Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 72 ראשוןראשון ... 12526061626364 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    "אימון מעולה, קומבאסקין. בפעם הבאה שניפגש, אנחנו נביס את קווין וגרובייל. אני בטוח." אתה אומר לקומבאסקין בביטחון ובנחישות. קומבאסקין מביט בך ומשתהה לכמה שניות, מיד לאחר מכן מהנהן באישור. אתם מסכימים שהגיע הזמן ללכת לתפוס מקום לתחרות של לילי. אתה וקומבאסקין אוכלים אוכל שאתה מוציא מהתיק שלך ומתחילים לצחוק בדרך כשאתם נכנסים כחלק מהשיירה הראשונה שנכנסת לבניין התחרויות. אתה מהר מאוד נכנס לתוך אולם גדול ומפואר מאוד, בו אורות בצבעים שונים ממוקמים על התקרה, במה ענקית וזירת קרב עומדות בפניי כמות גדולה מאוד של כיסאות נוחים ומרופדים. אתה וקומבאסקין תופסים שני מקומות נוחים ממש באמצע האולם. כעבור חצי שעה האולם מתמלא במלואו, ומחיאות כפיים נשמעות כשהמנחה נכנסת ומברכת את הקהל. המנחה מיד מציגה את צוות השופטים, המנהלים של הגראנד פסטיבל של מחוז הואן והאחות ג'וי של העיר פאלרבור. התחרות מתקיימת בצורה כזאת: מתוך 10 מתאמים אשר כל אחד יציג תצוגת ראווה של עד שני פוקימונים, 4 יעלו לשלב השני שהוא בעצם קרבות תצוגה בקרב זוגות, ואז קרב הגמר שיהיה בקרב אחד על אחד. המועמדת הראשונה עולה ומשחררת
    אשר מבצעים תצוגה יפה בהחלט, עם רוחות קרח אשר נצבעות בצבעי הקשת בעזרת הכוח הסודי של טדיאורסה. אחריה עולים 8 זוגות נוספים, ואילו האחרונה שעולה היא לילי! אשר לבושה בבגדים מהודרים, שיערה הורוד מסתלסל ללמטה וגורם לה להיראות יפה אפילו יותר, כשהיא משחררת את אשר מבצעים קפיצה כשכוכבים ממלאים את הזירה כשהפוכדור שלהם נפתח. מבלי לבזבז זמן גלום מתחילה לרקוד מעין ריקוד בלט נחמד בה גופה העגלגל מסתחרר סביב איווי שמשתמש בזנב ברזל כדי להעיף את עצמו באוויר ובעצם מבצע סלטה שנותנת ללילי נקודות. מיד לאחר מכן איווי מקיף את עצמו בכוכבי מהירות צהובים ומהירים אשר יוצרים מעגל גדול. גלום יורה אבקת רעל אשר מסתנכרנת עם הכוכבים והופכת אותם לסגולים ונוצצים בעת ובעונה אחת. איווי משתמש בזנב ברזל שנית ומנפץ את חצי מהעלים ויוצר ניצוצות יפים של סגול וזהוב בעוד גלום מנפצת את שאר הכוכבים באגרוף שאיבה, הכוכבים מתפוצצים קרוב יותר לגלום ומבליטים את גופה. הקהל משתגע ועומד על הרגליים כשלילי תופסת עמדה ומחייכת ליד הפוקימונים שלה. שלב השקלול הגיע ולמזלה של לילי היא עולה לשלב הבא! הקרב הבא שלה לא פשוט, היא נלחמת מול מאמן וה-שלו. בהתחלה לילי כמעט מפסידה אך במהלך מהלך משולב של גלום וסוובלו, אשר שרה שיר נעים לאוזן שמרדים את אוניקס, לילי מצליחה להפוך את הכף ולנצח. ההתרגשות בשיאה כשלילי עולה לגמר, בו היא נלחמת נגד המאמנת עם הטדיארוסה והסמוצ'ום רק שהפעם הפוקימון שלה הוא . הקרב קשה וארוך, וגלום מתקשה לעמוד כנגד המתקפות העל חושיות של מדיטייט. אתה מבחין בהבעת פניה של לילי שהיא לחוצה אך אתה רואה שהיא לא נותנת לעצמה להישבר. מהר מאוד היא משתלטת על המצב, כשגלום מפוצצת את המתקפות הנגדיות של מדיטייט באגרופי שאיבה ומעלפת את מדיטייט באגרוף שאיבה מרשים תוך כדי קפיצה, הקהל משתגע וקם על הרגליים. לילי ניצחה! "והזוכה בתחרות של פלארבור היא לילי!!! מזל טוב!!" המנחה צועקת בהתרגשות כשלילי מתחילה לבכות, אתה וקומבאסקין עומדים ומוחאים לה כפיים כשלילי מחזיקה את הסרט בידיה. הקהל יוצא החוצה, אתה ממתין בלובי כשלילי נפגשת עם כמה כתבים, מתראיינת וכשהיא מסיימת היא באה אליך. "ג'יי ראיתי אותך! איזה כיף שהספקת" היא אומרת לך בקול מאושר ומחבקת אותך, הריח שלה נהדר ואתה נהנה מהמגע איתה. "השגתי את הסרט השלישי שלי! נשארו לי להשיג רק עוד שניים עד הגראד פסטיבל הגדול. אבל עד אז אצטרך להיות מוכנה לגמרי" לילי אומרת בחיוך, "מה עשית עד התחרות?" לילי שואלת אותך בהתרגשות, אתם יוצאים החוצה מן מבנה התחרויות, קומבאסקין מדבר עם גלום ואיווי. מה תעשה?

דרו-
    המגן התנגדות הזה זה שהפוקימונים של אש עשו בריידקאנס על הרצפה ופיזרו אש\מים\חשמל כדי להגן על עצמם ממתקפות? לא כל כך הבנתי מה ניסית לעשות פה..נראה לי שהבנתי

"אוקיי לוקאס, מקובל עליי, אך הקשב לוקאס. ציין בפני פיגנייט שבסולם הגנבים יעיף את דיוואט גם מעט קדימה! שיהיה ממש מעל השתיים. ויקח כמה צעדים אחורה, וכשאסמן לך תגיד לו להצטרף למתקפה!" אתה מבקש מלקואס שמהנהן במהירות, אתה מבין שאין לכם זמן ואתם חייבים לפעול. דיווט מקשיב לך וענמד מאחורי פיגנייט. מתקפת הפריקה פוגעת בפיגנייט ומחשמלת אותו. אתה שומע את קולו של פיגנייט נאבק בחשמל, פוקימון אחר היה כורע את רגליו לנוכח הנזק, אך אתה מבין שפיגנייט הוא פוקימון חסון וחזק, והוא מתמודד עם הכאב מצוין. מתקפת הפריקה נעלמת ודיווט קופץ פיגנייט אשר מספק לו סולם גנבים שמקפיץ את דיווט באוויר קדימה לכיוונם של אלקטריק וגוטוריטה המופתעים. סומך עלייך אלוף, המשך כך ותנעל אותם במקומם להתגונן." אתה מוסיף ומחדיר מוטיבציה בדיווט. דיווט יורה אקדח מים פעמיים ימינה ואז שמאלה, פוגע מסביב לאלקטריק וגוטוריטה אשר נלכדים באמצע, המאמנת של גוטוריטה זורקת רעיון לפוקימונית שלה "גוטוריטה בואי נהיה חכמות. על חושי על אקדח המים שלו! לפיגנייט!" המאמנת קוראת וגוטוריטה משתלטת על כמות מים ומשלחת אותה בפיגנייט אשר מועף אחורנית ונפגע. "פשוט תתקוף את אלקטריק!" לוקאס צועק לעברך, דיווט נוחת על אלקטריק בצדף תער ופוגע בו בעוצמה. פיגנייט משתדל להתעשת ויורה להביור לכיוונה של גוטוריטה אך היא מצליחה להתחמק. גוטוריטה משתמשת בעל חושי פעם נוספת, וזורקת את דיווט על פיגנייט שמצליח לתפוס אותו ולהעמיד אותו. לפתע מסביבם מקיפים אותם 10 גוטוריטה אשר מתחילות לשלח כדורי צל בשני הפוקימונים שלכם. אלקטריק מרחף מעליכם, מכין מכת ברק שתפגע בכם. לוקאס מביט בך. חייבים רעיון שיהפוך את היוצרות, דיווט לוקח את צדפיו ומתחיל לשבור כדורי צל לשניים, פיגנייט גם דוחק מעצמו את כדורי הצל לצדדים בעזרת ידיו הגדולות, אך הם נפגעים מהעומס. מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Jan Luigi צפה בהודעה
    מקס-
    הכיף כיף? חחחחח איףףף, שונא אותו הוא מאמן טיפש וחלש, עם מלא יצירתיות וכישרון, זהו. בכל מקרה אני לוקח אותך אליו עכשיו, והמכון יהיה קרב אחד בדיוק כמו בסדרה
    ~~~~~~~
    אתה מביט בסטאריו המעולף ובבאלבזור המרוצה מעצמו, מחייך אליו ועולה בך שביב של חרטה. אתה חושב על כל פוקימוני המים המרשימים במחוז הזה אך משאיר את זה לבוא הזמן...
    אתה מקבץ חזרה את כל הפוקימונים שלך מלא מרץ וביטחון מוציא החוצה את סיל ועושה היכרות נוספת, פרט לפירו שכזכור קצת סנוב. אשר מחייך לשניה מלי לדבר ומפנה את גבו, כולם שמחים על הצטרפתו של סיל.
    אתה מחליט ליפני המכון שעלייך להתאמן, מביט בספירו ובבאלבזור וחושב שהם אלו שהכי יתאימו לקרב הזה. מבקש מהשלושה להתאמן זה עם זה ולשפר את ההתחמקות וההתקפות שלהם כשאתה לוקח את פירו לצד, שמאלה וקרוב למים יותר ליד 2 עצי דקל וכמה סלעים. אתה מרים אבן מהרצפה ומסביר לו שעכשיו תאמן אותו על יכולת התעופה שלו בעיקר ועל הכוח שלו.
    אתה מסביר לו מה לעשות, הוא מבין, אתה היחיד בצוות שלו הוא מקשיב ומציית מיד, ביראת כבוד שכזו... זורק לו את האבן הרחק והוא עט אחריה לוכד אותו במקורו הארוך וחולף מעלייך מפיל את האבן לידך. מסתובב מהר באוויר ואז מכה את עצי הדקל ברוח רעה ומעיף מהן כמה עלים! וכך שוב ושוב מתאמן על כל ההתקפות שלו ומנסה להביא את האבן/הצדף שאתה זורק לו מכל מיני זוויות שונות...
    אתה מבחין כמה כמו מתחזק והופך חד יותר, ומעופו נעשה דינאמי ומגוון הרבה יותר. ולאחר שעתיים של עבודה איתם הם אוכלים ושותים ארוחה מזינה מתערננים במנוחה עוד טיפה ואתה בסוף מחזיר אותם, דילן מתקרב ומשבח אותך על סיל ומציין בפניך "צפיתי באימון שלך, מרתק. אנסה משהו דומה לכך בעתיד. כל הכבוד! עכשיו... למכון?" שואל ואתה מהנהן. אתה מחזיר את כולם ושניכם מתקדמים למכון, בדרך אתה משבח אותו על שלדר אך אתה מרוכז במחשבות על הקרב. מתקדמים בהליכה מהירה ובטוחה, בעל פנים רציניות מאוד!
    המכון עומד מולך:נקי ונוצץ באור השמש, מעוטר בברקים ודלת מבריקה עם ברק גדול עליה...
    פותח את הדלתות ושם בפינה ליפני דלת המובילה המשרדי המכון עצמו והחדרי שמירת הפוקימונים. עומד סירג' והשופט כשהוא מכה הלוך ושוב בשק איגרוף כבד, מביט בך עם משמע רעש הדלת וקורא ובקולו הגברי ומאיים מעט "הו-הו... סוף סוף הינה המאמן השני שלנו להיום, והינה גם דילן איתך משבוע שעבר? מה שלומך? שומר על התג" אומר סירג' וצוחק.
    הוא שואל את שמך ומציג את עצמו, אתה מספר לו והוא אומר "אוקיי חייל, אם כך חבל על הזמן. בוא נתחיל במסדר מקס!" הוא אומר ושוב צוחק... ומוציא החוצה את הפוקימון שלו, ראיצ'ו גדול מהרגיל, מרשים במיוחד שמקווץ אגרופיו ופולט קצת חשמל סביבו, מותר את גופו ונזבו הגרזני ונראה מוכן ומזומן.
    "זה יהיה קרב של אחד על אחד, כל אחד יבחר פוקימון וילחם ביריבו עד תבוסה, המנצח בקרב יהיה גם המנצח בהתמודדות הזו!" מסביר השופט.
    מה תעשה?
    אש מאמן חרא, הוא לא מפתח את הפוקימונים שלו ועל זה אני מתעצבן עליו. חוץ מזה הוא מאמן טוב. אבל הוא באמת אפס, כאילו מה?!

אביט ברייצ'ו, פוקימון מרהיב כל כך, אחייך ואשחרר את פיקאצ'ו (כמו בסדרה!) אבקש מפיקאצ'ו לעמוד לידי, לצפות בקרב. ללמוד ממנו. יום יבוא וגם הוא יהיה רייצ'ו ולכן הוא צריך ללמוד. אשחרר את בלבזור מהפוכדור. "בלבזור אני סומך עליך. בוא נתחיל את הקרב!" אומר לו בנחישות ואשתדל להחדיר בו מוטיבציה. "רייצ'ו הוא אחד הפוקימונים האהובים עליי, אבל אני עדיין ינצח אותך!" אומר לסרג' בחיוך אסרטיבי. בלבזור בוא נבחו את מהירותו של רייצ'ו, תתחיל בלשלוח עלי תער לכל מקום שרייצ'ו יילך אליו. תקפיץ את עצמיך עם גפן מצליפה כדי להתחמק ממתקפותיו" אומר לבלבזור ואלחש לפיקאצ'ו. "אני יודע שגם אתה יכול לנצח את רייצ'ו. אני פשוט רוצה שתצפה" אומר לפיקאצ'ו בחיוך ואלטף אותו.

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    "אימון מעולה, קומבאסקין. בפעם הבאה שניפגש, אנחנו נביס את קווין וגרובייל. אני בטוח." אתה אומר לקומבאסקין בביטחון ובנחישות. קומבאסקין מביט בך ומשתהה לכמה שניות, מיד לאחר מכן מהנהן באישור. אתם מסכימים שהגיע הזמן ללכת לתפוס מקום לתחרות של לילי. אתה וקומבאסקין אוכלים אוכל שאתה מוציא מהתיק שלך ומתחילים לצחוק בדרך כשאתם נכנסים כחלק מהשיירה הראשונה שנכנסת לבניין התחרויות. אתה מהר מאוד נכנס לתוך אולם גדול ומפואר מאוד, בו אורות בצבעים שונים ממוקמים על התקרה, במה ענקית וזירת קרב עומדות בפניי כמות גדולה מאוד של כיסאות נוחים ומרופדים. אתה וקומבאסקין תופסים שני מקומות נוחים ממש באמצע האולם. כעבור חצי שעה האולם מתמלא במלואו, ומחיאות כפיים נשמעות כשהמנחה נכנסת ומברכת את הקהל. המנחה מיד מציגה את צוות השופטים, המנהלים של הגראנד פסטיבל של מחוז הואן והאחות ג'וי של העיר פאלרבור. התחרות מתקיימת בצורה כזאת: מתוך 10 מתאמים אשר כל אחד יציג תצוגת ראווה של עד שני פוקימונים, 4 יעלו לשלב השני שהוא בעצם קרבות תצוגה בקרב זוגות, ואז קרב הגמר שיהיה בקרב אחד על אחד. המועמדת הראשונה עולה ומשחררת
    אשר מבצעים תצוגה יפה בהחלט, עם רוחות קרח אשר נצבעות בצבעי הקשת בעזרת הכוח הסודי של טדיאורסה. אחריה עולים 8 זוגות נוספים, ואילו האחרונה שעולה היא לילי! אשר לבושה בבגדים מהודרים, שיערה הורוד מסתלסל ללמטה וגורם לה להיראות יפה אפילו יותר, כשהיא משחררת את אשר מבצעים קפיצה כשכוכבים ממלאים את הזירה כשהפוכדור שלהם נפתח. מבלי לבזבז זמן גלום מתחילה לרקוד מעין ריקוד בלט נחמד בה גופה העגלגל מסתחרר סביב איווי שמשתמש בזנב ברזל כדי להעיף את עצמו באוויר ובעצם מבצע סלטה שנותנת ללילי נקודות. מיד לאחר מכן איווי מקיף את עצמו בכוכבי מהירות צהובים ומהירים אשר יוצרים מעגל גדול. גלום יורה אבקת רעל אשר מסתנכרנת עם הכוכבים והופכת אותם לסגולים ונוצצים בעת ובעונה אחת. איווי משתמש בזנב ברזל שנית ומנפץ את חצי מהעלים ויוצר ניצוצות יפים של סגול וזהוב בעוד גלום מנפצת את שאר הכוכבים באגרוף שאיבה, הכוכבים מתפוצצים קרוב יותר לגלום ומבליטים את גופה. הקהל משתגע ועומד על הרגליים כשלילי תופסת עמדה ומחייכת ליד הפוקימונים שלה. שלב השקלול הגיע ולמזלה של לילי היא עולה לשלב הבא! הקרב הבא שלה לא פשוט, היא נלחמת מול מאמן וה-שלו. בהתחלה לילי כמעט מפסידה אך במהלך מהלך משולב של גלום וסוובלו, אשר שרה שיר נעים לאוזן שמרדים את אוניקס, לילי מצליחה להפוך את הכף ולנצח. ההתרגשות בשיאה כשלילי עולה לגמר, בו היא נלחמת נגד המאמנת עם הטדיארוסה והסמוצ'ום רק שהפעם הפוקימון שלה הוא . הקרב קשה וארוך, וגלום מתקשה לעמוד כנגד המתקפות העל חושיות של מדיטייט. אתה מבחין בהבעת פניה של לילי שהיא לחוצה אך אתה רואה שהיא לא נותנת לעצמה להישבר. מהר מאוד היא משתלטת על המצב, כשגלום מפוצצת את המתקפות הנגדיות של מדיטייט באגרופי שאיבה ומעלפת את מדיטייט באגרוף שאיבה מרשים תוך כדי קפיצה, הקהל משתגע וקם על הרגליים. לילי ניצחה! "והזוכה בתחרות של פלארבור היא לילי!!! מזל טוב!!" המנחה צועקת בהתרגשות כשלילי מתחילה לבכות, אתה וקומבאסקין עומדים ומוחאים לה כפיים כשלילי מחזיקה את הסרט בידיה. הקהל יוצא החוצה, אתה ממתין בלובי כשלילי נפגשת עם כמה כתבים, מתראיינת וכשהיא מסיימת היא באה אליך. "ג'יי ראיתי אותך! איזה כיף שהספקת" היא אומרת לך בקול מאושר ומחבקת אותך, הריח שלה נהדר ואתה נהנה מהמגע איתה. "השגתי את הסרט השלישי שלי! נשארו לי להשיג רק עוד שניים עד הגראד פסטיבל הגדול. אבל עד אז אצטרך להיות מוכנה לגמרי" לילי אומרת בחיוך, "מה עשית עד התחרות?" לילי שואלת אותך בהתרגשות, אתם יוצאים החוצה מן מבנה התחרויות, קומבאסקין מדבר עם גלום ואיווי. מה תעשה?
    "הריח שלה נהדר ואתה נהנה מהמגע איתה" אני מקווה מאוד שאתה לא רומז מה שאני חושב שאתה רומז xd
    ---------------------------------------------------------------------------------------

"ברכותיי." אברך את לילי עד ההופעה המדהימה. "ראיתי שאת, איווי וגלום הצלחתם לשלוט על הכוכבים הסגולים כמו שצריך! זה היה מדהים" אומר ללילי ואתקרב אל איווי וגלום. "זה היה מדהים, איך ששניכם פעלתם." אומר להם ואז אקום בחזרה אל לילי. "מה עשינו?" אומר ואסתכל לשבריר שנייה על קומבאסקין. "תפסתי דאסטוקס... ואז התקרב אלינו מאמן בשם קווין. אני וקומבאסקין נלחמנו בו ובגרובייל שלו כדי להוכיח שגם לגרובייל יש חולשות, אבל... ברגע האחרון קומבאסקין לא הצליח לבצע מהלך חדש שניסיתי ללמד אותו... ואז הפסדנו. הוא לקח את זה די קשה. אבל אני בטוח שבפעם הבאה אנחנו ננצח אותם."

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    המגן התנגדות הזה זה שהפוקימונים של אש עשו בריידקאנס על הרצפה ופיזרו אש\מים\חשמל כדי להגן על עצמם ממתקפות? לא כל כך הבנתי מה ניסית לעשות פה..נראה לי שהבנתי

"אוקיי לוקאס, מקובל עליי, אך הקשב לוקאס. ציין בפני פיגנייט שבסולם הגנבים יעיף את דיוואט גם מעט קדימה! שיהיה ממש מעל השתיים. ויקח כמה צעדים אחורה, וכשאסמן לך תגיד לו להצטרף למתקפה!" אתה מבקש מלקואס שמהנהן במהירות, אתה מבין שאין לכם זמן ואתם חייבים לפעול. דיווט מקשיב לך וענמד מאחורי פיגנייט. מתקפת הפריקה פוגעת בפיגנייט ומחשמלת אותו. אתה שומע את קולו של פיגנייט נאבק בחשמל, פוקימון אחר היה כורע את רגליו לנוכח הנזק, אך אתה מבין שפיגנייט הוא פוקימון חסון וחזק, והוא מתמודד עם הכאב מצוין. מתקפת הפריקה נעלמת ודיווט קופץ פיגנייט אשר מספק לו סולם גנבים שמקפיץ את דיווט באוויר קדימה לכיוונם של אלקטריק וגוטוריטה המופתעים. סומך עלייך אלוף, המשך כך ותנעל אותם במקומם להתגונן." אתה מוסיף ומחדיר מוטיבציה בדיווט. דיווט יורה אקדח מים פעמיים ימינה ואז שמאלה, פוגע מסביב לאלקטריק וגוטוריטה אשר נלכדים באמצע, המאמנת של גוטוריטה זורקת רעיון לפוקימונית שלה "גוטוריטה בואי נהיה חכמות. על חושי על אקדח המים שלו! לפיגנייט!" המאמנת קוראת וגוטוריטה משתלטת על כמות מים ומשלחת אותה בפיגנייט אשר מועף אחורנית ונפגע. "פשוט תתקוף את אלקטריק!" לוקאס צועק לעברך, דיווט נוחת על אלקטריק בצדף תער ופוגע בו בעוצמה. פיגנייט משתדל להתעשת ויורה להביור לכיוונה של גוטוריטה אך היא מצליחה להתחמק. גוטוריטה משתמשת בעל חושי פעם נוספת, וזורקת את דיווט על פיגנייט שמצליח לתפוס אותו ולהעמיד אותו. לפתע מסביבם מקיפים אותם 10 גוטוריטה אשר מתחילות לשלח כדורי צל בשני הפוקימונים שלכם. אלקטריק מרחף מעליכם, מכין מכת ברק שתפגע בכם. לוקאס מביט בך. חייבים רעיון שיהפוך את היוצרות, דיווט לוקח את צדפיו ומתחיל לשבור כדורי צל לשניים, פיגנייט גם דוחק מעצמו את כדורי הצל לצדדים בעזרת ידיו הגדולות, אך הם נפגעים מהעומס. מה תעשה?
    אוףףףףף איזה מציקים... תמותו כבר! יש לי מכון לנצח בו!
    הינה, תצפה בזה דקה 9:19-9:42, תבין מה אני מנסה לעשות חחחח.
    ~~~~~~~~
    "דיוואט, אל חשש... קח מעט אחורנית ובוא נבנה משהו חדש!" אומר לו בחיוך המסתיר דאגה. אחשוב מעט ואבין שצריך להפתיע אותם 'דברים צפויים לא פועלים כי הם תקופים מרחוק. והתקפות ממושכות נהרסות בגלל העל-חושי של גוטוריטה שמשבש הכל... חשוב דרו חשוב!' אתחבט עם עצמי בכובד ראש.
    כשאז לפתע אחליט "לוקאס הקשב אליי, תגיד לפיגניט לעמוד מאחורי דיוואט בתיאום מושלם והמתינו בסבלנות מקווה שתבין מה לעשות כשאסמן לך עם היד" אסביר לו ואקרוץ.
    "דיוואט רוץ חזיתית עם צדפות תער מוכות באדמה לעבר השניים האלה, סמוך עליי. עבוד עם הרגליים חזק ורוץ מהר, תן הכל חבר!" אדריך אותו תחילה. "חמוק ושסף מתקפות שבאות לעברך במיומנות..." אוסיף ואחכה שיהיה ממש קרוב כבר, כשיהיה, אקרא בקול "עכשיו, הרם לפנים את צדפות התער מהאדמה, העף אדמה לעברם וקפוץ מעליהם ברגע האחרון. לוקאס עכשיו, תפעלו!" אומר ואסמן ללוקאס, וכשדיוואט כבר יהיה מאחוריהם אומר "קדימה דיוואט, אקדח מים בכל הכוח!" ואז אסמן ואחכה לראות איך לוקאס יגיב ומה יקרה.

מקס-
    זה קרב 1, אני לא הולך להקל. תיהיה יצירתי ומעניין..
    ~~~~~~~
    אתה מאוד מתפאל מרייצ'ו הגדול והקשוח של סירג'. אתה מוציא החוצה את פיקאצ'ו ומבקש ממנו לצפות בקרב וללמוד ממנו, הריי פיקאצ'ו עתיד לגדול ולהיות רייצ'ו בדיוק כמו זה.
    אתה חושב מעט ומחליט להוציא החוצה את באלבזור. "באלבזור היריב שלך הוא פוקימון מאוד אימתני, אך אני סומך עליך. בוא נתחיל את הקרב" והוא נוהם בעוז.
    באלבזור הוא זה שפותח את הקרב לפקודתך עם עלי תער, "רייצ'ו, הגנת כדור" פוקד מיד סירג' ורייצ'ו מצייט תוך שבריר שנייה כמו חייל ממושמע. מתכדרר והעלים שפוגעים בוא נהדפים עליו ושורטים אותו מעט ואז ניתזים לכל עבר.
    "עכשיו רייצ'ו, השתמש בצוות כפול. ואז חפירה!" הוא פוקד. מעגל כפילים שנוהם הלוך ושוב "רייצ' רייצ' רייצ' רייצ'" מחליפים מקומות מהרה זה עם זה ומבלבלים את באלבזור.
    ותוך שניות נעלמים כולם לאדמה, הצב הקטן מביט סביב מעורער ומבולבל כשלפתע כמו גם גשם הפוך, מן האדמה בוקעים כפילים מכל עבר ונעלמים, באלבזור זז מעט לזה ואז לשם ואז להוא ואינו מבין מה קורה כשלפתע בוקעת האדמה תחתיו והולך בו בעצמה רבה רייצ'ו האמיתי עם אגרוף רעם ומעיף אותו בחזקה לקרקע.
    באלבזור מתייצב וקם מיד להילחם, רייצ'ו מנסה קרן טעינה (Charge Beam) ובאלבזור משתמש בגפנים שלו לנתר ומתחמק "עכשיו רייצ'ו!" קורא סירג' מחוייך כשרייצ'ו עם נזבו הארוך מצליח במפתיע לתפוס באחת מגפניו ומטיח אותו ברצפת הזירה בחזקה.
    מה תעשה?

.

5. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    חחחח אתה סתם מחבב אותה זה הכל

אתה מברך את לילי שמסמיקה מאוד.
    "ראיתי שאת, איווי וגלום הצלחתם לשלוט על הכוכבים הסגולים כמו שצריך! זה היה מדהים". "נכון! התאמנו על זה המון. רציתי להיות בטוחה שאני יכולה להצליח את המהלך הזה" לילי משיבה בחיוך כשהיא מרימה את איווי הנרגש. "הייתי שמחה להישאר..אבל אני חייבת להמשיך הלאה. אני ממשיכה לעיר פורטרי. אתה צריך להמשיך לעיר המעיינות החמים..שכחתי את השם שלה. המכון הרביעי שלך נמצא שם. זה לא יהיה קל" לילי אומרת ומסבירה לך שהיא עייפה מאוד ושהיא מעוניינת לישון במרכז הפוקימונים. אתם נפרדים, אתה שומר את המספר שלה בפוקידע שלך והיא משאירה אותך לבד מחוץ למבנה התחרויות. אתה מעט חושש מהמצב, אם כי סטיבן מתקשר אליך, ומבקש ממך להתגנב לתוך מערת שרידי המטאור, שכידוע לך נתונה תחת אבטחה משטרתית. בגלל פעילות של צוות אקווה. אתה צריך ליישם את מה שלימד אותך. הוא אומר שההגעה עכשיו היא חובה. מה תעשה?

דרו-
    חחחחח אל תבכה, והקטע שדיברת עליו לא נמצא בין הדקות שאמרת לי לראות. איך לעזאזל הוא יעיף עליהם אדמה?! אתם נמצאים בתוך קרון רכבת נוסע!!!! ואם לא הבנת, אלקטריק מרחף באוויר. ככה שהוא לא קרוב לגוטוריטה שנמצאת על הקרקע.

"דיוואט, אל חשש... קח מעט אחורנית ובוא נבנה משהו חדש!" אתה אומר במתינות, אתה מאוד לחוץ אך משתדל שלא להראות זאת. גם בשבילך וגם בשביל דיווט ולעתיד של הקרב. אתה מנסה לחשוב על מהלך מנצח, אתה חייב להשיג את הניצחון כאן. "לוקאס הקשב אליי, תגיד לפיגניט לעמוד מאחורי דיוואט בתיאום מושלם והמתינו בסבלנות מקווה שתבין מה לעשות כשאסמן לך עם היד" אתה אומר ללוקאס שמהנהן, נראה שהוא סומך עליך כאן. פיגנייט ודיווט, שעמדו גב אל גב בניסיון לעצור את כדורי הצל, מתחילים לעבוד. דיווט מתחיל לרוץ חזיתית לכיוון הכפילות של גוטוריטה ומתחיל לשסף ולקרוע אחת אחת מהן במטרה להגיע אל המקורית. הלחץ של גוטוריטה גובר, מה שגורם לכפילות להיעלם. היא נעמדת מפוחדת ומניפה את ידיה בניסיון להתגונן מדיווט, כשאלקטריק משחרר את מכת הברק שלו ופוגע בדיווט שנאנק בכאב וכורע ברך. "דיוווטטט" דיווט חורק שיניים וכשהמתקפה נגמרה, נעמד באיטיות ומתאושש. דיווט עומד לשסף את גוטוריטה עם צדף תער, אך כעסו מופנה לעבר אלקטריק שחשמל אותו בחוזקה. לוקאס צועק לעבר דיווט "דיווט תשאיר לפיגנייט את גוטוריטה! אני רוצה לסגור איתה חשבון" לוקאס קורא. המאמנים האחרים מאבדים את העשתונות ולפני שהם מצליחים לפקד על מתקפות חדשות דיווט מסובב את עצמו, קופץ לאוויר ויורה אקדח מים חזק שפוגע באלקטריק, ובתנועה של איקס מרשימה בהחלט, בעזרת צדפיו הוא מצליב שתי מתקפות של צדף תער באלקטריק שמתעלף במקום. לסיום דיווט מבצע נחיתה נקייה ומרשימה. פיגנייט מחייך חיוך נקמני, כשהוא שואף אוויר לריאות בעזרת אפו החזירי ומשלח בגוטוריטה להביור חם ולוהט שפוגע בה פגיעה ישירה. מעלף אותה גם. "אוף!" המאמנת צועקת בתסכול אך מברכת אתכם. היא ובן זוגה משיבים את הפוקימונים שלהם וחוזרים לקרון האחרון. לפתע הרכבת עוצרת ואתם יוצאים לכיוון הלובי בו נכנסתם תחילה לקרונות. השופט עולה על הבמה ומסביר לכם שאת קרב הגמר תעשו מחר. הוא קורא בשמות שלך ושל לוקאס וגם בשם של זוג מאמנים אחר, אתם מביטים אחד לשני בעיניים ומבינים שיהיה קרב לא קל בכלל. השופט מציין שהקרב יתרחש באותה השעה שהגעתם לכאן. לוקאס מחבק את פיגנייט ומשבח אותו, וגם את דיווט. "זה היה נהדר! כיסחנו אותם!" לוקאס אומר לך בחיוך. "אני לא רוצה לבזבז זמן. אני הולך לתפוס לי פינה ולעשות אימון קבוצתי עם הפוקימונים שלי. נתראה!" לוקאס אומר בחיוך ולוחץ את ידיך. פיגנייט נפרד מדיווט ואתה צופה בלוקאס ופיגנייט עולים במדרגות לכיוון העיר. דיווט מסתכל עליך, מחכה לראות מה תגיד. מה תעשה?

6. משתמש מנוסה

מקס-
    זה קרב 1, אני לא הולך להקל. תיהיה יצירתי ומעניין..
    ~~~~~~~
    אתה מאוד מתפאל מרייצ'ו הגדול והקשוח של סירג'. אתה מוציא החוצה את פיקאצ'ו ומבקש ממנו לצפות בקרב וללמוד ממנו, הריי פיקאצ'ו עתיד לגדול ולהיות רייצ'ו בדיוק כמו זה.
    אתה חושב מעט ומחליט להוציא החוצה את באלבזור. "באלבזור היריב שלך הוא פוקימון מאוד אימתני, אך אני סומך עליך. בוא נתחיל את הקרב" והוא נוהם בעוז.
    באלבזור הוא זה שפותח את הקרב לפקודתך עם עלי תער, "רייצ'ו, הגנת כדור" פוקד מיד סירג' ורייצ'ו מצייט תוך שבריר שנייה כמו חייל ממושמע. מתכדרר והעלים שפוגעים בוא נהדפים עליו ושורטים אותו מעט ואז ניתזים לכל עבר.
    "עכשיו רייצ'ו, השתמש בצוות כפול. ואז חפירה!" הוא פוקד. מעגל כפילים שנוהם הלוך ושוב "רייצ' רייצ' רייצ' רייצ'" מחליפים מקומות מהרה זה עם זה ומבלבלים את באלבזור.
    ותוך שניות נעלמים כולם לאדמה, הצב הקטן מביט סביב מעורער ומבולבל כשלפתע כמו גם גשם הפוך, מן האדמה בוקעים כפילים מכל עבר ונעלמים, באלבזור זז מעט לזה ואז לשם ואז להוא ואינו מבין מה קורה כשלפתע בוקעת האדמה תחתיו והולך בו בעצמה רבה רייצ'ו האמיתי עם אגרוף רעם ומעיף אותו בחזקה לקרקע.
    באלבזור מתייצב וקם מיד להילחם, רייצ'ו מנסה קרן טעינה (Charge Beam) ובאלבזור משתמש בגפנים שלו לנתר ומתחמק "עכשיו רייצ'ו!" קורא סירג' מחוייך כשרייצ'ו עם נזבו הארוך מצליח במפתיע לתפוס באחת מגפניו ומטיח אותו ברצפת הזירה בחזקה.
    מה תעשה?
    חחחח אוי נו שזה לא קרב שייקח שעה. מהמכון הרביעי תעשה לי קרב קשה.

אחרוק שיניים אך עם זאת אתלהב. 'אני לומד פה טריקים שאוכל לעשות עם פיקאצ'ו בעתיד' אחשוב בהתלהבות. "בלבזור קדימה! אנחנו לא נחים! במהירות הבזק תיקח גפן ותאחוז באחת מרגליו של רייצ'ו ותטיח גם אותו בקרקע! תתפוס מרחק ממנו ושגע אותו עם עלי תער! תוך כדי שאתה תוקף בעלי תער תרוץ לכיוונו של רייצ'ו ותנסה לפגוע בו בבלימה! במידה ויהיו שכפולים תהרוס אותם עם עלי תער!" אומר לבלבזור ואבקש שיקפיד להתחמק כשהוא יכול. אחשוב על הזנב הארוך של רייצ'ו ואחייך חיוך אסרטיבי 'יש לי מהלך מושלם לסיום הקרב הזה..אשמור אותו לסוף'.

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    #1268 08-02-2016, 08:36 pm
    מאט-
    זה קצת לא הגיוני שמאצ'וק ישתמש בשבירת לבנים. כאילו הוא זורק עליו סלע איך הוא גם יזרוק עליו סלע ועוד לפני זה ישתמש בשבירת לבנים? הבנתי אותך הפעם נזרום חח
    "אוקיי מאצ׳וק הזדרז ותפוס את הסלעים וזרוק אותם חזרה על סלאגמה וצרף שבירת לבנים בדיוק לפני שהם פוגעים בו! אלקטריק מתקפה מהירה על השני ואז ניב חשמל כדי שלא יוכל להשתמש בהגנה שוב! מארשטרומפ בוא נהפוך את טארקול! מתקפת בוץ לעבר טארקול ואז השתמש בדחיפה כלפי הקרקע כדי שיתהפך!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך. מאצ'וק רץ לעבר האבנים המושלכות שסלוגמה יוצר ובצעד מרשים אוחז אותן בידיו השריריות ומשליך אותן על סלוגמה שנפגע מהן נזק חזק ביותר. לפני שהסלע בכלל פגע בו, מאצ'וק פוגע בסלוגמה בשבירת לבנים חזקה ביותר שמחלישה עוד יותר את סלוגמה וגורמת לו לסגת מעט לאחור. אלקטריק מתחיל לרוץ מצד לצד כששובל בהיר נמצא מאחוריו, הוא פוגע בסלוגמה ומיד לאחר הפגיעה ניביו נאחזים בסלוגמה ומחשמלים אותו בחוזקה. מעלפים אותו. אלקטריק מחייך אך הוא מתחיל להיות מוקף בלהבות. היכולת של סלוגמה הופעלה, שגורמת לעיתים לפוקימונים אשר יוצרים עם סלוגמה מגע פיזי להיכוות. מארשטומפ מאזין לך ומחייך כשהרעיון מוצא חן בעיניו מאוד. מארשטומפ משחרר גושי בוץ סמיכים וכהים אשר פוגעים בצווארו של טורקול שנאנק בכאב. מארשטומפ לא מוותר ומפלס את דרכו בעזרת גופו החזק ופוגע בטורקול באמצעות דחיפה חזקה. מארשטומפ לא עוצר שם, ידיו המאסיביות מרימות את גופו הכבד מאוד של טורקול ומניף אותו באוויר, וזורק אותו לקדימה כשטורקול נפגע. "טור טור טורקול!" טורקול זועק בכאב כשהוא נוחת על הגב מהזריקה של מארשטומפ, צמד הסלוגמות עוזרים לטורקול להתיישר וכולם נמלטים מהאזור לחלק אחר במערה. גריימר וקופינג מאחורייך מריעים לכם. אתה מביט בפוקימונים שלך. הם מתחזקים. מארשטומפ מחייך חיוך גאה מאוד. הוא מאוד אוהב להילחם. אלקטריק ומאצ'וק נעמדים זה לצד זה, נראה שהשניים התחבבו מאוד אחד על השני, מביטים בך. מה תעשה
    גאה בכולם אשבח אותם ואמהר בכל הכח לעבר נולנד.אני מרגיש רע שגרמתי לו לחכות כל כך ואצפה בכליון עיניים לראות מהיש לו להגיד לי ובמה אני יכול לעזור לו.

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    חחח כן, סתם חשבתי שזה יכול להיות יפה.

"כל הכבוד כולם!" את משבחת את כולם ומלטפת את גופה המרחף של מיסדריווס. המתקפה החדש שלמדה בהחלט תהיה שימושית. אני מקווה שאצליח... עד עכשיו ההצלחתי במשימות אבל.. הן נהיות קשות יותר ויותר" את משיבה לוונסה. "נכון..הן נעשות יותר ויותר קשות" היא פותחת ואז מניחה את כף ידה על כתפך. "אבל גם אנחנו מתחזקות. אל תשכחי את זה" וונסה מסיימת בחיוך ומחבקת אותך. את נפרדת מוונסה ומשיבה את כולם לפוכדורים שלהם. את יוצאת מהמגדל בלבוש הספורט ונכנסת למרכז הפוקימונים ומרפאת את הפוקימונים שלך. "הם דיי מותשים..הם יהיו מוכנים מחר בבוקר" האחות ג'וי אומרת לך בחיוך ומגישה לך את המפתחות לחדר. את פותחת את דלת החדר שלך, מתקלחת היטב, מצחצחת שיניים ומסדרת את כל הציוד שלך. את נשכבת על המיטה. אוכלת אוכל טעים ומזין שוונסה הביאה לך, כשאת מרגישה את גופך נרדם במהירות. את ממהרת לעצום עיניים כשלפתע אור בוהק מופיע לידך. את דיי מופתעת, אפילו חוששת, את מוציאה מהתיק שלך את הביצה שזוהרת! האור שוטף את הפנים שלך, את מניחה את הביצה על המיטה, ממתינה בדריכות כשהביצה נעלמת ובמקומה מתיישב מולך פוקימון קטן ומתוק מאין כמוהו. האמת שהוא גם דיי מזכיר ביצה
    "טוגפרייי" טוגפי מפהק ומחייך אליך בחיוך תינוקי, את מרגישה את הלב שלך נמס מן המתיקות שלו, את מכניסה אותו אלייך למיטה ושניכם ישנים ביחד במיטה, את משתדלת לשכוח את כל מה עניין המשימה ורק להתרכז בטורניר מחר. הפוקימונים שלך מאוד חזקים, ואת יודעת שהם מוכנים למחר. בבוקר שלמחרת הבכי של טוגפי מעיר אותך. את מבינה שהוא רעב. את מתארגנת במהירות, מצחצחת שיניים ולוקחת את כל הציוד שלך כשאת נועלת את החדר. את יורדת ללובי מרכז הפוקימונים כשהאחות ג'וי מופתעת מן הטוגפי שלך, ונותנת לך בקבוק תינוק עם חלב מילטאנק (מואהאהאאה) משובח ומציינת שכשייגמר תבואי ותקחי ממנה. את אוכלת בחדר האוכל במרכז הפוקימונים ומשחררת את כל הפוקימונים שלך, את עושה היכרות בינהם לטוגפי שמתחיל לבכות למראה הפרצופים החדשים. אך מהר מאוד מחייך כשהוא מבין שהוא נמצא בין חברים. כולכם אוכלים ארוחת בוקר עשירה, בריאה וטעימה. אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים כשאת מחזיקה את טוגפי בין שתי ידייך (מיסטי סטייל) כשאת הולכת לכיוון הטורניר, שנמצא במרכז העיר. העיר הומה וגועשת, המון פרצופים שמחים וצוחקים מסביב. את מגיעה למרכז העיר, שם מסומנות 6 זירות קרב. המון אנשים. את מחפשת את מיי סביב, אך אינך מצליחה. ליצנים ורקדנים נמצאים סביב ומבדרים את העוברים והשבים. את מתחילה להילחץ, אולי לא יהיו מספיק מקומות..כשלפתע את שומעת קריאה מוכרת ממולך, "גרייס!!!! אני כאן!!!". אוזנייך שומעות את צליל ניגון השם שלך והולכות אחריו. מהר מאוד את נפגשת עם שמחבקת אותך וקופצת מאושר כשהיא צופה בטוגפי. "הביצה שלך בקעה!! יואו אני לא מאמינה הוא כל כך חמוד!! רגע זה הוא או היא?" מיי שואלת בסקרנות (מה בא לך שיהיה?) מיי משנה הבעה, משתדלת להתגבר על המתיקות. "טוב תקשיבי אין לנו זמן. רשמתי את שתינו ואנחנו עולות להילחם ממש עכשיו!" מיי מסבירה לך ולוקחת אותך לשער הכניסה לתחום הזירות. היציעים מלאים בתושבי העיר אקרוטיק והערים הסמוכות, את אפילו מזהה את ו-בין הקהל בזירה שלך. הפוקימונים שלך מתבקשים לעמוד בצד, אסור שתהיה יותר מדי תזוזה לידך. את מבקשת מקווילבה לשמור על טוגפי ששותה את חלב המילטאנק שלו, את מושיבה את טוגפי על קווילבה שלוקח איתו את כל החבורה לספסלים מאחורייך. שופט נעמד באמצע הזירה ואילו זוג מאמנים נוסף נעמד בצד השני של הזירה. "הטורני רהרשמי של העיר אקרוטיק מתחיל. החוקים הם כאלו: אסור להחליף פוקימון במהלך הקרב, הקרב יתנהל כקרב כפול. המפסידים הם אלו שהפוקימונים שלהם אינם יכולים להילחם עוד. הטורניר יימשך עד היום בצהריים. הקרב מתחיל!" השופט קורא והקהל שואג. מד הלחץ אצלך מעט עולה, אם כי את מקפידה לנשום. מיי מחייכת אלייך. "אני כל כך שמחה שאנחנו עושות את זה ביחד! יהיה נהדר!" מיי אומרת כשהיא משחררת את ביוטיפליי לקרב מה תעשי?

"קווליבה, כל הכבוד. עכשיו תנוח קצת. פנאפי-תורך" אומר ואסמן לפנאפי לצעוד קדימה.
    "פנאפי, הגנת כדור ואז גלגול קרח (גלגול+רסיסי קרח)!. אם פריימאפ מנסה לתקוף אותך, תתחמק" הורה לו ואצפה בקרב בלהיטות, עדיין מתרגשת מהניצחון שלנו בסיבוב הקודם.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    חחחח אתה סתם מחבב אותה זה הכל
    אתה מברך את לילי שמסמיקה מאוד.
    "ראיתי שאת, איווי וגלום הצלחתם לשלוט על הכוכבים הסגולים כמו שצריך! זה היה מדהים". "נכון! התאמנו על זה המון. רציתי להיות בטוחה שאני יכולה להצליח את המהלך הזה" לילי משיבה בחיוך כשהיא מרימה את איווי הנרגש. "הייתי שמחה להישאר..אבל אני חייבת להמשיך הלאה. אני ממשיכה לעיר פורטרי. אתה צריך להמשיך לעיר המעיינות החמים..שכחתי את השם שלה. המכון הרביעי שלך נמצא שם. זה לא יהיה קל" לילי אומרת ומסבירה לך שהיא עייפה מאוד ושהיא מעוניינת לישון במרכז הפוקימונים. אתם נפרדים, אתה שומר את המספר שלה בפוקידע שלך והיא משאירה אותך לבד מחוץ למבנה התחרויות. אתה מעט חושש מהמצב, אם כי סטיבן מתקשר אליך, ומבקש ממך להתגנב לתוך מערת שרידי המטאור, שכידוע לך נתונה תחת אבטחה משטרתית בגלל פעילות של צוות אקווה. אתה צריך ליישם את מה שלימד אותך. הוא אומר שההגעה עכשיו היא חובה. מה תעשה?
    בקרוב מאוד תבין למה לכדתי דווקא את דאסטוקס, זה לא היה סתם
    אה ואם אתה הולך לפי המשחקים והסדרה דאסטוקס הוא אחד הפוקימונים הכי תבונתיים שיש, הייתי ממליץ לך [או לפחות לתת לי] לנצל את זה חחח
    --------------------------------

"מעניין מתי תהיה הפעם הבאה שניפגש..." אומר לעצמי ואצפה בלילי מתרחקת. "קומבאסקין, תחזור" אחזיר את קומבאסקין לפוקדור ואשלוף את הפוקדור של דאסטוקס במקומו. "לא היה לנו זמן לעשות היכרות קצרה" אוציא את דאסטוקס מהפוקדור ואסביר לו בקצרה את העניין בתקווה שיבין [תעשה שאני מסביר לו שאני סוכן ואנחנו צריכים לנטר את הפעילות של אקווה ויזרום איתי]. "אנחנו צריכים להתגנב לתוך מערת המטאור, שנמצאת תחת שמירה משטרתית כבדה. אני ממש לא אוהב את העניין הזה... אבל להגן על המחוז ועל העולם מהפעילות של צוות אקווה קודמת להכול. ובמידת הצורך..." אומר ואקטע את עצמי, בהבנתי שגם אני וגם דאסטוקס מבינים את משמעות העניין. "נצטרך לעשות את זה בשקט ובמהירות." אכין את דאסטוקס ואז אחל להתקדם איתו לעבר המערה.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    חחחחח אל תבכה, והקטע שדיברת עליו לא נמצא בין הדקות שאמרת לי לראות. איך לעזאזל הוא יעיף עליהם אדמה?! אתם נמצאים בתוך קרון רכבת נוסע!!!! ואם לא הבנת, אלקטריק מרחף באוויר. ככה שהוא לא קרוב לגוטוריטה שנמצאת על הקרקע.

"דיוואט, אל חשש... קח מעט אחורנית ובוא נבנה משהו חדש!" אתה אומר במתינות, אתה מאוד לחוץ אך משתדל שלא להראות זאת. גם בשבילך וגם בשביל דיווט ולעתיד של הקרב. אתה מנסה לחשוב על מהלך מנצח, אתה חייב להשיג את הניצחון כאן. "לוקאס הקשב אליי, תגיד לפיגניט לעמוד מאחורי דיוואט בתיאום מושלם והמתינו בסבלנות מקווה שתבין מה לעשות כשאסמן לך עם היד" אתה אומר ללוקאס שמהנהן, נראה שהוא סומך עליך כאן. פיגנייט ודיווט, שעמדו גב אל גב בניסיון לעצור את כדורי הצל, מתחילים לעבוד. דיווט מתחיל לרוץ חזיתית לכיוון הכפילות של גוטוריטה ומתחיל לשסף ולקרוע אחת אחת מהן במטרה להגיע אל המקורית. הלחץ של גוטוריטה גובר, מה שגורם לכפילות להיעלם. היא נעמדת מפוחדת ומניפה את ידיה בניסיון להתגונן מדיווט, כשאלקטריק משחרר את מכת הברק שלו ופוגע בדיווט שנאנק בכאב וכורע ברך. "דיוווטטט" דיווט חורק שיניים וכשהמתקפה נגמרה, נעמד באיטיות ומתאושש. דיווט עומד לשסף את גוטוריטה עם צדף תער, אך כעסו מופנה לעבר אלקטריק שחשמל אותו בחוזקה. לוקאס צועק לעבר דיווט "דיווט תשאיר לפיגנייט את גוטוריטה! אני רוצה לסגור איתה חשבון" לוקאס קורא. המאמנים האחרים מאבדים את העשתונות ולפני שהם מצליחים לפקד על מתקפות חדשות דיווט מסובב את עצמו, קופץ לאוויר ויורה אקדח מים חזק שפוגע באלקטריק, ובתנועה של איקס מרשימה בהחלט, בעזרת צדפיו הוא מצליב שתי מתקפות של צדף תער באלקטריק שמתעלף במקום. לסיום דיווט מבצע נחיתה נקייה ומרשימה. פיגנייט מחייך חיוך נקמני, כשהוא שואף אוויר לריאות בעזרת אפו החזירי ומשלח בגוטוריטה להביור חם ולוהט שפוגע בה פגיעה ישירה. מעלף אותה גם. "אוף!" המאמנת צועקת בתסכול אך מברכת אתכם. היא ובן זוגה משיבים את הפוקימונים שלהם וחוזרים לקרון האחרון. לפתע הרכבת עוצרת ואתם יוצאים לכיוון הלובי בו נכנסתם תחילה לקרונות. השופט עולה על הבמה ומסביר לכם שאת קרב הגמר תעשו מחר. הוא קורא בשמות שלך ושל לוקאס וגם בשם של זוג מאמנים אחר, אתם מביטים אחד לשני בעיניים ומבינים שיהיה קרב לא קל בכלל. השופט מציין שהקרב יתרחש באותה השעה שהגעתם לכאן. לוקאס מחבק את פיגנייט ומשבח אותו, וגם את דיווט. "זה היה נהדר! כיסחנו אותם!" לוקאס אומר לך בחיוך. "אני לא רוצה לבזבז זמן. אני הולך לתפוס לי פינה ולעשות אימון קבוצתי עם הפוקימונים שלי. נתראה!" לוקאס אומר בחיוך ולוחץ את ידיך. פיגנייט נפרד מדיווט ואתה צופה בלוקאס ופיגנייט עולים במדרגות לכיוון העיר. דיווט מסתכל עליך, מחכה לראות מה תגיד.
    מה תעשה?
    אני בוכה? אתה מתלונן על הקרב עם רייצ'ו, ותגיד תודה. זה קרב 1 בודד, הוא יהיה טיפה ארוך יותר מרגיל אך קצר יותר מ-2 קרבות.
    ~~~~~~~~
    "מעולה... נתראה!" אומר בחיוך ואאחל לו יום מוצלח. אנשום לרווחה ואלך להסתובב עוד קצת בעיר. במוזיאונים, חנויות, הלונה פארק הגדול של המקום וכו'...
    במהלך ההליכה אחשוב הרבה על ניקולס, ואיפה הוא יכול להיות. ומה איתו ועם הניסוי המפלצתי ההוא. הרבה תהיות וחששות יעלו במוחי. אך אחליט לצאת ולהתאמן מעט, עם דרומקה וריולו, 'ריולו זקוק לאימון הגון וארוך וגם לדרומקה לא חסר! קדימה" אמצע מקום נחמד ואחל להתאמן איתם על המתקפות שלהם, ההרגשה הטובה שלהם והריכוז בקרב ובמתרחש.
    אעביר כך את הזמן. אולי יקרה משהו מלהיב.

מקס-
    איזה שחצן אתה שיוא חחחחח... 'אל תעשה לי קרב שעה', 'במידה ויהיו שכפולים תהרוס אותם', 'שהתחמק מהכל', 'מהלך מושלם לסיום הקרב...' מי קבע שכבר ניצחת? ורוצה עוד משהו לכתוב מראש? אולי גם שירה מהעיניים קרן לייזר וחומר נפץ מהפה? לכסות עוד פינה?!
    באלבזור מרים ומעיף רייצ'ו עם הגפנים? ועוד רייצ'ו שציינתי שהוא גדול מהרגיל? באיזה עולם??? אני אפילו לא יודע למה אני זורם עם החוסר היגיון הזה חחחחחחחחח... נטו בגלל שאתה לחוץ לסיים עם המכון הזה כמו טמפון.
    ~~~~~
    אתה חורק שיניים ונלחץ מעט, הקרב הזה באמת קשה אבל הוא מאוד מלהיב אותך 'זה טריק מעניין... אוכל אולי להשתמש בו עם פיקאצ'ו כשהוא יתפתח' אתה חושב לעצמך ומעלה חיוך. באלבזור ואתה לא מוותרים "קדימה באלבזור, לא ננוח! במהירות הבזק לכד אחת מרגליו עם הגפנים שלך ותטיח בקרקע" באלבזור מתאמץ ומחזיר לו באותו מטבע, מניף את רייצ'ו בכוח סבל רב למרות שמתקשה ממש ומעיף אותו בחזרה לקרקע, רייצ'ו מביט בו עצבני חורק שיניים ומקבל מיד מהלומת עלי תער חדים לפניו מהצב הירקרק.
    רייצ'ו מתכווץ בתוך עצמו ומעמיד את זנבו מלפנים לכסות ולהגן על עצמו. אתם מזהים הזדמנות וחיש מיד באלבזור מנצל את המצב לצאת עם בלימה, "הפתעה, קדימה חייל! מהלומת פתע!" מבקש סירג' וכשבאלבזור מרחק נגיעה כבר מרייצ'ו הוא מסיר את הזנב חזרה לאחור וחושף אגרוף רעם והשניים מתנגשים זה בזה בכוח.
    באלבזור נהלם הרבה יותר קשה, לכן רייצ'ו מתרומם קודם ויוצאה במתקפה מהירה. ופוגע עצמה שוב בבאלבזור, הקטנצ'יק מועף שוב אחורנית ונלחם לקום... בנתיים רייצ'ו חסר החרמים הזה וסריג' המרוצה והבטוח בעצמו מבצעים "סיים אותו, קרן טעינה פעם נוספת!"
    מה תעשה?

.

11. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חחח הגבת על ההמשך הלא נכון!! וגלגול קרח זה בעצם שהוא מתגלגל ותוך כדי מייצר רסיסי קרח שהוא משגר תוך כדי הגלגול שלו

"קווליבה, כל הכבוד. עכשיו תנוח קצת. פנאפי-תורך" את מודה לקווילבה על הקרבות הטובים שסיפק, "פאנפי!" פאנפי כורז בחדקו הקטן ומתגלגל במהירות לצידו של גלסיאון. "פנאפי, הגנת כדור ואז גלגול קרח!. אם פריימאפ מנסה לתקוף אותך, תתחמק" את פוקדת במהירות על פאנפי. גלסיאון נוהם לעבר היריבים שלו כשמיי מצחקקת "גלסיאון קדימה! כדור צל על פלאפי! ואז מיד כוח נסתר ורסיסי קרח על פראיימפ!". בשניה אחת פאנפי מתכדרר ומשפר את ההגנה שלו, גורם לגופו להיות יותר חסין למתקפות. פאנפי מתחיל להתגלגל סביב שני היריבים שלו כשרסיסי קרח נוצרים ממולו, הוא משגר אותם לעבר פלאפי ופראיימפ שנפגעים, פלאפי מעט ויתר, פראיימפ מצליח לשבור מספר רסיסים בעזרת ידיו. גלסיאון מזהה את ההזדמנות ומנתר למעלה, משגר כדור צל על פלאפי שמשתמש במכת ברק ומפוצץ את כדור הצל ויוצר שובל של נצנצים ברחבי הזירה הזוכה לתשואות מן הקהל. גלסיאון נעמד מול פראיימפ ומשגר לכיוונו כדורים ירוקים אך לצערה של מיי פראיימפ מפוצץ אותם באגרוף רעם חזק במיוחד. גלסיאון מועף אחורנית מאגרוף הרעם של פראיימפ. דיו של פראיימפ נצבעות בסגול כשהוא מנסה לתקוף בנעיצת רעל את פאנפי שמרבה להתחמק ממנו בצורה מושלמת. את מחייכת בביטחון, האימונים שם וונסה מאוד מועילים לך. "וואו הפאנפי שלך חזק! אנחנו ננצח אותם!" מיי אומרת כשלפתע פאנפי מועף אחורנית כשפלאפי פוגע בו בקרן ממיינת (signal beam) ופראיימפ מגיח מהאוויר ותוקף את פאנפי במכת קרטה חזקה שמטיחה אותו בקרקע, אם כי פאנפי ממהר לעמוד, פראיימיפ מורחק מפאנפי לאחר שגלסיאון מתנפל על פראיימפ עם זנב ברזל. המאמנים היריבים פוקדת על פלאפי להשתמש בהגנת כותנה ובמכת ברק על גלסיאון, בעוד שפראיימפ טוען אגרוף קרח ונראה מוכן למרדף ממושך אחריי פאנפי. מה תעשי?

ג'יי-
    הכי תבונתיים? חחחח תיתן לי דוגמא לזה

"מעניין מתי תהיה הפעם הבאה שניפגש..." אתה ממלמל כשלילי מתרחקת ממך, אתה משיב את קומבאסקין לפוכדור ומשחרר את דאסטוקס שמעופף ומשיב עליך רוח נעימה מכנפיו החרקיות. אתה מסביר לו בתמצות על מהי המשמעות של להיות אחד מהפוקימונים שלך, ונראה שהוא מקבל זאת בשמחה ובהבנה. "אנחנו צריכים להתגנב לתוך מערת המטאור, שנמצאת תחת שמירה משטרתית כבדה. אני ממש לא אוהב את העניין הזה... אבל להגן על המחוז ועל העולם מהפעילות של צוות אקווה קודמת להכול. ובמידת הצורך..." אתה מוסיף. "דאס דאסטוקס!" דאסטוקס משיב לך ומסמן לך את דרך ההגעה, אתה מתחיל לעקוב אחריו לכיוון האזור הסלעי של מערת שרידי המטאור, אתה מבין שכאן דאסטוקס גדל כוורמפל וכקסקון ולכן הוא מכיר את האזור טוב מאוד. אתה מסתכל על השעון והשעה אצלך כבר 4 בצהריים, אתה ודאסטוקס מגיעים לכניסה הרשמית למערת שרידי המטאור אך לצערך הוא עומד תחת שמירה כבדה
    מסביב מרחרחים ללא הרף רבים אשר סוקרים את השטח, דאסטוקס מוביל אותך לתוך מסלול אבנים גבוה, אשר רחוק מעיניהם של הפוקימונים של השוטרות, למעין פתח סודי לתוך המערה. מאימוניך עם סטיבן הוא לימד אותך על פתחים סודיים שנבנו ברחבי מקומות במחוז כדי שאנשים יוכלו להימלט מפעילות עבריינית של צוות אקווה ומגמה, אתה לוחץ על האבן שמשחררת מעט אבק ונכנס לתוך המערה. האוויר בתוך המערה קריר מאוד והתאורה חשוכה, דאסטוקס מוביל אותך לכיוון עליה גבוה במערה, מעין נקודת תצפית על הכל, שם אתה פוגש את לא אחר מאשר את כשלצדו עומד סקארמורי מרשים ביותר. "ג'יי. כמה טוב שאתה כאן" סטיבן לוחש לך ואתה ממהר להתקרב אליו. "ובכן, הגענו לבסיס מאולתר שצוות אקווה הקים כאן. והמראות במקום הזה לא מהנעימים ביותר שיש.." סטיבן לוחש כשהוא מסמן לך להסתכל מטה מהצוק עליו אתם נמצאים. אתה מבחין ב- מנטיאנות אוכלות בשר מפורק, הבשר נראה כגופת אדם..רק שכל העצמות והבשר נתלש והם זוללים את הטרף שלהם בהנאה רבה. "זה מבחיל. כל אחד שבטעות נכלא למקום הזה הם מאכילים אותו במנטיאנות, בגלל זה השוטרות נמצאות שם..זה מאוד מסוכן." סטיבן מסביר לך ומצביע לך על סוג של מבנה שנמצא מאחוריי המנטיאנות, מבנה גדול אשר נראה לך כבסיס. "מה שאנחנו צריכים נמצא שם. אנחנו מתגנבים לתוכו עכשיו. אני צריך שתהיה מפוקס ג'יי, אתה הולך לראות שם מראות לא נעימים בכלל. אם תראה אנשים מעונים אסור לך לעזור להם, אם תראה רצח מול העיניים שלך אסור לך לפעול. אתה רק צריך לסמוך בכישורי הלחימה שסיגלת לעצמיך באימונים איתי, כי לצערי לא יהיה מנוס מזה. אנחנו רק נצטרך להיות רגועים. אתה תהיה חייב להילחם בעזרת הגוף שלך, הפוקימונים שלך פחות נחוצים לך פה. אני אצטרך רק פוקימונים ספציפים מאוד. תיקח את זה" סטיבן אומר לך ומגיש לך מכשיר שחור וקטן שמוכנס לך לתוך האוזן, "זאתי אוזניה. ככה נוכל לתקשר ביננו. אני אגיד לך לאן ללכת. עכשיו ג'יי אני חייב שתהיה מרוכז, אני עלול לבקש ממך להרוג אנשים שיכולים לחשוף אותך. תעשה את זה בדיוק כמו שלימדתי אותך. לנעול את הידיים שלך סביב הצוואר שלהם ולשבור להם את המפרקת. אני בטוח שתוכל לעשות את זה." סטיבן מסביר לך ונותן לך בגדים של צוות אקווה. מעכשיו השם שלך זה גארט ואתה חייל אחרי התלמדות בהכשרה של החיילים החדשים. לכל אורך ההסבר דאסטוקס מתיישב על הראש שלך ונצמד אליך בעזרת רגליו החרקיות, מאזין לסטיבן. "הלוואי שהיה לי זמן לברך אותך על הדאסטוקס החדש שלך, אבל לצערי אין לנו זמן" סטיבן מוסיף. סטיבן אומר שהדרך היחידה להיכנס היא בכך שהמנטיאנות יזהו תנועה שאתה עושה. סטיבן באיטיות מדגים לך את התנועה, ואומר לך שאם תטעה אפילו בסנטימטר, ה לא יבחלו מלקפוץ עליך. אתה משיב את דאסטוקס לפוכדור, לא תהיה זקוק לו עכשיו. סטיבן מראה לך את הדרך למטה ואומר לך שיפגוש אותך בתוך הבסיס. הקוד לדלת הוא 826943. סטיבן מאחל לך בהצלחה ואתה נושם אוויר לריאות והחוצה, מבין שהמשימה הראשונה והאמיתית שלך מתחילה עכשיו. מה תעשה?

מאט-
    אתה משבח את הפוקימונים שלך על הניצחון המהיר וממשיך לרוץ איתם לכיוון נולנד. לאחר ריצה של עוד ככמעט דקה אתה מגיע לאזור מבודד מאוד במערה, שבו משום מה החום לא משפיע. האדמה והאוויר קרירים אך לא יותר מדי, ואתה מבחין ב-שמביט בך בחיוך. אתה מבחין שבמרחק כמה מטרים ממנו נמצאים כ-5 בקבוקי מים גדולים. "שלום מאט. איזה כיף להיפגש איתך שוב." נולנד אומר בחיוך, מברך אותך ומסביר לך שעכשיו יתרחש אימון כללי שלך ושל הפוקימונים שלך לקראת המבצע הקרב ובא. אתה משחרר את כל הפוקימונים שלך, נולנד פורש מזרן אימונים ואתה מחליף לבגדי הספורט שנולנד נתן לך בפעם הקודמת והאימון מתחיל. השעתיים שעוברות עליכן מאוד קשות. נולנד ואתה מתאמנים באומנויות לחימה והוא מכשיר אותך בקרבות נגד יחיד וכנגד רבים, מלמד אותך חביקות, מחדד את הבעיטות והאגרופים שלך ובכללי משפר את הכושר הגופני שלך. הפוקימונים שלך מתאמצים לא פחות. מארשטומפ וצ'ארמיליון מתאמנים בזוג ואתה מצליח להבחין בכוח של השניים האלו. צ'ארמיליון משגר להביור עוצמתי ואילו מארשטומפ חוסם את הלהביור בעזרת ידיו ומנסה לפצל אותו לשני כיוונים, אך זה מעט קשה בגלל החום היוקד. אלקטריק וסוובלו נלחמים בקרב מהיר שעיקרו באימון המהירות והמתקפות שלהם. מאצ'וק וקירליה הנותרים אינם נלחמים אחד בשני. מאצ'וק מנהל קרב אגרופים מול של נולנד, ואילו קירליה מנהל קרב על חושי ויחסית נקי יותר כנגד של נולנד. מאצ'וק חוטף חזק אגרופים זריזים ונראה מאוד מאותגר, בעוד קירליה מנסה לגבור על הכוח העל חושי של גרומפינג, שגורם לו להרבה מאוד בעיות. ארבעתם הפוקימונים שלך מהר מאוד מצטרפים לקירליה ומאצ'וק ומנסים להביס את שני הפוקימונים של נולנד, שמרבים להתחמק בצורה מרשימה ולפגוע בכל אחד מהם בצורה אחרת. לאחר האימון של השעה הראשונה נולנד עובר איתך לגבי שיטות לפריצת אזעקות, קודים למכשירי ניווט וקשר, איך להתגנב בלי שיראו אותך, לקלקל מצלמות אבטחה ועוד ידע שמיש ביותר. לאחר השעה השנייה כולכם נושמים לרווחה ושותים כמויות מים אדירות. אתה מבחין בפוקימונים שלך שרשמו הישגים מרשימים. מלבד שכולם התחזקו מאוד, מארשטומפ מניף את ידיו ופוגע בצ'ארמליון בעוצמה רבה באגרוף חזק. מארשטומפ למד שבירת סלעים! (rock smash) אלקטריק למד גל שוק! (shock wave) אלקטריק למד טעינה! (charge). "מאט אתה מוכן. המבצע יהיה קרוב ביותר. אני מאחל לך המון בהצלחה" נולנד אומר לך בחיוך ונפרד ממך. אתה עומד במערה עם הפוקימונים שלך שנראים עייפים. צ'ארמליון מתרברב מול קירליה שמצחקק כשמארשטומפ מעצבן אותו כשהוא מתיז עליו מעט מים. אתה יודע שהעיר פאלרבור אינה רחוקה. מה תעשה?

דרו-
    חחחחחח יואו איך אתה אוהב את זה. אני לא הולך לפרט עכשיו על כל מקום בנרחבות! ודרך אגב כשאתה עורך את מאמני המכון, אל תרשום כתוב כאן מידע תכתוב ייחשף בהמשך

"מעולה... נתראה!" אתה קורא ללוקאס שיוצא מתחנת הרכבת, אתה נושם אוויר עמוק ומחליט לעשות סיור בעיר. אתה יוצא גם אתה מהרכבת ומטייל במוזיאונים, לומד שלל דברים על העיר נימבסה, אתה סוקר חנויות מוזיקה ודיסקים שונות ומגניבות, ולסיום אתה נכנס ללונה פארק הגדול ומבלה עם הפוקימונים שלך שעתיים של כיף! אמנם זה אינו פוטר אותך ממחשבות על ניקולס, היכן הוא? האם הצליח לתפוס את הניסוי? אין לדעת. לאחר כל הבילוי הנהדר אתה יוצא מן הפארק ומשיב את כולם פרט לדרומקה וריולו. אתם מוצאים לכם פינה נעימה באחד מהפארקים של העיר, ליד מספר עמודי תאורה, מעט עצים וסלעים ומתחילים להתאמן. דרומקה מתחיל להתגלגל ופוגע בעצים בעוצמה כשהוא מוסיף נגיחה. על הסלעים הוא מפזר מתקפות אש רבות כגון להביור עוצמתי. ריולו עומד כנגד עץ ומוציא עליו שלל מתקפות לוחם מהירות וחזקות, כשהוא מתרגל קפיצות והתחמקויות. אתה מחייך ורואה את הפוקימונים שלך מתחזקים כשלפתע משהו פוגע בראש שלך, אתה מסתובב במהירות ומגלה פרי קטן על הרצפה, אתה חוזר בחזרה לפוקימונים שלך ורואה שגם דרומקה הפסיק בגלל פרי שנזרק עליו, וכך גם ריולו. אתה מבין שמדובר בתכסיס, אתה מסתכל סביב כדי לראות מאין הוא מגיע כשפתאום אתה מגלה על אחד מעמודי התאורה
    אמולגה שובב אשר מתפקע מצחוק כשהוא רואה שאתה מסתכל עליו. אמולגה מביט בך בפרצוף משועשע, מוציא לשון ותוקף במתקפת חשמל את ריולו שמצליח להתחמק. "אמו אמו!" אמולגה פולט ותוקף אותו במתקפת חשמל חלשה יותר, אתה מקלב זעזוע בגופך והפוקימון רק צוחק! דרומקה מתעצבן ויורה עליו להביור חזק בעוד ריולו משתמש בחיקוי על דרומקה ותוקף בלהביור משלו, אמולגה הזריז מתחמק במיומנות מהשניים, פורס את כיסי העור מתחת לידיו, מרחף בזריזות מאחוריהם ותוקף אותם במתקפת חשמל שמחשמלת את שניהם. "אמו אמולגה!" אמולגה מצחקק ומתעופף באוויר, בורח לכיוון העיר. דרומקה וריולו מתעצבנים וחוזרים להתאמן, מעוצבנים יותר. לפתע אתה רואה נערה רצה אליך ושואלת אם ראית טפיג מסתובב בסביבה, נראה שהיא איבדה אותו. מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    מקס-
    איזה שחצן אתה שיוא חחחחח... 'אל תעשה לי קרב שעה', 'במידה ויהיו שכפולים תהרוס אותם', 'שהתחמק מהכל', 'מהלך מושלם לסיום הקרב...' מי קבע שכבר ניצחת? ורוצה עוד משהו לכתוב מראש? אולי גם שירה מהעיניים קרן לייזר וחומר נפץ מהפה? לכסות עוד פינה?!
    באלבזור מרים ומעיף רייצ'ו עם הגפנים? ועוד רייצ'ו שציינתי שהוא גדול מהרגיל? באיזה עולם??? אני אפילו לא יודע למה אני זורם עם החוסר היגיון הזה חחחחחחחחח... נטו בגלל שאתה לחוץ לסיים עם המכון הזה כמו טמפון.
    ~~~~~
    אתה חורק שיניים ונלחץ מעט, הקרב הזה באמת קשה אבל הוא מאוד מלהיב אותך 'זה טריק מעניין... אוכל אולי להשתמש בו עם פיקאצ'ו כשהוא יתפתח' אתה חושב לעצמך ומעלה חיוך. באלבזור ואתה לא מוותרים "קדימה באלבזור, לא ננוח! במהירות הבזק לכד אחת מרגליו עם הגפנים שלך ותטיח בקרקע" באלבזור מתאמץ ומחזיר לו באותו מטבע, מניף את רייצ'ו בכוח סבל רב למרות שמתקשה ממש ומעיף אותו בחזרה לקרקע, רייצ'ו מביט בו עצבני חורק שיניים ומקבל מיד מהלומת עלי תער חדים לפניו מהצב הירקרק.
    רייצ'ו מתכווץ בתוך עצמו ומעמיד את זנבו מלפנים לכסות ולהגן על עצמו. אתם מזהים הזדמנות וחיש מיד באלבזור מנצל את המצב לצאת עם בלימה, "הפתעה, קדימה חייל! מהלומת פתע!" מבקש סירג' וכשבאלבזור מרחק נגיעה כבר מרייצ'ו הוא מסיר את הזנב חזרה לאחור וחושף אגרוף רעם והשניים מתנגשים זה בזה בכוח.
    באלבזור נהלם הרבה יותר קשה, לכן רייצ'ו מתרומם קודם ויוצאה במתקפה מהירה. ופוגע עצמה שוב בבאלבזור, הקטנצ'יק מועף שוב אחורנית ונלחם לקום... בנתיים רייצ'ו חסר החרמים הזה וסריג' המרוצה והבטוח בעצמו מבצעים "סיים אותו, קרן טעינה פעם נוספת!"
    מה תעשה?
    וואו אתה מתייחס לבלבזור כאילו הוא מתחיל. בלבזור יכול להרים דברים הרבה יותר כבדים מהגוף שלו, וכולה רציתי שיטיח אותו גם. ולא אמרתי שהקרב ייגמר! פשוט חשבתי על מהלך שיכול להתאים לסוף של הקרב ואפילו רשמתי שהוא לא לעכשיו כי הוא לא מתאים!

"בלבזור זאת ההזדמנות שלנו! תשלח את הגפנים שלך ותעטוף את רגליו של רייצ'ו ותפיל אותו אחורנית! ומיד לאחר מכן תזרוק עליו זרע עלוקה! ואז תשתמש שוב בעלי תער!" אפקוד על בלבזור. אדע שקרן טעינה לוקח זמן לשגר, לכן יש לי זמן.

13. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]

[/RIGHT]
    פטריק-
    התפתחות לא תיתן לך הצלחות בכל פעם, צריך להפעיל את הראש!

"לאקסיו, לא!" אתה קורא בלחץ. "לאקסיו, אני סומך עליך. אני יודע שאתה יכולל. עכשיו בבקשה תקום ותתקוף את דריפבלים ישירות בניב רעם! בבקשה!" אתה מבקש בטחינה. לוקסיו הישנוני מתקשה לתפקד. הוא ישן. "דריפבלים! אש רפאים!" (will-o-wisp)" דריפבלים משחרר כדורי אש בצבע תכלת, אשר מתחילים להקיף אותו. כמגן שמסתובב סביב דריפבלים. "ועכשיו! לכוד את לוקסיו!" פנטינה מצווה על דריפבלים שמשגר את הטבעות, לוקסיו אינו זז ומד הלחץ שלך הופך לגבוה יותר "אני יודע שאתה יכול לעשות את זה. אני יודע שאתה תוכל לנצח אותו. אנחנו יכולים לנצח אותו. אני יודע שאתה יכול, לאקסיו! קדימה!". אתה צועק בעוצמה. מקווה שלוקסיו ישמע. למזלך. לוקסיו פותח את עיניו. "לוקסיו!" הוא קורא, מבחין בטבעות ומבצע קפיצה מעליהן. הטבעות מתנגשות בקרקע ומתפוגגות. "אוי לא!" פנטינה פולטת מופתעת, "לוקק סיו!!" לוקסיו שואג כשהוא מגיע לדריפבלים ונושך אותו בניב חשמל עוצמתי. הפעם לוקסיו מנחית את דריפבלים לקרקע, ומנער אותו ימינה ושמאלה כדי למנוע מדריפבלים מלזוז. "דרייפבבלבבלים" דריפבלים זועק בכאב עד שלוקסיו משליך אותו לאוויר, משם דריפבלים נוחת על הקרקע. מעולף לחלוטין. "דריבפלים אינו יכול עוד להילחם! לוקסיו הוא המנצח!" השופט קורא. זכית! שלי קופצת ומריעה לך מיציע הצופים, ואילו פנטינה משיבה את דריפבלים אליה לפוכדור וצועדת אליך עם חיוך. "כל הכבוד! ללא ספק אתה מאמן מאוד חזק. רוב המאמנים מפסידים לי בפעם הראשונה שהם מאתגרים אותי. אני בטוחה שהדרך שלך כמאמן תהיה סוחפת ביותר!" פנטינה מסבירה בקול מסתורי ועליז בו זמנית כשתג המכון מופיע על כפפתה
    "אני גאה להעניק לך את תג השריד. ההוכחה לכך שניצחת את מכון העיר הארטהום. כעת נשארו לך להשיג רק עוד 5 תגים עד לליגת סינו המרהיבה!" פנטינה מכריזה בחיוך. אתה מכניס את התג שלך לתוק נרתיק התגים ומניח אותו ליד שני התגים הנוספים שלך. אתה ולוקסיו יוצאים מן המכון ושלי רצה אליך ומחבקת אותך. "פטריק זה היה מדהים! הפוקימונים שלה היו כל כך מפחידים..אבל הצלחת לנצח את כולם! לוקסיו כל כך חזק" שלי אומרת בהתלהבות ומלטפת את פרוות ראשו של לוקסיו, שנהנה ומגרגר מן המגע. "אז..אנחנו ממשיכים לעיר סולייסיאון? מתקיימת שם תחרות סרט. אני איאלץ להתעכב בעיר כדי להתכונן אליה" שלי שואלת בחיוך. אתה נזכר במה שקיי רשם לך. הוא לא מחבב את הרעיון שיש לך שותפה..אם כי אתה מגלה הודעה חדשה ממנו, שמבקשת ממך להגיע לחורבות סולייסאון. שם תמצא את קיי לאימון מיוחד מאוד לגבי המבצע הראשון שלך איתו. אתה מחייך מעט. מה תעשה?
    "תודה רבה שלי" אומר לה. "העידוד שלך מאוד עזר לי בקרב". "וגם לך כל הכבוד לאקסיו" אומר ללאקסיו ואלטף את פרוות ראשו. "בלעדיך - כל הקרב הזה היה אבוד!". אעצור במרכז הפוקימונים בדרך, להתרפא, בעודי אומר לשלי:"כן, אין בעיה. נמשיך לסולאסיון. בזמן שתתאמני לתחרות אני אלך לבקר בחורבות סולאסיון. אני צריך להיפגש עם חבר טוב שלי שעוסק בחקר החורבות באזור. בכל מקרה, שנצא?" אשאל אותה בעודי מהלך אל עבר דרך 209, שגיליתי שהיא המובילה אל עבר סולסיון על פי המפה שלי.
    Spoiler ספוילר

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    אתה משבח את הפוקימונים שלך על הניצחון המהיר וממשיך לרוץ איתם לכיוון נולנד. לאחר ריצה של עוד ככמעט דקה אתה מגיע לאזור מבודד מאוד במערה, שבו משום מה החום לא משפיע. האדמה והאוויר קרירים אך לא יותר מדי, ואתה מבחין ב-שמביט בך בחיוך. אתה מבחין שבמרחק כמה מטרים ממנו נמצאים כ-5 בקבוקי מים גדולים. "שלום מאט. איזה כיף להיפגש איתך שוב." נולנד אומר בחיוך, מברך אותך ומסביר לך שעכשיו יתרחש אימון כללי שלך ושל הפוקימונים שלך לקראת המבצע הקרב ובא. אתה משחרר את כל הפוקימונים שלך, נולנד פורש מזרן אימונים ואתה מחליף לבגדי הספורט שנולנד נתן לך בפעם הקודמת והאימון מתחיל. השעתיים שעוברות עליכן מאוד קשות. נולנד ואתה מתאמנים באומנויות לחימה והוא מכשיר אותך בקרבות נגד יחיד וכנגד רבים, מלמד אותך חביקות, מחדד את הבעיטות והאגרופים שלך ובכללי משפר את הכושר הגופני שלך. הפוקימונים שלך מתאמצים לא פחות. מארשטומפ וצ'ארמיליון מתאמנים בזוג ואתה מצליח להבחין בכוח של השניים האלו. צ'ארמיליון משגר להביור עוצמתי ואילו מארשטומפ חוסם את הלהביור בעזרת ידיו ומנסה לפצל אותו לשני כיוונים, אך זה מעט קשה בגלל החום היוקד. אלקטריק וסוובלו נלחמים בקרב מהיר שעיקרו באימון המהירות והמתקפות שלהם. מאצ'וק וקירליה הנותרים אינם נלחמים אחד בשני. מאצ'וק מנהל קרב אגרופים מול של נולנד, ואילו קירליה מנהל קרב על חושי ויחסית נקי יותר כנגד של נולנד. מאצ'וק חוטף חזק אגרופים זריזים ונראה מאוד מאותגר, בעוד קירליה מנסה לגבור על הכוח העל חושי של גרומפינג, שגורם לו להרבה מאוד בעיות. ארבעתם הפוקימונים שלך מהר מאוד מצטרפים לקירליה ומאצ'וק ומנסים להביס את שני הפוקימונים של נולנד, שמרבים להתחמק בצורה מרשימה ולפגוע בכל אחד מהם בצורה אחרת. לאחר האימון של השעה הראשונה נולנד עובר איתך לגבי שיטות לפריצת אזעקות, קודים למכשירי ניווט וקשר, איך להתגנב בלי שיראו אותך, לקלקל מצלמות אבטחה ועוד ידע שמיש ביותר. לאחר השעה השנייה כולכם נושמים לרווחה ושותים כמויות מים אדירות. אתה מבחין בפוקימונים שלך שרשמו הישגים מרשימים. מלבד שכולם התחזקו מאוד, מארשטומפ מניף את ידיו ופוגע בצ'ארמליון בעוצמה רבה באגרוף חזק. מארשטומפ למד שבירת סלעים! (rock smash) אלקטריק למד גל שוק! (shock wave) אלקטריק למד טעינה! (charge). "מאט אתה מוכן. המבצע יהיה קרוב ביותר. אני מאחל לך המון בהצלחה" נולנד אומר לך בחיוך ונפרד ממך. אתה עומד במערה עם הפוקימונים שלך שנראים עייפים. צ'ארמליון מתרברב מול קירליה שמצחקק כשמארשטומפ מעצבן אותו כשהוא מתיז עליו מעט מים. אתה יודע שהעיר פאלרבור אינה רחוקה. מה תעשה?
    קירליה זכר זכור לך כן? חסר לך שצ׳ארמיליון נשנש.

אעודד את צ׳ארמיליון ואשפשף את ראשו בחיבה בכף ידי. הוא לוחם מהימן וכך גם שאר הפוקימונים שלי. אתפעל במיוחד מהיכולת של מארשטומפ לחתוך להביור לשתיים ואסמן לעצמי להמשיך ולפתצ את היכולת הזאת גם כשזה מגיע למתקפות אחרות. אני נהנה בקרבתם עוד מעט. לומד את אישיותם ומתיידד איתם. ולאחר זמן מה מכניס את כולם לפוקדור וממשיך לעבר היעד הבא שלי. העיר פאלבור.

15. משתמש מנוסה
    מאט-
    כן הוא זכר. נשנש? נהפוכו. צ'ארמיליון עם ביטחון עצמי גבוה ואופי שחצני, מארשטומפ הוא נעים וטוב, הוא סתם משתעשע איתו.

אתה ניגש לצ'ארמיליון ומלטף את ראשו ואת קרנו הקשה. מעסה את גבו. מארשטומפ נעמד לצידך וטופח על שכמו של צ'ארמיליון ושניהם מצחקקים. אתה מתרחק מעט וצ'ארמיליון מסתובב ומנסה להפיל את מארשטומפ אחורנית בעזרת זנבו אך מארשטומפ מתחמק. משחק בין חברים. אתה מתרשם מאוד ממארשטומפ שמשתפר מפעם לפעם וככה מכל הפוקימונים שלך. כולכם יושבים היכן שנולנד עזב אתכם. אתם מחליף לבגדים הרגילים שלך ומגיש לכולם אוכל פוקימונים ומים, כולם אוכלים ונהנים, צוחקים ומתיידדים האחד עם השני וגם אתה איתם. נראה שתחושת האחדות והמורל של הצוות רק עולה מרגע לרגע. אתם משחקים ונהנים עד שכולכם באמת עייפים. אתה משיב את כל הפוקימונים שלך חזרה לפוכדורים שלהם ויוצא מן מערת צ'מני לכיוון העיר פאלרבור. אתה יוצא מן המערה ומביט גבוה, אתה מזהה הר געש פעיל במרומי ההרים. יש לך תחושה לא טובה בקשר לזה. אתה ניגש להמשך הדרך, עובר במעין סוואנה צחיחה בה פוקימונים מסוימים. אתה מדלג על הפוקימונים וממשיך קדימה וכעבור שעת הליכה אחת אתה מגיע לעיר פלארבור. העיר עצמה נינוחה ומעניינת. בתים קטנים עומדים על אדמת הר יבשה, נחל עובר כאן ובו מספר דייגים שחלקם מוכרים פוקימוני מים בכסף, מעבר לנחל ישנה מדשאה עם מאמנים. ישנו בעיר בניין תחרויות. אתה מקבל הודעה מנולנד, אשר מבקש ממך להתכונן למבצע, שיחול בשעה מוקדמת היום. נולנד מבקש ממך להיות בקרבת הר צ'מני בשעה 7 בבוקר. מה תעשה?

פטריק-
    "תודה רבה שלי" אתה מודה לשלי. "העידוד שלך מאוד עזר לי בקרב". שלי
    (שנראית ככה) מסמיקה בחיוך. "אני באמת נהניתי. אתה מאמן חזק. אני עוד יותר שמחה שאזכה לראות את בוויזל נהנה ממאמן שיגשים בשבילו את המטרות שלו. אני מאוד נהנית מהיפופוטאס" שלי מוסיפה בחיוך. אתה מסיט את מבטך משלי ללוקסיו, אתה מלטף את ראשו הנעים
    "בלעדיך - כל הקרב הזה היה אבוד!". "לוקסיו" לוקסיו משיב אליך בחיוב. נראה שהוא נהנה מהקרב. אתה מקשיב להצעתה של שלי. אתה מבין שלוח הזמנים שלך מאפשר לך להתלוות אליה עד לעיר סולסיאון, שם תפגוש את קיי. "כן, אין בעיה. נמשיך לסולאסיון. בזמן שתתאמני לתחרות אני אלך לבקר בחורבות סולאסיון. אני צריך להיפגש עם חבר טוב שלי שעוסק בחקר החורבות באזור. בכל מקרה, שנצא?". "כן!" שלי משיבה לך בהתלהבות ושניכם בחברת לוקסיו יוצאים מן העיר ויוצאים לכיוון דרך 209 (יפה שאתה מסתכל על המפה. תזכיר לי איזו אנדרטה יש בדרך הזו? אני חייב לשחק שוב בפלטינום בהזדמנות). הדרך הנפרסת לפניכם מאוד מלבבת. הדרך עצמה מלאה בצמחייה ובאוויר נהדר, אך היא דיי ארוכה. לאחר שעה של הליכה אתם מבצעים הפסקה קצרה ליד נחל, שם שניכם שוכבים על הדשא. אתה מתרומם מעט ורואה שיש מעט מאמנים סביב. לפתע אתה מבחין ב-
    אשר מדשדש את המים ומביט בעצבות ב-.היא מנסה להגיע אליו אך היא לא מצליחה! מה תעשה?

עמוד 62 מתוך 72 ראשוןראשון ... 12526061626364 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •