Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 72 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    אתה מודה לאיש הזקן וסוקר את העיר בעיניך. אתה נזכר במה שסטיבן סיפר לך ותה מחליט ללכת עם לוטאד למערה. המערה עצמה סלעית ומעט קרירה, אתם שומעים קולות מוזרים בתוך המערה, אתם מתקדמים ומצליחים לראות מעט פוקימונים מהמערה מה תעשה?

גרייס-
    את תקבלי אותה בעיר גולדרונד שתלכי למקום שאפשר לאמן לך את הפוקימונים.

קווילבה מקיף את עצמו באש אך הפעם האש כחולה! באמצעות מתקפה מהירה פיצ'ו נפגע במלוא העוצמה ובמהירות ומעולף לגמרי! איווי שמח שנתת לו אפשרות להילחם. הוא ניגש קרוב לסקווירטל שכעת נח על שפת הבריכה ושולח בו נימנום שנספג בגופו. "סקווירטל?" סקווירטל קורא ולא מבין עד שכדור צל עוצמתי פוגע בו. סקווירטל מגיב באקדח מים. את שמה לב שבזמן הקרב מתקרבים עוד פוקימונים לשטח לשתות מהנהר ולשחק ביחד עם שאר הפוקימונים
    מה תעשי?

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    אתה מודה לאיש הזקן וסוקר את העיר בעיניך. אתה נזכר במה שסטיבן סיפר לך ותה מחליט ללכת עם לוטאד למערה. המערה עצמה סלעית ומעט קרירה, אתם שומעים קולות מוזרים בתוך המערה, אתם מתקדמים ומצליחים לראות מעט פוקימונים מהמערה מה תעשה?
    *יאיי, טראפינץ'
    ----------------

"וואו, זה טראפינץ'!" אומר בהתרגשות. "שמעתי שהוא פוקימון ממש חזק, במיוחד ההתפתחות האחרונה שלו, פלייגון! אנחנו חייבים לצרף אותו לצוות שלנו! לוטאד, תתגנב אליו ותשתמש באקדח מים בחוזקה!"

3. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    אתה מתלהב מטארפינץ' שעומד מולכם ואינו מבין על מה ההתקהלות. לוטאד יורה אקדח מים שמעיף את טראפינת' אחורה. טראפינץ' מתעצבן ומאיים לתקוף בנשיכה. מה תעשה?

4. blue To My Bones
    ג'יי-
    אתה מתלהב מטארפינץ' שעומד מולכם ואינו מבין על מה ההתקהלות. לוטאד יורה אקדח מים שמעיף את טראפינת' אחורה. טראפינץ' מתעצבן ומאיים לתקוף בנשיכה. מה תעשה?
    "מעולה, לוטאד! תשתמש בספיגה ואז באקדח מים שוב. בקרוב מאוד טראפינץ' יצטרף אלינו!"

5. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    לוטאד לא מרפה לרגע. כדורים ירוקים קטנים מתחילים לצאת מטראפינץ ולהיפג בגופו של לוטאד ולחזק אותו. מיד אחר כך לוטאד יורה אקדח מים שמעלף לגמרי את טראפינץ. מה תעשה?

6. blue To My Bones
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    ג'יי-
    לוטאד לא מרפה לרגע. כדורים ירוקים קטנים מתחילים לצאת מטראפינץ ולהיפג בגופו של לוטאד ולחזק אותו. מיד אחר כך לוטאד יורה אקדח מים שמעלף לגמרי את טראפינץ. מה תעשה?
    "מעולה!" אומר ואשלוף בזריזות פוקדור ריק. "פוקדור, צא!" אקרא ואשליך את הפוקדור על טראפינץ', בתקווה שיילכד.

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [/COLOR]גרייס-
    את תקבלי אותה בעיר גולדרונד שתלכי למקום שאפשר לאמן לך את הפוקימונים.

קווילבה מקיף את עצמו באש אך הפעם האש כחולה! באמצעות מתקפה מהירה פיצ'ו נפגע במלוא העוצמה ובמהירות ומעולף לגמרי! איווי שמח שנתת לו אפשרות להילחם. הוא ניגש קרוב לסקווירטל שכעת נח על שפת הבריכה ושולח בו נימנום שנספג בגופו. "סקווירטל?" סקווירטל קורא ולא מבין עד שכדור צל עוצמתי פוגע בו. סקווירטל מגיב באקדח מים. את שמה לב שבזמן הקרב מתקרבים עוד פוקימונים לשטח לשתות מהנהר ולשחק ביחד עם שאר הפוקימונים
    מה תעשי?[/QUOTE]

'אמ.. מאריפ יכול להיות פוקימון חשמל טוב. אבל הרגע כבר השגתי את פיצ'ו. לא משנה' אחשוב לעצמי בזמן שאזרוק פוקדור על פיצ'ו. "איווי, מתקפה מהירה ונשיכה! תנצל את זה שסקווירטל יירדם גם לכדור צל נוסף!" אומר לו בהתלהבות מהקרב. "ואתה היית מעולה קווליבה!" אחמיא לו בחיוך. 'תודה לסלבי על הלהבה הכחולה הזאת' אחשוב לעצמי בהוקרת תודה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    "פוקדור, צא!" אתה צועק כשהפוכדור נזרק ושואב פנימה את טראפינץ'. לאחר כמה נדנודים הפוכדור נעצר. תפסת טראפינץ'! מה תעשה?

גרייס-
    חח את רוצה את פיצ'ו או את מאריפ?

את מתלהבת גם ממאריפ שנראית חזקה במיוחד, אך מעדיפה ללכוד את פיצ'ו המעולף. את זורקת פוכדור שבולע בפנים את פיצ'ו ולוכד אותו כעבור מספר נדנודים. תפסת פיצ'ו! איווי תוקף את סקווירטל במתקפה מהירה ואז נושך את ידו בחוזקה. סקווירטל מתחיל להידלדל מצד לצד ונופל על גבו כשהוא ישן לחלוטין. איווי שולח כדור צל אימתני שמעלף את סקווירטל לחלוטין. את מודה בלבך על האש הכחולה שסלבי העניק לקווילבה כשאת מבחינה בקול מתקרב אלייך "תראו תראו מי כאן!" קול מוכר ומעט מעצבן נשמע כשאת מבחינה באליס מתקרבת אלייך. "מזל טוב על הפיצ'ו. אני לכדתי אלקיד!" אליס אומרת בגאווה. "כל כך הרבה פוקימונים איכותיים..מעניין!" אליס אומרת. "בכל מקרה אני השגתי את תג הכוורת שלי. ואני בדרך לאתגר את וויטני ולקבל את התג השלישי שלי. נראה אותך באזור האימונים של העיר גולדרונד. אם תרצי להילחם" אליס אומרת במעט גסות וממשיכה ללכת. את שמה לב שמתחיל להחשיך. מה תעשי?

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי sharpedo צפה בהודעה
    ג'יי-
    "פוקדור, צא!" אתה צועק כשהפוכדור נזרק ושואב פנימה את טראפינץ'. לאחר כמה נדנודים הפוכדור נעצר. תפסת טראפינץ'! מה תעשה?

גרייס-
    חח את רוצה את פיצ'ו או את מאריפ?

את מתלהבת גם ממאריפ שנראית חזקה במיוחד, אך מעדיפה ללכוד את פיצ'ו המעולף. את זורקת פוכדור שבולע בפנים את פיצ'ו ולוכד אותו כעבור מספר נדנודים. תפסת פיצ'ו! איווי תוקף את סקווירטל במתקפה מהירה ואז נושך את ידו בחוזקה. סקווירטל מתחיל להידלדל מצד לצד ונופל על גבו כשהוא ישן לחלוטין. איווי שולח כדור צל אימתני שמעלף את סקווירטל לחלוטין. את מודה בלבך על האש הכחולה שסלבי העניק לקווילבה כשאת מבחינה בקול מתקרב אלייך "תראו תראו מי כאן!" קול מוכר ומעט מעצבן נשמע כשאת מבחינה באליס מתקרבת אלייך. "מזל טוב על הפיצ'ו. אני לכדתי אלקיד!" אליס אומרת בגאווה. "כל כך הרבה פוקימונים איכותיים..מעניין!" אליס אומרת. "בכל מקרה אני השגתי את תג הכוורת שלי. ואני בדרך לאתגר את וויטני ולקבל את התג השלישי שלי. נראה אותך באזור האימונים של העיר גולדרונד. אם תרצי להילחם" אליס אומרת במעט גסות וממשיכה ללכת. את שמה לב שמתחיל להחשיך. מה תעשי?
    כבר לכדתי פיצ'ו אזז
    ~~~
    "אשמח להילחם אם את מוכנה להפסיד d=" אומר לאליס באובר-חיוביות, מעצובנת מהיחס שלה אליי ולפוקימונים שלי. לאחר שהיא תלך ואשים לב שמחשיך אזרוק פוקדור על סקווירטל ולאחר שהוא ייתפס אמשיך ללכת לעיר גולדרונד, בתקווה להספיק להגיע למרכז הפוקימונים ולשכור חדר לפני הלילה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    חברים תזכרו שקציני המבחן שלכם הביאו לכם יומן שחור, אתם יכולים לכתוב בו כל מיני דברים על המסע שלכם, פרטים על הצוותים, כישלונות, אכזבות, מטרות כאלו ואחרות.
    דרו-
    אין בעיות. נותנים לך מתנה תגיד תודה!
    - - - - -
    "היי מי זה?!?" אתה קורא בהתפעלות וסורק את בולדור. אתה מקבל את המידע שבולדור הוא ההתפתחות של רוגנרולה, אותו פוקימון כשראית בתוך המערה כשתפסת את דרומקה. האנרגיה שבגופו מאוד גדולה ככה שהיא התפרצה מגופו והיא בעצם האבנים האדומות. אתה עושה את החשבון ומבין שדרומקה ווירילפד יהיו פחות אפקטיביים כאן ומחליט לשחרר את אושוואוט מהפוכדור. "אושוואוט!" אושוואוט קורא וקופץ ממש גבוה. ניקולס מביט לעברו ומחייך חיוך. כאילו הוא יודע משהו. אושוואווט ממקד את האנרגיה שלו ומשתמש באקדח מים על בולדור שמגן על עצמו בעזרת אדמה. "בולדור קדימה קבר אבן! תשבור את הסלע הגדול שתיצור ואת האבנים תעיף על אושוואוט בזה אחר זה!" המאמן קורא ובולדור בשניה מייצר סלע אבן ענקי ובאמצעות רגליו המסיביות שובר את האבן לחתיכות וזורק על אושוואוט שמתחמק בקושי מהן. בינתיים בצידו השני של הקרב, בראיברי פגע בגללי באס אווירי עוצמתי שגילגל אותו בקרקע, גלילי האומנם משתמש בסופה קרה, בריאברי מתחמק ממנה במיומנות ותוקף את גללי בזעם, גללי מנצל את הקרבה ומצליח לנשוך את בבראיברי בניב קרח שמכאיב לפוקימון של ניקולס. מה תעשה?

"אושאווט צדף תער על גליילי, שחרר את בראיברי" אפקוד תחילה ואז אבקש מניקולס לעזור לי ולהצטף למתקפה שלי. "בקש מבראיברי להשתמש באס אווירי על בולדור. יש לי רעיון... אושאווט עלה על גבו!" אומר. לאחר מכן, כשבראיברי יצבור מהירות אבקש מאושאווט לאחוז חזק בנוצותיו להתרכז, ולהקיף את שתיהם בסילון אקווה ולשלב את המתקפה. ליצור סילון אקווה ענק ומהיר להפליא! (משהו בסגנון פיקאצ'ו וסוולו אם אתה זוכר)

.

11. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חחחח את יכולה לשחרר אותו, הכל בסדר.
    אליס שומעת את מה שאמרת לה ופרצוף אסרטיבי עולה בפניה "קדימה. ניפגש שם מחר" אליס אומרת ונעלמת. את זורקת פוכדור על סקווירטל שנשאב לתוך הפוכדור ונתפס. תפסת סקווירטל! אך הפוכדור נעלם. (הוא נשלח לפרופסור. תצטרכי לשלוח את אחד מהפוקימונים שלך אליו. הוא יכול גם להישלח לבית של ההורים שלך) את והפוקימונים שלך ממשיכים ללכת לעיר גולשרונד עש אתם מגיעים. העיר עצמה שקטה בגלל השעה המאוחרת. את והפוקימונים שלך נכנסים ללובי של מרכז הפוקימונים ומקבלים מפתח לחדר. את מתקלחת, מצחצחת שיניים וחובשת פיג'ימה. את וכל הפוקימונים שלך בלי פיצ'ו מתכרבלים על המיטה ביחד, פרוותה הנעימה להפליא של פורט נעימה לראשך אפילו יותר מהכרית עצמה, וכולכם מתחילים להיות מנומנמים ואתם נרדמים. למחרת בבוקר אתם מתעוררים. השמש זורחת ויום חדש בפתח. מה תעשי?

דרו-
    אושוואוט קופץ ומשתמש בצדף תער ופוגע בגלילי שמרפה ממנו את הנשיכה. ניקולס מקשיב למה שהצעת לו אך שולל את הרעיון, "זה לא יצליח. פוקימונים שהם לא מים לא יוכלו לנשום בצורה תקינה מתחת למים." ניקולס אומר. אושוואוט מקשיב לניקולס ומתחיל לרוץ לעבר רגליו של בראיברי שתופס אותו ומתחיל הלתעופף, אושוואוט יורה אקדח מים על היריבים שנפגעים אך משיבים מלחמה. בולדור זורק סלע מכוון טוב ופוגע באושוואוט ומפיל אותו לקרקע, אושוואוט מתקשה לקום. גליילי משחרר רוח קרה שגורמת לאושווואוט לעמוד במקום קפוא. בראיברי מסיט את גליילי מאושוואוט אך בולדור מצליח לפגוע בקבר אבן נוסף באושוואוט שחוטף נזק רציני. מה תעשה?

12. מנהל ראשי
    שם: אדם

מאט-
    חחח נו מה יש לך? לאן אתה ממהר? הכל בסדר לא תהיה לך עלילה דלילה. אם אני מהפלאפום אז אני לא משקיע אבל זה לא כל הזמן ככה
    אתה מחליט ללכת לעיר ולבדוק אטרקציות שונות. אתה מבין מעוברי אורח שישנו שוק איכרים גדול בו מוכרים שלך פריטים שימושיים, מוזיאון ספינות ישנות ובניין תחרויות סרטים. מה תעשה?
    אני מטייל סביב.בושק אם יש משהו מעניין במוזיאון הספינות ובחנויותת ואז הולך לבקר במתחם התחרויות. תמיד סקרן אותי לראותמה הולך שם.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    אושוואוט קופץ ומשתמש בצדף תער ופוגע בגלילי שמרפה ממנו את הנשיכה. ניקולס מקשיב למה שהצעת לו אך שולל את הרעיון, "זה לא יצליח. פוקימונים שהם לא מים לא יוכלו לנשום בצורה תקינה מתחת למים." ניקולס אומר. אושוואוט מקשיב לניקולס ומתחיל לרוץ לעבר רגליו של בראיברי שתופס אותו ומתחיל הלתעופף, אושוואוט יורה אקדח מים על היריבים שנפגעים אך משיבים מלחמה. בולדור זורק סלע מכוון טוב ופוגע באושוואוט ומפיל אותו לקרקע, אושוואוט מתקשה לקום. גליילי משחרר רוח קרה שגורמת לאושווואוט לעמוד במקום קפוא. בראיברי מסיט את גליילי מאושוואוט אך בולדור מצליח לפגוע בקבר אבן נוסף באושוואוט שחוטף נזק רציני.
    מה תעשה?
    לא הגיוני מה שאמרת, סילון אקווה הוא סילון. סילון זה פרץ מים שיש בתוכו אוויר. משמע שמתקפת סילון האקווה היא רק מקיפה את היריב במים. בפנים יש אוויר...
    ~~~~~~~
    "אוי לא, אושאווט קום בבקשה. אתה מסוגל!" אבקש ממנו מעט לחוץ. "אושאווט השתמש בסילון אקווה, אל בולדור. וכשאתה מגיע הוסף גם צדף תער ושסף אותו בעצמה רבה!" אפקוד ואייחל שהמהלך יעבוד.

.

14. משתמש מנוסה
    מאט-
    ראית? גם אם כביכול אתה לא ממשיך במסע או עושה משהו אני משקיע, אם אני במחשב כמובן.

אתה מחליט לעשות סיבוב בעיר. העיר כלשעצמה נראית פשוט מהממת, הבריזה המגיעה מהים והמראות הנעימים באמת נותנים לך תחושת שמחה וגאווה שהגעת עד לכאן במסע שלך. אתה נכנס למוזיאון הספינות, מביט בשלל רחב של פריטים אשר אפיינו ספינות שטבעו, חפים שניצלו מהמצולות ועוד. אתה מגיע לעמדה עם תמונה בה מצויר השרשרת שהאיש המשוגע הביא לך על הספינה הטרופה ועליה הכיתוב הזה "שרשרת האוקיינוס היא חפץ נדיר ביותר. אגדות וסיפורים מספרים כי המחזיק בה יוכל לקבל כוחות מתחת למים, מספר היסטוריונים מקשרים את השרשרת הזאת לפוקימון קיוגר, אם כי עדיין לא הוכח קשר משמעותי אליו.". אתה מחליט שהגיע הזמן לצאת ולהגיע לאזור התחרויות. בניין התחרויות נמצא צפונית לעיר. אתה נכנס לתוך בניין התחרויות בו המדריכה מסבירה לך שמתחילה ממש כעת תחרות ושהכניסה חינם. אתה מתיישב באחד הכיסאות כשהאולם כולו מואר בצבעים שונים ובאורות, שתי מאמנות נלחמות האחת בשנייה בקרב כפול מרהיב, נוצץ ומלא אפקטים מיוחדים שהמאמנות יוצרות ביחד עם הפוקימונים שלהן. מהצד הראשון עומדים ואילו מהצד האחר מופיעים . בסופו של הקרב המאמנת עם האלטריה והמינון מנצחת וזוכה בסרט, כל הקהל קם על הרגליים כדי להריע לה, וכך גם אתה. תרגילי השילוב של החשמל ומתקפות הדרקון של האלטריה שלה היו בהחלט מדהימות. אתה גם מוחא כפיים למאמנת השניה, שהפגינה ניצוצים ירוקים ופיצוצי עלים יפים ביותר. אתה יוצא מבניין התחרויות ונמצא שוב בעיר. מה תעשה?

דרו-
    באמת? אז לא ידעתי חחח לדעתי יש גם מים בתוך הסילון עצמו, כי כשהבוויזל של אש השתמש בסילון אקווה והקפיא אותו כל הסילון היה קפוא ובוויזל לא יכל לצאת, מה שאומר שגם בתוך הסילון היו מים. אם היה בתוך הסילון עבר בוויזל לא היה נשאר בתוכו.
    "אוי לא, אושאווט קום בבקשה. אתה מסוגל!" אתה מבקש מאושוואוט להתעשת במהירות. "אושאווט השתמש בסילון אקווה, אל בולדור. וכשאתה מגיע הוסף גם צדף תער ושסף אותו בעצמה רבה!" אתה אומר ואושוואוט עושה כמבוקשך. אושוואווט פוגע בסילון אקווה בבולדור שנופל אחורנית. אושוואוט נמצא כעת באוויר, לא תוקף בצדף תער. אושוואוט נוחת על הקרקע, עומד ומסתובב אליך, מחייך ואומר בקול חמוד "אושוואוט" ופתאום אושוואוט מתחיל לזהור!! כל גופו הקטן של אושוואוט זוהר בלבן, ואתה שם לב שככל שהרגעים עוברים גופו הקטן נהיה גבוה יותר! כשהאור נעלם אתה במקום אושווואט עומד פוקימון חדש
    "דיווט!" הפוקימון קורא וניקולס מביט בדיווט בהתלהבות. "ידעתי שזה יקרה עכשיו". כעת לדיווט יש שני צדפים, אותם הוא לוקח ובזריזות מצוינת דיווט רץ מצד לצד ומתחמק מהסלעים של בולדור ופוגע בבולדור פעמיים ומכאיב לו מאוד. עם ההתפתחות זריזות הרגליים של אושוואוט השתפרה. מה תעשה?

15. מנהל למופת! (לשעבר)

דרו-

באמת? אז לא ידעתי חחח לדעתי יש גם מים בתוך הסילון עצמו, כי כשהבוויזל של אש השתמש בסילון אקווה והקפיא אותו כל הסילון היה קפוא ובוויזל לא יכל לצאת, מה שאומר שגם בתוך הסילון היו מים. אם היה בתוך הסילון עבר בוויזל לא היה נשאר בתוכו.
    "אוי לא, אושאווט קום בבקשה. אתה מסוגל!" אתה מבקש מאושוואוט להתעשת במהירות. "אושאווט השתמש בסילון אקווה, אל בולדור. וכשאתה מגיע הוסף גם צדף תער ושסף אותו בעצמה רבה!" אתה אומר ואושוואוט עושה כמבוקשך. אושוואווט פוגע בסילון אקווה בבולדור שנופל אחורנית. אושוואוט נמצא כעת באוויר, לא תוקף בצדף תער. אושוואוט נוחת על הקרקע, עומד ומסתובב אליך, מחייך ואומר בקול חמוד "אושוואוט" ופתאום אושוואוט מתחיל לזהור!! כל גופו הקטן של אושוואוט זוהר בלבן, ואתה שם לב שככל שהרגעים עוברים גופו הקטן נהיה גבוה יותר! כשהאור נעלם אתה במקום אושווואט עומד פוקימון חדש
    "דיווט!" הפוקימון קורא וניקולס מביט בדיווט בהתלהבות. "ידעתי שזה יקרה עכשיו". כעת לדיווט יש שני צדפים, אותם הוא לוקח ובזריזות מצוינת דיווט רץ מצד לצד ומתחמק מהסלעים של בולדור ופוגע בבולדור פעמיים ומכאיב לו מאוד. עם ההתפתחות זריזות הרגליים של אושוואוט השתפרה. מה תעשה?
    וואלה לא ידעתי... זה מה שלמדתי בגיאוגרפיה שנה שעברה חחחח. שסילון הוא כלכך חזק ומהיר כי יש בו הרבה אוויר.
    ~~~~~
    "אני לא מאמין! זה דיוואט! התפתח עכשיו זה אדיר!!!" אקרא בהתרגשות והתלהבות גדולים מאוד. "קדימה דיוואט בו נסיים אתזה! השתמש במיקוד אנריגה, ואז רוץ בזיגזג והתחמק מהתקפותיו, במקרה הצורך חתוך את הסלע לשתיים עם צדף תער. ואז כשאתה קרוב קפוץ מעל בולדור והסתובב באוויר. בדיוק שאתה מעליו שלח מטווח אפס אקדח מים בכל הכוח!!!" אדריך אותו למהלך סופי קח אקווה.

.

עמוד 40 מתוך 72 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •