Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 72 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1073
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    חחחח אתה ביקשת! חחח עכשיו אתה רוצה לצאת אה? הפעם נוותר לך. אבל שתדע שבפעמים הבאות שתסתבך במשהו כזה אתה לא תצא ממנו כל כך מהר

'אוי לא... עכשיו סיבכתי את כולנו, אוף כמה שאני טיפש' אתה חושב בלחץ. "היי, היי! חכה רגע אלג'ים חמוד... אל תפחד. אני צריך עזרה, אתה גר במקום הזה?" אתה שואל את אלג'ים אשר מהנה באיטיות. נראה שהוא מבין אתכם ומסכים לעזור לכם. כולכם רצים לכיוון המדרגות, יורדים בריצה. בינתיים פיצוצים ורעשי לחימה של פיגנייט נשמעים, נראה שהוא די בצרות, שלושה נגד אחד זה לא בדיוק הקרב ההוגן ביותר. אתה מביט סביב. איפה וולבי?! אתה רואה אותה נעמדת על המרפסת, מניעה מעט את ישבנה ומתכוננת לקפיצה! וולבי קופצת ויוצרת בפיה מעין כדור אפל שפוגע באחד מהסיגליפים. אתה מזהה את המתקפה הזאת ככדור צל. פיגנייט מוטח באמצעות על חושי על אחד מקירי החול, אך פיגנייט פוקימון חזק מאוד, הוא לא נותן לכך לעצור אותו. הוא מרים גוש סלע גדול וזורק אותו לכיוון אחד הסיגליפים שנפגע ומתרסק על הקרקע, כשלפתע אלג'ים מתפרץ באמצע ומבקש מהשומרים להפסיק. גם אלג'ים וגם סיגליפ הם פוקימונים על חושיים, הם לא מדברים. מתקשרים בטלפתיה. הסיגליפים מכבדים את דעתו של אלג'ים הקטן, שמסביר להם שלוקאס הוא בסך הכל המאמן של פיגנייט, ובגלל זה פיגנייט הגן עליו כך. הסיגליפים סופסוף משתכנעים שכנראה נפלה כאן טעות. הם מניחים ללוקאס לחזור לפיגנייט ומבקשים ממכם לעזוב את המקום כמה שיותר מהר. אתה מודה לאלג'ים וממהר להוציא את החבורה שלכם החוצה "כנראה תצטרך לחכות עם האקסיו לפעם אחרת... רעיון מטופש נזוז מכאן" אתה אומר מהר וכולכם מסתלקים מהמקדש. אתם עוברים את גשר האבן הגדול ומתחילים את ההליכה הארוכה במדבר לכיוון העיר נימבסה. "אוקיי. זה היה. מדהים!" לוקאס אומר ומפתיע את כולכם. "האמת..שכן" ג'ונס אומר בצחקוק קל, למרות שהייתם בסכנה ממשית, אתה מרשה לעצמיך לצחוק. אתה מרים את וולבי בידיך, שלא תברח ותיעלם. לוקאס מספר לך על ההתלהבות שלו מהסיגליפים. "אני בהחלט ארצה לתפוס אחד בעתיד. אולי אחזור לפה בהזדמנות" הוא מספר לכם כשג'ונס מספר בדיחה שאם הוא יחזור לפה המקדש יתמוטט..ובכך אתם הולכים. הדקות עוברות לשעות, והרגליים שלכם נורא מתעייפות. אתם שותים כמות מים גדולה כדי לשמור על העירנות ומשאירים את הכובעים שלכם על ראשם כדי להימנע מאור השמש. לאחר הליכה ארוכה מאוד של כ-6 שעות נוספות, לא כולל הפסקות ומנוחות לאורך הדרך. השעה הופכת להיות תשע בערב. כשאתם נכנסים סופסוף לשער הכניסה לעיר נימבסה! "נימבסה!! וואווו כל כך התגעגעתי! לא הייתי פה חודשים!" ג'ונס צועק בקולי קולות מאושר, אתה מבין שהוא מכיר את העיר כמו את כף ידו. כל המבנים מוארים. אתה מבין משיחה עם ג'ונס כי ישנו בעיר תיאטרון מוזיקלי מגניב למדי, אצטדיון אשר מנהלים בו אירועים חברתיים, משחקי ספורט ועוד מגוון דברים. רכבת תחתית אשר משמשת לאימון מאמנים ברמות שונות, מספר לך כמה לא קל שם. אתה מאושר סופסוף לצאת מן המדבר. הלחות נורמלית וכך גם האוויר, לא יבש וחם. אתם מגיעים למרכז העיר, כשאתה מבין שהמכון הרביעי שלך נמצא בעיר הזאת. "טוב אני חייב ללכת לישון. היי דרו, תרצה שנלך מחר לרכבת התחתית? זה יהיה אימון טוב למכון. נוכל אחרי זה ללכת לאיזה אטרקציה או שניים, או שאולי אתה מעדיף להתאמן קצת עם וולבי?" לוקאס שואל אותך בחיוך, כשאתה נזכר שוולבי שלך, אך לא הכנסת אותה עדיין לפוכדור! מה תעשה?
    ספר עוד קצת על העיר, היא אחת המעניינות במשחקים ובסדרה בכללי... ולא שכחתי מוולביי י'הורס שמחות
    ~~~~~
    "כרגע אני מעדיף ללכת לישון... מחר כבר נלך לשם" אומר ואפנה לדרכי עם וולביי, אקח אותה למקום שקט יותר ונחמד ואז אסביר לה "טוב וולביי, עברנו המון יחד בכמה ימים האלה ואין ספק שהתחברנו. את אמיצה מאוד, חוצפנית וחסרת מעצורים, ואני מאוד אוהב אותך על כל אלה... מה את אומרת? רוצה להיות חלק מהצוות שלי?" ואתבונן בה לראות מה תגיד.
    במידה ותענה לחיוב אזרוק עליה פוקדור בכדי לתפוס אותה. בין כה וכה אפנה לאחר מכן אל מרכז הפוקימונים. למנוחה אמיתית, מלא שמחה על כך שיש לי שותפה נוספת לצוות (אם הסכימה) ומצפה למחר בכיליון עיניים.

מקס-
    8?! זה הכל? זה ממש מעט, אני מתכנן על סביבות ה-10 או 11 אולי. לדעתי תפוס עוד... עשה מה שתרצה, המסע סופר ארוך. ודיי חחח הרסת את ההפתעה תכננתי עכשיו להפגיש בינכם נודניק... רציתי רק לראות אם יש לך עניין בסוגים אחרים גם. בונה לך עניין עם סיל עכשיו- זרום
    ~~~~~~~~
    "וואו.. איזה חוף מדהים!" אתה ממלמל ומתמוגג מיופיו של החוף וורמיליון המהממם. בנתיים שדילן וה- נלחמים בשלדר. אתה מתמקם על החוף ומוציא את הפוקימונים שלך נותן להם להכיר את פירו חבר הצוות הטרי, ונראה שבין פיקאצ'ו לפירו יש תיגר קל אך הם מעלימים עין מכך, בעוד באלבזור הנחמד הוא הגורם המגשר, האהוב על כולם מצחקק בנימוס ומרגיע את הרוחות. השלושה מתפזרים, באלבזור הולך להסתובב מעט בחול פירו עף לצוד לו דגים מן הים וכך מבריח משם את פארפדג' המסכן, פיקאצ'ו רץ אל שפת המים ומחפש לעצמו אימון... סלופוק נאנח ולא נראה בעניין. קרבי מביט בו תומהה וטנטקול אינם יוצאים מן המים לכבודו...
    אתה ממשיך להסתכל ואז מבחין ב:
    ששוכבים על שפת המים באיזור בו יש הרבה עצות וטחב,שמטייל לו להנאתו חופר מתחת לסלעים וגורם להם לשקוע ומתבדח עם עצמו.
    שצועד לעבר חלק אחר בחוף, מסתורי יותר שאותו מסתירים לך כמה סלעים, נראה כי הוא בודק אם עוקבים אחריו, ומיד אחריו באמת מתגנב גםרעב מאוד!
    מה תעשה?

.

2. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    תוכניות גדולות? חח אוקיי

"עלוב, מה?" אתה קורא בכעס וגורם לנער להסתובב אליך עם חיוך ניצחון. כנראה שהצליח לעצבן אותך. הפוכדור שלך נזרק על דאסטוקס שנשאב פנימה וכעבור מספר נדנודים נתפס. תפסת דאסטוקס! "דאסטוקס הוא ההפך מעלוב, הוא פוקימון עוצמתי ביותר. ואין כזה דבר בכלל "פוקימון עלוב, כל פוקימון הוא חזק בפני עצמו. לכל פוקימון ופוקימון יש חזקות, בדיוק כמו שיש להם חולשות. גם לגרובייל שלך..." אתה אומר וחיוכו של הנער נעלם. "לגרובייל שלי?" הנער אומר בערמומיות ומביט בגרובייל שלו. "גרובייל יש לך חולשות כלשהן שאני לא מודע אליהן?" הנער שואל וגרובייל מנדנד את ראשו, מצחקק גם. "אתה יודע..אם אתה כל כך בטוח. מה דעתך להוכיח את זה בקרב?" הנער שואל אותך בזדוניות. אתה מאוד מתעצבן. מה תעשה?

דרו-
    אל תדאג...רק הגעת אליה. זה כל המקומות שיש והם מאוד מעניינים תאמין לי. ודילן הציע לך שתלכו מחר לא עכשיו חח

"כרגע אני מעדיף ללכת לישון... מחר כבר נלך לשם" אתה אומר ללוקאס שמסכים. לוקאס ממשיך למרכז הפוקימונים בעוד אתה תופס פינה שקטה עם וולבי, ליד ספסל עם עמוד תאורה קטן המאיר את סביבתכם. אתה מניח אותה על הקרקע והיא מביטה בך סקרנית. "טוב וולביי, עברנו המון יחד בכמה ימים האלה ואין ספק שהתחברנו. את אמיצה מאוד, חוצפנית וחסרת מעצורים, ואני מאוד אוהב אותך על כל אלה... מה את אומרת? רוצה להיות חלק מהצוות שלי?" אתה שואל את וולבי. וולבי מביטה בך ונראית חושבת מעט. אתה מבין שיש סיכוי שהיא תגיד לא, אבל כמו שניקולס מומחה פוקימוני המעופף סיפר לך, כבר קנית את וולבי והיא נאמנה לך. "וולבי" וולבי מצייצת באישור, שמח ונרגש על החלטתה אתה מוציא פוכדור ריק, ונוגע בקטנה בראשה הקטן והציפורי, וולבי נשאבת פנימה ולאחר כמה נדנודים הפוכדור נעצר! תפסת וולבי! אתה חוזר למרכז הפוקימונים, משכיר חדר מהאחות ג'וי הנחמדה ונכנס למיטה שלך לישון. אתה מעלה במוחך את כל המסע האחרון, מחייך על כך שצירפת את וולבי לצוות שלך. חיש מהר אתה נרדם, ההליכה היום התישה אותך ברמה אחרת לגמרי. עיניך נפקחות לאור חדש ומלא הזדמנויות, אתה מפהק בחוזקה. מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Jan Luigi צפה בהודעה
    מקס-
    8?! זה הכל? זה ממש מעט, אני מתכנן על סביבות ה-10 או 11 אולי. לדעתי תפוס עוד... עשה מה שתרצה, המסע סופר ארוך. ודיי חחח הרסת את ההפתעה תכננתי עכשיו להפגיש בינכם נודניק... רציתי רק לראות אם יש לך עניין בסוגים אחרים גם. בונה לך עניין עם סיל עכשיו- זרום
    ~~~~~~~~
    "וואו.. איזה חוף מדהים!" אתה ממלמל ומתמוגג מיופיו של החוף וורמיליון המהממם. בנתיים שדילן וה- נלחמים בשלדר. אתה מתמקם על החוף ומוציא את הפוקימונים שלך נותן להם להכיר את פירו חבר הצוות הטרי, ונראה שבין פיקאצ'ו לפירו יש תיגר קל אך הם מעלימים עין מכך, בעוד באלבזור הנחמד הוא הגורם המגשר, האהוב על כולם מצחקק בנימוס ומרגיע את הרוחות. השלושה מתפזרים, באלבזור הולך להסתובב מעט בחול פירו עף לצוד לו דגים מן הים וכך מבריח משם את פארפדג' המסכן, פיקאצ'ו רץ אל שפת המים ומחפש לעצמו אימון... סלופוק נאנח ולא נראה בעניין. קרבי מביט בו תומהה וטנטקול אינם יוצאים מן המים לכבודו...
    אתה ממשיך להסתכל ואז מבחין ב:
    ששוכבים על שפת המים באיזור בו יש הרבה עצות וטחב,שמטייל לו להנאתו חופר מתחת לסלעים וגורם להם לשקוע ומתבדח עם עצמו.
    שצועד לעבר חלק אחר בחוף, מסתורי יותר שאותו מסתירים לך כמה סלעים, נראה כי הוא בודק אם עוקבים אחריו, ומיד אחריו באמת מתגנב גםרעב מאוד!
    מה תעשה?
    ביקשתי מהם להתאמן! וזה קצת המשך כמו שאתה מתלונן שאני עושה לך, אבל הוא לא בדיוק כזה אז סבבה חח אה ואני רוצה איווי. כאילו רציתי גם וופוריאון אבל לא יודע, חח נראה. לא בטוח לגבי האיווי כי יש כל כך הרבה פוקימונים מגניבים אחרים.

"אוי לא" אמלמל במהירות ואקח איתי מהר את פיקאצ'ו בעקבות פרסיאן. אחשוב על הקרב שכנראה עומד לקרות, ואפילו אתעניין מעט בפרסיאן. אך זה לא חשוב. חשוב להציל את פסיידאק. אבקש מבלבזור להילחם באחד הסטאריו, אני מאוד רוצה אחד. אניח לפירו לעשות כמבוקשו. "פיקאצ'ו קדימה! חייבים לעזור לחבר!" אומר לו ואכין אותו לפעול. אבקש מפיקאצ'ו לתקוף את פרסיאן בגל חשמלי, אצעק לעבר פסיידאק שירוץ מהר לתוך הים. שם יוכל להיות בטוח.

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1502663][COLOR=#0000cd]גרייס-
    את נזכרת במשמעות של היכולת. את יודעת שמתקפות האש של קווילבה הרבה יותר חזקות עכשיו. [RIGHT]"קווליבה! אל תתחמק. תשתמש בגלגל להבה הכי חזק שלך כך שאתה ומילטאנק תתקלו אחד בשני במתקפת הגלגול שלכם" את פוקדת מהר על קווילבה. קווילבה מקיף את עצמו באש כחולה ושורפת, והוא נע במהירות לכיוונה של מילטאנק. "מילטאנק קדימה! בכל הכוח קדימה!" וויטני קוראת. שתי המתקפות מתגלגלות אחד מול השניה עד שהן מתנגשות בפיצוץ גדול. עשן מיתמר בכל הזירה. מילטאנק עומדת אך נראה שנפגעה בצורה גדולה מאוד. מפתיעה מאוד, אך קווילבה עומד גם. הוא נעמד בחוזקה, את חושבת שזה די הסוף של הקרב מבחינתו, כשלפתע קווילבה מתחיל לרוץ! קווילבה מתחיל לרוץ במהירות, את מזהה מתקפה מהירה, אך הוא מהר מאוד מתעופף! קווילבה מרחף במהירות, עובר את מילטאנק ומתחמק מאחוריה, מגיע שוב מולה ופוגע בה במתקפה חזיתית וישירה. את יודעת במה קווילבה השתמש כרגע. וונסה סיפרה לך. קווילבה למד אס אווירי! (aeriel ace) קווילבה נוחת מול מילטאנק שנראית כמעט מעולפת. "מילטאנק שתיית חלב!" וויטני אומרת ומילטאנק מכניסה לפיה את אחת מהפטמות שלבטנה (כל כך מטריד חחחח) ומתחילה לשתות חלב חם ומזין, את מבחינה שמילטאנק מרגישה מעט יותר טוב. אך היא עדיין פגועה מאוד מן המתקפה. פתאום מילטאנק מוקפת באש. מילטאנק קיבלה כוויה! "אוי לא!" וויטני קוראת. קווילבה רועד כולו, הוא השתמש בכל כוחו והוא פשוט מתעלף על הזירה. "קווילבה אינו יכול להילחם!" מכריז השופט. את מבינה שאת צריכה לבחור בפוקימון אחרון לקרב הזה, אבל מי זה יהיה? מה תעשי?

בהחלט מטריד
    ~~~~
    "כל הכבוד קווליבה! היית מדהים" אחמיא לו בזמן שאחזייר אותו לפוקדור.
    "איווי. אתה יכול לעשות את זה" אומר ואסמן לאיווי להתקדם לזירה. "נמנום ואז מתקפת חול ומתקפה מהירה!". 'אני מקווה שלא עשיתי טעות. איווי עוד לא מיומן בקרב, אבל מגיעה לו ההזדמנות לנסות...' אחשוש מעט.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    גרייס-
    "כל הכבוד קווליבה! היית מדהים" את משבחת את קווילבה שנתן קרב מעולה, ומשיבה אותו לפוכדור בגאווה וסיפוק גדולים. "אני חייבת להודות, לא נלחמתי בקווילבה שכזה כבר הרבה מאוד זמן" וויטני מעודדת אותך וקורצת לך בחיוך. את משיבה לה קריצה ומורה לאיווי לעלות לזירה. כי הקרב ממשיך. איווי רץ במהירות ונעמד מול מילטאנק העייפה והתשושה. איווי במקומו ושולח בועות בודדות שמתעופפות למילטאנק ומתכוונות להרדים אותה. לבקשתה של וויטני מילטאנק מתחמקת מהנימנום ובכך לא נרדמת. איווי הזריז מזנק לכיוונה של מילטאנק ומעיף חול על כל פרצופה, מכסה את עיניה בחול מציק ומטריד שלא נותן לה לתקוף. מילטאנק בלחץ כי היא לא מצליחה להוריד מעצמה את החול, "מילטאנק לא! קדימה גלגול!" וויטני מבקשת ממילטאנק אך היא איננה מצליחה. איווי מנצל את חוסר היכולת של מילטאנק להגיב ומתנגש בבטנה בחוזקה במתקפה מהירה, מעיף את גופה הכבד לאחור ומגלגל אותה הצידה. מילטאנק קמה בקושי רב, כשלפתע אש מקיפה אותה ומכווה אותה. את מבינה שגלגל הלהבה של קווילבה גרם למילטאנק להיכוות. איווי מחייך חיוך ניצחון, כשהוא גורם לזנבו לזהור ומשגר ממנו כוכבים צהובים ורבים אשר פוגעים במילטאנק אחד אחרי השני. מילטאנק נופלת על הקרקע. מעולפת לחלוטין. "מילטאנק לא!" וויטני זועקת. "מילטאנק אינו יכולה להילחם. איווי הוא המנצח!" השופט קורא ואיווי קופץ באושר. וויטני מחייכת חיוך מובס ומשיבה את מילטאנק לפוכדור שלה. ומתקרבת אלייך. היא מלטפת מעט את איווי כשהיא עומדת מולך. "את מאמנת מצוינת. הפוקימונים שלך מאוד חזקים. אנא תשמרי על הכוח שלהם ואני בטוחה שתמצאי את דרכך בדרך לליגת ג'וטו הענקית!" וויטני מכריזה בהתלהבות ומגישה לך את תג המכון
    "אני גאה לתת לך את ההוכחה כי עברת את קרב המכון שלי בהצלחה. התג השטוח" וויטני אומרת בקול גאה. ולפתע את מבחינה באבן כחולה בידה השניה "מאוד אהבתי את איך שקווילבה נלחם. אני מעניקה לך אבן מים. היא יכולה לפתח כל מיני פוקימונים. כולל את איווי. השתמשי בה בתבונה" את לוקחת ממנה את התג ומכניסה אותו לנרתיק התגים שלך לצד שני התגים שכבר הספקת לאסוף. את אבן המים את מכניסה למקום בטוח בתיק. וויטני מברכת אותך לשלום כשהיא מתכוננת למאתגר הבא שלה, ואילו את והפוקימונים שלך עומדים ליד היציאה מהמכון, ומחכים לראות מה תגידי להם לעשות עכשיו. את מקבלת הודעה מוונסה שמבקשת ממך להגיע במהירות אקרוטיק, מכיוון ששם היא תחכה לך לאימון לקראת המבצע לחילוץ הניסוי של צוות ניאו רוקט באחד מהבסיסים השמורים שלהם יתקיים. לאור מהידע הזה את יוצאת צפונה מן העיר גולדרונד לכיוון העיר אקרוטיק, לא לפני שאת מרפאת את כל הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים. כעת הם נחים בתוך הפוכדורים שלהם. את מדלגת על הנשיונל פארק אשר ידוע בתחרויות שונות וממשיכה מזרחית אליו, עוברת ביער מחוספס עד שמסדרון עצים מלווה אותך. בכניסה לאותו נקיק את מבחינה בנערה צעירה בערך בגילך שלידה עומדים שני פוקימונים. אחד מהם את לא ראית אף פעם ואילו את השני את מזהה כהתפתחות של איווי, אחת שאת שוקלת שיתפתח אליו. החבורה נראית מבולבלת ואבודה, וכשהבחורה מבחינה בך היא מצביעה אלייך ומסמנת לך להתקרב. קולה נעים מאוד ואדיב. "היי! אני מצטערת אם אני מפריעה. אבל אני ממש הסתבכתי. אני חייבת להגיע לעיר אקרוטיק, ישנה הצגה מיוחדת שאני מאוד רוצה לראות אותה. תוכלי לעזור לי?" הבחורה ממש מתחננת. "קוראים לי מיי אגב" מיי מוסיפה כהערת אגב. את מביטה בפוקימונים שלה, ביוטיפליי מחזיק בראשה בעוד גלאסיאון מפריש רוח קרירה ונעימה, ומביט בך בסקרנות. מה תעשי?

6. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    פטריק-
    [RIGHT]"לאקסיו, תתחמק בקפיצה!" אתה מיד מורה על לוקסיו שמתחמק מכדור הצל בקפיצה חתולית מרשימה למדי. "חכה שהנרות יאירו באור הכי חלש שלהם, ואז השתמש במכת הברק הכי עוצמתית שלך. תאיר את הזירה כמו שמי היום וסנוור את דריפבלים, ואז תתקיף אותו עם זנב ברזל, ולאחריו תנשוך אותו בחוזקה ונער אותו. אל תשחרר עד שהוא לא מתעלף" אתה מיד מוסיף. לוקסיו נמצא באוויר כעת והאורות בדיוק באור הכי חלש שלהם, אשר מהווים כעת יתרון לדריפבלים שנע בינם. ראייתו של לוקסיו מאוד חדה, למדת על כך עם קיי, לוקסיו ובעיקר ההתפתחות של לוקסיו לאקסריי יכולים לראות בחושך בצורה טובה מאוד. לוקסיו מבחין בדריפבלים ומבצע סלטה אחורית כשזנבו מתחיל לזהור בלבן ומצליח לפגוע בדריבפלים. לוקסיו לאחר מכן מתהפך ונושך בחוזקה את דריפבלים ומתחיל לנער אותו כמו טרף קל. "דריבפלים שלי! על חושי!" פנטינה מיד פוקדת ועיניו של דריפבלים מתחילות לזהור בכחול, לוקסיו מפסיק לזוז ושיניו משתחררות מהיריב שלו, לוקסיו מועף לאוויר ומוטח על הקרקע בעוצמה. "רוח מאיימת דריבפלים! רוח מאיימת!" פנטינה מוסיפה לדריבפלים שמרחף באוויר כעת כשלפתע רוח סגולה ומציקה מתנגשת בלוקסיו שנאחז בקרקע אך מתקשה מאוד, היא מזיקה לו ואף מזיזה אותו אחורנית. "היה חכם להשתמש בלוקסיו. פוקימון שיכול לראות בחושך..אך זה לא יעזור לך! דריפבלים שלי חזק! תמשיך עם הרוח!" פנטינה אומרת ביהירות ודריפבלים אינו נח לרגע, לוקסיו נושך שפתיים. אתה שומע את עידודה של שלי והפוקימונים שלה מהיציע "קדימה פטריק אתה מסוגל!". מה תעשה?

אממ זה לא מה שאמרתי
    אמרתי שכאשר הנורות יאירו הכי חלש, הוא יתקוף במכת הברק הכי חזקה שלו, ככה גם יפגע בדריפבלים וגם יסנוור אותו, ואז יקפוץ עליו עם נמשכה עוצמתית. זה לא בסדר כל כך שפשוט התעלמת מזה אבל נסלח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלייך למראה העידוד של שלי: 'זה חמוד, איך שהיא מעודדת בכזאת התלהבות'. לאחר מכן אומר בחיוך ללאקסיו: '' לאקסיו! בוא נראה לשלי כמה מדהים אתה! תעשה את מה שביקשתי ממך, שוב! הפעם אתה תצליח, אני יודע! אתה הפוקימון הכי טוב שיש! ''. 'אני יודע שהוא יכול. אני פשוט יודע'

*מזכיר לך שאם אתה מפתח לפי מכונים, בשלב הזה הפוקימונים שלי אמורים להיות סביב רמה 30 מה שאומר שלאקסיו, גרוטל,סטארביה, איפור ובוודאי כולם אמורים להתפתח.
    Spoiler ספוילר

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    "אני אטפל בזה מיד." אתה אומר ומנסה לחשוב על תוכנית פעילה שתצליח. לבסוף אתה משחרר את מארשטומפ שנעמד חזק ומוכן כנגד היריב שלו. "השתמש באקדח מים על טרקול, מאצ׳וק שבירת לבנים על סלאגמה ואלקטריק ניצוץ על הסלאגמה השני!" אתה מיד פוקד על הפוקימונים שלך. והקרב מתחיל. מארשטומפ יורה אקדח מים שפוגע בטורקול ומכאיב לו, טורקול מיד מתחיל להסתחרר ולהשתמש בסחרור מהיר, ובעצם מנווט את המים לצדדים בגלל פעולת הסחרור. טורקול נעמד בשנית ומשתמש בלהביור כנגד מארשטומפ, שמתגונן כנגד בעזרת ידיו הגדולות והלחות, אשר מספקות לו הגנה. מאצ'וק רץ במהירות ופוגע בשבירת לבנים בסלוגמה שמנצל את הקרבה כדי להשתמש בחומצה (smog) ובכך מאצ'וק נופל על הקרקע ומתנשם בכבדות. נחנק מן הריח המצחין. אלקטריק מתחיל לרוץ כשגופו עטוף בחשמל נוצץ, הוא פוגע בסלוגמה אשר משתמש בהגנה כדי להגן על עצמו. ומיד משתמש במפולת סלעים. סלעים נוצרים מהאוויר ומשתגרים לכיוון אלקטריק, אשר מתחמק מכולם. אך לא יחזיק כך זמן רב. מה תעשה?
    "אוקיי מאצ׳וק הזדרז ותפוס את הסלעים וזרוק אותם חזרה על סלאגמה וצרף שבירת לבנים בדיוק לפני שהם פוגעים בו! אלקטריק מתקפה מהירה על השני ואז ניב חשמל כדי שלא יוכל להשתמש בהגנה שוב! מארשטרומפ בוא נהפוך את טארקול! מתקפת בוץ לעבר טארקול ואז השתמש בדחיפה כלפי הקרקע כדי שיתהפך!"

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    תוכניות גדולות? חח אוקיי
    "עלוב, מה?" אתה קורא בכעס וגורם לנער להסתובב אליך עם חיוך ניצחון. כנראה שהצליח לעצבן אותך. הפוכדור שלך נזרק על דאסטוקס שנשאב פנימה וכעבור מספר נדנודים נתפס. תפסת דאסטוקס! "דאסטוקס הוא ההפך מעלוב, הוא פוקימון עוצמתי ביותר. ואין כזה דבר בכלל "פוקימון עלוב, כל פוקימון הוא חזק בפני עצמו. לכל פוקימון ופוקימון יש חזקות, בדיוק כמו שיש להם חולשות. גם לגרובייל שלך..." אתה אומר וחיוכו של הנער נעלם. "לגרובייל שלי?" הנער אומר בערמומיות ומביט בגרובייל שלו. "גרובייל יש לך חולשות כלשהן שאני לא מודע אליהן?" הנער שואל וגרובייל מנדנד את ראשו, מצחקק גם. "אתה יודע..אם אתה כל כך בטוח. מה דעתך להוכיח את זה בקרב?" הנער שואל אותך בזדוניות. אתה מאוד מתעצבן. מה תעשה?
    "ראיתי מספיק אנשים שמזלזלים בפוקימונים ללא סיבה. אתה גאוותן וגם טיפש, אם אתה חושב שיש פוקימון ללא חולשות, ואני הולך להוכיח לך את הטעות שלך כאן ועכשיו." אומר לנער בקור רוח ואסתכל אל תוך עיניו במבט חודר, אנסה להוציא את ביטחונו העצמי מאיזון. "קדימה, קומבאסקין, בוא נלמד אותו לקח. אני מאמין בך!" אקרא ואזרוק את הפוקדור של קומבאסקין לאוויר. "בכל הכוח, קומבאסקין! תשתמש במיקוד אנרגיה וכוון אותו לאזור פלג הגוף העליון שלך, הכה בגרובייל באגרוף הכי חזק שלך!"

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    "כל הכבוד קווליבה! היית מדהים" את משבחת את קווילבה שנתן קרב מעולה, ומשיבה אותו לפוכדור בגאווה וסיפוק גדולים. "אני חייבת להודות, לא נלחמתי בקווילבה שכזה כבר הרבה מאוד זמן" וויטני מעודדת אותך וקורצת לך בחיוך. את משיבה לה קריצה ומורה לאיווי לעלות לזירה. כי הקרב ממשיך. איווי רץ במהירות ונעמד מול מילטאנק העייפה והתשושה. איווי במקומו ושולח בועות בודדות שמתעופפות למילטאנק ומתכוונות להרדים אותה. לבקשתה של וויטני מילטאנק מתחמקת מהנימנום ובכך לא נרדמת. איווי הזריז מזנק לכיוונה של מילטאנק ומעיף חול על כל פרצופה, מכסה את עיניה בחול מציק ומטריד שלא נותן לה לתקוף. מילטאנק בלחץ כי היא לא מצליחה להוריד מעצמה את החול, "מילטאנק לא! קדימה גלגול!" וויטני מבקשת ממילטאנק אך היא איננה מצליחה. איווי מנצל את חוסר היכולת של מילטאנק להגיב ומתנגש בבטנה בחוזקה במתקפה מהירה, מעיף את גופה הכבד לאחור ומגלגל אותה הצידה. מילטאנק קמה בקושי רב, כשלפתע אש מקיפה אותה ומכווה אותה. את מבינה שגלגל הלהבה של קווילבה גרם למילטאנק להיכוות. איווי מחייך חיוך ניצחון, כשהוא גורם לזנבו לזהור ומשגר ממנו כוכבים צהובים ורבים אשר פוגעים במילטאנק אחד אחרי השני. מילטאנק נופלת על הקרקע. מעולפת לחלוטין. "מילטאנק לא!" וויטני זועקת. "מילטאנק אינו יכולה להילחם. איווי הוא המנצח!" השופט קורא ואיווי קופץ באושר. וויטני מחייכת חיוך מובס ומשיבה את מילטאנק לפוכדור שלה. ומתקרבת אלייך. היא מלטפת מעט את איווי כשהיא עומדת מולך. "את מאמנת מצוינת. הפוקימונים שלך מאוד חזקים. אנא תשמרי על הכוח שלהם ואני בטוחה שתמצאי את דרכך בדרך לליגת ג'וטו הענקית!" וויטני מכריזה בהתלהבות ומגישה לך את תג המכון
    "אני גאה לתת לך את ההוכחה כי עברת את קרב המכון שלי בהצלחה. התג השטוח" וויטני אומרת בקול גאה. ולפתע את מבחינה באבן כחולה בידה השניה "מאוד אהבתי את איך שקווילבה נלחם. אני מעניקה לך אבן מים. היא יכולה לפתח כל מיני פוקימונים. כולל את איווי. השתמשי בה בתבונה" את לוקחת ממנה את התג ומכניסה אותו לנרתיק התגים שלך לצד שני התגים שכבר הספקת לאסוף. את אבן המים את מכניסה למקום בטוח בתיק. וויטני מברכת אותך לשלום כשהיא מתכוננת למאתגר הבא שלה, ואילו את והפוקימונים שלך עומדים ליד היציאה מהמכון, ומחכים לראות מה תגידי להם לעשות עכשיו. את מקבלת הודעה מוונסה שמבקשת ממך להגיע במהירות אקרוטיק, מכיוון ששם היא תחכה לך לאימון לקראת המבצע לחילוץ הניסוי של צוות ניאו רוקט באחד מהבסיסים השמורים שלהם יתקיים. לאור מהידע הזה את יוצאת צפונה מן העיר גולדרונד לכיוון העיר אקרוטיק, לא לפני שאת מרפאת את כל הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים. כעת הם נחים בתוך הפוכדורים שלהם. את מדלגת על הנשיונל פארק אשר ידוע בתחרויות שונות וממשיכה מזרחית אליו, עוברת ביער מחוספס עד שמסדרון עצים מלווה אותך. בכניסה לאותו נקיק את מבחינה בנערה צעירה בערך בגילך שלידה עומדים שני פוקימונים. אחד מהם את לא ראית אף פעם ואילו את השני את מזהה כהתפתחות של איווי, אחת שאת שוקלת שיתפתח אליו. החבורה נראית מבולבלת ואבודה, וכשהבחורה מבחינה בך היא מצביעה אלייך ומסמנת לך להתקרב. קולה נעים מאוד ואדיב. "היי! אני מצטערת אם אני מפריעה. אבל אני ממש הסתבכתי. אני חייבת להגיע לעיר אקרוטיק, ישנה הצגה מיוחדת שאני מאוד רוצה לראות אותה. תוכלי לעזור לי?" הבחורה ממש מתחננת. "קוראים לי מיי אגב" מיי מוסיפה כהערת אגב. את מביטה בפוקימונים שלה, ביוטיפליי מחזיק בראשה בעוד גלאסיאון מפריש רוח קרירה ונעימה, ומביט בך בסקרנות. מה תעשי?
    waitwaitwait ה-מיי?!
    _______
    אחייך באושר ברגע שמילטאנק תתעלף. "עשית את זה!" אחמיא לאיווי ואחבק אותו. אקח את אבן המים בסקרנות. 'אבן מים. זה יהיה יעיל מתישהו' אחשוב לעצמי ואצא לדרך.
    "או, היי! בטח. האמת שאני בדיוק בדרך לשם אז נוכל ללכת ביחד. לי קוראים גרייס" אומר בחיוך ואוציא את הפוקימונים שלי ואציג אותם. אתחיל ללכת עם מיי ואשאל אותה למה היא רוצה להגיע לעיר. תוך כדי הליכה אביט מסביב, לראות אם יש פוקימונים פראיים באזור.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    אל תדאג...רק הגעת אליה. זה כל המקומות שיש והם מאוד מעניינים תאמין לי. ודילן הציע לך שתלכו מחר לא עכשיו חח
    "כרגע אני מעדיף ללכת לישון... מחר כבר נלך לשם" אתה אומר ללוקאס שמסכים. לוקאס ממשיך למרכז הפוקימונים בעוד אתה תופס פינה שקטה עם וולבי, ליד ספסל עם עמוד תאורה קטן המאיר את סביבתכם. אתה מניח אותה על הקרקע והיא מביטה בך סקרנית. "טוב וולביי, עברנו המון יחד בכמה ימים האלה ואין ספק שהתחברנו. את אמיצה מאוד, חוצפנית וחסרת מעצורים, ואני מאוד אוהב אותך על כל אלה... מה את אומרת? רוצה להיות חלק מהצוות שלי?" אתה שואל את וולבי. וולבי מביטה בך ונראית חושבת מעט. אתה מבין שיש סיכוי שהיא תגיד לא, אבל כמו שניקולס מומחה פוקימוני המעופף סיפר לך, כבר קנית את וולבי והיא נאמנה לך. "וולבי" וולבי מצייצת באישור, שמח ונרגש על החלטתה אתה מוציא פוכדור ריק, ונוגע בקטנה בראשה הקטן והציפורי, וולבי נשאבת פנימה ולאחר כמה נדנודים הפוכדור נעצר! תפסת וולבי! אתה חוזר למרכז הפוקימונים, משכיר חדר מהאחות ג'וי הנחמדה ונכנס למיטה שלך לישון. אתה מעלה במוחך את כל המסע האחרון, מחייך על כך שצירפת את וולבי לצוות שלך. חיש מהר אתה נרדם, ההליכה היום התישה אותך ברמה אחרת לגמרי. עיניך נפקחות לאור חדש ומלא הזדמנויות, אתה מפהק בחוזקה. מה תעשה?
    'העיר נימבסה זו עיר שכלכך רציתי להגיע אליה... ועכשיו גם אם וולבי חברת הצוות המגניבה שלי, טוב יש פה המון מה לעשות, נתחיל את היום הזה' אחשוב לעצמי ואתמלא אנרגיות חיוביות לקראת היום הזה.
    אתמתח כראוי ואתארגן, אוודא שלא שכחתי כלום ואצא להסתובב בעיר. אלך תחילה לרכבת התחתית. לבחון את המקום הזה מקרוב לראות איך הוא נראה ואיך עובד שם כל מתקן הקרבות הזה. אולי גם אראה שם את לוקאס...

מקס-
    קוראים למתקפה הלם חשמלי (thunder - חשמל, shock - הלם). כנס בעדכון הזה להיפר קישור שבסוגריים ותראה איך זה נראה. ושמע אתה רוצה יותר מחצי מהדור, אז מה אתה אומר שתשאיר לי קצת מקום לדמיון במקום לנהל אותי? חוץ מריולו שביקשתי בהתחלה ואמוגלה כי שאלת מה באלי לא סיפרתי לך, ויש לי הרבה כמה בראש.

~~~~~~~~~~
    "אוי לא" אתה ממלמל לעצמך ובמהירות מתרומם ואומר לפיקאצ'ו "קדימה פיקאצ'ו אחריי! מהר!" והוא רץ בעקבותיך ואתה בעקבות פרסיאן. בדרך אתה קורא לבאלבזור ללכת ולקרוא תיגר על אחד הסטאריו ששם. אתם חולפים בזהירות מעבר לקבוצת הסלעים הגדולה ואתה רואה המשך של החוף מצוק אבן גדול מעוגל צמוד למים מעליו המון עצים שמשירים עליהם על החוף ועושים אותו מלוכלך מעלים, זרדים, ואצות ים. במרכז המצוק יש מערה! אליה פסיידאק כנראה נכנס כי מרחוק אתה מבחין בפרסיאן שהולך בשקט מופתי חדור מטרה לזלול.
    אתה רץ בעקבותיו פנימה ושם אתה רואה את פסיידאק רועד מפחד שוכב על הקרקע כשפרסיאן מעליו מזיל ריר, אתה פוקד מהר על פיקאצ'ו להשתמש בהלם חשמלי (Thunder Shock) פיקא'צו מיד פועל ובקריאה המהדהדת במערה משחרר מטען חשמלי גדול שמתפשט להרבה כיוונים ואל פרסיאן אך בזכות חושיו החתוליים הוא מספיק לשים לב ברגע האחרון וחומק. נוהם ומגרגר בזעם. כשלפתע מתח מים חזק מעיף את פרסיאן ושותף אותו על אחד מקירות המעררה, החתול רועד בעוד אתה מתקדם ופיקאצ'ו פוגע בו הפעם בעוד הלם חשמלי...
    אתה אינך מבין מאיפה הגיע מתח המים הזה, פסיידאק בנתיים זוחל על הרצפה בפרעות מנסה להגיע למים, מאוד מפחד לקום ובסוף מצליח. אתה שם לב שהוא שוחה על דמות משונה במים אשר רק ראשה בולט החוצה, הדמות הזאת לא נגלת לך מכוון המערה חשוכה ואתה רחוק. אתה מתקרב ומבחין שזה , יוצא מהמים ומתחיל לנהל קרב עם פרסיאן להציל את חברו פסיידאק!
    מתכולל קרב קשוח בין פרסיאן לסיל כאשר ידו של פרסיאן מעט על העליונה...
    מה תעשה?

.

11. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חחח כן זאת אותה מיי מהסדרה, הדמויות מהסדרה קיימות אצלי במשחק, איזה כיף נכון? חח

את מקשיבה למיי. "או, היי! בטח. האמת שאני בדיוק בדרך לשם אז נוכל ללכת ביחד. לי קוראים גרייס" את מציגה את עצמיך בחינניות ומיי נראית מוקסמת. "איזה כיף להכיר אותך גרייס! קוראים לי מיי ואני מגיעה מהמחוז הואן. שם אני גרה. אבא שלי מנהיג מכון באותו מחוז, ואני כאן כדי לזכות בגראנד פסטיבל הרשמי של ג'וטו! ביוטיפליי, גלסיאון הציגו את עצמיכם!" מיי מבקשת מהפוקימונים שלה, "ביוטטיפליי" פוקימון הפרפר של מיי מציג את עצמו בקול מתוק כדבש בעוד גלסיאון נוהם לעברך בחיוך. "מזל שאת גם הולכת לשם! תודה רבה לך!" מיי מודה לך מקרב לב ומחבקת אותך. את משחררת את הפוקימונים שלך ומבקשת מהם להציג את עצמם בפניי מיי, ביוטיפליי וגליסאון. מיי נראית מתלהבת מאוד. "וואו! אילו פוקימונים מהממים! אני רואה שיש לך קווילבה. היי וזה פאנפי!" מיי עוברת אחד אחד עד שהיא מגיעה לפיצ'ו. "פיצ'ו! הוא עתיד להתפתח לפיקצאו' את יודעת? כדאי שתחזקי איתו את הקשר. אלו פוקימונים שמתפתחים מאהבה למאמנים שלהם. לשותף שלי, שמו אש, יש לו פיקאצ'ו חזק מאוד. הפיקאצ'ו הזה הצליח להביס פוקימון אגדי של אחד ממוחות הפירמידה!" מיי מסבירה לך בחיוך ומלטפת את ראשו של פיצ'ו. שתיכן מתחילות לעבור את מסדרון העצים. את פותחת את המפה ומביטה בדקדוק, עינייך חדות ואת מכוונת אתכן בדיוק בדרכים הנכונות. מיי נראית מתרשמת מאוד, ואומרת שאם היא הייתה לבד היא בחיים לא הייתה מצליחה להגיע לשם לבד. במהלך ההליכה אתן פותחות בשיחת חולין שמהר מאוד הופכת לשיחה קולחת ומרתקת, בו כל אחת ממכן מספרת אחת על השניה. מיי מספרת לך שהצליחה להעפיל לגראדנ פסטיבל בהואן, אך הפסידה באחד מהסבבים האחרונים. לכן היא מתכננת להגשים את החלום בג'וטו. "לאיזו הצגה אני הולכת? ובכן. זאת הצגה שהיא בעצם מחזה, המציג מעין פולקלור עממי על העיר אקרוטיק. הבנתי שבמהלך המחזה יהיו כמה מהלכים של פוקימונים שאני מעוניינת לקחת כהשראה לתחרות הסרט הקרובה שלי. ניינטיילס המפורסמת מופיעה שם ביחד עם הלהקה של העיר אקרוטיק. בכללי העיר אקרוטיק היא עיר מאוד תרבותית. ומאוד אוהבת אמונות. והצורה שבה היא משלבת בין השתיים מאוד יפה" מיי מספרת לך. לכל אורך ההליכה את מבחינה כי הפוקימונים שלך מתיידדים עם הפוקימונים של מיי. "רגע חכו שתכירו עוד קצת חברי צוות שלי!" מיי אומרת בחיוך ומשחררת מהפוכדורים עוד שני פוקימונים נוספים
    שמיד מצטרפים להמולת הדיבורים בשפת הפוקימונים. מאנצ'לאנקס מצטרף לפורט ואילו וורטולטל מתחיל לשוחח עם קווילבה על נושא שמלהיב את שניהם. לאחר הליכה של כ-20 דקות בין סבכי היערות המפרידים בין הערים, אתן מגיעות למן שביל פתוח וכפרי, בו אתם רואים מספר פוקימונים שונים . מיי מבחינה שאיווי וגלאסיאון נמצאים אחד ליד השני לכל אורך הדרך, והבעה סקרנית מתפרסת בפניה. "תגידי גרייס. אני חייבת לשאול. למה חשבת לפתח את איווי? הוא פוקימון מאוד מיוחד. אני מניחה שבגלל שאת מאמנת מכון את תאמני אותו לדעת להילחם. על מה חשבת?" מיי שואלת אותך בקול מתעניין. את שומעת את השאלה הזאת הרבה לאחרונה ואת מחייכת מעט במבוכה. היא בנוסף מציעה לך ללכת איתה לאחת מההצגות בהזדמנות, "אם את רוצה. שמעתי שמתרחש טורניר זוגות בעיר, משהו לחודש הרוחות שמתקיים עכשיו. אם תרצי להצטרף אליי..." מיי מציעה לך בחיוך כשאתן עוצרות ליד חבורת הפוקימונים. מיי מחכה לך להמשיך. מה תעשי?

ג'יי-
    אם שכחת, הרגע נלחמת בדאסטוקס עם קומבאסקין, אז קומבאסקין לידך אתה לא צריך לשחרר אותו החוצה

"ראיתי מספיק אנשים שמזלזלים בפוקימונים ללא סיבה. אתה גאוותן וגם טיפש, אם אתה חושב שיש פוקימון ללא חולשות, ואני הולך להוכיח לך את הטעות שלך כאן ועכשיו." אתה משיב לנער שמחייך חיוך רציני. "שתיזהר במילים שלך. אולי אתה עוד תפסיד בגללן.." הנער אומר בארסיות ופוקד על גרובייל להתכונן לקרב. קומבאסקין צועד בביטחון לכיוון גרובייל ונעמד מוכן לקרב. מתח שורר באוויר, ואתה פוקד על קומבאסקין את המהלך הראשון. "בכל הכוח, קומבאסקין! תשתמש במיקוד אנרגיה וכוון אותו לאזור פלג הגוף העליון שלך, הכה בגרובייל באגרוף הכי חזק שלך!". קומבאסקין אוגר את האנרגיה שלך ורץ לכיוון גרובייל במהירות רבה, פוגע בגרובייל, שהאמת מופתע מאוד ממהירותו של קומבאסקין. גם הנער עצמו. "גרובייל! אני יודע שאנחנו ננצח את הקרב הזה אבל אל תזלזל ביריבים שלך. גם לא בחלשים." הנער מסביר לגרובייל שקופץ אחורנית ומתאושש מן החבטה שקיבל. "קליע זרעים!" הנער קורא וגרובייל יורה על קומבאסקין מטח של זרעים זעירים וזוהרים שפוגע בקומבאסקין שמגן על עצמו בידיו, מחכה לפקודות ממך. מה תעשה?

מאט-
    זה קצת לא הגיוני שמאצ'וק ישתמש בשבירת לבנים. כאילו הוא זורק עליו סלע איך הוא גם יזרוק עליו סלע ועוד לפני זה ישתמש בשבירת לבנים? הבנתי אותך הפעם נזרום חח

"אוקיי מאצ׳וק הזדרז ותפוס את הסלעים וזרוק אותם חזרה על סלאגמה וצרף שבירת לבנים בדיוק לפני שהם פוגעים בו! אלקטריק מתקפה מהירה על השני ואז ניב חשמל כדי שלא יוכל להשתמש בהגנה שוב! מארשטרומפ בוא נהפוך את טארקול! מתקפת בוץ לעבר טארקול ואז השתמש בדחיפה כלפי הקרקע כדי שיתהפך!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך. מאצ'וק רץ לעבר האבנים המושלכות שסלוגמה יוצר ובצעד מרשים אוחז אותן בידיו השריריות ומשליך אותן על סלוגמה שנפגע מהן נזק חזק ביותר. לפני שהסלע בכלל פגע בו, מאצ'וק פוגע בסלוגמה בשבירת לבנים חזקה ביותר שמחלישה עוד יותר את סלוגמה וגורמת לו לסגת מעט לאחור. אלקטריק מתחיל לרוץ מצד לצד כששובל בהיר נמצא מאחוריו, הוא פוגע בסלוגמה ומיד לאחר הפגיעה ניביו נאחזים בסלוגמה ומחשמלים אותו בחוזקה. מעלפים אותו. אלקטריק מחייך אך הוא מתחיל להיות מוקף בלהבות. היכולת של סלוגמה הופעלה, שגורמת לעיתים לפוקימונים אשר יוצרים עם סלוגמה מגע פיזי להיכוות. מארשטומפ מאזין לך ומחייך כשהרעיון מוצא חן בעיניו מאוד. מארשטומפ משחרר גושי בוץ סמיכים וכהים אשר פוגעים בצווארו של טורקול שנאנק בכאב. מארשטומפ לא מוותר ומפלס את דרכו בעזרת גופו החזק ופוגע בטורקול באמצעות דחיפה חזקה. מארשטומפ לא עוצר שם, ידיו המאסיביות מרימות את גופו הכבד מאוד של טורקול ומניף אותו באוויר, וזורק אותו לקדימה כשטורקול נפגע. "טור טור טורקול!" טורקול זועק בכאב כשהוא נוחת על הגב מהזריקה של מארשטומפ, צמד הסלוגמות עוזרים לטורקול להתיישר וכולם נמלטים מהאזור לחלק אחר במערה. גריימר וקופינג מאחורייך מריעים לכם. אתה מביט בפוקימונים שלך. הם מתחזקים. מארשטומפ מחייך חיוך גאה מאוד. הוא מאוד אוהב להילחם. אלקטריק ומאצ'וק נעמדים זה לצד זה, נראה שהשניים התחבבו מאוד אחד על השני, מביטים בך. מה תעשה?

פטריק-
    מצטער לא הבנתי! עכשיו הבנתי למה התכוונת. ואני כן מפתח על פי מכונים אבל לא כמו במשחקים, גרוטל יתפתח עוד הרבה מאוד זמן חח אז אל תבנה עליו. ככה גם לוקסיו. תן לי להחליט. אל תדאג!

אתה מביט בלוקסיו ומנסה לחשוב על מהלך נכון. אתה מחליט שאתה רוצה שיעשה את המהלך הקודם. לוקסיו מהנהן ומשיב מלחמה כנגד הרוח המאיימת של דריפבלים. הרוח המאיימת של דריבפלים מאוד מציקה ללוקסיו, אך הוא מצליח לזנק הצידה ולברוח ממנה. לוקסיו ממתין עד שהאורות של הנרות יהיו הכי חלשים, ואז ברק נוצץ וחזק מאיר את כל הזירה, כשהוא פוגע בדריבפלים בפגיעה ישירה. "דריפבלים לא!" פנטינה קוראת ומרימה את ידיה בלחץ. לוקסיו מתחיל לרוץ עד שהוא מוצא נקודה טובה לקפיצה, ומזנק על דריפבלים לנשיכה כואבת במיוחד. דריפבלים נאנק, לוקסיו מעמיק את הנשיכה ומסב עוד ועוד נזק. "דריפבלים! הגיע הזמן לנצח את הקרבה שלנו! היפנוזה!" פנטינה אומרת בקול מסתורי וזרועותיו של דריפבלים אוחזות בלוקסיו, הוא משתמש בכוח נסתר כדי לשחרר את עצמו מלסתתו של לוקסיו וגם מסב לו נזק על הדרך, דריפבלים מעניק ללוקסיו את אותו סימן שיש לו על המצח ואתה שם לב שלוקסיו נופל לתרדמת עמוקה. דריבפלים זורק את לוקסיו על הקרקע, "עכשיו הגיע הזמן שלנו לפגוע. דריפבלים כדורי צל!" פנטינה מבקשת מדריפבלים שיורה כדורי צל שפוגעים אחד אחרי השני בלוקסיו. אתה מביט בלחץ על מה שקורה. פנטינה צופה בקרב בשביעות רצון. מה תעשה?

דרו-
    'העיר נימבסה זו עיר שכלכך רציתי להגיע אליה... ועכשיו גם אם וולבי חברת הצוות המגניבה שלי, טוב יש פה המון מה לעשות, נתחיל את היום הזה' אתה חושב לעצמיך ומחליט להתחיל את היום הזה. אתה מתארגן ולוקח את כל הציוד שלך, נועל את הדלת ויורד בלובי. אוכל ארוחת בוקר בחדר האוכל שבמרכז ויוצא החוצה לאור יום חדש ונוצץ. העיר הומה פוקימונים ובני אדם, אשר הולכים בין האחד לשני. אתה מחליט קודם כל ללכת לרכבת התחתית, מעוברי אורח אתה מבין שהרכבת נמצא באזור המערבי של העיר. אתה נכנס למבנה ההתחלתי של הרכבת, יורד במעלית ומגיע לקומת הכניסה. מסביבך מאמנים רבים. אתה מבין שסיבוב נוסף של קרבות מתחיל. מרחוק אתה מזהה את פרצופו של חברך
    אשר מחייך אליך וקורא לך אליו. שניכם נעמדים האחד ליד השני. גבר בשנות ה-30 לחייו עולה על במה קטנה ומתחיל לנאום. "ובכן ידידים. מאמנים יקרים. אנחנו מתחילים עוד סבב של קרבות. הסבב שנתחיל איתו הבוקר הוא בעצם קרבות זוגות. נתבקש ממכם להתחלק לזוגות ולהירשם, לאחר מכן תחולקו לקרונות רכבת. התחרות הולכת ככה. לאחר כל ניצחון כל זוג יתקדם קרון אחד, כל פעם שמנצחים זוג אחר ממשיכים ישר. שימו לב שבכל ניצחון הקרב יהיה קשה יותר. יש לכם אפשרות לפרוש בכל עת." הבחור אומר בחיוך ולוקאס נראה נדהם. "וואו! אתה רוצה שנהיה זוג? או שאולי נהיה אחד נגד השני?" לוקאס מציע לך בחיוך אסרטיבי, אחרי הכל לוקאס הוא יריב שלך. אתה יכול גם לנסות למצוא מאמן בלי זוג. אתה מבחין שזוגות מתחילים להירשם. מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Jan Luigi צפה בהודעה

מקס-
    קוראים למתקפה הלם חשמלי (thunder - חשמל, shock - הלם). כנס בעדכון הזה להיפר קישור שבסוגריים ותראה איך זה נראה. ושמע אתה רוצה יותר מחצי מהדור, אז מה אתה אומר שתשאיר לי קצת מקום לדמיון במקום לנהל אותי? חוץ מריולו שביקשתי בהתחלה ואמוגלה כי שאלת מה באלי לא סיפרתי לך, ויש לי הרבה כמה בראש.

~~~~~~~~~~
    "אוי לא" אתה ממלמל לעצמך ובמהירות מתרומם ואומר לפיקאצ'ו "קדימה פיקאצ'ו אחריי! מהר!" והוא רץ בעקבותיך ואתה בעקבות פרסיאן. בדרך אתה קורא לבאלבזור ללכת ולקרוא תיגר על אחד הסטאריו ששם. אתם חולפים בזהירות מעבר לקבוצת הסלעים הגדולה ואתה רואה המשך של החוף מצוק אבן גדול מעוגל צמוד למים מעליו המון עצים שמשירים עליהם על החוף ועושים אותו מלוכלך מעלים, זרדים, ואצות ים. במרכז המצוק יש מערה! אליה פסיידאק כנראה נכנס כי מרחוק אתה מבחין בפרסיאן שהולך בשקט מופתי חדור מטרה לזלול.
    אתה רץ בעקבותיו פנימה ושם אתה רואה את פסיידאק רועד מפחד שוכב על הקרקע כשפרסיאן מעליו מזיל ריר, אתה פוקד מהר על פיקאצ'ו להשתמש בהלם חשמלי (Thunder Shock) פיקא'צו מיד פועל ובקריאה המהדהדת במערה משחרר מטען חשמלי גדול שמתפשט להרבה כיוונים ואל פרסיאן אך בזכות חושיו החתוליים הוא מספיק לשים לב ברגע האחרון וחומק. נוהם ומגרגר בזעם. כשלפתע מתח מים חזק מעיף את פרסיאן ושותף אותו על אחד מקירות המעררה, החתול רועד בעוד אתה מתקדם ופיקאצ'ו פוגע בו הפעם בעוד הלם חשמלי...
    אתה אינך מבין מאיפה הגיע מתח המים הזה, פסיידאק בנתיים זוחל על הרצפה בפרעות מנסה להגיע למים, מאוד מפחד לקום ובסוף מצליח. אתה שם לב שהוא שוחה על דמות משונה במים אשר רק ראשה בולט החוצה, הדמות הזאת לא נגלת לך מכוון המערה חשוכה ואתה רחוק. אתה מתקרב ומבחין שזה , יוצא מהמים ומתחיל לנהל קרב עם פרסיאן להציל את חברו פסיידאק!
    מתכולל קרב קשוח בין פרסיאן לסיל כאשר ידו של פרסיאן מעט על העליונה...
    מה תעשה?
    חחח עזוב אני סתם מגזים. הכל טוב. מה עושה נהמה?

"פיקאצ'ו אסור לנו להניח לו לנצח את סיל!" אומר מהר לפיקאצ'ו ואסביר לו את רצינות המקרה, אביט בסיל ביראת כבוד. מאוד אצילי מצידו לצאת ככה להגנת חבר טוב. גם אם אתה הולך להפסיד לו. "פיקאצ'ו קדימה! תקיף את פרסיאן בצוות כפול! ומיד תתקוף במתקפה מהירה פעם אחר פעם! בסוף המהלך תוסיף מתקפת ניצוץ!" אפקוד על פיקאצ'ו ואביט בסיל. "אני כאן לעזור לך! אתה לא לבד!" אומר לו ואהנהן לו ברצינות, אשתדל שיאמין לי.

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    אם שכחת, הרגע נלחמת בדאסטוקס עם קומבאסקין, אז קומבאסקין לידך אתה לא צריך לשחרר אותו החוצה
    "ראיתי מספיק אנשים שמזלזלים בפוקימונים ללא סיבה. אתה גאוותן וגם טיפש, אם אתה חושב שיש פוקימון ללא חולשות, ואני הולך להוכיח לך את הטעות שלך כאן ועכשיו." אתה משיב לנער שמחייך חיוך רציני. "שתיזהר במילים שלך. אולי אתה עוד תפסיד בגללן.." הנער אומר בארסיות ופוקד על גרובייל להתכונן לקרב. קומבאסקין צועד בביטחון לכיוון גרובייל ונעמד מוכן לקרב. מתח שורר באוויר, ואתה פוקד על קומבאסקין את המהלך הראשון. "בכל הכוח, קומבאסקין! תשתמש במיקוד אנרגיה וכוון אותו לאזור פלג הגוף העליון שלך, הכה בגרובייל באגרוף הכי חזק שלך!". קומבאסקין אוגר את האנרגיה שלך ורץ לכיוון גרובייל במהירות רבה, פוגע בגרובייל, שהאמת מופתע מאוד ממהירותו של קומבאסקין. גם הנער עצמו. "גרובייל! אני יודע שאנחנו ננצח את הקרב הזה אבל אל תזלזל ביריבים שלך. גם לא בחלשים." הנער מסביר לגרובייל שקופץ אחורנית ומתאושש מן החבטה שקיבל. "קליע זרעים!" הנער קורא וגרובייל יורה על קומבאסקין מטח של זרעים זעירים וזוהרים שפוגע בקומבאסקין שמגן על עצמו בידיו, מחכה לפקודות ממך. מה תעשה?
    'עושה רושם שהמהירות של קומבאסקין מצליחה לגבור על זו של גרובייל...מעניין אם אוכל להשתמש בזה כדי ליצור לקומבאסקין יתרון.' אחשוב לעצמי בעודי בוחן את גרובייל והנער. "לקומבאסקין אמנם יש חסרונות כמו לכל פוקימון, אני מודה." אומר לנער. "אבל למזלי היתרונות שלו עולים על כך." אחייך ואביט היישר אל עיני של הנער. "אם מישהו כאן הולך להפסיד היום... זה אתה. קומבאסקין, מיקוד אנרגיה פעם נוספת. אתה מהיר, ננצל את זה. טען את האנרגיה לכיוון רגלייך ורוץ לעבר גרובייל, אני רוצה שתתחיל לחבוט בו מכל הכיוונים ולא תספיק עד שהוא מותש, ואז תשתמש בבעיטה כפולה!" אורה לקומבאסקין לפעול ואקווה שהוא יצליח.

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [/RIGHT]
    [/COLOR]פטריק-
    מצטער לא הבנתי! עכשיו הבנתי למה התכוונת. ואני כן מפתח על פי מכונים אבל לא כמו במשחקים, גרוטל יתפתח עוד הרבה מאוד זמן חח אז אל תבנה עליו. ככה גם לוקסיו. תן לי להחליט. אל תדאג!

אתה מביט בלוקסיו ומנסה לחשוב על מהלך נכון. אתה מחליט שאתה רוצה שיעשה את המהלך הקודם. לוקסיו מהנהן ומשיב מלחמה כנגד הרוח המאיימת של דריפבלים. הרוח המאיימת של דריבפלים מאוד מציקה ללוקסיו, אך הוא מצליח לזנק הצידה ולברוח ממנה. לוקסיו ממתין עד שהאורות של הנרות יהיו הכי חלשים, ואז ברק נוצץ וחזק מאיר את כל הזירה, כשהוא פוגע בדריבפלים בפגיעה ישירה. "דריפבלים לא!" פנטינה קוראת ומרימה את ידיה בלחץ. לוקסיו מתחיל לרוץ עד שהוא מוצא נקודה טובה לקפיצה, ומזנק על דריפבלים לנשיכה כואבת במיוחד. דריפבלים נאנק, לוקסיו מעמיק את הנשיכה ומסב עוד ועוד נזק. "דריפבלים! הגיע הזמן לנצח את הקרבה שלנו! היפנוזה!" פנטינה אומרת בקול מסתורי וזרועותיו של דריפבלים אוחזות בלוקסיו, הוא משתמש בכוח נסתר כדי לשחרר את עצמו מלסתתו של לוקסיו וגם מסב לו נזק על הדרך, דריפבלים מעניק ללוקסיו את אותו סימן שיש לו על המצח ואתה שם לב שלוקסיו נופל לתרדמת עמוקה. דריבפלים זורק את לוקסיו על הקרקע, "עכשיו הגיע הזמן שלנו לפגוע. דריפבלים כדורי צל!" פנטינה מבקשת מדריפבלים שיורה כדורי צל שפוגעים אחד אחרי השני בלוקסיו. אתה מביט בלחץ על מה שקורה. פנטינה צופה בקרב בשביעות רצון. מה תעשה?

]
    סומך עליך חח. סתם רוצה קלף שיעזור לי לנצח בקרב הזה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לאקסיו, לא!" אומר לו. "לאקסיו, אני סומך עליך. אני יודע שאתה יכולל. עכשיו בבקשה תקום ותתקוף את דריפבלים ישירות בניב רעם! בבקשה!" אומר לו. 'אני מאמין בך' אחשוב. "אני יודע שאתה יכול לעשות את זה. אני יודע שאתה תוכל לנצח אותו. אנחנו יכולים לנצח אותו. אני יודע שאתה יכול, לאקסיו! קדימה!" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    'עושה רושם שהמהירות של קומבאסקין מצליחה לגבור על זו של גרובייל...מעניין אם אוכל להשתמש בזה כדי ליצור לקומבאסקין יתרון.' אתה מהרהר ומקווה שהדבר באמת נכון. "לקומבאסקין אמנם יש חסרונות כמו לכל פוקימון, אני מודה." אתה מתחיל לומר לנער שמחייך ונראה זומם. "אבל למזלי היתרונות שלו עולים על כך." אתה אומר וקומבאסקין חש מוחמא. הנער מסמל לך סימן של הקאה. "אם מישהו כאן הולך להפסיד היום... זה אתה. קומבאסקין, מיקוד אנרגיה פעם נוספת. אתה מהיר, ננצל את זה. טען את האנרגיה לכיוון רגלייך ורוץ לעבר גרובייל, אני רוצה שתתחיל לחבוט בו מכל הכיוונים ולא תספיק עד שהוא מותש, ואז תשתמש בבעיטה כפולה!" אתה מיד פוקד. קומבאסקין משתמש במיקוד אנרגיה פעם נוספת, ומתחיל לרוץ לכיוונו של גרובייל שכעת עומד מוכן כלפיו. "גרובייל עלה להב! קדימה!" הנער קורא במהירות ומצביע על קומבאסקין, עליו ירוקים וזוהרים מופיעים לצד שתי ידיו של גרובייל כשקומבאסקין סופסוף מגיע אליו. שני הפוקימונים מנהלים קרב אגרוף, כשבכל פעם האחת פוגע בשני, מתחמק מהאחר ונפגע מהמתקפה של היריב שלו. גרובייל הערמומי, מתכופף ופוגע בעלי להב ברגלו של קומבאסקין שכעת הייתה מורמת כדי לבעוט בגרובייל, ומצליח להעיף אותו הצידה. קומבאסקין נעמד בשנית ומזנק לאוויר, מתכונן לבעיטה כפולה. גרווביל מזנק אחורנית ומתחמק מן המתקפה. "קליע זרעים!" הנער אומר וגרובייל משגר לעברו של קומבאסקין מטח של זרעים קטנים וזהובים שפוגעים בקומבאסקין ומסבים לו נזק. קומבאסקין נדחק אחורנית, מתנשם קלות. "גרובייל נשימת דרקון! לכל כיוון אליו קומבאסקין יהיה! מיד לאחר מכן תפתיע אותו במתקפה מהירה! ואז עלה להב!" הנער מצווה על גרובייל שאוגר אוויר בבטנו, ופולט אש ירוקה ונוצצת שעושה את דרכה לעבר קומבאסקין. מה תעשה?

פטריק-
    התפתחות לא תיתן לך הצלחות בכל פעם, צריך להפעיל את הראש!

"לאקסיו, לא!" אתה קורא בלחץ. "לאקסיו, אני סומך עליך. אני יודע שאתה יכולל. עכשיו בבקשה תקום ותתקוף את דריפבלים ישירות בניב רעם! בבקשה!" אתה מבקש בטחינה. לוקסיו הישנוני מתקשה לתפקד. הוא ישן. "דריפבלים! אש רפאים!" (will-o-wisp)" דריפבלים משחרר כדורי אש בצבע תכלת, אשר מתחילים להקיף אותו. כמגן שמסתובב סביב דריפבלים. "ועכשיו! לכוד את לוקסיו!" פנטינה מצווה על דריפבלים שמשגר את הטבעות, לוקסיו אינו זז ומד הלחץ שלך הופך לגבוה יותר "אני יודע שאתה יכול לעשות את זה. אני יודע שאתה תוכל לנצח אותו. אנחנו יכולים לנצח אותו. אני יודע שאתה יכול, לאקסיו! קדימה!". אתה צועק בעוצמה. מקווה שלוקסיו ישמע. למזלך. לוקסיו פותח את עיניו. "לוקסיו!" הוא קורא, מבחין בטבעות ומבצע קפיצה מעליהן. הטבעות מתנגשות בקרקע ומתפוגגות. "אוי לא!" פנטינה פולטת מופתעת, "לוקק סיו!!" לוקסיו שואג כשהוא מגיע לדריפבלים ונושך אותו בניב חשמל עוצמתי. הפעם לוקסיו מנחית את דריפבלים לקרקע, ומנער אותו ימינה ושמאלה כדי למנוע מדריפבלים מלזוז. "דרייפבבלבבלים" דריפבלים זועק בכאב עד שלוקסיו משליך אותו לאוויר, משם דריפבלים נוחת על הקרקע. מעולף לחלוטין. "דריבפלים אינו יכול עוד להילחם! לוקסיו הוא המנצח!" השופט קורא. זכית! שלי קופצת ומריעה לך מיציע הצופים, ואילו פנטינה משיבה את דריפבלים אליה לפוכדור וצועדת אליך עם חיוך. "כל הכבוד! ללא ספק אתה מאמן מאוד חזק. רוב המאמנים מפסידים לי בפעם הראשונה שהם מאתגרים אותי. אני בטוחה שהדרך שלך כמאמן תהיה סוחפת ביותר!" פנטינה מסבירה בקול מסתורי ועליז בו זמנית כשתג המכון מופיע על כפפתה
    "אני גאה להעניק לך את תג השריד. ההוכחה לכך שניצחת את מכון העיר הארטהום. כעת נשארו לך להשיג רק עוד 5 תגים עד לליגת סינו המרהיבה!" פנטינה מכריזה בחיוך. אתה מכניס את התג שלך לתוק נרתיק התגים ומניח אותו ליד שני התגים הנוספים שלך. אתה ולוקסיו יוצאים מן המכון ושלי רצה אליך ומחבקת אותך. "פטריק זה היה מדהים! הפוקימונים שלה היו כל כך מפחידים..אבל הצלחת לנצח את כולם! לוקסיו כל כך חזק" שלי אומרת בהתלהבות ומלטפת את פרוות ראשו של לוקסיו, שנהנה ומגרגר מן המגע. "אז..אנחנו ממשיכים לעיר סולייסיאון? מתקיימת שם תחרות סרט. אני איאלץ להתעכב בעיר כדי להתכונן אליה" שלי שואלת בחיוך. אתה נזכר במה שקיי רשם לך. הוא לא מחבב את הרעיון שיש לך שותפה..אם כי אתה מגלה הודעה חדשה ממנו, שמבקשת ממך להגיע לחורבות סולייסאון. שם תמצא את קיי לאימון מיוחד מאוד לגבי המבצע הראשון שלך איתו. אתה מחייך מעט. מה תעשה?

עמוד 60 מתוך 72 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •