Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 72 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    גרייס-
    את משבחת את פאנפי שנתן את כולו בקרב הזה ומשיבה אותו לפוכדור למנוחה ארוכה. את מחייכת חיוך מתרגש מעט כשאת מבקשת מקווילבה להיכנס לקרב.
    "קווליבה! מסך עשן ואז גלגול אש-הכי חזק שאתה יכול" את מיד פוקדת על קווילבה שנראה נרגש להילחם. בתוך תוכך את מצטערת על כך שאת נלחמת איתו פחות, ושזה צריך להשתנות. קווילבה המאומן יורה מסך עשן ומערפל את כל הזירה. "האני תעלי לאוויר!" וויטני מיד אומרת וג'יגליפאף שלה מתחילה לכנס לתוכה אוויר, ואט אט היא עולה לאוויר כבלון גדול מאוד. קווילבה, שמבחין בהאני העולה מתחלי להתגלגל בגלגל להבה ולעקוב אחריה, ופוגע בה בחוזקה. האני נופלת על הקרקע ומתגלגלת מעט עד שמצליחה להתייצב. "האני תכתרי אותו בכדורי צל!" וויטני קוראת מיד וג'יליפאף משגרת כדורי צל שמעלים אפר סביב קווילבה, אחד הכדורים מצליח לפגוע בו ולהעיף אותו אחורנית. "מכת ברק!" וויטני קוראת ואילו האני מתחילה להתכווץ ופתאום קרן ברקים חזקים יוצאים ממנה, משתגרים לכיוון קווילבה שמחכה להוראותייך. מה תעשי?

ג'יי-
    אתה מביט בעדר בוויבראבה, וחושב לעצמיך כמה טראפינץ' קרוב להתפתחות הזאת. בינתיים אתה לוקח את הזמן לחפש אחר סטיבן, אתה נכנס לשולי יער קטן וחמים למרגלות ההר, מקום שקט ומבודד המתאים לסטיבן להימצא בו. "מצאת אותי" אתה שומע קול מאחורייך וכאינסטינקט אתה מסתובב במהירות. למרבה ההפתעה אתה מגלה את
    סטיבן שמשלב את ידיו ומחייך. "יופי. בוא נתאמן" הוא אומר בחיוך. אתה מחליף לבגדי האימון שלך שנמצאים בתיק שלך, משחרר את הפוקימונים שלך, סטיבן מחייך כשהוא רואה את קומבאסקין לומברה בצורותיהם החדשות. ואתם מתחילים להתאמן. השעה וחצי הבאות, מאוד אינטנסיביות. סטיבן מספר לך שאתם בקרוב הולכים לפרוץ למתקן שמור ל שצוות אקווה, שמה אתם צריכים לגלות על ניסוי שיבוטי שהם מייצרים למטרה לא ברורה, כל האימון מוקדש לכך. סטיבן עובד איתך על הזריזות שלך, על הריצה המהירה, על כוח ובעיקר על תרגילי הפלות, התחמקות וקרב יחידים וקרב רבים. אתה מחזק את חוסנך הפיזי באגרופים ובבעיטות מרשימות וגבוהות מאוד. סטיבן מאוד חזק, ואתה מזיע מאוד, גם בגלל הטמפרטורה הגבוהה של ההר. הפוקימונים שלך מתאמנים באימון משולש, קומבאסקין ולומברה מנהלים קרב אגרוף קשה, כשקומבאסקין הוא המוביל של הקרב, היותו פוקימון לוחם עוזרת לו מאוד, אך הוא מכניס את לומברה לכושר, הם מתחמקים ופוגעים אחדד בשני. טראפינץ' עומד מול אחד מפוקימוניו של סטיבן ומתאמן איתו ביחד, קרדילי לרוב לא תוקף אלא רק חוסם את טראפינץ' שמחזק את כוח ההתקפה שלו. לאחר שעה וחצי אתם כולכם עוצרים וסטיבן עובר לדבר איתך על האבטחה של המתקן. דיבורים על ביטולי אזעקות, מצלמות מעקב, נטרולים ואפילו הריגה של חיילי אקווה שיתקלו בדרכיכם ולא תהיה לכם אפשרות אחרת להיאבק בהם. סטיבן נותן לך שני בקבוקי מים, שאתה והפוקימונים שלך גומרים אותו כליל. בסוף האימון אתה מציג בפניי סטיבן את הכרזה שמצאת. סטיבן מוציא פרצוף חמוץ כשהוא מביט בכרזה. "הם מגייסים חיילים חדשים..לא תיארתי לעצמי שהם ירשו לעצמם לפנות לנוער בעייתי. זאת אחת הבעיות שלנו" סטיבן מסביר לך בקול שקול. "טוב. זה מספיק להיום. קדימה תמשיך לעיר פאלרבור, אני אודיע לך על זמן היציאה למבצע" סטיבן אומר לך ונפרד ממך בלחיצת יד. הוא יוצא מן האזור, אתה מחליף את הבגדים שלך לבגדי ההליכה הרגילים שלך, מהריח שיש לך אתה מבין שאתה חייב מקלחת ואותה תולכ להשיג רק במרכז הפוקימונים של העיר פאלרבור. אתה ממש מול הכניסה להר צ'מני, כשלפתע מביט בך ומצחקק. מה תעשה?

מאט-
    שינוי קטן..צ'ארמיליון עוד לא יודע ניב אש, הוא ילמד את זה בעתיד.

"צ׳ארמיליון! וואו אתה מדהים!" אתה קופת מאושר ורץ לעבר הפוקימון החדש שלך. גופו של צ'ארמיליון מרגיש הרבה יותר חזק, ונראה שהוא נהיה מעט שחצן יותר.. "שמור קצת להביור לאחר כך." אתה אומר לו בצחקוק וצ'ארמיליון, שרוצה להראות שהוא מוכן להכל, מתחיל לרשוף להביור לאוויר בגאווה. אתה משיב אותו לפוכדור ומחליט שזה הזמן הנכון להמשיך לעיר הבאה. אתה יוצא צפונה מהעיר מאוויל לדרך 111, ששם אתה מבחין בשתי שוטרות ג'ני
    ובפוקימונים שלהן שנראים מגששים באפם את השטח. אתה שואל אם הכל בסדר ואחת מהשוטרות ניגשת אליך בנימוס. "כל בסדר גמור, פשוט פתחתנו את הדרך למעבר אחרי שסלעים חסמו אותה, רק תיזהר בבקשה בהמשך" השוטרת ג'ני מבקשת ממך בנימוס וחוזרת לעיסוקיה. אתה מחליט לעזוב אותן ואתה ממשיך בדרכיך. לדרך 112. מצד ימין שלך הר גדול וגבוה ואילו מצד שמאל מספר בתים קטנים ומקומיים מקשטים את הנוף שלך, אתה מתקדם קדימה כשלפתע אתה מבחין במחזה מאוד לא נעים. צמד נערים צוחק שזורקים אבנים ומקלות כואבים על מסכן שמנסה להתגונן אך לא מצליח.. מצד שמאל חברו מנסה לעזור לו אך שמרים את ציפורניו וחוסם את המעבר שלו.."קקנייה!" קקניה צווח בכאב ונראה שהוא פצוע..מה תעשה?

פטריק-
    'קשר גורלי... זה מכון רוח, הייתי צריך לצפות את זה' אתה חושב על האפשרות ומשיב את אייפום שלחמה נהדר לפוכדור למנוחה. "סקורופי, צא! אני מאמין בך!" אתה קורא ומשחרר את סקורופי שמזנק בעזרת זנבה ונעמד מוכן בזירה.
    יוצא מן הפוכדור השני של פנטינה.
    "סקורופי! זנק עליו ונשוך אותו, כמו שעשית לטרטוויג של גרדניה!" אתה קורא ופנטינה מתחילה לצחקק. "מה שעבד אצל גארדיניה לא בהכרח יעבוד אצלי!" פנטינה אומרת בחיוך ומתחילה לרקוד. סקורופי מקפץ בעזרת זנבו ומתכונן לנשוך את האנטר, שמתחמק במהירות כשהוא נעזר בחשיכת הזירה ומרחף בצידו הימני. "אגרוף צל!" פנטינה קוראת וידו של האנטר מתעטפת באנרגיה שחורה הדומה לציפורן הצל של אייפום, הוא פוגע ומרחיק את סקורופי. "שני הסוגים של סקורופי לא חזקים במיוחד על סוגי רוח..אני מאוד מקווה שיש לך תוכנית טובה" פנטינה אומרת ומצחקקת. "האנטר שלי! בוא נראה להם קרב מהו. תשתמש בכדורי צל!" פנטינה אומרת ובאנטר מוציא את לשונו הגדולה ומייצר כדורי צל רבים, אשר פוגעים בסקורופי בעוצמה. מה תעשה?

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    פטריק-
    'קשר גורלי... זה מכון רוח, הייתי צריך לצפות את זה' אתה חושב על האפשרות ומשיב את אייפום שלחמה נהדר לפוכדור למנוחה. "סקורופי, צא! אני מאמין בך!" אתה קורא ומשחרר את סקורופי שמזנק בעזרת זנבה ונעמד מוכן בזירה.
    יוצא מן הפוכדור השני של פנטינה.
    "סקורופי! זנק עליו ונשוך אותו, כמו שעשית לטרטוויג של גרדניה!" אתה קורא ופנטינה מתחילה לצחקק. "מה שעבד אצל גארדיניה לא בהכרח יעבוד אצלי!" פנטינה אומרת בחיוך ומתחילה לרקוד. סקורופי מקפץ בעזרת זנבו ומתכונן לנשוך את האנטר, שמתחמק במהירות כשהוא נעזר בחשיכת הזירה ומרחף בצידו הימני. "אגרוף צל!" פנטינה קוראת וידו של האנטר מתעטפת באנרגיה שחורה הדומה לציפורן הצל של אייפום, הוא פוגע ומרחיק את סקורופי. "שני הסוגים של סקורופי לא חזקים במיוחד על סוגי רוח..אני מאוד מקווה שיש לך תוכנית טובה" פנטינה אומרת ומצחקקת. "האנטר שלי! בוא נראה להם קרב מהו. תשתמש בכדורי צל!" פנטינה אומרת ובאנטר מוציא את לשונו הגדולה ומייצר כדורי צל רבים, אשר פוגעים בסקורופי בעוצמה. מה תעשה?
    [/QUOTE]

''אוקיי סקורופי! השתמש באקדח סיכות! תדאג שהסיכוי יחליפו מסביב להאונטר ולכוד אותו כך. אחרי שהאונטר יהיה לכוד, תקפוץ עליו ותשתמש בנשיכה! אל תיתן לו להתחמק ממך! אתה רואה בחושך טוב כמעט כמוהו, תשתמש בזה! אני מאמין בך, אתה מוכשר מספיק כדי לגרום לזה לקרות! '' אומר לו. 'אני מאמין בו. אין סיכוי שהוא יפסיד להאונטר. סקורופי הוא אחד הפוקימון ים הכי מסוכנים שלי, גם אם אני לא יכול להשתמש ברעלים שלו בגלל שהאונטר פוקימון רעל'. תוך כדי שאני חושב על כך אתמול מהידע הרחב שלי ואומר לפאנטינה: '' אני לא מנסה להתחנף, אבל ההומור שלך הוא באמת ההומור הכי מוכשר שנתקלתי בו''.
    Spoiler ספוילר

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    אתה מביט בעדר בוויבראבה, וחושב לעצמיך כמה טראפינץ' קרוב להתפתחות הזאת. בינתיים אתה לוקח את הזמן לחפש אחר סטיבן, אתה נכנס לשולי יער קטן וחמים למרגלות ההר, מקום שקט ומבודד המתאים לסטיבן להימצא בו. "מצאת אותי" אתה שומע קול מאחורייך וכאינסטינקט אתה מסתובב במהירות. למרבה ההפתעה אתה מגלה את
    סטיבן שמשלב את ידיו ומחייך. "יופי. בוא נתאמן" הוא אומר בחיוך. אתה מחליף לבגדי האימון שלך שנמצאים בתיק שלך, משחרר את הפוקימונים שלך, סטיבן מחייך כשהוא רואה את קומבאסקין לומברה בצורותיהם החדשות. ואתם מתחילים להתאמן. השעה וחצי הבאות, מאוד אינטנסיביות. סטיבן מספר לך שאתם בקרוב הולכים לפרוץ למתקן שמור ל שצוות אקווה, שמה אתם צריכים לגלות על ניסוי שיבוטי שהם מייצרים למטרה לא ברורה, כל האימון מוקדש לכך. סטיבן עובד איתך על הזריזות שלך, על הריצה המהירה, על כוח ובעיקר על תרגילי הפלות, התחמקות וקרב יחידים וקרב רבים. אתה מחזק את חוסנך הפיזי באגרופים ובבעיטות מרשימות וגבוהות מאוד. סטיבן מאוד חזק, ואתה מזיע מאוד, גם בגלל הטמפרטורה הגבוהה של ההר. הפוקימונים שלך מתאמנים באימון משולש, קומבאסקין ולומברה מנהלים קרב אגרוף קשה, כשקומבאסקין הוא המוביל של הקרב, היותו פוקימון לוחם עוזרת לו מאוד, אך הוא מכניס את לומברה לכושר, הם מתחמקים ופוגעים אחדד בשני. טראפינץ' עומד מול אחד מפוקימוניו של סטיבן ומתאמן איתו ביחד, קרדילי לרוב לא תוקף אלא רק חוסם את טראפינץ' שמחזק את כוח ההתקפה שלו. לאחר שעה וחצי אתם כולכם עוצרים וסטיבן עובר לדבר איתך על האבטחה של המתקן. דיבורים על ביטולי אזעקות, מצלמות מעקב, נטרולים ואפילו הריגה של חיילי אקווה שיתקלו בדרכיכם ולא תהיה לכם אפשרות אחרת להיאבק בהם. סטיבן נותן לך שני בקבוקי מים, שאתה והפוקימונים שלך גומרים אותו כליל. בסוף האימון אתה מציג בפניי סטיבן את הכרזה שמצאת. סטיבן מוציא פרצוף חמוץ כשהוא מביט בכרזה. "הם מגייסים חיילים חדשים..לא תיארתי לעצמי שהם ירשו לעצמם לפנות לנוער בעייתי. זאת אחת הבעיות שלנו" סטיבן מסביר לך בקול שקול. "טוב. זה מספיק להיום. קדימה תמשיך לעיר פאלרבור, אני אודיע לך על זמן היציאה למבצע" סטיבן אומר לך ונפרד ממך בלחיצת יד. הוא יוצא מן האזור, אתה מחליף את הבגדים שלך לבגדי ההליכה הרגילים שלך, מהריח שיש לך אתה מבין שאתה חייב מקלחת ואותה תולכ להשיג רק במרכז הפוקימונים של העיר פאלרבור. אתה ממש מול הכניסה להר צ'מני, כשלפתע מביט בך ומצחקק. מה תעשה?
    רגע, הוא מאמן גם אותי פיזית? לא ידעתי xd אם אני כזה ג'קי צ'אן למה אני צריך פוקימונים, אני נכנס לבסיס והורג את כולם חחחחח
    ----------------------------------------------------

אני מסתכל על הגריימר/מאק לחצי דקה ומבין שאין לי זמן מיותר לבזבז. לאחר מכן אחזור לכניסה להר צ'מני ואמשיך עד שאגיע לעיר פלארבור, שם אני אקח למרכז הפוקימונים ואדאג להתקלח לפני שאתקל שוב בלילי.

4. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    במשחק הזה אתה נלחם בעצמיך, נגד פושעים, חיילים ואפילו נגד פוקימונים כשאין לך ברירה. במשחק אפילו תהרוג אנשים רעים במו ידיך, אני מופתע שרק עכשיו אתה יודע על זה חחח

אתה מביט בגרימר המצחיק שמתחיל לזוז ועושה בפניך תנועות מצחיקות עם ידיו הבוציות, אתה חושב שאין לך זמן לבזבז ואתה ממשיך כשאתה נכנס להר צ'מני. בתוך הר צ'מני אתה מבחין במספר פוקימונים אך אתה בוחר להמשיך בדרכיך. ביציאה מן הר צ'מני אתה נכנס לדרך 113, בה כל העשבים והצמחייה עטופים בחול אפור, המזכיר אפר. אתה ממשיך בדרכיך כשלפתע גדול חוסם את המעבר שלך,פותח את פיו עליך ומאיים לתקוף. ובנוסף אתה מבחין ב- המנמנם בסמוך אליך בתוך השריון שלו, מנהלים ריקוד מחול משונה ולסיום גדול ומרהיב אשר נחת ליד עץ סמוך ומנקה את הנוצות המתכתיות שלו. מה תעשה?

פטריק-
    חחח לא כל כך הבנתי מה היא אמרה שהיה מצחיק כל כך, לכן אתה בהחלט מתחנף חחחח ולא נראה לי שזה אפשרי ללכוד בעזרת אקדח סיכות פוקימונים, מה הדרפיון של פול עשה את זה או משהו?

''אוקיי סקורופי! השתמש באקדח סיכות! תדאג שהסיכוי יחליפו מסביב להאונטר ולכוד אותו כך. אחרי שהאונטר יהיה לכוד, תקפוץ עליו ותשתמש בנשיכה! אל תיתן לו להתחמק ממך! אתה רואה בחושך טוב כמעט כמוהו, תשתמש בזה! אני מאמין בך, אתה מוכשר מספיק כדי לגרום לזה לקרות! '' אתה פוקד במהירות. פנטינה מחייכת בערמומיות, אתה מעט מפחד מכך..סקורופי יורה מדוקרניו שלל חיצים לבנים בעלי עוקץ מקדימה אשר מפוצצים את כדורי הצל של האנטר ופוגעים בו בחוזקה, סקורופי מתאמץ ממש ומנסה לשחק עם החיצים, כמו שכבר קרה לך במכון השני, אתה מבין שצריך להתאמן על איך ללכוד יריבים. סקורופי מאלתר משהו ומצליח ללכוד את האנטר סביב טבעת קטנה של חיצים לבנים. סקורופי מנצל את בלבולו של האנטר ומזנק עליו בנשיכה, ניביו הקטנים של סקורופי נוגסים בהאנטר שנפגע מכך, האנטר משתמש באגרוף צל נוסף ומרחיק ממנו את סקורופי, ותופס מרחק כשהוא מרחף גבוה. ' אני לא מנסה להתחנף, אבל ההומור שלך הוא באמת ההומור הכי מוכשר שנתקלתי בו'' אתה אומר לפתע לפנטינה שמחייכת וצוחקת. "תודה לך חמוד!!" היא משיבה לך ומתחילה להסתובב במן ריקוד מוזר. "ההומור שלי בשיאו כשאני מנצחת בקרבות!" פנטינה מוסיפה ואתה אינך מבין. אתה מודד את יכולתו של סקורופי להתמודד בקרב הזה, ומבין כי מתקפות הרעל של סקורופי לא יועילו לך כאן כל כך. אתה מתנחם בכך שסקורופי הוא אחד הפוקימונים החזקים שלך, ולכן הוא בטח יצליח להסתדר למרות החיסרון. "האנטר! ליקוק!" פנטינה לפתע אומרת. האנטר נעלם בין הצללים ומופיע מול סקורופי שנבהל ונסוג אחורנית, לשונו הגדולה יוצאת החוצה ומלקקת את סקורופי שנראה מוטרד מכך מאוד! לרוע המזל גופו של סקורופי מתחיל לדשדש מצד לצד. סקורופי משותק! "קרן בלבול!" פנטינה מוסיפה במהירות והאנטר יורק כדור שחור שנספג בסקורופי, עיניו מתחילות לתעתע מצד לצד וסקורופי במצב לא טוב בכלל, גם משותק וגם מבולבל. "האנטר שלי אני חושבת שזה זמן מעולה לתקוף! אגרוף צל!" פנטינה אומרת ומניפה אגרוף גבוה לאוויר, האנטר מתרחק מסקורופי ומתחיל לטעון אגרוף צל אפל, האנטר נוסק לכיוון סקורופי מהאוויר ומתכונן לתקוף. מה תעשה?

5. blue To My Bones
    ג'יי-
    במשחק הזה אתה נלחם בעצמיך, נגד פושעים, חיילים ואפילו נגד פוקימונים כשאין לך ברירה. במשחק אפילו תהרוג אנשים רעים במו ידיך, אני מופתע שרק עכשיו אתה יודע על זה חחח
    אתה מביט בגרימר המצחיק שמתחיל לזוז ועושה בפניך תנועות מצחיקות עם ידיו הבוציות, אתה חושב שאין לך זמן לבזבז ואתה ממשיך כשאתה נכנס להר צ'מני. בתוך הר צ'מני אתה מבחין במספר פוקימונים אך אתה בוחר להמשיך בדרכיך. ביציאה מן הר צ'מני אתה נכנס לדרך 113, בה כל העשבים והצמחייה עטופים בחול אפור, המזכיר אפר. אתה ממשיך בדרכיך כשלפתע גדול חוסם את המעבר שלך,פותח את פיו עליך ומאיים לתקוף. ובנוסף אתה מבחין ב- המנמנם בסמוך אליך בתוך השריון שלו, מנהלים ריקוד מחול משונה ולסיום גדול ומרהיב אשר נחת ליד עץ סמוך ומנקה את הנוצות המתכתיות שלו. מה תעשה?
    "זה סוויפר.." אומר בחשש ואשלוף את הפוקדור של לומברה בזריזות. "לומברה, צא! תשתמש באגרוף רעם על סוויפר!" אורה ללומברה ואקווה שהמתקפה שלו תהדוף את סוויפר.

6. מנהל ראשי
    שם: אדם

מאט-
    שינוי קטן..צ'ארמיליון עוד לא יודע ניב אש, הוא ילמד את זה בעתיד.
    "צ׳ארמיליון! וואו אתה מדהים!" אתה קופת מאושר ורץ לעבר הפוקימון החדש שלך. גופו של צ'ארמיליון מרגיש הרבה יותר חזק, ונראה שהוא נהיה מעט שחצן יותר.. "שמור קצת להביור לאחר כך." אתה אומר לו בצחקוק וצ'ארמיליון, שרוצה להראות שהוא מוכן להכל, מתחיל לרשוף להביור לאוויר בגאווה. אתה משיב אותו לפוכדור ומחליט שזה הזמן הנכון להמשיך לעיר הבאה. אתה יוצא צפונה מהעיר מאוויל לדרך 111, ששם אתה מבחין בשתי שוטרות ג'ני
    ובפוקימונים שלהן שנראים מגששים באפם את השטח. אתה שואל אם הכל בסדר ואחת מהשוטרות ניגשת אליך בנימוס. "כל בסדר גמור, פשוט פתחתנו את הדרך למעבר אחרי שסלעים חסמו אותה, רק תיזהר בבקשה בהמשך" השוטרת ג'ני מבקשת ממך בנימוס וחוזרת לעיסוקיה. אתה מחליט לעזוב אותן ואתה ממשיך בדרכיך. לדרך 112. מצד ימין שלך הר גדול וגבוה ואילו מצד שמאל מספר בתים קטנים ומקומיים מקשטים את הנוף שלך, אתה מתקדם קדימה כשלפתע אתה מבחין במחזה מאוד לא נעים. צמד נערים צוחק שזורקים אבנים ומקלות כואבים על מסכן שמנסה להתגונן אך לא מצליח.. מצד שמאל חברו מנסה לעזור לו אך שמרים את ציפורניו וחוסם את המעבר שלו.."קקנייה!" קקניה צווח בכאב ונראה שהוא פצוע..מה תעשה?
    לא בטוח לגבי השמות שלהם אחי.תשתדל גם לציין את שמם.
    ~
    "אלקטריק צא!" אני ממהר לשחרר את אלקטריק מהפוקדור. "הזתמש במתקפה מהירה וניצוץ בו זמנית כדי להתנגש בגירית בכל הכח!" אשתמש באךמנט ההפתעה.
    "מה אתם חושבים שאתם עושים?" אשאל בכעס.

7. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי sharpedo צפה בהודעה
    [b]

פטריק-
    חחח לא כל כך הבנתי מה היא אמרה שהיה מצחיק כל כך, לכן אתה בהחלט מתחנף חחחח ולא נראה לי שזה אפשרי ללכוד בעזרת אקדח סיכות פוקימונים, מה הדרפיון של פול עשה את זה או משהו?

''אוקיי סקורופי! השתמש באקדח סיכות! תדאג שהסיכוי יחליפו מסביב להאונטר ולכוד אותו כך. אחרי שהאונטר יהיה לכוד, תקפוץ עליו ותשתמש בנשיכה! אל תיתן לו להתחמק ממך! אתה רואה בחושך טוב כמעט כמוהו, תשתמש בזה! אני מאמין בך, אתה מוכשר מספיק כדי לגרום לזה לקרות! '' אתה פוקד במהירות. פנטינה מחייכת בערמומיות, אתה מעט מפחד מכך..סקורופי יורה מדוקרניו שלל חיצים לבנים בעלי עוקץ מקדימה אשר מפוצצים את כדורי הצל של האנטר ופוגעים בו בחוזקה, סקורופי מתאמץ ממש ומנסה לשחק עם החיצים, כמו שכבר קרה לך במכון השני, אתה מבין שצריך להתאמן על איך ללכוד יריבים. סקורופי מאלתר משהו ומצליח ללכוד את האנטר סביב טבעת קטנה של חיצים לבנים. סקורופי מנצל את בלבולו של האנטר ומזנק עליו בנשיכה, ניביו הקטנים של סקורופי נוגסים בהאנטר שנפגע מכך, האנטר משתמש באגרוף צל נוסף ומרחיק ממנו את סקורופי, ותופס מרחק כשהוא מרחף גבוה. ' אני לא מנסה להתחנף, אבל ההומור שלך הוא באמת ההומור הכי מוכשר שנתקלתי בו'' אתה אומר לפתע לפנטינה שמחייכת וצוחקת. "תודה לך חמוד!!" היא משיבה לך ומתחילה להסתובב במן ריקוד מוזר. "ההומור שלי בשיאו כשאני מנצחת בקרבות!" פנטינה מוסיפה ואתה אינך מבין. אתה מודד את יכולתו של סקורופי להתמודד בקרב הזה, ומבין כי מתקפות הרעל של סקורופי לא יועילו לך כאן כל כך. אתה מתנחם בכך שסקורופי הוא אחד הפוקימונים החזקים שלך, ולכן הוא בטח יצליח להסתדר למרות החיסרון. "האנטר! ליקוק!" פנטינה לפתע אומרת. האנטר נעלם בין הצללים ומופיע מול סקורופי שנבהל ונסוג אחורנית, לשונו הגדולה יוצאת החוצה ומלקקת את סקורופי שנראה מוטרד מכך מאוד! לרוע המזל גופו של סקורופי מתחיל לדשדש מצד לצד. סקורופי משותק! "קרן בלבול!" פנטינה מוסיפה במהירות והאנטר יורק כדור שחור שנספג בסקורופי, עיניו מתחילות לתעתע מצד לצד וסקורופי במצב לא טוב בכלל, גם משותק וגם מבולבל. "האנטר שלי אני חושבת שזה זמן מעולה לתקוף! אגרוף צל!" פנטינה אומרת ומניפה אגרוף גבוה לאוויר, האנטר מתרחק מסקורופי ומתחיל לטעון אגרוף צל אפל, האנטר נוסק לכיוון סקורופי מהאוויר ומתכונן לתקוף. מה תעשה?
    נראה לי קקניה של ג'יימס
    ובכל מקרה
    התכוונתי האונטר והתיקון אוטומטי בטלפון שינה לי להומור xd
    ד"א
    זה זמן טוב לעזור לסקורופי להתפתח
    אני לא אחפש את ההודעה המדויקת אבל אמרת משהו על סקורופי מתפתח סביב מכון שלישי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סקורופי אני מאמין בך! תזנק לאוויר ותנשוך לו את האגרוף! תנסה לנשוך אותו בעוצמה הכי חזקה שאתה יכול, שהוא יזכור את הנשיכה הזאת לעוד הרבה מאוד זמן! אני מאמין בך סקורופי, אתה הפוקימון הכי מסוכן שלי כרגע!" אומר לו. 'אמנם לאקסיו, גרוטל ואיפום חזקים, אך הזריזות והקטלניות של סקורופי הופכים אותו להכי מסוכן שלי, לפחות כרגע' אחשוב. 'אתה חייב להצליח. אתה חייב' אומר לו.
    Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1502498]גרייס-
    את משבחת את פאנפי שנתן את כולו בקרב הזה ומשיבה אותו לפוכדור למנוחה ארוכה. את מחייכת חיוך מתרגש מעט כשאת מבקשת מקווילבה להיכנס לקרב.
    "קווליבה! מסך עשן ואז גלגול אש-הכי חזק שאתה יכול" את מיד פוקדת על קווילבה שנראה נרגש להילחם. בתוך תוכך את מצטערת על כך שאת נלחמת איתו פחות, ושזה צריך להשתנות. קווילבה המאומן יורה מסך עשן ומערפל את כל הזירה. "האני תעלי לאוויר!" וויטני מיד אומרת וג'יגליפאף שלה מתחילה לכנס לתוכה אוויר, ואט אט היא עולה לאוויר כבלון גדול מאוד. קווילבה, שמבחין בהאני העולה מתחלי להתגלגל בגלגל להבה ולעקוב אחריה, ופוגע בה בחוזקה. האני נופלת על הקרקע ומתגלגלת מעט עד שמצליחה להתייצב. "האני תכתרי אותו בכדורי צל!" וויטני קוראת מיד וג'יליפאף משגרת כדורי צל שמעלים אפר סביב קווילבה, אחד הכדורים מצליח לפגוע בו ולהעיף אותו אחורנית. "מכת ברק!" וויטני קוראת ואילו האני מתחילה להתכווץ ופתאום קרן ברקים חזקים יוצאים ממנה, משתגרים לכיוון קווילבה שמחכה להוראותייך. מה תעשי?
    [RIGHT][COLOR=#333333]

"תתחמק! תנצל את גלגל האש שלך כדי לברוח מהר יותר, ואם אתה יכול גם תפגע בו. אחרי זה תשתמש בלהביור ככה שהגובה שלו לא ישנה" הורה לו במהירות.
    *סורי על התגובה הקצרה, מתה לישון*
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חחח בקטנה הכל בסדר, תגידי את מי את אוהבת יותר? לאנס או וונסה?

"תתחמק! תנצל את גלגל האש שלך כדי לברוח מהר יותר, ואם אתה יכול גם תפגע בו. אחרי זה תשתמש בלהביור ככה שהגובה שלו לא ישנה" את פוקדת במהירות על קווילבה. מכת הברק מתקדמת במהירות, לכן לקווילבה לא היה זמן לטעון אש ולברוח, לכן קווילבה השתמש במתקפה מהירה כדי לחמוק הצידה במהירות. קווילבה מנצל את ההתחמקות ומתחיל להתגלגל בגלגל להבה ולהתקרב לג'יגליפאף שאינה מצליחה להתחמק ונפגעת ממנו ישירות. קווילבה יורה להביור חם ולוהט והאני מתחילה לרחף כבלון ולהתחמק ממנו. "הטריק שלנו..שירה!" וויטני קוראת והאני מתחילה להוציא אוויר ומשגרת את עצמה באופן מודע מאחוריי קווילבה, כשהיא מתחילה לשיר. "ג'יי גא ליליפאף ג'יגאליי ליייפאףףף" קווילבה נהיה רדום, עיניו נעצמות והוא נוחת על הקרקע ונרדם לחלוטין. האני מנצלת את הירדמותו של קווילבה ומתחילה להשתמש בסטירה כפולה עליו, גורמת לקווילבה נזק. לאחר מכן האני מתרחקת מעט ומשגרת מכת ברק נוספת, שעושה את דרכה לעבר קווילבה המנמנם, שעדיין נמצא תחת השפעת השינה. מה תעשי?

ג'יי-
    "זה סוויפר.." אתה ממלמל במעט חשש. אתה משחרר את לומברה שטען אגרוף רעם חשמלי שעושה את דרכו לעבר סוויפר שמזדחל מתחת ללומברה במיומנות ומעיף אותו לאוויר בעזרת זנב רעל עוצמתי. לומברה נוחת על הקרקע ונעמד שוב. אתה מבין שהסוויפר הזה מאוד חזק. "סוויפר!" סוויפר קורא ויורה על לומברה גוש של חומצה סגולה. לומברה נפגע מהחומצה ונסוג אחורנית עוד יותר. פיו של סוויפר נפער כשהוא מזיז את גופו השרירי והארוך במטרה לנשוך את לומברה! אתה מבחין שהספינדות לידך בורחות מהמקום. מה תעשה?

מאט-
    "אלקטריק צא!" אתה קורא במהירות. "מה אתם חושבים שאתם עושים?" אתה מוסיף בכעס כששני הנערים נראים מלגלגים עליך. אלקטריק מנסה לאלתר סוג של מתקפת התנגשות מהירה בליינון שקופץ לאויר ומתחמק, ליינון מיד תוקף את אלקטריק בשריטות כפולות שמכאיבות לו. אלקטריק מתנער מציפורניו החדות של ליינון וקופץ הצידה, "טיפש! אתה לא תפריע למבחן הקבלה שלנו!" אחד הנערים צועק עליך בקול קולני במיוחד ומשחרר פוקימון נוסף
    שלאחר סריקה מהירה בפוקידע אתה מבין שקוראים לו מנטיאנה. מנטיאנה רץ ונעמד מול אלקטריק, ומתחיל לרשוף עליו בשיניים חשופות. אלקטריק נובח על הפוקימון ומנסה להשתוות אליו. ליינון מנצל את כך שתשומת ליבו של אלקטריק הוסחה ותוקף אותו במתקפה מהירה, שדוחקת אותו לאחור וגורמת לו לנזק. קקנייה שוכב על הקרקע בכאב, ואילו בלטוי מפחד להיכנס לקרב, הוא מקווה שתצליח לנצח את שני הפוקימונים האלו לבד..מה תעשה?

פטריק-
    חחחח סקורופי לא הולך להתפתח בזמן הקרוב. נכון אמרתי שאחרי המכון השלישי תהיה התפתחות אבל מי אמר שהתכוונתי אליו?

"סקורופי אני מאמין בך! תזנק לאוויר ותנשוך לו את האגרוף! תנסה לנשוך אותו בעוצמה הכי חזקה שאתה יכול, שהוא יזכור את הנשיכה הזאת לעוד הרבה מאוד זמן! אני מאמין בך סקורופי, אתה הפוקימון הכי מסוכן שלי כרגע!" אתה אומר בחשש ומקווה כי סקורופי יצליח לצאת מן הצרה. אתה יודע שסקורופי שלך הוא מאוד חזק, ואתה מאמין שעם הכוח שלו הוא יצליח לצאת מהחיסרון שנכנס אליו..סקורופי מתאמץ מאוד וקופץ לאוויר, פותח את פיו ומתכונן לנשוך את האנטר, אך לרוע המזל השיתוק משפיע ומה שגורם לסקורופי להיפגע מן המכה, סקורופי נוחת על הקרקע במצב קשה מאוד, אך הוא אינו מוותר, הוא מתמרן בקרקע ומצליח לנשוך את האנטר ולגרום לו נזק. "האנטר! זה הזמן להשתמש בטריק שלך. קללה!" פנטינה מכריזה בעוז וגופו של האנטר מפזר אנרגיה סגולה מסביבו, שנספגת אצל סקורופי. האנטר נראה נפגע ממנה מאוד, ואילו סקורופי נראה מתקשה גם..הקללה חזקה מאוד, והיא מעלפת את שני הפוקימונים. "או או..שני הפוקימונים הראשונים שלנו התעלפו! לכל אחד יש פוקימון אחד..במי תבחר?" פנטינה שואלת אותך בקול ערמומי ומשיבה את האנטר לפוכדור, מחכה שתשחרר את הפוקימון האחרון שלך לקרב הזה. מה תעשה?

10. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    [B]
    פטריק-
    חחחח סקורופי לא הולך להתפתח בזמן הקרוב. נכון אמרתי שאחרי המכון השלישי תהיה התפתחות אבל מי אמר שהתכוונתי אליו?

"סקורופי אני מאמין בך! תזנק לאוויר ותנשוך לו את האגרוף! תנסה לנשוך אותו בעוצמה הכי חזקה שאתה יכול, שהוא יזכור את הנשיכה הזאת לעוד הרבה מאוד זמן! אני מאמין בך סקורופי, אתה הפוקימון הכי מסוכן שלי כרגע!" אתה אומר בחשש ומקווה כי סקורופי יצליח לצאת מן הצרה. אתה יודע שסקורופי שלך הוא מאוד חזק, ואתה מאמין שעם הכוח שלו הוא יצליח לצאת מהחיסרון שנכנס אליו..סקורופי מתאמץ מאוד וקופץ לאוויר, פותח את פיו ומתכונן לנשוך את האנטר, אך לרוע המזל השיתוק משפיע ומה שגורם לסקורופי להיפגע מן המכה, סקורופי נוחת על הקרקע במצב קשה מאוד, אך הוא אינו מוותר, הוא מתמרן בקרקע ומצליח לנשוך את האנטר ולגרום לו נזק. "האנטר! זה הזמן להשתמש בטריק שלך. קללה!" פנטינה מכריזה בעוז וגופו של האנטר מפזר אנרגיה סגולה מסביבו, שנספגת אצל סקורופי. האנטר נראה נפגע ממנה מאוד, ואילו סקורופי נראה מתקשה גם..הקללה חזקה מאוד, והיא מעלפת את שני הפוקימונים. "או או..שני הפוקימונים הראשונים שלנו התעלפו! לכל אחד יש פוקימון אחד..במי תבחר?" פנטינה שואלת אותך בקול ערמומי ומשיבה את האנטר לפוכדור, מחכה שתשחרר את הפוקימון האחרון שלך לקרב הזה. מה תעשה?
    'הגיע הזמן' אחשוב. "לאקסיו, צא!" אומר לו. "חכה שהיא תוציא את הפוקימון שלה והשתמש בנשיכה!" אורה לו. 'רק עוד קצת' אחשוב. 'אני רק צריך לראות מי הפוקימון'.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    פטריק-
    אה יודע שלוקסיו יודע גם זנב ברזל נכון?

אתה משחרר את לוקסיו שנעמד על זירת הקרב מוכן ומזומן. גופו החתולי והגדול מרשים מאוד את פנטינה. "וואו! לוקסיו! הוא כל כך יפה וצעיר" פנטינה מתמוגגת מהמראה היפה של לוקסיו, כשהיא משחררת את הפוקימון השלישי והאחרון שלה "דריייבפלים.." הפוקימון לוחש כשהוא מרחף. לוקסיו מקשיב לך ורץ במהירות לעבר הפוקימון ונושך אותו בחוזקה. "אויי לא דריבפלים שלי!" פנטינה קוראת בקו לחוץ ומבקשת מדריפבלים לנער ממנו את לוקסיו, שכעבור כמה סיבובים וסחרורים מצליח. "דריפבלים כדור צל!" פנטינה אומרת ודריבפלים טוען כדור צל גדול ואפל שעושה את דרכו לעבר לוקסיו שמחכה להוראותייך. מה תעשה?

12. היזהרו מחיקויים!
    פטריק-
    אה יודע שלוקסיו יודע גם זנב ברזל נכון?

אתה משחרר את לוקסיו שנעמד על זירת הקרב מוכן ומזומן. גופו החתולי והגדול מרשים מאוד את פנטינה. "וואו! לוקסיו! הוא כל כך יפה וצעיר" פנטינה מתמוגגת מהמראה היפה של לוקסיו, כשהיא משחררת את הפוקימון השלישי והאחרון שלה "דריייבפלים.." הפוקימון לוחש כשהוא מרחף. לוקסיו מקשיב לך ורץ במהירות לעבר הפוקימון ונושך אותו בחוזקה. "אויי לא דריבפלים שלי!" פנטינה קוראת בקו לחוץ ומבקשת מדריפבלים לנער ממנו את לוקסיו, שכעבור כמה סיבובים וסחרורים מצליח. "דריפבלים כדור צל!" פנטינה אומרת ודריבפלים טוען כדור צל גדול ואפל שעושה את דרכו לעבר לוקסיו שמחכה להוראותייך. מה תעשה?
    חכה....
    ~~~~~
    "לאקסיו, תתחמק בקפיצה!" אורה לו. לאחר מכן אומר לו בפחות רעש:"חכה שהנרות יאירו באור הכי חלש שלהם, ואז השתמש במכת הברק הכי עוצמתית שלך. תאיר את הזירה כמו שמי היום וסנוור את דריפבלים, ואז תתקיף אותו עם זנב ברזל, ולאחריו תנשוך אותו בחוזקה ונער אותו. אל תשחרר עד שהוא לא מתעלף". 'אין סיכוי שזה לא יצליח' אחשוב. 'פוקימוני רוח רגילים לחיות בצללים ובחושך, והאור מפריע להם, במיוחד אם הוא מגיע בפתאומיות מתוך חושך כמעט מוחלט' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    ג'יי-
    "זה סוויפר.." אתה ממלמל במעט חשש. אתה משחרר את לומברה שטען אגרוף רעם חשמלי שעושה את דרכו לעבר סוויפר שמזדחל מתחת ללומברה במיומנות ומעיף אותו לאוויר בעזרת זנב רעל עוצמתי. לומברה נוחת על הקרקע ונעמד שוב. אתה מבין שהסוויפר הזה מאוד חזק. "סוויפר!" סוויפר קורא ויורה על לומברה גוש של חומצה סגולה. לומברה נפגע מהחומצה ונסוג אחורנית עוד יותר. פיו של סוויפר נפער כשהוא מזיז את גופו השרירי והארוך במטרה לנשוך את לומברה! אתה מבחין שהספינדות לידך בורחות מהמקום. מה תעשה?
    "לומברה, ערפל עכשיו!" אקרא בקול רם. "מהר, קליע זרעים ואז אגרוף שאיבה!" אורה ללומברה בתקווה שזה יהיה מספיק להבסת סוויפר. "הסוויפר הזה... הוא חזק מהרגיל." אתהה לעצמי.

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1502535][COLOR=#0000cd]גרייס-
    חחח בקטנה הכל בסדר, תגידי את מי את אוהבת יותר? לאנס או וונסה?

[RIGHT]"תתחמק! תנצל את גלגל האש שלך כדי לברוח מהר יותר, ואם אתה יכול גם תפגע בו. אחרי זה תשתמש בלהביור ככה שהגובה שלו לא ישנה" את פוקדת במהירות על קווילבה. מכת הברק מתקדמת במהירות, לכן לקווילבה לא היה זמן לטעון אש ולברוח, לכן קווילבה השתמש במתקפה מהירה כדי לחמוק הצידה במהירות. קווילבה מנצל את ההתחמקות ומתחיל להתגלגל בגלגל להבה ולהתקרב לג'יגליפאף שאינה מצליחה להתחמק ונפגעת ממנו ישירות. קווילבה יורה להביור חם ולוהט והאני מתחילה לרחף כבלון ולהתחמק ממנו. "הטריק שלנו..שירה!" וויטני קוראת והאני מתחילה להוציא אוויר ומשגרת את עצמה באופן מודע מאחוריי קווילבה, כשהיא מתחילה לשיר. "ג'יי גא ליליפאף ג'יגאליי ליייפאףףף" קווילבה נהיה רדום, עיניו נעצמות והוא נוחת על הקרקע ונרדם לחלוטין. האני מנצלת את הירדמותו של קווילבה ומתחילה להשתמש בסטירה כפולה עליו, גורמת לקווילבה נזק. לאחר מכן האני מתרחקת מעט ומשגרת מכת ברק נוספת, שעושה את דרכה לעבר קווילבה המנמנם, שעדיין נמצא תחת השפעת השינה. מה תעשי?

אממ וונסה נראהלי.
    ~~
    "קווליבה תתעורר! בבקשה!" אצעק הכי חזק שאוכל בניסיון להעיר אותו. "אני סומכת עלייך! תתעורר ותתחמק הכי מהר שאתה יכול! המכה הזאת תפגע בך אם לא תקום עכשיו" אצעק לו ואביט במתח במכת הברק הנעה לעברו. אם הוא לא יתעורר בזמן אעצום עיניים לרגע שמכת הברק תפגע בו, מפחדת לראות כמה הוא ייפגע מהמכה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

דרו-

אתה מהנהן בראשך במהירות ומבצע את מה שניקולס אומר לך. המוטציה צווחת, דריפבלים מנסה לעצור את תנועותיה בעל חושי, הוא מצליח למספיק זמן כדי שתוכל לצאת מהחדר, אתה ניגש החוצה עם הפוכדורים, בעוד שפיצוץ ענקי נשמע מתוך החדר, אתה מציץ החוצה ורואה את המוטציה אוגרת אש ירוקה וגועשת בפיה ומשגרת אותה על כל המעבדה, ממש הורסת אותה..אתה לא מבחין בניקולס, אתה חרד מאוד לשלומו אך אתה מבין שאין זמן. לרוע מזלך אזעקה נשמעת בכל המסדרון, ואתה יודע שאין לך הרבה זמן בכלל..אתה מפחד שיגיעו חיילי פלזמה נוספים, אבל אף אחד לא בא, לפחות לא עכשיו. אתה מבין שרוב החיילים נמצאים עדיין בחדר האוכל, ובחירת הזמן של ניקולס לבצע את החדירה למתקן האבטחה הייתה נכונה. הדלת נעולה, אתה לא מצליח לשבור אותה. אתה משחרר את דיווט ששורט בלי הפסקה את הדלת עם הצדפים שלו, הצירים נשברים והדלת נפתחת. בתוך החדר יש אור, אתה רץ פנימה, רואה מספר אנשים ערים מביטים בך בחרדה..כאילו אתה מלאך המוות. אתה נכנס פנימה כשלפתע המון אנשים מתנפל עליך, משכיב אותך לרצפה ואפילו מכים אותך. "תפסנו אותו! הצלחנו!" אחד השבויים אומר. "תהרגו אותו!" צועקת אחת אחרת, "לא! תשמרו אותו כקלף מיקוח!"-"נראה לך שבאמת יהיה אכפת להם מחייל אחד שלהם?" שבוי אחד משיב לשני. דיווט אינו יכול לעזור לך, כנראה גם התנפלו עליו, עד שלפתע שבוי אחד, שמצליח לעמוד בקושי על רגליו, "צועק בקולי קולות. "תפסיקו!!!!!!! עכשיו!!!!!!" השבויים ברגע מביטים בו, לא מבינים. "אתה משוגע? אתה מגן עליו?! הוא בא להרוג את כולנו!" משיב לו אחד השבויים, אתה מרים את ראשך שנחבט ברצפה מספר פעמים, מנסה לזהות את הבן אדם ואתה חש תודה..זה אותו הבן אדם מחדר האוכל, במדי הקראטה, שהכו אותו בתורות. "אני מזהה את החייל..הוא השאיר לי פתק שהוא יציל אותנו. אל תעשו לו כלום" השבוי משיב, אתה מבחין שפניו מלאות פצעים וחתכים, בידיו סימנים כחולים. קולות ותהיות של אנשים נשמעים ברחבי החדר. "אתה מאמין..לו? הוא שקרן!". אתה מזדקף מהר, שבוי אחד כמעט נותן לך אגרוף, כשאתה מרים את ידיך, ועונה להם. "הוא צודק..אני כאן בשבילכם. בבקשה" הקול שלך עוצר את כולם, אתה מוציא את הפוקימונים של ניקולס, שלושה פוכדורים שמשחררים "הם ישחררו אתכם..אל תדאגו" אתה אומר להם, השבויים קמים כולם, ואתה לפתע מבחין..בלולה! נראה שלא הרביצו לה, אך עיניה אדומות מבכי רב. אתה שומע קולות רגליים מחוץ למסדרון, ומתחנן כלפי הפוקימונים של ניקולס שיעשו משהו. "קסאאטוווו" אחד מהם אומר, יש שמונה שבויים בחדר,איתך זה תשעה. אתה משיב את דיווט לפוכדור, שנראה שגם הוא קיבל מעט מכות, כל קסאטו נצמד לשלושה אנשים,עד שאור כחול שוטף את גופם של הקסאטווים, ולאט לאט שוטף גם את קולם של האנשים. צעקות נשמעות מבחוץ.. "מי לעזאזל עשה את זה?!?!?!?!" קול מפחיד צועק בקולי קולות. אתה מתחנן שהכל ייגמר..עד שלפתע אתה נעלם מהמקום. אתה מרגיש מוזר. כאילו אתה נע בזמן כשלפתע אתה עומד במדבר. הכל חשוך, ומצד ימין עומד מרכז הפוקימונים הגדול, אתה נושם לרווחה, אבן ענקית ירדה לך מהלב. אתה פאקינג הצלחת! האנשים מתחילים לבכות מאושר כשהם רצים לכיוון מרכז הפוקימונים, הקסאטווים נשארים לידך ונעלמים שוב איתך. הפעם אתם בנקודה מעט יותר רחוקה ממרכז הפוקימונים, שצבוע כעת באורות כחולים ואדומים של סירנות משטרה. אחד הקסאטווים משיב לך את הבגדים והציוד שלך, מסמן לך להתלבש. אתה עושה זאת. אתה מוריד את כל הבגדים עד שאתה עומד מול הקסאטויים בתחתונים. מתגעגע ללבוש שלך כפי שלא דמיינת שיקרה, אתה מתחיל לשים את הבגדים, הציוד, התיק והכל עליך, אחד הקסאטויים מרים בעל חושי את הבגדים והפנקס של ג'סלי, אך את זה אתה מבקש לשמור לעצמיך. החיישנים שניקולס הצמיד לך לאוזן ולצוואר מרחפים גם בהשפעת הקסטואיים. "קסאטו" אחד מהם אומר והם פתאום נעלמים מהמקום. אתה מנסה להבין איך זה קרה..ואז אתה נזכר שקסאטויים יכולים להשתמש במתקפה שנקראת טלפורט (teleprot) המאפשרת להשתגר ממקום למקום. אתה מתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים.. הוא נמצא במרחק של כ-30 מטר ממך. מעכל הכל. חושך הלילה מקיף אותך. ראית היום מראות קשים מאוד, הרגת בן אדם..כל כך הרבה קרה בשלוש השעות שלא הייתה פה. אתה מבין שאנשים שקרובים אליך נמצאים על הכוונת, ואתה רק מבין כמה חזק צוות פלזמה. אתה מנסה לחשוב מה קורה עם ניקולס. האם הוא בסדר? בפעם האחרונה שראית אותו הוא היה במעבדה שהתפוצצה לחלוטין. אתה נכנס למרכז הפוקימונים. שם אתה רואה שוטרים רבים מחלקים ציוד, תיקים וכסף גנובים לאנשים שעומדים בתור, האחיות ג'וי ואודינואים רבות מתרוצצים בין האנשים ומחלקים תרופות, תחבושות ועוזרים למי שמבקש. אתה הולך למרכז הלובי, מצד שמאל אתה רואה מחזה חמוד מאוד.. ואת ישנים ונשענים על הקיר, לכולם צמידי זיהוי. וולבי מכורבלת סביב האחים שלה, סרבין מאפשרת למיאנפו לשים עליה ראש, ואילו לארבסטה מרכך את ראשם של צמד הראפלטים בעזרת גופו העטוף משי. הם נשארו ערים אך נרדמו..לולה מקבלת טיפול רפואי מאחות ג'וי, וניגשת לפוקימונים שלה, תחילה סרבין פותחת עין ומפהקת, כשעיניה מבחינות במאמנת שלה היא קופצת במקום. "סר סרבין?!?!" היא צועקת ומעירה את כל החבורה. "מיאנפו!!!". "לארבסטה!!" שני הפוקימונים האחרים שלה קוראים בקולי קולות וקופצים עליה. לולה כורעת את רגליה על הרצפה ומחבקת את כולם באושר, מתחילה לבכות. אתה מחייך ודמעה נוזלת מעיניך. אתה יודע שאילולא אתה ללולה היה צפוי שבי קשה ושובר נפשית בדומה למה שליסה עברה..ואתה איחדת את הפוקימונים שלך. ניקולס עזר לך, אבל אתה מרשה לעצמיך לקחת מעט קרדיט. אחיה הפעלתן של ראפלט קופץ על לולה גם, ואילו לולה מחבקת אותו בטירוף. וולבי היא הראשונה שמבחינה בך. לראשונה, מהרגע הראשון שראית אותה נאבקת בארבוק ובשני האקנסים, אתה רואה חיוך אמיתי ממנה, כשהיא רצה על שתי רגליה וקופצת עליך. "וול וולבי!" היא מצייצת, נראה שהיא באמת התגעגעה אליך ושמחה לראות אותך. ולולה והפוקימונים שלך רואים אותך גם, ורצים אליך לחבק אותך. "דרו..אני לא מאמינה שהצילו אותי..זה פשוט עצום. מישהו בא להציל אותנו..זה היה מדהים.." היא ממלמלת באושר ומחבקת אותך חזק. הפוקימונים של לולה מחייכים אליך בגאון, אתה מבין שהם כעת סומכים עליה ברמה שלא ראית פוקימון שהוא לא שלך סומך עליך. קיימת את ההבטחה שהבטחת להם, השבת להם את היקר להם מכל, ונראה שהם יזכרו את זה לעד.. לולה בוכה אך היא מתעלפת! כנראה היא כל כך עייפה.. הפוקימונים שלה תופסים אותה ולוקחים אותה לאחות ג'וי. אתה נשאר ביחד עם וולבי ואחיה הראפלט השני והעצלן יותר, שגם נראה כי מעריך מאוד את מה שעשית, אחיהם הפעלתן נמצא עם הפוקימונים של לולה שנראים מתקשים להשכיר לה חדר. אין כל חדש מניקולס, אך השעה עכשיו כבר עוד מעט שתיים עשרה בלילה, וולבי ואחיה עייפים מאוד ואתה מותש בטירוף..אולי עדיף שתלך לישון. הצלת הרבה נפשות ליום אחד. זה מגיע לך. מה תעשה?
    'וואוו... איזה טירוף, העיקר שעברנו אתזה בשלום' אומר ואביט בלולה ובפוקימונים שלה בחיוך קטנטן.
    אקח את כולם לחדרי, אפתח שם את ארון הבגדים ואסדר את הגוזלים על כרית שאניח על אחת המדפים ואתן להם לישון שם כמו קן. לפוקימונים שלי אניח לנוח בפוקדורים שלהם ועל מדף אחר אניח את הבגדים שלי והציוד שלי. אלך לצחצח שיניים ולהתקלח, לחשוב על כל מה שעברתי ב-24 שעות האלה. זה היה מעניין, מאתגר, מורט עצבים להיטים ומלא אדרנלין "במילה אחת מתיש" אמלמל לעצמי באנחה גדולה על אידי המים של המקלחת החמימה. אתנקה היטב ואשכב על המיטה מלא מחשבות שמפריעות להירדם, רובם בעיקר על הניסוי המטורף, על צוות פלאסמה הפסיכופט וכמובן איך לא? על ניקולס. 'ומה עלה בגורלו? ומה יהיה הלאה אם לא שרד? איך אמשיך עכשיו ללא הדרכתו? מה יהיה עליי לעשות? ומי יתן לי את התשובות שלי אם לא הוא?' כל אלה יטריפו לי את המוח. עד שארדם ואקום אל יום חדש, לא אשלח לו הודעה כדי לא לסכן את זהותי, כעת זה הרבה יותר מסוכן.

מקס-
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה שוקל את העניין עט ומחליט כן ללכת עם דילן, אתה הריי סה"כ נער. ואתה יכול להרשות לעצמך זאת. אתם יוצאים מן המרכז ויוצאים להסתובב בעיר, היא עיר מאוד קטנה ולכן לא הומת אדם כמו סרוליין שבה היית. בריזה נעימה מן הים מרעננת אתכם ואתם מסתובבים בין מעט האנשים.
    מתחולל קרב רחוב של זוגות בין שני תאומים שמכסחים צמד אחר צמד פעמיים ברציפות... ומעט אנשים סביב להסתכל, הם מאוד מתרברבים על כך "אין מי שיכול לנצח אותנו, האמיצים שיעזו ויצליח יקבל מאיתנו אבן אש!"
    ישנו איזור המגדלור והחוף, אומנם אלו שעות ערב אך אולי תוכלו למצוא שם דבר מה.
    וישנה החנות בה תוכלו לקנות דבר מה להמשך. אך היא תכף נסגרת, ישנו גם שדא מזרחית לעיר, לכיוון גשר הטיילת הענקי לאורך החוף!
    מה תעשה?

.

עמוד 57 מתוך 72 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •