ג'יי-
לוטאד מזנק עם אקדח מים לאוויר וגורם למדיטייט לפספס, מה שאומר שהוא ניזוק. הוא מתעלף במקום. בראולי מחזיר את מדיטייט ומשחרר את הפוקימון השני שלו"מקוהיטה קבר אבן!" בראולי פוקד על הפוקימון שלו שמייצר אבן ענקית בין שתי הידיים. מה תעשה?
ג'יי-
לוטאד מזנק עם אקדח מים לאוויר וגורם למדיטייט לפספס, מה שאומר שהוא ניזוק. הוא מתעלף במקום. בראולי מחזיר את מדיטייט ומשחרר את הפוקימון השני שלו "מקוהיטה קבר אבן!" בראולי פוקד על הפוקימון שלו שמייצר אבן ענקית בין שתי הידיים. מה תעשה?
אתה חייב לתת לי עוד מתקפה, נמאס לי להגיד לו להשתמש באקדח מים שוב ושוב xd
--------------------------------------------------------------
"מעולה, לוטאד!" אקרא בהתרגשות. "אנחנו רק צריכים לסיים עם מקוהיטה ויש לנו עוד תג מכון! עכשיו תשתמש בהדהמה ואז באקדח מים שוב!"
ג'יי-
יש לו גם בועות והדהמה.
לוטאד נפגע מהסלע הענקי אך פוגע במקוהיטה עם אקדח מים שמפיל אותו לקרקע. מקוהיטה מתכונן לפדוע בלוטאד עם שבירת לבנים כשלפתע לוטאד מתחיל לזהור באור לבן! גופו של לוטאד משתנה ואתה רואה שהוא כעת עומד על שתי רגליים! לוטאד מתפתח! לבסוף לוטאד נראה כך"לומברה!" אתה סורק את לומברה בפוקידע, ומאושר עד הגג. לומברה מוציא מפיו קרן בועות אימתנית שמפילה את מקוהיטה על הקרקע. לומברה למד קרן בועות! לומברה למד אגרוף שאיבה! לומברה למד קליע זרעים! מה תעשה?
חלאס להסתובב עם כל הפוקימונים שלי בחוץ חחחחח כל עדכון מחדש להחזיר אותם?!
~~~~~
אחזיר את הפוקימונים שלי פרט לדיוואט.
״היי מדוע את בוכה?״ אשאל אותה בתמימות. ״אני אקח אותך, בואי איתי״ אומר בחיוך אדיב ואכיר לה את דיוואט ״הנה זה חבר שלי דיוואט, והוא יחזיק לך את היד כל הדרך.״ ואבקש ממנו לעשות זאת שתרגיש בטוחה ונינוחה. ואז אשים אותה במרכז ויחד איתה אחפש את אמא שלה
אחשוב רגע ואומר :"את האמת שעוד לא. אני באמת צריך להתחיל לחשוב על זה. תודה לך קיי, נתראה" אומר לו בעודו הולך. 'עכשיו, את מי כדאי לי לשלוח לפרופסור?' אחשוב, בעודי מהלך לי בדרך אל עבר העיר הארטהום
~~~~~~~~~~~
בוא נגיד שאחזור אל הדרך הזאת מיד לאחר שאקפוץ לחנות של הארטהום ואז בוויזל יופיע?![]()
ספוילר
פטריק-
חחח אוליי. אבל זה לא יהיה כל כך פשוט.
את האמת שעוד לא. אני באמת צריך להתחיל לחשוב על זה. תודה לך קיי, נתראה" אתה משיב לקיי ונפרד ממנו לשלום. החושך מפחיד אותך מעט אבל אתה נכנס בבטחה לעיר הראטהום. העיר ענקית, מנורות רחוב מלוות כל רחוב בעיר. אתה מתקדם למרכז הפוקימונים אך בדרך אתה רואה כרזה אחת בכמה מקומות. אתה עוצר ממול לעמוד תאורה, כשעל השלט כתוב כך:
"הפוקימון שלי נעלם! בבקשה תעזרו לי למצוא אותו. הוא כל הזמן הולך לי לאיבוד! פרס כספי מובטח. תתקשרו למנדי" ומתחת לכיתוב מופיעה תמונה של הפוקימוןאתה נכנס למרכז הפוקימונים ומבקש חדר, האחות ג'וי מחייכת ומגישה לך מפתח. אתה נכנס לחדר שלך, מתארגן לשינה ונרדם. אתה מתעורר לבוקר נעים וחמים. שמעת רבות על היער, על אזור "גן העדן" ועל המכון השלישי שנמצא בעיר. מה תעשה?
דרו-
הם לא היו בחוץ! בכל הקניות שלך היית לבד. פשוט כשאכלתם ארוחת ערב שחררת את כולם כדי שהם גם יאכלו.
״היי מדוע את בוכה?״ אתה ניגש לילדה הקטנה והמתוקה שלא מפסיקה לבכות. ״אני אקח אותך, בואי איתי״ אתה אומר ומבקש מדיווט להחזיק את ידה של הילדה. דיווט מחזיק את ידה של הילדה שמפסיקה לבכות אך מבט מצוברח עדיין לפניה. איגליפאף הקטנה שלה יושבת על ראשה. "איגליפאף" הפוקימונית אומרת בחיוך בזמן שכולכם יוצאים החוצה מן הקניון. אתם צועדים לכיוון מרכז הפוקימונים, העיר ההומה והרועשת בשעות היום בשעות הערב היא שקטה ונינוחה, מוזיקת ג'אז נעימה לאוזן נשמעת ממגוון ברים של שירה, דיווט והילדה מדברים בינם ואתה מקבל הודעה לפוקידע. אתה מבין שההודעה הגיעה מלנורה. ששלחה לך סרטון של ליליפאפ וכתבה בכותרת. "ליליפאפ מתחזק!" בסרטון רואים את ליליפאפ עובר מסלול מכשולים בריצה ובקפיצות מרשימות לחלוטין, מזדחל מתחת לקורות וחופר בורות מסתור ולסיום ליליפאפ עומד ממרחק גדול ממטרות ומכוון כדורי צל שפוגעים בהן בהצלחה. מאחורה אתה מבחין בשאר הפוקימונים של המכון מריעים לו, ואילו ליליפאפ נובח באושר, מכווץ את עיניו וקופץ. אתה מחייך ושמח על ההישגים שליליפאפ השיג כשלפתע אתה שם לב למשהו מעט מוזר. איגליפאף מתבוננת בך, בהתחלה אתה חושב שזה סתם כי היא חמודה, אבל אז היא מתחילה לשיר. "אייגליייי....איגליייפאףףף" עיניך מתחילות להיעצם. גם של דיווט ואתה מאבד את ההכרה... עיניך נפקחות ואתה קם לא מבין. אתה נמצא בתוך אזור מלא בעצים ושיחים, חושך מצרים, כל ידיך קשורות. גם רגליך. פלסטר לפיך והציוד שלך אינו. אתה שומע לחשושים, אתה מזדחל בקושי רב, ורואה את הילדה שליווית כשעיניה פתוחות לרווחה, בצורה מוזרה אפילו, מול התיק החדש שלך ומול שני ילדים נוספים..אתה מנסה להבין מי הם. ולפתע אתה נזכר! אלו אותם תאומים שהשומר בכניסה לעיר לא הכניס! מחשש למה שבארג' סיפר לך! "אני מעדיף לא להתערב..השומרים מכניסים כמעט את כולם, ואם הם לא מכניסים אותם כנראה שיש סיבה. שמעתי שצוות פלזמה מהפנט ילדים כדי שיעשו בשבילו כמה עבודות מלוכלכות. זכור לך גם שליסה הזכירה משהו בנושא. אתה מאוד לחוץ ומפוחד, ומפחד לאבד את קור הרוח שלך. מה תעשה?
[QUOTE=Sharpedo;1501254]טוב רציתי לנצל את זה שרוב השחקנים הגיבו: אם אתם מכירים עוד משתמש שרוצה להיות במשחק שלי תציעו! קנטו ריק. סופסוף עדכנתי לכם ציוד אז אתם מוזמנים לראות אותו. יש אנשים שכבר השתמשו בכל הפוכדורים שלהם אז תצטרכו לקנות עוד כשתהיה לכם הזדמנות בשביל לתפוס עוד פוקימונים. דרך אגב
מאט אתה אחראי על צוות מגמה וג'יי אחראי על צוות אקווה.
אני אשמח אם כולכם תעשו ספרייט של הדמות שלכם מהאתר שפרסמתי פה מקודם כמו רון ודור.[COLOR=#0000cd]
גרייס-
את חושבת מה לעשות. מצד אחד, את לא ממש מחבבת את אליס בלשון המעטה, אך מצד שני האופי האדיב שלך לא נותן לך לראות משהו לא בסדר קורה מהצד. בלית ברירה לטבע שלך את מודיעה לאליס שתעזרי לה להחזיר אליה את התיק. "תודה רבה לך! תודה!" אליס אומרת וכמעט מחבקת אותך. את פוקדת על הפוקימונים שלך לחפש את צמד המורקרואים. בעוד מיסדריווס שהבחינה במורקרואים מתעופפת לכיווניהם הפוקימונים שלך מביטים ימינה ושמאלה בחיפושים. "המיסדרייוס שלך התעופפה לשם. לדעתי עדיף ללכת לשם" אליס אומרת לך וכולכם הולכים לכיוונה המזרחי של העיר. אתן עוזבות את מרכז האימונים ולאחר הליכה של 10 דקות אתן מגיעות לאזור חדש בעיר, מגדל הרדיו. ליד הכניסה לבניין עומדים מספר עצי אורן גבוהים במיוחד. את מבחינה בצמרת אחד מהם את מיסדריווס נאבקת בשני המורקראוים. בהיעדר מתקפות שימושיות כנגדם מיסדריווס נפגעת ומרחפת למטה במהירות. את ממהרת לתפוס אותה וכולכם מביטים בשני המורקראוים כשלפיו של אחד מהם התיק של אליס. "בוא לכאן! חתיכת מעצבן שכמוך!" אליס קוראת וזורקת את אגרופה למעלה, שני המורקרואים מביטים בכם בשיעמום ולאחר מבט קצר אחד בשני הם שניהם מתעופפים משם. זורקים את התיק שנזרק תקוע על אחד הענפים האמצעיים של העץ. העץ כולה בגובה עשרה מטרים והטיפוס נראה מאוד מאתגר. מיסדריווס פגועה מדי מלנסות להגיע לתיק לבדה, מישהו יצטרך לעלות לשם. פורט מתקדמת קדימה ומתנדבת להביא את התיק ואילו פיצ'ו מתעניין בכך גם. מה תעשי?
'פורט תטפס על העץ יותר טוב מפיצ'ו לדעתי, אבל אני לא רוצה שפיצ'ו יחשוב שאני לא בוטחת בו-ובכלל, אולי הוא יתגלה כמטפס טוב' אחשוב לעצמי. "פורט ופיצ'ו תטפסו שניכם-תוכלו לעזור אחד לשני" אומר להם. אתכופף לפורט ואלחש לה "שימי עליו עין". לאחר שהם יעלו, אביט כל הזמן למעלה ואסמן לפוקימונים שלי לעשות אותו דבר בכדי שנהיה מוכנים לתפוס אותם אם ייפלו.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
גרייס-
את מניחה כי פורט תטפס יותר טוב אך לא רוצה לאכזב את פיצ'ו. לכן את מחליטה ששניהם יטפסו אך לוחשת לפורט באוזן לשים עין על פיצ'ו. הפוקימונים שלך מביטים בפורט ופי'צו כדי להתכונן לתפוס אותם במידה והם נופלים. נראה שהמשימה קלה מאוד לפורט, גופה הארוך והצמרירי נעזר בציפורניה החדות שמטפסות מענף לענף. פיצ'ו אינו מאכזב גם, אמנם הוא יותר איטי מפורט, אך הוא מחזיק בענף ומבצע מספר קפיצות מרשימות, את מבינה שלמד את כל אלו מהחיים ביער. כעבור כמה דקות פורט מגיעה ראשונה לתיק ונושאת אותו על גופה, היא ממהרת לרדת ופיצ'ו אחריה, כעבור כמה דקות שני הפוקימונים שלך עומדים לצידך ואילו אליס רצה לכיוון התיק לבדוק שהכל נמצא שם. לאחר בדיקה קפדנית אליס נושמת לרווחה. "וואו! יש הכל פה. תודה לך!" אליס אומרת ומחבקת אותך חיבוק לא צפוי, "תודה לכם! ממש תודה!" אליס אומרת בחיוך לפוקימונים שלך, ופעם ראשונה שאת מרגישה מעט חיבה אליה. "אז.. נילחם?" אליס אומרת בחיוך וכולכם חוזרים למרכז האימונים, "קרב 3 על 3" אליס אומרת ומשחררת פוקימון ראשון"אלקיד אתה חזק! ואתה מסוגל לנצח!" אליס מעודדת את אלקיד שמאגרף את שתי ידיו כשזרם חשמלי עובר בשתיהן. מה תעשי?
נחוש לתפוס את מאצ׳וק, אני מחליט לתקוף בכל הכח. אני הולך לשנות אסטרטגיה. אני הולך לבלבל ולהפתיע אותו!מאט-
אני מודע לעובדה שאני נגד צוות מגמה.
חחחחח בסדר אני מעתיק את החלקים החיוניים לא את המטומטמים. קראת שאתה בעצם נגד צוות מגמה?
"סוובלו! השתמשי בערפל! ראלטס, השתמש בקול פורק וסוובלו סיימי אותו במכת כנף ברזל!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך, סוובלו מערפלת את האזור בערפל סמיך ופוגעת במצ'ופ שפגע בה במכת קרטה במתקפת כנף עוצמתית שמעלפת אותו. ראלטס פולט קול פורק נוסף שמעצבן את המצ'ופ השני וגורם לו נזק רב, לפתע המצ'ופ מתחיל לזהור! הוא מתפתח! גופו גדל וכך גם שריריו כשמולך עומד פוקימון סגול ואימתני הרבה יותר
"מאצ'וק!" הפוקימון אומר ומכה את סוובלו בשבירת לבנים ומכאיב לה מאוד. ראלטס עומד המום מול הפוקימון הגדול. מה תעשה?
"ראלטס, אל תוותר! צוות כפול! אפקוד על ראלטס!" אקרא בקול רם ואצביע על מאצ׳וק "אז השתמש במתקפה על חושית להקפיא את מאצ׳וק! סוואבלו תתקפי באריאל אייס! תעופי גבוה באוויר ותתפסי תנופה ותיכנסי בו בכל הכח מבין כל הראלטס שמסביב!"
אחזיק את הפוקדור ביד ואצפה לתפוס אותו.
מוזר שאתה רושם חושך מצרים אבל אני רואה את הילדה מסתכלת עליי. אני לא מבין אם היא מביטה בי ישירות או שהיא לא מתייחסת אליי. ולא ציינת עם הפוקימונים בחגורה שלי או לא, קשה להגיב ככה. חחחחחח בעייתי אתה שלומיל׳ה
~~~~~~~~~~~
"מה לעזזל המקום הזה?״ אמלמל לעצמי מבלי להשמיע יותר מידי רעש. אקטר ואקלל בלחש. מלא עצבים וכעס על עצמי שנפלתי למלכודת הזאת. אנשום עמוק בשקט ובאיטיות ואנסה להרגע, ניצחתי אותם פעם אחת אעשה זאת שוב. רק צריך להבין איך.
אנסה לא לבצע תנועות חדות ולהגיע לפוקדורים שלי לגשש אם הם אצלי, במידה וכן אוציא את דיוואט, שישחרר אותי ואת דרומקה ו-וויניפד שיגנו עליי, דרומקה שישתמש בלהביור על הרצפה ויצור אש ביני לבין הילדים ו-וויניפד שישתמש בעוקץ רעל לעברם.
במידה והם לא אמשיך להתבונן בריכוז ולבחון את החדר ומה אני יכול לעשות
מאט-
אוף איזה באסה שאתה לא בקנטו, היית בוחר פוקימונים ממש מגניבים.
אתה מפתח עניין רב במאצ'וק ומחליט שאתה רוצה לתפוס את הפוקימון. ראלטס בשנית משכפל את עצמו ומשתמש במתקפה על חושית. סוובלו מתכוננת לתקוף באס אווירי אך אז ראלטס מסתובב אליה וקורא לעברה "ראל ראל ראלטס!" נראה שראלטס רוצה לסיים את הקרב הזה בעצמו. סוובלו מהנהנת ונראה שראלטס משתדל מאוד. הוא מאמץ את כוח המחשבה שלו וכעת הוא מרים את מאצ'וק באוויר עוזב ומפיל אותו על הרצפה, המהלך יפה אך הוא אינו מספיק כדי לעלף את מאצ'וק. מאצ'וק מתכונן להכות בראלטס שלפתע מתחיל לזהור באור לבן! האור מסנוור אותך אך אתה יודע מה זה. ראלטס מתפתח! בסוף ההתפתחות עומד בפניך פוקימון הדומה לראלטס אך שונה. גובהו גבוה במעט יותר וצבעו ירוק יותר! "קירליה!" קירליה אומר בנינוחות ואתה סורק את הפוקימון ומבין שמדובר בהפתחות של ראלטסקירליה מרים את ידיו ומטח של עלים מוטח במאצ'וק ופוצע אותו בחוזקה. קירליה למד עלים קסומים! קירליה למד קרן על חושית! (psybeam) קירליה משתמש בקרן בלבול שגורמת למאצ'וק להסתחרר ולבסוף קירליה יורה קרן בהירה בשלל צבעים שפוגעת במאצ'וק ומעלפת אותו. אתה זורק פוכדור ריק ומאצ'וק נלכד! תפסת מאצ'וק! מה תעשה?
דרו-
חחחח נו לא שמתי לב.
אתה ממלמל בקול מעומעם ולא מבין איך הגעת למצב הזה. אתה כועס מאוד על המצב שנקלעת אליו ואתה משתדל לא לאבד את העשתונות. אתה נושם מספר רגעים נוספים ופוקח את עיניך מפוקס הרבה יותר. אתה מביט סביב, ובקושי מאוד גדול אתה שומע קול נוסף ומוכר, זה דיווט שקשור גם הוא, אתה מוצא נחמה בכך שאלו ילדים, וכנראה הם לא קשרו טוב את דיווט שמצליח להגיע לצדפים שלרגליו ולקרוע את החבלים בצ'יק צ'אק. דיווט משחרר אותך במהירות ואתה מוריד לעצמיך את הפלסטר מהפה. אתה שם לב שחגורת הפוכדורים שלך נמצאת ליד התיק שלך. אחד התאומים מחזיק מעין שרשרת היפנוט ומהפנט את הילדה הקטנה. אתה נזכר במה שליסה אמרה לך, שבצינוק ששהתה שמעה מדי פעם ילדים אך הם לא נשארו שם, כנראה הם רק היפנטו אותם. התאומים חודלים מלהפנט את הילדה הקטנה והאיגליפאף שלה כשהם פונים לכיוון שלך, "הם עוד מעט יגיעו. תדאגי להרדים אותם" אומר אחד מהם בקול שקט כשאתה ודיווט מסתתרים בשיחים. מה תעשה?
חחח בתכל'ס כן אבל הדהמה זה יותר גרוע מתיקול, ובחייאת מי הדביל שישתמש בבועות כשיש לך אקדח מים?ג'יי-
יש לו גם בועות והדהמה.
לוטאד נפגע מהסלע הענקי אך פוגע במקוהיטה עם אקדח מים שמפיל אותו לקרקע. מקוהיטה מתכונן לפדוע בלוטאד עם שבירת לבנים כשלפתע לוטאד מתחיל לזהור באור לבן! גופו של לוטאד משתנה ואתה רואה שהוא כעת עומד על שתי רגליים! לוטאד מתפתח! לבסוף לוטאד נראה כך "לומברה!" אתה סורק את לומברה בפוקידע, ומאושר עד הגג. לומברה מוציא מפיו קרן בועות אימתנית שמפילה את מקוהיטה על הקרקע. לומברה למד קרן בועות! לומברה למד אגרוף שאיבה! לומברה למד קליע זרעים! מה תעשה?
--------------------------------------------------
"ענק, התפתחת לוטאד!" אומר בהתרגשות. "זאת אומרת, לומברה." אתקן את עצמי. "התפתחות, אה בראולי? אני מניח שלא צפית את זה מגיע!" אומר לבראולי ואחייך. "קדימה, לומברה! אנחנו מסיימים את קרב המכון הזה עכשיו! תשתמש באגרוף שאיבה ואז בקליע זרעים!"
ג'יי-
אתה מתלהב מאוד מההתפתחות של לומברה ובראולי משבח אותך על כך. מבלי לבזבז זמן לומברה רץ במהירות למקוהיטה ופוגע בו באגרוף שאיבה אימתני שמחזק את לומברה מאוד. מיד לאחר מכך לומברה פותח את פיו וקליע זרעים חזק יוצא משם ופוגע במקוהיטה ומעלף אותו. "מקוהיטה אינו יכול להילחם! לומברה הוא המנצח!" קורא השופט. מה תעשה?
אנישמח בשמחתו של קירליה ומחבק אותו בהתרגשות. לאחר מכן אני ממהר לעבר אלקטריק ומוציא לעברו פוקדור. "כנס פנימה אלקטריק,אני אטפל בך ואקח אותך לאחות ג׳וי. הכל יהיה בסדר!"מאט-
אוף איזה באסה שאתה לא בקנטו, היית בוחר פוקימונים ממש מגניבים.
אתה מפתח עניין רב במאצ'וק ומחליט שאתה רוצה לתפוס את הפוקימון. ראלטס בשנית משכפל את עצמו ומשתמש במתקפה על חושית. סוובלו מתכוננת לתקוף באס אווירי אך אז ראלטס מסתובב אליה וקורא לעברה "ראל ראל ראלטס!" נראה שראלטס רוצה לסיים את הקרב הזה בעצמו. סוובלו מהנהנת ונראה שראלטס משתדל מאוד. הוא מאמץ את כוח המחשבה שלו וכעת הוא מרים את מאצ'וק באוויר עוזב ומפיל אותו על הרצפה, המהלך יפה אך הוא אינו מספיק כדי לעלף את מאצ'וק. מאצ'וק מתכונן להכות בראלטס שלפתע מתחיל לזהור באור לבן! האור מסנוור אותך אך אתה יודע מה זה. ראלטס מתפתח! בסוף ההתפתחות עומד בפניך פוקימון הדומה לראלטס אך שונה. גובהו גבוה במעט יותר וצבעו ירוק יותר! "קירליה!" קירליה אומר בנינוחות ואתה סורק את הפוקימון ומבין שמדובר בהפתחות של ראלטס קירליה מרים את ידיו ומטח של עלים מוטח במאצ'וק ופוצע אותו בחוזקה. קירליה למד עלים קסומים! קירליה למד קרן על חושית! (psybeam) קירליה משתמש בקרן בלבול שגורמת למאצ'וק להסתחרר ולבסוף קירליה יורה קרן בהירה בשלל צבעים שפוגעת במאצ'וק ומעלפת אותו. אתה זורק פוכדור ריק ומאצ'וק נלכד! תפסת מאצ'וק! מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)