Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 72 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 1073
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם

מאט-
    "מאצ׳וק! מהר, קפוץ לאויר והכה בקרקע בשבירת לבנים בכל הכח!" אתה קורא ומאצ'וק שובר את הרצפה שבקרבתו, אך לא נראה שזה עושה משהו. פצצות המגנט משתגרות מסביב למאצ'וק שמכסה את פניו ומנסה לראות בבירור, מאצ'וק רץ בהירות למגנטון ומנסה לתפוס אותו ולהשתמש בזריקה נמרצת, מצליח לתפוס את מגנטון ומתכונן לזרוק אותו, אך בגלל מכת הברק שמגנטון משחרר מאצ'וק מתחשמל ומשחרר את מגנטון. נראה שמאצ'וק מתנשם. "מגנטון הקרב הזה שלנו. תשתמש במתקפה משולשת ואז לסיום מכת ברק!". מה תעשה?
    "מאצ׳ופ,זנק גבוה לאויר וחמוק מהמתקפה המשולשת!" אפקוד בכל הכח לעבר מאצ׳ופ המתעייף. "תנחת על מגנטון בעצמו והשתמש בשבירת לבנים בכל הכח!"

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1501770]גרייס-
    את קוראת לפאנפי לחזור לנוח, פאנפי חוזר לעמוד ליד החברים שלו לצוות כשפיצ'ו לוקח נשימה עמוקה ונעמד בזירה מול אזומארייל שרק מחייך במתיקות. לבקשתך פיצ'ו משתמש בגל הלם אך אליס ממהרת להקדים את סילון האקווה ולהשתמש בו כתמרון התחמקות. אזומאריל נעצר וממקד אנרגיה בגופו, מחזק את ההגנה הפיזית שלו, ההיעמדות שלו במקום גורמת לו לחטוף נזק מגל השוק של פיצ'ו. נראה שאזומארייל סופג את הכאב ופולט קריאת קרב. "אזו זומאריל!". את מברכת את אליס על ההתפתחות של אזומארייל. "תודה רבה. אני שמחה לראות שגם פורט וקווילבה התפתחו. ממש מגניב כשפוקימון מתפתח!" אליס אומרת בחיוך. פיצ'ו ממהר לרוץ על ארבע לכיוון אזומארייל ולסתור לו פעמיים, וכך הוא עושה. לחייו של אזומארייל נעשות אדומות וכואבות. בעזרת אקדח מים מטווח אפס פיצ'ו נהדף אחורנית ומתגלגל על הזירה. הוא נעמד ומתנשם מהמאמץ, אך בדיוק ברגע שהוא נעמד אזומארייל כבר פוגע בו בסילון אקווה מהיר. מעלף את פיצ'ו. "כל הכבוד אזומארייל! בדיוק כמו שהתאמנו!" אליס קופצת מאושר ועושה אגרוף עם היד לאזומארייל שמשיב לה בהנפת אחת מידיו. מה תעשי?

"עבודה יפה פיצ'ו" אומר ואחזיר אותו לפוקדור.
    אקרא לפורא לקדמת הזירה.
    "פורט-גל ניצוץ ואז כדור צל. אם הוא ינסה לתקוף תתחמקי בעזרת חפירה. ברגע שתוכלי תתקפי במתקפה מהירה" הורה לה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    [COL
    [/COLOR]דרו-
    "ריולו חזור!״ אתה קורא מיד ומשיב את ריולו לפוכדור, שצועק ומבקש ממך לעצור. "רי ריולו!" ריולו אומר ורץ לידך, כנראה שהוא רוצה לצפות בקרב. אתה משחרר את ווירליפד שמתגלגל במעגל בראוותנות ונראה חזק מתמיד. "וואו. אני רואה שהשקעת בו אימונים. בהחלט רואים את זה" בארג' אומר בסקרנות, כמומחה לפוקימוני חרק, אתה מאמין לו, באמת התאמנתם קשה. ״טוב ווירליפד, זה יהיה קרה מאוד קשה, אך עלייך אני סומך שנטפל בו״ אתה אומר לווירליפד. "וויר וויר לי פד!" ווירליפד נוהם בנחישות ומביט בעיניו הצדדיות בליבאני שרק מחייך. "ליבאני קדימה. עלי טער שוב" בארג' קורא וליבאני משגר מטח נוסף של עלי תער. ווירליפד מתחיל להסתובב, הסיבוב גורם לעלים להיקרע ובעצם לא לפגוע בווירליפד, "ליבאני. תתחמק" בארג' קורא, ליבאני יורה חוט משי מפיו ומשגר אותו לכיוון אחד מגזעי העצים בזירה, ובצעד מהיר מושך את עצמו, מתחמק במהירות מהמתקפה של ווירליפד, ווירליפד עוצר ומשגר טילי סיכות לבנים ומחודדים שעושים את דרכם לליבאני, "ליבאני הגנה!" בארג' אומר ואת ליבאני מגנה חומה זוהרת בירוק שבולמת את טילי הסיכות. "עכשיו ליבאני. הנה מגיע מהלך ההתקפה שלנו. מספרי אקס!" בארג' אומר ועלי הידיים של ליבאני מתחילים לזהור באור ירוק, והוא מתחיל לעוט במהירות לכיוונו של ווירליפד כדי לתקוף. מה תעשה?
    ״גם אנחנו יכולים לשחק בקלף הזה...״ אומר במתכוון להגנה של ליבאני ואסיף מיד ״ווירליפד הגנת ברזל! עדוף את המתקפה הזו ואז מטווח אפס השתמש בזנב רעל והעף אותו ממך!״
    לבסוף אקנח ״עכשיו צא לרטש אותו עם מתקפת מחבש פעם נוספת!״

4. משתמש מנוסה
    גרייס-
    את משבחת את פיצ'ו ומשיבה אותו לפוכדור שלו. את מסמנת לפורט לעלות לזירה. פורט הצמרירית מדלגת במהירות ונעמדת על שתי רגליה כשהיא מתכוננת לקרב לא קל. פורט מחשמלת את אזומארייל שנפגע וניזוק. "אזומארייל צא משם! סילון אקווה כדי להתחמק!" אליס אומרת ואזמוארייל עוטף את עצמו במים ומשנה את מיקומו, כדור הצל של פורט לא מצליח לפגוע באזמוארייל המרחף באוויר. "תפגע בה!" אליס מוסיפה ואזמוארייל מתעופף במהירות לכיוונה של פורט שמתחפרת במהירות בקרקע ומתחמקת. אזמוארייל חודל מסילון האקווה ומשגר במקום אקדח מים לתוך הבור, לאט לאט מתחיל ממלא אותו. פורט הזריזה יוצאת מהחור בשניה האחרונה כשכל המים שוטפים ויוצאים ממנו. פורט רצה במהירות וחובטת בגופה באזמוארייל שמועף אחורנית. "אזומוארייל הגנת כדור! ואז תצא במתקפה משולבת של אקדח מים וסילון אקווה! כמו שתרגלנו!" אליס אומרת. מה תעשי?

דרו-
    אתה משיב שגם אתה יכול לשחק בקלף הזה,ומבקש מוויליפד להשתמש בהגנת ברזל, גופו של ווירליפד מוקף באור כסוף כשליבאני פוגע בו, נזק מועט נגרם. ליבאני שם לב לזנב הרעל המתקרב ומתנגד אליו עם מספרי אקס נוספים, אך תנוחת גופו לא הייתה נכונה, והוא נפגע מהמתקפה. "ליבאני לא לחשוש! ריקוד חרבות!" בארג' קורא וליבאני מניף את ידיו, את גופו מקיף אור אדום והוא יוצא במספרי אקס נוספים, במתנגשים במתקפת המחבש של ווירליפד ועוצרים אותה, ווירליפד גרם נזק לליבאני, אך גם ההפך. אם כי פחות. לפתע אתה מבחין שגג המכון נפתח ואור שמש דוטף את הזירה, "ליבאני. כדור אנרגיה! ותנסה להשתמש בסינטזה אחרי!" בארג' אומר וליבאני טוען כדור ירוק ונוצץ. מה תעשה?

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    [/RIGHT]
    [COLOR=#006400]
    פטריק-
    חחחח כל הכבוד

אתה מנחש שהמאמנת של בוויזל אינה כל כך נחמדה אליו, אתה מביט סביב האגם ולא מוצא כלום ושום דבר, מבעד לאגם אתה רואה יער ואתה מחליט שזו נקודת המשך טובה לחיפוש. אתה חוצה את בורי המים במקומות בהם אפשר, נכנס לתוך היער הסבוך ומחפש בכל מקום. אתה מהלך בין העצים והצמחים כ-20 דקות, כשלפתע אתה שומע קולות אימון משונים "בווי בווי בוויזל". אתה רץ במהירות למקור הרעש, הקול לוקח אותך לאזור מבודד ביותר, מן קרחת יער קטנה, שבאמצע שלה עומד
    שמתאגרף באוויר, נראה שהוא מתאמן פשוט. בוויזל מרחרח את האוויר ומסתובב אליך במהירות, "בווי בווי!" הוא אומר בטון מעוצבן ומניף אליך את ידו, מעין כועס על כך שהפרעת לו. מה תעשה?
    "אני פה לטובתך בוויזל" אומר לו ואוציא בעדינות את סטארביה. "בוויזל, תרצה להתאמן עם סטארביה? היא מהירה מאוד ותוכל לעזור לך לחזק את האגרופים" אומר לעברו בידידותיות. אגיש אליו את ידי ללחיצה ואומר:"פטריק. פטריק גראנט". 'אני מקווה שאני אצליח להתיידד איתו. מי יודע, אולי גם אצליח לחשוב על דרך להגן עליו מהמאמנת שלו' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    אתה משיב שגם אתה יכול לשחק בקלף הזה,ומבקש מוויליפד להשתמש בהגנת ברזל, גופו של ווירליפד מוקף באור כסוף כשליבאני פוגע בו, נזק מועט נגרם. ליבאני שם לב לזנב הרעל המתקרב ומתנגד אליו עם מספרי אקס נוספים, אך תנוחת גופו לא הייתה נכונה, והוא נפגע מהמתקפה. "ליבאני לא לחשוש! ריקוד חרבות!" בארג' קורא וליבאני מניף את ידיו, את גופו מקיף אור אדום והוא יוצא במספרי אקס נוספים, במתנגשים במתקפת המחבש של ווירליפד ועוצרים אותה, ווירליפד גרם נזק לליבאני, אך גם ההפך. אם כי פחות. לפתע אתה מבחין שגג המכון נפתח ואור שמש דוטף את הזירה, "ליבאני. כדור אנרגיה! ותנסה להשתמש בסינטזה אחרי!" בארג' אומר וליבאני טוען כדור ירוק ונוצץ. מה תעשה?
    "ווירליפד השתמש בגלגול במקום מבלי לזוז, הסתחרר כמו גלגל מכונית מהירה במיוחד. הכי מהר שאתה יכול וברח מן הכדור אחורה ואז הצידה, וצא אל ליבאני בכל הכוח זנק אלי ומן הגלגול טוס לפניה מסתובב עם זנב רעל נוסף!״ אדריך אותו באיתנות ובביטחון ואקווה בכל נשמתי שיצליח.

7. משתמש מנוסה
    מאט-
    בקשר לדילוגים..תשלח לי הודעה פרטית.
    "מאצ׳ופ,זנק גבוה לאויר וחמוק מהמתקפה המשולשת!" אתה פוקד על מאצ'וק שמקשיב לך וברגע האחרון קופץ הצידה ומתחמק מן המתקפה שמתפוצצת על הקרקע. מאצ'וק מנצל את המומנטום וקופץ לכיוונו של מגנטון המופתע ומפיל אותו לקרקע במתקפת שבירת לבנים חזקה במיוחד. מגנטון מתעלף במקום. "כל הכבוד מאמן צעיר" וואטסון משבח אותך בחיוך כשהוא משיב את מגנטון לפוכדור. "זהו הפוקימון האחרון שלי. בהצלחה" הוא מוסיף וזורק פוכדור שלישי, ממנו קרן אור יוצאת ועל הזירה נעמד פוקימון זאב חשמלי רושף שיניים לכיוונו של מאצ'וק
    מה תעשה?

פטריק-
    "אני פה לטובתך בוויזל" אתה אומר לו ומושיט את ידייך קדימה, למקרה ויתקוף אותך. בוויזל, תרצה להתאמן עם סטארביה? היא מהירה מאוד ותוכל לעזור לך לחזק את האגרופים" אתה מציע בנחמדות, בוויזל לא נראה מתרשם בקלות, הוא מנופף את ידו בלגלוג. "בווי בווי". הוא מסתובב וחוזר להתאגרף בידיו, אתה לא יודע מה לעשות. עד כשלפתע אתה שומע קול של נערה צועק, "בוויזל!!! בבקשה תחזור בוויזל!!" בוויזל נתקף בהלה, ומתחיל להימלט במהירות לכיוון אחר של היער, משאיר אותך מאחור. מה תעשה?

דרו-
    "ווירליפד השתמש בגלגול במקום מבלי לזוז, הסתחרר כמו גלגל מכונית מהירה במיוחד. הכי מהר שאתה יכול וברח מן הכדור אחורה ואז הצידה, וצא אל ליבאני בכל הכוח זנק אלי ומן הגלגול טוס לפניה מסתובב עם זנב רעל נוסף!״ אתה פוקד על ווירליפד בביטחון ומקווה בכל רוחך שהמהלך יצליח. ווירליפד מתחיל להתגלגל במקום, חתיכות דשא ואדמה עפות מכל הכיוונים כשליבאני משגר את כדור האנרגיה, ווירליפד נותן גז ומתחמק ממנו בהצלחה. ווירליפד משנה כיוון, הוא נוסע בכל המהירות לליבאני שנפגע בעוצמה חזקה מזנב הרעל, אתה מצליח לזהות סימני התנשמות ראשונים ממנו. "קרן סולארית!!" בארג' קורא וליבאני מתרכז ויורה במהירות קרן לבנה ועצומה שפוגעת בווירליפד ומסבה לו נזק גדול. אתה יודע שלקרן סולארית לוקח זמן להיטען, אך אתה מבין שבגלל השמש הנוצצת הטעינה שלה הרבה יותר מהירה. ליבאני לא עוצר לרגע ומתחיל לזהור בירוק. אתה מבין שהצליח לרפא חלק מהנזק שנגרם לו באמצעות סינטזה. "קדימה ליבאני! מהלך הדגל שלנו! נסיים את הקרב!" בארג' אומר במהירות וליבאני יורה כמות גדולה של חוטים שפוגעת בווירליפד! קושרת אותו לחלוטין לקרקע, ווירליפד כעת נראה כמו גלגל שנפל על צידו, דבוק לקרקע ואינו מסוגל להסתובב הרבה, "קרן סולארית שוב!" בארג' קורא ומצביע על ווירליפד, בעוד ליבאני קופץ לגובה, וטוען קרן סולארית שבקרוב מאוד תפגע בווירליפד! מה תעשה?

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1501823]גרייס-
    את משבחת את פיצ'ו ומשיבה אותו לפוכדור שלו. את מסמנת לפורט לעלות לזירה. פורט הצמרירית מדלגת במהירות ונעמדת על שתי רגליה כשהיא מתכוננת לקרב לא קל. פורט מחשמלת את אזומארייל שנפגע וניזוק. "אזומארייל צא משם! סילון אקווה כדי להתחמק!" אליס אומרת ואזמוארייל עוטף את עצמו במים ומשנה את מיקומו, כדור הצל של פורט לא מצליח לפגוע באזמוארייל המרחף באוויר. "תפגע בה!" אליס מוסיפה ואזמוארייל מתעופף במהירות לכיוונה של פורט שמתחפרת במהירות בקרקע ומתחמקת. אזמוארייל חודל מסילון האקווה ומשגר במקום אקדח מים לתוך הבור, לאט לאט מתחיל ממלא אותו. פורט הזריזה יוצאת מהחור בשניה האחרונה כשכל המים שוטפים ויוצאים ממנו. פורט רצה במהירות וחובטת בגופה באזמוארייל שמועף אחורנית. "אזומוארייל הגנת כדור! ואז תצא במתקפה משולבת של אקדח מים וסילון אקווה! כמו שתרגלנו!" אליס אומרת. מה תעשי?

"פורט-הגיע הזמן להראות את המהירות שלך! אני רוצה שתרוצי לכיוונית אקראיים ככה שיהיה קשה יותר לאוזמריל לפגוע בך. בשנייה שתהיה לך הזדמנות תשתמשי בגל ניצוץ הכי חזק שאת יכולה!. אזומאריל עטוף כרגע במים ומוליכות החשמל של המים תגדיל את חוזק ההתקפה שלך!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    "מאצ׳ופ,זנק גבוה לאויר וחמוק מהמתקפה המשולשת!" אתה פוקד על מאצ'וק שמקשיב לך וברגע האחרון קופץ הצידה ומתחמק מן המתקפה שמתפוצצת על הקרקע. מאצ'וק מנצל את המומנטום וקופץ לכיוונו של מגנטון המופתע ומפיל אותו לקרקע במתקפת שבירת לבנים חזקה במיוחד. מגנטון מתעלף במקום. "כל הכבוד מאמן צעיר" וואטסון משבח אותך בחיוך כשהוא משיב את מגנטון לפוכדור. "זהו הפוקימון האחרון שלי. בהצלחה" הוא מוסיף וזורק פוכדור שלישי, ממנו קרן אור יוצאת ועל הזירה נעמד פוקימון זאב חשמלי רושף שיניים לכיוונו של מאצ'וק
    מה תעשה?
    אין לי מה לשלוח לך... פישלת. קורה...
    ~
    "מאצ׳וק בוא נראה לו ממה אנחנו עשויים!" אקרא בהתרגשות. "פיקוס אנרגיה, אז השתמש בבעיטה נמוכה ושבירת לבנים! צא!"

10. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    חחחח זה שהם גנבו לא אומר שאתה היית יכול לקחת את הסחורה, פשוט סיפרו לך את זה
    "המממ, המינון הזה נראה כמו אימון טוב לטראפינץ'" אתה אומר ומשחרר את טראפינץ' מהפוכדור. טראפינץ' מתחפר במהירות ופוגע בעוצמה במינון עם חפירה, שלאחריה הוא פותח את פיו ומזמזם, יוצר מולו אבן גדולה שפוגעת במינון. מינון מתנשם אך אינו מוותר, הוא רץ במהירות לטראפינץ' וסותר לו פעמיים. מה תעשה?
    הוא... סותר לו? נשבע בחרון אפי, המיינון הזה עומד להפוך לאוכל למנקטריקים
    ------------------------------------------------------

"קדימה טראפינץ', אתה הרבה יותר חזק ממנו! חפירה, ואז תצא מתחתיו ותעיף אותו לאוויר!"

11. משתמש מנוסה
    גרייס-
    "פורט-הגיע הזמן להראות את המהירות שלך! אני רוצה שתרוצי לכיוונית אקראיים ככה שיהיה קשה יותר לאוזמריל לפגוע בך. בשנייה שתהיה לך הזדמנות תשתמשי בגל ניצוץ הכי חזק שאת יכולה!. אזומאריל עטוף כרגע במים ומוליכות החשמל של המים תגדיל את חוזק ההתקפה שלך!" את פוקדת במהירות, פורט מתנשמת אך לא מוותרת. אזומארייל יוצא למתקפה נוספת של סילון אקווה, רק שהפעם הוא חג מעל פורט ומכוון לעברה אקדח מים. פורט מתחמקת באלגנטיות ובמיומנות מאקדחי המים ומצליחה להטיל על אזומארייל אתגר. פורט החכמה מנסה להבין את מוחו של אזומארייל, היא נעמדת במקום כשאזומארייל שועט אליה, ובדיוק ברגע הנכון היא קופצת לגובה ותוקפץ בגל ניצוץ עוצמתי שמחשמל את אזומארייל בחוזקה, הנזק עצמו מוכפל בגלל המים המוליכים חשמל, "אזומארייל לא!" אליס קוראת במהירות אך אזומארייל נופל על הקרקע מעולף לחלוטין. הפוקימונים שלך מריעים לפורט שלוקחת לעצמה רגע של אוויר לפני שהיא מחייכת וממלמלת את שמה בקול חמוד "פורט!". אליס משיבה את אזומארייל לפוכדור ומחייכת. "איזה כיף. אני ממש נהנית!" אליס אומרת בחיוך ושולפת פוכדור שלישי לאוויר, אותו היא זורקת לאוויר ממנו יוצא החוצה
    אוניקס ענקי ששואג בעוצמה "אוניייקסססס". פורט מעט מפחדת, אך נשארת לעמוד איתנה למול האתגר. "אוניקס קדימה! אנחנו חזקים! תשתמש בחפירה!" אליס קוראת ואוניקס הכביר מתחיל להתחפר בקרקע בזמן שהוא מרעיד אותה, משאיר את פורט המפוחדת להביט בחשש מסביב. מה תעשי?

מאט-
    לא סתם אבל.. בכל מקרה שלח

"מאצ׳וק בוא נראה לו ממה אנחנו עשויים!" אתה קורא נרגש. "פיקוס אנרגיה, אז השתמש בבעיטה נמוכה ושבירת לבנים! צא!" אתה מוסיף והקרב מתחיל. מאצ'וק לוקח נשימה עמוקה ויוצא לקרב. הוא ממקד את כוחו ומתחיל לרוץ לכיוונו של מנקטריק כשרגלו שלופה לבעיטה חזקה וכואבת, "מנקטריק התחמק" וואטסון קורא ומנקטריק רץ במהירות אדירה הצידה, מתחמק מהמתפקה של מאצ'וק. "ניב קרח!" וואטסון קורא ומנקטריק פותח את פיו ושבבי קרח מתחילים לצאת ממנו, מנקטריק קופץ על מאצ'וק ונושך אותו בעוצמה, מקפיא לחלוטין את ידו הימנית בה עמד לתקוף, מאצ'וק החכם פועל במהירות ומחליט לפגוע במנקטריק ביד הקפואה, להוסיף עוצמה למכה. כך הוא עושה. גוש הקרח סביב ידו של מאצ'וק פוגע במנקטריק ובולם אותו לקרקע, את שאר הקרה מאצ'וק שובר בעזרת ידו השמאלית. מנקטריק מעט מתנשם אך מתעשת במהירות, "מהלך מאוד חכם של מאצ'וק. אהבתי את היצירתיות" וואטסון אומר בחיוך, "קדימה מנקטריק. מתקפה מהירה ותשלב את זה עם מכת ברק!" וואטסון פוקד על מנקטריק. מה תעשה?

ג'יי-
    חחחח כן! הוא לא פראייר!!

"קדימה טראפינץ', אתה הרבה יותר חזק ממנו! חפירה, ואז תצא מתחתיו ותעיף אותו לאוויר!" אתה קורא, וטראפינץ' מתחפר במהירות בקרקע, ולאחר שניות מועטות הוא פורץ מתחת למינון ופוגע בו בעוצמה. מעלף אותו לגמרי! אתה מרגיש שטראפינץ' התחזק, "טראפ טראפינץ'!" טראפינץ' אומר ונראה שבע רצון מהקרב. מה תעשה?

12. blue To My Bones
    ג'יי-
    חחחח כן! הוא לא פראייר!!
    "קדימה טראפינץ', אתה הרבה יותר חזק ממנו! חפירה, ואז תצא מתחתיו ותעיף אותו לאוויר!" אתה קורא, וטראפינץ' מתחפר במהירות בקרקע, ולאחר שניות מועטות הוא פורץ מתחת למינון ופוגע בו בעוצמה. מעלף אותו לגמרי! אתה מרגיש שטראפינץ' התחזק, "טראפ טראפינץ'!" טראפינץ' אומר ונראה שבע רצון מהקרב. מה תעשה?
    וגם אני לא xd יש לי חתיכת צב קורע-ישבנים!
    ואתה תצטרך לסלוח לי על העיר הבאה, אני רגיל להגיד מאוויל מגיל שמונה בערך חחח
    ואני לא מאמין שעליתי על זה רק עכשיו, אבל
    -----------------------------------------

"עבודה מעולה, טראפינץ'! בקצב הזה אתה תתפתח לצורה הבאה שלך בכלום זמן!" אומר לטראפינץ' ואשבח אותו על העבודה היפה. לאחר מכן, אשיב את טראפינץ' בחזרה לפוקדור על מנת שינוח מעט מן הקרב ואשוב להתקדם לעבר מאוויל עד שמשהו אחר יתפוס את תשומת ליבי.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    מאט-
    מה תעשה?

פטריק-
    "אני פה לטובתך בוויזל" אתה אומר לו ומושיט את ידייך קדימה, למקרה ויתקוף אותך. בוויזל, תרצה להתאמן עם סטארביה? היא מהירה מאוד ותוכל לעזור לך לחזק את האגרופים" אתה מציע בנחמדות, בוויזל לא נראה מתרשם בקלות, הוא מנופף את ידו בלגלוג. "בווי בווי". הוא מסתובב וחוזר להתאגרף בידיו, אתה לא יודע מה לעשות. עד כשלפתע אתה שומע קול של נערה צועק, "בוויזל!!! בבקשה תחזור בוויזל!!" בוויזל נתקף בהלה, ומתחיל להימלט במהירות לכיוון אחר של היער, משאיר אותך מאחור. מה תעשה?

דרו-
    "ווירליפד השתמש בגלגול במקום מבלי לזוז, הסתחרר כמו גלגל מכונית מהירה במיוחד. הכי מהר שאתה יכול וברח מן הכדור אחורה ואז הצידה, וצא אל ליבאני בכל הכוח זנק אלי ומן הגלגול טוס לפניה מסתובב עם זנב רעל נוסף!״ אתה פוקד על ווירליפד בביטחון ומקווה בכל רוחך שהמהלך יצליח. ווירליפד מתחיל להתגלגל במקום, חתיכות דשא ואדמה עפות מכל הכיוונים כשליבאני משגר את כדור האנרגיה, ווירליפד נותן גז ומתחמק ממנו בהצלחה. ווירליפד משנה כיוון, הוא נוסע בכל המהירות לליבאני שנפגע בעוצמה חזקה מזנב הרעל, אתה מצליח לזהות סימני התנשמות ראשונים ממנו. "קרן סולארית!!" בארג' קורא וליבאני מתרכז ויורה במהירות קרן לבנה ועצומה שפוגעת בווירליפד ומסבה לו נזק גדול. אתה יודע שלקרן סולארית לוקח זמן להיטען, אך אתה מבין שבגלל השמש הנוצצת הטעינה שלה הרבה יותר מהירה. ליבאני לא עוצר לרגע ומתחיל לזהור בירוק. אתה מבין שהצליח לרפא חלק מהנזק שנגרם לו באמצעות סינטזה. "קדימה ליבאני! מהלך הדגל שלנו! נסיים את הקרב!" בארג' אומר במהירות וליבאני יורה כמות גדולה של חוטים שפוגעת בווירליפד! קושרת אותו לחלוטין לקרקע, ווירליפד כעת נראה כמו גלגל שנפל על צידו, דבוק לקרקע ואינו מסוגל להסתובב הרבה, "קרן סולארית שוב!" בארג' קורא ומצביע על ווירליפד, בעוד ליבאני קופץ לגובה, וטוען קרן סולארית שבקרוב מאוד תפגע בווירליפד! מה תעשה?
    כמה נזק כבר קרן סולרית יכולה לגרום לפוקימון חרק ורעל לעזזל?! אין כמעט השפעה של מתקפות עשב על הסוגים האלה, בטח שלא ביחד.
    ~~~~~
    ״ווירליפד השתמש בטיל סיכות בכל הכוח וכך תחליש ותעקב מעט את הקרן הסולרית, בזמן הזה השתמש בהגנת ברזל.״ אומר בתגובה לקרן הסולרית ואחזיק אצבעות שזה יספיק...
    לאחר מכן אפקוד ״עכשיו ווירליפד מתקפת מחבש, קרע מעלייך את כל החוטים, עמוד וצא לדרוס אותו בכל העוצמה כשתגיע אליו עמוד עליו והסתחרר עם מחבש בלי רחמים!״

14. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    חחחח הכל טוב

"עבודה מעולה, טראפינץ'! בקצב הזה אתה תתפתח לצורה הבאה שלך בכלום זמן!" אתה אומר בביטחון שטראפינץ' פותח וסוגר את פיו. אתה משיב את טראפינץ' לפוכדור וממשיך ללכת. אתה עוקף דשא ושיחים רבים בעודך נושם את אוויר הבריזה הטובה, אתה מביט לרחוק ומצליח לראות מספר
    קופצים וצוחקים במי האוקיינוס אך הם כל כך רחוקים ממך. אתה ממשך ללכת כשאתה כבר מתחיל לראות את העיר ממולך, אם כי עוצרים את דרכך שלושה פוקימונים שחוסמים את דרך המעבר ומאיימים על שנראות מפוחדות מאוד מהפוקימונים המאיימים. מה תעשה?

דרו-
    חחחחח נו אז מה!! ליבאני חזק! וזה שרשמתי שזה גרם לו הרבה נזק לא אומר שהוא התעלף, פשוט שזה גרם לו הרבה נזק! חחח

״ווירליפד השתמש בטיל סיכות בכל הכוח וכך תחליש ותעקב מעט את הקרן הסולרית, בזמן הזה השתמש בהגנת ברזל.״ אתה קורא במהירות, מחזיק לווירליפד אצבעות שיצליח לצאת ממכשול החוטים של ליבאני. ווירליפד יורה טילי סיכות מהירים וחדים שחותכים במהירות את חוטי המשי של ליבאני ויוצרים התנגשות גדולה בקרן הסולארית שבכל זאת מצליחה לפגוע בווירליפד. עשן נוצר במקום אך הוא מתפזר במהרה. וורליפד התחסן בהגנת ברזל ונראה שלא נפגע כמעט בכלל. ״עכשיו ווירליפד מתקפת מחבש, קרע מעלייך את כל החוטים, עמוד וצא לדרוס אותו בכל העוצמה כשתגיע אליו עמוד עליו והסתחרר עם מחבש בלי רחמים!״ אתה מוסיף במהירות ווירליפד מתחיל להסתחרר ולהתגלגל, לנוע במהירות וקורע לחלוטין את חוטי המשי של ליבאני! ווירליפד מתעורר לחיים ומתחיל להתגלגל במהירות לכיוונו של ליבאני במתקפת מחבש מטורפת ומצליח לפגוע בו בעוצמה אדיר! ווירליפד לא נע מליבאני שמתקשה לקום ולהשיב מלחמה, ווירליפד מצדו ממשיך להתגלגל בעוצמה. "ליבאני לא!" בארג' צועק בדאגה אך ללא הועיל. ווירליפד ממשיך להתגלגל עד שהוא חושב שמספיק. ליבאני שוכב על הקרקע ושרוע עליה. מעולף לחלוטין!!! "ליבאני לא יכול להילחם. ווירליפד הוא המנצח!" השופט קורא בקול רציני ואתה קופץ באושר וצועק הידד לשמיים! בארג' משיב את ליבאני לפוכדור שלו ומוחא לך כפיים כשהוא מתקרב אליך. "זה היה קרב מדהים. אני כל כך נהניתי. אתה מאמן כל כך מוכשר, ואני מצפה ממך לגדולות בליגה של אונובה. אני גאה בך כל כך!" בארג' מחמיא לך בחיוך מאוזן לאוזן כשהוא שולף מכיסו תג ירוק ונוצץ
    "הנה לך דרו שלבי. אני גאה להעניק לך את תג החרק של העיר קסטיליה. נשארו לך לצבור רק עוד חמישה כאלו בדרך לליגת אונובה הגדולה!" בארג' אומר בחיוך ואתה, נרגש לחלוטין מניח את התג בנרתיק התגים שלך, ליד שני התגים שכבר הספקת לצבור. ווירליפד מביט בך בחיוך, הוא מתגלגל ברחבי הזירה מאושר מהניצחון. מה תעשה?

15. blue To My Bones
    ג'יי-
    חחחח הכל טוב
    "עבודה מעולה, טראפינץ'! בקצב הזה אתה תתפתח לצורה הבאה שלך בכלום זמן!" אתה אומר בביטחון שטראפינץ' פותח וסוגר את פיו. אתה משיב את טראפינץ' לפוכדור וממשיך ללכת. אתה עוקף דשא ושיחים רבים בעודך נושם את אוויר הבריזה הטובה, אתה מביט לרחוק ומצליח לראות מספר
    קופצים וצוחקים במי האוקיינוס אך הם כל כך רחוקים ממך. אתה ממשך ללכת כשאתה כבר מתחיל לראות את העיר ממולך, אם כי עוצרים את דרכך שלושה פוקימונים שחוסמים את דרך המעבר ומאיימים על שנראות מפוחדות מאוד מהפוקימונים המאיימים. מה תעשה?
    "היי, זה לא נחמד!" אומר בכעס לעבר שלושת הפוקימונים המאיימים. "חזקים על חלשים, מה? בואו נראה אתכם מסתדרים נגד זה!" אומר ואוציא את שלושת הפוקדורים. "טורצ'יק, לומברה וטראפינץ'- צאו!" אקרא ואשחרר את שלושתם. "אל תדאגו, אנחנו נטפל בהם!" אחייך לעבר הג'יגליפאף והסקיטים. "נראה להם מה עושים לבריונים! טורצ'יק, מיקוד אנרגיה ואז גחלת על רטיקייט! לומברה, אגרוף שאיבה על לודראד! טראפינץ', קבר חול על מקוהיטה!"

עמוד 47 מתוך 72 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •