ג'יי-
http://www.joychiangling.com/page.ph...trainercreator הנה האתר ושמח שאתה מרוצה 
"מדיטייט, מה? פוקימון חזק. אני מניח שזה מה שאפשר לצפות ממנהיג מכון" אתה אומר אך מוסיף "אבל אני עדיין מאמן. וזה אומר שאני הולך להביס אותך ולקבל את תג המכון, בראולי!". בראולי צוחק מעט ומביט בך במבט רציני ונחוש, "אני מקווה שהפוקימונים שלך חזקים כמו המילים שלך. כי הקרב הזה לא יהיה קל!" בראולי אומר. אתה משחרר את לוטאד מהפוכדור שמפזר ערפל בכל הזירה ובראולי פולט פליטת אנחה "מה עוד מאמן שמערפל לי את כל הזירה? רק היום היה לי אחד כזה ממש מעצבן" בראולי אומר (הסוובלו של אדם" הערפל סמיך כולו ובתוכו פורץ אקדח מים שמעיף את מדיטייט לקרקע. "אוקיי מדיטייט קדימה! תשתמש בעל חושי!" בראולי אומר ומרים את לוטאד ומסובב אותו באוויר, יוצר מן מערבול
ת שמעיפה את הערפל. לוטאד מוחזר לקרקע כשהוא מסוחרר ומטושטש. "עכשיו תשתמש בשבירת לבנים!" בראולי אומר ומדיטייט רץ לכיוונו של לוטאד עם אגרוף שלוף. מה תעשה?
מאט-
חחחחח בסדר אני מעתיק את החלקים החיוניים לא את המטומטמים. קראת שאתה בעצם נגד צוות מגמה?
"סוובלו! השתמשי בערפל! ראלטס, השתמש בקול פורק וסוובלו סיימי אותו במכת כנף ברזל!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך, סוובלו מערפלת את האזור בערפל סמיך ופוגעת במצ'ופ שפגע בה במכת קרטה במתקפת כנף עוצמתית שמעלפת אותו. ראלטס פולט קול פורק נוסף שמעצבן את המצ'ופ השני וגורם לו נזק רב, לפתע המצ'ופ מתחיל לזהור! הוא מתפתח! גופו גדל וכך גם שריריו כשמולך עומד פוקימון סגול ואימתני הרבה יותר
"מאצ'וק!" הפוקימון אומר ומכה את סוובלו בשבירת לבנים ומכאיב לה מאוד. ראלטס עומד המום מול הפוקימון הגדול. מה תעשה?
פטריק-
נכון היה אוהל, שוקל אם להשאיר אותו.
אתה מודה לקיי שמלווה אותך בתוך ההר המסתורי, החשוך והשקט הזה. "הלך לא רע בקרב המכון. טעות קטנה עם סטארביה, ניסיתי לעשות איתה משהו שאפתני מדי כנראה. מה שמזכיר לי, אני צריך לעשות עם הפוקימונים שלי אימון נוסף, הפעם יותר על מתקפות חדשות. רובם לא למדו מתקפות חזקות כבר לא מעט זמן, וגם היפופוטאס וגם סטארביה לדעתי זקוקים למתקפה-שניים חדשות". אתה מסביר לקיי שמאזין לך ברצינות. "כן ראיתי שתפסת פוקימונים חדשים. ייקח קצת זמן להכניס אותם לכושר שמתאים לנו אבל אני מאוד מרוצה מסקורופי. לנצח את שני הפוקימונים של גארדיניה זה לא קל. אבל מהמכון השלישי יהיה לך הרבה יותר קשה תהיה בטוח." קיי מסביר לך. "בקשר למתקפות חדשות. אני עוקב אחריך מעט, ושם לב שאתה שוכח להשתמש במתקפות מסוימות. ידעת שלוקסיו יודע זנב ברזל? או גרוטל שיודע סינטזה? מתקפות אלו דברים שבאים והולכים. אם אתה יודע להשתמש ביצירתיות בכל המתקפות שיש להם תאמין לי שהם יסתגלו למתקפות אפילו יותר חזקות." קיי מסיים. לאחר מכן אתה מסביר לו מה קרה עם שיימין. על העובדה שהחיילים לא זיהו אותך, ומציין שבעצם צדקת. "אני יודע שצדקתי. אני רוצה שגם אתה תהיה צודק" קיי משיב לך ופעם ראשונה שאתה שומע מן חמימות בקולו הרציני והשקט. אתה בדיוק בא לשאול את קיי את השאלה, כשהוא שם לב שהפנס שלך לא מאיר מספיק. "המערה נהיית חשוכה מאוד. תכניס אותו לתיק" קיי אומר וכך אתה עושה, קיי שולף פוכדור ממעילו ומשחרר מתוכו פוקימון צהוב, שרירי וגדול
"אלק אלק אלקטיוויר!" הפוקימון קורא ומרים את אגרופי ידיו הגדולים. "אלקטיוויר תשתמש בהבזק (flash)" קיי פוקד על אלקטיוויר ולפתע אור צהוב קורן יוצא מגופו של הפוקימון ומתפקד כפנס ענקי, אתה מצליח לראות טוב 8 מטרים לפניך. אתה שואל את קיי מה איתו, ומבקש שיספר לך מעט על עצמו. קיי מביט בך עם עיניו ובוחן אותך מעט. "עליי? אוקיי" הוא אומר. "אז אני קיי..יש לי 2 אחים ואחות. במקור אני מהעיר סנופוינט הרחוקה מכאן" קיי מתחיל להסביר על עצמו ואתה מקשיב לו בכיליון עיניים. "הצטרפתי לצוות גלאקטיק בגלל בקשה אישית של סיירוס..הייתי מאמן חזק מאוד בליגה, הגעתי לרביעייה האחרונה. הוא איכשהוא מצא אותי.. הציע לי תפקיד ואפשרות התקדמות. ידעתי מיהם אבל זה תמיד עניין אותי". "הלכתי אליהם והתקדמתי במהירות, היו תקופות מאוד אפלות בחיים שלי ששנאתי כמעט את כל האנשים בעולם. סיירוס..הוא חכם. הכניס חלומות ופנטזיות לכל החיילים על העולם החדש הזה שגיראטינה יכול לפתוח בפנינו. הוקסמתי מזה תחילה.. אך התחלתי לראות מעבר. והתבשרתי בכך שאסור שזה יקרה. כלומר, נהניתי לגנוב בזמנו אבל לקראת הסוף ידעתי שזה לא אני.. וידעתי שהעולם החדש הזה הוא מקום נוראי. משם חתרתי החוצה מן הארגון. סיירוס הציע לי כרטיס איתו. מכל הסגנים שלו..מארס, סטורן. הוא רצה אותי. לא יכולתי להסכים ונעלמתי מיד. עד היום הם מחפשים אותי. מארס באותו יום במכרה פטלבורג זיהתה אותי, וכשהלכת עם שאר הפצועים הדאגתי למחוק לה את הזיכרון. תפסתי פוקימונים חדשים מאז, במשימות שקשורות לצוות גלאקטיק אני פחות משתמש בפוקימונים המקוריים שלי, אם כי אי אפשר בלעדיהם" קיי אומר ומביט על אלקטיוויר, שמביט בחזרה אליו כשרגליו החזקות צועדות לידו. מתחיל להיות לך מעט קר, וקיי מבחין זאת. פתאום הוא מביט לך מעיל כחול וחמים ואתה עוטה אותו עליך בהנאה. "קח את זה ותשמור עליו טוב. ביחד עם בגדי האימונים. אם הייתי יכול הייתי משחרר פוקימון אחר שלי שהיה מאיר לנו את הדרך, אך במערה כזאת צריכים לקחת בחשבון שמישהו עוקב אחרינו, והפוקימון השני שלי פחות יכול לתפעל במערה." קיי מסביר לך. הצעדה הופכת לנחמדה ביותר. אתם משקיפים על נהר הזורם בתוך המערה. בגלל אורו של אלקטיוויר אתה מבחין במספר פוקימונים 

"אסור לנו לעצור. יש לנו עוד לפחות שעה הליכה." קיי אומר לך. "תרצה לדעת קצת על המערה?" קיי שואל אותך בנימוס. מה תעשה?
דרו-
עזוב אותך ציוד לינה..איפה תכניס הכל בתיק שלך?! תקנה שק שינה. ואין צורך בתיק אחר, התיק שלך הוא מקצועי וטוב.
״ואוו... מה כדי, יש כאן כלכך הרבה״ אתה אומר ומתלהב מהכל. תחילה אתה קונה אולר מתכת יציב וחזק ב-100 שקל. באותה נשימה אתה קונה אוהל סטנדרטי ותיק גדול יותר. גם שק שינה. הכל עולה לך 350 שקל. שני הפוכדורים עולים לך 100 בנוסף, ותרסיס לפוקימוני פצועים עולה לך עוד כ50 שקל. לאחר שעתיים של קניות אתה עוצר גם לאכול מנה עשירה כמו שניקולס הסביר לך ביחד עם הפוקימונים שלך, שכולכם זוללים בתאווה את האוכל הטעים. היה לכם יום ארוך. אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר מאוד מאוחרת. הקניון עצמו כבר כמעט התרוקן כולו. פתאום אתה רואה ילדה קטנה בוכה, שניגשת אליך ומבקשת ממך לקחת אותה למרכז הפוקימונים, ששם כנראה אמא שלה נמצאת. ליד הילדה עומדת
קטנה וחמודה. מה תעשה?