מאט-
בקשר לדילוגים..תשלח לי הודעה פרטית.
"מאצ׳ופ,זנק גבוה לאויר וחמוק מהמתקפה המשולשת!" אתה פוקד על מאצ'וק שמקשיב לך וברגע האחרון קופץ הצידה ומתחמק מן המתקפה שמתפוצצת על הקרקע. מאצ'וק מנצל את המומנטום וקופץ לכיוונו של מגנטון המופתע ומפיל אותו לקרקע במתקפת שבירת לבנים חזקה במיוחד. מגנטון מתעלף במקום. "כל הכבוד מאמן צעיר" וואטסון משבח אותך בחיוך כשהוא משיב את מגנטון לפוכדור. "זהו הפוקימון האחרון שלי. בהצלחה" הוא מוסיף וזורק פוכדור שלישי, ממנו קרן אור יוצאת ועל הזירה נעמד פוקימון זאב חשמלי רושף שיניים לכיוונו של מאצ'וק
מה תעשה?
פטריק-
"אני פה לטובתך בוויזל" אתה אומר לו ומושיט את ידייך קדימה, למקרה ויתקוף אותך. בוויזל, תרצה להתאמן עם סטארביה? היא מהירה מאוד ותוכל לעזור לך לחזק את האגרופים" אתה מציע בנחמדות, בוויזל לא נראה מתרשם בקלות, הוא מנופף את ידו בלגלוג. "בווי בווי". הוא מסתובב וחוזר להתאגרף בידיו, אתה לא יודע מה לעשות. עד כשלפתע אתה שומע קול של נערה צועק, "בוויזל!!! בבקשה תחזור בוויזל!!" בוויזל נתקף בהלה, ומתחיל להימלט במהירות לכיוון אחר של היער, משאיר אותך מאחור. מה תעשה?
דרו-
"ווירליפד השתמש בגלגול במקום מבלי לזוז, הסתחרר כמו גלגל מכונית מהירה במיוחד. הכי מהר שאתה יכול וברח מן הכדור אחורה ואז הצידה, וצא אל ליבאני בכל הכוח זנק אלי ומן הגלגול טוס לפניה מסתובב עם זנב רעל נוסף!״ אתה פוקד על ווירליפד בביטחון ומקווה בכל רוחך שהמהלך יצליח. ווירליפד מתחיל להתגלגל במקום, חתיכות דשא ואדמה עפות מכל הכיוונים כשליבאני משגר את כדור האנרגיה, ווירליפד נותן גז ומתחמק ממנו בהצלחה. ווירליפד משנה כיוון, הוא נוסע בכל המהירות לליבאני שנפגע בעוצמה חזקה מזנב הרעל, אתה מצליח לזהות סימני התנשמות ראשונים ממנו. "קרן סולארית!!" בארג' קורא וליבאני מתרכז ויורה במהירות קרן לבנה ועצומה שפוגעת בווירליפד ומסבה לו נזק גדול. אתה יודע שלקרן סולארית לוקח זמן להיטען, אך אתה מבין שבגלל השמש הנוצצת הטעינה שלה הרבה יותר מהירה. ליבאני לא עוצר לרגע ומתחיל לזהור בירוק. אתה מבין שהצליח לרפא חלק מהנזק שנגרם לו באמצעות סינטזה. "קדימה ליבאני! מהלך הדגל שלנו! נסיים את הקרב!" בארג' אומר במהירות וליבאני יורה כמות גדולה של חוטים שפוגעת בווירליפד! קושרת אותו לחלוטין לקרקע, ווירליפד כעת נראה כמו גלגל שנפל על צידו, דבוק לקרקע ואינו מסוגל להסתובב הרבה, "קרן סולארית שוב!" בארג' קורא ומצביע על ווירליפד, בעוד ליבאני קופץ לגובה, וטוען קרן סולארית שבקרוב מאוד תפגע בווירליפד! מה תעשה?