Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 72 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 1073
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם

מאט-
    "אלקטריק צא!" אתה קורא במהירות. "מה אתם חושבים שאתם עושים?" אתה מוסיף בכעס כששני הנערים נראים מלגלגים עליך. אלקטריק מנסה לאלתר סוג של מתקפת התנגשות מהירה בליינון שקופץ לאויר ומתחמק, ליינון מיד תוקף את אלקטריק בשריטות כפולות שמכאיבות לו. אלקטריק מתנער מציפורניו החדות של ליינון וקופץ הצידה, "טיפש! אתה לא תפריע למבחן הקבלה שלנו!" אחד הנערים צועק עליך בקול קולני במיוחד ומשחרר פוקימון נוסף
    שלאחר סריקה מהירה בפוקידע אתה מבין שקוראים לו מנטיאנה. מנטיאנה רץ ונעמד מול אלקטריק, ומתחיל לרשוף עליו בשיניים חשופות. אלקטריק נובח על הפוקימון ומנסה להשתוות אליו. ליינון מנצל את כך שתשומת ליבו של אלקטריק הוסחה ותוקף אותו במתקפה מהירה, שדוחקת אותו לאחור וגורמת לו לנזק. קקנייה שוכב על הקרקע בכאב, ואילו בלטוי מפחד להיכנס לקרב, הוא מקווה שתצליח לנצח את שני הפוקימונים האלו לבד..מה תעשה?
    "אני לא רק שהולך להפריע, אני הולך לעצור אותכם. לאיש אסור לנהוג כך לפוקימונים!" אני מתמחא בזעם ומוציא את הפוקדור של מאצ׳וק! "צא ותקוף את מנטיאנה בבעיטה נמוכה ואז תפוס אותו לזריקה ססמית! אלקטריק מתקפה מהירה ואז תנעל על ליינון בניב חשמלי!"

2. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חחח שכחת להגיד לו לתקוף

"קווליבה תתעורר! בבקשה!" את צועקת בחרדה לגורל הקרב ולקווילבה עצמו, את מאמצת את הגרון שלך אך זה לא הולך, קווילבה נשאר רדום וישנוני לנוכח מתקפת השירה של האני. "אני סומכת עלייך! תתעורר ותתחמק הכי מהר שאתה יכול! המכה הזאת תפגע בך אם לא תקום עכשיו" את מוסיפה אך לשווא. מכת הברק של האני פוגעת בקווילבה בחוזקה. שנשאר רדום. אך את בטוחה שהוא נפגע. "האני שלי. הגיע הזמן לסיים את הקרב!" וויטני אומרת ופוקדת על האני להשתמש בכדור צל. האני נעמדת על הקרקע ומניפה את זוג ידיה קדימה, שתי ידיה הקטנות יוצרות כדור סגול ושחור אשר נשלח לעבר קווילבה. הכדור מוסיף להתקרב כשלפתע קווילבה פוקח את עיניו. קופץ ומתחמק במתקפה מהירה הצידה, להבות כחולות יוצאות מראשו ומגבו התחתון וקווילבה פותח את פיו ומשגר להביור עם אש כחולה ואימתנית שפוגעת בהאני ומעלפת אותה לחלוטין. וויטני מופתעת למראה האש הכחולה, "קווילבה עם אש כחולה? זו הפעם הראשונה שאני אי פעם רואה דבר שכזה" וויטני אפילו משפשפת את עיניה כשהיא משיבה את ג'יגליפאף לפוכדור שלה. "אז הנה הפוקימון האחרון שלי..אני בטוחה שהיא תהיה אתגר הולם לקווילבה המותש שלך!" וויטני קוראת בחיוך וזורקת פוכדור לאוויר, מול קווילבה עומדת פרה ורודה בעלת 4 פטמות בבטנה, "מילטאנק!" הפוקימון קורא ונראה שהוא מוכן לקרב
    מה תעשי?

ג'יי-
    "לומברה, ערפל עכשיו!" אתה קורא מיד. לומברה פולט מפיו ערפל סמיך שמערפל את כל האזור, ומבעד לעננה הכבדה שיצר זרעים זהובים ומהירים משתגרים לכיוון סוויפר שנפגע מן המתקפה. "סווייי וויפר!" סוויפר מלחשש כנחש ומניף את זנבו הגדול, מעיף את כל הערפל מסביב. לומברה בדיוק נוחת על סוויפר באגרוף שאיבה שזוכה לתגובת נגד של זנב רעל אימתני. שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות מן חיכוך. אתה מעלה בראשך כי הסוויפר הזה מאוד חזק. לומברה נראה מאותגר, והוא נחוש להוכיח לך כמה חזק הוא, לומברה רץ באגרוף רעם לכיוונו של סוויפר כשלפתע עיניו ופרצופו גדלים ויוצאים החוצה לכיוון לומברה, יוצרים מעין אשליה של פרצוף מפחיד ומאיים, לומברה קופא במקום ומתחיל לרוץ אחורה. "סויי סייי סיייי" סוויפר מצחקק ונראה משועשע מן הקרב, "סוויפר סוויפר" סוויפר אומר אליך ולפתע זוחל מן המקום, כנראה שרק רצה קרב להשתעשע בו, אתה ולומברה צופים בסוויפר שלאט לאט מתרחק מן המקום. עכשיו הדרך פנויה. מה תעשה?

מאט-
    מאצ'וק יודע זריקה נמרצת (vital throw) ולא הטלה סיסמית, זה משהו שיהיה אפשר להתאמן עליו ולשפר אותו. ואתה נגד צוות מגמה אתה יודע את זה נכון?

"אני לא רק שהולך להפריע, אני הולך לעצור אותכם. לאיש אסור לנהוג כך לפוקימונים!" אתה קורא בזעם לעבר השניים ומשחרר את מאצ'וק שיעזור לאלקטריק בקרב. "צא ותקוף את מנטיאנה בבעיטה נמוכה ואז תפוס אותו לזריקה נמרצת! אלקטריק מתקפה מהירה ואז תנעל על ליינון בניב חשמלי!" אתה פוקד מיד על מאצ'וק. גופו המסיבי של מאצ'וק רץ במהירות לכיוונו של מנטיאנה, מאצ'וק מתכופף מיד ובועט בעיטה חזקה ושוברת במנטיאנה שנפגע מן הבעיטה מאוד. מאצ'וק לא מבזבז זמן ותופס בשתי ידיו החסונות ומרים את מנטיאנה שמצליח לנשוך את מאצ'וק בכתפו, הנשיכה מסבה למאצ'וק כאב אך למרות זאת מאצ'וק זורק את מנטיאנה למרחק של כ-5 מטרים וגורם לו להתגלגל בקרקע. "מנטי..אנה" מנטיאנה מיילל בכאב ונראה שרגלו נפגעה, מהצד השני של הקרב אלקטריק פוגע בליינון במתקפה מהירה ומנצל את הקרבה בינהם כדי לנעול את שיניו סביבו, זרמים חשמליים עוברים מגופו של אלקטריק לליינון שגורמים לחשמול טוטאלי של ליינון. ליינון מנער במהירות את אלקטריק ותוקף אותו במתקפת שריטות צורמת, שאלקטריק מתמרן מצד לצד ומתחמק מרובן. לפתע הנער השני משיב את ליינון לפוכדור שלו ושניהם רצים. אתה ניגש לקקניה שנראה שיורד לו דם מאחת מידיו, בלטוי מרחף לכיוון חברו ומנסה איכשהוא לעזור אך חייבים לפנות את קקניה לטיפול במרכז פוקימונים קרוב. "היי! אני יכולה לעזור!" אתה שומע לפתע קול מלפניך, אתה מרים את ראשך ומבחין בבחורה צעירה שרצה לכיוונך
    אשר מתכופפת לקקניה ומוציאה מהתיק שלה משחה, כפות ידיה של הבחורה מורחות את המשחה על פצעיו של קקניה ונראה שזה מאוד מקל עליו. "מה קרה לו? מסכן קטן" הבחורה שואלת אותך בסקרנות כשאתה לפתע מבחין בכרזה מוטלת על הקרקע, היא מעוררת בך מעט חשד. מה תעשה?

פטריק-
    "לאקסיו, תתחמק בקפיצה!" אתה מיד מורה על לוקסיו שמתחמק מכדור הצל בקפיצה חתולית מרשימה למדי. "חכה שהנרות יאירו באור הכי חלש שלהם, ואז השתמש במכת הברק הכי עוצמתית שלך. תאיר את הזירה כמו שמי היום וסנוור את דריפבלים, ואז תתקיף אותו עם זנב ברזל, ולאחריו תנשוך אותו בחוזקה ונער אותו. אל תשחרר עד שהוא לא מתעלף" אתה מיד מוסיף. לוקסיו נמצא באוויר כעת והאורות בדיוק באור הכי חלש שלהם, אשר מהווים כעת יתרון לדריפבלים שנע בינם. ראייתו של לוקסיו מאוד חדה, למדת על כך עם קיי, לוקסיו ובעיקר ההתפתחות של לוקסיו לאקסריי יכולים לראות בחושך בצורה טובה מאוד. לוקסיו מבחין בדריפבלים ומבצע סלטה אחורית כשזנבו מתחיל לזהור בלבן ומצליח לפגוע בדריבפלים. לוקסיו לאחר מכן מתהפך ונושך בחוזקה את דריפבלים ומתחיל לנער אותו כמו טרף קל. "דריבפלים שלי! על חושי!" פנטינה מיד פוקדת ועיניו של דריפבלים מתחילות לזהור בכחול, לוקסיו מפסיק לזוז ושיניו משתחררות מהיריב שלו, לוקסיו מועף לאוויר ומוטח על הקרקע בעוצמה. "רוח מאיימת דריבפלים! רוח מאיימת!" פנטינה מוסיפה לדריבפלים שמרחף באוויר כעת כשלפתע רוח סגולה ומציקה מתנגשת בלוקסיו שנאחז בקרקע אך מתקשה מאוד, היא מזיקה לו ואף מזיזה אותו אחורנית. "היה חכם להשתמש בלוקסיו. פוקימון שיכול לראות בחושך..אך זה לא יעזור לך! דריפבלים שלי חזק! תמשיך עם הרוח!" פנטינה אומרת ביהירות ודריפבלים אינו נח לרגע, לוקסיו נושך שפתיים. אתה שומע את עידודה של שלי והפוקימונים שלה מהיציע "קדימה פטריק אתה מסוגל!". מה תעשה?

דרו-
    'וואוו... איזה טירוף, העיקר שעברנו אתזה בשלום' אתה חושב לעצמיך, סופסוף אתה יכול לנשום לרווחה. אתה עוזר לפוקימונים של לולה להשכיר חדר, אתה עוזר להם להעלות אותה לחדרם ולהשכיב אותה לישון. "סרביין!" סרבין נוהמת לפניך ומודה לך, סוגרת את הדלת כשראפלט הפעלתן מנופף לשלום לאחותו ולאחיו שנמצאים איתך, כנראה הוא ישן עם הפוקימונים של לולה היום. בתשישות מטורפת אתה, וולבי וראפלט העצלן עולים לחדר שלך, אתה מסדר בתוך הארון כריות נוחות וקטיפתיות, בתוכן מתמקמים וולבי וראפלט. ראפלט נרדם במהירות בעוד וולבי נעמדת מולך, מנקרת את ידך בידידות ומביטה בך במבט חביב. מיד לאחר מכן היא ניגשת לישון לצידו של אחיה. לאחר ששני הקטנים נרדמו אתה מנצל את הזמן כדי להניח את כל הציוד שלך בצד, אתה מצחצח שיניים ונכנס להתקלח. בעוד המים החמים שוטפים את גופך, אתה מדמיין את המראות הנוראיים של המבצע האחרון. החל מעיניו של ג'סלי אחרי שהרגת אותו, פרצופה חסר האונים והבוכה של ליסה השבי שלה, הצחוק והעידוד מחיילי צוות פלזאמה שנראה שרק נהנו מן המראה..אתה יוצא מן המקלחת, לובש בגדים חמים ונכנס למיטה, אתה נזכר בפרופסור קולורס ובניסוי המטורף..הצווחות של הניסוי לא יוצאות לך מהראש, הוא היה כל כך מרשים, יפה וגדול אך עם זאת רצחני, חזק בלי שום שליטה עצמית. מחשבותייך נודדות לכיוון ניקולס. היכן הוא? האם הוא בסדר? אולי הוא מת? אתה מאוד דואג לקצין המבחן שלך, אך מחליט כי זה לא יהיה חכם לשלוח לו הודעה. חשוב מאוד שתשמור על פרופיל נמוך בימים הקרובים. אתה נרדם במהירות וממלא אנרגיות מחודשות. ניקורים לחוצים מורגשים במצחך, אתה מתעורר כשאתה שכוב על הצד, אתה מבחין שרגליה של וולבי שמנקרת אותך בלחץ "וול וול וולבי!" וולבי מצייצת וקופצת מיד למיטה שהכנת לה, אתה מבחין שאחיה נעלם. אתה מפהק בחוזקה כשלפתע מכתב לבן מונח על השולחן בחדר שלך, עם החתימה המוכרת של ניקולס, לפניי שאתה בכלל מגיע למכתב וולבי קופצת על השולחן ובמקורה מכתב קטן יותר שכנראה הוכנס לחדר שלך מתחת לדלת. לאחר שהיא מניחה את המכתב אליך אתה מבחין שהיא מאוד עצובה, נעה מצד לצד. היא לא יודעת איפה אח שלה. המכתבים מעניינים אותך מאוד. ואתה פותח את המכתב הראשון מניקולס. כתב יד ברור וקריא, כאילו נשלח ממשרד מסודר. אתה מתחיל לקרוא. "דרו היקר. אני שרדתי. אבל אני פצוע..ואני לא אוכל לתקשר איתך בימים הקרובים. הניסוי של צוות פלזמה ברח מהמתקן שלהם ומאיים כעת להיחשף לעיני כל המחוז. אסור שזה יקרה. אני נמצא במרדף מתמיד אחריו, לא אוכל לפגוש אותך עד שאלכוד אותו ואביא אותו למקום בטוח על מנת ללמוד עליו יותר. רציתי להגיד לך עד כמה חיוני ושימושי היית אתמול. הצלחת למרות כל הסיכויים, והתמודד עם מצבים לא אפשריים וקשים. לא רבים היו מצליחים ואני מבקש שתזכור זאת. הפעילות שלנו הייתה חשובה מאוד. צוות פלזמה סגר את כל המתקן שלו והוא מבצע חקירות שוטפות נגד כל החיילים במתקן לראות מה קרה. אני מבקש שתשמור על פרופיל נמוך בימים הקרובים. אתה לא צריך להתחבא. דאגתי שג'סלי ואתה בעלי עיניים דומות יחסית, לכן אין מה לדאוג יותר מדי. יש לך אישור ממני להמשיך במסע שלך, הצלחנו להשיב את כל הציוד שנגנב" ואז אתה רואה למטה נ.ב "העובדה שהצלת ממוות בטוח שלושה גוזלים גורמת לי להערכה אפילו יותר גדולה אליך, משום מה היו בארון שלך שניים, ידעתי כמה אתה רצית וולבי לכן אותה השארתי ואת הראפלט שלך אחד הפוקימונים שלי לקח לאחוזה שלי, שם הוא יטופל וידאגו לו לכל מחסור. ואני רוצה לציין בפניך עוד עובדה מוצקה למה אתה מאמן טוב כל כך. וולבי מתקשות מאוד לסמוך על המאמנים שלהם, ואני רוצה לאשר לך שוולבי שלך נאמנה לך, עברת את מבחן האישיות שלה והיא רשמית רואה בך כאחראי עליה. לא הרבה מצליחים להשיג את אמונם של וולבי\מנדיבאז שלהם. שמור על עצמיך. נתראה כמה שיותר מהר. תבקש מדרומקה לשרוף את המכתב הזה כשתסיים לקרוא אותו. באהבה והערכה רבה, ניקולס". בלי לעצור אתה פותח את המכתב השני, שהוא קצר יותר, אתה מבין שהוא מלולה. "היי דרו..הפוקימונים שלי הראו לי איפה החדר שלך. רציתי רק להגיד לך תודה על אתמול, שניסית להשיג את האופנועים. החלטתי שאני יוצאת היום מוקדם מכולם כדי לשמור על קצב, אחרי מה שכמעט קרה לי אתמול אני לא יכולה להרשות לעצמי לקחת את החיים כמובנים מאליהם. אני הולך בעקבות המסע הזה עד הסוף. חשבתי על זה הרבה כשפלזמה לכדו אותי, ראפלט הגן עליי באותו יום..החלטתי לאמץ אותו. הוא פוקימון פעלתן, חכם וחמוד! הוא יהיה תוספת נהדרת לצוות שלי. פוקימון נאמן בהחלט. תודה רבה לך. בהצלחה בהכל. מקווה שנתראה בקרוב" המכתב של לולה נגמר. מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Jan Luigi צפה בהודעה

מקס-
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה שוקל את העניין עט ומחליט כן ללכת עם דילן, אתה הריי סה"כ נער. ואתה יכול להרשות לעצמך זאת. אתם יוצאים מן המרכז ויוצאים להסתובב בעיר, היא עיר מאוד קטנה ולכן לא הומת אדם כמו סרוליין שבה היית. בריזה נעימה מן הים מרעננת אתכם ואתם מסתובבים בין מעט האנשים.
    מתחולל קרב רחוב של זוגות בין שני תאומים שמכסחים צמד אחר צמד פעמיים ברציפות... ומעט אנשים סביב להסתכל, הם מאוד מתרברבים על כך "אין מי שיכול לנצח אותנו, האמיצים שיעזו ויצליח יקבל מאיתנו אבן אש!"
    ישנו איזור המגדלור והחוף, אומנם אלו שעות ערב אך אולי תוכלו למצוא שם דבר מה.
    וישנה החנות בה תוכלו לקנות דבר מה להמשך. אך היא תכף נסגרת, ישנו גם שדא מזרחית לעיר, לכיוון גשר הטיילת הענקי לאורך החוף!
    מה תעשה?

חחח עזוב אותי מהמפה התבלבלתי לגמרי. פשוט תדריך אותי

"דילן אני רוצה להילחם איתם. מה אתה אומר?" אשאל אותו ואנסה להלהיב אותו לנצח אותם, אך אזכר בשדה, אולי שמה אמצא את העצים עליהם אריה דיברה. "בוא קודם לשדה, נעיף שמה סיור זריז ואז נחזור לאתגר אותם" אוסיף ואראה מה דעתו על דילן על העניין

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    "לומברה, ערפל עכשיו!" אתה קורא מיד. לומברה פולט מפיו ערפל סמיך שמערפל את כל האזור, ומבעד לעננה הכבדה שיצר זרעים זהובים ומהירים משתגרים לכיוון סוויפר שנפגע מן המתקפה. "סווייי וויפר!" סוויפר מלחשש כנחש ומניף את זנבו הגדול, מעיף את כל הערפל מסביב. לומברה בדיוק נוחת על סוויפר באגרוף שאיבה שזוכה לתגובת נגד של זנב רעל אימתני. שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות מן חיכוך. אתה מעלה בראשך כי הסוויפר הזה מאוד חזק. לומברה נראה מאותגר, והוא נחוש להוכיח לך כמה חזק הוא, לומברה רץ באגרוף רעם לכיוונו של סוויפר כשלפתע עיניו ופרצופו גדלים ויוצאים החוצה לכיוון לומברה, יוצרים מעין אשליה של פרצוף מפחיד ומאיים, לומברה קופא במקום ומתחיל לרוץ אחורה. "סויי סייי סיייי" סוויפר מצחקק ונראה משועשע מן הקרב, "סוויפר סוויפר" סוויפר אומר אליך ולפתע זוחל מן המקום, כנראה שרק רצה קרב להשתעשע בו, אתה ולומברה צופים בסוויפר שלאט לאט מתרחק מן המקום. עכשיו הדרך פנויה. מה תעשה?
    "הוא הלך," אומר ואתנשף קלות. "אני מתנצל על זה, לומברה. תחזור" אומר ואחזיר את לומברה לפוקדור. "זה היה מוזר... אבל אני עכשיו אני יכול להתקדם לפלארבור."

5. מנהל ראשי

מאט-
    מאצ'וק יודע זריקה נמרצת (vital throw) ולא הטלה סיסמית, זה משהו שיהיה אפשר להתאמן עליו ולשפר אותו. ואתה נגד צוות מגמה אתה יודע את זה נכון?
    "אני לא רק שהולך להפריע, אני הולך לעצור אותכם. לאיש אסור לנהוג כך לפוקימונים!" אתה קורא בזעם לעבר השניים ומשחרר את מאצ'וק שיעזור לאלקטריק בקרב. "צא ותקוף את מנטיאנה בבעיטה נמוכה ואז תפוס אותו לזריקה נמרצת! אלקטריק מתקפה מהירה ואז תנעל על ליינון בניב חשמלי!" אתה פוקד מיד על מאצ'וק. גופו המסיבי של מאצ'וק רץ במהירות לכיוונו של מנטיאנה, מאצ'וק מתכופף מיד ובועט בעיטה חזקה ושוברת במנטיאנה שנפגע מן הבעיטה מאוד. מאצ'וק לא מבזבז זמן ותופס בשתי ידיו החסונות ומרים את מנטיאנה שמצליח לנשוך את מאצ'וק בכתפו, הנשיכה מסבה למאצ'וק כאב אך למרות זאת מאצ'וק זורק את מנטיאנה למרחק של כ-5 מטרים וגורם לו להתגלגל בקרקע. "מנטי..אנה" מנטיאנה מיילל בכאב ונראה שרגלו נפגעה, מהצד השני של הקרב אלקטריק פוגע בליינון במתקפה מהירה ומנצל את הקרבה בינהם כדי לנעול את שיניו סביבו, זרמים חשמליים עוברים מגופו של אלקטריק לליינון שגורמים לחשמול טוטאלי של ליינון. ליינון מנער במהירות את אלקטריק ותוקף אותו במתקפת שריטות צורמת, שאלקטריק מתמרן מצד לצד ומתחמק מרובן. לפתע הנער השני משיב את ליינון לפוכדור שלו ושניהם רצים. אתה ניגש לקקניה שנראה שיורד לו דם מאחת מידיו, בלטוי מרחף לכיוון חברו ומנסה איכשהוא לעזור אך חייבים לפנות את קקניה לטיפול במרכז פוקימונים קרוב. "היי! אני יכולה לעזור!" אתה שומע לפתע קול מלפניך, אתה מרים את ראשך ומבחין בבחורה צעירה שרצה לכיוונך
    אשר מתכופפת לקקניה ומוציאה מהתיק שלה משחה, כפות ידיה של הבחורה מורחות את המשחה על פצעיו של קקניה ונראה שזה מאוד מקל עליו. "מה קרה לו? מסכן קטן" הבחורה שואלת אותך בסקרנות כשאתה לפתע מבחין בכרזה מוטלת על הקרקע, היא מעוררת בך מעט חשד. מה תעשה?
    אני ממהר לספר לה את כל מה שקרה, בדיוק מהרגע שהגעתי ועד לרגע שהיא הגיעה. לא דואג לרגע שאולי היא תחשוד בי, אני אמיתי ואספר רק את האמת.

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1502611][COLOR=#0000cd]גרייס-
    חחח שכחת להגיד לו לתקוף

"קווליבה תתעורר! בבקשה!" את צועקת בחרדה לגורל הקרב ולקווילבה עצמו, את מאמצת את הגרון שלך אך זה לא הולך, קווילבה נשאר רדום וישנוני לנוכח מתקפת השירה של האני. "אני סומכת עלייך! תתעורר ותתחמק הכי מהר שאתה יכול! המכה הזאת תפגע בך אם לא תקום עכשיו" את מוסיפה אך לשווא. מכת הברק של האני פוגעת בקווילבה בחוזקה. שנשאר רדום. אך את בטוחה שהוא נפגע. "האני שלי. הגיע הזמן לסיים את הקרב!" וויטני אומרת ופוקדת על האני להשתמש בכדור צל. האני נעמדת על הקרקע ומניפה את זוג ידיה קדימה, שתי ידיה הקטנות יוצרות כדור סגול ושחור אשר נשלח לעבר קווילבה. הכדור מוסיף להתקרב כשלפתע קווילבה פוקח את עיניו. קופץ ומתחמק במתקפה מהירה הצידה, להבות כחולות יוצאות מראשו ומגבו התחתון וקווילבה פותח את פיו ומשגר להביור עם אש כחולה ואימתנית שפוגעת בהאני ומעלפת אותה לחלוטין. וויטני מופתעת למראה האש הכחולה, "קווילבה עם אש כחולה? זו הפעם הראשונה שאני אי פעם רואה דבר שכזה" וויטני אפילו משפשפת את עיניה כשהיא משיבה את ג'יגליפאף לפוכדור שלה. "אז הנה הפוקימון האחרון שלי..אני בטוחה שהיא תהיה אתגר הולם לקווילבה המותש שלך!" וויטני קוראת בחיוך וזורקת פוכדור לאוויר, מול קווילבה עומדת פרה ורודה בעלת 4 פטמות בבטנה, "מילטאנק!" הפוקימון קורא ונראה שהוא מוכן לקרב
    מה תעשי?

כל כך שונאת מיטאנק
    she will be crushed
    ~~~
    "קווליבה, זה הולך להיות מאתגר אבל אני סומכת עלייך. אני רוצה שתנסה לרוץ אל מיטאנק תוך כדי שאתה מקיף את עצמך בלהבות ותתקיל אותה (flame charge), אם אתה מרגיש שזה לא מצליח תעבור במהירות לגלגל להבה" הורה לו. "ותשתדל להתחמק מההתקפות שלה כמה שאפשר". 'מילטאנק יכולה להתרפאות בניגוד לקווליבה... אני חייבת להיזהר עם זה' אחשוב לעצמי מעט בלחץ. 'פוקימון שיכול לרפא את עצמו..'
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    'וואוו... איזה טירוף, העיקר שעברנו אתזה בשלום' אתה חושב לעצמיך, סופסוף אתה יכול לנשום לרווחה. אתה עוזר לפוקימונים של לולה להשכיר חדר, אתה עוזר להם להעלות אותה לחדרם ולהשכיב אותה לישון. "סרביין!" סרבין נוהמת לפניך ומודה לך, סוגרת את הדלת כשראפלט הפעלתן מנופף לשלום לאחותו ולאחיו שנמצאים איתך, כנראה הוא ישן עם הפוקימונים של לולה היום. בתשישות מטורפת אתה, וולבי וראפלט העצלן עולים לחדר שלך, אתה מסדר בתוך הארון כריות נוחות וקטיפתיות, בתוכן מתמקמים וולבי וראפלט. ראפלט נרדם במהירות בעוד וולבי נעמדת מולך, מנקרת את ידך בידידות ומביטה בך במבט חביב. מיד לאחר מכן היא ניגשת לישון לצידו של אחיה. לאחר ששני הקטנים נרדמו אתה מנצל את הזמן כדי להניח את כל הציוד שלך בצד, אתה מצחצח שיניים ונכנס להתקלח. בעוד המים החמים שוטפים את גופך, אתה מדמיין את המראות הנוראיים של המבצע האחרון. החל מעיניו של ג'סלי אחרי שהרגת אותו, פרצופה חסר האונים והבוכה של ליסה השבי שלה, הצחוק והעידוד מחיילי צוות פלזאמה שנראה שרק נהנו מן המראה..אתה יוצא מן המקלחת, לובש בגדים חמים ונכנס למיטה, אתה נזכר בפרופסור קולורס ובניסוי המטורף..הצווחות של הניסוי לא יוצאות לך מהראש, הוא היה כל כך מרשים, יפה וגדול אך עם זאת רצחני, חזק בלי שום שליטה עצמית. מחשבותייך נודדות לכיוון ניקולס. היכן הוא? האם הוא בסדר? אולי הוא מת? אתה מאוד דואג לקצין המבחן שלך, אך מחליט כי זה לא יהיה חכם לשלוח לו הודעה. חשוב מאוד שתשמור על פרופיל נמוך בימים הקרובים. אתה נרדם במהירות וממלא אנרגיות מחודשות. ניקורים לחוצים מורגשים במצחך, אתה מתעורר כשאתה שכוב על הצד, אתה מבחין שרגליה של וולבי שמנקרת אותך בלחץ "וול וול וולבי!" וולבי מצייצת וקופצת מיד למיטה שהכנת לה, אתה מבחין שאחיה נעלם. אתה מפהק בחוזקה כשלפתע מכתב לבן מונח על השולחן בחדר שלך, עם החתימה המוכרת של ניקולס, לפניי שאתה בכלל מגיע למכתב וולבי קופצת על השולחן ובמקורה מכתב קטן יותר שכנראה הוכנס לחדר שלך מתחת לדלת. לאחר שהיא מניחה את המכתב אליך אתה מבחין שהיא מאוד עצובה, נעה מצד לצד. היא לא יודעת איפה אח שלה. המכתבים מעניינים אותך מאוד. ואתה פותח את המכתב הראשון מניקולס. כתב יד ברור וקריא, כאילו נשלח ממשרד מסודר. אתה מתחיל לקרוא. "דרו היקר. אני שרדתי. אבל אני פצוע..ואני לא אוכל לתקשר איתך בימים הקרובים. הניסוי של צוות פלזמה ברח מהמתקן שלהם ומאיים כעת להיחשף לעיני כל המחוז. אסור שזה יקרה. אני נמצא במרדף מתמיד אחריו, לא אוכל לפגוש אותך עד שאלכוד אותו ואביא אותו למקום בטוח על מנת ללמוד עליו יותר. רציתי להגיד לך עד כמה חיוני ושימושי היית אתמול. הצלחת למרות כל הסיכויים, והתמודד עם מצבים לא אפשריים וקשים. לא רבים היו מצליחים ואני מבקש שתזכור זאת. הפעילות שלנו הייתה חשובה מאוד. צוות פלזמה סגר את כל המתקן שלו והוא מבצע חקירות שוטפות נגד כל החיילים במתקן לראות מה קרה. אני מבקש שתשמור על פרופיל נמוך בימים הקרובים. אתה לא צריך להתחבא. דאגתי שג'סלי ואתה בעלי עיניים דומות יחסית, לכן אין מה לדאוג יותר מדי. יש לך אישור ממני להמשיך במסע שלך, הצלחנו להשיב את כל הציוד שנגנב" ואז אתה רואה למטה נ.ב "העובדה שהצלת ממוות בטוח שלושה גוזלים גורמת לי להערכה אפילו יותר גדולה אליך, משום מה היו בארון שלך שניים, ידעתי כמה אתה רצית וולבי לכן אותה השארתי ואת הראפלט שלך אחד הפוקימונים שלי לקח לאחוזה שלי, שם הוא יטופל וידאגו לו לכל מחסור. ואני רוצה לציין בפניך עוד עובדה מוצקה למה אתה מאמן טוב כל כך. וולבי מתקשות מאוד לסמוך על המאמנים שלהם, ואני רוצה לאשר לך שוולבי שלך נאמנה לך, עברת את מבחן האישיות שלה והיא רשמית רואה בך כאחראי עליה. לא הרבה מצליחים להשיג את אמונם של וולבי\מנדיבאז שלהם. שמור על עצמיך. נתראה כמה שיותר מהר. תבקש מדרומקה לשרוף את המכתב הזה כשתסיים לקרוא אותו. באהבה והערכה רבה, ניקולס". בלי לעצור אתה פותח את המכתב השני, שהוא קצר יותר, אתה מבין שהוא מלולה. "היי דרו..הפוקימונים שלי הראו לי איפה החדר שלך. רציתי רק להגיד לך תודה על אתמול, שניסית להשיג את האופנועים. החלטתי שאני יוצאת היום מוקדם מכולם כדי לשמור על קצב, אחרי מה שכמעט קרה לי אתמול אני לא יכולה להרשות לעצמי לקחת את החיים כמובנים מאליהם. אני הולך בעקבות המסע הזה עד הסוף. חשבתי על זה הרבה כשפלזמה לכדו אותי, ראפלט הגן עליי באותו יום..החלטתי לאמץ אותו. הוא פוקימון פעלתן, חכם וחמוד! הוא יהיה תוספת נהדרת לצוות שלי. פוקימון נאמן בהחלט. תודה רבה לך. בהצלחה בהכל. מקווה שנתראה בקרוב" המכתב של לולה נגמר. מה תעשה?

ערכתי. אוהב אותך, אבל אתה ילד גמור חחחח...
    ~~~~
    לאחר קריאת המכתבים אתמוגג מרגש, אשמח כלכך ואבין שכל מה שקרה הוא לטובה כעת. מלא תקווה מעולה בלחץ לגביי ניקולס ושיצליח ללכוד את הניסוי יצור איתי קשר.
    אבין שכרגע עד שיטפל בניסוי אני סוכן בודד לעצמי, ואצטרך לקחת אחריות על הדברים במקרה שאתקל שוב בצוות פלאזמה. לאחר מכן אשמח מעט בקוראי את הגלויה מליסה. טוב לדעת שהיא אימצה את הראפלט. אקווה לראות אותה במסע בהמשך, 'בטח תהיי מאמנת מרשימה ועצמתית. בהצלחה לך'. אפהק עמוקות, אמצע הלילה ואני מאוד עייף. אביט בוולביי הקטנה ואומר לה בשקט "היי... את מרגישה לבד קצת? בואי!" אושיט ידים עליה בחיוך אמין ואסמן לה עם עיניי לבוא לישון בחיקי, בסבלבנות עד שתשתכנע. למחר בבוקר אקום ואתראגן. אעיר אותה רק כשאסיים את ענייני הבוקר שלי, ארד למטה לראות מה קורה ובמרכז ומה מצבו אחריי הלילה הארוך. ואפנה לג'וי לדבר איתה ליפני שאמשיך בדרכי עם הפוקימונים ועם וולביי (בעדכון הבא תמשיך גם אחריי שיצאתי מהמרכז. אל תמרח שוב בבקשה יש עדיין את המקדש ואת שאר המדבר לחצות)

מקס-
    אוקיי, תסתכל בהודעה הפרטית. ומעכשיו פשוט זרום איתי...
    ~~~~
    "דילן אני רוצה להילחם איתם, מה אתה אומר? תיהיה בן הזוג שלי?" הוא מסתכל עלייך להוט ואומר "בטח בשמחה!" ואתם מתקדמים אל עבר הקרב ההוא, שבדיוק נגמר. וה-של הצוות היריב מעולפים על האדמה שרועים זה על זה. מנגד ניצבים שני התאומים שמחים מאוד על הניצחון ושני הפוקימוניהם מרחפים מעליהם
    "עוד ניצחון אחד, יש כאן זוג שרוצה להיות הניצחון השלישי שלנו?" אחד מהם קורא ביהירות במגפון תוצרת-בית שלו והם פורצים בצחוק!
    דילן קורא מיד ומניד באפו על האצמע במבט אדיש ובטוח "אנחנו רוצים! כלומר, להיות ההפסד הראשון שלכם..." והדבר משכנע אותך מאוד. "פוקימוני חרק... קדימה צ'ארמנדר צא לדרך, בוא נקצוץ מהם את הכנפיים!" דילן אומר בתרועה נלהבת ומבקש ממך להוציא את זה שלך.
    בעוד מתמתח בנשימות חמות ושני הפרפרים מרחפים במרץ ובפנים זעופות...
    מה תעשה?

.

8. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חחחחחחחחח ו-flame charge זה בעצם סילון האקווה בגירסת האש, יכול להיות מגניב. אוליי זה יהיה השיפור של גלגל להבה. נראה, אם ראית את הקרב של אש וויטני, הוא השתמש בדרך די מעניינת כדי לנצח את מילטאנק.

"קווליבה, זה הולך להיות מאתגר אבל אני סומכת עלייך. אני רוצה שתנסה לרוץ אל מיטאנק תוך כדי שאתה מקיף את עצמך בלהבות ותתקיל אותה, אם אתה מרגיש שזה לא מצליח תעבור במהירות לגלגל להבה" את פוקדת על קווילבה במהירות וקווילבה העייף לא מבזבז זמן. קווילבה מתחיל לרוץ לכיוונה של מילטאנק השמנמנה כשהוא מקיף את עצמו בלהבות, אש כחולה מקיפה אותו והוא נהיה כמעין כדור אש, האש מתלכדת מסביב לקווילבה והוא מתחיל לרחף, אך היא מהר מאוד נעלמת, קווילבה משנה טקטיקה וחוזר לגלגל להבה עם אש כחולה, "מילטאנק התכונני..הגנת כדור!" וויטני מצביעה על קווילבה ומילטאנק מנערת את רגליה הגדולות וחוסמת את גלגל הלהבה בידיה. היא נהדפת מעט אחורנית אך פרסותיה מצליחות לעצור אותה. "חבטת גוף!" וויטני קוראת ומילטאנק נעה מעט אחורה ודוחפת בעזתר בטנה את קווילבה שמתגלגל אחורנית. קווילבה מותש, אך הוא עדיין עומד כשאש יוצאת מפיו. "אוקיי מילטאנק! המהלך הקבוע שלנו. מצליח בכל פעם! גלגול!" וויטני קוראת ואת מופתעת לגלות שגם מילטאנק יודעת להשתמש בגלגול, מילטאנק קופצת ומתחילה להעיף אפר וחול מצדדיה כשהיא נעה במהירות מצד לצד. קווילבה מחכה להוראות שלך, כשאש מתחילה להקיף את גופו, את מבינה שהיכולת שלו הופעלה. "וואו! זו להבה! היכולת של קווילבה!" את שומעת נערים צועקים בקולי קולות, את מבינה שכמה נערים התאמנו במכון והקרב שלך משך את תשומת ליבם. מה תעשי?

ג'יי-
    אתה מעפן. סופית. חח

"הוא הלך," אתה נושף לרווחה כשאתה מבחין בסוויפר המתרחק. אתה מתנצל בפני לומברה ומשיב אותו לפוכדור. אתה ממשיך ללכת ולעבור את הסוואנה האפרורית שמפרידה בינך לבין העיר פלארבור. לאחר הליכה של כחצי שעה אתה סופסוף מגיע לעיר. העיר פאלרבור שוכנת באזור סלעי, אך זה לא מונע מהעיר מלהיות יפה מאוד. בתים רבים אשר בנויים על צורתה הטבעית של הסביבה מבלי לפגוע בה מנעימים את הנוף, נהר חוצה את צידה הדרומי של העיר, מספר דייגים יושבים בסמוך לו עם חכה ומחכים להעלות בה פוקימון. מעבר לנהר אתה מבחין במדשאות שהולכות ונעלמות כשהר ענקי וגדול מופיע מולך. אתה מבין מעוברי אורח שמדובר במערה שנקראת "מערת שרידי המטאור". אתה נכנס למרכזה של העיר, שם אתה מבחין במרכז פוקימונים מסודר, אליו אתה נכנס, שוכר חדר ללילה ונכנס להתקלח. אתה יוצא מן המקלחת, מתלבש ונועל את הדלת, ויוצא שוב לאזור העיר. אתה מבחין בבניין התחרויות, שם התחרות של לילי תתרחש. אתה שומע גם מאמנים מתאמנים באזור המדשאות, ובאזור הנהר מספר דייגים מציעים פוקימוני מים שהצליחו להעלות בחכתם תמורת תשלום. מה תעשה?

מאט-
    למה אתה לא מתייחס לכרזה?! לא בסדר!

אתה מספר לבחורה הנאה את אשר קרה, מבלי להמעיט או להשמיט פרטים, הרי מדובר במקרה לא סודי בהחלט. "אל תשאל..אני נתקלתי כבר ב6 מקרים כאלו באזור הזה!" הבחורה אומרת ומבחינה בכרזה, מרימה אותה וקוראת את הכתוב בה. "אוי זה נורא" היא אומרת בקול מפוחד ונותנת לך לקרוא, אתה מבין שמדובר במכתב קבלה לצוות מגמה, בהם הצוות קורא לנוער שרוצה להצטרף אליו להוכיח לו שהוא ראוי ומוכן להיכנס לשורותיהם. מבחן הקבלה הוא גרימת נזק לפוקימונים, גניבה של רכוש ופגיעה באנשים. "אוי ואבוי..לאן הנוער שלנו הולך?" הבחורה לוחשת. מאצ'וק ואלקטריק מביטים זה בזה ונראה שהם כועסים על הדברים שהנערים עשו לקקניה, וניגשים לדבר איתו בשפת פוקימונים. "אני במקור רקדנית, אבל בעקבות המקרים האלו אני כבר הופכת לסוג של אחות ג'וי.." הנערה אומרת בצחקוק וחובשת את פצעיו של קקניה, קקניה נעמד לצד חברו בלטוי ומודה לבחורה בחיוך מאוזן לאוזן, קקניה ניגש אליך ולפוקימונים שלך ומודה להם גם, וכך גם בלטוי. "אל תדאג חמוד. אתה בסדר. רק תרבה לנוח ואני בטוחה שתחזור לאיתנך" הבחורה אומרת לצמד החברים ששוב מודים לכם, כשהם פונים ימינה, לאזור המדבר, כנראה שם הם גרים. "דרך אגב קוראים לי קרלין." הנערה אומרת בחיוך, היא מאוד גבוהה וגופה חטוב, אתה מעט מסמיק. היא מאוד יפה. לפתע הפוקידע שלך מצלצל, הודעה מנולנד. "מאט היקר. תגיע בבקשה לתוך הר צ'מני. יש לנו אימון דחוף". "איך אמרת, או לא אמרת שקוראים לך?" קרלין שואלת בחיוך. מאצ'וק מצחקק מעט. מה תעשה?

דרו-
    קוראים לה לולה!!! ליסה זאת הבחורה הבלונדינית! לא חשבת לספר לו על כך שליסה ובארג' על הכוונת של צוות פלזמה? כלומר זה לא שיש לך איך, אבל תצטרך לחשוב על זה. והאמת שעכשיו בוקר. אבל נזרום איתך. ושכחת לבקש מדרומקה לשרוף את המכתב

אמצע הלילה ואתה עסוק בלקרוא את המכתבים. לאור שני המכתבים אתה מאוד מתרגש. תחושת גאווה עצומה מתפרצת בתוכך. למרות כל הדברים הרעים שקרו, אתה מבין שהכל רק היה לטובה. צוות פלזמה עסוק בחקירות פנימיות ולכן יהיה עסוק מאוד לזמן הקרוב מכדי להציק לתושבים באזור. הצלחת לחשוף את הניסוי המטורף של צוות פלזמה, ויותר מזה, הצלחת למצוא בתים חמים לשלושה פוקימונים חסרי בית. המחשבות והחששות שלך נודדות אל ניקולס, אתה תוהה היכן הוא נמצא, הוא פצוע. אבל אסור לו לעצור. מה יקרה עם הניסוי ייכנס לעיר עמוסה בתושבים? אתה מבין שדאגות כאלו הם כבר מסוג הדברים שרק קצין המבחן שלך יכול להתמודד איתם. ואתה רק תצטרך להמתין לזמן בו תיפגשו או לזמן בו הוא ייצור איתך קשר בשנית. בחושך אתה מחפש את הפוכדור של דרומקה, משחרר את הפוקימון שלך ומבקש ממנו לשרוף את המכתב של ניקולס. דרומקה מחזיק את הנייר בידו ופולט אש קטנטנה שלאט לאט מתפשטת על כל הדף עד שכל מה שנותר ממנו הוא אפר. אתה מקמט את הדף השרוף, לאלף חתיכות קטנות וזורק אותו לפח. משיב את דרומקה לפוכדור וניגש לוולבי העצובה. "היי... את מרגישה לבד קצת? בואי!" אתה שואל את וולבי שמהנהנת. אתה חוזר למיטה וולבי רצה על הרצפה וקופצת כדי לעלות על המיטה לצידך. שניכם מתכרבלים סביב השמיכה והעייפות משתלטת עליכם. שניכם נרדמים במהירות. השמש מגיעה ואיתה הבוקר. אתה מתעורר כשוולבי עדיין ישנה. אתה ניגש מבלי להעיר אותה למקלחת כדי לצחצח שיניים ולשטוף פנים. אתה יוצא מן המקלחת ומתלבש ושם עליך את כל הציוד. לאחר מכן אתה מעיר את וולבי שמפהקת בחמידות. אתה מגיש לה מזון פוקימונים כארוחת בוקר. אתה לוקח את כל הציוד ונועל את הדלת, יורד ללובי ומגיש את המפתח לאחות ג'וי. אתה מבחין מסביב. הלובי ריק משוטרים, והתנועה השוטפת חזרה לאיתנה, כאילו אתמול לא קרה כלום. אתה שואל את האחות ג'וי והיא עונה לך בנימוס. "זה היה לילה מטור..מהיום אנחנו מגדילים את השמירה בערבים. אבל תודה שיש לנו צוות משטרה מיומן שהגיע לכאן והצליח ללכוד את הפושעים ולהשיב את הציוד לכולם. תודה רבה שאתה שואל" האחות ג'וי מודה לך ומגישה לך שני בקבוקי מים. מסבירה לך שאם תדביק בדרך אתה תגיע בשעת לילה לעיר נימבסה. אתה מכניס את וולבי לתיק, כעת היא נמצאת שם לבד והרבה יותר מרווח לה, אתה יוצא מהמרכז ומבין שהשעה 11 בבוקר, ישנת הרבה. אתה מתחיל ללכת ולהמשיך בשביל, לאט לאט מתרחק ממרכז הפוקימונים. אין איתך אנשים. אתה מבין שרובם יצאו בשעה יותר מוקדמת. בטח לולה עקפה אותם. מספר פוקימונים מתעופפים מעליך ורצים מסביבך. אותם פוקימונים טיפוסיים למדבר. לאחר שעתיים של הליכה מעט מייגעת אתה מגיע לצומת דרכים. האחת פונה ימינה והשנייה פונה שמאלה. אתה מבין שהפניה ימינה תיקח אותך לממלכת השרידים, ואילו הדרך שמאלה תיקח אותך לדרך הארוכה שבסופו של דבר תוביל אותך לעיר נימבסה. וולבי יוצאת מן התיק שלך ומתחילה ללכת לצידך בשביל, כשלפתע שני אנשים קוראים לך מאחור
    "דרו! אחשלו!" ג'ונס קורא לך בקולו המסטול ומתקרב לחבק אותך. וולבי קופצת ונוהמת על ג'ונס. אתה מיד מרים אותה, מלטף ומרגיע אותה. "היי דרו לא התראינו מלא זמן!" אתה מבחין שלוקאס שמחייך אליך, אתה לוחץ את ידו, וולבי עוקפת אחרי ידך, כנראה לומדת ששני הטיפוסים האלו ידידותיים. לוקאס מביט בסקרנות על וולבי ונראה מאוד נלהב ממנה. "וואו יש לך וולבי! איך השגת אותה?" אתה מספר לו בקצרה את הסיפור ולוקאס וג'ונס נשמעים מאוד מתרשמים. "כל הכבוד!" ג'ונס משיב ביראת כבוד. אתה שומע שהשניים גם הכירו בהליכה בדרך. הם הפכו לחברים טובים. "שומע רגע דרו..אתה ממהר לעיר נימבסה? כי לדעתי אנחנו נוכל להגיע לשם בלילה גם אם נעצור לטיול קצר במערת בשרידים..אני ופיגנייט רצינו ללכת לשם כבר המון זמן! נכון חבר?" לוקאס אומר ומרים את ידו, פיגנייט מרים את כפתו הגדולה והחסונה ונותן ללוקאס כיף חברי. "מה דעתך לבוא איתנו? יהיה ממש כיף! ננגן באיזה חור שם..ג'ונס יעשן משהו. יהיה מדליק!" לוקאס מציע לך ומתחיל לצחוק ביחד עם סודווודו לעוד שיר עם זיופים של ג'ונס. מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    [/RIGHT]
    מקס-
    אוקיי, תסתכל בהודעה הפרטית. ומעכשיו פשוט זרום איתי...
    ~~~~
    "דילן אני רוצה להילחם איתם, מה אתה אומר? תיהיה בן הזוג שלי?" הוא מסתכל עלייך להוט ואומר "בטח בשמחה!" ואתם מתקדמים אל עבר הקרב ההוא, שבדיוק נגמר. וה-של הצוות היריב מעולפים על האדמה שרועים זה על זה. מנגד ניצבים שני התאומים שמחים מאוד על הניצחון ושני הפוקימוניהם מרחפים מעליהם
    "עוד ניצחון אחד, יש כאן זוג שרוצה להיות הניצחון השלישי שלנו?" אחד מהם קורא ביהירות במגפון תוצרת-בית שלו והם פורצים בצחוק!
    דילן קורא מיד ומניד באפו על האצמע במבט אדיש ובטוח "אנחנו רוצים! כלומר, להיות ההפסד הראשון שלכם..." והדבר משכנע אותך מאוד. "פוקימוני חרק... קדימה צ'ארמנדר צא לדרך, בוא נקצוץ מהם את הכנפיים!" דילן אומר בתרועה נלהבת ומבקש ממך להוציא את זה שלך.
    בעוד מתמתח בנשימות חמות ושני הפרפרים מרחפים במרץ ובפנים זעופות...
    מה תעשה?
    תשמע בלבזור זה פוקימון מדהים. אפשר לעשות בעזרת הצלפת הגפן שלו כל כך הרבה מהלכים מגניבים שזה מטורף.

"אנחנו ננצח אתכם" אומר להם בחיוך ואנסה לחשוב על הפוקימון המתאים. 'אני יודע שפירו יוכל לעזור לי לנצח את הקרב הזה בקלות. הוא מאוד חזק' אחייך. 'אבל..אני יודע שלהיות מאמן פוקימונים טוב אני אצטרך להיכנס לקרבות שאדע שאני מעט במחסור. אבל עם פוקימון כמו שלי? זה לא יהיה מחסור!' אחייך אפילו יותר בחוזקה, כשאשחרר את בלבזור מהפוכדור. "בלבזור אני צריך אותך לקרב הזה! אתה מוכן?" אשאל אותו באסרטיביות ולאחר שיענה לי אענה לו. אסמן לדילן שבהתחלה נתקוף כל אחד לבד, ואז נעשה מהלכים משותפים. "בלבזור אני רוצה שתהיה עירני. עלי תער!" אדריך אותו תחילה, הם בטח יתחמקו. וזו בדיוק המטרה של המתקפה, שלא יהיו קרובים אחד לשני. "תוך כדי שאתה משתמש בעלי התער תתקרב אליהם!" אומר בחיוך. "תבחר את המטרה שהכי קרובה אליך, תתפוס אותה חזק בעזרת שני הגפנים שלך! שלא תוכל לזוז! ואז תטיח בה עלי תער בחוזקה! כמה שיותר מקרוב!" אפקוד בחיוך על בלבזור. אבקש מדילן שידאג שצ'רמנדר יחפה על בלבזור במידה ויהיה צריך.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    קוראים לה לולה!!! ליסה זאת הבחורה הבלונדינית! לא חשבת לספר לו על כך שליסה ובארג' על הכוונת של צוות פלזמה? כלומר זה לא שיש לך איך, אבל תצטרך לחשוב על זה. והאמת שעכשיו בוקר. אבל נזרום איתך. ושכחת לבקש מדרומקה לשרוף את המכתב
    אמצע הלילה ואתה עסוק בלקרוא את המכתבים. לאור שני המכתבים אתה מאוד מתרגש. תחושת גאווה עצומה מתפרצת בתוכך. למרות כל הדברים הרעים שקרו, אתה מבין שהכל רק היה לטובה. צוות פלזמה עסוק בחקירות פנימיות ולכן יהיה עסוק מאוד לזמן הקרוב מכדי להציק לתושבים באזור. הצלחת לחשוף את הניסוי המטורף של צוות פלזמה, ויותר מזה, הצלחת למצוא בתים חמים לשלושה פוקימונים חסרי בית. המחשבות והחששות שלך נודדות אל ניקולס, אתה תוהה היכן הוא נמצא, הוא פצוע. אבל אסור לו לעצור. מה יקרה עם הניסוי ייכנס לעיר עמוסה בתושבים? אתה מבין שדאגות כאלו הם כבר מסוג הדברים שרק קצין המבחן שלך יכול להתמודד איתם. ואתה רק תצטרך להמתין לזמן בו תיפגשו או לזמן בו הוא ייצור איתך קשר בשנית. בחושך אתה מחפש את הפוכדור של דרומקה, משחרר את הפוקימון שלך ומבקש ממנו לשרוף את המכתב של ניקולס. דרומקה מחזיק את הנייר בידו ופולט אש קטנטנה שלאט לאט מתפשטת על כל הדף עד שכל מה שנותר ממנו הוא אפר. אתה מקמט את הדף השרוף, לאלף חתיכות קטנות וזורק אותו לפח. משיב את דרומקה לפוכדור וניגש לוולבי העצובה. "היי... את מרגישה לבד קצת? בואי!" אתה שואל את וולבי שמהנהנת. אתה חוזר למיטה וולבי רצה על הרצפה וקופצת כדי לעלות על המיטה לצידך. שניכם מתכרבלים סביב השמיכה והעייפות משתלטת עליכם. שניכם נרדמים במהירות. השמש מגיעה ואיתה הבוקר. אתה מתעורר כשוולבי עדיין ישנה. אתה ניגש מבלי להעיר אותה למקלחת כדי לצחצח שיניים ולשטוף פנים. אתה יוצא מן המקלחת ומתלבש ושם עליך את כל הציוד. לאחר מכן אתה מעיר את וולבי שמפהקת בחמידות. אתה מגיש לה מזון פוקימונים כארוחת בוקר. אתה לוקח את כל הציוד ונועל את הדלת, יורד ללובי ומגיש את המפתח לאחות ג'וי. אתה מבחין מסביב. הלובי ריק משוטרים, והתנועה השוטפת חזרה לאיתנה, כאילו אתמול לא קרה כלום. אתה שואל את האחות ג'וי והיא עונה לך בנימוס. "זה היה לילה מטור..מהיום אנחנו מגדילים את השמירה בערבים. אבל תודה שיש לנו צוות משטרה מיומן שהגיע לכאן והצליח ללכוד את הפושעים ולהשיב את הציוד לכולם. תודה רבה שאתה שואל" האחות ג'וי מודה לך ומגישה לך שני בקבוקי מים. מסבירה לך שאם תדביק בדרך אתה תגיע בשעת לילה לעיר נימבסה. אתה מכניס את וולבי לתיק, כעת היא נמצאת שם לבד והרבה יותר מרווח לה, אתה יוצא מהמרכז ומבין שהשעה 11 בבוקר, ישנת הרבה. אתה מתחיל ללכת ולהמשיך בשביל, לאט לאט מתרחק ממרכז הפוקימונים. אין איתך אנשים. אתה מבין שרובם יצאו בשעה יותר מוקדמת. בטח לולה עקפה אותם. מספר פוקימונים מתעופפים מעליך ורצים מסביבך. אותם פוקימונים טיפוסיים למדבר. לאחר שעתיים של הליכה מעט מייגעת אתה מגיע לצומת דרכים. האחת פונה ימינה והשנייה פונה שמאלה. אתה מבין שהפניה ימינה תיקח אותך לממלכת השרידים, ואילו הדרך שמאלה תיקח אותך לדרך הארוכה שבסופו של דבר תוביל אותך לעיר נימבסה. וולבי יוצאת מן התיק שלך ומתחילה ללכת לצידך בשביל, כשלפתע שני אנשים קוראים לך מאחור
    "דרו! אחשלו!" ג'ונס קורא לך בקולו המסטול ומתקרב לחבק אותך. וולבי קופצת ונוהמת על ג'ונס. אתה מיד מרים אותה, מלטף ומרגיע אותה. "היי דרו לא התראינו מלא זמן!" אתה מבחין שלוקאס שמחייך אליך, אתה לוחץ את ידו, וולבי עוקפת אחרי ידך, כנראה לומדת ששני הטיפוסים האלו ידידותיים. לוקאס מביט בסקרנות על וולבי ונראה מאוד נלהב ממנה. "וואו יש לך וולבי! איך השגת אותה?" אתה מספר לו בקצרה את הסיפור ולוקאס וג'ונס נשמעים מאוד מתרשמים. "כל הכבוד!" ג'ונס משיב ביראת כבוד. אתה שומע שהשניים גם הכירו בהליכה בדרך. הם הפכו לחברים טובים. "שומע רגע דרו..אתה ממהר לעיר נימבסה? כי לדעתי אנחנו נוכל להגיע לשם בלילה גם אם נעצור לטיול קצר במערת בשרידים..אני ופיגנייט רצינו ללכת לשם כבר המון זמן! נכון חבר?" לוקאס אומר ומרים את ידו, פיגנייט מרים את כפתו הגדולה והחסונה ונותן ללוקאס כיף חברי. "מה דעתך לבוא איתנו? יהיה ממש כיף! ננגן באיזה חור שם..ג'ונס יעשן משהו. יהיה מדליק!" לוקאס מציע לך ומתחיל לצחוק ביחד עם סודווודו לעוד שיר עם זיופים של ג'ונס.
    מה תעשה?
    אצחק איתם גם, ואחליט שזאת באמת תיהיה הדרך המעניינת והמשתלמת ביותר לעבור בה ולכן אומר להם "קדימה, הוסכם נלך!" אביט סביב שוב בפוקימונים בדרך אולי למצוא משהו מעניין ואנסה לתאר לעצמי איך המקדש נראה ומה יש בתוכו, ואדמיין לי פוקימונים מדהימים ביופיים. אחזיק את וולביי בידי בעת ההליכה.

מקס-
    אתה בטוח?! תן קרב טוב בוא נראה אותך. אני אקשה, יאללה הכנה טובה למכון! אם תסתבך תגיד ;)
    אגב אציין שנית שהמתקפות בסוגריים הם הייפר-קישור להמחשת המתקפה, תלחץ ותהנה חח...

~~~~~~
    "כן, אנחנו ננצח אתכם!" אתה משיב להם גם בחיוך וחושב כמה רגעים על פוקימון מתאים, השלושה עומדים בקוצר רוח ולאחר מחשבה מרובה אתה מוציא את באלבזור החוצה.
    מבקש מדילן להתחיל כל אחד בנפרד והוא מיד יוצא לדרך, צ'ארמנדר תוקף בלהביור את בידריל שמתחמק בקושי! הוא כבר ממש יודע להביור 'זה מדהים!' אתה מהרהר לעצמך
    "באלבזור תוקף בעליי תער את באטרפרי!" אתה מצווה והקרב חיש מתפצל לעת עתה. "באטרפרי חמוק!" המאמן שלו מבקש והוא מצליח באתלטיות להסתחרר הצידה באוויר ולחלוף ליד ההתקפה, באלבזור ואתה לא מרפים והוא ממשיך לתקוף בהם כשאר באטרפרי עוד מקפיד במרץ לחמוק כשלפתע אתה מזהה הזדמנות. לפקודתך באלבזור לופט את הפרפר באוויר ומכה בוא שוב ושב עם עלי תער כשהוא מרותק לחלוטין. "באטרפרי, הגנה!" קורה המאמן, עיניו זורחות באויר ירקרק ולפתע מעגל ירוק זרחני בוקע מגופו של באטרפרי ומעיף את הגפנים לצידם והוא משתמש משתמש בירי חוטים ויורה כמה גושים דביקים בכל מיני מקומות על באלבזור. מצמיד גפן אחת לקרקע, כורח את שני רגליו הקדמיות ואחת נוספת היישר לעיניו!
    "באטרפרי זה הזמן, חיתוך אווירי!" (Air Cutter) המאמן קורה, פנים כנפיו של באטרפי מייצר אנרגיה כחולה בהירה והוא מנופף בכוח רב ומעיף גל גליוטינות אוויר כוחות שפוגעות ומשסעות בבאלבזור בזה אחר זה, פגיעה ישירה וחזקה!
    בנתיים בצד השני בידריל חג סביב צ'ארמנדר ומתעלל בו כשהוא מנסה לפגוע בו שוב ושוב עם שירטה או להביור. עוקץ דוקר אותו שוב עם מתקפת 'צמד מחטים' (Twineedle). כך שוב ושוב שלפתע כאשר בידריל מתחמק אל מאחוריו, מבריק דילן ברעיון ופוקד "צ'ארמנדר זה הצ'אנס... נענוע זנב!" אינך מבין איך זה ישפיע אך הקטן מנענע את זנבו בקצב ומציק לבידריל שמאבד ריכוז וצ'ארמנדר עולה על הגל מסתובב ומכה בעצמה רבה במתקפת נגיחה שפוגעת היטב בגופו מטווח 0 ומעיפה אותו חזק לאחור.
    מה תעשה?

.

11. משתמש מנוסה
    דרו-
    אתה צוחק לצלילי שירו של ג'ונס "אווווו אני אוהב לשיר ולרקודדד ויש לי סודוורוודו מתוק! מתוק מתוק מתוקקק" ג'ונס ממשיך לפרוט על הגיטרה כשלוקאס נשפך בצחוק לידו, ואילו סודוודו צוחק ומחזיק את בטנו הקשיחה.
    "קדימה, הוסכם נלך!" אתה משיב אליהם ונראה ששני החברים שלך מאוד מרוצים מכך. בשמחה ובששון שלושתכם פונים ימינה, לכיוון ממלכת השרידים. ההליכה לוקחת חצי שעה נוספת, בה שלושתכם מדברים, משתובבים וצוחקים אחד עם השני. לוקאס מספר לך על כמה הפוקימונים שלו התחזקו, ועל הפוקימונים שהוא מתכנן לתפוס. "ממש רציתי לתפוס דריבול..אני יודע שהוא פוקימון אדמה וחשבתי שאמצא אותו במדבר. אבל מסתבר שהם חיים במערות. לא במדברים. האחות ג'וי המתוקה הסבירה לי. זה בגלל שהם מעדיפים קרקע קשיחה להתחפר בה ולא חום ואדמה חולית". אתה מחזיק את וולבי כל הדרך, ג'ונס מוציא עוד סיגריה ומציע ללוקאס, לוקאס לוקח את הסיגריה של ג'ונס ושואף ממנה מעט לתוך ריאתיו אך מהר מאוד מתחיל להשתעל ויורק את העשן החוצה. "איכס ג'ונס! זה כל כך מגעיל! איך אתה לעזאזל מעשן את זה?!" לוקאס מטיח בו ואילו ג'ונס רק צוחק.."אוי אתה כל כך ילד. כשתתבגרו תבינו!" ג'ונס מלגלג על שניכם. לאחר חצי שעה אתם מבחינים במחזה מדהים. מצד ימין שלכם יש קניון עמוק מאוד, ובצד השני של הקניון עומדת טירה גבוהה ומדהימה ביופיה, צבעי חום בהירים וכהים בשלל גוונים צובעים את המבנה שלה. פוקימונים מעופפים חגים באוויר בקומות הגבוהות שלה
    כדי להגיע אליה ישנו גשר ארוך עשוי מאבן קשיחה וחזקה. "וואו...הגענו! בואו ניכנס!" לוקאס קורא בהתלהבות והפיגנייט שלו יורה אש להביור, מתלהב מהמחזה המרהיב! אתם מתחילים לרוץ תוך שאתם שותים מים, עוקפים את הגשר, שהמעבר בו מאוד מפחיד ומלחיץ. דלת הטירה פתוחה לרווחה שלצד ימין שלה תלוי שלט הוראות על איך להתנהג באתר ההיסטורי הזה. אתם נכנסים פנימה ורואים מעין היכל ענקי ומפואר, עמודי אבן שבורים, חלקם עדיין עומדים אך עם סדקים, צל וקרירות עוטפת אתכם. וולבי יורדת מן הידיים שלך ומתחילה לחקור את השטח. קופצת מעל קוביות אבן ומתרגלת מעט ריצות. "היא ממש סקרנית" ג'ונס אומר בחיוך. ישנם מסדרונות רבים, ואתם שוקלים לאן ללכת, אתה מתיישב באמצע ההיכל על אבן קרה כשמולך מתהלך
    "היי הצהוב ממחוז קנטו והכתום מהואן! אני מזהה אותם" ג'ונס אומר בהתלהבות כשאתה ולוקאס מביטים בפוקימונים בסקרנות רבה. וולבי מתקרבת לסנדיל ומתחילים קטטה כשהיא משתמשת במתקפת מקור ומנקרת את ראשו של סנדיל שנמלט ממנה. "סודוודוו תהיה חבר ותביא לי את המפה בסדר?" ג'ונס מבקש מהפוקימון שלו. "סודווודו!" סודוודוו משיב בחיוב ופותח את תיקו של המאמן שלו, מוציא החוצה מפה של האזור וג'ונס מתחיל לדפדף בה. "טוב. יש כאן מערות עם ציורים של שבטים קדומים, פסלים של הפוקימונים האגדיים ואז מעיין!" ג'ונס מסביר. אתם מחליטים ללכת לשלושתם! תחילה אתם נכנסים למסדרון הימני, עליו אתם מוצאים לכל אורכו ולרוחבו ציורים בגוונים כהים וכהים של אנשים, פוקימונים, יתדות אשר מנהלים קרבות, ציורי אש והרים מופיעים בינהם וזה רק מרתק אתכם יותר. ג'ונס מדליק עוד סיגריה ומספר בדיחה משעשעת על כך שפיגנייט שרף מקל שמשמש כלפיד. "עזוב את פיגנייט הסיגריה שלי היא פנס!" כולכם צוחקים, אפילו פיגנייט, שמצטייר בפניך כפוקימון מאוד גאה בעצמו. לאחר מכן אתם מגיעים לחדר גדול ורחב עם פסלים רבים של פוקימונים, האחד נראה כמו דארמניטאן (ההתפתחות של דרומקה), חלק נראים כמו שלושת ההתחלתיים של המחוז ובאמצע החדר עומדים פסלים מאבן עוד יותר גדולים של פוקימונים דרקוניים, בעומדים זה מול זה. "ראשיראם וזקרום. השומרים של אונובה" לוקאס ממלמל בהערצה. וולבי מתקדמת לפסלים ובוחנת אותם מקרוב, סוודודו משתרך אחריה ושומר עליה. לבסוף אתם מגיעים לחדר גדול מאוד, עם צמחים ירוקים ומעיין גדול באמצע, אתם מבחינים בפוקימוני מים אתם מגיעים לשפת המעיין, משכשכים את הרגליים שלכם, מחליפים לבגדי ים ומתחילים לשחות באגם! משפריצים אחד על השני מים בכיף, נהנים כאשר ג'ונס מנגן שיר מגניב על הגיטרה "אל המעיין! אל המעיין! בונסלי בונסלי קטן! (ההתפתחות הקטנה של סודוודו) אלל המעיין אלל המעיין! בונסלי קטן! בונסלי קטן!" אתם משתעשעים עוד כאשר רפרוף כנפיים נשמע מאחוריכם, משבי רוח מתעופפים אליכם כשאתם פוערים פיכם כאשר ענקי עף לאזור המעיין ולוגם מים ממנו. אתה מבין שזה אותו וולקרונה מהאגדה של הממלכה, אתם קופאים במקומותיכם, האם יתקוף אתכם? וולבי אינה מפחדת ומתחילה להתקרב אליו! מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    מקס-
    אתה בטוח?! תן קרב טוב בוא נראה אותך. אני אקשה, יאללה הכנה טובה למכון! אם תסתבך תגיד ;)
    אגב אציין שנית שהמתקפות בסוגריים הם הייפר-קישור להמחשת המתקפה, תלחץ ותהנה חח...

~~~~~~
    "כן, אנחנו ננצח אתכם!" אתה משיב להם גם בחיוך וחושב כמה רגעים על פוקימון מתאים, השלושה עומדים בקוצר רוח ולאחר מחשבה מרובה אתה מוציא את באלבזור החוצה.
    מבקש מדילן להתחיל כל אחד בנפרד והוא מיד יוצא לדרך, צ'ארמנדר תוקף בלהביור את בידריל שמתחמק בקושי! הוא כבר ממש יודע להביור 'זה מדהים!' אתה מהרהר לעצמך
    "באלבזור תוקף בעליי תער את באטרפרי!" אתה מצווה והקרב חיש מתפצל לעת עתה. "באטרפרי חמוק!" המאמן שלו מבקש והוא מצליח באתלטיות להסתחרר הצידה באוויר ולחלוף ליד ההתקפה, באלבזור ואתה לא מרפים והוא ממשיך לתקוף בהם כשאר באטרפרי עוד מקפיד במרץ לחמוק כשלפתע אתה מזהה הזדמנות. לפקודתך באלבזור לופט את הפרפר באוויר ומכה בוא שוב ושב עם עלי תער כשהוא מרותק לחלוטין. "באטרפרי, הגנה!" קורה המאמן, עיניו זורחות באויר ירקרק ולפתע מעגל ירוק זרחני בוקע מגופו של באטרפרי ומעיף את הגפנים לצידם והוא משתמש משתמש בירי חוטים ויורה כמה גושים דביקים בכל מיני מקומות על באלבזור. מצמיד גפן אחת לקרקע, כורח את שני רגליו הקדמיות ואחת נוספת היישר לעיניו!
    "באטרפרי זה הזמן, חיתוך אווירי!" (Air Cutter) המאמן קורה, פנים כנפיו של באטרפי מייצר אנרגיה כחולה בהירה והוא מנופף בכוח רב ומעיף גל גליוטינות אוויר כוחות שפוגעות ומשסעות בבאלבזור בזה אחר זה, פגיעה ישירה וחזקה!
    בנתיים בצד השני בידריל חג סביב צ'ארמנדר ומתעלל בו כשהוא מנסה לפגוע בו שוב ושוב עם שירטה או להביור. עוקץ דוקר אותו שוב עם מתקפת 'צמד מחטים' (Twineedle). כך שוב ושוב שלפתע כאשר בידריל מתחמק אל מאחוריו, מבריק דילן ברעיון ופוקד "צ'ארמנדר זה הצ'אנס... נענוע זנב!" אינך מבין איך זה ישפיע אך הקטן מנענע את זנבו בקצב ומציק לבידריל שמאבד ריכוז וצ'ארמנדר עולה על הגל מסתובב ומכה בעצמה רבה במתקפת נגיחה שפוגעת היטב בגופו מטווח 0 ומעיפה אותו חזק לאחור.
    מה תעשה?
    'הם חזקים מה?' אחשוב לעצמי. לא ארשה לעצמי לבזבז אף שניה. "בלבזור הורד את המשי מהפנים שלך ומהגוף שלך בעזרת הגפנים שלך!" אקרא, אם זה לא יצליח אבקש מדילן שצ'רמנדר ירוץ במהירות לבלבזור ויוריד לו אותן בעצמו. אסמן לדילן. הגיע הזמן לשתף פעולה. כמהלך ראשון אציין את המהלך הבא. "בלבזור! תלפף את צ'רמנדר סביבך! תרים אותו לאוויר! ותתחיל לרוץ לכיוונם של היריבים שלך כשאתה שולח עלי תער עליהם! תכריח אותם לעסוק בהתחמקות מאשר בהתקפה! תמלא את עלי התער בנבגי הלם! ככה הסיכון שהם ישותקו לא יאפשר להם לתקוף אתכם אלא רק להגן על עצמם!". "דילן הגיע הזמן לתור שלך! אורה לצ'רמנדר לתקוף בלהביור מהאוויר כל מטרה שנראית לו חיונית. בעודו באוויר קשור לגפנים של בלבזור יהיה לו יתרון של גובה. אחד מהם בטוח לא יצליח לעמוד בעומס וייפגע או מעלי התער או מהלהביור שלך! שניכם תתקפו בצורה הזאת! תנסו להחזיק כמה שאפשר. בלבזור תנסה להתחמק כמה שאפשר" אורה לפוקימון שלי ולדילן, אקווה שהמהלך יצליח.

13. מנהל ראשי
    מאט-
    למה אתה לא מתייחס לכרזה?! לא בסדר!
    אתה מספר לבחורה הנאה את אשר קרה, מבלי להמעיט או להשמיט פרטים, הרי מדובר במקרה לא סודי בהחלט. "אל תשאל..אני נתקלתי כבר ב6 מקרים כאלו באזור הזה!" הבחורה אומרת ומבחינה בכרזה, מרימה אותה וקוראת את הכתוב בה. "אוי זה נורא" היא אומרת בקול מפוחד ונותנת לך לקרוא, אתה מבין שמדובר במכתב קבלה לצוות מגמה, בהם הצוות קורא לנוער שרוצה להצטרף אליו להוכיח לו שהוא ראוי ומוכן להיכנס לשורותיהם. מבחן הקבלה הוא גרימת נזק לפוקימונים, גניבה של רכוש ופגיעה באנשים. "אוי ואבוי..לאן הנוער שלנו הולך?" הבחורה לוחשת. מאצ'וק ואלקטריק מביטים זה בזה ונראה שהם כועסים על הדברים שהנערים עשו לקקניה, וניגשים לדבר איתו בשפת פוקימונים. "אני במקור רקדנית, אבל בעקבות המקרים האלו אני כבר הופכת לסוג של אחות ג'וי.." הנערה אומרת בצחקוק וחובשת את פצעיו של קקניה, קקניה נעמד לצד חברו בלטוי ומודה לבחורה בחיוך מאוזן לאוזן, קקניה ניגש אליך ולפוקימונים שלך ומודה להם גם, וכך גם בלטוי. "אל תדאג חמוד. אתה בסדר. רק תרבה לנוח ואני בטוחה שתחזור לאיתנך" הבחורה אומרת לצמד החברים ששוב מודים לכם, כשהם פונים ימינה, לאזור המדבר, כנראה שם הם גרים. "דרך אגב קוראים לי קרלין." הנערה אומרת בחיוך, היא מאוד גבוהה וגופה חטוב, אתה מעט מסמיק. היא מאוד יפה. לפתע הפוקידע שלך מצלצל, הודעה מנולנד. "מאט היקר. תגיע בבקשה לתוך הר צ'מני. יש לנו אימון דחוף". "איך אמרת, או לא אמרת שקוראים לך?" קרלין שואלת בחיוך. מאצ'וק מצחקק מעט. מה תעשה?
    "קוראים לי צ׳מני, אה לא, קוראים לי מאט. נעים להכיר." אני עונה במבוכה. רקדנית שמטפלת בפוקימונים. אני ממש מתרשם. "אני צריך ללכת לצ׳ימני, אני מתכוון להר צ׳ימני כדי לעשות שם משהו. אני כבר אדבר איתך מאוחר יותר! ביי" אפרד ממנה וארוץ לנולנד.

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    חחחחחחחחח ו-flame charge זה בעצם סילון האקווה בגירסת האש, יכול להיות מגניב. אוליי זה יהיה השיפור של גלגל להבה. נראה, אם ראית את הקרב של אש וויטני, הוא השתמש בדרך די מעניינת כדי לנצח את מילטאנק.

"קווליבה, זה הולך להיות מאתגר אבל אני סומכת עלייך. אני רוצה שתנסה לרוץ אל מיטאנק תוך כדי שאתה מקיף את עצמך בלהבות ותתקיל אותה, אם אתה מרגיש שזה לא מצליח תעבור במהירות לגלגל להבה" את פוקדת על קווילבה במהירות וקווילבה העייף לא מבזבז זמן. קווילבה מתחיל לרוץ לכיוונה של מילטאנק השמנמנה כשהוא מקיף את עצמו בלהבות, אש כחולה מקיפה אותו והוא נהיה כמעין כדור אש, האש מתלכדת מסביב לקווילבה והוא מתחיל לרחף, אך היא מהר מאוד נעלמת, קווילבה משנה טקטיקה וחוזר לגלגל להבה עם אש כחולה, "מילטאנק התכונני..הגנת כדור!" וויטני מצביעה על קווילבה ומילטאנק מנערת את רגליה הגדולות וחוסמת את גלגל הלהבה בידיה. היא נהדפת מעט אחורנית אך פרסותיה מצליחות לעצור אותה. "חבטת גוף!" וויטני קוראת ומילטאנק נעה מעט אחורה ודוחפת בעזתר בטנה את קווילבה שמתגלגל אחורנית. קווילבה מותש, אך הוא עדיין עומד כשאש יוצאת מפיו. "אוקיי מילטאנק! המהלך הקבוע שלנו. מצליח בכל פעם! גלגול!" וויטני קוראת ואת מופתעת לגלות שגם מילטאנק יודעת להשתמש בגלגול, מילטאנק קופצת ומתחילה להעיף אפר וחול מצדדיה כשהיא נעה במהירות מצד לצד. קווילבה מחכה להוראות שלך, כשאש מתחילה להקיף את גופו, את מבינה שהיכולת שלו הופעלה. "וואו! זו להבה! היכולת של קווילבה!" את שומעת נערים צועקים בקולי קולות, את מבינה שכמה נערים התאמנו במכון והקרב שלך משך את תשומת ליבם. מה תעשי?

"להבה... שהחיים שלו קווליבה נמוכים חוזק התקפות האש שלו גדלות ב50%" אמלמל לעצמי ואחייך. "קווליבה! אל תתחמק. תשתמש בגלגל להבה הכי חזק שלך כך שאתה ומילטאנק תתקלו אחד בשני במתקפת הגלגול שלכם. 'קווליבה מותש והטקטיקה הזאת מסוכנת כי גם קוולביה יספוג נזק.. אבל עם 50% יותר כח... זה עדיף על פני לנסות להתחמק ללא הצלחה' אחשוב לעצמי. ארגיש מעט פחד, שטעיתי וקווליבה ייפצע קשה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    גרייס-
    את נזכרת במשמעות של היכולת. את יודעת שמתקפות האש של קווילבה הרבה יותר חזקות עכשיו.
    "קווליבה! אל תתחמק. תשתמש בגלגל להבה הכי חזק שלך כך שאתה ומילטאנק תתקלו אחד בשני במתקפת הגלגול שלכם" את פוקדת מהר על קווילבה. קווילבה מקיף את עצמו באש כחולה ושורפת, והוא נע במהירות לכיוונה של מילטאנק. "מילטאנק קדימה! בכל הכוח קדימה!" וויטני קוראת. שתי המתקפות מתגלגלות אחד מול השניה עד שהן מתנגשות בפיצוץ גדול. עשן מיתמר בכל הזירה. מילטאנק עומדת אך נראה שנפגעה בצורה גדולה מאוד. מפתיעה מאוד, אך קווילבה עומד גם. הוא נעמד בחוזקה, את חושבת שזה די הסוף של הקרב מבחינתו, כשלפתע קווילבה מתחיל לרוץ! קווילבה מתחיל לרוץ במהירות, את מזהה מתקפה מהירה, אך הוא מהר מאוד מתעופף! קווילבה מרחף במהירות, עובר את מילטאנק ומתחמק מאחוריה, מגיע שוב מולה ופוגע בה במתקפה חזיתית וישירה. את יודעת במה קווילבה השתמש כרגע. וונסה סיפרה לך. קווילבה למד אס אווירי! (aeriel ace) קווילבה נוחת מול מילטאנק שנראית כמעט מעולפת. "מילטאנק שתיית חלב!" וויטני אומרת ומילטאנק מכניסה לפיה את אחת מהפטמות שלבטנה (כל כך מטריד חחחח) ומתחילה לשתות חלב חם ומזין, את מבחינה שמילטאנק מרגישה מעט יותר טוב. אך היא עדיין פגועה מאוד מן המתקפה. פתאום מילטאנק מוקפת באש. מילטאנק קיבלה כוויה! "אוי לא!" וויטני קוראת. קווילבה רועד כולו, הוא השתמש בכל כוחו והוא פשוט מתעלף על הזירה. "קווילבה אינו יכול להילחם!" מכריז השופט. את מבינה שאת צריכה לבחור בפוקימון אחרון לקרב הזה, אבל מי זה יהיה? מה תעשי?

מאט-
    "קוראים לי צ׳מני, אה לא, קוראים לי מאט. נעים להכיר." אתה מציג את עצמיך בפני קרלין, מבלבלבין המסר שנולנד שאל אותך לשאלה שקרלין שאלה. קרלין מצחקקת. אתה מאוד מתרשם מעיסוקיה של קרלין, אך אתה יודע שכשנולנד קורא לך חייבים ללכת. "אני צריך ללכת לצ׳ימני, אני מתכוון להר צ׳ימני כדי לעשות שם משהו. אני כבר אדבר איתך מאוחר יותר! ביי" מבלי לבזבז זמן, אתה מתחיל לרוץ ביחד עם אלקטריק ומאצ'וק לצידך, מאצ'וק מציע לאלקטריק שירים אותו אך אלקטריק נובח שהוא מסתדר. שלושתכם רצים ועולים במעלה העליה הסלעית. מגיעים להר צ'מני החם והלוהט. אתה מבין מהמסר שנולנד יחכה לך בתוך ההר, אתה נכנס פנימה. מנסה לחפש את נולנד. הודעה נוספת אשר נשלחת ממנו, מבשרת לך שהוא יהיה באזור שנקרא "האזור הפושר". אתה מקבל תדרוך ונקודת ציון ואתה ממשיך בדרכיך. אתה ושני הפוקימונים שלך מהלכים בדרך כשלפתע נעמד מולך
    גדול ומרשים אשר חוסם לך את הדרך. מתלווים בצדדיו ואתה מבחין ב- ו-אשר מצחקקים מהמתרחש וצופים מה טורקול וחבורתו יחליטו לעשות איתכם. אלקטריק ומאצ'וק נוהמים כלפיהם. אך הם לא עושים כלום. מה תעשה?

עמוד 58 מתוך 72 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •