Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 72 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1073
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1501188]גרייס-
    חחחח את יכולה לשחרר אותו, הכל בסדר.
    אליס שומעת את מה שאמרת לה ופרצוף אסרטיבי עולה בפניה "קדימה. ניפגש שם מחר" אליס אומרת ונעלמת. את זורקת פוכדור על סקווירטל שנשאב לתוך הפוכדור ונתפס. תפסת סקווירטל! אך הפוכדור נעלם. (הוא נשלח לפרופסור. תצטרכי לשלוח את אחד מהפוקימונים שלך אליו. הוא יכול גם להישלח לבית של ההורים שלך) את והפוקימונים שלך ממשיכים ללכת לעיר גולשרונד עש אתם מגיעים. העיר עצמה שקטה בגלל השעה המאוחרת. את והפוקימונים שלך נכנסים ללובי של מרכז הפוקימונים ומקבלים מפתח לחדר. את מתקלחת, מצחצחת שיניים וחובשת פיג'ימה. את וכל הפוקימונים שלך בלי פיצ'ו מתכרבלים על המיטה ביחד, פרוותה הנעימה להפליא של פורט נעימה לראשך אפילו יותר מהכרית עצמה, וכולכם מתחילים להיות מנומנמים ואתם נרדמים. למחרת בבוקר אתם מתעוררים. השמש זורחת ויום חדש בפתח. מה תעשי?

'אני אשאיר את סקווירטל אצל הפרופסור לבינתיים. אני לא רוצה להיפרד מאף אחד מהשותפים שלי נכון לעכשיו, גם לא לקצת' אחשוב לעצמי. ראשית, אוציא את פיקאצ'ו מהפוקדור ואציג לפניו את כולם ואת עצמי. "אני פחות אוהבת שאתם בפוקדורים, אז אתה מוזמן להישאר מחוץ לו פה איתנו!" אומר לפיצ'ו בחיוך. לאחר מכן, אלך עם כל הפוקימונים שלי לחקור את העיר ולראות מה יש לעשות בה. 'הבטחתי לאליס שאלחם בה היום' אזכר לפתע ואלך לחפש את אליס.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    גרייס-
    את מחליטה שהכי טוב לעכשיו הוא להשאיר את סקווירטל אצל הפרופסור, נקשרת מאוד לצוות שלך ואת לא רוצה להיפרד מאף אחד מהם לזמן הקרוב. כולכם מתעוררים ומתמחים על המיטה בעייפות, פאנפי נח על פורט, קווילבה מתנגח בכרית ואילו מיסדריווס ואיווי ישנים ביחד על השמיכה הנעימה. כשאת מתעוררת והם עדיין משתדלים להישאר במיטה כמה שאפשר, חיוך מלא אהבה עולה בך, את מחליטה לקחת את היומן שלך, ולצייר ציור של כולם על המיטה לאחר 20 דקות ארוכות של מחיקות ותיקונים את מצליחה לצייר באופן טוב מאוד את הפוקימונים שלך על המיטה שלהם. מזכרת לימי המסע שלכם. את כמובן לא מוותר על לצלם תמונות הפוקידע שלך. אחרי שכולם מתעוררים ואת מצחצחת שיניים ומתלבשת בהתאם את משחררת את פיצ'ו הנראה ביישן מאוד לראות את כולם. הפוקימוני םשלך מתקרבים אליו ומתחילים לדבר איתו בפוקימונית, מרגיעים אותו שהכל בסדר ושהוא ביחד איתם. פיצ'ו מחייך באיטיות ונראה שהוא מרגיש בביטחון. את לא רוצה להחזיר אותם לפוכדורים ואת מחליטה להסתובב בעיר. העיר כשלעצמה פשוט נהדרת. מזרקות מים יפות, רוח נעימה ושמש בוקר חמימה מקבלת אתכם לעיר גולדרונד. אתם מבינים שיש קניון גדול בעיר, מרכז אימונים, קזינו מפואר, מגדל רדיו מפורסם ואת אזור המגדלים. את נזכרת במה שאבא של הילדה שלארביטר חזר אליה אמר לך, ואת מחליטה ללכת לשם קודם. את מגיע לבית קטן ליד אזור מלא בדשא, מקבלים אותך זוג זקנים וכשאת מספרת להם את השם שלך הם נזכרים. "גרייס! תודה רבה לך. עזרת מאוד לאחיינית שלנו. מיד אני חוזר אלייך" הזקן אומר ושניה נעלם וכעבור כמה רגעים חוזר אלייך. "זה בשבילך!" הוא אומר ונותן לך ביצה פוקימונים "זה פוקימון מאוד מיוחד. היא לא תבקע בקרוב, אך לא עוד הרבה זמן" הזקן אומר. אתם עוזבים את המקום וחוזרים לעיר, את נזכרת במה שאליס אמרה לך. את מגיעה למרכז האימונים ומבחינה באליס שנראית עצבנית במיוחד. "איפה זה?! אוף!" היא צועקת וכולם מסתכלים עליה, את מחליטה לגשת אליה ולשאול אותה מה קורה. "התיק שלי! הפוכדורים שלי! הפוקימונים שלי! הוא פשוט נעלם!" אליס רוטנת ונראית לחוצה מאוד. קווילבה מביט על גג אחד הבתים ומבחין בשני שאחד מהם מחזיק בתיק, את מסבה את תשומת ליבה של אליס והיא צועקת באושר. "זה התיק שלי!!" אך כשהמורקרואים מבחינים בה הם פשוט מתעופפים לכיוון אחר של העיר עם התיק. "אוף! אני חייבת את התיק!" אליס קוראת ומתחילה לרוץ אחריהם. מה תעשי?

דרו-
    חחח כן אתה יכול לצפות בזה ולראות בעצמיך
    אתה לא מאמין למראה עינייך. אושווואט, הפוקימון ההתחלתי שלך, סופסוף התפתח
    "אני לא מאמין! זה דיוואט! התפתח עכשיו זה אדיר!!!". "קדימה דיוואט בו נסיים אתזה! השתמש במיקוד אנריגה, ואז רוץ בזיגזג והתחמק מהתקפותיו, במקרה הצורך חתוך את הסלע לשתיים עם צדף תער. ואז כשאתה קרוב קפוץ מעל בולדור והסתובב באוויר. בדיוק שאתה מעליו שלח מטווח אפס אקדח מים בכל הכוח!!!" אתה אומר בהתרגשות ודיווט מהנהן במהירות. דיווט עומד במקום ועוצם את עיניו וממקד את האנרגיה שלו. בולדור זורק אבנים נוספות ואף יורה תותח פלאש אך גם ממנו דיווט מתחמק במיומנות מופלאה. קופץ, ואפילו עושה סלטה באוויר! את שאר הסלעים דיווט שובר בעוצמה בעזרת שני הצדפים שלו אותם הוא מתמרן בזריזות ידיים ומקפיץ אותם מיד ליד. דיווט שולח אקדח מים אימתני במיוחד שפוגע בבולדור וכמעט מעלף אותו. במאמץ אחרון בולדור פוגע בדיווט עם אבן אך לפתע את דיווט מתחיל להקיף אור אדום, דיווט מתמרן במהירות מצד לצד ופוגע בבולדור בעוצמה רבה בעזרת הצדפים שלו. דיווט למד נקמה! "דרו דיווט למה נקמה! זו מתקפת לוחם חזקה, והכוח שלה מוכפל אם דיווט נפגע קודם ממתקפה של היריב" ניקולס מסביר לך. בולדור נופל ארצה ומתעלף לחלוטין. "בראיברי הגיע הזמן לסיים את הקרב באמצעות כוח על! (superpower)" ניקולס אומר ואת בראיברי מתחיל להקיף אור אדום שמתנגש בגליילי ומעלף גם אותו. "קרב מצוין", "מזל טוב על ההתפתחות!" מודים לכם שני המאמנים ומחזירים את הפוקימונים שלהם לפוכדורים. אתה ודיווט מתקרבים לניקולס ובראיברי שלו, כשאתה עומד לליד דיווט אתה מתרשם ממש מגופו הגבוה והחזק יותר. "מה אני אגיד דרו. פגישה אחת שלי איתך ותראה כמה התחזקת. תהיה בטוח שהצוות שלך הרבה יותר חזק ממה שהוא" ניקולס אומר לך בחיוך ומלטף את בראיברי שלו. מה תעשה?

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    חחח כן אתה יכול לצפות בזה ולראות בעצמיך
    אתה לא מאמין למראה עינייך. אושווואט, הפוקימון ההתחלתי שלך, סופסוף התפתח
    "אני לא מאמין! זה דיוואט! התפתח עכשיו זה אדיר!!!". "קדימה דיוואט בו נסיים אתזה! השתמש במיקוד אנריגה, ואז רוץ בזיגזג והתחמק מהתקפותיו, במקרה הצורך חתוך את הסלע לשתיים עם צדף תער. ואז כשאתה קרוב קפוץ מעל בולדור והסתובב באוויר. בדיוק שאתה מעליו שלח מטווח אפס אקדח מים בכל הכוח!!!" אתה אומר בהתרגשות ודיווט מהנהן במהירות. דיווט עומד במקום ועוצם את עיניו וממקד את האנרגיה שלו. בולדור זורק אבנים נוספות ואף יורה תותח פלאש אך גם ממנו דיווט מתחמק במיומנות מופלאה. קופץ, ואפילו עושה סלטה באוויר! את שאר הסלעים דיווט שובר בעוצמה בעזרת שני הצדפים שלו אותם הוא מתמרן בזריזות ידיים ומקפיץ אותם מיד ליד. דיווט שולח אקדח מים אימתני במיוחד שפוגע בבולדור וכמעט מעלף אותו. במאמץ אחרון בולדור פוגע בדיווט עם אבן אך לפתע את דיווט מתחיל להקיף אור אדום, דיווט מתמרן במהירות מצד לצד ופוגע בבולדור בעוצמה רבה בעזרת הצדפים שלו. דיווט למד נקמה! "דרו דיווט למה נקמה! זו מתקפת לוחם חזקה, והכוח שלה מוכפל אם דיווט נפגע קודם ממתקפה של היריב" ניקולס מסביר לך. בולדור נופל ארצה ומתעלף לחלוטין. "בראיברי הגיע הזמן לסיים את הקרב באמצעות כוח על! (superpower)" ניקולס אומר ואת בראיברי מתחיל להקיף אור אדום שמתנגש בגליילי ומעלף גם אותו. "קרב מצוין", "מזל טוב על ההתפתחות!" מודים לכם שני המאמנים ומחזירים את הפוקימונים שלהם לפוכדורים. אתה ודיווט מתקרבים לניקולס ובראיברי שלו, כשאתה עומד לליד דיווט אתה מתרשם ממש מגופו הגבוה והחזק יותר. "מה אני אגיד דרו. פגישה אחת שלי איתך ותראה כמה התחזקת. תהיה בטוח שהצוות שלך הרבה יותר חזק ממה שהוא" ניקולס אומר לך בחיוך ומלטף את בראיברי שלו. מה תעשה?
    נקמה?! וואלה את זה לא ציפיתי ללמוד, מגניב!
    ~~~~
    "חחחח... לחלוטין!" אשיב לניקולס ואגרד בראשי מרוצה מעצמי עד מאוד. אחר כך אגש אל דיוואט ואלטף אותו לראשונה כשאני מחוייך ומודה לו על ניצחון ענק ויכולת עוצרת נשימה.
    גם לבולדור ולמאמן היריב אודה על הקרב, הוא בהחלט לא עשה חיים קלים. לאחר מכן אחליט שכולם התאמנו מספיק לעת עתה. דיוואט זה הרגע התפתח, ווירליפד ודרומקה עברו אימונים מפרכים וריולו מככב בקרבות שלי בזמן האחרון. "בוא ניקולס, מגיע לנו להתפנק באיזה מסעדה טובה" ואלך איתו ואזמין האמבורגר עסיסי עם ביצה מלמעלה, צ'יפס ומיץ ענבים קר.
    לאחר מכן אשאל "תגיד יש עוד מקומות מגניבים בעיר הזאת? אולי חנויות אם דברים נחוצים? תוכל להראות לי?"

.

4. מנהל ראשי
    שם: אדם

מאט-
    ראית? גם אם כביכול אתה לא ממשיך במסע או עושה משהו אני משקיע, אם אני במחשב כמובן.
    אתה מחליט לעשות סיבוב בעיר. העיר כלשעצמה נראית פשוט מהממת, הבריזה המגיעה מהים והמראות הנעימים באמת נותנים לך תחושת שמחה וגאווה שהגעת עד לכאן במסע שלך. אתה נכנס למוזיאון הספינות, מביט בשלל רחב של פריטים אשר אפיינו ספינות שטבעו, חפים שניצלו מהמצולות ועוד. אתה מגיע לעמדה עם תמונה בה מצויר השרשרת שהאיש המשוגע הביא לך על הספינה הטרופה ועליה הכיתוב הזה "שרשרת האוקיינוס היא חפץ נדיר ביותר. אגדות וסיפורים מספרים כי המחזיק בה יוכל לקבל כוחות מתחת למים, מספר היסטוריונים מקשרים את השרשרת הזאת לפוקימון קיוגר, אם כי עדיין לא הוכח קשר משמעותי אליו.". אתה מחליט שהגיע הזמן לצאת ולהגיע לאזור התחרויות. בניין התחרויות נמצא צפונית לעיר. אתה נכנס לתוך בניין התחרויות בו המדריכה מסבירה לך שמתחילה ממש כעת תחרות ושהכניסה חינם. אתה מתיישב באחד הכיסאות כשהאולם כולו מואר בצבעים שונים ובאורות, שתי מאמנות נלחמות האחת בשנייה בקרב כפול מרהיב, נוצץ ומלא אפקטים מיוחדים שהמאמנות יוצרות ביחד עם הפוקימונים שלהן. מהצד הראשון עומדים ואילו מהצד האחר מופיעים . בסופו של הקרב המאמנת עם האלטריה והמינון מנצחת וזוכה בסרט, כל הקהל קם על הרגליים כדי להריע לה, וכך גם אתה. תרגילי השילוב של החשמל ומתקפות הדרקון של האלטריה שלה היו בהחלט מדהימות. אתה גם מוחא כפיים למאמנת השניה, שהפגינה ניצוצים ירוקים ופיצוצי עלים יפים ביותר. אתה יוצא מבניין התחרויות ונמצא שוב בעיר. מה תעשה?
    נדהם מהאלטריה של המתאמת, אני מחליט להגביר את האימונים של סוואבלו. דמיינתי לי את הפוקימונים שלי מפותחים והגעתי למסקנה שהגיע הזמן באמת להתאמן שוב.אני חוצה את העיר ומתקדם הלאה לקראת המכון הבא שלי.

5. משתמש מנוסה
    מאט-
    אתה יודע שאתה חייב להתחזק. אתה רוצה שהפוקימונים שלך יתפתחו. אתה יוצא מן העיר צפונה לכיוון המעבר לעיר הבאה. ישנן שתי דרכים להגיע לעיר הבאה: 1)להשכיר אופניים בשביל האופניים (שלצערך סגור כעת בגלל עומס של רוכבים) 2) ללכת הליכה רגלית עד לעיר הבאה. בלתי ברירה אתה מתחיל את השביל הארוך שבנוי על הים. אתה חולף באזור עם הרבה דשא, כשאתה יכול בהתכופפות לגעת במים. אתה רואה מספר פוקימונים על השביל לידך. אתה ממשיך ללכת כחצי שעה, ונראה שאתה רק בחצי הדרך. אתה מוריד זיעה ממצחך כשאתה פתאום שם לב ל שחוסמים את המעבר ומולם על הקרקע שרגלו אינה מגיבה. כנראה הם פצעו אותו. מה תעשה?

דרו-
    תתפלא אבל זאת מתקפת הלחימה היחידה שהוא יכול ללמוד..אין בשר בעולם הזה!

"חחחח... לחלוטין!" אתה משיב לניקולס. אתה מלטף את ראשו של דיווט. דיווט כעת הרבה יותר גבוה ממה שהיה, ואתה לאט לאט מסתגל לצורה החדשה שלו. "דיוו דיווט!" דיווט אומר בביטחון. אתה מודה למאמן ולבולדור על הקרב ואתה שואל את ניקולס בנימוס אם הוא ירצה להישאר לאכול איתך ארוחת צהריים. "אני מכיר מקום טוב מאוד.מקומות מיוחדים? או יש כל כך הרבה. לא נספיק ללכת לכולם." ניקולס אומר לך ולוקח אתכם למסעדת פסטות טעימה במיוחד! אתה וניקולס נכנסים מיד אך אתם שומעים את צעקות הטבחים. עיניכם מביטים זה על זה ואתם לא מבינים מה התרחש, לרגע אתם שוקלים את האפשרות שמדובר בצוות פלזמה, אתה כבר כמעט שולף את הפוכדור של ווירליפד כשאתם נכנסים למטבח. אתם רואים את הטבחית
    ואת אחד המנקים צועקים בבהלה כש-ענקי ו- אוכלים את כל האוכל!. "תעזרו לנו! לא יהיה לנו מה להגיש לסועדים" הטבחית מתחננת אליכם כשנורלקס ומאנצ'לאנקס זוללים את הבצק הפריך מהתנור. מה תעשה?

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    "פוקדור, צא!" אתה צועק כשהפוכדור נזרק ושואב פנימה את טראפינץ'. לאחר כמה נדנודים הפוכדור נעצר. תפסת טראפינץ'! מה תעשה?
    "מעולה, תפסתי טראפינץ'!" אקרא בהתרגשות ואכניס את הפוקדור לתיקי. "כדאי לתת לו לנוח וגם להירגע קצת לפני שאני מוציא אותו. קדימה לוטאד, אנחנו ממשיכים בתוכנית"

7. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    צירפתי את סטיבן לרשימת קציני המבחן. אתה מוזמן לקרוא עליו שם.

אתה שמח על התפיסה שלך, ומחליט ביחד עם לוטאד להמשיך בדרך בתוך המערה. אתם רואים כיתובים על הקיר. מן שפה מוזרה שכזאת. יחד עם המילים המוזרות ישנם ציורים של שני פוקימונים גדולים במיוחד, הנראים מפחידים מאוד. אתה מגיע לחלק עמוק של המערה, ומבחין במספר פוקימונים נוסף כשלפתע סטיבן מסתכל עליך. "הגעת לפה. כל הכבוד" סטיבן אומר לך בחיוך. "בוא לכאן. אני רוצה שתראה משהו" סטיבן מושיט את ידו ומסמן לך להגיע אליו, אתה ולוטאד מעיפים מבט על הפוקימונים וממשיכים לכיוונו של סטיבן שעומד ליד ציור מפורט ומרשים מאוד, של סוג של פוקימון גדול העומד במרכז שני הפוקימונים הענקיים שאת ציוריהם ראית ממקודם, סטיבן לוקח את ידו הימנית ועובר על הציורים באצבעו. "אלו הם קיוגר וגראודון. קיוגר הוא ריבון האוקיינוסים. יכול לחיות שנים מתחת לפני המים ולעולם לא להיחשף. היצור השני הוא גראודון, ריבון האדמה. חום אינו מפריע לו כלל והוא יכול לרבוץ בתוך הרי הגעש החמים ביותר בכדור הארץ שלנו. לשחות בין הלבה הרותחת מבלי שיפריע לו בכלל." סטיבן עוצר ומרים את ראשו. לעבר הציור של הפוקימון השלישי, שנראה משכין שלום בין השניים. "שני הפוקימונים האלו. הם ביריבות מתמדת. לא מפסיקים לעולם. אבל הפוקימון הזה, רייקוזה. ריבון השמיים. את חייו מעביר בחלל החיצון, שכל כך רחוק מכאן, משקיף על העולם שלנו. הוא מתערב רק כשיש כאוס. פעם היה כאוס כזה..ורייקוזה הציל את המצב. אני חושש שצוות מגמה, ששואף לשעבד את גראודון, וצוות אקווה השולט לשעבד את קיוגר, נאבקים במאמץ לשלוט על הפוקימונים האלו כדי לגרום לכאוס, שיגרום לזימונו של רייקוזה לכדור הארץ שלנו עוד פעם, בפעם הזאת הם מתכוננים לתקוף אותו. ולעבד את ריבון השמיים גם." סטיבן אומר בקול שקול ורציני ומסובב את ראשו אליך. "זה משהו שאסור לנו שיקרה. בגלל זה אתה ואני נמצאים במשימה הזאת. סיפרתי לך כבר שיש נער נוסף במחוז שלנו (אדם) שהוכתר למשימה הזאת בדיוק כמוך. כל אחד ממכם יתמקד בצוות אחר, מי יודע אולי תיפגשו. אני רק רוצה להבהיר לך שתצטרך להילחם ולהתחזק כמה שיותר. בעיירה דיופורד אין פעילות. הצוותים איבדו אינטרס במערה הזאת. אתה חייב להמשיך הלאה לעיר סלאטפורט. בכל הכוח. אך קודם תצטרך לנצח את המכון השני שלך. אני חושב שהפוקימונים שלך מוכנים לכך." סטיבן מסביר לך. "ראיתי שהסתכלת על הארון ההוא בעניין.. האמת שתכננתי לתת לך פוקימון מתכת משלי. אבל אם אתה רוצה לתפוס את הארון ההוא אתה יותר ממוזמן. הוא נראה חזק במיוחד. שני פוקימוני מתכת זה לא דבר נוראי בצוות, תמיד אפשר להחליף בינהם. אבל אני בטוח שהבחירה כל כך קשה. יש כל כך הרבה! סיזור, סטיליקס מאגנזון..כשיהיו לך יותר משישה פוקימונים הפוקימונים שלך יישלחו ישירות לאחוזה שלי. שם הם יוכלו לנוח ולהתאמן." סטיבן מסביר לך בחיוך. "יש עוד משהו שתרצה לדעת? לפני שאתה מאתגר את המכון השני?" סטיבן שואל בנימוס ומעיף חיוך ללוטאד. "הבחור כאן מאוד חזק. אני צופה לו התפתחות בקרוב. אני מניח שאחרי המכון השני." סטיבן אומר, אתה לא יודע עד כמה זה באמת יקרה, אך אלוף הליגה סטיבן בעל ניסיון עצום באימון פוקימונים. נראה שהוא יודע על מה הוא מדבר. מה תעשה?

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    צירפתי את סטיבן לרשימת קציני המבחן. אתה מוזמן לקרוא עליו שם.
    אתה שמח על התפיסה שלך, ומחליט ביחד עם לוטאד להמשיך בדרך בתוך המערה. אתם רואים כיתובים על הקיר. מן שפה מוזרה שכזאת. יחד עם המילים המוזרות ישנם ציורים של שני פוקימונים גדולים במיוחד, הנראים מפחידים מאוד. אתה מגיע לחלק עמוק של המערה, ומבחין במספר פוקימונים נוסף כשלפתע סטיבן מסתכל עליך. "הגעת לפה. כל הכבוד" סטיבן אומר לך בחיוך. "בוא לכאן. אני רוצה שתראה משהו" סטיבן מושיט את ידו ומסמן לך להגיע אליו, אתה ולוטאד מעיפים מבט על הפוקימונים וממשיכים לכיוונו של סטיבן שעומד ליד ציור מפורט ומרשים מאוד, של סוג של פוקימון גדול העומד במרכז שני הפוקימונים הענקיים שאת ציוריהם ראית ממקודם, סטיבן לוקח את ידו הימנית ועובר על הציורים באצבעו. "אלו הם קיוגר וגראודון. קיוגר הוא ריבון האוקיינוסים. יכול לחיות שנים מתחת לפני המים ולעולם לא להיחשף. היצור השני הוא גראודון, ריבון האדמה. חום אינו מפריע לו כלל והוא יכול לרבוץ בתוך הרי הגעש החמים ביותר בכדור הארץ שלנו. לשחות בין הלבה הרותחת מבלי שיפריע לו בכלל." סטיבן עוצר ומרים את ראשו. לעבר הציור של הפוקימון השלישי, שנראה משכין שלום בין השניים. "שני הפוקימונים האלו. הם ביריבות מתמדת. לא מפסיקים לעולם. אבל הפוקימון הזה, רייקוזה. ריבון השמיים. את חייו מעביר בחלל החיצון, שכל כך רחוק מכאן, משקיף על העולם שלנו. הוא מתערב רק כשיש כאוס. פעם היה כאוס כזה..ורייקוזה הציל את המצב. אני חושש שצוות מגמה, ששואף לשעבד את גראודון, וצוות אקווה השולט לשעבד את קיוגר, נאבקים במאמץ לשלוט על הפוקימונים האלו כדי לגרום לכאוס, שיגרום לזימונו של רייקוזה לכדור הארץ שלנו עוד פעם, בפעם הזאת הם מתכוננים לתקוף אותו. ולעבד את ריבון השמיים גם." סטיבן אומר בקול שקול ורציני ומסובב את ראשו אליך. "זה משהו שאסור לנו שיקרה. בגלל זה אתה ואני נמצאים במשימה הזאת. סיפרתי לך כבר שיש נער נוסף במחוז שלנו (אדם) שהוכתר למשימה הזאת בדיוק כמוך. כל אחד ממכם יתמקד בצוות אחר, מי יודע אולי תיפגשו. אני רק רוצה להבהיר לך שתצטרך להילחם ולהתחזק כמה שיותר. בעיירה דיופורד אין פעילות. הצוותים איבדו אינטרס במערה הזאת. אתה חייב להמשיך הלאה לעיר סלאטפורט. בכל הכוח. אך קודם תצטרך לנצח את המכון השני שלך. אני חושב שהפוקימונים שלך מוכנים לכך." סטיבן מסביר לך. "ראיתי שהסתכלת על הארון ההוא בעניין.. האמת שתכננתי לתת לך פוקימון מתכת משלי. אבל אם אתה רוצה לתפוס את הארון ההוא אתה יותר ממוזמן. הוא נראה חזק במיוחד. שני פוקימוני מתכת זה לא דבר נוראי בצוות, תמיד אפשר להחליף בינהם. אבל אני בטוח שהבחירה כל כך קשה. יש כל כך הרבה! סיזור, סטיליקס מאגנזון..כשיהיו לך יותר משישה פוקימונים הפוקימונים שלך יישלחו ישירות לאחוזה שלי. שם הם יוכלו לנוח ולהתאמן." סטיבן מסביר לך בחיוך. "יש עוד משהו שתרצה לדעת? לפני שאתה מאתגר את המכון השני?" סטיבן שואל בנימוס ומעיף חיוך ללוטאד. "הבחור כאן מאוד חזק. אני צופה לו התפתחות בקרוב. אני מניח שאחרי המכון השני." סטיבן אומר, אתה לא יודע עד כמה זה באמת יקרה, אך אלוף הליגה סטיבן בעל ניסיון עצום באימון פוקימונים. נראה שהוא יודע על מה הוא מדבר. מה תעשה?
    "וואו..." אומר בזמן שאסתכל בתדהמה על הציורים של גראודון, קיוגר וראיקווזה. "אם יש שני צוותים, אני מניח שיהיה הגיוני ששני מאמנים יהיו חלק מהתוכניות הזאת, מכיוון שצריך לעצור את שניהם." אומר לסטיבן בזמן שאסתכל על הארון שעליו הוא דיבר. "כן, ארון באמת יכול להיות שימושי. מצד שני, רק תפסתי את טראפינץ'. ואני רוצה להתמקד בלפתח אותו, את טורצ'יק ולוטאד לפחות פעם אחת לפני שאני תופס עוד פוקימונים לצוות." אומר לו. "רגע, אמרת שתיתן לי פוקימון מתכת משלך? איזה?" אומר בהתלהבות ואתנצל מאוחר יותר. "אני מצטער על ההתלהמות. זה פשוט... אני מניח, שלקבל פוקימון מאומן ממך זה כבוד אדיר. בכל מקרה, אני ולוטאד צריכים להמשיך לקרב המכון בדיופורד."

9. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    אתה מביט בציורים וסטיבן מבין את הרצון שלך קודם לאמן את הפוקימונים שלך. "הפוקימון שרציתי לתת לך הוא מתכתי, אך יצטרל את האימונים שלך. אתן לך אותו בהמשך". סטיבן אומר. אתה מסביר לסטיבן שעליך ללכת למכון והוא מהנהן באישור. "כן. לך לשם. אני אשאר כאן קצת" סטיבן אומר ואתה ולוטאד יוצאים מהמערה ומשאירים שם את סטיבן לחשוב. אתה נכנס למכון ופוגש את מנהיג המכון שלוקח אותך לזירת הקרב, שהיא זירת קרב בלי שום אלמנט סביבתי. "בהצלחה!" מנהיג המכון אומר, שלאחר שיחה קצרה איתו אתה מבין כי קוראים לו בראולי. בראולי משחרר פוקימון כחול ולבן העומד על שתי רגליו, אתה מבין מהפוקידע שמדובר במדיטייט. מה תעשה?

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    מאט-

דרו-

"חחחח... לחלוטין!" אתה משיב לניקולס. אתה מלטף את ראשו של דיווט. דיווט כעת הרבה יותר גבוה ממה שהיה, ואתה לאט לאט מסתגל לצורה החדשה שלו. "דיוו דיווט!" דיווט אומר בביטחון. אתה מודה למאמן ולבולדור על הקרב ואתה שואל את ניקולס בנימוס אם הוא ירצה להישאר לאכול איתך ארוחת צהריים. "אני מכיר מקום טוב מאוד.מקומות מיוחדים? או יש כל כך הרבה. לא נספיק ללכת לכולם." ניקולס אומר לך ולוקח אתכם למסעדת פסטות טעימה במיוחד! אתה וניקולס נכנסים מיד אך אתם שומעים את צעקות הטבחים. עיניכם מביטים זה על זה ואתם לא מבינים מה התרחש, לרגע אתם שוקלים את האפשרות שמדובר בצוות פלזמה, אתה כבר כמעט שולף את הפוכדור של ווירליפד כשאתם נכנסים למטבח. אתם רואים את הטבחית
    ואת אחד המנקים צועקים בבהלה כש-ענקי ו- אוכלים את כל האוכל!. "תעזרו לנו! לא יהיה לנו מה להגיש לסועדים" הטבחית מתחננת אליכם כשנורלקס ומאנצ'לאנקס זוללים את הבצק הפריך מהתנור. מה תעשה?
    למחוק תתגובה, סליחה על הדאבל!!!

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    מאט-

דרו-

חחח גאון! איזה מגניב!!!
    ~~~~
    ״מזה?!?!״ אומר ואשלוף בכל המהירות את הפוקדע. בחצי אוזן אסרוק ואקשיב כשאוציא החוצה את ריולו ו-ווירליפד.
    אנסה לדבר אל השתיים הזללנים הללו ולנסות להרגיע אותם. ואשאל את ניקולס אם ישלו תכנית.
    לבסוף אם לא אצליח אפקוד בנחישות ״ווירליפד השתמש בטיל סיכות על סנורלקס, ריולו העף בבום את מאנצ׳לקז עם כפת כוח!״

12. משתמש מנוסה
    דרו-
    חחחח
    ״מזה?!?!״ אתה אומר מופתע לגמרי. אתה שולף את הפוקידע ומבין כי מדובר בסנורלאקס ובמנצ'לנקס. שני פוקימונים המגיעים מקנטו ועל תאבונם הענקי. אתה משחרר את וורילפד וריולו שדי מופתעים גם הם מהסיטואציה הלא נעימה. אתה מנסה לדבר עם הפוקימונים, ניגש לסרנולאקס הענקי ונוגע בגופו הרך והשמן, אך הוא בשלו. הוא רק עסוק בלאכול בצק פריך ולחם אפוי. אתה מבין שלא יצא לך כלום. בלית ברירה אתה פוקד על הפוקימונים שלך לתקוף עד שניקולס עוצר בעדך. "מה פתאום. אתה רוצה להרוס להם את המטבח?". "אני מקווה שאת לא צריכה את זה" ניקולס אומר ולוקח מהטבחית את מגש הלחמניות החמות. "אם תצליח להוציא אותם מכאן אני אוכל להכין עוד. אם יישאר לי בצק!" הטבחית אומרת בלחץ ומגישה לניקולס את המגש. "יוואו! חמודים שמנמנים!" ניקולס אומר לשני הפוקימונים שריח הלחמניות הטריות מגרה את חוש הריח שלהם. "סנור..לאקס" סנורלאקס אומר בקול איטי ונמוך. שני הפוקימונים נמשכים אחרי הלחמניות ומתחילים לעקוב אחרי ניקולס. אתה והפוקימונים שלך יוצאים מהמסעדה ועומדים ליד ניקולס והמגש כשניקולס מבקש ממך בנימוס להחזיק אותו. "אני צריך לשחרר חברה שתעזור לי כאן" ניקולס אומר וזורק פוכדור ממנו יוצאת פוקימונית מעופפת נוספת
    שבשניה שהיא משוחררת מהפוכדור היא פורשת את כנפיה ומתחילה להפגין מספר תרגילים אתלטיים באוויר. אתה מבין שהפוקימונית מוכשרת מאוד. "סוואבט אני חייב את העזרה שלך כאן יקירה. תהפנטי בעזרת היפנוזה את סנורלאקס ומנאצ'לאנקס לעקוב אחרי הלחמניות" ניקולס מבקש מסוואבט. "סווו סוואבט!" סוובט קוראת ועיניה מתחילות לזהור בכחול וכך גם עיניהם של סנורלאקס ומאצ'לאנקס. ניקולס לוקח ממך את מגש הלחמניות ואתם כולכם מתחילים ללכת ברחובות העיר. "עשיתי את זה כי מי יודע מה היינו פוגשים בדרך. יש המון מסעדות באזור הזה, הם היו יכולים לראות אוכל אחר שהיה מעניין אותם" ניקולס מסביר לך וזה נכון. אתם עוברים ברחוב הומה מסעדות ואנשים רבים מביטים בכם בחוסר הבנה. אם מישהו מתחיל לצחוק סוואבט מתחילה להתעצבן מעט ומהפנטת אותו לחזור לעיסוקיו. "סוואבט. מה אמרנו? זה בסדר שאנשים אחרים צוחקים עלינו." ניקולס מסביר לפוקימונית שלו בחיוך ובאהבה רבה. נשמע שהוא באמת אוהב את הפוקימונים שלו מהצורה בה הוא מתייחס ומדבר אליהם. אתם ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים לבית עם חצר גדולה מאוד. אתה קורא את שלט הכניסה שעליו כתוב. "בית מחסה ומקלט לפוקימונים באשר הם". אתה נהיה סקרן בקשר למקום וכשאתם נכנסים אתם רואים שמדבר עם שני שוטרים ונראה מאושר כשהוא מבחין בכם. "הנה הם! תודה לכם שוטרים. לא אצטרך את העזרה שלכם עוד" האיש הזקן אומר בחיוך וניגש אליכם. ניקולס מניח את מגש הלחמניות ומורה לסוואבט להוציא את סנורלאקס ומאנצ'לאקס מהשפעת ההיפנוזה. שני הפוקימונים מתפקסים ואוכלים את הלחמניות בהנאה רבה. "אתה מבין דרו. זה בעצם בית אימוץ לפוקימונים. העיר הזאת ידועה בטוב ליבה. יש במקום הזה המון מתנדבים שעוזרים להחזיק את המקום ולשקם את הפוקימונים. מגיעים לכאן פוקימונים שעברו התעללויות, ננטשו, נפגעו מצוות פלזמה ועוד שלל סיפורים דומים. חלק משחררים לטבע וחלק מאמצים" ניקולס מסביר לך ברצינות. אתה מביט סביב ומבחין שמנקרים לחם מהקרקע שמתנדבת נחמדה מפוררת להם ואילו אתה מבחין שמול אחד הקירות של בית המחסה עומדים ו- שמשחקים עם כדור טניס. פעם אחר פעם כל פוקימון פוגע בכדור הטניס ופוגע בקיר. אתה מבחין שמבין כולם טדיאורסה מתגלה כפוקימון אתלטי במיוחד, מהיר וזריז שמשתמש בציפורניים שלו מצליח לפגוע בכל הנפת כדור של שני החברים שלו. כשפאצ'יריסו נופלת טדיאורסה מיד רץ לעזור לה. אתה מבין שהפוקימון הזה בעל אופי טוב. מבטיכם נפגשים וטדיאורסה מחייך מעט אך ממשיך לשחק עם חבריו. ניקולס שם לב שאתה מביט בו. "משהו מעניין?" הוא שואל בחיוך. מה תעשה?

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    חחחח
    ״מזה?!?!״ אתה אומר מופתע לגמרי. אתה שולף את הפוקידע ומבין כי מדובר בסנורלאקס ובמנצ'לנקס. שני פוקימונים המגיעים מקנטו ועל תאבונם הענקי. אתה משחרר את וורילפד וריולו שדי מופתעים גם הם מהסיטואציה הלא נעימה. אתה מנסה לדבר עם הפוקימונים, ניגש לסרנולאקס הענקי ונוגע בגופו הרך והשמן, אך הוא בשלו. הוא רק עסוק בלאכול בצק פריך ולחם אפוי. אתה מבין שלא יצא לך כלום. בלית ברירה אתה פוקד על הפוקימונים שלך לתקוף עד שניקולס עוצר בעדך. "מה פתאום. אתה רוצה להרוס להם את המטבח?". "אני מקווה שאת לא צריכה את זה" ניקולס אומר ולוקח מהטבחית את מגש הלחמניות החמות. "אם תצליח להוציא אותם מכאן אני אוכל להכין עוד. אם יישאר לי בצק!" הטבחית אומרת בלחץ ומגישה לניקולס את המגש. "יוואו! חמודים שמנמנים!" ניקולס אומר לשני הפוקימונים שריח הלחמניות הטריות מגרה את חוש הריח שלהם. "סנור..לאקס" סנורלאקס אומר בקול איטי ונמוך. שני הפוקימונים נמשכים אחרי הלחמניות ומתחילים לעקוב אחרי ניקולס. אתה והפוקימונים שלך יוצאים מהמסעדה ועומדים ליד ניקולס והמגש כשניקולס מבקש ממך בנימוס להחזיק אותו. "אני צריך לשחרר חברה שתעזור לי כאן" ניקולס אומר וזורק פוכדור ממנו יוצאת פוקימונית מעופפת נוספת
    שבשניה שהיא משוחררת מהפוכדור היא פורשת את כנפיה ומתחילה להפגין מספר תרגילים אתלטיים באוויר. אתה מבין שהפוקימונית מוכשרת מאוד. "סוואבט אני חייב את העזרה שלך כאן יקירה. תהפנטי בעזרת היפנוזה את סנורלאקס ומנאצ'לאנקס לעקוב אחרי הלחמניות" ניקולס מבקש מסוואבט. "סווו סוואבט!" סוובט קוראת ועיניה מתחילות לזהור בכחול וכך גם עיניהם של סנורלאקס ומאצ'לאנקס. ניקולס לוקח ממך את מגש הלחמניות ואתם כולכם מתחילים ללכת ברחובות העיר. "עשיתי את זה כי מי יודע מה היינו פוגשים בדרך. יש המון מסעדות באזור הזה, הם היו יכולים לראות אוכל אחר שהיה מעניין אותם" ניקולס מסביר לך וזה נכון. אתם עוברים ברחוב הומה מסעדות ואנשים רבים מביטים בכם בחוסר הבנה. אם מישהו מתחיל לצחוק סוואבט מתחילה להתעצבן מעט ומהפנטת אותו לחזור לעיסוקיו. "סוואבט. מה אמרנו? זה בסדר שאנשים אחרים צוחקים עלינו." ניקולס מסביר לפוקימונית שלו בחיוך ובאהבה רבה. נשמע שהוא באמת אוהב את הפוקימונים שלו מהצורה בה הוא מתייחס ומדבר אליהם. אתם ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים לבית עם חצר גדולה מאוד. אתה קורא את שלט הכניסה שעליו כתוב. "בית מחסה ומקלט לפוקימונים באשר הם". אתה נהיה סקרן בקשר למקום וכשאתם נכנסים אתם רואים שמדבר עם שני שוטרים ונראה מאושר כשהוא מבחין בכם. "הנה הם! תודה לכם שוטרים. לא אצטרך את העזרה שלכם עוד" האיש הזקן אומר בחיוך וניגש אליכם. ניקולס מניח את מגש הלחמניות ומורה לסוואבט להוציא את סנורלאקס ומאנצ'לאקס מהשפעת ההיפנוזה. שני הפוקימונים מתפקסים ואוכלים את הלחמניות בהנאה רבה. "אתה מבין דרו. זה בעצם בית אימוץ לפוקימונים. העיר הזאת ידועה בטוב ליבה. יש במקום הזה המון מתנדבים שעוזרים להחזיק את המקום ולשקם את הפוקימונים. מגיעים לכאן פוקימונים שעברו התעללויות, ננטשו, נפגעו מצוות פלזמה ועוד שלל סיפורים דומים. חלק משחררים לטבע וחלק מאמצים" ניקולס מסביר לך ברצינות. אתה מביט סביב ומבחין שמנקרים לחם מהקרקע שמתנדבת נחמדה מפוררת להם ואילו אתה מבחין שמול אחד הקירות של בית המחסה עומדים ו- שמשחקים עם כדור טניס. פעם אחר פעם כל פוקימון פוגע בכדור הטניס ופוגע בקיר. אתה מבחין שמבין כולם טדיאורסה מתגלה כפוקימון אתלטי במיוחד, מהיר וזריז שמשתמש בציפורניים שלו מצליח לפגוע בכל הנפת כדור של שני החברים שלו. כשפאצ'יריסו נופלת טדיאורסה מיד רץ לעזור לה. אתה מבין שהפוקימון הזה בעל אופי טוב. מבטיכם נפגשים וטדיאורסה מחייך מעט אך ממשיך לשחק עם חבריו. ניקולס שם לב שאתה מביט בו. "משהו מעניין?" הוא שואל בחיוך. מה תעשה?
    ״לא כלום האמת, סתם הוא ממש חמוד״ אומר ואסיט ממנו את מבטי באיטיות. אביט הלוך ושוב על סנורלקס וחברו הזללנים. שלא מתחילים שוב לעורר צרות ומהומה.
    ״וואוו... זה מקום אדיר! ממש מיוחד בעיניי, יש למקום הזה חשיבות רבה ופוקימונים נהדרים להציע זה בטוח, מי יסד את המקום? וכמה זמן הוא כבר עומד?״ אתעניין. ואמשיך לטייל עם ניקולס והבחור הזקן ברחבי החצר הזו.

14. משתמש מנוסה
    דרו-
    זה הכל? חשבתי שאתה ממש רוצה טדיאורסה.
    ״לא כלום האמת, סתם הוא ממש חמוד״ אתה משיב לניקולס שמהנהן וממשיך להביט בטדיאורסה בעניין. ״וואוו... זה מקום אדיר! ממש מיוחד בעיניי, יש למקום הזה חשיבות רבה ופוקימונים נהדרים להציע זה בטוח, מי יסד את המקום? וכמה זמן הוא כבר עומד?״ אתה שואל את בעל המקום. "אני הקמתי אותו..לפני 20 שנה. אשתי עובדת באזור המטבח ואני מנהל את כל עניין המנהלי. יש כאן פוקימונים ומתנדבים נפלאים" האיש הזקן מספר בזמן שאתם מתהלכים בחצר, ומבחינים גם ב-
    מה תעשה?

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    זה הכל? חשבתי שאתה ממש רוצה טדיאורסה.
    ״לא כלום האמת, סתם הוא ממש חמוד״ אתה משיב לניקולס שמהנהן וממשיך להביט בטדיאורסה בעניין. ״וואוו... זה מקום אדיר! ממש מיוחד בעיניי, יש למקום הזה חשיבות רבה ופוקימונים נהדרים להציע זה בטוח, מי יסד את המקום? וכמה זמן הוא כבר עומד?״ אתה שואל את בעל המקום. "אני הקמתי אותו..לפני 20 שנה. אשתי עובדת באזור המטבח ואני מנהל את כל עניין המנהלי. יש כאן פוקימונים ומתנדבים נפלאים" האיש הזקן מספר בזמן שאתם מתהלכים בחצר, ומבחינים גם ב-
    מה תעשה?
    ״זה באמת מרגש. אני בהחלט מקווה, שכל אחד ימצא כאן את המאמן/ת הראוי לו/ה... תודה רבה לך על שהכרת לי את המקום. אם רק תצטרך עזרה כל עוד אני בעיר או פרסום, רק תבקש״ אסביר באדיבות ואחזור אל סוובאט אביט סנורלקס ואהרהר במוחי אם כדי לאתגר פוקימון שכזה

עמוד 41 מתוך 72 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •