גרייס-
~~~
"סינדקוויל, תשתמש בגחלת ותוך כדי תסתובב במקום ככה שהגחלת תעוף לכל הכיוונים ותגע בשניהם. אחרי זה תשתמש במסך עשן ותעשה את אותו הדבר עם הגחלת" את פוקדת על סינדקוויל. הגחלת מצליחה לפגוע בשני הסנטרטים שנדחקים אחורה. בשל סחרחורת שסינדקוויל קיבל שניהם מצליחים לשרוט אותו למרות הפגיעה הלא פשוטה בהם. סינדקוויל לא מוותר ומוסיף לסחרחורת של עצמו אבל הפעם כל האזור סמיך בשל מסך העשן הכבד של סינדקוויל. מה תעשי?
מייק-
"לא שידוע לי, לא הבחנתי במשהו מוזר בדרך לפה. חוץ מזה, הגענו למקום כל כך סבוך שאני בעצמי הפסקתי לעקוב אחריי." אתה אומר ומנסה להצחיק אותה, היא רק מחייכת קלות. "את מוכנה להציג את עצמך סוף סוף? את הרי זורקת משפטים לאוויר על אבי ועכשיו על זה שאת הכרת אותי בגיל 10 למרות שזה מוזר כי בגיל 10 הייתי בבית... רגע, את טיפלת בי כשהייתי חולה?! בגיל 10 הייתי בבית חולים ורק בגיל 11 השתחררתי בחזרה ללימודים בבית ספר, ואת לבושה כמו אחות, זאת אומרת שאני צודק?" אתה שואל אותה בנימה מופתעת ולא מאמינה. הבחורה מניחה את התיק שלה ווינאזור מתקרבת לצד הבחורה ואילו בלבזור חוזר לחיקך. "מאיפה להתחיל..מייק. אני אהיה ישירה" הבחורה מתחילה. "אני נציגה של הממשלה. אנחנו נבחרנו לבחור נערים שיוכלו לעזור לנו להביס את הצוותים ששוב משתלטים לאט לאט על מקומות ואזרחים חפים מפשע בעיר שלנו. לשאלתך כן, אני טיפלתי בך. קוראים לי ג'קלין ואני דוקטורית בהתמחות לפרופסור, מתמחה במחלות פוקימונים. אתה נבחרת. ואתה צריך לשמור על סודיות המשימה הזאת באופן מוחלט. צוות רוקט לא כמו שהיה פעם והוא חזק יותר מאי פעם. הוא רוקם תוכנית מסוכנת עם שאר הצוותים מהמחוזות. יש עוד כמוך אבל הם נמצאים במחוזות האחרים של העולם שלנו. אני רשמית קצינת המבחן שלך. אני כאן לכל שאלה. אני האמא והאבא שלך במסע הזה. לא תמיד אהיה זמינה, אבל אני מבטיחה לחזור אליך ככל שאוכל. הבנת הכל עד עכשיו? אפשר להמשיך?" ג'קלין שואלת אותך בקול רציני וברור. קולה הנינוח משדר עוצמה וביטחון. מה תעשה?