חופשי לשלוח חלק אליי!" היא אומרת בחיוך ומצטערת שהיא ככה מגרשת אותך במהירות, פשוט יש לה עבודה רבה, "תשמור על עצמיך!" היא אומרת בחיוך כשאתה מוצא את עצמיך מחוץ למעבדה מול אושוואט שמקפץ וצוחק במבטו עליך. מה תעשה?
    אביט בו ואחייך אליו, "היי אושוואט. אני מניח שהבנת זאת, אנו ניהיה שותפים למסע! נהפוך אותך לפוקימון סופר חזק!" אומר ואקרוץ לו. לאחר מכן אתקדם ואשלח עליו מבט נועז מעבר לכתפי "קדימה בוא אחריי" ואתחיל לפסוע הלאה אל תוך דרך מס' 1.

.

3. משתמש מנוסה
    דרו-
    "היי אושוואט. אני מניח שהבנת זאת, אנו ניהיה שותפים למסע! נהפוך אותך לפוקימון סופר חזק!" אתה אומר לו בחיוך ואושוואט נראה כמתלהב מהרעיון! אתם מחליטים ביחד לצאת לדרך 1. הדרך עצמה מלאה בעצים ירוקים עם נוף לים הרחוק ממכם. מראה המים ממלא את אושוואט בשמחה! אתם ממשיכים להתקדם ולהכיר אחד את השני עד שלפתע ניצב בפניכם פוקימון חום כלבי חום ששני פוקימונים חומים אחרים אך שונים ממנו בצורתו מציקים לו! אושוואט נראה עצבני מאוד! מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    איזה כיף שאתם פה! תישארו כמה שיותר אני רוצה לרוץ איתכם! עדיין יש מקום בהואן!

מייק-
    אתה זועם על הציפורים (שהם ספרואים, היית צריך להשתמש בפוקידע) ומעיף אותם, הם אינם נרתעים ואחד מהם אפילו מנקר אותך פעם אחת בראשך, בלבזור שמבחין בכך מביט באותו ספרו עצבני ותופס אותו בגפן שלו ומטיח את גופו על הספירו השני. שני הספירואים ממשיכים לנקר את בלבזור שמתקדם לאחור ותוקף את שניהם בבלימה אימתנית ומסיים את הקרב בגפן מצליפה, מחזיק את שתי הציפורים צמודות ומעיף אותן הרחק הרחק. "כל הכבוד!" אתה אומר לבלבזור שנראה מחויך ולבסוף שניכם ממשיכים. העיר ורידיאן מתקרבת יותר ויותר ולפתע אתה מבחין שבלבזור עוצר ומסובב את ראשו במהירות, כאילו הריח משהו מוזר, "בלבה" הוא ממלמל ולפתע בלי שום התראה מוקדמת הוא מתחיל לרוץ! לתוך היער הסבוך יותר, נבלע בתוך העצים ונעלם ממך! מה תעשה?

גרייס-
    "היי, תירגע חמוד" את מנסה להרגיע את סינדקוויל שזעם הקרב משתגע בתוכו. את מורידה אותו על הקרקע, ומנסה להתיידד עם הפוקימון הסמורי תוך כדי שאת מוציאה את הפוקידע שלך, בנוסף למלל נרחב על תוכנותיו השונות את מבינה שמדובר בסנטרט
    את נותנת לו אוכל. הסנטרט מתקדם אלייך בחשש וחוטף מידיך את האוכל, מתרחק מעט ואוכל אותו. סינדקוויל נראה מעוצבן על היחס של הפוקימון אלייך. בנוסף לכך מגיע סנטרט נוסף לאזור שמביט בסינדקוויל ברוגז. מה תעשי?

פטריק-
    אוקי פטריק. זהו זה, זה סוף סוף קורה. היום זה היום שבו תתחיל את המסע שלך' אתה חושב לעצמיך ופותח לאט לאט את הדלת. אתה נכנס לחלוטין לתוך המעבדה וסוגר אחריך את הדלת ואתה נוכח לראות המון מכשירים שונים, ספרים עומדים בספריות ומגוון של מתלמדים ומתמחים מטפלים בפוקימונים שונים ומחלקים הוראות כשהם רוקחים תרופות בעזרת מבחנות. מוקסם מכל הדרת המקום אתה מתקדם למרכז המעבדה, בה עומד שולחן עץ פשוט ועליו עומד פוקימון ירוק בעל ניצן על ראשו
    "טרטוויג!" הפוקימון קורא בהתלהבות כשהוא רואה אותך, כאילו ידע שאתה אמור להגיע. ולידו ניצב פרופסור רואן הידוע. "שלום לך פטריק.. היום הגדול הגיע!" הפרופסור אומר לך שנימוס ומזמין אותך להתקרב אליו ולפוקימון הירוק. "אתה עומד להתחיל מסע מאתגר, מלווה בהמון אתגרים וקשיים, אבל אני בטוח שעם טרטוויג תוכל להתעלות על הכל!" הוא מוסיף להגיד. "אני רוצה לתת לך כמה דברים" הוא אומר ומיד נותן לך את פוקידע ומפת המחוז, 5 פוכדורים וכמות מכובדת של אוכל שאת כולה אתה מכניס לתיק המסע שלך באופן מסודר. "אם תלכוד יותר משישה פוקימונים תרגיש חופשי לשלוח אותם אליי!" הפרופסור רואן אומר. הוא מבקש ממך סליחה שהוא מוציא אותך במהירות מהמעבדה בגלל העבודה הרבה שלו, ולבסוף אתה מוצא את עצמיך מחוץ למעבדה בעיר טווינליף עם טרטוויג שעומד מולך בחיוך משולהב. מה תעשה?

דרו-
    חח אני אשתדל למצוא את הצבע הזה. זה הצבע?
    אינך מבזבז זמן, אתה פותח את דלת המעבדה בכוח רב,
    ”בוקר-טוב!” אתה קורא בקולי קולות תוך שאתה מוסיף ”שלום? יש כאן מישהו? פרופ' היכן את?”. אתה נוכח לראות מעבדה מטופחת ומסודרת, מלאת ספרים ומכשירים רבים, ספרים על ספריות עומדים מסודרים וקבוצת מתמחים שמטפלים בפוקימונים. לבסוף אתה מתקדם למרכז המעבדה, בה אתה מוצא שולחן עץ חום פשוט ועליו עומד פוקימון כחול בעל ראש לבן בעל חזות חמודה של ממש
    "אושוואט!" פוקימון הלוטרה צוהל משמחה כשהוא רואה אותך לראשונה, כאילו ידע שאתה אמור להגיע. "אושוואט חיכה לך כל הבוקר" לבסוף אתה שומע את קולה הנעים והנינוח של פרופסור ג'וניפר. "המסע שלך עומד להתחיל, ואין פרטנר יותר טוב מאושוואט!" היא מוסיפה להגיד בחיוך. "אני צריכה לתת לך את הדברים שלך" היא אומרת ונותנת לך את הפוקידע והמפה של המחוז, 5 פוכדורים וכמות מכובדת של אוכל. "אם תתפוס יותר משישה פוקימונים תרגיש חופשי לשלוח חלק אליי!" היא אומרת בחיוך ומצטערת שהיא ככה מגרשת אותך במהירות, פשוט יש לה עבודה רבה, "תשמור על עצמיך!" היא אומרת בחיוך כשאתה מוצא את עצמיך מחוץ למעבדה מול אושוואט שמקפץ וצוחק במבטו עליך. מה תעשה?
    "בלבאזור לאן אתה רץ? חכה לי!" אצעק לעברו כשהוא נעלם מבין השיחים ואתחיל לרוץ אחריו. 'מעניין מה קרה לו?'

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [COLOR=#008000]פטריק-
    חחח מה לחזור הביתה?! צא לדרך!! ובסדר.. למרות שאני אוהב כתום
    [RIGHT]"שלום טרטוויג" אתה אומר בחיוך לטרטוויג שמגיב בחיוב לליטופים שלך, אתה מרגיש את ראשו הרך אך הקשה וכפוקימון הוא מאוד קופצני ובעל מרץ רב. אתה מתקםד לבית הוריך, אך הם כבר חיכו לך בחוץ, "זה הפוקימון שלך?" אבא שלך שואל בחיוך ואתה מהנהן לאישור, "הוא ממש חמוד וקטן. מזל שאני ואבא יצאנו לראות אותך" אמא אומרת בחיוך, כשאתה שואל אותם לאן אתה צריך ללכת הם אומרים לך שאתה צריך להמשיך לעיר סאנג'ם דרך דרך 201, "יש לך מרחק לא קטן עד לעיר המכון הראשונה שהיא בעצם אורבורג, לא כדאי לך לאבד זמן!" אבא מבציר בך. לאחר שהסבירו לך היטב אתה מחבק אותם חזק ונפרד מהם כראוי, "אנחנו אוהבים אותך. תשמור על עצמיך ואל תשכח ליהנות ולצבור חוויות" אבא אומר ואמא מצטרפת אליו. לאחר שקיבלת נשיקות וחיבוקים רבים משניהם אתה רשמית יוצא למסע! אתה וטרטוויג מתחילים ללכת בשביל של דרך 201 כשלפתע מופיע מולך פוקימון חום ושמנמן בעל שיניים גדולות. טרטוויג מביט בו בהתלהבות ונראה שהוא רוצה להילחם. מה תעשה?
    למרות שרציתי ללכת ללייק וריטי... נו טוב..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טרטוויג, אתה מוכן לקרב הראשון שלנו?" אשאל אותו. אסרוק את הפוקימון בפוקדקס ובו זמנית אורה לטרטוויג:"טרטוויג, עלי תער! בכל הכוח שלך!". אצפה בטרטוויג נלחם.
    Spoiler ספוילר

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    "היי אושוואט. אני מניח שהבנת זאת, אנו ניהיה שותפים למסע! נהפוך אותך לפוקימון סופר חזק!" אתה אומר לו בחיוך ואושוואט נראה כמתלהב מהרעיון! אתם מחליטים ביחד לצאת לדרך 1. הדרך עצמה מלאה בעצים ירוקים עם נוף לים הרחוק ממכם. מראה המים ממלא את אושוואט בשמחה! אתם ממשיכים להתקדם ולהכיר אחד את השני עד שלפתע ניצב בפניכם פוקימון חום כלבי חום ששני פוקימונים חומים אחרים אך שונים ממנו בצורתו מציקים לו! אושוואט נראה עצבני מאוד! מה תעשה?
    'מממ... אלו, אני מכיר אותם' אהרהר במוחי מתוך מאגר המידע העצום במוחי. 'אלו פאתראטים, והם מציקים שם ל-ליליפאפ' אמשיך ואחליט לעזור לבחור הקטן. ארחם על הגור הקטנטן ואחליט לפקוד על אושוואט לצאת לעזרתו "קדימה אושוואט קח נשימה עמוקה וירת אקדח מים ארוך על גבם של שני הפאתראטים הללו, ואז צא במהרה והשתמש בנענוע זנב בין השניים" אסיים אקווה שזה יפעל ושכן הגנתם תחלש.

.

7. משתמש מנוסה
    ממליץ לכולם לקרוא על קציני המבחן שלכם! כל אחד ייחודי וקשור איכשהוא לרקע שלכם.

פטריק-

אל תדאג.. אתה לא סומך עליי?
    שניכם מתרגשים מן הקרב הראשון שלכם. אתה מוציא במהירות את הפוקידע והפוקימון השמנמן ממולך מתברר להיות בידוף.
    "טרטוויג, עלי תער! בכל הכוח שלך!" אתה אומר במהירות. טרטוויג משחרר צהלת קרב ומניף את הניצן שעל ראשו במרץ ממנו יוצאים שלל עלים מהירים ששורטים את בידוף בכל גופו! "בידוף!" הפוקימון מתעצבן עליך ולפתע עוד בידוף מופיע לעזרתו! הראשון תוקף בבלימה אך טרטוויג מצליח להתחמק. ממתקפת הגילגול של השני טרטוויג נפגע במלוא העוצמה. מה תעשה?

דרו-
    כעיקרון אתה צריך להשתמש בפוקידע אבל נסלח לך כי אתה אח של ניב XD
    'מממ... אלו, אני מכיר אותם' אתה מהרהר לעצמיך ומחליט לצאת להגנת הליליפאפ הקטן משני הפוקימונים המרגיזים. "קדימה אושוואט קח נשימה עמוקה וירת אקדח מים ארוך על גבם של שני הפאתראטים הללו, ואז צא במהרה והשתמש בנענוע זנב בין השניים"אתה פוקד עליו. אושוואט קופץ גבוה ומשגר מפיו אקדח מים מהיר שפוגע בשני הפוקימונים הערמומיים ודוחק אותם לאחור. שניהם מבחינים בך ומתעצבנים. אחד מהם מתקרב לאושואט כדי לשרוט אותו אך ניענוע הזנב עוזר לו להרחיק את המתקפה. הפאטרט השני נושך את אושוואט שנאנק מכאבים. ליליפאפ שוכב חלוש מאוד על הקרקע. מה תעשה?

מייק-
    "בלבאזור לאן אתה רץ? חכה לי!" אתה צועק ומתחיל לרוץ אחרי בלבזור מחשש שלא לאבד אותו. 'מעניין מה קרה לו?' אתה מהרהר לעצמיך. "בלבה! בלבה!" בלבזור צועק ואתה עוקב אחרי הקול. היער נהיה יותר חשוך אבל בגלל שעת היום המוקדמת אתה מצליח לשייט את עצמיך בין העצים והשיחים. אתה מתחיל לפחד לגורל בלבזור אבל לבסוף אתה מגיע לקרחת יער בגודל בינוני. אתה מחפש בלחץ אחרי בלבזור ועיניך לא מאמינות למראה עיניך. בלבזור עומד ממול לפוקימון ענקי המזכיר את גופו אך בהרבה יותר גדול עם פרח ענקי על הגב. אתה פותח את הפוקידע ומתברר לדעת כי מדובר בהתפתחות הסופית של בלבזור
    וינאזור שמה. "מה לעזאזל?" אתה פולט לא מבין. עד שלפתע אתה מקבל מכה בינונית שמפילה אותך על הקרקע. "תילחם בי" אתה שומע בחורה מסננת. "ידעת שלכל וינאזור יכול ליצור תרכובת אבקה שרק הצאצאים שלו יכולים להריח? זה מדהים!" הבחורה אומרת. היא נשמעת חכמה, וזה ממש מוזר לך. מה תעשה?

8. היזהרו מחיקויים!
    [COLOR=#006400]ממליץ לכולם לקרוא על קציני המבחן שלכם! כל אחד ייחודי וקשור איכשהוא לרקע שלכם.

פטריק-

שניכם מתרגשים מן הקרב הראשון שלכם. אתה מוציא במהירות את הפוקידע והפוקימון השמנמן ממולך מתברר להיות בידוף. [RIGHT]"טרטוויג, עלי תער! בכל הכוח שלך!" אתה אומר במהירות. טרטוויג משחרר צהלת קרב ומניף את הניצן שעל ראשו במרץ ממנו יוצאים שלל עלים מהירים ששורטים את בידוף בכל גופו! "בידוף!" הפוקימון מתעצבן עליך ולפתע עוד בידוף מופיע לעזרתו! הראשון תוקף בבלימה אך טרטוויג מצליח להתחמק. ממתקפת הגילגול של השני טרטוויג נפגע במלוא העוצמה. מה תעשה?
    סומך סומך חח
    ד"א זה יותר נבט מאשר ניצן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אשחק שיניי. "טרטוויג, אתה יכול! עלי תער על שניהם! ותתגונן ממתקפות שלהם אליך!" אומר לו. אלך צעד אחורה כדי שלא אפגע מהמולת הקרב ואעצור את דחפי להוריד בעיטה לפרצוף של כל בידוף. 'טרטוויג צריך להתחשל ולהתאמן קצת' אומר לעצמי.
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ממליץ לכולם לקרוא על קציני המבחן שלכם! כל אחד ייחודי וקשור איכשהוא לרקע שלכם.

פטריק-

שניכם מתרגשים מן הקרב הראשון שלכם. אתה מוציא במהירות את הפוקידע והפוקימון השמנמן ממולך מתברר להיות בידוף.
    "טרטוויג, עלי תער! בכל הכוח שלך!" אתה אומר במהירות. טרטוויג משחרר צהלת קרב ומניף את הניצן שעל ראשו במרץ ממנו יוצאים שלל עלים מהירים ששורטים את בידוף בכל גופו! "בידוף!" הפוקימון מתעצבן עליך ולפתע עוד בידוף מופיע לעזרתו! הראשון תוקף בבלימה אך טרטוויג מצליח להתחמק. ממתקפת הגילגול של השני טרטוויג נפגע במלוא העוצמה. מה תעשה?

דרו-
    כעיקרון אתה צריך להשתמש בפוקידע אבל נסלח לך כי אתה אח של ניב XD
    'מממ... אלו, אני מכיר אותם' אתה מהרהר לעצמיך ומחליט לצאת להגנת הליליפאפ הקטן משני הפוקימונים המרגיזים. "קדימה אושוואט קח נשימה עמוקה וירת אקדח מים ארוך על גבם של שני הפאתראטים הללו, ואז צא במהרה והשתמש בנענוע זנב בין השניים"אתה פוקד עליו. אושוואט קופץ גבוה ומשגר מפיו אקדח מים מהיר שפוגע בשני הפוקימונים הערמומיים ודוחק אותם לאחור. שניהם מבחינים בך ומתעצבנים. אחד מהם מתקרב לאושואט כדי לשרוט אותו אך ניענוע הזנב עוזר לו להרחיק את המתקפה. הפאטרט השני נושך את אושוואט שנאנק מכאבים. ליליפאפ שוכב חלוש מאוד על הקרקע. מה תעשה?

מייק-
    "בלבאזור לאן אתה רץ? חכה לי!" אתה צועק ומתחיל לרוץ אחרי בלבזור מחשש שלא לאבד אותו. 'מעניין מה קרה לו?' אתה מהרהר לעצמיך. "בלבה! בלבה!" בלבזור צועק ואתה עוקב אחרי הקול. היער נהיה יותר חשוך אבל בגלל שעת היום המוקדמת אתה מצליח לשייט את עצמיך בין העצים והשיחים. אתה מתחיל לפחד לגורל בלבזור אבל לבסוף אתה מגיע לקרחת יער בגודל בינוני. אתה מחפש בלחץ אחרי בלבזור ועיניך לא מאמינות למראה עיניך. בלבזור עומד ממול לפוקימון ענקי המזכיר את גופו אך בהרבה יותר גדול עם פרח ענקי על הגב. אתה פותח את הפוקידע ומתברר לדעת כי מדובר בהתפתחות הסופית של בלבזור
    וינאזור שמה. "מה לעזאזל?" אתה פולט לא מבין. עד שלפתע אתה מקבל מכה בינונית שמפילה אותך על הקרקע. "תילחם בי" אתה שומע בחורה מסננת. "ידעת שלכל וינאזור יכול ליצור תרכובת אבקה שרק הצאצאים שלו יכולים להריח? זה מדהים!" הבחורה אומרת. היא נשמעת חכמה, וזה ממש מוזר לך. מה תעשה?
    "מה...? מי את? מה זאת אומרת שכל וינאזור יכול לעצור תרכובת אבקה שרק הצאצאים שלו יכולים להריח? את אומרת לי שזה הוינזור שלך והוא ההורה של הבלבאזור שלי?" אשאל את הבחורה בפליאה. "איך קוראים לך? תציגי את עצמך!" אצווה עלייה. "השם שלי הוא מייק, מייק סמארט וזה הבלבאזור שלי, את באמת חושבת שבלבאזור ווינזור יוכלו להלחם אחד בשני אם הם משפחה או שיש לך עוד כמה פוקימונים לצידך?" אשאל ואכין את בלבאזור לקרב.

10. משתמש מנוסה
    פטריק-
    אתה חושב שזו הזדמנות מעולה לגרום לטרטוויג להתאמן, ואתה מצווה עליו להמשיך. הוא משלח עוד עלים מהירים על הבידופים. אחד מהם מצליח להתחמק אך השני חוטף מכה חזקה. שניהם מנסים לדחוף את טרטוויג אך ללא הועיל. טרטוויג מתחמק משניהם ומשתמש בבלימה על הבידוף השני שגם נפגע מהעלים ונראה מאוד קשה. ברגע שלא ציפה לו הבידוף הראשון דוחף אותו ומעיף אותו על גזע עץ. מה תעשה?

מייק-
    "מה...? מי את? מה זאת אומרת שכל וינאזור יכול לעצור תרכובת אבקה שרק הצאצאים שלו יכולים להריח? את אומרת לי שזה הוינזור שלך והוא ההורה של הבלבאזור שלי?" אתה שואל אותה מופתע. "מי אני? חשבתי שאבא שלך אמר לך. טוב די אסרתי לו להגיד לך עליי" הבחורה אומרת לך בחיוך. "וכן.. פלאוור (flower) היא האמא של הבלבזור שלך. אבל לזה נחזור אחר כך" הבחורה אומרת ומתקרבת אליך שוב. "לא התכוונתי שבלבזור יילחם באמא שלו חלילה.. תילחם בי אתה. תכה אותי! למדת להילחם לא? תראה לי!" הבחורה אומרת בנוקשות ובועטת בך בחזה. אתה מרגיש שהמכות שלה יכולות להיות חזקות יותר. למה היא מוותרת לך? מה תעשה?

11. היזהרו מחיקויים!
    פטריק-
    אתה חושב שזו הזדמנות מעולה לגרום לטרטוויג להתאמן, ואתה מצווה עליו להמשיך. הוא משלח עוד עלים מהירים על הבידופים. אחד מהם מצליח להתחמק אך השני חוטף מכה חזקה. שניהם מנסים לדחוף את טרטוויג אך ללא הועיל. טרטוויג מתחמק משניהם ומשתמש בבלימה על הבידוף השני שגם נפגע מהעלים ונראה מאוד קשה. ברגע שלא ציפה לו הבידוף הראשון דוחף אותו ומעיף אותו על גזע עץ. מה תעשה?
    "טרטוויג, אתה יכול! תגלגל הצידה מהעץ! השתמש בעלי תער בטווח של 180 מעלות! פגע בכל השדה סביבך, כדי שלא יוכלו להתחמק!" אומר לו. 'ככה הוא בטוח יתחזק ויחזק את יכולותיו' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    פטריק-

מייק-
    "מה...? מי את? מה זאת אומרת שכל וינאזור יכול לעצור תרכובת אבקה שרק הצאצאים שלו יכולים להריח? את אומרת לי שזה הוינזור שלך והוא ההורה של הבלבאזור שלי?" אתה שואל אותה מופתע. "מי אני? חשבתי שאבא שלך אמר לך. טוב די אסרתי לו להגיד לך עליי" הבחורה אומרת לך בחיוך. "וכן.. פלאוור (flower) היא האמא של הבלבזור שלך. אבל לזה נחזור אחר כך" הבחורה אומרת ומתקרבת אליך שוב. "לא התכוונתי שבלבזור יילחם באמא שלו חלילה.. תילחם בי אתה. תכה אותי! למדת להילחם לא? תראה לי!" הבחורה אומרת בנוקשות ובועטת בך בחזה. אתה מרגיש שהמכות שלה יכולות להיות חזקות יותר. למה היא מוותרת לך? מה תעשה?
    "מה? מאיפה את מכירה את אבא שלי, מה הקשר שלך אליו?" אשאל בתמיהה. "אני לא מתכוון להכות אותך, אם היית מכירה את אבא שלי כמו שאת אומרת, היית יודעת שהוא חינך אותי על כך שצריך ללכת מכות רק כשסכנה נשקפת לחיים שלנו ואת לא נראית כמו סכנה, למרות שאני חייב להודות שאת די חזקה."

13. משתמש מנוסה
    פטריק-
    "טרטוויג, אתה יכול! תגלגל הצידה מהעץ! השתמש בעלי תער בטווח של 180 מעלות! פגע בכל השדה סביבך, כדי שלא יוכלו להתחמק!" אתה פוקד על טרטוויג. טרטוויג נפגע באופן לא קל אבל ממהר לקום. מניף את ראשו ומשגר מטח עצום של עלים. שני הבידופים לא יכולים להגיב ונפגעים מכל העלים. אחר הבידופים ברח והשני נשאר. טרטוויג לא מוותר ולאחר שספג מהבדיוף עוד מתקפת בלימה הוא תוקף בבלימה משלו וגורם לבידוף השני לברוח. "טרטוויג!" טרטוויג קורא בביטחון. לפתע. בלי שום משהו שיבשר על כך. הבעתו של טרטוויג משתנה, והוא מתחיל לרוץ לכיוון ההפוך מהעיר סאנג'ם. מתרחק ממך. מה תעשה?

מייק-
    "מה? מאיפה את מכירה את אבא שלי, מה הקשר שלך אליו?" אשאל בתמיהה. "אני לא מתכוון להכות אותך, אם היית מכירה את אבא שלי כמו שאת אומרת, היית יודעת שהוא חינך אותי על כך שצריך ללכת מכות רק כשסכנה נשקפת לחיים שלנו ואת לא נראית כמו סכנה, למרות שאני חייב להודות שאת די חזקה." אתה אומר לאותה בחורה בביטחון. "אוי.. היושר! אני לא מוכנה לעמוד בזה. הפגנת אותו עוד כשהיית בן 10" הבחורה אומרת. אתה שם לב שבלבזור עצבני על הבחורה אך וינאזור הרגיעה אותו. "עקבו אחריך?" הבחורה שואלת ולבסוף אתה מצליח לראות במי מדובר. אתה לא מכיר אותה, אבל היא לבושה בבגדי אחיות
    . מה תעשה?

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [/right][/color]
    גרייס-
    חחח אני רוצה שהם יילחמו! ואצלי יש קרבות לא הוגנים, ככה זה יותר מציאותי
    "וואוו, למה אתם כל כך עצבניים?" אינך מצליחה להבין, ומבט נוסף בפוקידע על סנטרט את מבינה שהם פוקימונים מאוד טריטוריאלים, ואת וסינדקוויל כרגע חדרת לשטח שלהם. את מנסה לא ללבות את להבות ומציע מזון לסנטרט השני שבמקום לקחת את האוכל קופץ עלייך ומנסה לשרוט אותך! סינדקוויל מיד מגיב מהר בעזרת בלימה ודוחף את הסנטרט מהמקום. הסנטרט הראשון מתחיל לשרוא את סינדקוויל והשני עומד לעזור לו! מה תעשי?
    [/quote]

אייי דמנ
    ~~~
    "סינדקוויל, תשתמש בגחלת ותוך כדי תסתובב במקום ככה שהגחלת תעוף לכל הכיוונים ותגע בשניהם. אחרי זה תשתמש במסך עשן ותעשה את אותו הדבר עם הגחלת" הורה לסינדקוויל, מחשבת את האפשרויות שלי במוחי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    פטריק-
    "טרטוויג, אתה יכול! תגלגל הצידה מהעץ! השתמש בעלי תער בטווח של 180 מעלות! פגע בכל השדה סביבך, כדי שלא יוכלו להתחמק!" אתה פוקד על טרטוויג. טרטוויג נפגע באופן לא קל אבל ממהר לקום. מניף את ראשו ומשגר מטח עצום של עלים. שני הבידופים לא יכולים להגיב ונפגעים מכל העלים. אחר הבידופים ברח והשני נשאר. טרטוויג לא מוותר ולאחר שספג מהבדיוף עוד מתקפת בלימה הוא תוקף בבלימה משלו וגורם לבידוף השני לברוח. "טרטוויג!" טרטוויג קורא בביטחון. לפתע. בלי שום משהו שיבשר על כך. הבעתו של טרטוויג משתנה, והוא מתחיל לרוץ לכיוון ההפוך מהעיר סאנג'ם. מתרחק ממך. מה תעשה?

מייק-
    "מה? מאיפה את מכירה את אבא שלי, מה הקשר שלך אליו?" אשאל בתמיהה. "אני לא מתכוון להכות אותך, אם היית מכירה את אבא שלי כמו שאת אומרת, היית יודעת שהוא חינך אותי על כך שצריך ללכת מכות רק כשסכנה נשקפת לחיים שלנו ואת לא נראית כמו סכנה, למרות שאני חייב להודות שאת די חזקה." אתה אומר לאותה בחורה בביטחון. "אוי.. היושר! אני לא מוכנה לעמוד בזה. הפגנת אותו עוד כשהיית בן 10" הבחורה אומרת. אתה שם לב שבלבזור עצבני על הבחורה אך וינאזור הרגיעה אותו. "עקבו אחריך?" הבחורה שואלת ולבסוף אתה מצליח לראות במי מדובר. אתה לא מכיר אותה, אבל היא לבושה בבגדי אחיות
    . מה תעשה?
    "לא שידוע לי, לא הבחנתי במשהו מוזר בדרך לפה. חוץ מזה, הגענו למקום כל כך סבוך שאני בעצמי הפסקתי לעקוב אחריי." אומר בנימה של צחוק. "את מוכנה להציג את עצמך סוף סוף? את הרי זורקת משפטים לאוויר על אבי ועכשיו על זה שאת הכרת אותי בגיל 10 למרות שזה מוזר כי בגיל 10 הייתי בבית... רגע, את טיפלת בי כשהייתי חולה?! בגיל 10 הייתי בבית חולים ורק בגיל 11 השתחררתי בחזרה ללימודים בבית ספר, ואת לבושה כמו אחות, זאת אומרת שאני צודק?"

עמוד 4 מתוך 72 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •