גרייס-
את מחליטה שהכי טוב לעכשיו הוא להשאיר את סקווירטל אצל הפרופסור, נקשרת מאוד לצוות שלך ואת לא רוצה להיפרד מאף אחד מהם לזמן הקרוב. כולכם מתעוררים ומתמחים על המיטה בעייפות, פאנפי נח על פורט, קווילבה מתנגח בכרית ואילו מיסדריווס ואיווי ישנים ביחד על השמיכה הנעימה. כשאת מתעוררת והם עדיין משתדלים להישאר במיטה כמה שאפשר, חיוך מלא אהבה עולה בך, את מחליטה לקחת את היומן שלך, ולצייר ציור של כולם על המיטה לאחר 20 דקות ארוכות של מחיקות ותיקונים את מצליחה לצייר באופן טוב מאוד את הפוקימונים שלך על המיטה שלהם. מזכרת לימי המסע שלכם. את כמובן לא מוותר על לצלם תמונות הפוקידע שלך. אחרי שכולם מתעוררים ואת מצחצחת שיניים ומתלבשת בהתאם את משחררת את פיצ'ו הנראה ביישן מאוד לראות את כולם. הפוקימוני םשלך מתקרבים אליו ומתחילים לדבר איתו בפוקימונית, מרגיעים אותו שהכל בסדר ושהוא ביחד איתם. פיצ'ו מחייך באיטיות ונראה שהוא מרגיש בביטחון. את לא רוצה להחזיר אותם לפוכדורים ואת מחליטה להסתובב בעיר. העיר כשלעצמה פשוט נהדרת. מזרקות מים יפות, רוח נעימה ושמש בוקר חמימה מקבלת אתכם לעיר גולדרונד. אתם מבינים שיש קניון גדול בעיר, מרכז אימונים, קזינו מפואר, מגדל רדיו מפורסם ואת אזור המגדלים. את נזכרת במה שאבא של הילדה שלארביטר חזר אליה אמר לך, ואת מחליטה ללכת לשם קודם. את מגיע לבית קטן ליד אזור מלא בדשא, מקבלים אותך זוג זקנים וכשאת מספרת להם את השם שלך הם נזכרים. "גרייס! תודה רבה לך. עזרת מאוד לאחיינית שלנו. מיד אני חוזר אלייך" הזקן אומר ושניה נעלם וכעבור כמה רגעים חוזר אלייך. "זה בשבילך!" הוא אומר ונותן לך ביצה פוקימונים
"זה פוקימון מאוד מיוחד. היא לא תבקע בקרוב, אך לא עוד הרבה זמן" הזקן אומר. אתם עוזבים את המקום וחוזרים לעיר, את נזכרת במה שאליס אמרה לך. את מגיעה למרכז האימונים ומבחינה באליס שנראית עצבנית במיוחד. "איפה זה?! אוף!" היא צועקת וכולם מסתכלים עליה, את מחליטה לגשת אליה ולשאול אותה מה קורה. "התיק שלי! הפוכדורים שלי! הפוקימונים שלי! הוא פשוט נעלם!" אליס רוטנת ונראית לחוצה מאוד. קווילבה מביט על גג אחד הבתים ומבחין בשני 
שאחד מהם מחזיק בתיק, את מסבה את תשומת ליבה של אליס והיא צועקת באושר. "זה התיק שלי!!" אך כשהמורקרואים מבחינים בה הם פשוט מתעופפים לכיוון אחר של העיר עם התיק. "אוף! אני חייבת את התיק!" אליס קוראת ומתחילה לרוץ אחריהם. מה תעשי?
דרו-
חחח כן אתה יכול לצפות בזה ולראות בעצמיך
אתה לא מאמין למראה עינייך. אושווואט, הפוקימון ההתחלתי שלך, סופסוף התפתח "אני לא מאמין! זה דיוואט! התפתח עכשיו זה אדיר!!!". "קדימה דיוואט בו נסיים אתזה! השתמש במיקוד אנריגה, ואז רוץ בזיגזג והתחמק מהתקפותיו, במקרה הצורך חתוך את הסלע לשתיים עם צדף תער. ואז כשאתה קרוב קפוץ מעל בולדור והסתובב באוויר. בדיוק שאתה מעליו שלח מטווח אפס אקדח מים בכל הכוח!!!" אתה אומר בהתרגשות ודיווט מהנהן במהירות. דיווט עומד במקום ועוצם את עיניו וממקד את האנרגיה שלו. בולדור זורק אבנים נוספות ואף יורה תותח פלאש אך גם ממנו דיווט מתחמק במיומנות מופלאה. קופץ, ואפילו עושה סלטה באוויר! את שאר הסלעים דיווט שובר בעוצמה בעזרת שני הצדפים שלו אותם הוא מתמרן בזריזות ידיים ומקפיץ אותם מיד ליד. דיווט שולח אקדח מים אימתני במיוחד שפוגע בבולדור וכמעט מעלף אותו. במאמץ אחרון בולדור פוגע בדיווט עם אבן אך לפתע את דיווט מתחיל להקיף אור אדום, דיווט מתמרן במהירות מצד לצד ופוגע בבולדור בעוצמה רבה בעזרת הצדפים שלו. דיווט למד נקמה! "דרו דיווט למה נקמה! זו מתקפת לוחם חזקה, והכוח שלה מוכפל אם דיווט נפגע קודם ממתקפה של היריב" ניקולס מסביר לך. בולדור נופל ארצה ומתעלף לחלוטין. "בראיברי הגיע הזמן לסיים את הקרב באמצעות כוח על! (superpower)" ניקולס אומר ואת בראיברי מתחיל להקיף אור אדום שמתנגש בגליילי ומעלף גם אותו. "קרב מצוין", "מזל טוב על ההתפתחות!" מודים לכם שני המאמנים ומחזירים את הפוקימונים שלהם לפוכדורים. אתה ודיווט מתקרבים לניקולס ובראיברי שלו, כשאתה עומד לליד דיווט אתה מתרשם ממש מגופו הגבוה והחזק יותר. "מה אני אגיד דרו. פגישה אחת שלי איתך ותראה כמה התחזקת. תהיה בטוח שהצוות שלך הרבה יותר חזק ממה שהוא" ניקולס אומר לך בחיוך ומלטף את בראיברי שלו. מה תעשה?