ג'יי-
זה אחד הדברים המרכזיים המשחק שלי, שהוא מאוד ריאליסטי. יש בו המון דברים מהחיים. סקס, סמים, רציחות וכמובן המון דברים טובים שיש בחיים חחח פשוט השחקן נמצא בסיכון הרבה יותר גבוה ככה. יותר מעניין ככה לא? ורק רנלי הומו, אם ראית משחקי הכס היית מבין חח
"שתוק כבר אתה, אתה עושה לי חור בראש" אתה קורא לעבר רנלי ודוחף אותו מעט קדימה. "מה יש לך? נו רק צחקתי חבר" רנלי עונה לך בקול מצטער. 'התוכנית של המוטציות... להגיע לחדר הסודי... ואז יש גם את שני אלה. נטפל בהם כבר אחר כך, אבל קודם אני חייב להגיע לחדר האוכל' אתה מעלה במוחך. אתה מכניס לראש שלך שהגיע הזמן לשחק את הדמות של גארט בצורה מושלמת. אחרת תיחשף.. בקול עבה יותר מבדרך כלל, אתה שואל את השניים "מספיק עם השטויות, אני רעב. אתם באים לחדר האוכל או מה?". דניאל מותח את ידיו השריריות בעוד שרנלי מפהק פיהוק אדיש ומשועמם. "טוב נו. גם ככה נתנו הוראה לכולם להגיע לשיחה הזאת" רנלי אומר בקול עייף ושני החיילים מתחילים להתקדם, אתה לא יודע היכן חדר האוכל נמצא, לכן אתה עוקב אחריהם. ההליכה הינה קצרה, בה אתם עולים במדרגות ממתכת לכיוון אחת הקומות הגבוהות של הבסיס, אתה משקיף על המבנה כולו. לומד את המבנה שלו. סטיבן מדבר ומודיע אליך שהחדר נמצא בקומות התחתונות ביותר, אתה מעיף מבט מטה ומזהה קומה תת קרקעית שנמצאת מתחת לרצפה של אולם הכניסה. התור עמוס לחדר האוכל, בו רנלי רק מתבכיין על המטלות שהטילו עליו היום, ומנסה כמה פעמים לגעת בך בדרכים שכביכול לא תשים לב, זה די מציק לך ובכל כמה זמן אתה משלח בו מבט עצבני, שמקפל את הלפלף במקומו. ההמתנה מסתיימת ואתה זוכה לראות את חדר האוכל של הבסיס. הוא מטופח מאוד, שולחנות ארוכים עם מפה בצבע כחול פזורים ברחבי חדר האוכל הגדול, שבאמצע לו עומדת במה קטנה ובקיר השמאלי ישנו מקרן טלוויזיה גדול. אתה תופס צלחת ומעמיס אורז וקציצות בשר, "עוד פעם קאמרוט? כמה כבר אפשר לאכול אותו" רנלי אומר בקול עצוב, אתה נזכר שמתעודת הזהות עליה עברת עם סטיבן רנלי הוא צמחוני. הוא מסתפק רק באורז. דניאל תופס את הכף ולוקח כמות גדולה של קציצות, אותן הוא מניח לצד אורז כמו שלך. שלושתכם מתיישבים כמה מטרים מהבמה המרכזית, ומתחילים לאכול. אתה מבחין בדניאל שורק לכמה חיילות צוות אקווה שקורצות לו בחזרה, על פניו מתמרח חיוך פרימיטיבי "וואו..היה נהדר איתה אתמול" הוא מעלה נושא לשיחה, כשרנלי נגעל מעט, אתה מנסה לחקור את דניאל כשלפתע שקט שורר בחדר כולו, כשבחורה יפה עד מאוד
נכנסת כש-אומלל, מפוחד, מלוכלך והפרט הכי גרוע, כנפיו חתוכות לחלוטין, נכנס כבול בשלשלאות ברזל ונופל לרגליה של הבחורה היפה, נושם בקושי. "תסתמו את הפה שלכם. זאת שלי" דניאל מסנן בשיניו. אתה מזהה אותה, סטיבן עבר איתך על הדרג הבכיר של צוות אקווה, היא אחת הסגניות של ארצ'י. שלי. בחורה יפת תואר, אשר שמועות רוחשות שארצ'י מחבב אותה, אך סאדיסטית בטירוף. אתה שם לב למיקרופון שמחובר לה לאוזן. "ערב טוב..חיילי צוות אקווה הנבחר!" שלי קוראת וכולם מריעים לה ומשקשקים בכוסות, אתה עושה זאת גם. "אינני רוצה להכביר במילים..אבל אם גם כן. לא תוכלו לעשות כלום. נכון?" גלי צחוק עולים מהקהל, שלי נהנית מתשומת הלב. "הטרופיוס המזופת שאתם מסתכלים עליו. ניסה להרוג אותי. שמעתם?" שלי אומרת בקול ארסי, "ערפי את ראשו!", "הרביצי לו!" ושלל קריאות נשמעות מקהל הסועדים. לצד מחיאות כפיים. "לימדתי אותו לקח..גרמתי לפוקימון העלוב הזה לשקשק מפחד כשהוא רק רואה אותי. זה מה שיקרה לכל אחד שיעיז בטיפשותו לסכן אותי". "ועכשיו. רציתי לספר לכם שאנחנו מאוד שמחים מכוח האדם ההולך וגדל שלנו, זה מאוד מרשים אותי. חשוב שנהיה חזקים יותר מצוות מגמה, אמנם כרתנו איתם סוג של "ברית" " שלי עושה סימון אצבעות כשהיא אומרת ברית בציניות. "תמיד חשוב שנגבר עליהם. בכל מקרה, לסיום. תהנו מהאוכל שלכם. מבצע חדש ייחל בקרוב.. הפרטים יפורטו לכם אצל כל מפקד גדוד. ולסיום!" שלי אומרת ומושכת את השלשלאות, טרופיוס המסכן עולה על הבמה, שלי מוציאה סכין קצבים. "אני מאוד נחמדה. הרי, הוא מאוד סובל, למה להשאיר אותו חי? המתת חסד!" שלי צורחת ברוע ועורפת את ראשו של הטרופיוס. ראשו נופל לקרקע ודם מתחיל להישפך, כשמיד מנקים מתחילים לנקות ולפנות את הגופה, "יששש!!! היא כל כך מלכה!!!!" דניאל מוחא כפיים בטירוף שמתלווה לקריאות העידוד של שאר הקהל. "מדהים!" רנלי אומר באושר, אתה משתדל למחוא כפיים, אך משהו כרגע מת בך בפנים. שלי מבקשת ממי שרוצה להכות את הגופה, וכמה חיילים אכן מתנדבים לכך, אתה מקבל מסטיבן דיווח על כך שאתה חייב להגיע לאולם הכניסה של הבסיס, אתה מבין מדניאל שלא יתנו לך לצאת. אסור לחיילים לצאת עד שההתעללות תיפסק, אתה מבחין בשני חיילים חסונים ושריריים במיוחד שומרים על היציאות..אתה גם יודע שאם תקום תתבקש לבעוט בגופה המתה של טרופיוס. מה תעשה?