Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 72 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Jan Luigi צפה בהודעה
    "מממ לא בדיוק... האמת שמצאתי אותם במדבר מותקפים על-ידי ארבוק ואקנס, הבסתי אותם אך פחדתי שישובו אל השלושה הללו" אומר ואצביע גם אל הראפלט העצלן ששוכב בזירה בה מתאמנים פוקימוני.
    "האמת שהם מחפשים בית אוהב, או מאמן/ת" אומר בחיוך וארמוז לה מחשבה לאמץ את אחד הגוזלים. ובלי קשר אוסיף "וואוו איזה צוות נהדר יש לך, הם בהחלט מאומנים היטב! כל הכבוד!" וכך אנהל עימה שיחה.

מקס:
    לא כתבתי שהם הבחינו בך, כתבתי שאחריי המתקפה של באלבזור ופיקאצ'ו הפרופסור, שהוא מנהל התכנית ואמור לשמש איזושהי יישות חכמה הבין שמשהו מסריח מתרחש כאן ובפולשים הוא התכוון לפיקאצ'ו ובאלבזור.
    אתה מוכה הלם מכך שגילו אותך. אך אינך בורח, אלו הם הפוקימונים שלך ואתה לא תפקיר אותם, ואז אתה חושף את עצמך בקול "הם שלי. עזוב אותם במנוחה!" אתה מפציר בפרופסור בקול רציני וקשוח "וזה גם נוגע לקלפרים" אתה מוסיף בזעם.
    לאט לאט אתה מתקרב בצעדים מדודים אל באלבזור והיפנו כאשר צעקה רמה מהדהדת במערה מפי הפרופ' "עצור! אם תמשיך להתקרב אפגע בו!" הוא אומר ומוציא מכיסו סכין מנתחים. באלבזור שלך עדיין מתחיל ואילו ההיפנו הזה מאומן היטב באלבזור אינו מצליח להשתחרר מאחיזת העל-חושי שלו והוא פשוט תקוע מרחף באוויר מעל ידו של הפוקימון. לכן אתה מחליט לעצור, פיקאצ'ו גם הוא לכוד בין פרסיאן ועוד שישה קופינגים שמקיפים אותו ואינם נותנים לו לעבור. אין חושב אל לבקש ממנו לתקוף אך חוזר להביט בבאלבזור ובפרופ' המטורף ומבין שזה מסוכן ואין טעם...
    "איזקו אותו, אין לנו פנאי למציקים" הוא פוקד על החיילים ושתיים מהם מגיעים אלייך משתלטים עלייך ואוזקים אותך בידך ורגלייך. הציוד שלך נלקח ממך והם מכניסים את הפוקימונים שלך בחזרה לפוקדורים שלהם ומניחים בפינה ליד המכונה. ואילו אתה זרוק ליד כלוב הקלפרי. כאשר אתה מבחין לפתע בקלפריאחת וקלפהאחת שעדיין משוחררות איכשהו ומביטות בצוות רוקט ממשיך בעבודתו מוכות פחד! והם גם נמצאות רחוק יחסית ממך.
    שחקנים, מדי פעם אני רק אגיב להמשך שלי, שזה יקרה רק אם אני לא בבית ולא יכול לעשות עדכון לכולם, זה יקרה מדי פעם כי אני צריך להדביק אתכם בפער, כי אתם עכשיו עוקפים אותי חחח בכל מקרה בכל פעם שתראו תגובה שלי תבדקו אם זה שלכם גם, זה ממש לא יקרה הרבה רק מדי פעם

'מה יקרה עכשיו?' אחשוב בלחץ ואביט סביב, אשמח שלפחות בלבזור ופיקאצו נחים בפוכדורים שלהם, אביט על קלפרי וקלפה המשוחררות ואלחש להן כדי שיוכלו לשמוע אותי, " יש לכן תוכנית? אולי תשתמשו בזירה ותרדימו את כולם? תגייסו את שאר הקלפרי? אולי מתקפת מטרונום?" אשאל בלחץ, הם הסיכוי היחיד שלי לצאת מכאן.

2. משתמש מנוסה
    פטריק-
    חחחחחח תנסה לחשוב טוב טוב לפני שאתה תופס פוקימון. עצלן! הם מתאמנים ואתה עומד בצד? מה עם כל מה שקיי מדבר איתך עליו?!

"פוקימוני רוח, אה?" אתה אומר. "טוב שלי, צודקת, אני באמת צריך לאתגר אותה. מה שכן, הייתי שמח לעשות קודם כל אימון היכרות קצר בין כל פוקימוניי" אתה אומר ואתה יוצא עם שלי עם הפוקימונים שלך, אך קודם אתה ושלי פונים לאחות ג'וי ומבקשים ממנה לבצע בשבילכם החלפה, "היפופוטאס של פטריק בבוויזל שלי" שלי אומרת לאחות ג'וי באדיבות כשהיא מכניסה מניחה את שני הפוכדורים במיקומים שונים, המכונה מתחילה לזוז והפוקימונים מחליפים צדדים בפתאומיות. "בבקשה. החלפתם בהצלחה את הפוקימונים שלכם" האחות ג'וי מברכת אתכם בחיוך כשאתה אוחז בפוכדור של בוויזל. לאחר מכן אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים לאזור מבודד ליד העיר הרטהום, אתה משחרר את בוויזל ומציג אותו בפני הפוקימונים שלך. "שלום לכם כולם! תכירו, כל מי שלא הכיר, זה בוויזל, חבר חדש בצוות שלנו. הוא התחלף עם היפופוטאס, שעכשיו נמצא אצל שלי, והוא יילחם איתה בתחרויות סרט" אתה מציג את שלי, שקדה קידת נימוס כלפי הפוקימונים שלך, אתה לרגע מעכל את המשמעות של שותף, האם היא תפריע לך ולמשימות שלך עם קיי? האם היא תחשוד שמשהו לא כשורה? אתה מחליט לתת לזמן להחליט. אתה מחלק את הפוקימונים שלך לזוגות והם מתחילים להתאמן ביחד. בוויזל תוקף בחיתוך זעם כסטארביה מתחמקת באלגנטיות ותוקפת את בוויזל במתקפה מהירה. אייפום ולוקסיו מתאמנים במרץ, כשאגרופה של אייפום לפתע מוקף באור אפל המדמה ציפורניים ופוגע בלוקסיו שמבצע קפיצה ומתגונן מן המתקפה. אייפום למדה ציפורן צל! גרוטל עומד כטנק למול מתקפותיו של סקורופי שמתחזקות ככל שהוא מתאמץ. החבורה שלך מתאמנת ואתה מציע לשלי להתאמן גם. "זה רעיון טוב.."שלי עונה לך בקול מעט ביישני וזורקת מספר פוכדורים לאוויר, מהם יוצאים
    "חברים. אני רוצה להציג בפניכם חבר חדש בצוות שלנו...הוא יהיה המחליף של בוויזל ואני רוצה שתתנו לו הרגשה טובה" שלי אומרת במעט גימגום ומציגה את היפופוטאס שצועד לכיוון פוקימוניה של שלי כשהוא מתחיל להתיידד איתם. בחצי שעה הבאה כולכם ממשיכים להתאמן. כשהיפופוטאס מתמקד בללמוד מתקפות חדשות בקרב מול מיים ג'וניור כשרוזליה וסטאריו מתמקדים בתרגיל תחרות יפה, המשלב את העלים הקסומים של רוזליה ואת קרן הבועות של סטאריו, כאשר בסוף המהלך סטאריו משתמש בסיחרור מהיר כדי לפוצץ את הבועות שקיבלו גוון ירקרק מהעלים הקסומים ועם הסיחרור נוצרים נצנוצים יפים באוויר המקיפים את רוזליה שמבצעת ריקוד שובה לב עם פרחי הידיים שלה. "יש לי בינתיים סרט אחד.. אני צריכה להשיג עוד ארבעה כדי להשתתף בפסטיבל הגדול" שלי משיבה לשאלתך. לאחר חצי שעה הפוקימונים שלך נעמדים מולך, נראה שהם מוכנים לקרב המכון, הם התאמנו מספיק, סטארביה ובוויזל ממשיכים להילחם, כאשר כנפיה של סטארביה זוהרות בלבן ופוגעות בבוויזל ומעיפות אותו לאחור. סטארביה למדה כנף ברזל! "אני חושבת שאתה באמת יכול ללכת לקרב המכון. אנחנו נצפה בך ונעודד! נכון חברים?" שלי שואלת את חבריה בקול עליז וכל הפוקימונים שלה מאשרים בקפיצה וחיוך. "אני אודיע להורים שלי שאני יוצאת, אז אנחנו נגיע בעוד חצי שעה" שלי אומרת והולכת עם הפוקימונים שלה לכיוון העיר. מה תעשה?

דרו-
    אם השם לא מוצא חן בעיניך אפשר לשנות אותו, רציתי לקרוא לה מיילין אבל זה שם של מאמנת המכון בסינו חח ניסיתי למצוא משהו שיתאים לה. רציתי שם ספורטיבי כזה וארוך כמו אנג'לינה אבל לא נראה לי מתאים

"מממ לא בדיוק... האמת שמצאתי אותם במדבר מותקפים על-ידי ארבוק ואקנס, הבסתי אותם אך פחדתי שישובו אל השלושה הללו" אתה משיב לנערה שנראית מוקסמת מכך שהצלת אותם "וואו!! אתה ממש גיבור! הם היו מתים בלעדייך.." היא לוחשת כשהיא מתחילה לרוץ אחרי ראפלט, שמאתגר אותה ומתחיל לחמם את כנפיו. וולבי הקנאית מביטה באחיה ורצה אחריו במהירות, מנופפת בכנפיה אך הכנף שלה עדיין חבושה מהשבר שקיבלה היום, השבר מונע ממנה מלעוף. "אני לא רוצה שהיא תפתח ציפיות. וולבי לא יכולות לעוף. הן צריכות להתפתח בשביל זה. הכנפיים שלהן קטנות מדי" הנערה אומרת וולבי מקשיבה לה, מסיטה את מבטה אליה ונראית מעוצבנת ביותר. היא מיד מתחילה לרוץ לכיוון המאמנת בניסיון לנקר אותה, "היי סליחה לא התכוונתי!" הנערה אומרת כשהיא מתחמקת מוולבי אך לא לזמן רב, סרבין מרחיקה את וולבי בעזרת הגפנים שלה, ונוהמת בארסיות. וולבי משוחררת ליד הפוקימונים שלך. "וול בי!" וולבי מצייצת כשהיא מתחילה לנקר את הקרקע בעצבים. "כן..זאת אחת הבעיות עם פוקימוני אופל, קשה לרכוש באמון שלהם. או להתחבר אליהם באופן כללי. זה משהו שמתאמנים עליו" הנערה מסבירה לך כשהיא מצחקקת מעט מהמצב "דרך אגב, קוראים לי לולה. נעים להכיר!" לולה קוראת ולוחצת את ידך, אתה מבחין שמגע ידיה לא חלש, כצפוי מבנות. "האמת שהם מחפשים בית אוהב, או מאמן/ת" אתה אומר ורומז לאנג'לינה על אימוץ אחד מהם. "ובכן, אני לא מעוניינת בוולבי כפוקימון מעופף, ואני לא חושבת שראפלט יתאים לנו.. אבל אני לא יודעת" לולה אומרת כשהיא מביטה בראפלט הספורטיבי, "הם ממש מתוקים" היא מוסיפה. "וואוו איזה צוות נהדר יש לך, הם בהחלט מאומנים היטב! כל הכבוד!" אתה מוסיף ולולה מסמיקה מעט "תודה רבה! אנחנו מתאמנים המון. הפוקימונים שלי מאוד חזקים" לולה משיבה לך ומציצה על הפוקימונים שלך. "גם הם נראים מאוד מאומנים! וואו ריולו! הוא ממחוז סינו נכון?" לולה שואלת אותך בהתלהבות, הפוקימונים שלך מתקרבים אליך וכך הפוקימונים של לולה מתקרבים אליה, כשהם נפגשים אתה מבין שמתפתחת סוג של יריבות. ריולו לפתע מזהה את לארבסטה, ולארבסטה אותו גם. השניים מתחילים להתווכח מעט, "היי היי זה נראה כאילו הם נפגשו פעם.."לולה מנסה להפריד בין השניים. "היי רגע..לא במקרה איתך נלחמתי לפני כמה זמן נכון? אני לא זוכרת איפה אבל אני זוכרת שלארבסטה הצליח לנצח ריולו אחד." ריולו מפסיק ואתה מבחין שהוא מביט במייאנפו, ונראה שיריבות חדשה מתפתחת כאן. סרבין ודיווט בוהים האחד בשני, גם כאן לא תמצאו מנוחה. "היי חמודים! ראפלט!" לולה קוראת ומוציאה אוכל פוקימונים מהתיק שלה, הראפלט הפעלתני רץ לכיוונה של לולה ומתחיל לאכול מן האוכל, וולבי מריחה את האוכל ממרחק ורצה לכיוונה של לולה גם, אם כי מחמיצה פנים, אך היא לא מוותרת על האוכל. "ובכן, אנחנו נחזור להתאמן. הנה קח קצת גם לאח שלך" לולה אומרת בחיוך כשהראפלט הפעלתני אוסף אוכל במקור שלו ומגיש אותו לאחיו העצלן, אשר מנקר את האוכל בהנאה מרובה. הפוקימונים של לולה מתרחקים משלך, ושבים להתאמן. מה תעשה?

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    פטריק-
    חחחחחח תנסה לחשוב טוב טוב לפני שאתה תופס פוקימון. עצלן! הם מתאמנים ואתה עומד בצד? מה עם כל מה שקיי מדבר איתך עליו?!

"פוקימוני רוח, אה?" אתה אומר. "טוב שלי, צודקת, אני באמת צריך לאתגר אותה. מה שכן, הייתי שמח לעשות קודם כל אימון היכרות קצר בין כל פוקימוניי" אתה אומר ואתה יוצא עם שלי עם הפוקימונים שלך, אך קודם אתה ושלי פונים לאחות ג'וי ומבקשים ממנה לבצע בשבילכם החלפה, "היפופוטאס של פטריק בבוויזל שלי" שלי אומרת לאחות ג'וי באדיבות כשהיא מכניסה מניחה את שני הפוכדורים במיקומים שונים, המכונה מתחילה לזוז והפוקימונים מחליפים צדדים בפתאומיות. "בבקשה. החלפתם בהצלחה את הפוקימונים שלכם" האחות ג'וי מברכת אתכם בחיוך כשאתה אוחז בפוכדור של בוויזל. לאחר מכן אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים לאזור מבודד ליד העיר הרטהום, אתה משחרר את בוויזל ומציג אותו בפני הפוקימונים שלך. "שלום לכם כולם! תכירו, כל מי שלא הכיר, זה בוויזל, חבר חדש בצוות שלנו. הוא התחלף עם היפופוטאס, שעכשיו נמצא אצל שלי, והוא יילחם איתה בתחרויות סרט" אתה מציג את שלי, שקדה קידת נימוס כלפי הפוקימונים שלך, אתה לרגע מעכל את המשמעות של שותף, האם היא תפריע לך ולמשימות שלך עם קיי? האם היא תחשוד שמשהו לא כשורה? אתה מחליט לתת לזמן להחליט. אתה מחלק את הפוקימונים שלך לזוגות והם מתחילים להתאמן ביחד. בוויזל תוקף בחיתוך זעם כסטארביה מתחמקת באלגנטיות ותוקפת את בוויזל במתקפה מהירה. אייפום ולוקסיו מתאמנים במרץ, כשאגרופה של אייפום לפתע מוקף באור אפל המדמה ציפורניים ופוגע בלוקסיו שמבצע קפיצה ומתגונן מן המתקפה. אייפום למדה ציפורן צל! גרוטל עומד כטנק למול מתקפותיו של סקורופי שמתחזקות ככל שהוא מתאמץ. החבורה שלך מתאמנת ואתה מציע לשלי להתאמן גם. "זה רעיון טוב.."שלי עונה לך בקול מעט ביישני וזורקת מספר פוכדורים לאוויר, מהם יוצאים
    "חברים. אני רוצה להציג בפניכם חבר חדש בצוות שלנו...הוא יהיה המחליף של בוויזל ואני רוצה שתתנו לו הרגשה טובה" שלי אומרת במעט גימגום ומציגה את היפופוטאס שצועד לכיוון פוקימוניה של שלי כשהוא מתחיל להתיידד איתם. בחצי שעה הבאה כולכם ממשיכים להתאמן. כשהיפופוטאס מתמקד בללמוד מתקפות חדשות בקרב מול מיים ג'וניור כשרוזליה וסטאריו מתמקדים בתרגיל תחרות יפה, המשלב את העלים הקסומים של רוזליה ואת קרן הבועות של סטאריו, כאשר בסוף המהלך סטאריו משתמש בסיחרור מהיר כדי לפוצץ את הבועות שקיבלו גוון ירקרק מהעלים הקסומים ועם הסיחרור נוצרים נצנוצים יפים באוויר המקיפים את רוזליה שמבצעת ריקוד שובה לב עם פרחי הידיים שלה. "יש לי בינתיים סרט אחד.. אני צריכה להשיג עוד ארבעה כדי להשתתף בפסטיבל הגדול" שלי משיבה לשאלתך. לאחר חצי שעה הפוקימונים שלך נעמדים מולך, נראה שהם מוכנים לקרב המכון, הם התאמנו מספיק, סטארביה ובוויזל ממשיכים להילחם, כאשר כנפיה של סטארביה זוהרות בלבן ופוגעות בבוויזל ומעיפות אותו לאחור. סטארביה למדה כנף ברזל! "אני חושבת שאתה באמת יכול ללכת לקרב המכון. אנחנו נצפה בך ונעודד! נכון חברים?" שלי שואלת את חבריה בקול עליז וכל הפוקימונים שלה מאשרים בקפיצה וחיוך. "אני אודיע להורים שלי שאני יוצאת, אז אנחנו נגיע בעוד חצי שעה" שלי אומרת והולכת עם הפוקימונים שלה לכיוון העיר. מה תעשה?
    [/RIGHT]
    אופס חח שכחתי שאני גם צריך להתאמן
    ד''א יש לי רעיון גאוני בקשר לבוויזל, זרום בקשה
    וד''א - תודה על השאדוו קלו חח
    הרגע עשית את איפום op לקראת הקרב מכון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'טוב, יד לנו חצי שעה אחשוב. 'אבל אני עוד צריך להתאמן בעצמי קצת, הרי זה לא יזיק. אבל אולי, עכשיו,אני אוכל...' ''בוויזל, בוא רגע אליי'' אקרא לו. '' אני יודע שאתה קצת מותש מהאימון, אבל יש לי רעיון בשבילך - מה דעתך להתאמן איתי קצת? אני מולך בקרב חזיתי ישיר, בלי מתקפות מיוחדות. ככה גם אני וגם אתה מחזק את כישורי הלחימה שלנו, שבכנות'' אעבור ללחישה '' חשובים לי ולצוות שלי מאוד.שלי אמנם לא יודעת את זה כרגע, אבל אני נלחם במחתרת נגד צוות גלקטיק. אולי יבוא חום ומפגש את המפעיל שלי. אני דווקא חושב שתאהב אותו'' אומר בחיוך ורע את שיער ראשו של בוויזל. לאחר מכן אכנס לתנוחת מוצא: '' נו? אתה מוכן? ''. אם הוא מוכן אתחיל מולו קרב חזיתי, אך אעדכן עצמי מעט עקב היותי יותר גבוה וככל הנראה גם יותר חזק בקרבות פיסייים, ואם הוא לא מוכן אתאמן על האוויר וחזק את סיבולתי: ריצות במקום, שכיבות סמיכה, כפיפות בטן וכו'
    לאחר האימון אשלח לקיי הודעה בפוקדקס: ' יוצא עכשיו למכון הארטהום. צירפתי אליי מישהי למסע, צריך להיזהר קצת יותר כשאתה בא לאמן אותי לעתיד, אלא אם כן אתה רוצה לספר לה, אב ל"אני עוד לא מכיר אותה מספיק כדי לספר לה, אם בכלל. צור איתי קשר, בהקדם אך דרך הפוקדקס בלבד, ואתאם פגישה איתך'.
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    אם שמת לב, פאנפי למד שתי מתקפות שימושיות מאוד, והבנתי למה רק הסתכלת חח ופיצ'ו בן, למה את רוצה שהוא יהיה בת? להזכיר לך שסקווירטל לא איתך הוא אצל הפרופסור.

"כן, רק שיכולת להזהיר אותי. חטפתי התקף לב היא קפצה לי על הפנים" את משיבה לוונסה בחיוך, "אממ לא יודעת-אני אהב אותו לא משנה מה יהיה. תמיד חלמתי שיהיה לי טוגפי או זרורא.. אולי אפילו האפיני" את משיבה בשנית לשאלה של וונסה. "אני לא יודעת, אני מקווה שהפוקימון שיבקע ממנו יספק אותך. מאמנים צריכים לאהוב את הפוקימונים שלהם לא משנה מה" וונסה אומרת כשהיא אוחזת את המסיכה בכוח. את מבקשת מהפוקימונים שלך להתאמן בצורה אחרת ולחזק את עצמם. פיצ'ו דיי מותש אך נראה שהוא נהנה מזה, פיצ'ו מחזק בכל פעם את ההלם החשמלי שהוא משתמש בו, את מבינה שזה ייקח לו מעט זמן. פאנפי מתגלגל במהירות ומשתדל להשתכפל אך זה לא כל כך מצליח לו, אם כי הוא כמעט הצליח לפגוע בסיזור. בקשר למיסדריווס, לוונסה צץ רעיון. "איווי ופיצ'ו, תצטרפו לחבריכם ותתקפו את סיזור, אמבריאון ומיסדריווס יתאמנו לבד" וונסה אומרת ופיצ'ו ואיווי מקשיבים לה. אמבריאון רצה ומלקקת את איווי, שכן היא אמא שלו וחוזרת לעמוד מול מיסדריווס. "אני רוצה שהכוח העל חושי של מיסדריווס ישתפר. פוקימוני רוחות חייבים את זה. אמבריאון את יודעת מה לעשות" וונסה מביטה באמבריון שמהנהנת, פרצופה מופנה כלפי מיסדריווס, ועיניה מתחילות לזהור באור כחול, מיסדריווס נראית רועדת, ועיניה מתחילות לזהור גם. זה רנאה כאילו הן מנהלות קרב, אך הקרב הזה הוא לא פיזי, אם כי מנטלי. "במידה ותתפסי עוד פוקימון בעל יכולות על חושיות, האימון הזה יהיה מאוד שימושי" וונסה מסבירה לך. "זה משפר בצורה דראסטית את הכוח העל חושי של שני הפוקימונים". מיסדריווס נושמת עמוק, ונושפת את האוויר כשעיניה ממשיכות לזהור בכחול, מזיזה מעט את אוזניה של אמבריאון, אך שוב חוזרת לרעוד. "ראית את זה? מיסדריווס מתחילה ללמוד על חושי. מיסדריווס יודעת קרן על חושית, שזאת קרן שפוגעת בפוקימונים, על חושי יכול להזיז חפצים ומתקפות חזרה אל היריב. שימושי מאוד. אם רק תתמקדי באימונים היא תלמד מתקפות נוספות" וונסה מסבירה לך אך עוצרת לפתע כשהיא מביטה במסיכה. "המסיכה הזאת..הסיפור שלה מאוד ארוך. אני יצרתי אותה, קיבלתי אותה מאישה מבוגרת לפני המון שנים, בעבר היא הייתה צבועה בצבעים אחרים, בשבילך צבעתי אותה בצבע כחול ולבן." וונסה אומרת, ואת שמה לב שאצבעות ידיה כמעט שוברות את המסיכה, אך היא מהר מאוד מרפה מהמסיכה. "המסיכה..ראש ארגון צוות ניאו רוקט, רצח את ההורים שלי מול העיניים שלי..מאז אני נשבעתי לנקום. כמה מבצעים עשיתי עם המסיכה הזאת. פעם זה היה טרנד, כולם היו לובשי מסיכות, גם התומכים בניאו רוקט וגם המתנגדים לו, ועכשיו אני מורישה את המסיכה הזאת בשבילך, אמבריאון השתמשה בעל חושי שלה כדי לשים אותה על פנייך, אני צפיתי כששאם דיברה איתך. תאמיני לי שאם היא הייתה תוקפת אותך הייתי מגיבה, רק רציתי לראות איך היא תגיב למסיכה שלי.." קולה של וונסה הופך למעט צרוד. את מבינה שהנושא לא קל בשבילה לדבר עליו. "בכל מקרה המכון בעיר הוא מכון נורמל, ולוויטני מאמנת המכון יש פוקימונים חזקים, את תהיי חייבת לאמן את הפוקימונים שלך עד הקצה. גם בשביל המכונים שלך וגם בשביל המבצעים שלנו, בסדר?" וונסה שואלת אותך, הפוקימונים שלך מתאמנים ללא הרף, פיצ'ו מחזק את מתקפת המתקפות שלו, פורט מתמרנת, פאנפי מתגלגל וזורק קרח לכל מקום, ואת מבחינה שקווילבה משתמש במתקפה מהירה, אך הוא מתחיל לעופף, אם כי הוא לא מצליח. "וואו. קווילבה מנסה ללמוד אס אווירי, זה ייקח לו זמן. אבל זו תהיה מתקפה נהדרת" וונסה אומרת בחיוך. איווי נלחם בעוצמה, את מספרת לה על קרב המכון שלך כנגד באגסי, ומספרת לה על איך איווי כיכב בקרב. "אני שמחה לשמוע. אני שמה לב שהקשר בינכם מתחזק מאוד. לאיזו התפתחות היית רוצה שהוא יתפתח?" וונסה שואלת אותך בחיוך. כשהיא מבקשת לראות את היומן שלך, לראות מה כתבת בו עד עכשיו. מה תעשי?
    תוכל לכתוב בבקשה ליד השם של סקווירטל שהוא אצל הפרופסור?
    ~~~
    "כל הכבוד כולם! וקווליבה-אני בטוחה שתצליח!" אומר לכולם.
    "חשבתי על זה הרבה-בהתחלה חשבתי סילביאון אבל עכשיו אני חושבת שגלסיאון יהיה עדיף" אחלוק עם וונסה את המחשבות שלי.
    אחוש מעט בושה מפני שלא עדכנתי את היומן בעקביות. "אני יותר אוהבת לדבר מאפשר לכתוב דברים" אסביר בהתנצלות. "יש עוד דבר שתרצי לדבר עליו?" אשאל-להוטה לצאת למכון הבא
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

דרו-
    אם השם לא מוצא חן בעיניך אפשר לשנות אותו, רציתי לקרוא לה מיילין אבל זה שם של מאמנת המכון בסינו חח ניסיתי למצוא משהו שיתאים לה. רציתי שם ספורטיבי כזה וארוך כמו אנג'לינה אבל לא נראה לי מתאים

"מממ לא בדיוק... האמת שמצאתי אותם במדבר מותקפים על-ידי ארבוק ואקנס, הבסתי אותם אך פחדתי שישובו אל השלושה הללו" אתה משיב לנערה שנראית מוקסמת מכך שהצלת אותם "וואו!! אתה ממש גיבור! הם היו מתים בלעדייך.." היא לוחשת כשהיא מתחילה לרוץ אחרי ראפלט, שמאתגר אותה ומתחיל לחמם את כנפיו. וולבי הקנאית מביטה באחיה ורצה אחריו במהירות, מנופפת בכנפיה אך הכנף שלה עדיין חבושה מהשבר שקיבלה היום, השבר מונע ממנה מלעוף. "אני לא רוצה שהיא תפתח ציפיות. וולבי לא יכולות לעוף. הן צריכות להתפתח בשביל זה. הכנפיים שלהן קטנות מדי" הנערה אומרת וולבי מקשיבה לה, מסיטה את מבטה אליה ונראית מעוצבנת ביותר. היא מיד מתחילה לרוץ לכיוון המאמנת בניסיון לנקר אותה, "היי סליחה לא התכוונתי!" הנערה אומרת כשהיא מתחמקת מוולבי אך לא לזמן רב, סרבין מרחיקה את וולבי בעזרת הגפנים שלה, ונוהמת בארסיות. וולבי משוחררת ליד הפוקימונים שלך. "וול בי!" וולבי מצייצת כשהיא מתחילה לנקר את הקרקע בעצבים. "כן..זאת אחת הבעיות עם פוקימוני אופל, קשה לרכוש באמון שלהם. או להתחבר אליהם באופן כללי. זה משהו שמתאמנים עליו" הנערה מסבירה לך כשהיא מצחקקת מעט מהמצב "דרך אגב, קוראים לי לולה. נעים להכיר!" לולה קוראת ולוחצת את ידך, אתה מבחין שמגע ידיה לא חלש, כצפוי מבנות. "האמת שהם מחפשים בית אוהב, או מאמן/ת" אתה אומר ורומז לאנג'לינה על אימוץ אחד מהם. "ובכן, אני לא מעוניינת בוולבי כפוקימון מעופף, ואני לא חושבת שראפלט יתאים לנו.. אבל אני לא יודעת" לולה אומרת כשהיא מביטה בראפלט הספורטיבי, "הם ממש מתוקים" היא מוסיפה. "וואוו איזה צוות נהדר יש לך, הם בהחלט מאומנים היטב! כל הכבוד!" אתה מוסיף ולולה מסמיקה מעט "תודה רבה! אנחנו מתאמנים המון. הפוקימונים שלי מאוד חזקים" לולה משיבה לך ומציצה על הפוקימונים שלך. "גם הם נראים מאוד מאומנים! וואו ריולו! הוא ממחוז סינו נכון?" לולה שואלת אותך בהתלהבות, הפוקימונים שלך מתקרבים אליך וכך הפוקימונים של לולה מתקרבים אליה, כשהם נפגשים אתה מבין שמתפתחת סוג של יריבות. ריולו לפתע מזהה את לארבסטה, ולארבסטה אותו גם. השניים מתחילים להתווכח מעט, "היי היי זה נראה כאילו הם נפגשו פעם.."לולה מנסה להפריד בין השניים. "היי רגע..לא במקרה איתך נלחמתי לפני כמה זמן נכון? אני לא זוכרת איפה אבל אני זוכרת שלארבסטה הצליח לנצח ריולו אחד." ריולו מפסיק ואתה מבחין שהוא מביט במייאנפו, ונראה שיריבות חדשה מתפתחת כאן. סרבין ודיווט בוהים האחד בשני, גם כאן לא תמצאו מנוחה. "היי חמודים! ראפלט!" לולה קוראת ומוציאה אוכל פוקימונים מהתיק שלה, הראפלט הפעלתני רץ לכיוונה של לולה ומתחיל לאכול מן האוכל, וולבי מריחה את האוכל ממרחק ורצה לכיוונה של לולה גם, אם כי מחמיצה פנים, אך היא לא מוותרת על האוכל. "ובכן, אנחנו נחזור להתאמן. הנה קח קצת גם לאח שלך" לולה אומרת בחיוך כשהראפלט הפעלתני אוסף אוכל במקור שלו ומגיש אותו לאחיו העצלן, אשר מנקר את האוכל בהנאה מרובה. הפוקימונים של לולה מתרחקים משלך, ושבים להתאמן. מה תעשה?
    השם ממש לא חשוב לי, רק הדמות עצמה...
    ~~~~
    "איזה עולם קטן!" אגיב כשאבין מי היא לולה בעצם ואעלה נשכחות מהקרב במוחי. אביט בגוזלים ובמיוחד בקשר בין ראפלט ולולה ואז אציע "את יודעת הם איתי כי הם אבודים כעט, ומחפשים מקום חם ואוהב... ואני רואה שאת וראפלט מסתדרים ונקשרים מצויין. למה שלא תוסיפי אותו לצוות שלך?"
    לאחר מכן אומר "שתדעי גם אני מתאמן עכשיו, אם תרצי אפשר לאמן את הפוקימונים שלנו יחד" ואחייך אליה.

מקס:
    אתה מאוד מאוד טרוד ולחוץ. אין לך מושג מה הולך לקרות ומה יעלה בגורלכם. שאתה מבחין בקלפרי וקלפה המשוחררות והמסתתרות אתה מנסה לחישות דקות מאוד ואף לסמן להם בתנועות התפתלות כשמבטך נעוץ בהם. הן לא שומעות, רואות אותך מרחוק אך מפחדות לזוז ולהיחשף... אתה, שצמוד לאחד מכלובי הקלפרים מנסה לשכנע את ההמון לתקוף במטרונום לפוצץ את הכלוב ולהשיב מלחמה לצוות רוקט.הם לא משתכנעות מכוון שמפחדות שהמתקפה שתתפרץ תפגע גם באחרות כי הריי הן צפופות מאוד בתוך הכלוב. ואתה כבר תוסכל ואובד עצות.
    כשלפתע מתקרה הפתוחה אתה רואה שלוש צלליות, האחת של אדם והשתיים האחרות לא ברורות כלכך שלפתע נוחטת אחת הצלליות אל האור ומתגלה אלייךענק! נחיטתו מכה בעצמה בקרקע ויוצרת רעידת אדמה חזקה שמעיפה את הכלובים באוויר ומעקמת אותם לחלוטין וכל הקלפרי בורחות. מלמעלה נוחט דרקון גדול ומדהיםבניפוף כנפיו החסונות שיוצרות רוח גדולה והוא מחבק בחורה יפת מראה
    .
    אתה, חיילי צוות רוקט והפרופסור בראשם עוצרים נשימה אל מול השניים הללו. אתה סורק אותם בפוקדע ומגלה שהאחד הוא ווינזאור והשני הוא דרגונייט המופלא. המאמנת מחזירה את דרגונייט מיד ומשאירה את ווינוזאור לטפל במתרחש. הוא משתמש בעלי תער ועלים ענקיים וחדים כחרבות עפים ופוגעים בחיילים ובפוקימונים שלהם, ואם זה לא מספיק מתקפת 'צמח מטורף' בוקע מן האדמה עם שלל שורשים פראיים המסיימים את העבודה, מפוצצים את המכונה לרסיסים. כל הקלפרי לא נשארות חייבות ותוקפות בשלל מתקפות שיוצאות מן המטרונום שלהן. כשאחת יורה עוקצי רעל וכמה עפים במזל וחותכים את קשרי ידיך!
    אתה בקושי מעכל את המתרחש הכל קורה עבורך מהר מידי וההמולה במערה היא גדולה, הציוד שלך נמצא על אחד החיילים ואיתו הפוקדורים של באלבזור ופיקאצ'ו
    מה תעשה?

.

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    נראה לי שצדקת, קוראים לעיר באמת מאוויל חח
    "וואו גלום, למדת אגרוף שאיבה!" אתה אומר לגלום המולהבת שמניפה את ידיה לאוויר. "זה נהדר, אני ממש שמח שהצלחנו לעזור לכם." אתה אומר בחיוך ולילי קופצת מאושר ומרימה את גלום לאוויר. "איזה כיף לנו!! תודה לך" לילי מוסיפה כשהיא מניחה את גלום שקופצת משמחה ביחד עם איווי. בהמשך לשאלתה, אתה עונה לה בחיוך האמת שאני כן מאמן, תכננתי ללכת לאתגר את מנהיג המכון כאן, אבל גיליתי שהוא היה באמצע קרב. ואז יצאתי מהמכון ונתקלתי בך, באיווי ובגלום.". "זה נשמע ממש מגניב, אולי תנסה ללכת אליו עכשיו? אפילו נצפה בקרב שלך ונעודד! נכון חברים?" לילי שואלת את איווי וגלום שקופצים ומאשרים בחיוב את הצעתה האדיבה. מה תעשה?
    חחח ידעתי
    ורגע, ממתי אתה משחק במשחק של עצמך? Lol
    ויאי אתה מכין לי שותפות?
    ------------------------------------------

"מה אתם אומרים, חברים?" אומר ללומברה וטראפינץ'. "אני חושב שקצת עידוד יועיל לנו. אנחנו נשמח ששלושתכם תצטרפו אלינו." אחייך לעבר לילי, איווי וגלום, ומיד אפנה אל לומברה וטראפינץ'. "אנחנו נכנסים לשם ולוקחים את תג המכון השלישי שלנו, בכל הכוח!" אומר להם על מנת לעודד אותם ומיד אתקדם עם כולם אל תוך המכון.

7. משתמש מנוסה
    גרייס-
    "כל הכבוד כולם! וקווליבה-אני בטוחה שתצליח!" את מחמיאה לכל הפוקימונים ולקווילבה שממשיך לרוץ, לתקוף במתקפה מהירה ולהתעופף מעט באוויר, אך לא מצליח לצבור מספיק תאוצה מספיקה בשביל זה. "חשבתי על זה הרבה-בהתחלה חשבתי סילביאון אבל עכשיו אני חושבת שגלסיאון יהיה עדיף" את מסבירה לוונסה את התשובה שלך. "סילביאון..סוגי פיה מאוד חזקים, הם גם בעלי כוח על חושי חזק, גלסיאון בעל התקפה מאוד גבוהה ותמרונים חזקים,ואני חושבת שאם זו תהיה התשובה הסופית שלך, המשימה הקרובה שלנו הולכת לקחת חלק באזור הכי קר בג'וטו, שמה גם נמצאת אןב הקרח המיוחדת שמפתחת איווי לגלסיאון" וונסה מסבירה לך ואת מרותקת לדבריה. "אני ממליצה לך לדבר על זה עם איווי, כי יכול להיות שהוא אפילו יתפתח לך לפני לצורה שאת לא רצית, צריכה להיות הסכמה בין איווי והמאמן שלו לגבי זה" וונסה אומרת לך ואת חושבת על זה בכובד ראש. היא מביטה ביומן שלך ודווקא מתרשמת מהרישומים שכתבת על צורת מכון החרק בעיר אזליה, כשפרצת לשמה כדי להציל את סלבי. "זה בהחלט מרשים.. אך אני רוצה שתכתבי עוד. אני בהחלט מתרשמת. את יכולה לשכוח דברים ולכן זה חשוב" וונסה מוסיפה. וונסה מחזירה את הפוקימונים שלה לפוכדורים שלהם. מיסדריווס למדה על חושי! "את מוכנה ללכת. נדבר אחרי הניצחון שלך" וונסה קורצת לך ונפרדת מכולכם לשלום. את ניגשת למכון ביחד עם החברים שלך, נכנסים למכון בו יש מספר רב של מאמנים וזירות בהם מתנהלים קרבות, את ממתינה כרבע שעה ופתאום מלווים אותך לזירת קרב ריקה, בצד השני עומדת לא אחרת מאשר וויטני
    "שלום! אני וויטני מנהיגת המכון" וויטני מסבירה בחיוך. הפוקימונים שלך נלקחים לריפוי, ולאחר 10 דקות כולם חוזרים אלייך מרופאים וחזקים. וויטני משחררת את הפוקימון הראשון שלה מה תעשי?
    ג'יי-
    אולי אם תרצה, אבל יהיו לזה השלכות. וכן אני משחק במשחק של עצמי חח

"מה אתם אומרים, חברים?"אתה שואל את החברים שלך שנראים שמחים מן האפשרות. "אנחנו נכנסים לשם ולוקחים את תג המכון השלישי שלנו, בכל הכוח!" אתה מוסיף והפוקימונים שלך מריעים. כולכם נכנסים למכון החשמל בו נמצאים מכשירים חשמליים רבים, לוקחים אותך לזירה ומרפאים את הפוקימונים שלך. בצד השני של הזירה עומד לא אחר מאשר מנהיג המכון
    "שלום! קוראים לי וואטסון. בהצלחה!" וואטסון אומר ומשחרר את הפוקימון הראשון שלו אתה מבחין בלילי שיושבת היכן שהכיסאות נמצאים, צופה בקרב. מה תעשה?

פטריק-
    op? חחח

הרעיון שלך מוצא חן בעיני בוויזל, שנעמד מולך, אתם ביחד מתחילים לנהל מן קרב אגרופים ותמרונים פיזיים, כשבכל פעם הצד השני נפגע. המכות של בוויזל מן הסתם חזקות יותר, אך אתה נותן לו קרב לא קל. אתה מספר לבוויזל על התוכנית האמיתית שלך, בויזל שנראה מעט מופתע, לא כל כך מבין את המשמעות. אתה מניח שהוא יבין זאת כשהזמן יבוא. לאחר שהאימונים יסתיימו אתה מבין שזה הזמן המושלם ללכת למכון. אתה שולח הודעה לקיי ומסביר לו על השותפה החדשה שהכרת. קיי עוד לא עונה. אתם כולכם הולכים למכון. נכנסים לתוכו והפוקימונים שלך נלקחים לריפוי. המכון כולו צבוע הצבעי סגול בקירות, שנדלירים בצבעים כהים והאנשים שהולכים בו מעט מוזרים. "שלום לכם!" אתה שומע קול מסתורי של אישה שנחשפת בפניך לאחר כמה רגעים "קוראים לי פנטינה! ואני מנהיגת המכון" פנטינה אומרת בחיוך. היא שואלת אותך אם הגעת כדי לאתגר אותה, ואתה מהנהן באישור. פנטינה מרימה את ידה עטופת הכפפה ותוקעת בך מבט חד "אני חושבת שהקרב שלנו יהיה מאתגר מאוד!" היא מוסיפה בחיוך מסתורי ולוקחת אותך לזירת קרב. הפוקימונים שלך מוחזרים אלייך כשלפתע הפוקידע שלך מצלצלת. קיי שלח לך הודעה הכתובה בה "אני לא תומך ברעיון..נדבר על זה אחר כך". אתה עומד מול פנטינה בזירת הקרב, הזירה עצמה חשוכה, נרות מרחפים באור זהוב מקיפים את הזירה, מה שמאפשר לך לראות, אך היא מאוד חשוכה, ואתה יודע שהחשיכה הזאת תטיב עם הפוקימונים של פנטינה. פנטינה שולפת פוכדור וזורקת אותו לאוויר, ממנו יוצא פוקימון רוח סגול המרחף בצורה מעט מפחידה
    מה תעשה?

דרו-

"איזה עולם קטן!" אתה משיב ללולה ונזכר בנשכחות העבר, אז בקרב שריולו מעט קיבל פחד מקרבות אך זה עבר לו מהר מאוד. "כן הוא בהחלט חמוד מאוד, אבל אני לא כל כך בטוחה בזה..יש לי תכנונים" לולה משיבה לך במעט ביישנות, מנסה להרחיק אותך מנושא האימוץ. "שתדעי גם אני מתאמן עכשיו, אם תרצי אפשר לאמן את הפוקימונים שלנו יחד" אתה שואל אותה בחיוך. "באמת? זה יהיה נהדר!" לולה אומרת בחיוך כשהפוקימונים שלה מאשרים את העניין, מוכנים להראות את כוחם. דרומקה נשאר לבד אך מצטרף לווירליפד ולארבסטה שנראים ביחסי היכרות חביבים. ריולו הולך להתאמן עם מייאנפו ושניהם מתחילים לנהל קרב מהיר ועצבני של לוחמה, קפיצות ותמרונים, סרבין נעמדת מול דיווט, ששולף את צדפיו, סרבין לא נראית מורשמת. השניים מתחילים להילחם. סרבין מתחמקת באתטיות ממתקפותיו של דיווט שנראה מעט מופתע מהמהירות שלה, ולמתקפות העשב שלה הוא משיב במתקפות חזקות לא פחות משלו. "נתאמן שנינו ביחד?" לולה אומרת בחיוך ולוקחת אותך לפינה. "אז דרו... מאיפה אתה? אתה נראה מאמן מאוד חזק!" לולה שואלת בחביבות, כשאתם מתחילים לעשות שכיבות סמיכה. צעקותיהם של ראפלט וולבי נשמעות בכל האיצטדיון כששניהם מתאמנים בעצמם בהשפעת הפוקימונים הגדולים יותר. מה תעשה?

8. משתמש מנוסה

מקס:
    אתה מאוד מאוד טרוד ולחוץ. אין לך מושג מה הולך לקרות ומה יעלה בגורלכם. שאתה מבחין בקלפרי וקלפה המשוחררות והמסתתרות אתה מנסה לחישות דקות מאוד ואף לסמן להם בתנועות התפתלות כשמבטך נעוץ בהם. הן לא שומעות, רואות אותך מרחוק אך מפחדות לזוז ולהיחשף... אתה, שצמוד לאחד מכלובי הקלפרים מנסה לשכנע את ההמון לתקוף במטרונום לפוצץ את הכלוב ולהשיב מלחמה לצוות רוקט.הם לא משתכנעות מכוון שמפחדות שהמתקפה שתתפרץ תפגע גם באחרות כי הריי הן צפופות מאוד בתוך הכלוב. ואתה כבר תוסכל ואובד עצות.
    כשלפתע מתקרה הפתוחה אתה רואה שלוש צלליות, האחת של אדם והשתיים האחרות לא ברורות כלכך שלפתע נוחטת אחת הצלליות אל האור ומתגלה אלייךענק! נחיטתו מכה בעצמה בקרקע ויוצרת רעידת אדמה חזקה שמעיפה את הכלובים באוויר ומעקמת אותם לחלוטין וכל הקלפרי בורחות. מלמעלה נוחט דרקון גדול ומדהיםבניפוף כנפיו החסונות שיוצרות רוח גדולה והוא מחבק בחורה יפת מראה
    .
    אתה, חיילי צוות רוקט והפרופסור בראשם עוצרים נשימה אל מול השניים הללו. אתה סורק אותם בפוקדע ומגלה שהאחד הוא ווינזאור והשני הוא דרגונייט המופלא. המאמנת מחזירה את דרגונייט מיד ומשאירה את ווינוזאור לטפל במתרחש. הוא משתמש בעלי תער ועלים ענקיים וחדים כחרבות עפים ופוגעים בחיילים ובפוקימונים שלהם, ואם זה לא מספיק מתקפת 'צמח מטורף' בוקע מן האדמה עם שלל שורשים פראיים המסיימים את העבודה, מפוצצים את המכונה לרסיסים. כל הקלפרי לא נשארות חייבות ותוקפות בשלל מתקפות שיוצאות מן המטרונום שלהן. כשאחת יורה עוקצי רעל וכמה עפים במזל וחותכים את קשרי ידיך!
    אתה בקושי מעכל את המתרחש הכל קורה עבורך מהר מידי וההמולה במערה היא גדולה, הציוד שלך נמצא על אחד החיילים ואיתו הפוקדורים של באלבזור ופיקאצ'ו
    מה תעשה?
    "וואוו! מה זה היה?!" אקרא מוכה הלם אך לא אאבד זמן, ארוץ לאותו החייל, אפיל אותו על הקרקע ואתחיל לתת לו אגרופים בזה אחר זה, עד שיתעלף כדי שאוכל לקחת את הציוד ואת היקר מכל, הפוקימונים שלי. כשאסיים, ארשה לעצמי ללכת לאותה אישה, "את הצלת אותי! מי את?" אשאל בסקרנות רבה

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    "איזה עולם קטן!" אתה משיב ללולה ונזכר בנשכחות העבר, אז בקרב שריולו מעט קיבל פחד מקרבות אך זה עבר לו מהר מאוד. "כן הוא בהחלט חמוד מאוד, אבל אני לא כל כך בטוחה בזה..יש לי תכנונים" לולה משיבה לך במעט ביישנות, מנסה להרחיק אותך מנושא האימוץ. "שתדעי גם אני מתאמן עכשיו, אם תרצי אפשר לאמן את הפוקימונים שלנו יחד" אתה שואל אותה בחיוך. "באמת? זה יהיה נהדר!" לולה אומרת בחיוך כשהפוקימונים שלה מאשרים את העניין, מוכנים להראות את כוחם. דרומקה נשאר לבד אך מצטרף לווירליפד ולארבסטה שנראים ביחסי היכרות חביבים. ריולו הולך להתאמן עם מייאנפו ושניהם מתחילים לנהל קרב מהיר ועצבני של לוחמה, קפיצות ותמרונים, סרבין נעמדת מול דיווט, ששולף את צדפיו, סרבין לא נראית מורשמת. השניים מתחילים להילחם. סרבין מתחמקת באתטיות ממתקפותיו של דיווט שנראה מעט מופתע מהמהירות שלה, ולמתקפות העשב שלה הוא משיב במתקפות חזקות לא פחות משלו. "נתאמן שנינו ביחד?" לולה אומרת בחיוך ולוקחת אותך לפינה. "אז דרו... מאיפה אתה? אתה נראה מאמן מאוד חזק!" לולה שואלת בחביבות, כשאתם מתחילים לעשות שכיבות סמיכה. צעקותיהם של ראפלט וולבי נשמעות בכל האיצטדיון כששניהם מתאמנים בעצמם בהשפעת הפוקימונים הגדולים יותר. מה תעשה?
    אתה רואה? אתה מדבר עליי ושוב עשית אתזה... התחלנו רק השנייה להתאמן, כל אחד יודע מה הוא עושה. 'מה תעשה?' חחחחח מה באמת אעשה?!
    הינה טיפ מימני אלייך הפעם- שאתה חושב שסיימת המשך? נסה לדמיין בראש כמה אופציות, לפחות 2 או 3 לאיך אגיב.
    ~~~~~~~
    אתאמן איתה יחד...

מקס:

"ווואוו... מה לעזז.." אתה מוכה תדהמה גדולה, אך בניעור ראשך אתה מנסה שלא לאבד את הראש מכל מה שתמרחש ולעמוד כגולם. אתה משתחרר ומשחרר גם את רגלייך בזריזות, רץ בפרעות אל החייל עם התיק שלך שמנסה להימלט מכל הבלאגן ואתה קופץ ונופל איתו לרצפה, אתם מתחילים להתקוטט כאשר אתה מעט גובר עליו עם המון אגרופים פעם פנים ופעמים גם לצלעות.
    כשאז הוא מרחיק אותך עם בעיטה היישר בפניך כשהוא שוכב ואתה מעליו. אתה חוזר להכות אותו ביד אחת שבשנייה אתם מתווכחים ומושכים כל אחד מצד את התיק... כשאז אחד משורשי 'הצמח המטורף' של ווינזור בוקע תחתיכם ומפלג אתם לשני צדדים, הציוד אצלך!
    מתוך הכניסה הארוכה והחשוכה של המערה את מבחין בהבהובים כחולים ואדומים בתוך החושך ורואה כמה שוטריםואת השוטרות ג'ני
    מסבירות איך בונים מחסום, השאר נכנסים בחוליות עם אקדחים, לא מהססים לכוון על כל חייל שעוד לא נמלט (חלק נמלטו בכל ההמולה). אתה מסתכל סביב ומחפש לאן הלך הפרופ' העומד בראש, נראה לך מוזר שפתאום הוא נעלם. אתה רואה אותו צוחק צחוק מרושע מנסה להימלט בכך שהוא מחזיק בגבו של היפנו שלו אשר מטפס באתלטיות על קירות המערה למעלה ומנסה לברוח. אתה צועק ומפנה את צומת הלב כשאחד השוטרים לוקח יוזמה ויורה באקדח כסוף ודק על רגלו של היפנו שנופל על הרצפה מעולף כשחץ קטן נעוץ ברגלו... "כל הכבוד ילד!" אומר השוטר במבט חטוף ורץ יחד עם כמה אחרים לעזוק גם אותו...
    כעבור שעה אתה שוכב ליד אחת הניידות עם תה ושמיכת חימום כשאתה רואה איך משאיות משטרתיות לוקחות את חיילי צוות רוקט ואת הפרופסור שצועק לך "אתה עוד תשלם עלזה ילד!!! לא נולד הכלא שיחזיק אותי! עוד לא נולד בכלל האבא של הבנאדם שימציא כלא שיכלא אותי!!! אני אמצא אותך ואנקום טיפש קטן!!" ופולט צחוק פסיכי מידי פעם. אתה מרים גבה וממשיך לשתות את התה. מחכה כפי שביקשה ג'ני בנחמדות עד שיבוא מישהו לתחקר אותך. סביב נמצאים רופאים אנשים כיבוי אש וכו'...
    כשלפתע ניגשת הבחורה היפה שהצילה את המצב עם הווינזאור האדיר שלה ואומרת "כל הכבוד גיבור היום... ממש אמיץ!" ומצחקקת בנעימות "נו, אז רוצה לספר לי מי אתה?" ומביטה בחיוך.
    מה תעשה?

.

10. משתמש מנוסה
    דרו-
    חחח חוצפן! עשיתי את העדכון הזה ממש במהירות יחסית, לא היה לי זמן להשקיע יותר מדי כי הייתי חייב לצאת החוצה. אבל היית יכול לשאול אותה שאלות על עצמה גם, היא שאלה איפה אתה גר ולא ענית לה

אתה משיב לשאלתה שהגעת מהעיר נימבסה, וחיוך בפרצופה עולה, "וואו! זאת עיירה ממש קטנה..לא הייתי שם אף פעם" לולה מסבירה בהתנשפות כשהיא מתרגלת סקווטים, אתה מתחיל ביחד איתה את הסקווטים ואתה מבחין בגופה בחטוב, רגליה המעוצבות והרזות, וזה מעט גורם לך לחוסר נוחוות מסוימת.. "למקרה שתהית, אני מהעיר דריפטיל. מכון האדמה נמצא שם, והדוד שלי הוא מנהיג המכון!" לולה מסבירה בהתלהבות, מדי פעם נותנת מבט בראפלט המנקר את וולבי. שניכם ממשיכים להתאמן ולחזק את השרירים והסיבולת שלכם, במשך כחצי שעה, כשלפתע מופיעה תגרה בין ריולו למיאנפו, ריולו עצבני על כך שמיאנפו מתחמק מרוב התקפותיו, ובמגע ידיו המהיר הוא מצליח לפגוע בו, העניינים בין דיווט וסרבין מתחממים גם, כשסרבין צוחקת מעט על כך שהיא מרחיקה את הצדפים של דיווט ממנו, דיווט הערמומי זורק את אחד הצדפים שלו כפריזבי על סרבין ופוגע בה ברגע של חוסר מודעות, המעשה גורם לה ללחוש בעצבים והשניים מתחילים להילחם אפילו יותר, כשלפתע פיצוץ כביר נשמע קרוב אליכם, כולם פתאום עוצרים את הפעילות שלהם, אתם קופאים במקום כשלפתע מתסערים לתוך האולם
    שני אופנוענים שמנים בעלי כרס אך עם שרירים מאסיביים בידיהם, מתחילים לעשות חריקות ברחבי הזירות וכמעט ודורסים את ריולו שמתחמק בנס!! "מי אתם?! טיפשים!" לולה צועקת והשניים לא מקשיבים לה, אחד מהם זורק שני פוכדורים לאויר מהם יוצאים "את כל הכסף שלכם. הציוד שלכם אלינו עכשיו. את הפוקימונים המכוערים שלכם תשאירו לעצמיכם" האופנוען צועק בפראיות וברבריות, וחיוך עם הרבה שיני זהב נחשף אליכם. וולבי לא קונה את ההצגה הקשוחה, ומתקדמת ביהירות לכיוונם של האופנוענים כשהיא במרחק מטרים אחדים מן הפוקימונים שלהם, ומיד מתחילה לצייץ ולקטר כשהיא מצביעה עליהם בכנפה השבורה. נוצר מן רגע מביך, כאשר היא מסיימת כביכול "לדבר" ומרימה את ראשה בגאון כאילו הכניסה לפוקימונים כשהיטמור יורה להביור לכיוונה, "וול וולבי!!" וולבי קוראת בלחץ כשהלהביור יפגע בה בעוד שניות ספורות! מה תעשה?

11. משתמש מנוסה

מקס:

"ווואוו... מה לעזז.." אתה מוכה תדהמה גדולה, אך בניעור ראשך אתה מנסה שלא לאבד את הראש מכל מה שתמרחש ולעמוד כגולם. אתה משתחרר ומשחרר גם את רגלייך בזריזות, רץ בפרעות אל החייל עם התיק שלך שמנסה להימלט מכל הבלאגן ואתה קופץ ונופל איתו לרצפה, אתם מתחילים להתקוטט כאשר אתה מעט גובר עליו עם המון אגרופים פעם פנים ופעמים גם לצלעות.
    כשאז הוא מרחיק אותך עם בעיטה היישר בפניך כשהוא שוכב ואתה מעליו. אתה חוזר להכות אותו ביד אחת שבשנייה אתם מתווכחים ומושכים כל אחד מצד את התיק... כשאז אחד משורשי 'הצמח המטורף' של ווינזור בוקע תחתיכם ומפלג אתם לשני צדדים, הציוד אצלך!
    מתוך הכניסה הארוכה והחשוכה של המערה את מבחין בהבהובים כחולים ואדומים בתוך החושך ורואה כמה שוטריםואת השוטרות ג'ני
    מסבירות איך בונים מחסום, השאר נכנסים בחוליות עם אקדחים, לא מהססים לכוון על כל חייל שעוד לא נמלט (חלק נמלטו בכל ההמולה). אתה מסתכל סביב ומחפש לאן הלך הפרופ' העומד בראש, נראה לך מוזר שפתאום הוא נעלם. אתה רואה אותו צוחק צחוק מרושע מנסה להימלט בכך שהוא מחזיק בגבו של היפנו שלו אשר מטפס באתלטיות על קירות המערה למעלה ומנסה לברוח. אתה צועק ומפנה את צומת הלב כשאחד השוטרים לוקח יוזמה ויורה באקדח כסוף ודק על רגלו של היפנו שנופל על הרצפה מעולף כשחץ קטן נעוץ ברגלו... "כל הכבוד ילד!" אומר השוטר במבט חטוף ורץ יחד עם כמה אחרים לעזוק גם אותו...
    כעבור שעה אתה שוכב ליד אחת הניידות עם תה ושמיכת חימום כשאתה רואה איך משאיות משטרתיות לוקחות את חיילי צוות רוקט ואת הפרופסור שצועק לך "אתה עוד תשלם עלזה ילד!!! לא נולד הכלא שיחזיק אותי! עוד לא נולד בכלל האבא של הבנאדם שימציא כלא שיכלא אותי!!! אני אמצא אותך ואנקום טיפש קטן!!" ופולט צחוק פסיכי מידי פעם. אתה מרים גבה וממשיך לשתות את התה. מחכה כפי שביקשה ג'ני בנחמדות עד שיבוא מישהו לתחקר אותך. סביב נמצאים רופאים אנשים כיבוי אש וכו'...
    כשלפתע ניגשת הבחורה היפה שהצילה את המצב עם הווינזאור האדיר שלה ואומרת "כל הכבוד גיבור היום... ממש אמיץ!" ומצחקקת בנעימות "נו, אז רוצה לספר לי מי אתה?" ומביטה בחיוך.
    מה תעשה?
    עוד טיפ, וזה כבר קשור למשחק, מומלץ שהרעים לא יזהו אותך כל כך בשלב מוקדם, כי אתה אמור להיות חשאי

"גיבור היום? נראה לי שהתבלבלת בבן אדם" אצחקק ואביט בה, אסקור את תווי פניה. "קוראים לי מקס דיובורי, אני מהעיר פאלט. את הצלת אותי ואת בלבזור ופיקאצ'ו שלי..תודה לך!" אשיב לה אסיר תודה. "אפשר לשאול מי את?" אוסיף בנימוס ואחושב על איומיו של הפרופסור, אך לא אתן להם כל כך משמעות.

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    אולי אם תרצה, אבל יהיו לזה השלכות. וכן אני משחק במשחק של עצמי חח
    "מה אתם אומרים, חברים?"אתה שואל את החברים שלך שנראים שמחים מן האפשרות. "אנחנו נכנסים לשם ולוקחים את תג המכון השלישי שלנו, בכל הכוח!" אתה מוסיף והפוקימונים שלך מריעים. כולכם נכנסים למכון החשמל בו נמצאים מכשירים חשמליים רבים, לוקחים אותך לזירה ומרפאים את הפוקימונים שלך. בצד השני של הזירה עומד לא אחר מאשר מנהיג המכון
    "שלום! קוראים לי וואטסון. בהצלחה!" וואטסון אומר ומשחרר את הפוקימון הראשון שלו אתה מבחין בלילי שיושבת היכן שהכיסאות נמצאים, צופה בקרב. מה תעשה?
    חחח איזה תמצות של התחלת קרב, זה ליטרלי "שלום, אני xxx קבל פוקימון לפרצוף פוף!"
    -----------------------------------------------------------------

"אלקטרוד, מה? אם כך, עבודה מושלמת בשביל..." אומר ואשלוף את הפוקדור. "טראפינץ', צא! קבר אבן!"

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    חחח חוצפן! עשיתי את העדכון הזה ממש במהירות יחסית, לא היה לי זמן להשקיע יותר מדי כי הייתי חייב לצאת החוצה. אבל היית יכול לשאול אותה שאלות על עצמה גם, היא שאלה איפה אתה גר ולא ענית לה

אתה משיב לשאלתה שהגעת מהעיר נימבסה, וחיוך בפרצופה עולה, "וואו! זאת עיירה ממש קטנה..לא הייתי שם אף פעם" לולה מסבירה בהתנשפות כשהיא מתרגלת סקווטים, אתה מתחיל ביחד איתה את הסקווטים ואתה מבחין בגופה בחטוב, רגליה המעוצבות והרזות, וזה מעט גורם לך לחוסר נוחוות מסוימת.. "למקרה שתהית, אני מהעיר דריפטיל. מכון האדמה נמצא שם, והדוד שלי הוא מנהיג המכון!" לולה מסבירה בהתלהבות, מדי פעם נותנת מבט בראפלט המנקר את וולבי. שניכם ממשיכים להתאמן ולחזק את השרירים והסיבולת שלכם, במשך כחצי שעה, כשלפתע מופיעה תגרה בין ריולו למיאנפו, ריולו עצבני על כך שמיאנפו מתחמק מרוב התקפותיו, ובמגע ידיו המהיר הוא מצליח לפגוע בו, העניינים בין דיווט וסרבין מתחממים גם, כשסרבין צוחקת מעט על כך שהיא מרחיקה את הצדפים של דיווט ממנו, דיווט הערמומי זורק את אחד הצדפים שלו כפריזבי על סרבין ופוגע בה ברגע של חוסר מודעות, המעשה גורם לה ללחוש בעצבים והשניים מתחילים להילחם אפילו יותר, כשלפתע פיצוץ כביר נשמע קרוב אליכם, כולם פתאום עוצרים את הפעילות שלהם, אתם קופאים במקום כשלפתע מתסערים לתוך האולם שני אופנוענים שמנים בעלי כרס אך עם שרירים מאסיביים בידיהם, מתחילים לעשות חריקות ברחבי הזירות וכמעט ודורסים את ריולו שמתחמק בנס!! "מי אתם?! טיפשים!" לולה צועקת והשניים לא מקשיבים לה, אחד מהם זורק שני פוכדורים לאויר מהם יוצאים "את כל הכסף שלכם. הציוד שלכם אלינו עכשיו. את הפוקימונים המכוערים שלכם תשאירו לעצמיכם" האופנוען צועק בפראיות וברבריות, וחיוך עם הרבה שיני זהב נחשף אליכם. וולבי לא קונה את ההצגה הקשוחה, ומתקדמת ביהירות לכיוונם של האופנוענים כשהיא במרחק מטרים אחדים מן הפוקימונים שלהם, ומיד מתחילה לצייץ ולקטר כשהיא מצביעה עליהם בכנפה השבורה. נוצר מן רגע מביך, כאשר היא מסיימת כביכול "לדבר" ומרימה את ראשה בגאון כאילו הכניסה לפוקימונים כשהיטמור יורה להביור לכיוונה, "וול וולבי!!" וולבי קוראת בלחץ כשהלהביור יפגע בה בעוד שניות ספורות! מה תעשה?
    "ריולו, זריזות עכשיו, טוס ותביא הינה את וולביי!" אפקוד עליו ישירות. אבדוק על הפוקימונים הללו בפוקדע ואבקש מכל הצוות שלי ומהגוזלים להגיע אליי. "דרומקה, ווירליפד. קחו את הגוזלים למקום מבטחים. ווירליפד לשמור עליהם לולה תשאירי גם את פוקימון משלך איתם!" וכך אדאג שהקטנטנים יהיו מוגנים "וולביי אל תדאגי, אגן אליכם בכל מחיר" אומר מתנשף ואקרוץ לה. לאחר מכן אסביר לפושעים "תשמעו אגיד אתזה פעם אחת בלבד. כדי לכם לעוף מכן מהר מאוד... אחרת יהיה לכם רע!"
    במידה ויבחרו לא להקשיב בעצתי אומר ללולה "קדימה לולה יחד, ריולו ודיוואט אליי. ריולו השתמש בזריזות, ואזה הכה בבטנו של היטמור עם כפת כוח והעף אותו מעלה! דיוואט רוץ אל ריולו מהר וקפוץ בסולם גנבים ממנו אחריי היטמור ואז הכה בו מטווח אפס עם אקדח מים. העף אותו היישר אל סקראפטי!" אדריך אותם כשאני כועס מאוד על הצמד המטופש!"

מקס:

הרעים נתפסו והושלחו לכלא כך שאין לך בעיה של העברת מידע. מה גם שזו הפעם הראשונה שאתה פוגש בקצינת המבחן כך שאתה לא סוכן, היית עובר אורך בזמן ובמקום הנכון.
    ~~~~~~~~
    "אני?! גיבור היום? חוששני שהתבלבלת..." אתה מצחקק סמוק אל מולה. "נעים מאוד דרך אגב, שמי מקס דיובארי ואני מהעיר פאלט. תודה רבה לך ממש הצלת אותי וא..." היא קוטעת אותך ואומרת בחיוך רחב וזומם "אתה באלבזור והפיקאצ'ו שלך? אני יודעת מי אתה מקס. אין כל צורך להציג את עצמך" היא אומרת, מספרת לך כמה דברים על עצמך ועל עברך ועבר הוריך, ועל המקרה הנורא עם הווינאזורים.
    אתה מעט נלחץ ומאוד מבולבל "אני לא מבין מניין לך מי אני?" אתה שואל והיא מסבירה שאתה מסומן 'אצלהם' כבר המון שנים. (בכלל לא כתבת רקע כמו שאתה ובעצמך ביקשת לכתוב למשחק, אין שום תכונה מיוחדת.. שום כלום. יא ילד מוזר...)
    היא מספרת "באותו הלילה נסיתי לעצור זאת אך איחרתי את המועד, הם תמנו לי מלכודת בעיר אחרת. הווינאזור שלי התחיל כבאלבזור בדיוק מאותו השבט וכשגיליתי שאתה קיבלת את הביצה של ווינאזור האלפא מיד ידעתי, אתה הנבחר שלי! זה שיעזור לי להביס את הצוות המקולל הזה אחת ולתמיד ולהשכין שלום בקנטו." והיא מתמלאה תקווה וקור רוח. בעודך מגמגם "א.. א-אני? מציל המחוז?" אתה תחילה חושש ונורא מסתייג מן העניין, פחדת כלכך עכשיו במפגש מול הצוות הזה, אתה מרגיש סתם ילד. והיא אומרת "זה בסדר, אם רק תסמוך עליי ותבין כמה נועדת לגדולות אהפוך אותך לסוכן מוכשר ועילאי. אתה תיהיה מאמן-על. אלמד אותך אומנויות לחימה, אכניס אותך לכושר שיא, ואף אעזור לך להתחזק ולהיות מאמן פוקימונים כביר! בדיוק כמו שאתה רוצה... מה אתה אומר?" היא מסיימת בשאלה.
    מה תעשה?

.

14. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    חחחחח זה היה עדכון שהייתי חייב לעשות אותו מהר כי הייתי צריך לצאת וזה וולטרוב לא אלקטרוד חח

"אלקטרוד, מה? אם כך, עבודה מושלמת בשביל..." אתה אומר ומבין שיש לך את התשובה המושלמת. אתה משחרר את טראפינץ' שמוכן לקרב. טראפינץ' פותח את פיו ומתחיל לזמזם כשלפתע 4 אבנים גדולות פוגעות ומכתרות את וולטרוב, ואינו יכול לזוז כלל. וולטרוב מחשמל את האבנים ומצליח לפוצץ קיר אבן אחד ובכך מחלץ את עצמו, לא מבזבז זמן ומתחיל להתגלגל במהירות לכיוונו של טראפינץ' ומעיף אותו לאחור במתקפת גלגול עוצמתית. "וולטרוב קדימה! כדור ג'יירו ואז גלגול שוב!" וואטסון קורא ומצביע על טראפינץ' בביטחון. מה תעשה?

דרו-
    "ריולו, זריזות עכשיו, טוס ותביא הינה את וולביי!" אתה צועק בלחץ לשלומה של וולבי, במהירות הבזק ריולו קופץ לאוויר ותופס את וולבי בעודו מרחף ונופל, שניהם מתגלגלים, הם קמים במהירות, לפחות הם בסדר. "דרומקה, ווירליפד. קחו את הגוזלים למקום מבטחים. ווירליפד לשמור עליהם לולה תשאירי גם את פוקימון משלך איתם!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך, דרומקה ווירליפד מתגלגלים במהירות ועומדים במרחק מה ממכם, כשדרומקה רץ במהירות לצידה של וולבי, אשר מזרזת אותו להרחיק אותה ממקור סכנה כמה שיותר מהר, ווירליפד עוזר לראפלט העצלן לברוח, אחיה הפעלתני של ראפלט, בהתאם מה שהפוקידע מספרת עליו, שיאתגר אויבים שחזקים עליו, לא נותן לעצמו לוותר, אך הוא יודע שאין לו ברירה הפעם, הם יותר מדי חזקים בשבילו. "כן בטח! לארבסטה תיצמד לווירליפד ודרומקה!" לולה מצווה על הפוקימון שלה בקול רציני, "לאר בסטה!" הפוקימון שלה משיב וזוחל במהירות לכיוון האחרים. "וולביי אל תדאגי, אגן אליכם בכל מחיר" אתה לפתע קורא לכיוונה של וולבי, שמביטה בך במבט מעט נבוך, אין לה מושג איך מגיבים כשמישהו אחר נחמד אליך, אתה מזהה שמץ של הכרת תודה, אך מהר מאוד הוא נבלע מהאנוכיות שלה להגן על עצמה והיא מסתתרת במהירות מאחורי גופו הרחב של ווירליפד. אתה צועד כמה צעדים קדימה, לכיוון אותם פושעים מתועבים ומשתמש בקול הרציני והמאיים ביותר שאתה יכול להוציא "תשמעו אגיד אתזה פעם אחת בלבד. כדי לכם לעוף מכן מהר מאוד... אחרת יהיה לכם רע!" האופנוענים רק צוחקים ולועגים לך, ובנוסף לקללות ולמילים גסות שהם אומרים לך, "אנחנו נהרוג אתכם עכשיו!!! אתה חושב שאני צוחק איתך?! החיים שלכם לא חשובים לכם?". אתה מבין שהמצב רע, ואתה מבקש מלולה שיתוף פעולה, לולה האמיצה מהנהנת בחיוך מאתגר, עושה רושם הנערה הזאת מוכנה להכל. "קדימה לולה יחד, ריולו ודיוואט אליי. ריולו השתמש בזריזות, ואזה הכה בבטנו של היטמור עם כפת כוח והעף אותו מעלה! דיוואט רוץ אל ריולו מהר וקפוץ בסולם גנבים ממנו אחריי היטמור ואז הכה בו מטווח אפס עם אקדח מים. העף אותו היישר אל סקראפטי!". ריולו מיד רץ במהירות וכעבור שניה נמצא כבר צמוד להיטמור, מצמיד את כפתו לבטנו ולאחר שניה נוצר פיצוץ שמעיף את היטמור לאחור. דיווט מיד מופיע מאחוריו, נעזר בסולם הגנבים של ריולו וקופץ לגובה, יורה מטווח קרוב מאוד באקדח מים, אך לא מצליח להעיף אותו על סקראפטי בגלל הכיוון שאליו הפיצוץ של ריולו העיף אותו. "סרבין! בואי נעזור לדיווט! דיווט אתה פוקימון חכם! תזרום עם הרעיונות שלי!" לולה מיד רצה קדימה ומתחילה לתפוס פיקוד כמו מאמנת פוקימונים אמיתית. "סרבין תקשרי את דיווט בגפנים שלך, תרימי אותו! שלא ייפגע ממתקפות נגד. דיווט אקדח מים על כל מה שאתה רואה!". סרבין קושרת את מותניו של דיווט ומרימה אותו, דיווט נראה כעת כמעופף בזירה, יורה אקדחי מים על האופנוענים, על היטמור ועל סקראפי, שלאחר כמה התחמקויות שלו מצליח להפיל אותו הצידה, סקראפטי מתכונן לתקוף ומתקרב לסרבין כדי להשתמש באגרוף שאיבה, אך פתאום ריולו ומייאנפו מפתיעים אותו מאחור, ובזה אחר זה ובתורות תוקפים אותו פעם אחר פעם באגרוף שאיבה ובאגרופי קליע, מתישים את סקראפטי, בכל פעם שהוא מנסה לתקוף אחד מהם, הוא מיד מותקף על ידי השני, לסיום שניהם תוקפים במתקפות האגרופים שלהם ביחד, ומעיפים את סקראפטי על היטמור. היטמור מיד קם, רץ לכיוונה של לולה ומנסה לשרוט אותה! פתאום משום מקום, ראפלט האמיץ קופץ ומנקר את ראשו של היטמור העצבני. היטמור מטיח את ראפלט על הקרקע, לאחר הניסיון שלו להגן על לולה, שנותרת חסרת מילים לאות מעשה הגבורה שלו. "טוב! נשבר לי הזין מהמטומטים האלו" אחד האופנוענים צועק ברוגז, "היטמור סקראפטי תחפו עליי!" האופנוען צועק כשהוא מתחיל לנסוע במהירות, מגיע ללולה ותופס אותה! מעלה אותה על האופנוע וביחד עם האופנוען השני ושני הפוקימונים שלו בורחים מן האיצטדיון! "הצילוו!!!" צעקתה של לולה נשמעת כשהם נעלמים, הפוקימונים של לולה צועקים בתדהמה והם רצים אחריה, כך גם אתה ושאר הגוזלים. אתם מבינים שהייתה מתקפה קשה על כל המרכז, הפושעים כיתרו את כל אלו שהלכו להצגה, אתה יוצא מן המרכז, מבחין באופנוענים המתרחקים לאזור דיונה חשוכה, כשלפתע
    ועליו ולצידו עוד פוקימון נוסף בעל כנפיים מרשימות ביותר "הייתה פשיטה כללית במרכז. אנחנו הולכים להשיב הכל" ניקולס אומר לך בקול שקול. הפוקימונים של לולה רוצים לבוא אך אתה מבין שזאת הולכת להיות אחת מהמשימות הסודיות שלך עם ניקולס, ועליך כעת להסביר להם את זה בצורה שתיראה להם כמשהו נורמטיבי לחלוטין. מה תעשה?

15. משתמש מנוסה

מקס:

הרעים נתפסו והושלחו לכלא כך שאין לך בעיה של העברת מידע. מה גם שזו הפעם הראשונה שאתה פוגש בקצינת המבחן כך שאתה לא סוכן, היית עובר אורך בזמן ובמקום הנכון.
    ~~~~~~~~
    "אני?! גיבור היום? חוששני שהתבלבלת..." אתה מצחקק סמוק אל מולה. "נעים מאוד דרך אגב, שמי מקס דיובארי ואני מהעיר פאלט. תודה רבה לך ממש הצלת אותי וא..." היא קוטעת אותך ואומרת בחיוך רחב וזומם "אתה באלבזור והפיקאצ'ו שלך? אני יודעת מי אתה מקס. אין כל צורך להציג את עצמך" היא אומרת, מספרת לך כמה דברים על עצמך ועל עברך ועבר הוריך, ועל המקרה הנורא עם הווינאזורים.
    אתה מעט נלחץ ומאוד מבולבל "אני לא מבין מניין לך מי אני?" אתה שואל והיא מסבירה שאתה מסומן 'אצלהם' כבר המון שנים. (בכלל לא כתבת רקע כמו שאתה ובעצמך ביקשת לכתוב למשחק, אין שום תכונה מיוחדת.. שום כלום. יא ילד מוזר...)
    היא מספרת "באותו הלילה נסיתי לעצור זאת אך איחרתי את המועד, הם תמנו לי מלכודת בעיר אחרת. הווינאזור שלי התחיל כבאלבזור בדיוק מאותו השבט וכשגיליתי שאתה קיבלת את הביצה של ווינאזור האלפא מיד ידעתי, אתה הנבחר שלי! זה שיעזור לי להביס את הצוות המקולל הזה אחת ולתמיד ולהשכין שלום בקנטו." והיא מתמלאה תקווה וקור רוח. בעודך מגמגם "א.. א-אני? מציל המחוז?" אתה תחילה חושש ונורא מסתייג מן העניין, פחדת כלכך עכשיו במפגש מול הצוות הזה, אתה מרגיש סתם ילד. והיא אומרת "זה בסדר, אם רק תסמוך עליי ותבין כמה נועדת לגדולות אהפוך אותך לסוכן מוכשר ועילאי. אתה תיהיה מאמן-על. אלמד אותך אומנויות לחימה, אכניס אותך לכושר שיא, ואף אעזור לך להתחזק ולהיות מאמן פוקימונים כביר! בדיוק כמו שאתה רוצה... מה אתה אומר?" היא מסיימת בשאלה.
    מה תעשה?
    "וואו...איך מגיבים לדבר כזה?" אשאל אותה ברצינות, האם אני מתאים? אני לא יודע, אבל דבר אחד כן בטוח. אם נועדתי למשהו, זה לנקום על מה שקרה לשבט הוינאסורים ליד הבית שלי. "אני מוכן. אעשה כל מה שתגידי." אגיד לה ברצינות ואהיה מוכן לכל ההוראות הבאות.

עמוד 52 מתוך 72 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •