Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 72 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    "אני מניח שהתג הזה הוא שלי" אתה אומר ובראולי מהנהן באישור. בראולי מחזיר את מקוהיטה לפוכדור שלו וניגש אליך ומגיש לך את תג המכון
    "תג האגרוף. השגת אותו ביושר" בראולי אומר לך בחיוך ואתה שם את התג שלך בנרתיק השחור לצידו של התג הראשון שלך. אתה ולומברה קופצים באושר ויוצאים מן המכון, שם האיש הזקן מזהה אתכם ומספר לכם שיוכל לקחת אתכם לעיר הבאה, העיר סלאטפורט. "בהמשך שמה תוכל להגיע לעיר בה יש את המכון השלישי, אבל אני בטוח שתהנה שם המון" הוא מוסיף. אתה עולה עם לומברה לסירה שלו ושטים בערך כחצי שעה, שלאחריה האיש הזקן עוצר את סירת המנוע שלו בחוף ים זהוב עם מגוון רחב של אנשים ופוקימונים הנהנים מהשמש ומשחקים במשחקי כדור או סתם משזתפים. לומברה מתלהב מהכל. אתה נושם את הבריזה הקרירה, יש מספר מאמנים בחוף שמעוניים להילחם, חלקם לקרב כפול וחלקם לקרב יחידים, אתה ושמע מעוברי אורח על בניין התחרויות בעיר, מוזיאון הספינות האבודות והשוק העשיר של העיר. כמובן שישנה גם הדרך הממשיכה לעיר הבאה. ניצבות בפניך מספר רב של אפשרויות. מה תעשה?

מאט-
    אתה מחבק את קירליה מאושר והתרגשות ומברך אותו על ההתפתחות שלו, אתה ממהר לאלקטריק להוציא פוכדור אך לצערך הם נגמרו! (תצטרך לקנות) אתה מסביר לאלקטריק החושש שהכל יהיה בסדר ולפוקימון הזאב אין הרבה ברירות, אתה סוחב את אלקטריק בידיך ורץ ביחד איתו ועם קירליה לעיר הבאה. לאחר ריצה של כ10 דקות אתה סופסוף מגיע לעיר מיובייל! אתה ניגש במהירות למרכז הפוקימונים ונותן את אלקטריק לאחות ג'וי שממהרת להכניס את אלקטריק לחדר הטיפולים. אתה נושם את אוויר המזגן הקריר ומעכל שהגעת סופסוף לעיר. קירליה מביט בך בחיוך. נראה שהעיר עצמה ענקית, ואתה זוכר את ההתחייבות שלך לנולנד לבקר במעון היום בעיר ולהציע להם את הפוקימונים של האיש המשוגע, אך אתה שומע שיש בעיר עוד הרבה דברים אחרים. מה תעשה?

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    ג'יי-
    "אני מניח שהתג הזה הוא שלי" אתה אומר ובראולי מהנהן באישור. בראולי מחזיר את מקוהיטה לפוכדור שלו וניגש אליך ומגיש לך את תג המכון
    "תג האגרוף. השגת אותו ביושר" בראולי אומר לך בחיוך ואתה שם את התג שלך בנרתיק השחור לצידו של התג הראשון שלך. אתה ולומברה קופצים באושר ויוצאים מן המכון, שם האיש הזקן מזהה אתכם ומספר לכם שיוכל לקחת אתכם לעיר הבאה, העיר סלאטפורט. "בהמשך שמה תוכל להגיע לעיר בה יש את המכון השלישי, אבל אני בטוח שתהנה שם המון" הוא מוסיף. אתה עולה עם לומברה לסירה שלו ושטים בערך כחצי שעה, שלאחריה האיש הזקן עוצר את סירת המנוע שלו בחוף ים זהוב עם מגוון רחב של אנשים ופוקימונים הנהנים מהשמש ומשחקים במשחקי כדור או סתם משזתפים. לומברה מתלהב מהכל. אתה נושם את הבריזה הקרירה, יש מספר מאמנים בחוף שמעוניים להילחם, חלקם לקרב כפול וחלקם לקרב יחידים, אתה ושמע מעוברי אורח על בניין התחרויות בעיר, מוזיאון הספינות האבודות והשוק העשיר של העיר. כמובן שישנה גם הדרך הממשיכה לעיר הבאה. ניצבות בפניך מספר רב של אפשרויות. מה תעשה?

מאט-
    אתה מחבק את קירליה מאושר והתרגשות ומברך אותו על ההתפתחות שלו, אתה ממהר לאלקטריק להוציא פוכדור אך לצערך הם נגמרו! (תצטרך לקנות) אתה מסביר לאלקטריק החושש שהכל יהיה בסדר ולפוקימון הזאב אין הרבה ברירות, אתה סוחב את אלקטריק בידיך ורץ ביחד איתו ועם קירליה לעיר הבאה. לאחר ריצה של כ10 דקות אתה סופסוף מגיע לעיר מיובייל! אתה ניגש במהירות למרכז הפוקימונים ונותן את אלקטריק לאחות ג'וי שממהרת להכניס את אלקטריק לחדר הטיפולים. אתה נושם את אוויר המזגן הקריר ומעכל שהגעת סופסוף לעיר. קירליה מביט בך בחיוך. נראה שהעיר עצמה ענקית, ואתה זוכר את ההתחייבות שלך לנולנד לבקר במעון היום בעיר ולהציע להם את הפוקימונים של האיש המשוגע, אך אתה שומע שיש בעיר עוד הרבה דברים אחרים. מה תעשה?
    נאמן לנולנד אני ממהר לרכוש פוקימונים מהחנות בזמן שטלקטריק במרכז ואחזור ואציע לו להצטרף אליי. מיד לאחר מכן טמהר לעבר המעון יום כדי להציע את הפוקימונים שלהאיש המשוגע.

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    [B]מאט-

דרו-
    חחחח נו לא שמתי לב.

אתה ממלמל בקול מעומעם ולא מבין איך הגעת למצב הזה. אתה כועס מאוד על המצב שנקלעת אליו ואתה משתדל לא לאבד את העשתונות. אתה נושם מספר רגעים נוספים ופוקח את עיניך מפוקס הרבה יותר. אתה מביט סביב, ובקושי מאוד גדול אתה שומע קול נוסף ומוכר, זה דיווט שקשור גם הוא, אתה מוצא נחמה בכך שאלו ילדים, וכנראה הם לא קשרו טוב את דיווט שמצליח להגיע לצדפים שלרגליו ולקרוע את החבלים בצ'יק צ'אק. דיווט משחרר אותך במהירות ואתה מוריד לעצמיך את הפלסטר מהפה. אתה שם לב שחגורת הפוכדורים שלך נמצאת ליד התיק שלך. אחד התאומים מחזיק מעין שרשרת היפנוט ומהפנט את הילדה הקטנה. אתה נזכר במה שליסה אמרה לך, שבצינוק ששהתה שמעה מדי פעם ילדים אך הם לא נשארו שם, כנראה הם רק היפנטו אותם. התאומים חודלים מלהפנט את הילדה הקטנה והאיגליפאף שלה כשהם פונים לכיוון שלך, "הם עוד מעט יגיעו. תדאגי להרדים אותם" אומר אחד מהם בקול שקט כשאתה ודיווט מסתתרים בשיחים. מה תעשה?
    ״דיוואט בוא נתפצל.. אתה תגיח בשקט לשיחים מימין לילדים ואני אלך לכיוון הציוד בין הצמחייה ונאגף אותם״ אומר ואתחיל ללכת במיומנות ובדממה כפי שניקולס לימד אותי אל הציוד. כשאגיע אחפש לראות שגם דיוואט התמקם ואז אבקש ממנו מן הצמחיים לשותף אותם באקדח מים אדיר וחזק שיעורר מההיפונזה ובאמצעות צדף תער לחטוף ולרסק את השרשרת ההיא. ואז אוציא גם את דרומקה לחגיגה שיגן עליי

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [COLOR=#006400]פטריק-
    חחח אוליי. אבל זה לא יהיה כל כך פשוט.
    את האמת שעוד לא. אני באמת צריך להתחיל לחשוב על זה. תודה לך קיי, נתראה" אתה משיב לקיי ונפרד ממנו לשלום. החושך מפחיד אותך מעט אבל אתה נכנס בבטחה לעיר הראטהום. העיר ענקית, מנורות רחוב מלוות כל רחוב בעיר. אתה מתקדם למרכז הפוקימונים אך בדרך אתה רואה כרזה אחת בכמה מקומות. אתה עוצר ממול לעמוד תאורה, כשעל השלט כתוב כך:
    "הפוקימון שלי נעלם! בבקשה תעזרו לי למצוא אותו. הוא כל הזמן הולך לי לאיבוד! פרס כספי מובטח. תתקשרו למנדי" ומתחת לכיתוב מופיעה תמונה של הפוקימון
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומבקש חדר, האחות ג'וי מחייכת ומגישה לך מפתח. אתה נכנס לחדר שלך, מתארגן לשינה ונרדם. אתה מתעורר לבוקר נעים וחמים. שמעת רבות על היער, על אזור "גן העדן" ועל המכון השלישי שנמצא בעיר. מה תעשה?
    סראבקום למה כל כך קשה למה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלך עם פוקימוניי לעבר היער. 'לא יזיק להם מעט אימון לפני המכון השלישי' אחשוב. 'בנוסף, יכול להיות שהפוקימון האבוד הזה מתחבא ביער'. איזכר בתמונה של הפוקימון הכתום ואשנן את מראהו. אצייר רישום שלו ביומן השחור שלי לפני שאצא ליער. 'בוא נמצא אותך' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    טוב.. רשמית אני רוצה להתחיל השבוע את האיוונט. אתם פנויים?

מאט-

אתה שואל את אלקטריק והוא לא יודע אם הוא באמת רוצה עכשיו. בכל מקרה אתה משאיר אותו תחת טיפולה המסור של האחות ג'וי שמבחינה בסדק ברגל ויוצא לכיוון החנות בעיר ורוכש 3 פוכדורים שכל אחד עולה לך 50 שקלים. לאחר מכן אתה שואל מספר עוברי אורח ומבין שמעוןה היום נמצא באזור המזרחי של העיר. הליכה קצרה לוקחת אותך לשם ואתה עוצר מול גדר ביתית שמאחוריה עומד בית גדול עם חצר גדולה בה יש אגם מים כחולים. אתה נכנס דרך הגדר ופוגש מגדלת בשנות ה-20 לחייה וזוג אנשים זקנים. "שלום לך בחורי, האם אתה מחפש שירות?" שואל האיש האדיב בזמן שהוא מאכיל על שולחן העץ שלו אתה מספר להם שיש ברשותך שלושה פוקימונים שאיבדו את המאמן שלהם ותשמח לתרום להם אותם שיוכלו להיעזר בהם. אתה משחרר את שלושת הפוקימונים והמגדלת בוחנת אחד אחד מהם. "שלום. האם תרצו לעבוד כאן? נספק לכם בית חם ויהיה לנו כיף ביחד" היא אומרת בחיוך והפוקימונים מסתכלים אחד על השני, מביטים מעבר לחלון ורואים את שאר הפוקימונים. "זו תקופה קצת עמוסה..ונשמח אם תוכלו לשמור על הפוקימונים. צוות מגמה ואקווה באים לכאן הרבה, בהחלט נצטרך עזרה באבטחה" האישה המבוגרת אומרת ונראה שהפוקימונים של האיש המשוגע בהחלט מרוצים. "תודה רבה לך בחורי. עזרת לנו מאוד" האיש הזקן אומר בחיוך כשהוא לוחץ את ידיהם של היטמונצ'אן, היטמונלי ולודרד. אתה יוצא ממעון היום מסופק ומביט סביב. מה תעשה?

פטריק-
    חחחחח כי ככה זה עולם הפוקימונים!
    השעה ממש מאוחרת, ואתה מפהק אך לא מוותר על אימון. אתה הולך לפינה צדדית בעיר ומשחרר את הפוקימונים שלך. אתם מתאמנים כחצי שעה אך הפוקימונים שלך מפסיקים כי הם שמים לב שאתה מאוד עייף. אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם וחושב על איפה הבוויזל האבוד יכול להיות. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ולוקח מהאחות ג'וי מפתח לחדר, עולה אליו ומתארגן לשינה. לאחר כל הארגון אתה צונח על המיטה ונרדם כעבור מספר רגעים בודדים. עיניך נפקחות לאט ואתה מבחין שעכשיו בוקר. יום חדש בפתח. אתה יכול לנסות לחפש את בוויזל, להסתובב בעיר ולראות מה יש בה ועוד. מה תעשה?

דרו-
    ״דיוואט בוא נתפצל.. אתה תגיח בשקט לשיחים מימין לילדים ואני אלך לכיוון הציוד בין הצמחייה ונאגף אותם״ אתה לוחש לדיווט שמהנהן במהירות. בחשאיות ובדממה אתה מתחיל להזדחל ולהתגלגל על הדשא לכיוון הציוד שלך, הנערים מתחילים לעורר רעש מכך שהם רואים שאתם לא שם. כמו נינג'ה, דיווט קופץ לצדדים ופותח באקדח מים מהיר ששוטף את הילדה הקטנה ומפיל אותה לקרקע, דיווט דוחף את אחד הנערים ולוקח את השרשרת, אותה הוא זורק לאוויר ושובר לרסיסים קטנים עם צדף תער. "מה אתה עשית!" צועקים התאומים ואתה משחרר את דרומקה. דרומקה מבין מדיווט מה קרה ומשתמש בנגיחה על שני הנערים, גורם להם לנוק האוט ומעלף אותם. הילדה הקטנה מתחילה להתעורר, עיניה מצטמצמות לאט והיא מתחילה לבכות. היא לא מבינה איפה היא נמצאת. אתה מתרומם ולא מבין באמת איפה אתם, אתה מבקש מדרומקה להשתמש בגלגל להבה וכך דרומקה מסתובב באוויר ומאיר את כל הסביבה שלכם. ממרחק אתה מזהה את קרחת היער בה נלחמת נגד לוקאס, כנראה שאתם נמצאים ביער שאחרי העיר נסרן. מה תעשה?

6. מנהל למופת! (לשעבר)

מאט-

אתה שואל את אלקטריק והוא לא יודע אם הוא באמת רוצה עכשיו. בכל מקרה אתה משאיר אותו תחת טיפולה המסור של האחות ג'וי שמבחינה בסדק ברגל ויוצא לכיוון החנות בעיר ורוכש 3 פוכדורים שכל אחד עולה לך 50 שקלים. לאחר מכן אתה שואל מספר עוברי אורח ומבין שמעוןה היום נמצא באזור המזרחי של העיר. הליכה קצרה לוקחת אותך לשם ואתה עוצר מול גדר ביתית שמאחוריה עומד בית גדול עם חצר גדולה בה יש אגם מים כחולים. אתה נכנס דרך הגדר ופוגש מגדלת בשנות ה-20 לחייה וזוג אנשים זקנים. "שלום לך בחורי, האם אתה מחפש שירות?" שואל האיש האדיב בזמן שהוא מאכיל על שולחן העץ שלו אתה מספר להם שיש ברשותך שלושה פוקימונים שאיבדו את המאמן שלהם ותשמח לתרום להם אותם שיוכלו להיעזר בהם. אתה משחרר את שלושת הפוקימונים והמגדלת בוחנת אחד אחד מהם. "שלום. האם תרצו לעבוד כאן? נספק לכם בית חם ויהיה לנו כיף ביחד" היא אומרת בחיוך והפוקימונים מסתכלים אחד על השני, מביטים מעבר לחלון ורואים את שאר הפוקימונים. "זו תקופה קצת עמוסה..ונשמח אם תוכלו לשמור על הפוקימונים. צוות מגמה ואקווה באים לכאן הרבה, בהחלט נצטרך עזרה באבטחה" האישה המבוגרת אומרת ונראה שהפוקימונים של האיש המשוגע בהחלט מרוצים. "תודה רבה לך בחורי. עזרת לנו מאוד" האיש הזקן אומר בחיוך כשהוא לוחץ את ידיהם של היטמונצ'אן, היטמונלי ולודרד. אתה יוצא ממעון היום מסופק ומביט סביב. מה תעשה?

פטריק-
    השעה ממש מאוחרת, ואתה מפהק אך לא מוותר על אימון. אתה הולך לפינה צדדית בעיר ומשחרר את הפוקימונים שלך. אתם מתאמנים כחצי שעה אך הפוקימונים שלך מפסיקים כי הם שמים לב שאתה מאוד עייף. אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם וחושב על איפה הבוויזל האבוד יכול להיות. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ולוקח מהאחות ג'וי מפתח לחדר, עולה אליו ומתארגן לשינה. לאחר כל הארגון אתה צונח על המיטה ונרדם כעבור מספר רגעים בודדים. עיניך נפקחות לאט ואתה מבחין שעכשיו בוקר. יום חדש בפתח. אתה יכול לנסות לחפש את בוויזל, להסתובב בעיר ולראות מה יש בה ועוד. מה תעשה?

דרו-
    ״דיוואט בוא נתפצל.. אתה תגיח בשקט לשיחים מימין לילדים ואני אלך לכיוון הציוד בין הצמחייה ונאגף אותם״ אתה לוחש לדיווט שמהנהן במהירות. בחשאיות ובדממה אתה מתחיל להזדחל ולהתגלגל על הדשא לכיוון הציוד שלך, הנערים מתחילים לעורר רעש מכך שהם רואים שאתם לא שם. כמו נינג'ה, דיווט קופץ לצדדים ופותח באקדח מים מהיר ששוטף את הילדה הקטנה ומפיל אותה לקרקע, דיווט דוחף את אחד הנערים ולוקח את השרשרת, אותה הוא זורק לאוויר ושובר לרסיסים קטנים עם צדף תער. "מה אתה עשית!" צועקים התאומים ואתה משחרר את דרומקה. דרומקה מבין מדיווט מה קרה ומשתמש בנגיחה על שני הנערים, גורם להם לנוק האוט ומעלף אותם. הילדה הקטנה מתחילה להתעורר, עיניה מצטמצמות לאט והיא מתחילה לבכות. היא לא מבינה איפה היא נמצאת. אתה מתרומם ולא מבין באמת איפה אתם, אתה מבקש מדרומקה להשתמש בגלגל להבה וכך דרומקה מסתובב באוויר ומאיר את כל הסביבה שלכם. ממרחק אתה מזהה את קרחת היער בה נלחמת נגד לוקאס, כנראה שאתם נמצאים ביער שאחרי העיר נסרן. מה תעשה?
    לא אהיה זמין עד שלישי, בוא נתחיל להעיף תעדכונים מהר יותר בנתיים.
    ~~~~~~
    ״היי לא לדאוג הכל יהיה טוב עכשיו...״ אומר וארגיע אותה. אתן לה קצת מים לשתות אך אסמן לדיוואט שישים עליה עין. אקח מהם את הפוקדורים והציוד שלהם בשקית זבל גדולה שאני תמיד סוחב איתי כדי לא לזרוק פסולת בטבע.
    ואז שני התאומים אקשור, אחד לשני ובד על עיניהם. למקרה שינסו לעשות משהו.
    אלך מן היער חזרה לכיוון העיר במהירות, אגיע למרכז הפוקימונים כשאני כבר מעדכן את ניקולס ואת בארג׳ בדרכי...

7. משתמש מנוסה
    דרו-
    חחחח עלק שקיות זבל, גדול אתה.

״היי לא לדאוג הכל יהיה טוב עכשיו...״ אתה אומר לילדה שמחבקת אותך במהירות, מנסה לאחוז במשהו ולא לפחד. אתה נותן לה לשתות מים ואיגליפאף שלה מרגיעה אותה, אתה מגיע לשני התאומים ומבחין שאין להם פוכדורים, הציוד היחידי שלהם זה תכשיטים ושרשראות מוזרות. אתה לוקח הכל בתוך שקית זבל שחורה וגדולה. אתה לוקח חבל מתיקך ומצמיד את שני התאומים לעץ וקושר אותם. בעזרת בד אתה קושר את העיניים שלהם. ארבעתכם רצים במהירות ליציאה מן היער, גשר חץ השמיים המרהיב והענקי עומד על איתנו, כל הדרך מולכם חשוכה מלבד אורות ביטחון שמאירים את הדרך לעיר. אתה לא מבזבז זמן וכבר מעדכן את ניקולס ובארג' בהודעת טקסט. לפתע אתם רואים
    שוטר שניגש אליכם "מה אתם עושים כאן? השעה ממש מאוחרת! היציאות מהעיר נסרן לכאן ומהעיר קסטליה נעולות. אני מקווה שיש לכם הסבר טוב" השוטר אומר ונראה מעט עצבני, הבעתו מעט נעלמת כשהוא מבחין בילדה הקטנה שמסתתרת מאחוריי רגליך. מה תעשה?

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    חחחח עלק שקיות זבל, גדול אתה.

״היי לא לדאוג הכל יהיה טוב עכשיו...״ אתה אומר לילדה שמחבקת אותך במהירות, מנסה לאחוז במשהו ולא לפחד. אתה נותן לה לשתות מים ואיגליפאף שלה מרגיעה אותה, אתה מגיע לשני התאומים ומבחין שאין להם פוכדורים, הציוד היחידי שלהם זה תכשיטים ושרשראות מוזרות. אתה לוקח הכל בתוך שקית זבל שחורה וגדולה. אתה לוקח חבל מתיקך ומצמיד את שני התאומים לעץ וקושר אותם. בעזרת בד אתה קושר את העיניים שלהם. ארבעתכם רצים במהירות ליציאה מן היער, גשר חץ השמיים המרהיב והענקי עומד על איתנו, כל הדרך מולכם חשוכה מלבד אורות ביטחון שמאירים את הדרך לעיר. אתה לא מבזבז זמן וכבר מעדכן את ניקולס ובארג' בהודעת טקסט. לפתע אתם רואים
    שוטר שניגש אליכם "מה אתם עושים כאן? השעה ממש מאוחרת! היציאות מהעיר נסרן לכאן ומהעיר קסטליה נעולות. אני מקווה שיש לכם הסבר טוב" השוטר אומר ונראה מעט עצבני, הבעתו מעט נעלמת כשהוא מבחין בילדה הקטנה שמסתתרת מאחוריי רגליך.
    מה תעשה?
    הצמדתי אותם לעץ וקשרתי אותם אליו, ואז אני רץ איתם מהיער? אתה יכול להתחיל להיצמד למה שאתה כותב חחחחחחח י'מוגזם xddd
    ~~~~~
    "חכה, הקשב, אני יכול להסביר... הילדה הזאת נתקעה לבד ביער, חטפו אותה צמד תאומים" ואצביע אל השתיים הקשורים ואוסיף "כמעשה קונדס, שהתאמנתי ונודע לי על הדבר הייתי מוכרח לעשות משהו" אספר לו בעצם סיפור כיסוי שלא ישאיר מקום לשאלות ואז אבקש לראות את בארג'.

.

9. מנהל ראשי

מאט-

פטריק-

דרו-
    אני מחליט לחזור לאלקטריק ולתמוך בו. להראות לו שאני יוכן לעשות הכל למענו ולדאוג שיהיה לו טוב. אני חושב שהוא יהיה תוספת נהדרת לצוות שלי.

10. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-

*לול, לומברה לא אמור פוקימון עצוב כזה? נו טוב, לפחות אצלי הוא שמח חחח
    -------------------------------------------------------------

"וואו, העיר הזאת פשוט מהממת..." אומר ללומברה ולעצמי ואתפעל מיופייה של העיר סלאטפורט. "אני פשוט חייב לעבור בשוק, אומרים שיש שם מציאות... והיי, חוף ים מסודר.." אומר ואפנה ללומברה. "עבדת קשה, ובזכותך השגנו את התג השני. אני זקוק למנוחה קצרה אחרי הקרב עם בראולי, ומכיוון שמגיע לך פרס... מה דעתך שנעצור כאן לכמה שעות? טרפינץ' יוכל לשחק בחול, טורצ'יק בטוח יהנה מהשמש, ואתה תוכל לשחות! מה אתה אומר, חבר?" אומר ללומברה ואוציא את טורצ'יק וטראפינץ' בחיוך. "אנחנו עוצרים לכמה שעות חברים, אז לכו לבלות!" אומר להם ואתיישב עם אחת המגבות הפנויות [בתקווה שיש חחחח].

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    את מניחה כי פורט תטפס יותר טוב אך לא רוצה לאכזב את פיצ'ו. לכן את מחליטה ששניהם יטפסו אך לוחשת לפורט באוזן לשים עין על פיצ'ו. הפוקימונים שלך מביטים בפורט ופי'צו כדי להתכונן לתפוס אותם במידה והם נופלים. נראה שהמשימה קלה מאוד לפורט, גופה הארוך והצמרירי נעזר בציפורניה החדות שמטפסות מענף לענף. פיצ'ו אינו מאכזב גם, אמנם הוא יותר איטי מפורט, אך הוא מחזיק בענף ומבצע מספר קפיצות מרשימות, את מבינה שלמד את כל אלו מהחיים ביער. כעבור כמה דקות פורט מגיעה ראשונה לתיק ונושאת אותו על גופה, היא ממהרת לרדת ופיצ'ו אחריה, כעבור כמה דקות שני הפוקימונים שלך עומדים לצידך ואילו אליס רצה לכיוון התיק לבדוק שהכל נמצא שם. לאחר בדיקה קפדנית אליס נושמת לרווחה. "וואו! יש הכל פה. תודה לך!" אליס אומרת ומחבקת אותך חיבוק לא צפוי, "תודה לכם! ממש תודה!" אליס אומרת בחיוך לפוקימונים שלך, ופעם ראשונה שאת מרגישה מעט חיבה אליה. "אז.. נילחם?" אליס אומרת בחיוך וכולכם חוזרים למרכז האימונים, "קרב 3 על 3" אליס אומרת ומשחררת פוקימון ראשון "אלקיד אתה חזק! ואתה מסוגל לנצח!" אליס מעודדת את אלקיד שמאגרף את שתי ידיו כשזרם חשמלי עובר בשתיהן. מה תעשי?
    'פנאפי הוא סוג אדמה אז חשמל לא ישפיע עליו' אחשוב לעצמי ואבקש מפנאפי להלחם בקרב. "פנאפי, גלגול ואז רסיסי קרח!" אומר בחיוך. 'אולי אליס לא כזאת נוראה..'
    אביט בקרב בעניין ואנסה לתכנן את הצעדים הבאים שלי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    לזמן הקרוב אתם תהיו פעילים? אני רוצה להתחיל באיוונט כבר!!!!!!!!

גרייס-
    תראי..טכנית גלגול היא מתקפת אבן, לכן היא לא משפיעה על אלקיד אבל נהיה פה נחמדים

'פנאפי הוא סוג אדמה אז חשמל לא ישפיע עליו' את חושבת ובוחרת בפאנפי להתחיל את הקרב. "פאנ פי!" פאנפי כורז בחדקו הקטן והחמוד ומתקדם מול אלקיד. "פנאפי, גלגול ואז רסיסי קרח!" את פוקדת על פאנפי שקופץ במהירות ומתגלגל כגלגל מהיר בעל אוזניים ופוגע באלקיד שנזרק אחורנית, עושה סלטה אחורית בעזרת ידיו וחוזר לתנוחת עמידה. "פאנפי תשתמש בשבירת לבנים!" אליס אומרת במהירות וגיצי חשמל מתחילים להקיף את ידו הימנית של אלקיד כשהוא מסתער כלפי פאנפי שמתרכז ובחדקו נוצר כדור לבן וקריר של קרח שנזרק לאלקיד ששובר את הכדור לשניים, אך נהדף אחורנית ונפגע מעט מהרסיסים שנוצרו. "אלקיד תתחמק ממתקפותיו של פאנפי! ותשתמש בבעיטה נמוכה! תנסה אחר כך להשתמש בשבירת לבנים שוב!" אליס פוקדת על אלקיד שמתחיל לרוץ לפאנפי עם רגל מוכנה לבעיטה. מה תעשי?

מאט-
    קח בחשבון שהוא יישלח לפרופסור.
    אתה מחליט לחזור למרכז הפוקימונים ולראות מה מצבו של אלקטריק. אלקטריק עומד על עגלה
    שצ'אנסי מעבירה ללובי מרכז הפוקימונים כשהיא מבחינה בך. אתה מלטף את ראשו הנעים של אלקטריק שמתברר לך כפוקימון נאמן וממושמע. אתה מציע לו להצטרף אליך בשנית, מנסה לשכנע אותו. אלקטריק מביט בך בעיניים ממוקדות וחושב, לאחר מספר רגעים ומתחים אלטריק נובח ומאשר! אתה לוקח פוכדור ריק ומכניס לתוכו את אלקטריק שנשאב לתוך הפוכדור ונסגר! תפסת אלקטריק! אם כי הפוכדור מיד נעלם. הוא נשלח לפרופסור. אתה עומד במרכז הפוקימונים. מה תעשה?

ג'יי-
    חחח פוקימון עצוב? לא
    "וואו, העיר הזאת פשוט מהממת..." אתה מתפעל מהמראות החמימים כשאתה מתלהב לראות את השוק. אתה פונה ללומברה ואומר לו "עבדת קשה, ובזכותך השגנו את התג השני. אני זקוק למנוחה קצרה אחרי הקרב עם בראולי, ומכיוון שמגיע לך פרס... מה דעתך שנעצור כאן לכמה שעות? טרפינץ' יוכל לשחק בחול, טורצ'יק בטוח יהנה מהשמש, ואתה תוכל לשחות! מה אתה אומר, חבר?". לומברה מחייך וקופץ עם ידיים באוויר "לומברה!" הוא אומר בחיוך כשאתה משחרר מהפוכדורים את טורצ'יק וטראפינץ'. אתה מכריז שלאחר העבודה הקשה שהפגינו הפוקימונים שלך הגיע הזמן לנוח מעט וליהנות. עיניו החמות של טורצ'יק נדהמות מהשמש בשמיים והוא קופץ בכיף ובשמחה כשהוא רץ ומפעיל את שרירי רגליו הקטנות על החול החם. לומברה נכנס למים בחוף ומתחיל לשחות בצורות שונות, משפריץ מים ונהנה מאוד! טראפינץ' מחייך בסיפוק כשהוא קובר את עצמו בתוך חול בעזרת רגליו הקטנות. אתה לוקח בחינם מגבת ושמשייה ונח מתחתיה. לאחר רבע שעה אתה מבחין במגרש כדור עף, אתה ולומברה משחקים עם עוד כמה אנשים ופוקימונים בקבוצה אחרת, אתה ולומברה קופצים גבוה, נהנים ומשחקים! טורצ'יק מבחין ב-
    ומתחיל להילחם עמו ולהתאמן ואילו טראפינץ' ממשיך להתחרדן מתחת לחול ונראה שהוא ממש מסופק מכך!מה תעשה?

דרו-
    "חכה, הקשב, אני יכול להסביר... הילדה הזאת נתקעה לבד ביער, חטפו אותה צמד תאומים" אתה מתחיל להגיד ולאחר מכן מוסיף "כמעשה קונדס, שהתאמנתי ונודע לי על הדבר הייתי מוכרח לעשות משהו". השוטר נראה מעט חושד בגירסא שלך, אך פרצוף הילדה הקטנה לא נותן לו אומץ להמשיך. "אוקיי.. אני אלך לתפוס אותם. אשלח אישור כניסה בשבילכם לעיק קסטליה, תמשיכו בבקשה בגשר" השוטר אומר ומתחיל לדבר בקול ברור ורציני במכשיר קשר שחור. השוטר הסביר לך שבארג' לא נמצא בסביבה כעת אבל הוא עתיד לבוא. אתה בוחר לא לחכות ואתה,דיווט,הילדה הקטנה והאיגליפאף שלה מתחילים ללכת לכיוון העיר. לאחר שיחה שאתה מפתח עמה אתה מבין כי השם שלה הוא מימי, והאיגליפאף שלה נמצאת איתה בערך כשנה, מתנה מאמא שלה. איגליפאף מרחפת סביב ראשך אך לא מתרחקת יותר מדי ממימי. לאחר כרבע שעה של הליכה בחושך אתם נכנסים לעיר קסטליה, שם אתם נכנסים למרכז הפוקימונים, שם אתם רואים אישה בשנות ה-30 לחייה. כשהיא מבחינה בכם היא מתחילה לבכות "מימי קטנה שלי! אני לא מאמינה שסופסוף אני פוגשת אותך!" האישה אומרת ומתחילה לחבק את הילדה בחוזקה. "תודה לך..תודה!" היא אומרת בבכי אליך אך אתה אומר שהכל בסדר. ברגע שאתה מסיט את ראשך מהאמא והבת אתה מבחין ב-
    שניגש אליך בצעדים מדודים. "הילדה הזאת מימי..כשסיפרת לי שילדה קטנה ואיגליפאף היפנטו אותך ידעתי שמדובר בה. היא נעלמה לפני חמישה ימים" בארג' מסביר ולוקח אותך מחוץ למרכז הפוקימונים. "העיר נהיית מסוכנת.. המזל זה שהתאומים לא הצליחו להפנט עוד אנשים חוץ ממך, כך לפחות אני מקווה" בארג' אומר בקול שקול ומביט לכיוון הים המשתקף מהגדרות הרחוקות מהכביש הציבורי. "הייתי עד לניסיון פגיעה בי..שני חיילי צוות גלאקטיק השתילו לי פצצה ליד המכון, הם ידעו שאני אהיה שם בשעה כזאת. המזל שלי שהצלחתי להזעיק את השוטרים שיעצרו אותם והמזל העוד יותר גדול הוא שהצלחנו למצוא את דרך הכניסה שלהם לעיר. מצאנו עוד כמה חיילים מסתתרים באזור. כמו שאני אומר, אנחנו נמצאים בשליטה. אבל עדיין יש כל מיני תקלות..כמנהיג מכון אני לא אחראי רק לתת תגים, אני אחראי גם לגורל העיר שהמכון שלי נמצא בה." בארג מסביר לך כשידיו עוברות בתוך שיערו החום והארוך. נקרע בתוך מחשבותיו. "אתה מאמן חזק. תנסה להמשיך להיות כזה. אם תרצה לאתגר אותי אשמח מאוד. אני חייב ללכת..נדבר" בארג' אומר בחיוך קטן ולוחץ את ידך. ידו של בארג' מעט כבדה לך, אתה מבין שבארג' הוא בן אדם אחראי ומסור לגורל העיר שלו, ושאף אחד לא בטוח. אתה מקבל הודעה מהפוקידקס מניקולס שרושם לך. "אני מצטער לא יכולתי לענות.. העניינים מתחממים צפונית מהעיר קסטליה. חיברתי כמה נתונים שאספת מליסה ומספר עדויות שאני מצאתי.. אני חושב שאני יודע איפה הם מכינים ושמים את כל החטופים והילדים המהופנטים. תלך לישון, אעדכן אותך מחר" אתה קופא מעט למראה ההודעה. עכשיו אתה מביט לכיוון הים השחור, "דיי דייוט!" דיווט אומר לך בפרצוף מבולבל, הוא רוצה לבדוק שהכל בסדר איתך. מה תעשה?

13. מנהל ראשי

מאט-
    קח בחשבון שהוא יישלח לפרופסור.
    אתה מחליט לחזור למרכז הפוקימונים ולראות מה מצבו של אלקטריק. אלקטריק עומד על עגלה
    שצ'אנסי מעבירה ללובי מרכז הפוקימונים כשהיא מבחינה בך. אתה מלטף את ראשו הנעים של אלקטריק שמתברר לך כפוקימון נאמן וממושמע. אתה מציע לו להצטרף אליך בשנית, מנסה לשכנע אותו. אלקטריק מביט בך בעיניים ממוקדות וחושב, לאחר מספר רגעים ומתחים אלטריק נובח ומאשר! אתה לוקח פוכדור ריק ומכניס לתוכו את אלקטריק שנשאב לתוך הפוכדור ונסגר! תפסת אלקטריק! אם כי הפוכדור מיד נעלם. הוא נשלח לפרופסור. אתה עומד במרכז הפוקימונים. מה תעשה?
    אני ממהר ליצור קשר עם הפרופסור. אני מחליט לבקש מאלקטריק לחזור ולשלוח בחזרה את טריקו כרגע.

לאחר מכן אני אצא מהמכון ואמשיך להתקדם לעבר המכון הבא.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    לזמן הקרוב אתם תהיו פעילים? אני רוצה להתחיל באיוונט כבר!!!!!!!!

דרו-

"חכה, הקשב, אני יכול להסביר... הילדה הזאת נתקעה לבד ביער, חטפו אותה צמד תאומים" אתה מתחיל להגיד ולאחר מכן מוסיף "כמעשה קונדס, שהתאמנתי ונודע לי על הדבר הייתי מוכרח לעשות משהו". השוטר נראה מעט חושד בגירסא שלך, אך פרצוף הילדה הקטנה לא נותן לו אומץ להמשיך. "אוקיי.. אני אלך לתפוס אותם. אשלח אישור כניסה בשבילכם לעיק קסטליה, תמשיכו בבקשה בגשר" השוטר אומר ומתחיל לדבר בקול ברור ורציני במכשיר קשר שחור. השוטר הסביר לך שבארג' לא נמצא בסביבה כעת אבל הוא עתיד לבוא. אתה בוחר לא לחכות ואתה,דיווט,הילדה הקטנה והאיגליפאף שלה מתחילים ללכת לכיוון העיר. לאחר שיחה שאתה מפתח עמה אתה מבין כי השם שלה הוא מימי, והאיגליפאף שלה נמצאת איתה בערך כשנה, מתנה מאמא שלה. איגליפאף מרחפת סביב ראשך אך לא מתרחקת יותר מדי ממימי. לאחר כרבע שעה של הליכה בחושך אתם נכנסים לעיר קסטליה, שם אתם נכנסים למרכז הפוקימונים, שם אתם רואים אישה בשנות ה-30 לחייה. כשהיא מבחינה בכם היא מתחילה לבכות "מימי קטנה שלי! אני לא מאמינה שסופסוף אני פוגשת אותך!" האישה אומרת ומתחילה לחבק את הילדה בחוזקה. "תודה לך..תודה!" היא אומרת בבכי אליך אך אתה אומר שהכל בסדר. ברגע שאתה מסיט את ראשך מהאמא והבת אתה מבחין ב-
    שניגש אליך בצעדים מדודים. "הילדה הזאת מימי..כשסיפרת לי שילדה קטנה ואיגליפאף היפנטו אותך ידעתי שמדובר בה. היא נעלמה לפני חמישה ימים" בארג' מסביר ולוקח אותך מחוץ למרכז הפוקימונים. "העיר נהיית מסוכנת.. המזל זה שהתאומים לא הצליחו להפנט עוד אנשים חוץ ממך, כך לפחות אני מקווה" בארג' אומר בקול שקול ומביט לכיוון הים המשתקף מהגדרות הרחוקות מהכביש הציבורי. "הייתי עד לניסיון פגיעה בי..שני חיילי צוות גלאקטיק השתילו לי פצצה ליד המכון, הם ידעו שאני אהיה שם בשעה כזאת. המזל שלי שהצלחתי להזעיק את השוטרים שיעצרו אותם והמזל העוד יותר גדול הוא שהצלחנו למצוא את דרך הכניסה שלהם לעיר. מצאנו עוד כמה חיילים מסתתרים באזור. כמו שאני אומר, אנחנו נמצאים בשליטה. אבל עדיין יש כל מיני תקלות..כמנהיג מכון אני לא אחראי רק לתת תגים, אני אחראי גם לגורל העיר שהמכון שלי נמצא בה." בארג מסביר לך כשידיו עוברות בתוך שיערו החום והארוך. נקרע בתוך מחשבותיו. "אתה מאמן חזק. תנסה להמשיך להיות כזה. אם תרצה לאתגר אותי אשמח מאוד. אני חייב ללכת..נדבר" בארג' אומר בחיוך קטן ולוחץ את ידך. ידו של בארג' מעט כבדה לך, אתה מבין שבארג' הוא בן אדם אחראי ומסור לגורל העיר שלו, ושאף אחד לא בטוח. אתה מקבל הודעה מהפוקידקס מניקולס שרושם לך. "אני מצטער לא יכולתי לענות.. העניינים מתחממים צפונית מהעיר קסטליה. חיברתי כמה נתונים שאספת מליסה ומספר עדויות שאני מצאתי.. אני חושב שאני יודע איפה הם מכינים ושמים את כל החטופים והילדים המהופנטים. תלך לישון, אעדכן אותך מחר" אתה קופא מעט למראה ההודעה. עכשיו אתה מביט לכיוון הים השחור, "דיי דייוט!" דיווט אומר לך בפרצוף מבולבל, הוא רוצה לבדוק שהכל בסדר איתך.
    מה תעשה?
    אשנה את זיו פני ואחייך עליו חיוך המסתיר דאגה. אומר לו לבוא איתי ונלך למרכז הפוקימונים לנוח קצת. אתקלח אתארגן לשינה וכשהוא מנמנם קצת אשכב במיטה, אביט לתקרה ואתמלה מחשבות לגביי צוות פלאסמה... מדוע הם רעים כלכך, האם אפגוש אנשים מסוכנים יותר בצוות, האם אצליח לעמוד במשימותי.
    אחליט שמחר על הבוקר אאתגר את בארג' המכון הוא יעד חשוב וכרגע הוא מעקב אותי עם להישאר בתוך העיר. מוטב שמחר אעשה אימון וחימום קצר עם הפוקימונים שלי ואלך אליו. אסיים איתו ואתפנה ליציאה הצפונית של העיר, מוכן ל-'פעל' מפי ניקולס.

.

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1501680]לזמן הקרוב אתם תהיו פעילים? אני רוצה להתחיל באיוונט כבר!!!!!!!![COLOR=#0000cd]

גרייס-
    תראי..טכנית גלגול היא מתקפת אבן, לכן היא לא משפיעה על אלקיד אבל נהיה פה נחמדים

[RIGHT]'פנאפי הוא סוג אדמה אז חשמל לא ישפיע עליו' את חושבת ובוחרת בפאנפי להתחיל את הקרב. "פאנ פי!" פאנפי כורז בחדקו הקטן והחמוד ומתקדם מול אלקיד. "פנאפי, גלגול ואז רסיסי קרח!" את פוקדת על פאנפי שקופץ במהירות ומתגלגל כגלגל מהיר בעל אוזניים ופוגע באלקיד שנזרק אחורנית, עושה סלטה אחורית בעזרת ידיו וחוזר לתנוחת עמידה. "פאנפי תשתמש בשבירת לבנים!" אליס אומרת במהירות וגיצי חשמל מתחילים להקיף את ידו הימנית של אלקיד כשהוא מסתער כלפי פאנפי שמתרכז ובחדקו נוצר כדור לבן וקריר של קרח שנזרק לאלקיד ששובר את הכדור לשניים, אך נהדף אחורנית ונפגע מעט מהרסיסים שנוצרו. "אלקיד תתחמק ממתקפותיו של פאנפי! ותשתמש בבעיטה נמוכה! תנסה אחר כך להשתמש בשבירת לבנים שוב!" אליס פוקדת על אלקיד שמתחיל לרוץ לפאנפי עם רגל מוכנה לבעיטה. מה תעשי?

אופסיייי
    אני אשתדל שכן. פשוט בקרוב אני מתחילה ללמוד לפסיכומטרי (כיףף) אז אכנס כמה שאוכל
    ~~~
    "פנאפי, תשתמש בגלגול כדי להתחמק-תנצל את המהירות של הגלגול ותתגלגל הצידה. אחרי זה הגנת כדור כדי להגדיל את ההגנה שלך. ברגע שתוכל תשתמש בגלגול ביחד עם רסיסי קרח-הגלגול לא אפקטיבי אבל רסיסי הקרח יצברו מהירות מהגלגול וישפיעו חזק יותר" הורה לפנאפי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 44 מתוך 72 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •