לזמן הקרוב אתם תהיו פעילים? אני רוצה להתחיל באיוונט כבר!!!!!!!!
גרייס-
תראי..טכנית גלגול היא מתקפת אבן, לכן היא לא משפיעה על אלקיד אבל נהיה פה נחמדים 
'פנאפי הוא סוג אדמה אז חשמל לא ישפיע עליו' את חושבת ובוחרת בפאנפי להתחיל את הקרב. "פאנ פי!" פאנפי כורז בחדקו הקטן והחמוד ומתקדם מול אלקיד. "פנאפי, גלגול ואז רסיסי קרח!" את פוקדת על פאנפי שקופץ במהירות ומתגלגל כגלגל מהיר בעל אוזניים ופוגע באלקיד שנזרק אחורנית, עושה סלטה אחורית בעזרת ידיו וחוזר לתנוחת עמידה. "פאנפי תשתמש בשבירת לבנים!" אליס אומרת במהירות וגיצי חשמל מתחילים להקיף את ידו הימנית של אלקיד כשהוא מסתער כלפי פאנפי שמתרכז ובחדקו נוצר כדור לבן וקריר של קרח שנזרק לאלקיד ששובר את הכדור לשניים, אך נהדף אחורנית ונפגע מעט מהרסיסים שנוצרו. "אלקיד תתחמק ממתקפותיו של פאנפי! ותשתמש בבעיטה נמוכה! תנסה אחר כך להשתמש בשבירת לבנים שוב!" אליס פוקדת על אלקיד שמתחיל לרוץ לפאנפי עם רגל מוכנה לבעיטה. מה תעשי?
מאט-
קח בחשבון שהוא יישלח לפרופסור.
אתה מחליט לחזור למרכז הפוקימונים ולראות מה מצבו של אלקטריק. אלקטריק עומד על עגלה
שצ'אנסי מעבירה ללובי מרכז הפוקימונים כשהיא מבחינה בך. אתה מלטף את ראשו הנעים של אלקטריק שמתברר לך כפוקימון נאמן וממושמע. אתה מציע לו להצטרף אליך בשנית, מנסה לשכנע אותו. אלקטריק מביט בך בעיניים ממוקדות וחושב, לאחר מספר רגעים ומתחים אלטריק נובח ומאשר! אתה לוקח פוכדור ריק ומכניס לתוכו את אלקטריק שנשאב לתוך הפוכדור ונסגר! תפסת אלקטריק! אם כי הפוכדור מיד נעלם. הוא נשלח לפרופסור. אתה עומד במרכז הפוקימונים. מה תעשה?
ג'יי-
חחח פוקימון עצוב? לא
"וואו, העיר הזאת פשוט מהממת..." אתה מתפעל מהמראות החמימים כשאתה מתלהב לראות את השוק. אתה פונה ללומברה ואומר לו "עבדת קשה, ובזכותך השגנו את התג השני. אני זקוק למנוחה קצרה אחרי הקרב עם בראולי, ומכיוון שמגיע לך פרס... מה דעתך שנעצור כאן לכמה שעות? טרפינץ' יוכל לשחק בחול, טורצ'יק בטוח יהנה מהשמש, ואתה תוכל לשחות! מה אתה אומר, חבר?". לומברה מחייך וקופץ עם ידיים באוויר "לומברה!" הוא אומר בחיוך כשאתה משחרר מהפוכדורים את טורצ'יק וטראפינץ'. אתה מכריז שלאחר העבודה הקשה שהפגינו הפוקימונים שלך הגיע הזמן לנוח מעט וליהנות. עיניו החמות של טורצ'יק נדהמות מהשמש בשמיים והוא קופץ בכיף ובשמחה כשהוא רץ ומפעיל את שרירי רגליו הקטנות על החול החם. לומברה נכנס למים בחוף ומתחיל לשחות בצורות שונות, משפריץ מים ונהנה מאוד! טראפינץ' מחייך בסיפוק כשהוא קובר את עצמו בתוך חול בעזרת רגליו הקטנות. אתה לוקח בחינם מגבת ושמשייה ונח מתחתיה. לאחר רבע שעה אתה מבחין במגרש כדור עף, אתה ולומברה משחקים עם עוד כמה אנשים ופוקימונים בקבוצה אחרת, אתה ולומברה קופצים גבוה, נהנים ומשחקים! טורצ'יק מבחין ב-
ומתחיל להילחם עמו ולהתאמן ואילו טראפינץ' ממשיך להתחרדן מתחת לחול ונראה שהוא ממש מסופק מכך!מה תעשה?
דרו-
"חכה, הקשב, אני יכול להסביר... הילדה הזאת נתקעה לבד ביער, חטפו אותה צמד תאומים" אתה מתחיל להגיד ולאחר מכן מוסיף "כמעשה קונדס, שהתאמנתי ונודע לי על הדבר הייתי מוכרח לעשות משהו". השוטר נראה מעט חושד בגירסא שלך, אך פרצוף הילדה הקטנה לא נותן לו אומץ להמשיך. "אוקיי.. אני אלך לתפוס אותם. אשלח אישור כניסה בשבילכם לעיק קסטליה, תמשיכו בבקשה בגשר" השוטר אומר ומתחיל לדבר בקול ברור ורציני במכשיר קשר שחור. השוטר הסביר לך שבארג' לא נמצא בסביבה כעת אבל הוא עתיד לבוא. אתה בוחר לא לחכות ואתה,דיווט,הילדה הקטנה והאיגליפאף שלה מתחילים ללכת לכיוון העיר. לאחר שיחה שאתה מפתח עמה אתה מבין כי השם שלה הוא מימי, והאיגליפאף שלה נמצאת איתה בערך כשנה, מתנה מאמא שלה. איגליפאף מרחפת סביב ראשך אך לא מתרחקת יותר מדי ממימי. לאחר כרבע שעה של הליכה בחושך אתם נכנסים לעיר קסטליה, שם אתם נכנסים למרכז הפוקימונים, שם אתם רואים אישה בשנות ה-30 לחייה. כשהיא מבחינה בכם היא מתחילה לבכות "מימי קטנה שלי! אני לא מאמינה שסופסוף אני פוגשת אותך!" האישה אומרת ומתחילה לחבק את הילדה בחוזקה. "תודה לך..תודה!" היא אומרת בבכי אליך אך אתה אומר שהכל בסדר. ברגע שאתה מסיט את ראשך מהאמא והבת אתה מבחין ב-
שניגש אליך בצעדים מדודים. "הילדה הזאת מימי..כשסיפרת לי שילדה קטנה ואיגליפאף היפנטו אותך ידעתי שמדובר בה. היא נעלמה לפני חמישה ימים" בארג' מסביר ולוקח אותך מחוץ למרכז הפוקימונים. "העיר נהיית מסוכנת.. המזל זה שהתאומים לא הצליחו להפנט עוד אנשים חוץ ממך, כך לפחות אני מקווה" בארג' אומר בקול שקול ומביט לכיוון הים המשתקף מהגדרות הרחוקות מהכביש הציבורי. "הייתי עד לניסיון פגיעה בי..שני חיילי צוות גלאקטיק השתילו לי פצצה ליד המכון, הם ידעו שאני אהיה שם בשעה כזאת. המזל שלי שהצלחתי להזעיק את השוטרים שיעצרו אותם והמזל העוד יותר גדול הוא שהצלחנו למצוא את דרך הכניסה שלהם לעיר. מצאנו עוד כמה חיילים מסתתרים באזור. כמו שאני אומר, אנחנו נמצאים בשליטה. אבל עדיין יש כל מיני תקלות..כמנהיג מכון אני לא אחראי רק לתת תגים, אני אחראי גם לגורל העיר שהמכון שלי נמצא בה." בארג מסביר לך כשידיו עוברות בתוך שיערו החום והארוך. נקרע בתוך מחשבותיו. "אתה מאמן חזק. תנסה להמשיך להיות כזה. אם תרצה לאתגר אותי אשמח מאוד. אני חייב ללכת..נדבר" בארג' אומר בחיוך קטן ולוחץ את ידך. ידו של בארג' מעט כבדה לך, אתה מבין שבארג' הוא בן אדם אחראי ומסור לגורל העיר שלו, ושאף אחד לא בטוח. אתה מקבל הודעה מהפוקידקס מניקולס שרושם לך. "אני מצטער לא יכולתי לענות.. העניינים מתחממים צפונית מהעיר קסטליה. חיברתי כמה נתונים שאספת מליסה ומספר עדויות שאני מצאתי.. אני חושב שאני יודע איפה הם מכינים ושמים את כל החטופים והילדים המהופנטים. תלך לישון, אעדכן אותך מחר" אתה קופא מעט למראה ההודעה. עכשיו אתה מביט לכיוון הים השחור, "דיי דייוט!" דיווט אומר לך בפרצוף מבולבל, הוא רוצה לבדוק שהכל בסדר איתך. מה תעשה?