ג'יי-
"ושלא תעזו לחזור ולהטריד את הפוקימונים המסכנים האלה יותר בחיים!" אתה צועק לעבר הפוקימונים המתרחקים. רטייקייט מתעורר מהעילפון ולמראה קומבאסקין החזק הוא מתחיל לנוס אחריהם. אתה מביט בקומבאסקין בהתלהבות, קומבאסקין צוחק ומניף את טפריו מעלה ומטה. " אני כלכך גאה בך. בכם, בשלושתיכם. עשיתם עבודה מעולה." אתה מוסיף והפוקימונים שלך נראים מרוצים מאוד מהאימון הפתאומי שנתקלו בו. אתה משיב את כולם לפוכדורים למנוחה ארוכה, בזמן שאתה פונה לזוג הסקיטי ולגי'גליפאף "אני מקווה שהכול יהיה בסדר מעכשיו". שלושת הפוקימונים קופצים מאושר ומודים לך מאוד! זוג הסקיטי והג'יגליפאף מתחילים לרוץ לכיוון העיר מיובייל ואתה אחריהם! כעבור 10 דקות נוספות אוהת סופסוף נכנס לפאתי העיר. העיר כשלעצמה נינוחה מאוד. אתה שומע מעוברי אורח על חוף הים הקטן הנמצא מזרחית לעיר, על המעון היום שנמצא מערבה לה, ועל שדות המאמנים והפוקימונים הנמצאים סביב המעון. העיר עצמה הומה אנשים ופוקימונים. כמובן שאתה מצליח להבחין במכון העיר השלישי בעיר, מכון החשמל. מה תעשה?
מא
ט-
שים לב מה מרשטומפ עושה בעדכון הזה. בגלל שהוא פוקימון אדמה זה מן כישרון שהוא קיבל, זה מאוד שימושי
"מארשטומפ,כנס לקרב!" אתה קורא במהירות ומצביע על מנקטריק. "מרש מרשטומפ!" מרשטומפ אומר בהתרגשות ועומד איתן מול מנקטריק. אתה משיב את מאצ'וק המעולף לפוכדור, לחמת היטב." אתה לוחש לו, מודה לו על הקרב המצוין שנתן. אתה שוקל את כלל יחסי הכוחות של הקרב, אתה מניח לעצמיך שלמרשטומפ יש יתרון משמעותי, אך אתה לא נותן לזה לזלזל ביריב הלא צפוי שלך. אתה מקיש באצבעותיך כשאתה מחליט על אסטרטגיה. "מארשטומפ, זאת ההזדמנות שלך להראות לי כמה חזק נהיית! השתמש בירי בוץ ישירות על הזירה בכמויות אדירות. אל תפסיק לרגע, פשוט תמלא את הזירה! אחר כך, תירה אקדח מים אחורי וכך תעיף את עצמך כמו סילון ותחליק על הבוץ כדי לתפוס עוד מהירות ואז בהזדמנות הראשונה דחוף את מנקטריק על מנת להפיל אותו! כוון לרגליים!". מרשטומפ יוצא למשימה, מרשטומפ פוער את פיו ויורה כמויות אדירות של בוץ' רטוב וסמיך, שאט אט ממלאים את כל הזירה. "מנקטריק! קדימה לפני שתהיה בחיסרון! תשתמש בחפירה!" וואטסון קורא ומנקטריק מתחיל להתחפר בקרקע. מרשטומפ חודל מיריית הבוץ ומצמיד את ידיו לקרקע, מרשטומפ סוג של עומד על 4, אתה שם לב שראשו ממוקד והסנפיר שלראשו זז ימינה ושמאלה. אתה סורק את הפוקידע, לא מבין מה פשר ההתנהגות הזאת, ובעצם מגלה שמרשטומפ מסוגל להרגיש תנועות מתחת לאדמה, הסנפיר שלראשו משמש כמעין סונאר מיוחד שמזהה גופים שונים. מרשטומפ נעמד כשלפתע בור נפער מצדו הימני, מנקטריק קופץ ממנו אך מרשטומפ חזה את ההתקפה והספיק להתחמק ממנה באתלטיות. כעת מרשטומפ ממשיך את ההוראות שלך, הוא יורה אקדח מים ונותן לעצמו דחיפה שמאפשרת לו לדחוף את מנקטריק בעוצמה באמצעות מתקפת בלימה שפוגעת במנקטריק. אתה מתחיל לזהות סימני התעייפות ממנקטריק, אך זה לא עוצר ממנקטריק לתקוף בנשיכה את מרשטומפ שזועק בכאב. מה תעשה?
פטריק-
אתה עומד במקום, לא רודף אחריי בוויזל ומחליט להישאר במקומך. אתה מבין שלבוויזל ישנה בעיה עם המאמנת שלו, ואתה מרגיש שאתה חייב לדבר איתה. אתה מחכה כמה רגעים ולפתע נערה בגיל 14 רצה אליך וצועקת לשובו של בוויזל. "סליחה! ראית כאן במקרה בוויזל? הוא כל הזמן בורח לי..בפעם האחרונה שהוא עשה זאת מצאתי אותו כאן" הנערה שואלת אותך ואתה מהנהן לאישור, מנסה להיות אמין כמה שיותר. את גם מחפשת את הבוויזל? היצור החמקמק הזה! ברח לי מהידיים לפני שנייה! אני לא יכול לתאר כמה אומללה המאמנת שלו מרגישה בלעדיו..." אתה אומר. הנערה מביטה בך בעיניים פעורות. "באמת? לאן הוא ברח?! אני המאמנת שלו!!" הנערה אומרת בצעקות. "הוא כל הזמן בורח לי..יש לי תחרות סרט עוד יומיים והוא כל הזמן לא רוצה להשתתף! אני מאוד קשורה אליו וקשה לי בלעדיו!" הנערה אומרת, ומתחילה לרוץ במהירות לכיוון בו הלך בוויזל, מתרחקת ממך. מה תעשה?
דרו-
חחחחח מדמיין אותך שולח סנאפצ'אט לכולם
ווירליפד מתקרב אליך כשאתה מניח את ידיך בזהירות ומלטף את גופו הקשיח. ״כמה התחזקת מאז היית וויניפד קטן. אני גאה מאוד!״ אתה משבח את הפוקימון שלך שנראה מאוד מסופק מעצמו, אתה לוחש לו שהוא גרם לך להיות מאושר, "ווי ווי ווירליפד!" ווירליפד משיב לך בקול חם ומלטף אותך בעדינות בעזרת מחושיו הארוכים. אתה מודה לבארג' ולוחץ את ידו שנית. ״זה היה קרב מרהיב שבאמת הכל היה יכול לקרות בו. תודה רבה, למדתי המון!״ אתה מחמיא לבארג' שמחייך אליך. "הוא באמת היה מרהיב.." הוא משיב לך בחיוך. אתה לוקח את הפוקידע ומצלם את עצמיך עם התג השלישי, פעם לבד, פעם עם ווירליפד ופעם אחת אתה, ווירליפד ובארג' וכולכם עושים פרצוף מצחיק למצלמה. אתה יוצא מן המכון ומנופף לבארג' לשלום, לא לפני שהוא נותן לך חיבוק אוהב, "תשמור על עצמיך שם..אני מאמין שתוכל להגן על עצמיך" בארג' צועק לך בחיוך וחוזר לתוך המכון, כשאתה שולח הודעה לניקולס, שואל אותו לאן להמשיך. עד שניקולס יענה לך אתה מתיישב ליד אחת המזרקות, מביט במים הכחולים ונושם עמוק, מנסה לעכל את אירוע היום. השעה כבר שתיים עשרה בצהריים, ואתה מקבל הודעה מניקולס. "מזל טוב! ידעתי שתצליח. יש לך אור ירוק להמשיך. בהצלחה בדרך 4 ובמדבר המפלט". אתה קם, מוכן לתמיד ויוצא לדרך. אתה מגיע לאחר כרבע שעה לשער המעבר מהעיר קסטליה, מביט בפעם האחרונה בעיר, נושם את האוויר שלה וממשיך הלאה. דרך 4 נפרשת בפניך, מדובר בדרך עירונית, מספר בנייני עירייה עומדים הצידה כשתהלוכה של מאמנים הולכת קדימה. אתה מביט במדבר הנפרש בפניך, שלט הוראות מעץ מקבל את פניך ואתה מעט חושש, אתה מבין שיש לך עד שש בערב להגיע לתחנת הביניים שבאמצע המדבר, לחצות אותו ביום זה לא אפשרי. "פנו לי את הדרך! מאמנת שהשיגה את תג החרק שלה אתמול עוברת לעיר הבאה!" אתה שומע קול צחוק ומתלהב של נערה, שרצה
ביחד עם
לצידה. הצמד פשוט פורץ את חומות האנשים ודוחף מעט מהם, חלקם צוחקים עליהם אך לא נראה שלנערה ולסרבין שלה כל כך אכפת. שניהם שועטים לכיוון המדבר. אתה מזהה עמדת מים לידך, עם בחור מבוגר המבקש לתת מים למאמנים, שלא יתביישו באמצע המדבר. מה תעשה?