Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 72 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1073
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    חחחח כן
    "קומבאסקין, קפוץ למעלה ואז חיתוך שמיים בזריזות! ואז תשתמש במיקוד אנרגיה כדי להעצים את עצמך וסחרור אש פעם שנייה!". ציפורניו של קומבאסקין זוהרות בכחול, כשהוא קופץ ומתחמק מהמתקפה המשולשת של מגנטון. קומבאסקין מרחף כשהוא שועט לכיוונו של מגנטון ומכה בו בחוזקה בעזרת חיתוך שמיים. קומבאסקין משתמש במיקוד אנרגיה ויורה להביור, שמתנגש עם פצצות המגנט של מגנטון ושתי המתקפות מבטלות את עצמן. "מגנטון תשתמש בקרן סוניק! תבלבל את קומבאסקין! מיד אחר כך מכת ברק! לאחר מכן פצצות מגנט!" וואטסון אומר ומגנטון מתכונן לתקוף. מה תעשה?
    "אין סיכוי!" אומר בקול רועם. "קומבאסקין תתחמק מקרן הבלבול, ואז בעיטה כפולה כדי להפיל את מגנטון! ואז חיתוך שמיים במהירות!"

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    [B]
    פטריק-
    op? חחח

הרעיון שלך מוצא חן בעיני בוויזל, שנעמד מולך, אתם ביחד מתחילים לנהל מן קרב אגרופים ותמרונים פיזיים, כשבכל פעם הצד השני נפגע. המכות של בוויזל מן הסתם חזקות יותר, אך אתה נותן לו קרב לא קל. אתה מספר לבוויזל על התוכנית האמיתית שלך, בויזל שנראה מעט מופתע, לא כל כך מבין את המשמעות. אתה מניח שהוא יבין זאת כשהזמן יבוא. לאחר שהאימונים יסתיימו אתה מבין שזה הזמן המושלם ללכת למכון. אתה שולח הודעה לקיי ומסביר לו על השותפה החדשה שהכרת. קיי עוד לא עונה. אתם כולכם הולכים למכון. נכנסים לתוכו והפוקימונים שלך נלקחים לריפוי. המכון כולו צבוע הצבעי סגול בקירות, שנדלירים בצבעים כהים והאנשים שהולכים בו מעט מוזרים. "שלום לכם!" אתה שומע קול מסתורי של אישה שנחשפת בפניך לאחר כמה רגעים "קוראים לי פנטינה! ואני מנהיגת המכון" פנטינה אומרת בחיוך. היא שואלת אותך אם הגעת כדי לאתגר אותה, ואתה מהנהן באישור. פנטינה מרימה את ידה עטופת הכפפה ותוקעת בך מבט חד "אני חושבת שהקרב שלנו יהיה מאתגר מאוד!" היא מוסיפה בחיוך מסתורי ולוקחת אותך לזירת קרב. הפוקימונים שלך מוחזרים אלייך כשלפתע הפוקידע שלך מצלצלת. קיי שלח לך הודעה הכתובה בה "אני לא תומך ברעיון..נדבר על זה אחר כך". אתה עומד מול פנטינה בזירת הקרב, הזירה עצמה חשוכה, נרות מרחפים באור זהוב מקיפים את הזירה, מה שמאפשר לך לראות, אך היא מאוד חשוכה, ואתה יודע שהחשיכה הזאת תטיב עם הפוקימונים של פנטינה. פנטינה שולפת פוכדור וזורקת אותו לאוויר, ממנו יוצא פוקימון רוח סגול המרחף בצורה מעט מפחידה
    מה תעשה?
    [B]

הוא פוקימון נורמל עם מתקפת רוח
    i rest my case
    וד"א זה לא היה דריפלון המיסמאגיוס הזה אתמול? חח
    כמה פוקימונים אני יכול להשתמש? אתה צריך לפרט מראש דברים כאלה חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'המממ. אני מכיר אותו, זה מיסמאגיוס. ויש לי רעיון בדיוק איך להתחיל את הקרב הזה...' אחשוב. "איפום, צאי!" אומר. "תסתכלי טוב טוב על המיסמאגיוס הזה. הוא היריב שלך לקרב הזה. עכשיו, השתמשי בטפור צל עליו! אל תאבדי אותו, יש סיכוי שהוא ינסה להשלות אותך עקב החשיכה שכאן. הישארי ממוקדת עליו! צמצמי את עיניך כדי לראות יותר טוב אם זה מה שעוזר לך!" אומר.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    "אין סיכוי!" אומר בקול רועם. "קומבאסקין תתחמק מקרן הבלבול, ואז בעיטה כפולה כדי להפיל את מגנטון! ואז חיתוך שמיים במהירות!" אתה פוקד במהירות. קומבאסקין מצליח להתחמק מקרן הבלבול ובועט במגנטון בעוצמה! מגנטון עומד להתעלף אך אתה מבחין שוואטסון מתכנן משהו. קומבאסקין מתקרב למגנטון בחיתוך שמיים כשוואטסון פתאום צועק. "מגנטון תשתמש בפיצוץ!". מגנטון אוגר אנרגיה ומפוצץ את עצמו לחלוטין, וקומבאסקין המופתע נפגע מן הפיצוץ הכביר. עשן רב נוצר, כששני הפוקימונים שוכבים מעולפים. "עבודה טובה מגנטון" וואטסון אומר בחיוך כשהוא משיב את מגנטון לפוכדור שלו. "קרב טוב מאוד" וואטסון אומר לך. אתה מבין שלכל אחד ממכם נותר פוקימון אחד. מה תעשה?

פטריק-
    חחחח בסדר אלב מיסמאגיוס יודעת עוד מתקפות חוץ מרוח, ואייפום יודעת רק ציפורן צל..

אייפום קופצת לכיוון הזירה מוכנה ומזומנה לקרב ארוך ולא קל. אתה מבחין עד כמה היא חזקה מהיום בו תפסת אותה, היא משתפרת מאוד. "תסתכלי טוב טוב על המיסמאגיוס הזה. הוא היריב שלך לקרב הזה. עכשיו, השתמשי בטפור צל עליו! אל תאבדי אותו, יש סיכוי שהוא ינסה להשלות אותך עקב החשיכה שכאן. הישארי ממוקדת עליו! צמצמי את עיניך כדי לראות יותר טוב אם זה מה שעוזר לך!" אתה מסביר לאייפום את המצב והיא מהנהנת בהסכמה. אייפום שועטת לכיוונה של מיסמאגיוס כשאגרוף הזנב שלה מוקף באנרגיה שחורה בצורת ציפורניים, היא קופצת לכיוון מיסמאגיוס. "צוות כפול" פנטינה קוראת ומיסמאגיוס משתכפלת. אייפום מוקפת בשכפולים כשהיא איננה יודעת מיהי המיסמאגיוס האמיתית. "מיסמאגיוס מכת ברק" פנטינה מוסיפה והשכפולים מחשמלים את אייפום בחוזקה. מפילים אותה לקרקע. אייפום מביטה סביב, מנסה להיות ממוקדת, כשלפתע היא מבחינה בתנודה לא נכונה של מימסאגיוס האמיתית, טוענת ציפורן צל נוספת ושורטת אותה בעוצמה כשהיא מועפת אחורנית. "לא רע בכלל..מיסמאגיוס קדימה כוח נסתר!" פנטינה פוקדת על מיסמאגיוס שטוענת את המתקפה הבאה שלה. מה תעשה?

דרו-
    חחח כן, שמח שאתה במתח! זה עוד כלום

אסור לך להציץ על החיילים, ניקולס שולף מראה קטנה אשר משקפת לך את מיקומם, מדובר בבחור גבוה ובבחור נמוך יותר, אתה מבין שהבחור הגבוה מתאים לניקולס, ואילו הבחור השני הוא המטרה שלך. אתה מנסה לנשום בצורה סדירה. אתה מתכנן את כל המהלכים שלך בזה אחר זה..רואה את זה בראש שלך. אתה מסמן לדיווט ולניקולס שאתה מוכן, שניהם מהנהנים בהסכמה. דיווט מבין את האחריות שמוטלת על כתפיו. הוא נושם ומתכונן. אתה מביט לניקולס בעיניים, ועושה לו וי עם היד, וזה מתחיל! זה קורה כל כך מהר. דיווט נעמד במהירות ויורה מים על מצלמות האבטחה, מנטרל אותם. ניקולס נעמד גם הוא בתחתונים ומפעיל את מכשיר העמעום, שגורם לשני החיילים לקרוס על הקרקע ולהגן את אוזניהם. אתה וניקולס מזנקים במהירות אליהם, ניקולס מכה בחייל שלו במכה חזקה בצוואר, בעוד אתה בוחר להעיף את החייל שלך קדימה ולהטיח את ראשו ברצפה כמה וכמה פעמים. לרגע אתה שוכח שאתה רק בתחתונים, זה מרגיש לך מוזר. אך אתה לא נותן לזה לעצור אותך אפילו לרגע. אתה שומע את צעקותיו והוא מתנגד לך, אך האימונים של ניקולס הטיבו עמך, אתה יותר חזק ממנו. אחרי שלוש פעמים שראשו פוגש את הרצפה הוא מתעלף לחלוטין, במהירות רבה אתם מושכים את המטרות שלכם מאחורי המכשיר החשמלי בו הסתרתם בהתחלה, אתם מפשיטים אותם מהר, אתה לובש את החליפה השחורה, הגרביים, הכובע השחור ואתה עוטה על פניך את הבד השחור שמשמש אותך כדי להסתיר את פיך. מהר מאוד אתה הופך לחייל מן המניין בצוות פלזמה. עכשיו מגיע הרגע הקשה..נטילת החיים. אתה שולף את הסכין, אתה יודע שאין לך זמן לבזבז, אתה אפילו מבחין שעיניו של החייל נפתחות, דיווט מביט בך, אתה מביט בו, ואתה מבחין לראשונה שהוא מעט מפחד ממך. אתה מהנהן אליו והוא אליך, הוא מבין שזאת המטרה שלכם במסע. ורק ככה תוכלו להצליח להציל את המחוז. "קדימה!" ניקולס מסמן לך, הוא כבר דקר את החייל שלו, אטם את החור בבד וסידר אותו בתוך הקופסא. אתה סופר עד שלוש שוב, ואז אתה תוקע את הלהב בחזה שלו, ישר בלב. החייל מתעורר ועיניו מביטות בך, אתה מביט בו, ונוצר רגע מצמרר, עיניו נעצמות לאט, ואתה יודע שהדבר האחרון שהוא רואה בחייו הוא את עיניך הטובות, שכרגע טעמו איך זה להיות רע.. אתה מסובב את הסכין, לוודא שהלב בהחלט נפגע ומהר מאוד אתה אוטם את החור בחזה של החייל שלך בבד, ניקולס מסדר את הגופה השניה בתוך הקופסא, לא לפני שאתה מוודא שאתה נקי מדם. אתה קופא. הרגת מישהו. לא דמיינת לעולם שתעשה דבר כזה. אתה יודע שאתה כבר לא אותו דרו שלבי שהתחיל את המסע, משהו בך השתנה..אתה מחליף את כפפותיו הלבנות של ניקולס בכפפות השחורות של החייל, כשאתה מסתכל במראה הקטנה של ניקולס אתה נראה בדיוק כמו החייל לפני שהרגת אותו. ניקולס לראשונה מדבר, אך לוחש. "דרו עשית את זה נהדר.. זה לא קל בכלל ותסמוך עליי שנעשה על זה שיחה שנצא מכאן. תחזיר את דיווט לפוכדור שלך. לא נוכל להחזיק בו כאן עוד" ניקולס מסביר לך ודיווט מהנהן בהסכמה. הוא מבין שזה חלק מהמשימה, הוא מאחל לך בהצלחה כשאתה משיב אותו לפוכדור. ניקולס שולף פוכדור משלו ומשחרר מתוכו פוקימון רוח הנראה כמו בלון גדול "דריפבלים. תיקח את החפצים שלנו. תחזיר אותם למרכז הפוקימונים המרכזי, תדאג שלא יראו אותך. תהיה במצב בלתי נראה ותחצה את הקירות. אתה יודע איך למצוא אותי שתסיים"ניקולס מסביר לדריפבלים ביסודיות. "דריייי פבלייםםם" דריפבלים לוחש ומרים את כל הציוד שלכם בעל חושי כשעיניו זוהרות בכחול, ופתאום חוצה את הקיר. נעלם ממכם. "דרו עכשיו עוד משהו חשוב. תצטרך להשתמש בקול מעט רציני, קח את זה" ניקולס אומר ומצמיד לך מכשיר קטן לצוואר, ניקולס מסביר שזה הולך לשנות את הקול שלך שיישמע כמו החייל שהחלפת את מדיו. "קוראים לך מעכשיו ג'סלי גורזין.התגייסת לצוות פלזמה לפני שנתיים כשפלשו לכפר שלך באזור נובמה. השתכנעת מדיבוריו של הכוהן שהקריב את החוטאים שזהו המטרה האמיתית שלך. מחזור הגיוס שלך הוא מרץ 15 (תתעלם חח) אתה גר כעת במרכז הזה, עושה שמירות. אתה אוהב לגנוב ולזיין את הקורבנות שלך, מתעלל בהם באופן תדיר. לפני שבועיים רצחת בחור כבן-30 שהפריע לך לאנוס את הבת שלו. הכי חשוב מכל, אתה שייך למחלקה 5. כולם הולכים לאכול עכשיו. לאחר מכן תנסה להגיע אליי לנקודה שליד חדר השבויים שהראתי לך. תהיה שם בשעה שתיים עשרה ועשרה בלילה. אל תאחר בדקה. שיהיה המון בהצלחה" ניקולס אומר ובמהירות הבזק פותח את הדלת האחרונה. שניכם נכנסים, ניקולס מיד ממהר לכיוון שמאל, אתה אינך כל כך יודע לאן ללכת אבל אתה פשוט מתמוגג מהמראה של המקום. מעלית ענקית. המבנה עליו הולכים כולם עשוי ממתכת, לכן יש המון רעש של נקישות רגליים. המון חיילים הולכים מהצדדים, הכרוז אומר שיש ארוחת לילה מאוחרת. פסל ענקי של פוקימון עומד באמצע המקום, כשלפתע אתה שומע קולות צועקים את השם שלקחת. "ג'סלי!!! אחייי אתה בא לאכול? הקולות מתקרבים אליך ומתבררים כשני חיילי פלזמה נוספים
    שניהם הולכים איתך לצד ימין, הפוך מאיפה שניקולס הלך, לכיוון החדר אוכל. "ג'סלי תאמין לי..שדדנו עיירה שלמה לפני יומיים..והבחורות!!" אחד החיילים אומר ואתה נגעל מבפנים, "איך אתה? השמירה הייתה קשה? קח את זה. עוד מעט נראה קצת אטרקציות בחדר אוכל אם אתה מבין למה אני מתכוון" החייל אומר ונותן לך שקית קטנה עם אבקה לבנה, אתה מבין שמדובר בסמים. "איך הייתה השמירה?" הוא שואל שוב. כשהוא שם לב שאתה לא עונה לו. קולו נהיה עצבני. מה תעשה?

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    "אין סיכוי!" אומר בקול רועם. "קומבאסקין תתחמק מקרן הבלבול, ואז בעיטה כפולה כדי להפיל את מגנטון! ואז חיתוך שמיים במהירות!" אתה פוקד במהירות. קומבאסקין מצליח להתחמק מקרן הבלבול ובועט במגנטון בעוצמה! מגנטון עומד להתעלף אך אתה מבחין שוואטסון מתכנן משהו. קומבאסקין מתקרב למגנטון בחיתוך שמיים כשוואטסון פתאום צועק. "מגנטון תשתמש בפיצוץ!". מגנטון אוגר אנרגיה ומפוצץ את עצמו לחלוטין, וקומבאסקין המופתע נפגע מן הפיצוץ הכביר. עשן רב נוצר, כששני הפוקימונים שוכבים מעולפים. "עבודה טובה מגנטון" וואטסון אומר בחיוך כשהוא משיב את מגנטון לפוכדור שלו. "קרב טוב מאוד" וואטסון אומר לך. אתה מבין שלכל אחד ממכם נותר פוקימון אחד. מה תעשה?
    מתערבים שאתה עושה את זה בכוונה שאני אהיה חייב להילחם עם לומברה? חחחח
    ------------------------------------------

"קומבאסקין, תחזור!" אקרא ואחזיר את קומבאסקין לפוקדור על מנת שינוח מן הקרב. "עכשיו נשאר רק לומברה. זה לא מה שרציתי, הוא חלש למתקפות חשמל. אבל אין לי ברירה..." אומר ואשלוף את הפוקדור של לומברה. "לומברה... צא! תשתמש בקליע זרעים ואז באקדח מים!"

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Jan Luigi צפה בהודעה

מקס:
    הייתה לא הרגשה שתאהב, מעולה.
    אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך בעיר פעם אחת נוספת, ג'וי עושה זאת במהרה ואתה ממהר, מבלי להחליף איתה יותר מידי מילים אתה יוצא מזרחה מן העיר, לכיוון המערה והדרך הבאה. אתה חולף על פני גשר קצר וממשיך בדרך במעלה הדרך. דרך יפה וארוכה, גובה הקרקע עולה מן האיזור המישורי של מערב המחוז. בו היית עד עכשיו. מאוד נוח ללכת העצים רחבי ענפים ומרובי עלים. עם כי לא גבוהים מידי ויש הרבה סוגים של צמחי פירות מפוזים להם. אין ממש שביל מוגדר, חצאים פה ושם, הדשא כאן אינו ארוך כמו קודם ביער.
    בדרך אתה מבחין במס' פוקימונים שמעטים אותך ולוכדים את צומת ליבך:
    שמקפץ לו בין הענפים מעלייך ושואג בקולו הצווחני. זללנית ומתוקה שפוסעת לאיטה וקוטפת פירות שאת חלקם אוכלת, כאלה פחות בשלים היא מצפינה בכיסה תחת הביצה, שלושהשמהלכים להם בתמימות ומחפשים בכל פעם קרני שמש החודרות מבעד לענפים ומתרעננים בהם מעט...
    ומעלייך ממש אתה שומע ניפוף כנפיים גדולות וקרקור מעורר אימה קצת, אתה נבהל מעט ומביט מעלה ורואהגדול ובריא ומתעסק בנוצותיו.
    מה תעשה?
    "וואוו...כמה פוקימונים מיוחדים!" אתמוגג מן המראה הנפלא ואשחרר את בלבזור ופיקאצ'ו מהפוכדורים שלהם. "חברים..יש כאן שני פוקימונים שאני מעוניין מאוד להוסיף לצוות שלי" אומר לשניהם בחיוך. "פיקאצ'ו" אומר לו בחיוך ואביט בפירו המרהיב בשמיים. "לך מצפה קרב מעניין מאוד. תתקוף את פירו בהלם חשמלי! תתחמק בעזרת צוות כפול ממתקפותיו" אומר לו בחיוך ואראה איך הדברים ממשיכים. "בלבזור מה דעתך על אודיש? אני יודע שאתה פוקימון העשב שלי ותמיד תישאר כזה, אני פשוט מאוד רוצה לשלב גם אודיש בצוות, ומדי פעם אקרא לו להילחם איתנו. מה אתה אומר?" אשאל את בלבזור בחיוך ואראה מה דעתו, שכן לא ייעלב ממני.

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1502255][COLOR=#0000cd]גרייס-
    [RIGHT]"תתחמק בגלגול רסיסי קרח. תסתבוב ברחבי הזירה כמה שיותר מהר ובהזדמנות הראשונה תשתמש שוב בדחפור. אם אתה לא מצליח תתקוף בגלגול בכל זאת" את פוקדת על פאנפי, שמצליח להתחמק בהצלחה מנידורינה. פאנפי מסתחרר בזירה ומבצע דיחפור נוסף, הוא קופץ ומתכונן לנחות כמטאור על הזירה. "נידורינה בשניה שהוא נוחת תקפצי למעלה! תאגפי אותו בבעיטה כפולה!" וויטני קוראת מיד. נידורינה מביטה בפאנפי ומחכה לרגע המתאים, היא מכווצת את רגליה שמתחילות לזהור וקופצת כשפאנפי נוחת, פאנפי חוזר לצורתו הרגילה ומחפש את נידורינה, שנוחת עליו מהאוויר ובועטת בו פעמיים בצורה עוצמתית במיוחד. נידורינה אינה מרפה ותוקפת בחבטת גוף ומעיפה את פאנפי רחוק יותר, פאנפי מתנשם ומתחיל להתכדרר בשנית במהירות, נידורינה יורה עוקצי רעל, פאנפי הודף אותם ומצליח לפגוע בנידורינה. שני הפוקימונים מתנשמים, כשלפתע אור סגול עוטף את פאנפי, נידורינה מחייכת חיוך ערמומי. פאנפי הורעל! "נידורינה יפה מאוד! עכשיו תשתמשי בעוקצי רעל שנית, לאחר מכן תרוצי ותשרטי את פאנפי! למקרה שישתמש בדיחפור שוב תכי בו בעוצמה בעזרת חבטת גוף כשאת מתרחקת ממקום ההתנגשות" וויטני פוקדת על נידורינה שלה שמהנהנת כשהיא מבינה את ההוראות. פאנפי עומד איתן, אך ההרעלה מציקה לו מאוד. מה תעשי?

"פנאפי-אני יודעת שזה קשה אבל תשתמש שוב בגלגול קרח" אומר ואז אתקרב אליו מעט ואלחש "ברגע שתוכל תשתמש בדיחפור שאתה נמצא מאחוריה, כך שלא תוכל לצפות את זה."
    אתרחק ממנו במהירות ואצפה בתוצאה. 'אני חייבת ללמוד על דרכים שיכולולת להקל על הרעלה' אחשוב לעצמי מעט בתסכול
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    גרייס-
    "פנאפי-אני יודעת שזה קשה אבל תשתמש שוב בגלגול קרח" את אומרת ומתקרבת מעט ומנסה לדבר בקול יותר שקט "ברגע שתוכל תשתמש בדיחפור שאתה נמצא מאחוריה, כך שלא תוכל לצפות את זה." פאנפי מהנהן, פאנפי מיד מתגלגל ויורה קרח לכיוונה של נידורינה שיורה כנגד רסיסי הקרח עוקצי רעל רבים, המבטלים אחד את השני. פאנפי מתגנב מאחורי נידורינה, וקופץ הפעם בגובה נמוך יותר, כדי שיוכל להפתיע אותה במהירות, הפגיעה מתבצעת בצורה מושלמת ונידורינה מתעלפת. "יפה מאוד נידורינה" וויטני משבחת את נידורינה ומשיבה אותה לפוכדור. "פאנפי שלך מאוד חזק. הוא מסתדר מצוין יחסית עם ההרעלה" וויטני אומרת בחיוך ומשחררת את הפוקימון הבא שלה
    "ג'יגליפאף! חמודה" וויטני אומרת במתיקות וגי'גליפאף משיבה לה בקול רך ומתוק להפליא, את מתמוגגת מהמתיקות שלה. קשה לך לדמיין אותה נלחמת. פאנפי נשאר לעמוד איתן, אך ההרעלה מגיעה ולוקחת ממנו נזק נוסף, פאנפי נשאר לעמוד יציב. "גי'גליפאף! תשתמשי בסטירה כפולה!" וויטני פוקדת במהירות, ג'יגליפאף מתחילה לרוץ לכיוון פאנפי כשהיא מרימה את ידה הימנית ומתכוננת לסטור לו בפניו. מה תעשי?

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-

חחח כן, שמח שאתה במתח! זה עוד כלום

אסור לך להציץ על החיילים, ניקולס שולף מראה קטנה אשר משקפת לך את מיקומם, מדובר בבחור גבוה ובבחור נמוך יותר, אתה מבין שהבחור הגבוה מתאים לניקולס, ואילו הבחור השני הוא המטרה שלך. אתה מנסה לנשום בצורה סדירה. אתה מתכנן את כל המהלכים שלך בזה אחר זה..רואה את זה בראש שלך. אתה מסמן לדיווט ולניקולס שאתה מוכן, שניהם מהנהנים בהסכמה. דיווט מבין את האחריות שמוטלת על כתפיו. הוא נושם ומתכונן. אתה מביט לניקולס בעיניים, ועושה לו וי עם היד, וזה מתחיל! זה קורה כל כך מהר. דיווט נעמד במהירות ויורה מים על מצלמות האבטחה, מנטרל אותם. ניקולס נעמד גם הוא בתחתונים ומפעיל את מכשיר העמעום, שגורם לשני החיילים לקרוס על הקרקע ולהגן את אוזניהם. אתה וניקולס מזנקים במהירות אליהם, ניקולס מכה בחייל שלו במכה חזקה בצוואר, בעוד אתה בוחר להעיף את החייל שלך קדימה ולהטיח את ראשו ברצפה כמה וכמה פעמים. לרגע אתה שוכח שאתה רק בתחתונים, זה מרגיש לך מוזר. אך אתה לא נותן לזה לעצור אותך אפילו לרגע. אתה שומע את צעקותיו והוא מתנגד לך, אך האימונים של ניקולס הטיבו עמך, אתה יותר חזק ממנו. אחרי שלוש פעמים שראשו פוגש את הרצפה הוא מתעלף לחלוטין, במהירות רבה אתם מושכים את המטרות שלכם מאחורי המכשיר החשמלי בו הסתרתם בהתחלה, אתם מפשיטים אותם מהר, אתה לובש את החליפה השחורה, הגרביים, הכובע השחור ואתה עוטה על פניך את הבד השחור שמשמש אותך כדי להסתיר את פיך. מהר מאוד אתה הופך לחייל מן המניין בצוות פלזמה. עכשיו מגיע הרגע הקשה..נטילת החיים. אתה שולף את הסכין, אתה יודע שאין לך זמן לבזבז, אתה אפילו מבחין שעיניו של החייל נפתחות, דיווט מביט בך, אתה מביט בו, ואתה מבחין לראשונה שהוא מעט מפחד ממך. אתה מהנהן אליו והוא אליך, הוא מבין שזאת המטרה שלכם במסע. ורק ככה תוכלו להצליח להציל את המחוז. "קדימה!" ניקולס מסמן לך, הוא כבר דקר את החייל שלו, אטם את החור בבד וסידר אותו בתוך הקופסא. אתה סופר עד שלוש שוב, ואז אתה תוקע את הלהב בחזה שלו, ישר בלב. החייל מתעורר ועיניו מביטות בך, אתה מביט בו, ונוצר רגע מצמרר, עיניו נעצמות לאט, ואתה יודע שהדבר האחרון שהוא רואה בחייו הוא את עיניך הטובות, שכרגע טעמו איך זה להיות רע.. אתה מסובב את הסכין, לוודא שהלב בהחלט נפגע ומהר מאוד אתה אוטם את החור בחזה של החייל שלך בבד, ניקולס מסדר את הגופה השניה בתוך הקופסא, לא לפני שאתה מוודא שאתה נקי מדם. אתה קופא. הרגת מישהו. לא דמיינת לעולם שתעשה דבר כזה. אתה יודע שאתה כבר לא אותו דרו שלבי שהתחיל את המסע, משהו בך השתנה..אתה מחליף את כפפותיו הלבנות של ניקולס בכפפות השחורות של החייל, כשאתה מסתכל במראה הקטנה של ניקולס אתה נראה בדיוק כמו החייל לפני שהרגת אותו. ניקולס לראשונה מדבר, אך לוחש. "דרו עשית את זה נהדר.. זה לא קל בכלל ותסמוך עליי שנעשה על זה שיחה שנצא מכאן. תחזיר את דיווט לפוכדור שלך. לא נוכל להחזיק בו כאן עוד" ניקולס מסביר לך ודיווט מהנהן בהסכמה. הוא מבין שזה חלק מהמשימה, הוא מאחל לך בהצלחה כשאתה משיב אותו לפוכדור. ניקולס שולף פוכדור משלו ומשחרר מתוכו פוקימון רוח הנראה כמו בלון גדול "דריפבלים. תיקח את החפצים שלנו. תחזיר אותם למרכז הפוקימונים המרכזי, תדאג שלא יראו אותך. תהיה במצב בלתי נראה ותחצה את הקירות. אתה יודע איך למצוא אותי שתסיים"ניקולס מסביר לדריפבלים ביסודיות. "דריייי פבלייםםם" דריפבלים לוחש ומרים את כל הציוד שלכם בעל חושי כשעיניו זוהרות בכחול, ופתאום חוצה את הקיר. נעלם ממכם. "דרו עכשיו עוד משהו חשוב. תצטרך להשתמש בקול מעט רציני, קח את זה" ניקולס אומר ומצמיד לך מכשיר קטן לצוואר, ניקולס מסביר שזה הולך לשנות את הקול שלך שיישמע כמו החייל שהחלפת את מדיו. "קוראים לך מעכשיו ג'סלי גורזין.התגייסת לצוות פלזמה לפני שנתיים כשפלשו לכפר שלך באזור נובמה. השתכנעת מדיבוריו של הכוהן שהקריב את החוטאים שזהו המטרה האמיתית שלך. מחזור הגיוס שלך הוא מרץ 15 (תתעלם חח) אתה גר כעת במרכז הזה, עושה שמירות. אתה אוהב לגנוב ולזיין את הקורבנות שלך, מתעלל בהם באופן תדיר. לפני שבועיים רצחת בחור כבן-30 שהפריע לך לאנוס את הבת שלו. הכי חשוב מכל, אתה שייך למחלקה 5. כולם הולכים לאכול עכשיו. לאחר מכן תנסה להגיע אליי לנקודה שליד חדר השבויים שהראתי לך. תהיה שם בשעה שתיים עשרה ועשרה בלילה. אל תאחר בדקה. שיהיה המון בהצלחה" ניקולס אומר ובמהירות הבזק פותח את הדלת האחרונה. שניכם נכנסים, ניקולס מיד ממהר לכיוון שמאל, אתה אינך כל כך יודע לאן ללכת אבל אתה פשוט מתמוגג מהמראה של המקום. מעלית ענקית. המבנה עליו הולכים כולם עשוי ממתכת, לכן יש המון רעש של נקישות רגליים. המון חיילים הולכים מהצדדים, הכרוז אומר שיש ארוחת לילה מאוחרת. פסל ענקי של פוקימון עומד באמצע המקום, כשלפתע אתה שומע קולות צועקים את השם שלקחת. "ג'סלי!!! אחייי אתה בא לאכול? הקולות מתקרבים אליך ומתבררים כשני חיילי פלזמה נוספים שניהם הולכים איתך לצד ימין, הפוך מאיפה שניקולס הלך, לכיוון החדר אוכל. "ג'סלי תאמין לי..שדדנו עיירה שלמה לפני יומיים..והבחורות!!" אחד החיילים אומר ואתה נגעל מבפנים, "איך אתה? השמירה הייתה קשה? קח את זה. עוד מעט נראה קצת אטרקציות בחדר אוכל אם אתה מבין למה אני מתכוון" החייל אומר ונותן לך שקית קטנה עם אבקה לבנה, אתה מבין שמדובר בסמים. "איך הייתה השמירה?" הוא שואל שוב. כשהוא שם לב שאתה לא עונה לו. קולו נהיה עצבני. מה תעשה?
    סמים? זונות? הפרעות נפש מוזרת? יצרתי תדמית של מקום רציני. ומאובטח ותוך עדכון הפכת אותו לבית בושת... שמע אני לא אוהב תכיוון שזה הולך אליו כבר, אבל נזרום.
    ~~~~~~
    בשנייה וחצי הזאת אבין שאני לא יודע באמת מה הייתה צורת הדיבור של ג'סלי ואופיו, משהו שגם ניקולס ואף אחד פרט לג'סלי לעולם לא ידעו. אז אנסה טכניקה שאני מכיר מהספרים שנקראת אפקט המראה, נתח את האדם שמולך ותן לו מה שהוא רוצה לשמוע "סתם אחיייי עזוב, כואב לי הראש מהבוקר, מרגיש פיצוצים במוח. וסתם הייתה משעממת אחי אין כלוםםםם" אסיים ומיד אוסיף "מה אחי מה עשית עכשיו?! ספר מה הולך?" ואראה איך מסתדר. אזרום איתם לאן שהם הולכים ואקפיד לשמור עם ניקולס על קשר עין הדוק ולשים לב לפניו וידיו לראות מה הם עושות או מסמנות לי.

מקס:

חחח מה אתה מסביר לבאלבזור מה אתה תופס פוקימון. כאילו אכפת לו... עוד חבר, ועוד מסוג עשב כמוהו. חחחחחחח הרגת אותי! "באלבזור נעלב עלייך רצח, מפליץ לך בפנים והולך!" חחחחחחחחחחחחח
    המתקפות בסוגריים הן עם היפר קישור, הן לחיצות ושולחות אותך לתמונת המחשה... רעיון של ניב.

~~~~~~~~~
    "וואוו... אילו פוקימונים יש כאן!" אתה ממש מתמוגג מהמראה המיוחד ומשחרר החוצה את באלבזור ופיקאצ'ו גם יחד. פיקאצ'ו לפקודתך קורא תיגר על פירו ומנהל עימו קרב. הוא מפתיע את הציפור הגדולה במתקפת הלם חשמלי שתופסת את פירו לא מוכן ומהממת אותו בעצמה! מתקפה שמאוד משפיעה עליו, כשאז פירו מתעצבן נורא ויורד למטה ותקוף בחבטות זעם, פיאקצ'ו מחוייך וכבר יודע מה לעשות. הוא מביט בוא בחיוך בטוח כשלפתע ממנו יוצאים עוד שני מעגלי כפילים כאלה שמתרוצצים סביב בקפיצות ומתחמקים, פירו מגביר את הקצב חובט עם תופריו, מקורו וכנפיו החזקות ומעלים כמה ומאוד מתעצבן מכך שלא פוגע באמיתי. בצווחה גדולה הוא עולה מעלה ומשתמש במתקפת רוח רעה (
    Ominous wind) ומשב רוח סגול אפור כזה יוצא מניפוף כנפיו הגדולות והפרוותיות. ומעיף את כל הפיקאצ'ואים על הרצפה על גזעי עץ ושיחי קוצים ומעלים אותם בזה אחר זה כשפיקאצ'ו מנסה כמה שניות לאחוז בדשא בציפרניו הקטנות שניי ליפני שמתרומם מעלה מן הרוח ומוטח על עץ שהיה מאחוריו, הוא קם ומנער את ראשו כשלפתע פירו מתחיל לרקוד מין ריקוד משונה ומפזר שלל נוצות בצבאי כסף שמתעופפות כמו סופה אל פיקאצ'ו (Feather Dance).
    בנתיים אתה מתלבט מה לעשות עם באלבזור, אין לך מושג איך יקבל זאת אז אתה חושב מעט ומחליט לשלוח אותו להכיר את האודיש שעליו כיוונת. הוא יוצא בחביבות ובא אליכם מאחור. אומר שלום בכולו הגרוני והמתוק "באבבבס'וורר!" והן לפתע נבהלות נורא!!! וקופצות רוטטות בבהלה ומסתובבות עליו, מתחילים לצעוק עליו בגסות שהוא הבהיל אותן מאוד ושהוא חוצפן, באלבזור מפיל פניו וממלמל בעצבות כשהוא מביט בך מצוברח. השלושה הללו חברות טובות כנראה כבר המון זמן והן סנוביות נורא.
    מה תעשה?

.

9. משתמש מנוסה
    דרו-
    אוקיי קודם כל שתבין- אין זונות! חחח כשהוא אמר בחורות הוא סתם התכוון לחיילות מצוות פלזמה שהוא מחבב, כמו בצבא שמסתכלים על חיילות יפות-סמים, יש מדי פעם, כמו בצבא, תמיד יש את החייל הלא ממושמע הזה שמפר פקודות, זה שהם חלק מצבא גדול לא אומר שאין כאלו שעושים מה שבא להם, ואתה מבין שאתה לקחת זהות של חייל בעייתי, וסאדיסט ברמות יותר מאשר שאר החיילים. זה באמת מקום מאובטח, בגלל זה הוא החביא לך את השקית של הסמים, כדי שאף אחד לא יראה. שאר המקום באמת מאובטח והמקום עצמו רציני. וניקולס לא לידך. הוא אמר לך לפגוש אותו בשתיים עשרה ועשרה בחדר של השבויים שאראה לך. אחרי שתצא משם אתה תבין למה קיבלת חייל כזה.

אתה מנסה מהר לעבד את מה שאתה שג'סלי היה עושה. אתה לא מכיר אותו, אך ממה שאתה שומע, מכך שהיה לוקח סמים ומסתובב עם אנשים שאינם ממושמעים, אתה מבין שאין מדובר בחייל המסודר ביותר, או הממושמע ביותר. כנראה ניקולס בחר אותו בכוונה, שבמידה ותעשה טעויות יוכלו להאשים את האופי הבעייתי של אותו חייל. חייל מגעיל במלוא מובן המילה.
    "סתם אחיייי עזוב, כואב לי הראש מהבוקר, מרגיש פיצוצים במוח. וסתם הייתה משעממת אחי אין כלוםםםם" אתה עונה לו, מופתע מהקול החדש שיש לך. החייל מתחיל לצחוק. "תחביא את השקית..אתה רוצה ששוב ישפטו אותנו? עוד ישלחו אותנו להיות בעוד אחד מהמסעות קורבן של אחד הכוהנים האלו..עד שקיבלנו את הקידום להיות במתקן הזה, אסור לאבד אותו!" חברך החייל מסביר לך, אתה מבחין בתג חולצתו, שם המשפחה לא נקלט לך אך אתה מבין ששמו צ'אד. "מה אחי מה עשית עכשיו?! ספר מה הולך?" אתה שואל ומנסה להישמע מציאותי ככל שניתן, צ'אד מסדר את כפפותיו ומוציא סכין גדולה מהאפוד הפנימי שבתוך חולצתו. "אל תשאל..שמו אותי לשמור על השבויים. זה היה נוראי. כולם מעולפים, חוץ מאיזו אחת שהתחילה לצעוק עליי ולבכות..בחורה עם שיער ארוך, דווקא חמודה...אתה מכיר אותי. אם היו נותנים לי? היא הייתה שותקת" צ'אד מתחיל לצחוק ותוקע בך מרפק. אתה והוא מתחילים לצחוק. כשבתוך תוכך אתה נגעל ובא לך להקיא. במיוחד מכיוון שאתה מדמיין שאותה הבחורה היא לולה. הצפיפות מתחילה להיות יותר ויותר גדולה, עד שאתה נמצא בגוש של כ-200 אנשים שרק מחכים להיכנס לחדר אוכל. רובם עומדים בשקט מופתי, אך אתה שומע מספר מוקדים בהם צועקים אחד על השני פקודות מוזרות וקודים שרק צוות פלזמה יכול להבין. "שלחו לך את התוכנית לארוחה היום?" צ'אד שואל אותך לפתע, אתה לא כל כך יודע מה להגיב, ואתה עונה שפרח מזיכרונך. "אויי אתה. עישנת משהו לפני השמירה נכון? מסטול שכמוך" צ'אד צוחק שוב, הצחוק שלו מעורר בך סלידה גמורה מהבחור. אבל אתה חייב להיות לידו. אתם מתקדמים בתור לחדר אוכל, כשסורק מיוחד סורק את השבב שעל הבגדים שלכם, "ג'סלי. ברוך הבא. חייל החופש של צוות פלזמה" קול רובוטי אומר. אתה וצ'אד נכנסים וצופים בחדר אוכל ענקי, ומאובזר, המון אנשים עומדים בתור לקבל אוכל, נושאים מגשים, צלחות וסכום בידיהם. אתה לא מבזבז זמן ולוקח לעצמיך מגש וצלחת עם צלי בשר ואורז לבן. מעט ירקות חתוכים בצד, אתה מתיישב ליד החברים של צ'אד שמוזג לך בירה שחורה בכוס שקופה וגדולה מזכוכית. אתה מבחין שבאמצע חדר האוכל עומדת במה גדולה, כנראה לנאומים. אתם אוכלים כרבע שעה, בהם החברים של צ'אד מספרים לצ'אד על המשימה שלהם בעיר מיסטרלטון, על שלושה אנשים שרצחו כשהפריעו להם, ועל שלל הזהב שמצאו. "הבאנו הכל למפקדה כאן. שיפרו לנו את הציון הכללי" אחד החברים של צ'אד ששמו בארני, משוויץ. אתה מבין שהחיילים מדורגים ומועלים בדרגות על ידי ציונים לשבח. כמה שיותר יותר טוב. לידכם מתהלכות
    שלוש חיילות, צ'אד שורק להן, והן מרימות את ידיהן ושולחות נשיקה באוויר. "אח..על זה אני מדבר! סיפרתי לך שאני רוצה ללכת אליה אחרי זה לחדר? כלומר. קבעתי איתה לאימון במרכז האימונים. אני שוקל להמשיך אותו בחדר שלה.." צ'אד אומר בקול מלגלג. לפתע אתה מבחין שממול לבמה, עומד מקרן, וליד המקרן עומד בחור מבוגר מאוד המזכיר לך את אותו הכוהן מהמכון של לנורה, אותו עצרת בעזרתו של ליליפאפ מטקס הקרבת קורבנות הכוהן לוקח מיקרופון ומתחיל לדבר. "שלום. לצדיקי המשמר שלנו. הטובים שבטובים". הכוהן מתחיל, וזוכה למחיאות כפיים. "אני, פרנסיקוס ה-4 מצר על כך שחברי,פרנסיקוס ה-3 נמצא עדיין במעצר על כך שלא סיים את טקס הקרבת הקורבנות אז במכון הנורמל, סמל שיעבוד הפוקימונים הגדול ביותר במחוז שלנו. אך אל תדאגו! נשחרר אותו בקרוב..אנחנו עובדים על זה" פרנסיקוס זוכה למחיאות כפיים וקריאות עידוד מכל האולם, האוזניים שלך הופכות לחירשות, צ'אד לידך צועק כמו מטורף. "אני רוצה להקרין לכם סרטון קצרצר, של אחת מהקורבנות האהובות עליי שהייתה אמורה לשלם את המחיר..אך כנראה שרצה הגורל ושיחררו אותה. אנחנו עוד נמצא אותה! בהבטחה. אנחנו מחפשים אותה כעת.." פרנסיקוס חודל מלדבר והאורות כבים. המקרן מופעל וכולכם צופים בסרט. ההתחלה חשוכה, היא מתרחשת בחדר קטן הנראה כצינוק, דמות כלשהיא קשורה מהידיים בשלשלאות ברזל לתקרה, לאט לאט האור מתבהר. הפרצוף של הדמות מתרומם והלב שלך יורד לתחתונים. פרצופה הבלונדיני היפה של ליסה הלני מופיע במסך. כשדמעות מכסות את כל פניה האדמומיות. "מי האל שלך?" קול מבוגר שואל אותה. "אני לא יודעת..בבקשה תשחרר אותי-" בום. סטירה חזקה פוגעת בלחייה, "מי האל שלך?! מה אמרנו לך על רשיראם וזקרום? האם את מתעלמת מן הפרטים הקטנים?! תתביישי!" הקול צועק עליה ומחטיף לה עוד סטירה בפרצוף. קהל הצופים משתגע משמחה ומעודד את הנעשה בסרטון, אתה מכווץ את אגרופך כל כך חזק שאתה עוד שניה קורע את הכפפה השחורה שלך. לפתע..קולה הרך אך השברירי כל כך של ליסה נשמע לראשונה. "בבקשה..אני מתחנ..נת.. אפשר לראות את הפוקימונים שלי?" רק לדקה" אתה לא עומד בפני קולה העצוב של ליסה, והלב שלך פשוט מתחיל לבכות מבפנים. עכשיו אתה מבין על אילו עינויים היא דיברה כשתחקרת אותה. "את לא תראי את הפוקימונים שלך לעולם..הם ישוחררו. הם שונאים אותך!" הקול צועק שוב וליסה מתחילה לבכות. "זה לא נכון! אני אוהבת אותם. בכל גופי!". "את צריכה לאהוב את האל שלך בכל גופך! חוטאת! כופרת!" הקול גובר על קולה של ליסה שנשבר בבבת אחת, סוטר לה עוד פעם כשקולה הבוכה מסיים את הסרטון. האורות חוזרים, הקהל חוזר להריע, ואתה מרגיש שמשהו בתוכך מת עכשיו. "אז..כמו שאמרתי.. אנחנו במאמצים למצוא את ליסה שוב. אנחנו רוצים שתשלם על החטאים שלה כמה שיותר מהר" פרנסיקוס אומר ולפתע זוג חיילים מושכים בשלשלאות איש מבוגר שמופל על הקרקע "החוטא הזה. הארור הזה! עזר למנהיג המכון בארג' המתועב מן העיר סטריישן להתגבר על מתקפה שלנו..ואנחנו אמרנו לא עוד! הבאנו אותו...וכמו שאני מבטיח לכם שנביא את ליסה בחזרה. גם נביא את בארג' לצדק. ונחסל סופית את המתרומם עם השיער החום הגולש" פרנסיקוס אומר ולפתע שוט מופיע בידו. הוא מתחיל להצליף בבן אדם, שצורח מכאבים, נראה שהתעללו בו לפני, הוא לא מתגונן, רק משתטח על הקרקע, סובל מהשוט. "מתנדבים? הבאנו לכם אטרקציה משובחת." פרנסיקוס אומר ומספר אנשים מיד קמים ומתחילים להצליף בבן אדם, צוחקים עד השמיים, האחרים משקשקים בכוסותיהם ומריעים להם. אתה מביט בשעון, השעה כבר שתיים עשרה..אמרת לניקולס שתפגוש אותו בעוד כעשר דקות, אסור שתאחר. מצד אחד אם תקום עכשיו יחשבו שאתה מתנדב להצליף בבחור, ותיאלץ להתעלל בבחור הטוב. מצד שני, אסור לך לאחר לניקולס. מה תעשה

10. משתמש מנוסה

מקס:

חחח מה אתה מסביר לבאלבזור מה אתה תופס פוקימון. כאילו אכפת לו... עוד חבר, ועוד מסוג עשב כמוהו. חחחחחחח הרגת אותי! "באלבזור נעלב עלייך רצח, מפליץ לך בפנים והולך!" חחחחחחחחחחחחח
    המתקפות בסוגריים הן עם היפר קישור, הן לחיצות ושולחות אותך לתמונת המחשה... רעיון של ניב.

~~~~~~~~~
    "וואוו... אילו פוקימונים יש כאן!" אתה ממש מתמוגג מהמראה המיוחד ומשחרר החוצה את באלבזור ופיקאצ'ו גם יחד. פיקאצ'ו לפקודתך קורא תיגר על פירו ומנהל עימו קרב. הוא מפתיע את הציפור הגדולה במתקפת הלם חשמלי שתופסת את פירו לא מוכן ומהממת אותו בעצמה! מתקפה שמאוד משפיעה עליו, כשאז פירו מתעצבן נורא ויורד למטה ותקוף בחבטות זעם, פיאקצ'ו מחוייך וכבר יודע מה לעשות. הוא מביט בוא בחיוך בטוח כשלפתע ממנו יוצאים עוד שני מעגלי כפילים כאלה שמתרוצצים סביב בקפיצות ומתחמקים, פירו מגביר את הקצב חובט עם תופריו, מקורו וכנפיו החזקות ומעלים כמה ומאוד מתעצבן מכך שלא פוגע באמיתי. בצווחה גדולה הוא עולה מעלה ומשתמש במתקפת רוח רעה (
    Ominous wind) ומשב רוח סגול אפור כזה יוצא מניפוף כנפיו הגדולות והפרוותיות. ומעיף את כל הפיקאצ'ואים על הרצפה על גזעי עץ ושיחי קוצים ומעלים אותם בזה אחר זה כשפיקאצ'ו מנסה כמה שניות לאחוז בדשא בציפרניו הקטנות שניי ליפני שמתרומם מעלה מן הרוח ומוטח על עץ שהיה מאחוריו, הוא קם ומנער את ראשו כשלפתע פירו מתחיל לרקוד מין ריקוד משונה ומפזר שלל נוצות בצבאי כסף שמתעופפות כמו סופה אל פיקאצ'ו (Feather Dance).
    בנתיים אתה מתלבט מה לעשות עם באלבזור, אין לך מושג איך יקבל זאת אז אתה חושב מעט ומחליט לשלוח אותו להכיר את האודיש שעליו כיוונת. הוא יוצא בחביבות ובא אליכם מאחור. אומר שלום בכולו הגרוני והמתוק "באבבבס'וורר!" והן לפתע נבהלות נורא!!! וקופצות רוטטות בבהלה ומסתובבות עליו, מתחילים לצעוק עליו בגסות שהוא הבהיל אותן מאוד ושהוא חוצפן, באלבזור מפיל פניו וממלמל בעצבות כשהוא מביט בך מצוברח. השלושה הללו חברות טובות כנראה כבר המון זמן והן סנוביות נורא.
    מה תעשה?
    חחחח בקשר לבלבזור. אל תפתח אותו מהר. כאילו לא גם עוד הרבה זמן אבל אתה יודע לא בזמן הקרוב מאוד. וזה בסדר שבלבזור ופיקאצ'ו יהיו על פוקימון אחד, זה אפשרי במשחק שלי אז לכן זה מותר! חחחח מה נהמה עושה? חח

"פוקימון חזק מאוד...בדיוק מה שאנחנו צריכים!" אומר בהתלהבות אפילו יותר גדולה מהפירו הגדול, אזכר בסיפורי ילדות, אוכל אפילו לעוף עליו! שמעתי על מלא פירויים שהטיסו את המאמנים שלהם על גבם. זה יהיה מגניב. "בלבזור תעזור לפיקאצ'ו!" אומר ואחשוב על מהלך מנצח. "אוקיי. פיקאצ'ו תשתכפל וכולכם תשתמשו בהלם חשמלי על פירו! תחשמלו אותו בחוזקה! אם הוא ינסה להעיף אתכם שוב בעזרת הרוח, תחזיק מעמד! בלבזור במידה והוא מגיע לתקוף את פיקאצ'ו פיזית או מרחוק, תזוז הצידה מחוץ לטווח ותירה עליו עלי תער נגועים בנבגי הלם ביחד!" אומר להם ועכשיו אורה להם על המהלך האחרון. "אוקיי. קדימה! לאחר שהתשתם אותו-פיקאצ'ו אני צריך שתיתן את כל כולך! בלבזור תוודא שפירו קרוב מספיק, וברגע הנכון תאחוז בפיקאצ'ו בעזרת גפניך ותעיף אותו פירו במהירות, פירו לא יבין מאיפה זה יגיע לו כשתתקוף אותו בהלם חשמלי מטווח אפס!!!" אורה לשניהם, אסמוך עליהם שיתנו את המקסימום, בחרתי בהלם חשמלי ולא בניצוץ בגלל שריקוד הנוצות של פירו החליש את ההתקפה הפיזית של פיקאצ'ו, והלם חשמלי יהיה עדיף.

11. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור

פטריק-
    חחחח בסדר אלב מיסמאגיוס יודעת עוד מתקפות חוץ מרוח, ואייפום יודעת רק ציפורן צל..

אייפום קופצת לכיוון הזירה מוכנה ומזומנה לקרב ארוך ולא קל. אתה מבחין עד כמה היא חזקה מהיום בו תפסת אותה, היא משתפרת מאוד. "תסתכלי טוב טוב על המיסמאגיוס הזה. הוא היריב שלך לקרב הזה. עכשיו, השתמשי בטפור צל עליו! אל תאבדי אותו, יש סיכוי שהוא ינסה להשלות אותך עקב החשיכה שכאן. הישארי ממוקדת עליו! צמצמי את עיניך כדי לראות יותר טוב אם זה מה שעוזר לך!" אתה מסביר לאייפום את המצב והיא מהנהנת בהסכמה. אייפום שועטת לכיוונה של מיסמאגיוס כשאגרוף הזנב שלה מוקף באנרגיה שחורה בצורת ציפורניים, היא קופצת לכיוון מיסמאגיוס. "צוות כפול" פנטינה קוראת ומיסמאגיוס משתכפלת. אייפום מוקפת בשכפולים כשהיא איננה יודעת מיהי המיסמאגיוס האמיתית. "מיסמאגיוס מכת ברק" פנטינה מוסיפה והשכפולים מחשמלים את אייפום בחוזקה. מפילים אותה לקרקע. אייפום מביטה סביב, מנסה להיות ממוקדת, כשלפתע היא מבחינה בתנודה לא נכונה של מימסאגיוס האמיתית, טוענת ציפורן צל נוספת ושורטת אותה בעוצמה כשהיא מועפת אחורנית. "לא רע בכלל..מיסמאגיוס קדימה כוח נסתר!" פנטינה פוקדת על מיסמאגיוס שטוענת את המתקפה הבאה שלה. מה תעשה?

רק שאיפום יותר מגניבה ממיסמאגיוס
    ועדיין לא ענית לי בכמה פוקימונים אני יכול להשתמש
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יפה מאוד איפום" אומר. "איפום, תתכונני! תשתמשי בצוות כפול ואז בטופר צל! תשתמשי קודם בזנב שלך כדי לקפוץ לאוויר ולהתחמק מהכוח הנסתר! אני סומך עליך, אני יודע שאת יכולה! מהר, מכל הכיוונים בכוח!" אומר. אסרוק את הזירה בפרוטרוט בינתיים - אנסה ללמוד ולהבין כל פרט קטן בה שעלול לעזור לי. 'מיסמאגיוס הזאת קשוחה. יש לה מתקפות לא רעות. הדבר הכי חשוב אבל הוא שאיפום זריזה ומהירה, ושאני יודע שהיא יכולה להתחמק מהמתקפו שלה ולהספיק לתקוף במהירות' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    אוקיי קודם כל שתבין- אין זונות! חחח כשהוא אמר בחורות הוא סתם התכוון לחיילות מצוות פלזמה שהוא מחבב, כמו בצבא שמסתכלים על חיילות יפות-סמים, יש מדי פעם, כמו בצבא, תמיד יש את החייל הלא ממושמע הזה שמפר פקודות, זה שהם חלק מצבא גדול לא אומר שאין כאלו שעושים מה שבא להם, ואתה מבין שאתה לקחת זהות של חייל בעייתי, וסאדיסט ברמות יותר מאשר שאר החיילים. זה באמת מקום מאובטח, בגלל זה הוא החביא לך את השקית של הסמים, כדי שאף אחד לא יראה. שאר המקום באמת מאובטח והמקום עצמו רציני. וניקולס לא לידך. הוא אמר לך לפגוש אותו בשתיים עשרה ועשרה בחדר של השבויים שאראה לך. אחרי שתצא משם אתה תבין למה קיבלת חייל כזה.

אתה מנסה מהר לעבד את מה שאתה שג'סלי היה עושה. אתה לא מכיר אותו, אך ממה שאתה שומע, מכך שהיה לוקח סמים ומסתובב עם אנשים שאינם ממושמעים, אתה מבין שאין מדובר בחייל המסודר ביותר, או הממושמע ביותר. כנראה ניקולס בחר אותו בכוונה, שבמידה ותעשה טעויות יוכלו להאשים את האופי הבעייתי של אותו חייל. חייל מגעיל במלוא מובן המילה.
    "סתם אחיייי עזוב, כואב לי הראש מהבוקר, מרגיש פיצוצים במוח. וסתם הייתה משעממת אחי אין כלוםםםם" אתה עונה לו, מופתע מהקול החדש שיש לך. החייל מתחיל לצחוק. "תחביא את השקית..אתה רוצה ששוב ישפטו אותנו? עוד ישלחו אותנו להיות בעוד אחד מהמסעות קורבן של אחד הכוהנים האלו..עד שקיבלנו את הקידום להיות במתקן הזה, אסור לאבד אותו!" חברך החייל מסביר לך, אתה מבחין בתג חולצתו, שם המשפחה לא נקלט לך אך אתה מבין ששמו צ'אד. "מה אחי מה עשית עכשיו?! ספר מה הולך?" אתה שואל ומנסה להישמע מציאותי ככל שניתן, צ'אד מסדר את כפפותיו ומוציא סכין גדולה מהאפוד הפנימי שבתוך חולצתו. "אל תשאל..שמו אותי לשמור על השבויים. זה היה נוראי. כולם מעולפים, חוץ מאיזו אחת שהתחילה לצעוק עליי ולבכות..בחורה עם שיער ארוך, דווקא חמודה...אתה מכיר אותי. אם היו נותנים לי? היא הייתה שותקת" צ'אד מתחיל לצחוק ותוקע בך מרפק. אתה והוא מתחילים לצחוק. כשבתוך תוכך אתה נגעל ובא לך להקיא. במיוחד מכיוון שאתה מדמיין שאותה הבחורה היא לולה. הצפיפות מתחילה להיות יותר ויותר גדולה, עד שאתה נמצא בגוש של כ-200 אנשים שרק מחכים להיכנס לחדר אוכל. רובם עומדים בשקט מופתי, אך אתה שומע מספר מוקדים בהם צועקים אחד על השני פקודות מוזרות וקודים שרק צוות פלזמה יכול להבין. "שלחו לך את התוכנית לארוחה היום?" צ'אד שואל אותך לפתע, אתה לא כל כך יודע מה להגיב, ואתה עונה שפרח מזיכרונך. "אויי אתה. עישנת משהו לפני השמירה נכון? מסטול שכמוך" צ'אד צוחק שוב, הצחוק שלו מעורר בך סלידה גמורה מהבחור. אבל אתה חייב להיות לידו. אתם מתקדמים בתור לחדר אוכל, כשסורק מיוחד סורק את השבב שעל הבגדים שלכם, "ג'סלי. ברוך הבא. חייל החופש של צוות פלזמה" קול רובוטי אומר. אתה וצ'אד נכנסים וצופים בחדר אוכל ענקי, ומאובזר, המון אנשים עומדים בתור לקבל אוכל, נושאים מגשים, צלחות וסכום בידיהם. אתה לא מבזבז זמן ולוקח לעצמיך מגש וצלחת עם צלי בשר ואורז לבן. מעט ירקות חתוכים בצד, אתה מתיישב ליד החברים של צ'אד שמוזג לך בירה שחורה בכוס שקופה וגדולה מזכוכית. אתה מבחין שבאמצע חדר האוכל עומדת במה גדולה, כנראה לנאומים. אתם אוכלים כרבע שעה, בהם החברים של צ'אד מספרים לצ'אד על המשימה שלהם בעיר מיסטרלטון, על שלושה אנשים שרצחו כשהפריעו להם, ועל שלל הזהב שמצאו. "הבאנו הכל למפקדה כאן. שיפרו לנו את הציון הכללי" אחד החברים של צ'אד ששמו בארני, משוויץ. אתה מבין שהחיילים מדורגים ומועלים בדרגות על ידי ציונים לשבח. כמה שיותר יותר טוב. לידכם מתהלכות
    שלוש חיילות, צ'אד שורק להן, והן מרימות את ידיהן ושולחות נשיקה באוויר. "אח..על זה אני מדבר! סיפרתי לך שאני רוצה ללכת אליה אחרי זה לחדר? כלומר. קבעתי איתה לאימון במרכז האימונים. אני שוקל להמשיך אותו בחדר שלה.." צ'אד אומר בקול מלגלג. לפתע אתה מבחין שממול לבמה, עומד מקרן, וליד המקרן עומד בחור מבוגר מאוד המזכיר לך את אותו הכוהן מהמכון של לנורה, אותו עצרת בעזרתו של ליליפאפ מטקס הקרבת קורבנות הכוהן לוקח מיקרופון ומתחיל לדבר. "שלום. לצדיקי המשמר שלנו. הטובים שבטובים". הכוהן מתחיל, וזוכה למחיאות כפיים. "אני, פרנסיקוס ה-4 מצר על כך שחברי,פרנסיקוס ה-3 נמצא עדיין במעצר על כך שלא סיים את טקס הקרבת הקורבנות אז במכון הנורמל, סמל שיעבוד הפוקימונים הגדול ביותר במחוז שלנו. אך אל תדאגו! נשחרר אותו בקרוב..אנחנו עובדים על זה" פרנסיקוס זוכה למחיאות כפיים וקריאות עידוד מכל האולם, האוזניים שלך הופכות לחירשות, צ'אד לידך צועק כמו מטורף. "אני רוצה להקרין לכם סרטון קצרצר, של אחת מהקורבנות האהובות עליי שהייתה אמורה לשלם את המחיר..אך כנראה שרצה הגורל ושיחררו אותה. אנחנו עוד נמצא אותה! בהבטחה. אנחנו מחפשים אותה כעת.." פרנסיקוס חודל מלדבר והאורות כבים. המקרן מופעל וכולכם צופים בסרט. ההתחלה חשוכה, היא מתרחשת בחדר קטן הנראה כצינוק, דמות כלשהיא קשורה מהידיים בשלשלאות ברזל לתקרה, לאט לאט האור מתבהר. הפרצוף של הדמות מתרומם והלב שלך יורד לתחתונים. פרצופה הבלונדיני היפה של ליסה הלני מופיע במסך. כשדמעות מכסות את כל פניה האדמומיות. "מי האל שלך?" קול מבוגר שואל אותה. "אני לא יודעת..בבקשה תשחרר אותי-" בום. סטירה חזקה פוגעת בלחייה, "מי האל שלך?! מה אמרנו לך על רשיראם וזקרום? האם את מתעלמת מן הפרטים הקטנים?! תתביישי!" הקול צועק עליה ומחטיף לה עוד סטירה בפרצוף. קהל הצופים משתגע משמחה ומעודד את הנעשה בסרטון, אתה מכווץ את אגרופך כל כך חזק שאתה עוד שניה קורע את הכפפה השחורה שלך. לפתע..קולה הרך אך השברירי כל כך של ליסה נשמע לראשונה. "בבקשה..אני מתחנ..נת.. אפשר לראות את הפוקימונים שלי?" רק לדקה" אתה לא עומד בפני קולה העצוב של ליסה, והלב שלך פשוט מתחיל לבכות מבפנים. עכשיו אתה מבין על אילו עינויים היא דיברה כשתחקרת אותה. "את לא תראי את הפוקימונים שלך לעולם..הם ישוחררו. הם שונאים אותך!" הקול צועק שוב וליסה מתחילה לבכות. "זה לא נכון! אני אוהבת אותם. בכל גופי!". "את צריכה לאהוב את האל שלך בכל גופך! חוטאת! כופרת!" הקול גובר על קולה של ליסה שנשבר בבבת אחת, סוטר לה עוד פעם כשקולה הבוכה מסיים את הסרטון. האורות חוזרים, הקהל חוזר להריע, ואתה מרגיש שמשהו בתוכך מת עכשיו. "אז..כמו שאמרתי.. אנחנו במאמצים למצוא את ליסה שוב. אנחנו רוצים שתשלם על החטאים שלה כמה שיותר מהר" פרנסיקוס אומר ולפתע זוג חיילים מושכים בשלשלאות איש מבוגר שמופל על הקרקע "החוטא הזה. הארור הזה! עזר למנהיג המכון בארג' המתועב מן העיר סטריישן להתגבר על מתקפה שלנו..ואנחנו אמרנו לא עוד! הבאנו אותו...וכמו שאני מבטיח לכם שנביא את ליסה בחזרה. גם נביא את בארג' לצדק. ונחסל סופית את המתרומם עם השיער החום הגולש" פרנסיקוס אומר ולפתע שוט מופיע בידו. הוא מתחיל להצליף בבן אדם, שצורח מכאבים, נראה שהתעללו בו לפני, הוא לא מתגונן, רק משתטח על הקרקע, סובל מהשוט. "מתנדבים? הבאנו לכם אטרקציה משובחת." פרנסיקוס אומר ומספר אנשים מיד קמים ומתחילים להצליף בבן אדם, צוחקים עד השמיים, האחרים משקשקים בכוסותיהם ומריעים להם. אתה מביט בשעון, השעה כבר שתיים עשרה..אמרת לניקולס שתפגוש אותו בעוד כעשר דקות, אסור שתאחר. מצד אחד אם תקום עכשיו יחשבו שאתה מתנדב להצליף בבחור, ותיאלץ להתעלל בבחור הטוב. מצד שני, אסור לך לאחר לניקולס.
    מה תעשה?
    כתבתי בעדכון הזה דברים אינטימיים, תבין שאני לא רואה את הדמות שלי כנגעלת מהדברים האלה. כל הרקע שלי בנוי על זה שמיוחדות שלי הוא שהמוח הוא מאוד מפותח וההבנה שלי לגביי העולם והזיכרון שלי מוגברים משל אדם רגיל, זה למה אבחנו אותי כל חיי. בקיצור אני לא נגעל מהדברים האלה (הדמות כאילו) עושים כי עושים, סוכן עד הסוף!
    ~~~~~~~
    אחשוב מעט מה לעשות מצד אחד זה להכות בחור כף מפשע. שלא עשה דבר ואני לא רוצה להיות אחד כמותם. מצד שני, זמן הוא קודש במשימה הזאת, איחור יכול להיות אסון עבורי. ועבור ניקולס...
    אשים ידי האחת על המכנס אצמיד את הברך לתחתית השולחן ארשום בפנקס 'העזרה בדרך, ספוג אתזה ותיהיה חזק' אקרע את הדף ואחזיר במהירות ואלגנטיות הכל לכיס. אקפיד להסתכל על הצלחת שלי ולאכול עם היד השנייה. (נמלטים סטייל). אקום בנשימה עמוקה ובנינוחות ואומר "צ'אד, בארני, יש סיבה שאנחנו עומדים פה? בוא נרביץ קצת לאפס הזה!" אומר להם בחצי חיוך מתחת למסיכה הזאת" ואז אלך איתם כשאני מוביל לשם. אכנס מתוך האנשים ואפנה בכוחניות את הסובבים אותי, להפגין קצת נוכחות ואומר "זוזו לנו מהדרך, נראה להם מזה להכות" ואתכסה בתמיכה מצד צ'אד ובארני שילוו אותי. תחילה אתן להם להכות אותו כרצונם ואז אכה אותו מעט בעצמי אחנוק אותו מעט ואתן לו כמה אגרופים, אצמד אליו כשאני מרביץ לו אסתיר את ידי מהכלל. ואביט לו בעיניים כמה שניות היטב וכדי שיבין שדחפתי לו משהו לגומי של תחתוניו את הפתק ואמצמץ בעיניים טובות ואקווה שיבין מזה משהו. ואז אקום מיד כאילו לא קרה דבר. אכה את בגדי כדי לנקות אותו ואצחק "חחחח אוףףף סתם גרם לי להזיע הטמבל הזה. בואו לשירותים רגע..." ואקח אותם איתי אחפש עם העיניים את המזדרון שאליו צריך ללכת.
    בשירותים איך שניכנס אביט שאין כאן אנשים ואעלף את שניהם במכות זריזות, אגרור אותם לתא. שם אשבור לשניהם את המפרקות, כך שבעצם אחסל אותם מבלי שירד דם. אנעל את התא מבפנים ואדלג למעלה לתא ליד (כמו שעשו עם תאיר ראדה ז"ל), ממנו אצא ברוגע אדביק על הדלת פתק נוסף שאקרע מתוך היומן שעליו רשום 'לא תקין' ואדביק על התא בוא הם נמצאים. מה שיתן לפחות יממה עד שישימו לב... אצא מהשירותים ואעלם אל החדר בו קבעתי עם ניקולס בסולדיות ובחשאיות.

מקס:
    1. מי תכנן לפתח לך אותו עכשיו? ובסדר כן, משחק שלך... כמה שאתה רוצה על כמה שאתה רוצה.
    2. לעוף על פירו? נראלי אתה מתבלבל עם פידג'יוט. בדוק בבולבפדיה פירו 1.20 (גובה של ילד בכיתה ב') ושוקל 36 קילו. איך תעוף עליו?!?
    3. צוות כפול לא יוצר מלא פיקאצ'ו, אלה סתם כפילים שנועדו לבלבל עם הפועולת או המתקפות שלהם לא אמיתיות... זה לא נארוטו, רק האמיתי פוגע באמת ומשפיע. אחרת צוות כפול הייתה המתקפה הכי חזקה בעולם.

~~~~~~~~~~~
    אתה נהנה מאוד מהקרב נגד פירו ושוב מבקש מפיקאצ'ו להשתמש בצוות כפול, שלל נוצות זוהרות כסופות מעופפות ומציקות לפוקימון שלך כתוצאה מריקוד הנוצות הוא משתמש בהלם חשמלי והם מפריעות טיפה להתקפה אך פיקאצ'ו שוב פוגע ומזיק קצת. באלבזור מצטרף לחגיגה לפקודתך ותוקף בעלי תער שמרוססים בנבג ההלם. פירו עולה עוד מעלה ומתרחק אך חלקם שורטים אותו ובנתיים לא נראה כיזה משפיע. הוא שוב משתמש ברוח רעה. באלבזור שולף את גפניו ואוחז אחת בקרקע האחת בשיח, מתקופף ועומד איתן. כשפיקאצ'ו וכפיליו שוב מתעופפים ונעלמים ושוב פיקאצ'ו מוטס לקרקע בכוח, ונגרר עליה. פירו יוצא על באלבזור ותוקף אותו עם מתקפת מקור (Pluck) מקורו זוהר באור לבן והוא דוקר את באלבזור בעצמה שוב ושוב ומעיף אותו לאחור והוא נענק מכאב... אתה מדריך אותם מה לעשות ובאלבזור מתעשט על עצמו משתמש בגפן מצליפה, אוחז בפירו מסתחרר במקום כמה פעמים ומנסה לזרוק אותו לאחר פירו מועף מעט אחורה ולא יותר וזה בדיוק מה שאתה צריך, פיקאצ'ו יוצא עם מתקפה מהירה אל באלבזור שמביט מעבר לכתפו מוכן אם גפנים שלובות כמו מקלע. פיקאצ'ו אוחז בזה ובאלבזור משגר בדיוק אל פירו שמופתע מאוד, העכברון הקטן נתלה עליו ובקריאה רמה "פייייקהה... צ'ווו!!!" מחשמל אותו כהוגן מטווח 0 ומסיים את העבודה, פירו מעולף לחלוטין!
    פרץ החשמל הפחיד את הפוקימונים שראית קודם, גורם לצ'אנסי לדלג ולהתרחק וגם לאודישים לברוח בין השיחים, מאנקי כבר קיפץ משם מזמן...
    מה תעשה?

.

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    "אוקיי צ׳ארמנדר להביור, הפג את עלי התער ותקוף ישירות על רוזליה! אלקטריק, קפוץ שוב על אילומיזיה במתקפה מהירה ואז ניב חשמל משולב עם ניצוץ! סוואבלו אייס אווירי על וולבט!" אתה קורא. צ'רמנדר יורה להביור עוצמתי במיוחד, ששורף את עלי התער של רוזליה והופך אותם לאפר. הלהביור עושה את דרכו לרוזליה ופוגע בה חזיתית, מעלף אותה מיד. אלקטריק מתמרן ברגליו הזריזות וקופץ על אילומיזה ותוקף אותה במתקפה מהירה, הוא איננו מרפה, אלקטריק מקיף את עצמו בחשמל ורץ לכיוונה של אילומיזה ככדור חשמלי ופוגע בה, נושך אותה תוך כדי הפגיעה. אילומיזה נפגעת מכמות חשמל גדולה מאוד, שמעלפת אותה גם. סוובלו מתעופפת ופוגעת באס אווירי בוולבט, שאיננו מתעלף. הוא רק מתעופף לכיוונה של אילומיזה, מעיר אותה ושניהם נמלטים מהמקום. מה תעשה?
    "עבודה טובה! פוקדור צא!" אני קורא בילדותיות משהו. זורק פוקדור על רוזליה ומלטף את אלקטריק בראשו. "כל הכבוד לשלותיכם. עשיתם עבודה מעולה!
    אני מזדקף ומחפש מאמן שאפשר לאתגר אותו לקרב פוקימונים.

14. משתמש מנוסה
    מאט-
    "עבודה טובה! פוקדור צא!" אתה צועק ושולף פוכדור וזורק אותו על רוזליה שנשאבת פנימה, כעבור כמה רגעים הפוכדור נפתח! רוזליה עומדת מבועתת ומאוד חלשה, אתה מבין שהיא לא מעוניינת להיות שייכת למאמן פוקימונים ולהילחם בקרבות, והיא נמלטת מן המקום. למרות האכזבה מכך, אתה משבח את הפוקימונים שלך, כשאתה מלטף את ראשו של אלקטריק אשר נראה נהנה מן המגע, הוא נובח מספר פעמים ומשדר סימני נאמנות גדולים אליך. ארבעתכם הולכים בסביבה ויש מספר מאמנים שמעוניינים בקרב, השאלה היא באיזה קרב אתה מעוניין? קרב יחידים, כפול או משולש? מה תעשה?

פטריק-
    "יפה מאוד איפום" אתה משבח את אייפום שקופצת במיומנות ונאמנת מלפניך, מתחמקת ממכת ברק נוספת של מיסמאגיוס בהצלחה. "איפום, תתכונני! תשתמשי בצוות כפול ואז בטופר צל! תשתמשי קודם בזנב שלך כדי לקפוץ לאוויר ולהתחמק מהכוח הנסתר! אני סומך עליך, אני יודע שאת יכולה! מהר, מכל הכיוונים בכוח!" אתה פוקד על אייפום מיד. אייפום זועקת זעקת קרב ומתחילה להשתכפל במהירות, במהרה 10 אייפומים מופיעים, מיסמאגיוס משגרת את הכוח הנסתר שלה אך למזלך פוגעת באחד הכפילים. זנבה של אייפום משמש לה כמקפצה חזקה כשהיא נזרקת לאוויר על ידו, באוויר היא את אגרופה עוטף בשנית אנרגיה שחורה וציפורניים חתוליות, כשהיא והשכפולים שלה פוגעים במימסאגיוס שמתקשה להתגבר על המהלומות שהיא חוטפת. מיסמאגיוס חוטפת נזק רציני, אך פנטינה מחייכת, נראה שזה כלל לא מלחיץ אותה. "מיסמאגיוס! על חושי. את יודעת מה לעשות" פנטינה פורשת את ידיה כשעיניה האפלות של מיסמאגיוס מתחילות לזהור בכחול. בשניה שזה קורה כלל השכפולים כולל אייפום האמיתית מתחילים לרחף באוויר, אתה חושש ממה שקורה, כשפתאום מיסמאגיוס מטיחה את כולם בקרקע, מעלימה את כל השכפולים כשרק אייפום האמיתית נשארת, מוטחת פעם אחר פעם בקרקע, מיסמאגיוס זורקת אותה לאוויר ומשתמשת במכת ברק, מצליחה להתחמק מן המכה, אך היא עומדת במאמץ רב, מתנשמת מעט בכבדות. גם מיסמאגיוס לא נראית בכושר שיא. אתה סוקר את הזירה. כעיקרון הזירה היא זירת קרב רגילה, כשאמצע הזירה הוא בלי שום אלמנט סביבתי, אתה שם לב שנרות שעווה מרחפים מסביב לזירה, אורם חזק אך הוא מתמעט כל כמה זמן, ולאחר מכן הוא שוב בוהק. אתה מבין שזה פועל על פי זמן. מה תעשה?

דרו-
    אוקיי אתה לא נגעל, אבל שום מילה על הסרטון המזוויע שראית של ליסה?! או על בארג'? יא חסר רגשות! ולא ראיתי נמלטים חח והיומן שלך לא עליך, הוא בתיק במרכז הפוקימונים

אתה שוקל בראשך מה לעשות, מצד אחד אם תקום, תיאלץ להזיק לבן אדם המסכן, אך כמו שאתה יודע, הזמן הוא מה שקובע אם הוא ושאר השבויים ישוחררו, ולכן אתה נאלץ לעקוב אחרי הנסיבות של המציאות שאתה נמצא בה. אתה מחפש בכיסי האפוד של ג'סלי, ומוצא בו פנקס ועט שחור, אתה מדפדף בפנקס ובין ציורים מגונים של בחורות ועד לתרשימים של השיעורים בצוות פלזמה, אתה מוצא את הפנקס שימושי ומחליט לשמור אותו. אתה קורע ממנו דף ריק וכותב בעט בכתב יד ברור וקריא, שיהיה חזק והעזרה ממהרת לבוא. אתה תוחב את הפתק לכיס ומביט בצ'אד ובארני, שנראים משועשעים ולוגמים בירה שחורה מהכוס שלהם בהנאה כשהם צופים במעשי הסאדיזם הנוראיים המתבצעיים בשבוי המסכן. "צ'אד, בארני, יש סיבה שאנחנו עומדים פה? בוא נרביץ קצת לאפס הזה!" אתה קורא ומלהיב את השולחן שלך, צ'אד טופח לך על השכם כשכולכם קמים לכיוון השוט המצליפה, צ'אד ובארני מצליפים בבן אדם שצורח מכאבים, אתה מבחין שגופו שמבעד לחולצתו הוא כבר נהיה כולו אדום, לא מסוגל להגן על עצמו. תורך מגיע. יש לך פרפרים בבטן, כולם מסתכלים עליך. אולם שלם של אנשים מרושעים. אתה תופס באחיזה טובה בשוט ומתחיל להצליף בבן אדם בחוזקה, הבן אדם ממשיך לזעוק ודמעות יורדות מעיניו..לאחר מכן אתה עוזב את השוט ומתחיל לחנוק אותו, מגזים אפילו עם אגרופים "כןןן זה הג'סלי שאני אוהב!" צ'אד מריע לך בצחוק כשאתה עוצר ומביט לשבוי בעיניו. העיניים הדומעות של השבוי מביטות בך במבט שכולו רחמים. אתה שולף את הפתק במהירות בלי שאף אחד יראה, ומכניס אותו לגומי של התחתונים של השבוי. אתה מפסיק והשבוי מתעלף. "תחזירו אותו לכל האחרים! בושה.." פרנסיקוס מורה לצמד חיילים שלוקחים את השבוי ושופכים עליו מים, מעוררים אותו מיד, הם לא משקיעים בו במיוחד מכיוון שהם פשוט ממשיכים לגרור אותו ויוצאים מחדר האוכל. אתה מציע לצ'אד ובארני לצאת לשירותים, להירגע קצת כשבראש שלך אתה פשוט רוצה להרוג את שני האנשים הנוראיים האלו, שלושתכם ניגשים ליציאה מחדר האוכל, ששמה עומדים שני חיילים של צוות פלזמה חזקים וחסונים במיוחד. "לאן זה?" אחד מהם שואל בגסות. אתה משיב לשירותים והחייל מנענע את ראשו. "לא ולא. אסור לצאת מכאן עד שההרצאה מסתיימת. תשב אם אתה לא רוצה שנושיב אותך בדרך הקשה" החייל אומר בקול קשוח ומרושע, אתה מבין שמכאן לא תוכל לצאת. פרנסיקוס החל כרגע לדבר על ההיסטוריה של צוות פלזמה, דבר שמשעמם אותך כי שמעת את אותו דבר בדיוק מהשיעורים שלך עם ניקולס. אתה לא יודע מה לעשות, כשלפתע ניגש לכניסה בחור בלונדיני עם משקפיים, שכשהוא עומד לידך שני החיילים הגסים נעמדים בזקיפות ומצדיעים לו
    "פרופסור קולורס" החייל השני אומר, "משוחררים" הפרופסור משיב, אתה מזהה את הקול, זהו אותו הקול הרך והמסתורי ששמעת לפני שנכנסת לבונקר הזה, קולורס הוא זה שדיבר עם חבורת הפושעים שהעבירו אליהם את השבויים ממרכז הפוקימונים. "אני מעוניין לקחת מכאן את ג'סלי לשיחה בנושא קידום. תתנו לנו לעבור" קולורס תוקע בעיניו מבט חד בשני החיילים שגמגומים עזים יוצאים מפיהם. "כן..בטח אדוני. בבקשה" אומר החייל ונותן לשניכם לעבור, אתה מגניב מבט לצ'אד ובארני, שנותנים לך אגרוף חברי בכתפך, "בהצלחה תותח. מגיע לך" צ'אד לוחש לך כשהוא ובארני חוזרים לשבת ואילו אתה יוצא החוצה עם הפרופסור. "ג'סלי נערי..הכל בסדר?" קולורס שואל בנינוחות, פס קולו משדר שלווה ורוגע, בנוסף ללחץ. שניכם הולכים לכיוון המעלית, אתה מתמלא באושר כי זה בדיוק לאן שניקולס אמור לפגוש אותך. "רציתי לציין שקיבלתי את הבקשה ממפקד הגדוד שלך, עקבתי אחרי הפעילויות שלך בבזיזות האחרונות, ואני חייב להגיד שאני מאוד מרוצה. אבני האיזמרגד שנתת לי שימשו בצורה פנטסטית את הניסוי שאני מכין..הניסוי הזה גדל. הוא אוכל היטב." קולורס מפרט לך בפרטי פרטים, ואתה קשוב לו. מרוכז במה שהוא אומר. "רק מספר אנשים מצומצמים לוקחים חלק בניסוי הזה. ואני מעוניין לקדם אותך להיות העוזר האישי שלי. לכן אני אקח אותך לאחד החדרים השמורים ביותר במתקן שלנו" הפרופסור אומר, ומוביל אותך לתוך המעלית. המעלית חורקת ומתחילה לרדת למטה. הכל מתחיל להתקטן כשהקומה יורדת עוד ועוד למטה. הדלת נפתחת וכל מה שאתה רואה הוא מסדרון רחב וריק לחלוטין. שניכם יוצאים ורק שתי דלתות עומדות מולך, האחת של השבויים, לידו עומד חייל פלזמה, שעל פי מבט עיניו אתה מגלה שזהו ניקולס! אתה עומד ממש מולו, ניקולס אינו מסתכל עליך, הוא עומד כמו עמוד בטון, אינו זז, כנראה תפקיד החייל שהרג הוא לשמור על הדלת כעת. אתה נעצר ליד ניקולס כשהפרופסור מוציא צרור מפתחות, ומביט בך בפרצוף לא מבין, כועס, אפילו נעלב מעט.."ג'סלי, אני יודע שיש לך בעיות ריכוז. אבל כרגע הרעפתי עליך לא מעט מחמאות. ואתה מעיז לעמוד עם הגב אליי? האם אתה רוצה שאשלח אותך לצינוק ברגע הזה ומילים כמו קידום יישכחו וייקברו?" הפרופסור שואל ברצינות, אתה יודע שאתה צריך לעמוד ליד ניקולס עכשיו אך הפרופסור לוחץ עליך..אתה מבין שהוא טיפוס שפשוט אסור לעצבן אותו. מה תעשה?

15. משתמש מנוסה

מקס:
    1. מי תכנן לפתח לך אותו עכשיו? ובסדר כן, משחק שלך... כמה שאתה רוצה על כמה שאתה רוצה.
    2. לעוף על פירו? נראלי אתה מתבלבל עם פידג'יוט. בדוק בבולבפדיה פירו 1.20 (גובה של ילד בכיתה ב') ושוקל 36 קילו. איך תעוף עליו?!?
    3. צוות כפול לא יוצר מלא פיקאצ'ו, אלה סתם כפילים שנועדו לבלבל עם הפועולת או המתקפות שלהם לא אמיתיות... זה לא נארוטו, רק האמיתי פוגע באמת ומשפיע. אחרת צוות כפול הייתה המתקפה הכי חזקה בעולם.

~~~~~~~~~~~
    אתה נהנה מאוד מהקרב נגד פירו ושוב מבקש מפיקאצ'ו להשתמש בצוות כפול, שלל נוצות זוהרות כסופות מעופפות ומציקות לפוקימון שלך כתוצאה מריקוד הנוצות הוא משתמש בהלם חשמלי והם מפריעות טיפה להתקפה אך פיקאצ'ו שוב פוגע ומזיק קצת. באלבזור מצטרף לחגיגה לפקודתך ותוקף בעלי תער שמרוססים בנבג ההלם. פירו עולה עוד מעלה ומתרחק אך חלקם שורטים אותו ובנתיים לא נראה כיזה משפיע. הוא שוב משתמש ברוח רעה. באלבזור שולף את גפניו ואוחז אחת בקרקע האחת בשיח, מתקופף ועומד איתן. כשפיקאצ'ו וכפיליו שוב מתעופפים ונעלמים ושוב פיקאצ'ו מוטס לקרקע בכוח, ונגרר עליה. פירו יוצא על באלבזור ותוקף אותו עם מתקפת מקור (Pluck) מקורו זוהר באור לבן והוא דוקר את באלבזור בעצמה שוב ושוב ומעיף אותו לאחור והוא נענק מכאב... אתה מדריך אותם מה לעשות ובאלבזור מתעשט על עצמו משתמש בגפן מצליפה, אוחז בפירו מסתחרר במקום כמה פעמים ומנסה לזרוק אותו לאחר פירו מועף מעט אחורה ולא יותר וזה בדיוק מה שאתה צריך, פיקאצ'ו יוצא עם מתקפה מהירה אל באלבזור שמביט מעבר לכתפו מוכן אם גפנים שלובות כמו מקלע. פיקאצ'ו אוחז בזה ובאלבזור משגר בדיוק אל פירו שמופתע מאוד, העכברון הקטן נתלה עליו ובקריאה רמה "פייייקהה... צ'ווו!!!" מחשמל אותו כהוגן מטווח 0 ומסיים את העבודה, פירו מעולף לחלוטין!
    פרץ החשמל הפחיד את הפוקימונים שראית קודם, גורם לצ'אנסי לדלג ולהתרחק וגם לאודישים לברוח בין השיחים, מאנקי כבר קיפץ משם מזמן...
    מה תעשה?
    קיצר אל תדאג אני לא הולך לעוף עליו, זה יהיה שימושי לעתיד.

"אוף..צ'אנסי ברחה גם?" אומר בקול מאוכזב, לא היה מזיק לי פוקימון המסוגל לרפא בצוות שלי, אך אניח שיש עוד הרבה צ'אנסים בקנטו, ואמצא אחת אחרת בהזדמנות. "בלבזור ופיקאצ'ו אליי!" אקרא לשניהם ואלטף אותם ואחבק אותם. "כל הכבוד! זה היה קרב נהדר! שיתפתם פעולה בצורה יוצאת דופן! תמשיכו ככה" אשבח את שני הפוקימונים האהובים שלי כשאשלוף פוכדור ריק מהחגורה שלי. "פירו. אתה עומד להיות שלי!" אקרא ואזרוק את הפוכדור על פירו, ואמתין בשקיקה. למקרה שיצא החוצה אפקוד על בלבזור ופיקאצ'ו לתקוף את פירו, ולמקרה השני פשוט אשמח על כך שהצלחתי לתפוס את פירו, אקח את הפוכדור שלו, אשאל את הפוקימונים שלי אם הם עייפים מדי ורוצים לנוח בפוכדור, או שהם מסוגלים ללכת איתי ביחד. בכל מקרה אמשיך ללכת מיד אחר כך לכיוון נקודת המפגש עם אריה

עמוד 54 מתוך 72 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •