Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 72 ראשוןראשון ... 16566465666768 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1073
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1503409][COLOR=#0000cd]גרייס-
    חחח את לא צריכה להצטער, זה בסדר שאת רוצה לתפוס פוקימונים פשוט קצת להיות עם טקט חח, אל תדאגי יהיה לך סוואינב רק תדאגי להתייחס לכולם

'זה יהיה כיף...' את חושבת לעצמיך במרירות. "כרגיל. יצאתי למבצע לחסל כמה מוקדים שהיוו סכנה לצוות שלנו" את עונה להם בקול המחוספס והקר של דריה, בדיוק כפי שתרגלת עם וונסה. אגטה נראית מתרשמת כשהיא מניחה על כתפייך את שתי ידיה. "אחותי. מה הצוות היה עושה בלעדייך?!" אגטה אומרת בקול שטותניקי ומתחילה לצחוק, רי פיה מסריח מאלכוהול, את מבינה שלא מדובר בשני החיילים הממושמעים ביותר. כדי להשתלט על השיחה עוד יותר, את זורקת שאלה לשניים "מה אתם עשיתם בזמן שלא הייתי פה?". "אני? הדברים הרגילים..הסתכלתי על החיילות מתלבשו-", "חצוף! אתה יודע שאתה שלי" אגטה קוטעת את רודי ושניהם מתנשקים בתאווה מול הפנים שלך. המחזה גורם לך לחלחלה בחזה, ואת מציעה להם בטון אדיש שתגיעו לשיחה בחדר אוכל. "נשמע רעיון סביר. גם ככה אמרו לכולנו להגיע לשם בקרוב" רודי מוסיף לדברייך ושלושתכם מתחילים לעלות במדרגות המתכת לקומה עליונה יותר. שם נמצא חדר האוכל. ההמתנה להיכנס ארוכה, כל הזמן את חושבת על הפוקימונים שלך שהם הדרך היחידה שלך להירגע. לאחר כ-10 דקות את סופסוף נכנסת ביחד עם רודי ואגטה, להפתעתך חדר האוכל מטופח מאוד, נקי ומצוחצח, אוכל עשיר מוגש על השולחנות ואת לוקחת צלחת ומעמיסה אוכל טעים ובריא לתאוותך, אך תוך כדי סוקרת את הפרצופים, המבטים, את משתדלת להכיר את הדרגות של כל החיילים שנמצאים איתך בחדר האוכל. מהר מאוד את,רודי ואגטה מוצאים פינה לשבת בה בשולחן ארוך, את מבחינה שבאמצע חדר האוכל עומדת במה קטנה, ומצד שמאל בקיר ישנו מקרן טלוויזיה גדול שכנראה מיועד להקרנת סרטים. "גרייס שימי לב, עוד מעט תעלה דמות מסוימת לנאום שיחה כלשהיא, השתדלי להקשיב" וונסה מדריכה אותך. את רעבה מאוד, והאוכל נזרק למזלג שלך מבלי שאפילו ציווית על היד לזוז, הפה שלך מתמלא באורז חם ועדשים טעימות ונימוחות. מסביב מספר חיילים ממששים חיילות אשר נראה שנהנות מהמגע, זה מבחיל אותך. אבל את לא מוותרת. לאחר 20 דקות של ארוחה נכנסת לחדר דמות אשר רקיעת רגליה מבשרת רוע. את פוסקת מלאכול ומביטה לכיוון הבמה, על הבמה עולה לא אחרת מאשר שאם
    אשר פניה עטויים בחצי מסיכה, אותה המסיכה כשפגשת אותה בעצמיך ביער כשהצלת את סלבי. "ערב טוב" קולה מוגבר בעזרת מיקרופון, ודממת אלחוט שוררת בחדר אוכל בכמה שניות בודדות. "הגיעה לידיעתי כי הבזיזות שלנו באזור הצפוני של ג'וטו נתקלות במעט בעיות..בכל מקרה, אני כאן בשביל להזכיר לכם שכל מה שעומד בפני צוות ניאו רוקט, לא יעמוד עוד" שאם מספרת בקול ארסי וקר, כשהיא מושכת בשלשלאות ברזל את נחרדת. גופתו של אמפארוס מוטלת על הקרקע, מדממת, פצועה, מטונפת וללא ניע. ברור שהפוקימון מת. "זהו אחד הפוקימונים של כפרי עלוב שהעז להתנגד לי.. דאגתי להבהיר לו שכנגד צוות ניאו רוקט, הצוות החזק ביותר בעולם, אף אחד לא יעמוד" שאם אומרת בקול מלא ביטחון ותאוות בצע אשר זוכה לתשואות מהקהל, את מוחא כפיים, אבל בפנים את רוצה למות. שאם מזמינה חיילים שסיימו לאכול שמעוניינים לבעוט בגופה, ולמראה הנוראיות הקריאה נענית בהמון תגובות. וונסה מדברת איתך באוזניה. ישנו בן אדם שעומד לעזוב את החדר האוכל, והוא הצ'אנס האחרון שלך להגיע לחדר הסודי עם המוטציה, לאחר שהוא יצא השומרים של הכניסה לא יתנו לך לצאת עד שהארוחה תסתיים, אילו החוקים. את חייבת לפעול מהר, אם כי את מפחדת שאם תקומי את תיאלצי לבעוט בגופת האמפארוס. מה תעשי?

דמנ. היא לא יכולה לזהות אותי נכון? אני עם עדשות ומוסוות
    ~~~
    ארגיש שאני עומדת להקיא למראה גופת האמפרוס, ואאבק באינסטינקט שלי לרוץ אליו לראות אם יש עוד תקווה לעזור לו. אקרין את התמונה של גלסיאון בראשי ואנשים עמוק. אקום, ואצעד לעבר אמפרוס עם חיוך נבזי על פניי, מעט פחות אמין מבדרך כלל לנוכח המראה המזעזע. אעשה את עצמי בועטת באמפרוס בחוזקה, אך לקראת הפגיעה אעט את רגלי ורק אגע בו חלושות. לאחר מכן, אנצל את ההמולה בכדי לצאת מחדש האוכל ולאתר את חדר המוטציות. 'אל תחשבי על מה שראית... תשכחי מזה...' אחשוב לעצמי, בתקווה שיום יבוא ואצליח להוציא את המראה מהראש שלי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חחח היא לא יכולה, ביער וונסה שמה עלייך את המסיכה, ככה שהיא לא ראתה את הפנים שלך. אם כי יכול להיות שהיא תיזכר במסיכה..

הגופה של אמפארוס מעלה בך גועל, את נחרדת מהמראה ומחזיקה את עצמיך ברצון שלך לרוץ אליו ולעזור לו, אם כי אין מה לעזור. את מעלה בראשך את תמונתו של גלסיאון היפה, תמונתו מרגיעה אותך, ואת מקבלת כוחות להמשיך. את קמה מהכיסא שלך, מסבירה לאגטה ורודי שאת צריכה לשירותים. שאם מביטה בך, ומבקשת ממך לבעוט באמפארוס. אסור להמרות את פיה של אחת מהסגניות של המסיכה בכבודו ובעצמו, את נעמדת ליד גופתו הקרועה של אמפארוס ובועטת בו בחוזקה, משחקת את עצמיך נהנית. קהל החיילים האוכלים מריע ומהדיר את מה שקורה ואת מרגישה רצון עז יותר לצאת מכאן. את מנצלת את ההמולה בניסיון להתחמק, אך לצערך דלתות חדר האוכל חסומות בחיילי ניאו רוקט שריריים וחסונים. כשאת עומדת מולם, הם משדרים לך פרצוף של תעופי מכאן. את מבינה שתיאלצי לחכות עד לסיום הארוחה, אבל אין לך זמן. נזכרת במה שוונסה אמרה לך, את מחפשת בחור מסתורי שיעזור לך, את סוקרת את חדר האוכל בחשאיות ועינייך נפגשות בעיני חייל שבוהה בך, אותו חייל עושה לעברך תנועה מגונה עם הידיים, כנראה שלו ולדריה היה סיפור כלשהוא.. פתאום כף יד מונחת על כתפיך ובאינסטינקט את מסתובבת ומגלה בחור צעיר בתחילת שנות ה-20, הוא מעט מוצא חן בעינייך "דריה..שלום" קולו החלקלק מבשר את פנייך ואת משיבה לו לשלום. "היי טיפשים, תעופו לי מהדרך" הבחור אומר ובשניה בודדה שני החיילים מפנים לך ולבחור את הדרך, שניכם יוצאים במהירות. את מחטטת במחשבות שלך ונזכרת! לבחור הזה קוראים ראלף, הוא חייל מיוחד של הצוות, ההגדרה היא "החייל הנודד". "דריה.. שמחתי לשמוע שהמפקדים שלך מרוצים ממך, צפיתי בך בבזיזה בגולדרונד לפני שבועיים.. זה היה פשוט יוצא מן הכלל" ראלף מספר לך. קולו משדר חוכמה ואינטיליגנטיות, את מפחדת להיחשף, הוא נראה בחור שלא קל לעבוד עליו.. "קיבלתי הוראה מלמעלה..את יודעת, ככה זה כשקארל מבקש ממך משהו" קארל זה אחיה של שאם, הסגן השני של המסיכה. את הולכת לצידו של ראלף, אתם יורדים במדרגות המתכת ורעש ההמולה מחדר האוכל הולך ונעלם. שניכם נכנסים למעלית גדולה כשראלף לוחץ על הכפתור התחתון ביותר. "שמחתי שקארל אמר את השם שלך..את יודעת מה זה גרם לי להרגיש.." ראלף אומר בקול איטי ומתקרב אלייך, אוחז במותנייך ומנשק אותך בשפתיים. את רוצה להרביץ לו אבל את חייבת לזרום, לראלף ודריה יש רומן. זה חייב להיות ככה. "ישנו פרויקט מיוחד שצוות ניאו רוקט עובד עליו..צוות רוקט מקנטו עזרו, אני בעצמי הייתי במעבדות שלהם. לקחתי משמה נוסחאות די.אנ איי. סודי ביותר..אבל את עומדת להיחשף למידע הזה" ראלף מסביר לך בתאווה, כשהמעלית נפתחת ושניכם יוצאים לתוך מסדרון ריק. לאחר הליכה של כמה דקות אתם נעצרים מול דלת גדולה, דבר ראשון שאת עושה הוא לסרוק את המסדרון. אין מצלמות אבטחה. משונה. ראלף מוציא מפתח מכיסו. המפתח נכנס לתוך חור המנעול ולבסוף פותח את הדלת. החריצים מסתובבים, ודלת המתכת הגדולה חושפת מאחוריה חדר חשוך ביותר, אם כי קר. כל כך קר.. את נכנסת בחשש, ראלף מוביל אותך לתוך מה שנראה כמו מעבדה מסודרת להפליא. המעבדה בנויה בכך שבמרכז המעבדה ישנו כלוב אשר תחתיתו נמוכה יותר מהרצפה כשנכנסים לחדר, מעין כלוב כמו בגן חיות, שאפשר להסתכל על החיות מלמעלה. מסביב לכלוב ישנם מחשבים, מבחנות המכילות נוזלים בצבעים שונים, ספרים וכתבי מידע. "מכאן" ראלף אוחז בידיך ומוביל אותך לכיוון מקרן מחשב, שמציג לך סרטון אשר מראה פוקימון דמוי פיל לבן, אשר נמצא בתוך מיכל מים, גופו מכווץ ככדור ומספר ארב של אינפוזיות מחובר לגופו (תדמייני כמו בסרט הראשון של פוקימון עם מיוטו, איך שהשיבוטים היו צפים בתוך המיכלי מים) את מבינה כי זה שיבוט. פוקימון לא אמיתי, אלא מוטציה שנוצרה מדי אן איי רחב של פוקימונים רבים. ראלף מסביר שיש עוד, ומסובב את גביך לעבר הכלוב שנמצא נמוך ממכם, את משלבת את ידייך סביב גופך, מאוד קר כאן. "תראי אותו" ראלף מצביע לך על משהו בתוך הכלוב. עינייך נפתחות, כשאת מבחינה ביצור.
    הפוקימון כבול בשלשלאות, אם כי את לא מבינה את הצורך בהן. הן לא קשורות לשום קיר, זה נראה כמו טבעות על רגליו של הפיל. פתאום, ללא התראה מוקדמת, היצור מתעתק ונעלם, את לרגע נבהלת אך השיבוט מופיע בצידו השני של הכלוב. "מדהים נכון? התהליך לא היה קל. לא כל העוברים שרדו..הוא היחיד ששרד. כשרק הוצאנו אותו ממיכל המים הוא התחיל להשתגע לחלוטין, הוא שבר כל כלוב שיצרנו בשבילו..כמעט ברח לנו פעם אחת! עד שמצאנו שיטה מצוינת לכלוא אותו כאן, הטבעות שסביב רגליו אינן מונעות ממנו להתעתק למרחק גדול, ויש שדה מגנטי מיוחד שיצרנו בעזרת מגנטונים שימנע ממנו להתעתק למחוץ לכלוב הזה. בשבועות הראשונים הוא עוד הרבה ניסיונות לברוח, שבר את הקירות של הכלוב, עד שהצלחנו לדכא את הרצון שלו לצאת, כי הוא פשוט לא הצליח. על פי הממצאים שלנו מדובר בפוקימון קרח ורוח, הוחדר לו די אן איי של ממוסווין את זה אני יודע..ומספר פוקימוני רוחות. אני לא כל כך יודע.. זה בטח רשום כאן באחד הספרים" ראלף מסביר לך ברשעות. את מקשיבה לו, אך לא יכולה להתעלם מהבעתו המיוסרת של הפוקימון, עיניו השחורות מעידות על כך שהוא פוקימון רוח, אך יש בהן כל כך הרבה פחד..עצבות. הוא מתענה להיות כאן. את רוצה לשחרר אותו, אבל את מבינה שהכוחות שלו הרסניים. יותר מכל פוקימון אחר שאת מכירה. "גרייס? אני מתקשה ליצור איתך קשר, כנראה נכנסת למעבדה. אין שם קליטה. אני צריכה במהירות שתעלפי את ראלף. הייתי ממליצה להרוג אותו, אבל הוא ידוע כלוחם טוב. תנסי לעלף, אם יצליח לך תהרגי אותו. אני אצטרך שתפעלי מהר, תרכזי כמות גדולה של מסמכים וספרים שנראים לך שימושיים, אנחנו חייבות ללמוד על היצור הזה, לאחר שתעשי זאת אדריך אותך איך לשחרר את השיבוט, אני מיד שולחת אליך עזרה שתוציא אותך מהבסיס" קולה של וונסה מדבר אלייך במהירות, לאחר ההסברים את מרגישה את ראלף מתקרב אלייך בשנית,עוטף אותך במותנייך, כנראה מחפש נשיקה נוספת..השיבוט לראשונה מרים את ראשו אלייך, לא מבין מי את, וחוזר להביט בקרקע העבשה של הכלוב שלו. מה תעשי?

ג'יי-
    קראת לי? חחחח סתם

"שארפידו!" אתה צועק במהירות בעודך שם את מכשיר הנשימה מתחת למים בפה שלך, לובש משקפת שסטיבן נתן לך ותופס בסנפיר גבו של שארפידו.
    "קדימה, שארפידו! אנחנו חייבים לתפוס את היצור הזה, מה שהוא לא יהיה" אתה אומר לעצמיך וצולל למטה, מגניב מבט אחרון לעבר סטיבן שלוקח מסמכים ומשחרר פוקימון נוסף מהפוכדור שלו, אתה לא מספיק לראות באיזה פוקימון מדובר..אתה ושארפידו צוללים, שארפידו המהיר מתחיל לשחות כשקול פיצוץ רועם נשמע מהמעבדה. אתה לחוץ במיוחד. האם סטיבן בסדר? אסור לחזור אחורה..אתה ממשיך לצלול. שארפידו שוחה בתוך מה שנראה מבוך תת קרקעי שצוות אקווה יצרו, מן מערה חשוכה. פוקימוני מים מפוחדים מפנים לכם את הדרך כששארפידו קורע את המים כמו סילון. "ראררארררארארר" שאגה רועמת ומקפיאת עצמות נשמעת בהד במערה. אתה יודע שמדובר בלא אחר מאשר השיבוט. לאחר שחייה של עוד 10 מטרים אתם יוצאים לאוקיינוס הפתוח.
    נראה מולכם, כאשר הוא נרגע, המוטציה מביטה בלהקת , אתה מבין שזו הפעם הראשונה שהשיבוט רואה את העולם. אסור להבהיל אותו. אתה ושארפידו עוצרים, שחייתו של האריה מדהימה, רגליו נעות כסנפירים חדים כשהוא מצטרף אליהם לשחייה. שארפידו מתקדם מעט, ונראה לרגע אחד שהכל יהיה בסדר. עד שהאריה מבחין בכם ושיניים לבנות וחדות נחשפות בפניכם. "ראררררארר!!!!!!" פוקימון האריה קורא כששארפידו יורה לעברו משאבת הידרו. (קרן קרח בתוך המים?) פוקימון האריה מתחמק במהירות ולשניה אתם לא רואים אותו. עד שהוא מופיע לידכם. האריה יורה אקדח מים משלו, אבל וואוו..זה נראה כמו משאבדת הידרו מוכפלת! אתה מתנתק משארפידו שמסתחרר בגלים שהאריה יצר, אחוז אימה אתה שוקע בים..לבדך. נושם במהירות. פתאום פוקימון האריה מופיע מולך, ומתכונן לנשוך אותך! כשלפתע שארפידו רוכן מאחוריו ותופס את אחת מרגליו בנשיכה משלו, ומעיף אותו אחורה. שארפידו מרכיב אותך עליו ומעלה אותך לפני המים, משאיר אותך על החול תחת השמש הקופחת, אתה מפשיט מעצמיך את מדי צוות אקווה בכוחותייך האחרונים ומשליך אותם כמה שיותר רחוק ממך. אתה נושם בכבדות, קשה לך לדבר, כשלפתע דייג מודאג ניגש אליך "הכל בסדר?! מה קרה לך?" מה תעשה?

פטריק-
    "זה יפהפה, שלי" אתה מחמיא לשלי ונראה שהיא מסמיקה בחיוך. אתה מסביר לה שאתה מותש ושאתה חייב לישון. שלי משיבה לך שזה בסדר ושתיפגשו בקרוב, אתה נפרד מהיפופוטאס ומיים ג'וניור ויוצא מבניין התחרויות ישר למרכז הפוקימונים. אתה מניח את הפוקימונים שלך לריפוי מלא בעוד אתה מקבל מפתחות לחדר, מתקלח וצונח על המיטה ונרדם. אתה ישן שעתיים טובות, כשהשעה היא כבר שעת שעת ערב מוקדמת. אתה מקבל מקיי שיחה שתהיה מוכן בקרוב בחורבות סולייסאון וככה אתה עושה. לאחר 20 דקות אתה עומד לבדך בחורבות, עם כל הציוד שלך, כאשר מסוק פרטי ושחור מרחף מעליך, משלשל סולם ארוך. אתה מבין שזה קיי, במהירות במיומנות אתה עולה על הסולם ופוגש את לא אחר מאשר את קיי
    אשר מגיש לך בגדים של צוות גלאקטיק, במהרה אתה לובש אותם, הבגדים נקיים ומצוחצחים. אתה מביט בעצמיך במראה שעל המסוק, אתה ממש נראה כחייל מן המניין. "זה בשביל ההתחזות" קיי מוסיף ומגיש לך פאה בצבע שחור ועדשות צבע בצבע ירוק בהיר. לאחר מכן קיי יושב מולך כ-20 דקות ומאפר את פניך, מוסיף נקודות חן מזויפות, משנה את מבנה העור ובעצם הופך אותך לבן אדם אחר. הטיסה עצמה לוקחת קצת יותר משעה, בה קיי מסביר לך על הדמות שלך, ועל המטרה שלך. "אוקיי פטריק. אתה חייל בשם בוב. אתה מגויס חדש לצוות והתגלית כחייל טוב. תחילה תצטרך למצוא את הבסיס של צוות גלאטיק באי הברזל, הוא נמצא בתוך מערה מבודדת, ישנם פוקימונים חזקים מאוד באיים. למרות שתתפתה אני לא מעוניין שתשתמש בפוקימונים שלך, אם כי כל עוד אתה מחוץ לבסיס זה אפשרי, אני מעדיף שתתחמק מהם בצורה שלימדתי אותך" קיי מסביר לך בקולו הרציני והשקול, אתה מאזין לכ פרט ופרט. קיי מכניס לך לתוך האוזן שבב שחור וקטן, המתגלה כמכשיר קשר, שממנו אתה שומע את קולו של קיי באופן ברור מאוד. הטיסה עוברת את הים, אתה מרשה לעצמיך ליהנות מהנוף. המסוק נוחת ואתה יורד על הקרקע. "היי שלום פטריק. אדריך אותך באוזניה מה לעשות" קיי אומר כשהמסוק מתרחק, הערב יורד ואתה לבדך לחלוטין. במהירות חשאית אתה מתחיל לחקור את האי, ללכת בשביל שקיי סימן לך. המערה שאתה נכנס אליה מאוד חשוכה, רחשי צעדים ושאגות רועמות נשמעות מכל עבר. מגוון פוקימוני מתכת נחשפים בפניך אתה משתדל שלא לעשות רעש יותר מדי. מהר מאוד המערה הופכת למעין היכל ענקי, שבמרכזו עומד בסיס בגודל בינוני, אתה מזהה את הסמל של צוות גלאקטיק מלמעלה. כדי להגיע לשער הבסיס ולהקיש את קוד הכניסה שקיי אמר לך אותו, אתה צריך לעבור דרך מכשולי אבנים שמדרישים טיפוס ומיומנות רבה. אתה מתחיל לעבור את הדרך כשלפתע רקיעות רמות נשמעות מולך. במרחק לש כ-20 מטרים ממך, לא רחוק מהכניסה לבסיס, מתאגרפים שני אגרונים אשר שוברים סלעים ולא מפסיקים להיאבק זה בזה. הם כבדים במיוחד ואתה מבין שזה מאוד מסוכן. הקרבה לבסיס יכולה לסכן אותך אם תשתמש בפוקימונים שלך, אתה חייב לעבור את זה בכוחות עצמיך. מה תעשה?

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    קראת לי? חחחח סתם
    "שארפידו!" אתה צועק במהירות בעודך שם את מכשיר הנשימה מתחת למים בפה שלך, לובש משקפת שסטיבן נתן לך ותופס בסנפיר גבו של שארפידו.
    "קדימה, שארפידו! אנחנו חייבים לתפוס את היצור הזה, מה שהוא לא יהיה" אתה אומר לעצמיך וצולל למטה, מגניב מבט אחרון לעבר סטיבן שלוקח מסמכים ומשחרר פוקימון נוסף מהפוכדור שלו, אתה לא מספיק לראות באיזה פוקימון מדובר..אתה ושארפידו צוללים, שארפידו המהיר מתחיל לשחות כשקול פיצוץ רועם נשמע מהמעבדה. אתה לחוץ במיוחד. האם סטיבן בסדר? אסור לחזור אחורה..אתה ממשיך לצלול. שארפידו שוחה בתוך מה שנראה מבוך תת קרקעי שצוות אקווה יצרו, מן מערה חשוכה. פוקימוני מים מפוחדים מפנים לכם את הדרך כששארפידו קורע את המים כמו סילון. "ראררארררארארר" שאגה רועמת ומקפיאת עצמות נשמעת בהד במערה. אתה יודע שמדובר בלא אחר מאשר השיבוט. לאחר שחייה של עוד 10 מטרים אתם יוצאים לאוקיינוס הפתוח.
    נראה מולכם, כאשר הוא נרגע, המוטציה מביטה בלהקת , אתה מבין שזו הפעם הראשונה שהשיבוט רואה את העולם. אסור להבהיל אותו. אתה ושארפידו עוצרים, שחייתו של האריה מדהימה, רגליו נעות כסנפירים חדים כשהוא מצטרף אליהם לשחייה. שארפידו מתקדם מעט, ונראה לרגע אחד שהכל יהיה בסדר. עד שהאריה מבחין בכם ושיניים לבנות וחדות נחשפות בפניכם. "ראררררארר!!!!!!" פוקימון האריה קורא כששארפידו יורה לעברו משאבת הידרו. (קרן קרח בתוך המים?) פוקימון האריה מתחמק במהירות ולשניה אתם לא רואים אותו. עד שהוא מופיע לידכם. האריה יורה אקדח מים משלו, אבל וואוו..זה נראה כמו משאבדת הידרו מוכפלת! אתה מתנתק משארפידו שמסתחרר בגלים שהאריה יצר, אחוז אימה אתה שוקע בים..לבדך. נושם במהירות. פתאום פוקימון האריה מופיע מולך, ומתכונן לנשוך אותך! כשלפתע שארפידו רוכן מאחוריו ותופס את אחת מרגליו בנשיכה משלו, ומעיף אותו אחורה. שארפידו מרכיב אותך עליו ומעלה אותך לפני המים, משאיר אותך על החול תחת השמש הקופחת, אתה מפשיט מעצמיך את מדי צוות אקווה בכוחותייך האחרונים ומשליך אותם כמה שיותר רחוק ממך. אתה נושם בכבדות, קשה לך לדבר, כשלפתע דייג מודאג ניגש אליך "הכל בסדר?! מה קרה לך?" מה תעשה?
    דאמממ האריה הזה נראה יותר מדי מגניב חחחחח
    אז מה עכשיו נסגר איתו, הלך לשחות לבדו עד עצם היום הזה?
    -------------------------------------------------------------

"מה..." אומר ואסדיר את נשימתי. 'אני צריך לברר מה עם סטיבן' זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו באותו הרגע ואני מבין שעליי לתרץ משהו לדייג ולהבין איפה אני. "יצאתי לנסות את הקאנו החדש שלי, והגלים נהיו חזקים יותר ויותר עד שעפתי משם... אני מניח שבחרתי יום גרוע לשוט בו, מה?" אומר לדייג ואסדיר את נשימתי, מקווה שהוא לא יבחין במדים של צוות אקווה.

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    [B]
    פטריק-
    "זה יפהפה, שלי" אתה מחמיא לשלי ונראה שהיא מסמיקה בחיוך. אתה מסביר לה שאתה מותש ושאתה חייב לישון. שלי משיבה לך שזה בסדר ושתיפגשו בקרוב, אתה נפרד מהיפופוטאס ומיים ג'וניור ויוצא מבניין התחרויות ישר למרכז הפוקימונים. אתה מניח את הפוקימונים שלך לריפוי מלא בעוד אתה מקבל מפתחות לחדר, מתקלח וצונח על המיטה ונרדם. אתה ישן שעתיים טובות, כשהשעה היא כבר שעת שעת ערב מוקדמת. אתה מקבל מקיי שיחה שתהיה מוכן בקרוב בחורבות סולייסאון וככה אתה עושה. לאחר 20 דקות אתה עומד לבדך בחורבות, עם כל הציוד שלך, כאשר מסוק פרטי ושחור מרחף מעליך, משלשל סולם ארוך. אתה מבין שזה קיי, במהירות במיומנות אתה עולה על הסולם ופוגש את לא אחר מאשר את קיי
    אשר מגיש לך בגדים של צוות גלאקטיק, במהרה אתה לובש אותם, הבגדים נקיים ומצוחצחים. אתה מביט בעצמיך במראה שעל המסוק, אתה ממש נראה כחייל מן המניין. "זה בשביל ההתחזות" קיי מוסיף ומגיש לך פאה בצבע שחור ועדשות צבע בצבע ירוק בהיר. לאחר מכן קיי יושב מולך כ-20 דקות ומאפר את פניך, מוסיף נקודות חן מזויפות, משנה את מבנה העור ובעצם הופך אותך לבן אדם אחר. הטיסה עצמה לוקחת קצת יותר משעה, בה קיי מסביר לך על הדמות שלך, ועל המטרה שלך. "אוקיי פטריק. אתה חייל בשם בוב. אתה מגויס חדש לצוות והתגלית כחייל טוב. תחילה תצטרך למצוא את הבסיס של צוות גלאטיק באי הברזל, הוא נמצא בתוך מערה מבודדת, ישנם פוקימונים חזקים מאוד באיים. למרות שתתפתה אני לא מעוניין שתשתמש בפוקימונים שלך, אם כי כל עוד אתה מחוץ לבסיס זה אפשרי, אני מעדיף שתתחמק מהם בצורה שלימדתי אותך" קיי מסביר לך בקולו הרציני והשקול, אתה מאזין לכ פרט ופרט. קיי מכניס לך לתוך האוזן שבב שחור וקטן, המתגלה כמכשיר קשר, שממנו אתה שומע את קולו של קיי באופן ברור מאוד. הטיסה עוברת את הים, אתה מרשה לעצמיך ליהנות מהנוף. המסוק נוחת ואתה יורד על הקרקע. "היי שלום פטריק. אדריך אותך באוזניה מה לעשות" קיי אומר כשהמסוק מתרחק, הערב יורד ואתה לבדך לחלוטין. במהירות חשאית אתה מתחיל לחקור את האי, ללכת בשביל שקיי סימן לך. המערה שאתה נכנס אליה מאוד חשוכה, רחשי צעדים ושאגות רועמות נשמעות מכל עבר. מגוון פוקימוני מתכת נחשפים בפניך אתה משתדל שלא לעשות רעש יותר מדי. מהר מאוד המערה הופכת למעין היכל ענקי, שבמרכזו עומד בסיס בגודל בינוני, אתה מזהה את הסמל של צוות גלאקטיק מלמעלה. כדי להגיע לשער הבסיס ולהקיש את קוד הכניסה שקיי אמר לך אותו, אתה צריך לעבור דרך מכשולי אבנים שמדרישים טיפוס ומיומנות רבה. אתה מתחיל לעבור את הדרך כשלפתע רקיעות רמות נשמעות מולך. במרחק לש כ-20 מטרים ממך, לא רחוק מהכניסה לבסיס, מתאגרפים שני אגרונים אשר שוברים סלעים ולא מפסיקים להיאבק זה בזה. הם כבדים במיוחד ואתה מבין שזה מאוד מסוכן. הקרבה לבסיס יכולה לסכן אותך אם תשתמש בפוקימונים שלך, אתה חייב לעבור את זה בכוחות עצמיך. מה תעשה?
    'טוב זה יהיה מאתגר' אחשוב. אחפש סביבי אבן או עפרת מתכת - מעין גוש כבד בקוטר של כ-~חצי מטר. אנסה להרים אותו ואבדוק שהוא לא כבד מדי. אם אני אהיה מסוגל להרים אותו, אזרוק אותו, בחוזקה לנקודה הכי רחוקה מהכניסה לבסיס שאני יכול, ברמה שהפגיעה בקרקע תהיה כל כך כבדה שישמעו אותה יותר חזק משאגותיהם של האגרונים. אנסה בכך למשוך את תשומת לבם, ואם אצליח, ברגע שהם ילכו לבדוק מה פשר הרעש ארוץ בשיא המהירות אל הבסיס, אקליד את הקוד ואכנס פנימה. לאחר מכן אתחיל ללכת בבסיס, בניסיון להיצמד לקבוצת חיילים. 'בוא נקווה שזה יצליח...' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

דרו-
    אל תדאגג יא אללה איזה עדכון ארוך עשיתי לך. שלא תגיד לי שאני לא משקיע לך בעדכונים!

"אוי לא... טוב אני לא רוצה לאחר" אתה ממלמל ומתחיל להכין את הפוקימונים שלך. נראה שכולם נהנו מהאוכל, והם מודים לך מאוד. אתה משיב להם בחיוך אוהב ומשיב את כולם לפוכדורים חוץ מאת וולבי, אותה אתה משאיר בחוץ ומרים אותה בידייך, על מנת לחזק איתה את הקשר. נראה שוולבי נהנית מהשהיה בחוץ, ולפני שאתם עוזבים את שטח המסעדה לאחר ששילמת את הסכום המבוקש עם טיפ שמנמן, וולבי מגניבה לחמניה נוספת מן השולחן, אותה היא זוללת בתאווה בניקורים מהירים. אתה לא נלחץ מהאיחור שיכול להיות. אתה רץ לכיוון המכון, על פי הרעש והתור הארוך, אתה מבין ששם תהיה ההופעה. אתה מגיע לתור, ומתחיל להמתין, וולבי הלא סבלנית מתחילה להציק לך, וכשסופסוף השומר רואה את כרטיס ה-VIP שלך הוא מכניס אותך לדלת מיוחדת, כמובן לאחר בידוק גופני. אתה נכנס למסדרון ארוך, כשבסוף ישנה דלת פתוחה, מעבר לדלת אתה שומע רעש של מוזיקת פופ מקפיצה במיוחד, אורות מהבהבים וזעקות של אנשים צורחים את נשמתם בכיף. רגליך מתחילות לרוץ, אתה רוצה להצטרף להילולה. אתה נכנס לתוך החדר ובעצם מבחין שהמקומות המיוחדים הינם מקומות מוגבהים, אשר משקיפים על כל המכון, כולל על הבמה הצבעונית. המכון הזה לא דומה לאף מכון שהיית בו פעם, זה נראה יותר כמו אצטדיון הופעות מאשר מכון. מהר מאוד אתה מוצא את ג'ונס
    ואת יושבים אחד ליד השני בשורה הראשונה של הבימה עליה כל ה-VIP יושבים. ג'ונס מזהה אותך וקורא לך ומהר מאוד אתה מתיישב ליד ג'ונס כמצש שמאל של ג'ונס יושב לוקאס אשר גם הוא מקבל את פניך בהנאה. לוקאס מדבר אליך, אתה בקושי שומע אותו. אדרנלין כיפי נכנס לגופך, האווירה כאן מהנה מאוד "דרו! הקרב שלנו מחר! אתה מוכן אליו? כי אני כן! ואנחנו ננצח!" לוקאס מספר לך בגאווה כשהוא סוגר אגרוף בחיוך מלא ביטחון עצמי. בנוסף לכך לוקאס מספר לך והצוות שלו התאמנו בצורה טובה, ואתה מספר לו שגם הצוות שלך ואתה התאמנתם, נראה שלוקאס מפרגן מאוד. וולבי נראית נלהבת מההמולה, וכמה וכמה פעמים אתה עוצר אותה מליפול למטה כשהיא נעמדת על המעקה הדק, אתה מראה לה שאפשר ליהנות מן האווירה גם מבלי להשתולל, ובמקום לזוז היא פשוט מביטה ימינה ושמאלה בהתלהבות כדי לקלוט כמה שיותר פרטים. מוכרי ארטיקים, שתייה ופיצוחים עוברים בינכם ומוכרים במחיר מעט מופקע את אשר יש להם להציע, בגלל חפרנותה של וולבי אתה מזמין מגש פיצוחים ושתיה מתוקה לשניכם, וולבי צופה בבמה ושוברת את קליפות הפיצוחים כשהיא אוכלת את הגרעינים בהנאה. לפתע חושך באולם, קולה של אלאסה נשמע. אשר מעלה את ההנאה "שלוםםם חבריםםםםם תגידו לי אתם מוכנים?!". צעקות של כן קורעות את התקרה, אתה מבין כמה אלאסה אהובה, היא ממש סלב! וולבי סותמת את אוזניה, ונראה שמצאה על נושא חדש לקטר. "אני לא שומעת אתכם?! תספרו עד 3!" קולה המתוק נשמע בשנית, כאשר לאחר שהקהל מסיים לספור עד 3, שלל רקדנים ורקדניות, מתחילים למלא את הבמה. חלקם אפילו רקדני קפוארה, אשר מדגימים צעדים מרשימים במיוחד אפילו ליצנים עולים למעלה ומפגינים כישרון מוחץ בלהטוטנות אתה מבחין בלוקאס, שבוהה הלהטוטנות, "אני חושב שמצאתי פוטנציאל למהלך חדש!" לוקאס קורא בהתרגשות, אתה מעריך את לוקאס, הוא אכן מאמן חכם. "קבלוו... את מייקל קודו!!!" אלאסה קוראת והאולם נראה מתחרפן לגמרי, אתה שואל את ג'ונס את הסיבה ואילו ג'ונס עונה לך שמדובר ברקדן מפורסם מאוד שגם גדל בעיר נימבסה, ולעיתים רחוקות מבקר בעיר מייקל מתחיל להדגים ריקוד פרייסטייל בסגנון מייקל ג'קסון. כשלסיום חושך נוצר, וכשהאור חוזר אלאסה נמצאת עומדת לצידו אתה מביט בה בפה פעור, כמה שהיא יפה... שיערה הבלונדיני (משום מה בספרייט הוא שחור) משתלשל באלגנטיות כשאוזניות שחורות צמודות לראשה, וביחד ובבגדים מסוגננים לשניהם, הזוג מתחיל לרקוד ריקוד היפ הופ למוזיקה מקפיצה במיוחד. כולכם מבלים זמן נהדר, שעה שלמה עוברת בכיף לא נורמלי, כשהזמן מחולק למופע קומי של הליצנים, ריקוד עם אלאסה כשבכל פעם היא מקפידה להחליף לתלבושת מסוגננת אחרת. בלי התראה מוקדמת, אתה שם לב שהבמה הצבעונית נעלמת ובמקומה עומדת זירת קרב רגילה, אלאסה עולה עליה, אחד מעובדי הבמה מחבר מיקרופון לראשה. "אתם יודעים איך זה...כל הריקודים האלו! תמיד מעורר בי חשק להילחם! מי איתי?!" אלאסה משלהבת את הקהל שעונה כן על כל מה שהיא אומרת. "היום יעלו שלושה מאמנים לאתגר אותי..את המאמנים? אני בחרתי! ובאומץ רב הם הסכימו לעלות!" אלאסה קוראת כשמאמן ראשון עולה לבמה, נרגש ולחוץ הוא משחרר את הפוקימון הראשון שלו ואילו אלאסה זורקת פוכדור מהיר תוך כדי שהיא מבצעת צעד ריקוד מסובך במיוחד בעזרת גופה הגמיש, ומשחררת מהפוכדור שלה אשר מרחפת מול הפוקימון ונראית מהירה וחזקה כל כך. פתאום נוסף נוחת על ראשה של אלאסה, אתה מיד מזהה את האמולגה הזה, זה אותו אמולגה שהציק לך באימונים. "אווו למי שלא מכיר! זהו אח של האמולגה המפורסמת שלי. הוא שובב ובדרן לא פחות מאחותו!" אלאסה קוראת בזמן שאמולגה מפגין כישורי תעופה, אחותו הקנאית פוגעת בו במכת ברק, אשר מפילה אותו לקרקע, אמולגה הבן משיב לה במתקפת חשמל משלו. השניים מעופפים אחד לשני ומתחילים לריב בקרב ידיים כמו ילדות קטנות, מה שמצחיק מאוד את הקהל. "לא לריב! יש מספיק אהבה לכולכם!" אלאסה אומרת ומצליחה להפריד בין השניים. אמולגה הבת חוזרת לזירה. והקרב מתחיל. אתה צופה בקרבות, הם לא ארוכים במיוחד, כי אלאסה מצליחה לנצח את שני המאמנים הראשונים בלי תרגילים מסובכים כל כך. בקרב עם המאמנת השניה, נחשפת בפניך לא אחרת מאשר הזבסטריקה המפורסמת של אלאסה, היא מהירה כברק, וחדה כמו תער במתקפות שלה. היא מנצחת ניצחון מוחץ את של המאמנת. "ועכשיו..אקבל את היריבה הבאה והאחרונה שלי!" אלאסה קוראת כשהיא מרימה את ידיה לאוויר, הקהל כולל אתה מרים אותה, אתה מאוד נלהב מהקרבות, אתה ולוקאס צופים בהם בדקדקנות, לא ראיתם כל כך, כי אלאסה ניצחה דיי במהירות. פתאום, ללא התראה מוקדמת, לבמה עולה לא אחרת מאשר לולה! "תכירו את לולה! היא במקרה האחיינית של מנהיג מכון האדמה אני צודקת? מי שינצח אותי ייאלץ להילחם בדוד שלה! ואני מבטיחה לכם. הוא הרבה פחות נחמד ממני.." אלאסה שואלת את לולה בחיוך אשר עונה בחיוב, ומצליחה בפעם המי יודע כמה להלהיב את הקהל. הבעת פניה של לולה נראית בטוחה מאוד בעצמה, חיוך מלא ביטחון מתפרס בפניה כאשר היא משחררת פוקימון שלא ראית של לולה, כנראה השיגה אותו לאחרונה אשר נעמד מול אמולגה של אלאסה, כשהוא מקפץ ונראה חסון במיוחד. הקרב מתחיל ופלפיטאוד מפגין מהירות יוצאת דופן, קפיצות צפרדע אשר אפילו אמולגה של אלאסה מתקשה להתרגל אליהן, אך הוא גם חוטף מתקפות מעופף כגון אקרובטיקה של אמולגה. אתה בלהט הקרב צופה, כשפתאום אתה שומע קול מסתורי אשר קורא לך למסדרון. בלי להסביר את זה, אתה מבקש מג'ונס לשמור לך את וולבי, משביע אותו שלא יתן לה לקפוץ מהמעקה. אתה יוצא למסדרון, אתה שם לבד, הכל חשוך. אתה שוקל לחזור למושב שלך, אתה לא רוצה להפסיד את הקרב של לולה, כאשר מופיע פתאום בין הצללים, אתה מזהה אותו כדריפבלים של ניקולס! בזרועתו פתק, אתה ממהר לפתוח אותו. "דרו..זה אני. ניקולס. הצלחתי להתביית על השיבוט באזור הגשר העולה של דריפטיל, לא רחוק ממכם..אני מפחד שהוא יימלט לכיוון שלכם. זה יהיה לא קל. בינתיים אני בשליטה. לא יצא לי לשאול אותך, אבל אני מבקש שתכתוב מה ראית בחדר האוכל, האם צוות פלזמה איימו על מישהו? יש מקורות מודיעיניים שליסה ובארג' על הכוונת..זה ממש חשוב לי. תרשום לי הכל" דריפבלים נותן לך עט ודף ריק, אתה מת לחזור לצפות בקרב, אבל אתה מבין שאתה צריך לכתוב את מה שניקולס צריך. מה תעשה?
    נשבע אתה צריך לשים את דריפבלים במקום הפידג'יוט הזה... ההוא כולה עזר לנו לעוף. דריפבלים ממש פעיל בקרב הפוקימונים שלו חחחח
    ~~~~~~~~
    מבלי לחשוב פעמיים, כלכך אתרגש לראות סימן מניקולס, אשלוף את הפנקס שלי ואכתוב הכל בכמה שפחות דפים, אפרט לו על כל מה שהיה בחדר האוכל, הדמויות, מה אמרו. איך פעלתי ומה עשיתי. על ליסה ועל בארג' ומה הם מתכננים לגביהם ולגביי עוד מאמנים/נות...
    כשאסיים אקפל הכל, אכניס למעטפה ואגיש לדריפבלים זאת בחיוך "בבקשה חבר, שמור על עצמך. ומסור לניקולס דרישת שלום חמה!" אומר זאת ולא יותר, לא אראה חיבה וסימני היקשרות בין סוכנים זה לא טוב.
    לאחר מכן כשאפרד מדריפבלים אחזור לקרב, אראה מה שנותר ממנו אם בכלל. אך שלם ומרוצה מכך כי סוף-סוף סימן נוסף מניקולס.

מקס-

אני מנסה לשלב לך פוקימונים קצת מג'וטו. כדי לגוון, הריי שניהם מחוזות צמודים. קנטו מן הסתם יהיו הדומיננטיים אבל לקצת פה ושם.
    ~~~~~~
    אתה מאוד נלהב לראות את שלל הפוקימונים הללו. כשאתה מביט בפוקימון הוורוד בעל העלים לראשו אינך מבין מי הוא, וסבור ובטוח שהוא אינו פוקימון מצויי במחוז הזה. דילן מיד מקדים אותך עם הפוקדע שלו שמספר לכם שזה הוא הופיפ, נותן עליו פיסת מידע קצרה ומסיים. אתה חושב שפוקימון כמו זה לא יהיה נפוץ כאן ושואל אם הלך לאיבוד הוא מתרחק ממך בנונשלאנטיות ואתה מבין שלא.
    אתה שומט כתפייך באנחה קלה וממשיכים בדרך כשבזמן ההליכה צועק ורותן עליכם שאתם נכנסים לו לשטח החקלאי שלו. מה שומביל את דילן להתגרות בו ולנהל קרב צ'ארמנדר מול ה- שלו. אתה מתבונן בקרב ובמלחמה בן צ'ארמנדר למילטאנק. הצ'ארמנדר של דילן מאוד חזק ועיקש. מתחי הלהביור שלו לוהטים ומדוייקים מכניעים לבסוף את מילטאנק ומבריחים את העיכר השותה...
    אתם ממשיכים בדרככם ומרחוק אתה מבחין בהמון עשן מן העיר סרוליין, אתם מתחילים למהר ואתה רואה בערך כ-5 בתים ומבנים שרופים בינהם!!!
    שני בתי מגורים, בניין הדואר, מרכז הפוקימונים והשער המזרחי לכיוון רכס הערים שאליו הלכת אז קודם.
    המון רעש והמולה של אנשים, השתגעות והרבה כוחות ביטחון שעסוקים בלכבות את השריפה...
    מה תעשה?

.

6. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    "מה..." אתה מתחיל להשתעל, מנסה בכוח להחזיר את נשימתך לסדרה. 'אני צריך לברר מה עם סטיבן' מחשבה זו מעיקה עליך, אך הדייג מביט בך בדאגה ובלחץ ואתה מבין שאתה חייב להסדיר את העניין. בכבדות והאיטיות אתה מסביר לדייג הנחמד על הקאנו החדש שלך, שבעקבות הגלים הגבוהים נסחף במים, נשבר. "ובכן כן בחורי..החוף הזה ועוד איך מסוכן! יש כאן להקות שלמות של שארפידואים. לאן אתה צריך להגיע?" הדייג שואל אותך, אתה משתעל, אתה נזכר שהמכון הרביעי שלך נמצא בעיר לאברידג', ושם אתה מסביר לדייג. "ובכן, הבן שלי יכול לקחת אותך לשם, הוא עובד במעיינות החמים בעיר והוא בדיוק הגיע כדי לקחת אספקה..תרצה ללכת?" הדייג שואל אותך בטוב ליבו, אתה משתדל בכל כוחך להסיט ממנו את בגדי צוות אקווה אשר נמצאים במרחק מה ממך. אתה מאשר. הדייג עוזר לך לקום, המחשבה לכך שתגיע לעיר לאברידג' מחזקת אותך כיוון שתוכל לישון שינה טובה במרכז הפוקימונים. הדייג עוזר לך לקום, אתה מבין שהגעת לחוף המזרחי של העיר מיובייל, עיר מכון החשמל. אתה ממתין כחצי שעה במרכז הפוקימונים עד שהבן של הדייג מגיע עם המכונית שלו, אתה בלי חולצה, והבן החביב נותן לך מגבת להתכסות איתה. אתה עולה על הטנדר של הבחור ואתם נוסעים כחצי שעה, כשלבסוף אתה מגיע למרגלות העיר לאברי'דג. "יש כאן שביל מפותל, אבל למעלה תמצא את העיר. אם הייתי יכול הייתי לוקח אותך עד לעיר עצמה, אני בעצמי מפקיד את האוטו שלי בעיר ליד הרכבת של הר צ'מני" הבחור מסביר לך. "תצטרך עוד משהו לדרך?" הבחור החביב שואל אותך, אתה ממהר לענות לו, אך משהו קוטע את חוט המחשבה שלך. מצד משאל שלך אתה מבחין בתיק שלך, אתה מנחש שכל הבגדים שלך נמצאים שם. ישנו על התיק מכתב לבן ובוהק. אתה יכול לנחש ממי הוא, הבחור מחכה לתשובה ממך, נראה שמחשבותייך על סטיבן יצרו מעין עצירה בשיחה שלכם. מה תעשה?

פטריק-
    אהבתי את הרעיון, יפה מאוד!

'טוב זה יהיה מאתגר' אתה מעלה במחשבתך, להגיע לכאן לא היה קל ועכשיו להתמודד עם שני אגרונים ענקיים? אתה מתקדם מעט, סוקר את הסביבה שלך. קיי הדריך אותך על דרכים קבועות לצאת מבעיות, וזאת אחת השיטות שהוא הסביר לך עליהן. אתה מוצא גוש סלע לא כבד אך גם לא קליל, במשקל של בערך 4 קילו, שאתה מצליח להרים בקלות. אתה מתקדם לכיוון שני הפוקימונים הרועשים וצופה בדריכות בקרב שלהם. האגרון הגדול יותר מנחית אגרוף רעם על יריבו ומבריח אותו לרחוק, שאגתו של האגרון המנצח רועמת בכל המערה. מרתיע במיוחד. אתה מזהה מומנטום מצוין, כשאתה זורק את האבן כאילו הייתה כדור ברזל, הסלע פוגע בקרקע רחוקה יחסית מהכניסה לבסיס ואגרון מיד מסובב את ראשו ומפסיק את שאגת הניצחון שלנו "אג אג אגרון?" אגרון פותח את פיו וקורא, כנראה הוא מנחש שמדובר ביריב נוסף. ואז במהירות אגרון מתחיל לרוץ לכיוון הרעש, משאיר את הדרך נקייה וריקה. הזדמנות מושלמת ואתה הולך על זה, אתה מתחיל לרוץ לכיוון הבסיס, מדלג על סלעים גבוהים, האדרנלין בדמך שואג וקורע את הגוף שלך 'מה יקרה אם יחזור?' אתה מעלה במוחך. הבסיס נראה קרוב מתמיד, אתה מזהה את מכשיר האזעקה וכשאתה סופסוף מגיע אליו אצבעותייך מקישות את הסיסמא הסודית אשר פותחת את הדלתות. אתה חומק פנימה. הדלת נסגרת ואתה נושם לרווחה. עיניך מביטות סביב, החצר של הכניסה לבסיס. בהליכה מתונה כידייך מקיפות את גופך אתה מתחיל להיכנס לבסיס, שנראה יותר ויותר מטופח ככל שאתה מתקרב. פנים הבסיס מדהים. מדרגות מתכת מובילות לקומות השונות, מעלית גדולה גם היא ממתכת, חיילים ופרופסורים רבים מתהלכים למקומות שונים, בהחלט יש מה ללמוד מהמקום הזה. "פטריק. יפה מאוד. איך שהתחמקת מהאגרון היה נהדר." אתה ושמע לראשונה את קולו של קיי באוזניה שלך, "עכשיו. תתרחש שיחה עוד מעט בחדר האוכל, אתה חייב להגיע לשם כמה שיותר מהר. הבנת?" קולו של קיי נקטע כששני חיילים טופחים לך על הכתפיים ומפתיעים אותך מאחור, כאינסטינקט אתה מסתובב וכמעט מפרק אגרוף על אחד מהם, כשהראשון דוחף אותך לאחור. "מה יש לך?!" אחד מהם צועק לעברך
    "מה? מוציאים אותך למשימה אחת עם הגדולים ואתה שוכח את החברים שלך?!" החייל השני אומר לך, קיי לוחש לך ששמם הוא מריוס וצ'אק, שני חיילים שהתגייסו באותו המחזור שלך. מה תעשה?

דרו-
    חחח בסדר אל תדאג גם לפידג'יוט יהיה חלק. את הקסאטויים לא הכנסתי

מתרגש לראות סימן חיים מניקולס, אתה שולף את הפנקס שלך ומתחיל לשרבט ולכתוב את כל אשר קרה לך בבסיס, על השיחה, על הכוהנים, על האיומים על חייהם של בארג' וליסה.. הכל. מלאכת הרישום לוקחת לך 10 דקות שלמות. לסיום אתה מכניס את המכתב לתוך המעטפה של דריפבלים ומביט בפוקימון הרוח המעופף של ניקוסל בחיוך מלא התרגשות
    "בבקשה חבר, שמור על עצמך. ומסור לניקולס דרישת שלום חמה!" אתה אומר לדריפבלים בחיוך. "דריפ בלים" פוקימון הרוח משיב לך בקול עדין ולאט לאט נעלם בין הצללים. אסור שתראה חיבה יתר על המידה, אבל זה ניקולס, לכן אתה מרשה לעצמיך לחרוג מעט.. במהירות אתה רץ חזרה לכיסא, שם אתה רואה את וולבי ו-
    יושבים על הכיסא שלך ואוכלים מהפיצוחים. לוקאס קם כשהוא רואה אותך "הוא לא שם לב שוולבי קפצה! מזל שהאמולגה הזה תפס אותה" אתה מסובב את פניך לאמולגה שקורץ לך באסרטיביות, פורש את כנפיו וחוזר לעמוד ליד אלאסה. לוקאס מתחיל להסביר לך בהתלהבות על מה שפיספסת "אתה לא מבין! הפלפיטאוד של לולה ריסק את אמולגה של אלאסה! היא השתמשה בלשון הארוכה שלו כדי לתפוס את אמולגה באוויר והטיחה אותה על הרצפה, ואז שיגרה אקדח מים תוך כדי! מדהים! אה והמיאנפו שלה סיים הפסיד לטיינמו של אלאסה, ואז פלפיטאוד ניצח את טיינמו". אתה כעת צופה בקרב האחרון של לולה, הזבסטריקה של אלאסה מביסה במהירות את פלפיטאוד של לולה שעד כה היה חזק במיוחד, לולה משיבה אותו לפוכדור ומשחררת את לא אחרת מאשר "סנייבי אני סומכת עלייך! קדימה!" לולה קוראת כשסנייבי נראית מוכנה ומזומנה לקרב, בעוד זבסטריקה נושפת ורועמת. הקרב בין זבסטריקה לסרבין של לולה הוא אימתני ומלהיב, זבסטריקה מתחמקת מסופות העלים של סרבין ואילו סרבין מצליחה לשרוט את זבסטריקה בעזרת זנבה. סרבין קושרת את הגפן שלה על אחת מרגליה של זבסטריקה שלפתע משתמשת בטעינת להבה! (flame charge) שזה בעצם סילון אקווה, רק כמתקפת אש. סרבין נפגעת כהוגן, אך ממשיכה לקום. שני הפוקימונים מותשים, עד שלמוחה הגאוני של לולה עולה מהלך מטורף "סרבין! תני את הכל! תרגיל הסוס המטורף! בדיוק כמו שלמדנו!" לולה אומרת וסרבין מחייכת בחיוך ערמומי, בחמקנות סרבין מתחילה לרוץ מצד לצד, משחררת את שני הגפנים שלה ומושכת את עצמה על הגב של זבסטריקה! סרבין מהדקת את הקשר שלה לזבסטריקה שמתחילה להשתגע ולרקוע על הקרקע בחוזקה "זבסטריקה טעינת להבה! קדימה ננצח!" אלאסה קוראת בחוזקה כשנראה שלולה ציפתה למהלך "סרבין הפחדה! (glare)" לולה קוראת וסרבין תופסת את שתי ידיה ומצמידה את ראשה לראשה של זבסטריקה, עיניה הנחשיות של סרבין גדלות ומלחיצות את זבסטריקה, שנראית לחוצה במיוחד ואפילו משותקת! "לא ייאמן! היא שיתקה את זבסטריקה! והיא עוד פוקימון חשמל!" פטריק קורא, "אם את חושבת שזה מה שיצליח לך אז את טועה" אלאסה אומרת בנחישות אך הבעה לחוצה מתפרשת בפניה כשסרבין קושרת את זבסטריקה בזרע עלוקה, אשר מרפא את סרבין ונותן לה יותר כוח לתקוף. סרבין אינה מבזבזת זמן ומתחילה לפגוע ללא הרך בגבה של זבסטריקה בעלה להב, זבסטריקה רצה אך סרבין מנתבת את הנתיב שלה, הגפנים שלה שולטים בכל תזוזה של זבסטריקה ומגבילה אותה מאוד. "זבסטריקה מכת ברק!!" "סרבין סופת עלים! הכי חזקה שלך!" לולה ואלאסה קוראת והפוקימונים שלהן נמצאות על השיא כשפיצוץ נוצר. העשן מתפוגג, כולכם סקרנים כל כך לראות איך הקרב נגמר.. אפשר ממש לחתוך את המתח עם מספריים. העשן מתפזר וסרבין נמצאת עומדת על זבסטריקה המעולפת. מחייכת באלגנטיות. "המנצחת היא סרבין!!!" השופט קורא ואתה מעיף מבט ללולה שקופצת מאושרת ורצה לסרבין שלה ומחבקת אותה מסתובבת איתה, אלאסה משיבה את זבסטריקה שלה "לא ייאמן..אחרי יותר משבוע. ניצחון! את היית גדולה פשוט. התג הזה יותר ממגיע לך!" אלאסה מכריזה באושר והקהל מריע ומוחא כפיים, כולל אותה, אתה גאה בלולה, היא מאמנת נהדרת. אלאסה מניפה את תג המכון שלה כשהיא מגישה אותו ללולה. הקהל מבין שנגמרה ההופעה, אך הוא כל כך רוצה עוד.. "הדרן הדרן!" הוא קורא. "הדרן? לא בא לכם לישון?!" אלאסה שואלת בצחוק, הקהל רוצה עוד.. "טוב נו! בסדר בסדר. אנהל עוד שני קרבות מכון! אתם בעניין?!" אלאסה שואלת והקהל עומד על רגליו, אורות מהבהבים מהתקרה ויוצרים אווירה מחודשת. כנראה שהקרב של לולה בהחלט היה מלהיב. "אז..מי ירצו להילחם בי?" אלאסה שואלת ופתאום שתיקה. לא דמיינת לעצמיך שתשמע את הקהל הזה שותק. דממת אחלוט. בלי שום התראה מוקדמת, קול צעקה מוכר נשמע לידך, לוקאס.. "אני!!! אני!!!!" לוקאס עומד ומרים את ידיו. "מי זה? ממתחם ה-VIP? נו קדימה בו אלינו!" אלאסה קוראת ומזמינה את לוקאס, "בהצלחה יגבר!" ג'ונס מאחל ללוקאס וכך גם אתה, לוקאס מתפנה מהאזור וכעבור כמה דקות נמצא עומד על הבמה המוארת אורות צבעוניים. כדי לרענן את הקהל, סוכריות צבעוניות מועפות עליו מהתקרה, אתה ו-וולבי תופסים כמה, אוכלים אותן בתאווה. אחראי במה נכנס ולוקח את הפוכדורים של אלאסה לריפוי, הזירה מתנקה מחדש, לוקאס ואלאסה נעמדים במקום שלהם. לוקאס כל כך בטוח בעצמו, הוא קופץ מאושר ונראה לרגע כילד קטן.."מה שמך מאמן?" אלאסה שואלת. "קוראים לי לוקאס! ואני אהיה המאמן הכי טוב שיש!" לוקאס קורא ומצליח להצחיק את הקהל. אפילו את אלאסה שנהנית מהלך הרוח המטריף של לוקאס אשר מתלהב מלהיות על הבמה. עובד הבמה משיב לאלאסה את הפוכדורים שלה והשופט חזור על הכללים, קרב 3 על 3, רק למאמן מותר לבצע החלפות פוקימונים. לוקאס משחרר את הפוקימון הראשון שלו אשר נעמד ומפגין את ציפורניו הארוכות. אלאסה משחררת את הטיינמו שלה "לפני שנתחיל! מי יהיה המאמן השני?!" אלאסה שואלת את הקהל שוב. דממה נוספת. מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Jan Luigi צפה בהודעה

מקס-

אני מנסה לשלב לך פוקימונים קצת מג'וטו. כדי לגוון, הריי שניהם מחוזות צמודים. קנטו מן הסתם יהיו הדומיננטיים אבל לקצת פה ושם.
    ~~~~~~
    אתה מאוד נלהב לראות את שלל הפוקימונים הללו. כשאתה מביט בפוקימון הוורוד בעל העלים לראשו אינך מבין מי הוא, וסבור ובטוח שהוא אינו פוקימון מצויי במחוז הזה. דילן מיד מקדים אותך עם הפוקדע שלו שמספר לכם שזה הוא הופיפ, נותן עליו פיסת מידע קצרה ומסיים. אתה חושב שפוקימון כמו זה לא יהיה נפוץ כאן ושואל אם הלך לאיבוד הוא מתרחק ממך בנונשלאנטיות ואתה מבין שלא.
    אתה שומט כתפייך באנחה קלה וממשיכים בדרך כשבזמן ההליכה צועק ורותן עליכם שאתם נכנסים לו לשטח החקלאי שלו. מה שומביל את דילן להתגרות בו ולנהל קרב צ'ארמנדר מול ה- שלו. אתה מתבונן בקרב ובמלחמה בן צ'ארמנדר למילטאנק. הצ'ארמנדר של דילן מאוד חזק ועיקש. מתחי הלהביור שלו לוהטים ומדוייקים מכניעים לבסוף את מילטאנק ומבריחים את העיכר השותה...
    אתם ממשיכים בדרככם ומרחוק אתה מבחין בהמון עשן מן העיר סרוליין, אתם מתחילים למהר ואתה רואה בערך כ-5 בתים ומבנים שרופים בינהם!!!
    שני בתי מגורים, בניין הדואר, מרכז הפוקימונים והשער המזרחי לכיוון רכס הערים שאליו הלכת אז קודם.
    המון רעש והמולה של אנשים, השתגעות והרבה כוחות ביטחון שעסוקים בלכבות את השריפה...
    מה תעשה?
    חחחח לסיל אין אקדח מים איך הא יעזור לי כאן?!

"מה קורה פה לעזאזל?!" אקרא בקול ואתחיל לרוץ במהירות לכיוון העיר, אנסה לעזור במה שאפשר, אתלווה לכוחות הביטחון ואעזור להם עד כמה שאוכל, בינתיים אסתכל בחשד על אנשים, אולי אזהה את צוות רוקט בסביבה..

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    חחח בסדר אל תדאג גם לפידג'יוט יהיה חלק. את הקסאטויים לא הכנסתי

מתרגש לראות סימן חיים מניקולס, אתה שולף את הפנקס שלך ומתחיל לשרבט ולכתוב את כל אשר קרה לך בבסיס, על השיחה, על הכוהנים, על האיומים על חייהם של בארג' וליסה.. הכל. מלאכת הרישום לוקחת לך 10 דקות שלמות. לסיום אתה מכניס את המכתב לתוך המעטפה של דריפבלים ומביט בפוקימון הרוח המעופף של ניקוסל בחיוך מלא התרגשות
    "בבקשה חבר, שמור על עצמך. ומסור לניקולס דרישת שלום חמה!" אתה אומר לדריפבלים בחיוך. "דריפ בלים" פוקימון הרוח משיב לך בקול עדין ולאט לאט נעלם בין הצללים. אסור שתראה חיבה יתר על המידה, אבל זה ניקולס, לכן אתה מרשה לעצמיך לחרוג מעט.. במהירות אתה רץ חזרה לכיסא, שם אתה רואה את וולבי ו-
    יושבים על הכיסא שלך ואוכלים מהפיצוחים. לוקאס קם כשהוא רואה אותך "הוא לא שם לב שוולבי קפצה! מזל שהאמולגה הזה תפס אותה" אתה מסובב את פניך לאמולגה שקורץ לך באסרטיביות, פורש את כנפיו וחוזר לעמוד ליד אלאסה. לוקאס מתחיל להסביר לך בהתלהבות על מה שפיספסת "אתה לא מבין! הפלפיטאוד של לולה ריסק את אמולגה של אלאסה! היא השתמשה בלשון הארוכה שלו כדי לתפוס את אמולגה באוויר והטיחה אותה על הרצפה, ואז שיגרה אקדח מים תוך כדי! מדהים! אה והמיאנפו שלה סיים הפסיד לטיינמו של אלאסה, ואז פלפיטאוד ניצח את טיינמו". אתה כעת צופה בקרב האחרון של לולה, הזבסטריקה של אלאסה מביסה במהירות את פלפיטאוד של לולה שעד כה היה חזק במיוחד, לולה משיבה אותו לפוכדור ומשחררת את לא אחרת מאשר "סנייבי אני סומכת עלייך! קדימה!" לולה קוראת כשסנייבי נראית מוכנה ומזומנה לקרב, בעוד זבסטריקה נושפת ורועמת. הקרב בין זבסטריקה לסרבין של לולה הוא אימתני ומלהיב, זבסטריקה מתחמקת מסופות העלים של סרבין ואילו סרבין מצליחה לשרוט את זבסטריקה בעזרת זנבה. סרבין קושרת את הגפן שלה על אחת מרגליה של זבסטריקה שלפתע משתמשת בטעינת להבה! (flame charge) שזה בעצם סילון אקווה, רק כמתקפת אש. סרבין נפגעת כהוגן, אך ממשיכה לקום. שני הפוקימונים מותשים, עד שלמוחה הגאוני של לולה עולה מהלך מטורף "סרבין! תני את הכל! תרגיל הסוס המטורף! בדיוק כמו שלמדנו!" לולה אומרת וסרבין מחייכת בחיוך ערמומי, בחמקנות סרבין מתחילה לרוץ מצד לצד, משחררת את שני הגפנים שלה ומושכת את עצמה על הגב של זבסטריקה! סרבין מהדקת את הקשר שלה לזבסטריקה שמתחילה להשתגע ולרקוע על הקרקע בחוזקה "זבסטריקה טעינת להבה! קדימה ננצח!" אלאסה קוראת בחוזקה כשנראה שלולה ציפתה למהלך "סרבין הפחדה! (glare)" לולה קוראת וסרבין תופסת את שתי ידיה ומצמידה את ראשה לראשה של זבסטריקה, עיניה הנחשיות של סרבין גדלות ומלחיצות את זבסטריקה, שנראית לחוצה במיוחד ואפילו משותקת! "לא ייאמן! היא שיתקה את זבסטריקה! והיא עוד פוקימון חשמל!" פטריק קורא, "אם את חושבת שזה מה שיצליח לך אז את טועה" אלאסה אומרת בנחישות אך הבעה לחוצה מתפרשת בפניה כשסרבין קושרת את זבסטריקה בזרע עלוקה, אשר מרפא את סרבין ונותן לה יותר כוח לתקוף. סרבין אינה מבזבזת זמן ומתחילה לפגוע ללא הרך בגבה של זבסטריקה בעלה להב, זבסטריקה רצה אך סרבין מנתבת את הנתיב שלה, הגפנים שלה שולטים בכל תזוזה של זבסטריקה ומגבילה אותה מאוד. "זבסטריקה מכת ברק!!" "סרבין סופת עלים! הכי חזקה שלך!" לולה ואלאסה קוראת והפוקימונים שלהן נמצאות על השיא כשפיצוץ נוצר. העשן מתפוגג, כולכם סקרנים כל כך לראות איך הקרב נגמר.. אפשר ממש לחתוך את המתח עם מספריים. העשן מתפזר וסרבין נמצאת עומדת על זבסטריקה המעולפת. מחייכת באלגנטיות. "המנצחת היא סרבין!!!" השופט קורא ואתה מעיף מבט ללולה שקופצת מאושרת ורצה לסרבין שלה ומחבקת אותה מסתובבת איתה, אלאסה משיבה את זבסטריקה שלה "לא ייאמן..אחרי יותר משבוע. ניצחון! את היית גדולה פשוט. התג הזה יותר ממגיע לך!" אלאסה מכריזה באושר והקהל מריע ומוחא כפיים, כולל אותה, אתה גאה בלולה, היא מאמנת נהדרת. אלאסה מניפה את תג המכון שלה כשהיא מגישה אותו ללולה. הקהל מבין שנגמרה ההופעה, אך הוא כל כך רוצה עוד.. "הדרן הדרן!" הוא קורא. "הדרן? לא בא לכם לישון?!" אלאסה שואלת בצחוק, הקהל רוצה עוד.. "טוב נו! בסדר בסדר. אנהל עוד שני קרבות מכון! אתם בעניין?!" אלאסה שואלת והקהל עומד על רגליו, אורות מהבהבים מהתקרה ויוצרים אווירה מחודשת. כנראה שהקרב של לולה בהחלט היה מלהיב. "אז..מי ירצו להילחם בי?" אלאסה שואלת ופתאום שתיקה. לא דמיינת לעצמיך שתשמע את הקהל הזה שותק. דממת אחלוט. בלי שום התראה מוקדמת, קול צעקה מוכר נשמע לידך, לוקאס.. "אני!!! אני!!!!" לוקאס עומד ומרים את ידיו. "מי זה? ממתחם ה-VIP? נו קדימה בו אלינו!" אלאסה קוראת ומזמינה את לוקאס, "בהצלחה יגבר!" ג'ונס מאחל ללוקאס וכך גם אתה, לוקאס מתפנה מהאזור וכעבור כמה דקות נמצא עומד על הבמה המוארת אורות צבעוניים. כדי לרענן את הקהל, סוכריות צבעוניות מועפות עליו מהתקרה, אתה ו-וולבי תופסים כמה, אוכלים אותן בתאווה. אחראי במה נכנס ולוקח את הפוכדורים של אלאסה לריפוי, הזירה מתנקה מחדש, לוקאס ואלאסה נעמדים במקום שלהם. לוקאס כל כך בטוח בעצמו, הוא קופץ מאושר ונראה לרגע כילד קטן.."מה שמך מאמן?" אלאסה שואלת. "קוראים לי לוקאס! ואני אהיה המאמן הכי טוב שיש!" לוקאס קורא ומצליח להצחיק את הקהל. אפילו את אלאסה שנהנית מהלך הרוח המטריף של לוקאס אשר מתלהב מלהיות על הבמה. עובד הבמה משיב לאלאסה את הפוכדורים שלה והשופט חזור על הכללים, קרב 3 על 3, רק למאמן מותר לבצע החלפות פוקימונים. לוקאס משחרר את הפוקימון הראשון שלו אשר נעמד ומפגין את ציפורניו הארוכות. אלאסה משחררת את הטיינמו שלה "לפני שנתחיל! מי יהיה המאמן השני?!" אלאסה שואלת את הקהל שוב. דממה נוספת. מה תעשה?
    אני מנסה ליצור לדמות שלי אופי מעט קשוח ומסתורי ואתה ממש עושה אותי קאטצ'אם חחחחח, אתה התפקיד הזה נשאיר לך... נסה לכוון אותי יותר לכיוון גרי אוק' (לא כמו פול, לא להגזים... גרי כזה או אלאן מעט מסתורי צנוע ושקט. אך בטוח בעצמו, מעניין אופי לוחמני)
    יאאאא בדיוק היום הכנתי שישיה דמיונית ללוקאס (מה שכבר יש לו + פוקימונים שהוספתי) והיה לו אותו שם!!!
    ~~~~~~~~~
    אסתכל סביב בהמון השותק. "נו טוב..." אמלמל לעצמי בלחש ואז וארים את ידי בדממה מהולה ביטחון ואומר "כאן, אני אהייה!". ואביט אל אלאסה ישירות בעיניים בחצי חיוך. בעוד אשב ואצפה שוב בקרב שלה עם לוקאס על מנת לנתח גם אותו וגם את של לולה בעזרת עיפרון, דף והמוח הפועל שלי.
    ארשום נקודות חשובות, פעולות למינהן, דפוס לחימה אקרא ואלמד אותו ואסתכל בקרב... אהרהר לעצמי בנתיים באילו פוקימונים אשתמש ונגד מי.

מקס-
    סיל לא יכול ללמוד אקדח מים חחח אין מה לעשות...
    ~~~~
    "מה קורה כאן לעזאזל?!" אתה רועם, מזועזע ממה שקורא. אתה ממהר מאוד אל תוך ההעיר וההמולה כשאתה בראש ודילן בעקבותיך. אתם מביטים סביב כשחום עז וגיצים עוטפים אתכם... הכל מתלקח סביב.
    עלים וחלקיקי קירות מבתים ושלל עצמים זעירים שנאכלים באש ומרחפים ברוח, הומה אנשים מבוגרים ילדים נשים וגברים שרצים בהמולה או מתנהגים בפרעות כתוצאה מפחד מטמטם!
    אתה ודילן מתייעצים זה בזה ומחליטים לעזור, מצתוותים לכוחות הכיבוי שמלווים כבאיות ופוקימוני מיםואדמההמשתמשים בבוץ, חול וכמובן מים לכבות את הכל. אתם עתים בראש ובראשנה על מרכז הפוקימונים.
    דילן מוציא את שלדרואילו אתה מוציא את פירו שלוקח דלי שניתן לך ממלא אותו מים ממקור קרוב ושופך מלמעלה הלוך ושוב בעוד אתה ודילן נלחמים בעצמכם בלהבות כאשר אתם גם שופכים דלאי מים שוב ושוב.
    בעודכם עושים זאת פעם אחר פעם אתם רואים את ג'וי מפונה במצב לא טוב משאיפת עשן ולידה צ'אנסי מצולקת וכבויה, תמונה מרטיטה שקשה להתבונן בה. ומסביב צוותי הרפואה המחוזית מטפלים מפנים, ואף לצערך מכסים (מתים) אנשים...
    אתם מצליחים לאחר כמה שעות אתם מתגברים על האש במרכז שדואכת וחלק מכם כבר עובר לבניין מגורים אחר, בקצה המזרחי של העיר. גם שם השריפה והאש היא גדולה ושוב אתם מבצעים את אוטו תהליך יחד עם כוחות הכיבוי שמטפלים באש במכשירים הפוקימונים והשיטות שלהם. אתה מחזיר את פירו שכבר עייף לפוקדור וממשיך לעבוד.
    הזיעה נוטפת ממך והחום מסנוור ומשתק, זכוכיות החלונות והדלת המהודרת מתנפצים מהחופ בזה אחר זה ומסכנים מעט, אתה חושב שאתה הוזה כשאתה מתוך הבית לפתע שומע קולות בין רעש ההתלקחות המתפשטת אתה שומע דברים. מבין ומנסה להתרכז בחלון הבית העקום והמנופץ אתה רואה מהומה כל שהיא, צלליות זזות ואתה לא בטוח, מנסה להרגיע את עצמך כשלפתע מנצנץ לך משהו אדום בין כל הדבר!
    אין בטוח בכלל אבל נדמה לך כי ראית את ה-מבעד לחלון... אתה לא יודע על מה או על מי, או אם בכלל אבל אתה בטוח שראית!
    מה תעשה?

.

9. משתמש מנוסה
    דרו-
    חחחחחחחח איך אני הופך את האופי שלך לאופי של אש קאטצא'ם? נו הנה אופי לוחמני אתה קופץ על ההצעה של אלאסה. ואל כמוך יהיו להם יותר מ-6 פוקימונים והם גם יהיו לא צפויים מאמין לפחות.

אתה מביט בכולם. דממה ניכרת כשלפתע אתה מבחין ממישהו מרחוק מתכונן לעמוד. אתה מבין שאין סיכוי שהוא ייקח לך את הסיכוי להילחם כנגד אלאסה ואתה קם ממקומך ומצביע לעברה, קורא בקולך ומקדים את המאמן
    "כאן, אני אהייה!". מחיאות כפיים נשמעות ואלאסה מחייכת אליך, "אם כך תתכונן!" היא אומרת בחיוך כשפניה מוסבות שוב ללוקאס ולדריבול שלו. אתה מציית לה ומתיישב על הכיסא, מוציא את הפנקס שלך ועט מתחיל לרשום. את הקרב של לולה לא ראית במלואו, אם כי אתה מנתח את הקרב של סרבין וזבסטריקה, מהירותה של סרבין עזרה לה, תוך שהיא מצאה דרך לעקב את מהירותה של יריבתה וככה השתלטה עליה. הקרב בין לוקאס ואלאסה מתחיל! דריבול מנהל קרב אימתני מול טיינמו אשר ניחן בזריזות ומהירות. דריבול תופס את טיינמו בגופו אך הוא פשוט מחליק! אתה מבין שסביב גופו של טיינמו ישנו חומר דמוי קרום דביק אשר מאפשר לו להינצל מאחיזות שונות. כיאה לפקימון צלופח. אם כי לוקאס נראה מוכן לכך, והדריבול שלו מצליח לנצח את טיינמו של אלאסה. אלאסה משחררת לאחר מכן את
    שלה ולאחר התחמקות מרהיבה ממתקפות מציפורניו המתכתיות ופגיעה במתקפת אקרובטיקה מרשימה ומסוגננת דריבול מתעלף. לוקאס משיב אותו ומודה לפוקימון שלו כשהוא משחרר את אחד הפוקימונים החזקים ביותר שלו כוחו של גורדור זכור לך היטב, אלאסה מצחקקת, אינה מבינה איך לוקאס מרשה לעצמו להשתמש בגורדור כנגד אמולגה. "עוד תראי! יש לנו כמה תכסיסים. אני אוהב אתגרים" לוקאס אומר בתחכום. גורדור שואג ונראה מוכן עם חתיכת הפלדה שבידו. הקרב בין שני הפוקימונים מתחיל והלהט רק עולה! לכל אורך הקרב אתה מגלה עד כמה מאמן רציני ושקול לוקאס, כולו ממוקד בתוך הקרב, הוא מסביר לפוקימון שלו מהלכים מדויקים והוא מצליח לבצע אותם בצורה יפה מאוד. גורדור נעמד באמצע בעוד אמולגה מעופפץ מסיבובת במהירות, ומתכוננת למתקפת אקרובטיקה. גורדור משתמש באבנים חדות אשר מועפות לכל עבר. אמולגה מצליחה להתחמק מכולם והיא ממשיעה לתעתע בגורדור. "גורדור תתרכז! אתה יכול לעשות את זה תותח!" לוקאס מעודד את גורדור שמביט סביב ונראה מחושב. אוחז היטב ביתד הפלדה שלו. מחכה. כשאמולגה מגיחה מצד ימין גורדור נעזר בפלדה שבידו כדי לקפוץ ללמעלה, מותיר את עמוד הפלדה כמעין עמוד טווח, ואז גורדור נוחת על אמולגה ומטיח אותה בקרקע. גורדור תופס אותה וזורק אותה לאוויר, משתמש באבנים חדות בשנית ומצליח לפגוע בפגיעה ישירה וכואבת באמולגה שנופלת לקרקע. אמולגה לאחר מכן נצמדת לגבו, כמו תיק, ומשתמשת במכת ברק אשר מחשמלת לחלוטין את גורדור. גורדור כורע ברך. אך כיאה לפוקימון חסון ומסיבי, נראה שגורדור מאומן היטב לעמוד בכאב בדיוק כמו פיגנייט, גורדור מסיר מגבו את אמולגה ומתחיל להכות אותה בשבירת לבנים פעם אחר פעם כשהוא מחזיק אותה בידו ומעיף אותה כמו שק אגרוף. אמולגה מצליחה להתחמק ונראית מותשת, כשאלאסה מבקשת מאמולגה לתקוף את גורדור באס אווירי, "אווייי זה יהיה גדול! גורדור מחבט!" לוקאס קורא בהתלהבות וגורדור מחזיק את יתד הפלדה שלו כמו שחקן בייסבול, מחכה לרגע הנכון וכשאמולגה בדיוק מולו גורדור נע הצידה וחובט בעוצמה מטורפת ומעיף את אמולגה לאוויר. אמולגה מתרסקת על הקרקע. מעולפת לגמרי. הקהל מריע משיגעון, זה לא היה צפוי. "גורדור יששש!! אתה מלך!" לוקאס מקפץ בשיגעון כשגורדור נראה נהנה מהמחמאות. גורדור מושב לפוכדור. נשפלת לבמה, ולוקאס משחרר את שלו אשר מרסק את הקרקע שלרגליו. נושף אש מאפו ונראה מוכן ומזומן. אתה מבין שרוב הפוקימונים של לוקאס פועלים על כוח טהור, אשר משולבת בטקטיקה חכמה. זבסטריקה חגה מסביב לפיגנייט ופוגעת בו במתקפת רעם פראי! (wild bolt) פיגנייט מועף אחורנית, אך בפעם השניה שזבסטריקה משתמשת במהלך פיגנייט נעמד כקיר בטון ומחזיק את זבסטריקה בשתי ידיו, רגליו מתקשות להחזיק את זבסטריקה במקום, אך כמתאבק פיגנייט משתמש במשקל גופו ומעיף את זבסטריקה לאוויר! נותן לה להתרסק. זבסטריקה אינה מוותרת ומתחילה לבעוט בפיגנייט בחוזקה, פיגנייט נפגע, אך מתחיל להגן על עצמו במהלכי קרב מגע, מכת הברק של זבסטריקה מעייפת במיוחד את פיגנייט שלעיתים מתקשה לעמוד. פיגנייט משתמש בטעינת להבה ופוגע בזבסטריקה, בעקבות המתקפה מהירותו של פיגנייט משתפרת, והוא מצליח להתחמק מיותר מתקפות של זבסטריקה. זבסטריקה מותשת, ולוקאס מזהה את ההזדמנות. פיגנייט משחרר מאפו עשן סגול וסמיך אשר מרעיל את זבסטריקה ומונע ממנה לזוז (smog) "ועכשיו!!!! למהלך שלנו!! התרסקות לוהטת!! (heat crash)" לוקאס קורא.
    אתה נזכר שזאת בעצם מתקפה שככל שהמשתמש בה הוא כבד יותר, ככה היא חזקה יותר. פיגנייט משתמש תחילה בהגנת כדור ממש כמו שווירליפד היה משתמש, לאחר מכן הוא קופץ וכל גופו מוקץ באש לוהטת ואדומה, פיגנייט שועט מהאוויר לכיוון זבסטריקה ונוחת עליה ומנחית אותה לקרקע כשהיא נאבקת בהשפעת ההרעלה שלה. עשן רב נוצר אך כשהוא מתפזר פיגנייט מרים את ידיו וקורא בקולי קולות כמתאגרף שהרגע ניצח קרב כאשר זבסטריקה מעולפת לגמרי. "זבטסירקה אינה יכולה להילחם. לוקאס הוא המנצח!" השופט קורא והקהל עומד על הרגליים!!!! "פיגנייט שלי! אני כל כך אוהב אותך היית פשוט אדיר!!!" לוקאס צועק בטירוף כשהוא רץ ומחבק את פיגנייט שלו, וביחד הם קופצים בעיגולים. אלאסה משיבה את זבסטריקה ומרפאת את הפוקימונים שלה כשהיא צועדת ללוקאס ומחמיאה לו על אחד הקרבות הטובים שהיו לה בזמן האחרון. כשהיא מעניקה לו בגאווה את תג המכון שלה! הפוקימונים של אלאסה חוזרים, הזירה מתנקת. ואתה יודע שהזמן שלך הגיע. "זה היה קרב מדהים!!!! ועכשיו...למתחרה האחרון שלנו!" אלאסה קוראת ומצביעה עליך, לחץ מטורף עולה אצלך כשאתה קם והולך לכיוון הזירה. ג'ונס מאחך לך בהצלחה בעוד אתה מהר מאוד מוצא את דרכיך לזירה. האורות כל כך בוהקים ונראה שלולה ולוקאס יושבים בפינה עם מיקום טוב על הזירה, לולה מבחינה בך מופתעת לחלוטין ומאחלת לך בהצלחה! "הנה וולבי! אח שלך ממש התגעגע אלייך!" לולה אומרת בחיוך לוולבי ומשחררת את אשר קופת מאושר כשהוא רואה את אחותו וכך גם וולבי. השניים מנקרים אחד את השני בידידות ומתיישבים ליד לוקאס ולולה, אתה מבין שוולבי לא מעוניינת להילחם. אלא לצפות. אתה נעמד מול אלאסה והקהל שואג מהתלהבות, אלאסה מזהה אותך! "היי..אתה הפלת אותי אז! תיזהר.. אני עוד אתנקם בך!" אלאסה אומרת בהומור ומשחררת את הפוקימון שלה אמולגה נוחת לידך ומעודד אותך, אלאסה מביטה באמולגה שלה, נראה שהיא מסוקרנת לדעת מהו הקשר בינכם. "קדימה! את מי תבחר להילחם ראשון?" אלאסה שואלת אותך במיקרופון שלה והקהל נהיה בשקט, אתה מביט בלוקאס ולולה שנראים נרגשים במיוחד לראות את המהלכים שהכנת לקרב! מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    מקס-
    סיל לא יכול ללמוד אקדח מים חחח אין מה לעשות...
    ~~~~
    "מה קורה כאן לעזאזל?!" אתה רועם, מזועזע ממה שקורא. אתה ממהר מאוד אל תוך ההעיר וההמולה כשאתה בראש ודילן בעקבותיך. אתם מביטים סביב כשחום עז וגיצים עוטפים אתכם... הכל מתלקח סביב.
    עלים וחלקיקי קירות מבתים ושלל עצמים זעירים שנאכלים באש ומרחפים ברוח, הומה אנשים מבוגרים ילדים נשים וגברים שרצים בהמולה או מתנהגים בפרעות כתוצאה מפחד מטמטם!
    אתה ודילן מתייעצים זה בזה ומחליטים לעזור, מצתוותים לכוחות הכיבוי שמלווים כבאיות ופוקימוני מיםואדמההמשתמשים בבוץ, חול וכמובן מים לכבות את הכל. אתם עתים בראש ובראשנה על מרכז הפוקימונים.
    דילן מוציא את שלדרואילו אתה מוציא את פירו שלוקח דלי שניתן לך ממלא אותו מים ממקור קרוב ושופך מלמעלה הלוך ושוב בעוד אתה ודילן נלחמים בעצמכם בלהבות כאשר אתם גם שופכים דלאי מים שוב ושוב.
    בעודכם עושים זאת פעם אחר פעם אתם רואים את ג'וי מפונה במצב לא טוב משאיפת עשן ולידה צ'אנסי מצולקת וכבויה, תמונה מרטיטה שקשה להתבונן בה. ומסביב צוותי הרפואה המחוזית מטפלים מפנים, ואף לצערך מכסים (מתים) אנשים...
    אתם מצליחים לאחר כמה שעות אתם מתגברים על האש במרכז שדואכת וחלק מכם כבר עובר לבניין מגורים אחר, בקצה המזרחי של העיר. גם שם השריפה והאש היא גדולה ושוב אתם מבצעים את אוטו תהליך יחד עם כוחות הכיבוי שמטפלים באש במכשירים הפוקימונים והשיטות שלהם. אתה מחזיר את פירו שכבר עייף לפוקדור וממשיך לעבוד.
    הזיעה נוטפת ממך והחום מסנוור ומשתק, זכוכיות החלונות והדלת המהודרת מתנפצים מהחופ בזה אחר זה ומסכנים מעט, אתה חושב שאתה הוזה כשאתה מתוך הבית לפתע שומע קולות בין רעש ההתלקחות המתפשטת אתה שומע דברים. מבין ומנסה להתרכז בחלון הבית העקום והמנופץ אתה רואה מהומה כל שהיא, צלליות זזות ואתה לא בטוח, מנסה להרגיע את עצמך כשלפתע מנצנץ לך משהו אדום בין כל הדבר!
    אין בטוח בכלל אבל נדמה לך כי ראית את ה-מבעד לחלון... אתה לא יודע על מה או על מי, או אם בכלל אבל אתה בטוח שראית!
    מה תעשה?
    'ידעתי שאלו הם..שפלים' אחשוב בזעם ואעזוב הכל, ארוץ לכיוון הבית ואנסה להיכנס אליו בצורה הבטוחה ביותר, אשחרר את פיקאצ'ו כדי שיחפה עליי, "אני עוד אתפוס אותם.." אלחש לעצמי בזעם.

11. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    [/RIGHT]
    [COLOR=#006400]
    פטריק-
    אהבתי את הרעיון, יפה מאוד!

'טוב זה יהיה מאתגר' אתה מעלה במחשבתך, להגיע לכאן לא היה קל ועכשיו להתמודד עם שני אגרונים ענקיים? אתה מתקדם מעט, סוקר את הסביבה שלך. קיי הדריך אותך על דרכים קבועות לצאת מבעיות, וזאת אחת השיטות שהוא הסביר לך עליהן. אתה מוצא גוש סלע לא כבד אך גם לא קליל, במשקל של בערך 4 קילו, שאתה מצליח להרים בקלות. אתה מתקדם לכיוון שני הפוקימונים הרועשים וצופה בדריכות בקרב שלהם. האגרון הגדול יותר מנחית אגרוף רעם על יריבו ומבריח אותו לרחוק, שאגתו של האגרון המנצח רועמת בכל המערה. מרתיע במיוחד. אתה מזהה מומנטום מצוין, כשאתה זורק את האבן כאילו הייתה כדור ברזל, הסלע פוגע בקרקע רחוקה יחסית מהכניסה לבסיס ואגרון מיד מסובב את ראשו ומפסיק את שאגת הניצחון שלנו "אג אג אגרון?" אגרון פותח את פיו וקורא, כנראה הוא מנחש שמדובר ביריב נוסף. ואז במהירות אגרון מתחיל לרוץ לכיוון הרעש, משאיר את הדרך נקייה וריקה. הזדמנות מושלמת ואתה הולך על זה, אתה מתחיל לרוץ לכיוון הבסיס, מדלג על סלעים גבוהים, האדרנלין בדמך שואג וקורע את הגוף שלך 'מה יקרה אם יחזור?' אתה מעלה במוחך. הבסיס נראה קרוב מתמיד, אתה מזהה את מכשיר האזעקה וכשאתה סופסוף מגיע אליו אצבעותייך מקישות את הסיסמא הסודית אשר פותחת את הדלתות. אתה חומק פנימה. הדלת נסגרת ואתה נושם לרווחה. עיניך מביטות סביב, החצר של הכניסה לבסיס. בהליכה מתונה כידייך מקיפות את גופך אתה מתחיל להיכנס לבסיס, שנראה יותר ויותר מטופח ככל שאתה מתקרב. פנים הבסיס מדהים. מדרגות מתכת מובילות לקומות השונות, מעלית גדולה גם היא ממתכת, חיילים ופרופסורים רבים מתהלכים למקומות שונים, בהחלט יש מה ללמוד מהמקום הזה. "פטריק. יפה מאוד. איך שהתחמקת מהאגרון היה נהדר." אתה ושמע לראשונה את קולו של קיי באוזניה שלך, "עכשיו. תתרחש שיחה עוד מעט בחדר האוכל, אתה חייב להגיע לשם כמה שיותר מהר. הבנת?" קולו של קיי נקטע כששני חיילים טופחים לך על הכתפיים ומפתיעים אותך מאחור, כאינסטינקט אתה מסתובב וכמעט מפרק אגרוף על אחד מהם, כשהראשון דוחף אותך לאחור. "מה יש לך?!" אחד מהם צועק לעברך
    "מה? מוציאים אותך למשימה אחת עם הגדולים ואתה שוכח את החברים שלך?!" החייל השני אומר לך, קיי לוחש לך ששמם הוא מריוס וצ'אק, שני חיילים שהתגייסו באותו המחזור שלך. מה תעשה?
    מה יש לך זה טריק סרטים קלאסי חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מריוס, צ'אק מה איתכם?" אומר במבוכה קלה. "מצטער ש...כמעט הרבצתי לכם מקודם. אני עדיין בכוננות מהמשימה" אומר בהקלה. "אז מה, מה איתכם?" אשאל אותם בעודי אלך איתם אל עבר חדר האוכל. 'אני מקווה שלא הסגרתי את עצמי...' אחשוב בחשש.
    Spoiler ספוילר

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    חחחחחחחח איך אני הופך את האופי שלך לאופי של אש קאטצא'ם? נו הנה אופי לוחמני אתה קופץ על ההצעה של אלאסה. ואל כמוך יהיו להם יותר מ-6 פוקימונים והם גם יהיו לא צפויים מאמין לפחות.

אתה מביט בכולם. דממה ניכרת כשלפתע אתה מבחין ממישהו מרחוק מתכונן לעמוד. אתה מבין שאין סיכוי שהוא ייקח לך את הסיכוי להילחם כנגד אלאסה ואתה קם ממקומך ומצביע לעברה, קורא בקולך ומקדים את המאמן
    "כאן, אני אהייה!". מחיאות כפיים נשמעות ואלאסה מחייכת אליך, "אם כך תתכונן!" היא אומרת בחיוך כשפניה מוסבות שוב ללוקאס ולדריבול שלו. אתה מציית לה ומתיישב על הכיסא, מוציא את הפנקס שלך ועט מתחיל לרשום. את הקרב של לולה לא ראית במלואו, אם כי אתה מנתח את הקרב של סרבין וזבסטריקה, מהירותה של סרבין עזרה לה, תוך שהיא מצאה דרך לעקב את מהירותה של יריבתה וככה השתלטה עליה. הקרב בין לוקאס ואלאסה מתחיל! דריבול מנהל קרב אימתני מול טיינמו אשר ניחן בזריזות ומהירות. דריבול תופס את טיינמו בגופו אך הוא פשוט מחליק! אתה מבין שסביב גופו של טיינמו ישנו חומר דמוי קרום דביק אשר מאפשר לו להינצל מאחיזות שונות. כיאה לפקימון צלופח. אם כי לוקאס נראה מוכן לכך, והדריבול שלו מצליח לנצח את טיינמו של אלאסה. אלאסה משחררת לאחר מכן את
    שלה ולאחר התחמקות מרהיבה ממתקפות מציפורניו המתכתיות ופגיעה במתקפת אקרובטיקה מרשימה ומסוגננת דריבול מתעלף. לוקאס משיב אותו ומודה לפוקימון שלו כשהוא משחרר את אחד הפוקימונים החזקים ביותר שלו כוחו של גורדור זכור לך היטב, אלאסה מצחקקת, אינה מבינה איך לוקאס מרשה לעצמו להשתמש בגורדור כנגד אמולגה. "עוד תראי! יש לנו כמה תכסיסים. אני אוהב אתגרים" לוקאס אומר בתחכום. גורדור שואג ונראה מוכן עם חתיכת הפלדה שבידו. הקרב בין שני הפוקימונים מתחיל והלהט רק עולה! לכל אורך הקרב אתה מגלה עד כמה מאמן רציני ושקול לוקאס, כולו ממוקד בתוך הקרב, הוא מסביר לפוקימון שלו מהלכים מדויקים והוא מצליח לבצע אותם בצורה יפה מאוד. גורדור נעמד באמצע בעוד אמולגה מעופפץ מסיבובת במהירות, ומתכוננת למתקפת אקרובטיקה. גורדור משתמש באבנים חדות אשר מועפות לכל עבר. אמולגה מצליחה להתחמק מכולם והיא ממשיעה לתעתע בגורדור. "גורדור תתרכז! אתה יכול לעשות את זה תותח!" לוקאס מעודד את גורדור שמביט סביב ונראה מחושב. אוחז היטב ביתד הפלדה שלו. מחכה. כשאמולגה מגיחה מצד ימין גורדור נעזר בפלדה שבידו כדי לקפוץ ללמעלה, מותיר את עמוד הפלדה כמעין עמוד טווח, ואז גורדור נוחת על אמולגה ומטיח אותה בקרקע. גורדור תופס אותה וזורק אותה לאוויר, משתמש באבנים חדות בשנית ומצליח לפגוע בפגיעה ישירה וכואבת באמולגה שנופלת לקרקע. אמולגה לאחר מכן נצמדת לגבו, כמו תיק, ומשתמשת במכת ברק אשר מחשמלת לחלוטין את גורדור. גורדור כורע ברך. אך כיאה לפוקימון חסון ומסיבי, נראה שגורדור מאומן היטב לעמוד בכאב בדיוק כמו פיגנייט, גורדור מסיר מגבו את אמולגה ומתחיל להכות אותה בשבירת לבנים פעם אחר פעם כשהוא מחזיק אותה בידו ומעיף אותה כמו שק אגרוף. אמולגה מצליחה להתחמק ונראית מותשת, כשאלאסה מבקשת מאמולגה לתקוף את גורדור באס אווירי, "אווייי זה יהיה גדול! גורדור מחבט!" לוקאס קורא בהתלהבות וגורדור מחזיק את יתד הפלדה שלו כמו שחקן בייסבול, מחכה לרגע הנכון וכשאמולגה בדיוק מולו גורדור נע הצידה וחובט בעוצמה מטורפת ומעיף את אמולגה לאוויר. אמולגה מתרסקת על הקרקע. מעולפת לגמרי. הקהל מריע משיגעון, זה לא היה צפוי. "גורדור יששש!! אתה מלך!" לוקאס מקפץ בשיגעון כשגורדור נראה נהנה מהמחמאות. גורדור מושב לפוכדור. נשפלת לבמה, ולוקאס משחרר את שלו אשר מרסק את הקרקע שלרגליו. נושף אש מאפו ונראה מוכן ומזומן. אתה מבין שרוב הפוקימונים של לוקאס פועלים על כוח טהור, אשר משולבת בטקטיקה חכמה. זבסטריקה חגה מסביב לפיגנייט ופוגעת בו במתקפת רעם פראי! (wild bolt) פיגנייט מועף אחורנית, אך בפעם השניה שזבסטריקה משתמשת במהלך פיגנייט נעמד כקיר בטון ומחזיק את זבסטריקה בשתי ידיו, רגליו מתקשות להחזיק את זבסטריקה במקום, אך כמתאבק פיגנייט משתמש במשקל גופו ומעיף את זבסטריקה לאוויר! נותן לה להתרסק. זבסטריקה אינה מוותרת ומתחילה לבעוט בפיגנייט בחוזקה, פיגנייט נפגע, אך מתחיל להגן על עצמו במהלכי קרב מגע, מכת הברק של זבסטריקה מעייפת במיוחד את פיגנייט שלעיתים מתקשה לעמוד. פיגנייט משתמש בטעינת להבה ופוגע בזבסטריקה, בעקבות המתקפה מהירותו של פיגנייט משתפרת, והוא מצליח להתחמק מיותר מתקפות של זבסטריקה. זבסטריקה מותשת, ולוקאס מזהה את ההזדמנות. פיגנייט משחרר מאפו עשן סגול וסמיך אשר מרעיל את זבסטריקה ומונע ממנה לזוז (smog) "ועכשיו!!!! למהלך שלנו!! התרסקות לוהטת!! (heat crash)" לוקאס קורא. אתה נזכר שזאת בעצם מתקפה שככל שהמשתמש בה הוא כבד יותר, ככה היא חזקה יותר. פיגנייט משתמש תחילה בהגנת כדור ממש כמו שווירליפד היה משתמש, לאחר מכן הוא קופץ וכל גופו מוקץ באש לוהטת ואדומה, פיגנייט שועט מהאוויר לכיוון זבסטריקה ונוחת עליה ומנחית אותה לקרקע כשהיא נאבקת בהשפעת ההרעלה שלה. עשן רב נוצר אך כשהוא מתפזר פיגנייט מרים את ידיו וקורא בקולי קולות כמתאגרף שהרגע ניצח קרב כאשר זבסטריקה מעולפת לגמרי. "זבטסירקה אינה יכולה להילחם. לוקאס הוא המנצח!" השופט קורא והקהל עומד על הרגליים!!!! "פיגנייט שלי! אני כל כך אוהב אותך היית פשוט אדיר!!!" לוקאס צועק בטירוף כשהוא רץ ומחבק את פיגנייט שלו, וביחד הם קופצים בעיגולים. אלאסה משיבה את זבסטריקה ומרפאת את הפוקימונים שלה כשהיא צועדת ללוקאס ומחמיאה לו על אחד הקרבות הטובים שהיו לה בזמן האחרון. כשהיא מעניקה לו בגאווה את תג המכון שלה! הפוקימונים של אלאסה חוזרים, הזירה מתנקת. ואתה יודע שהזמן שלך הגיע. "זה היה קרב מדהים!!!! ועכשיו...למתחרה האחרון שלנו!" אלאסה קוראת ומצביעה עליך, לחץ מטורף עולה אצלך כשאתה קם והולך לכיוון הזירה. ג'ונס מאחך לך בהצלחה בעוד אתה מהר מאוד מוצא את דרכיך לזירה. האורות כל כך בוהקים ונראה שלולה ולוקאס יושבים בפינה עם מיקום טוב על הזירה, לולה מבחינה בך מופתעת לחלוטין ומאחלת לך בהצלחה! "הנה וולבי! אח שלך ממש התגעגע אלייך!" לולה אומרת בחיוך לוולבי ומשחררת את אשר קופת מאושר כשהוא רואה את אחותו וכך גם וולבי. השניים מנקרים אחד את השני בידידות ומתיישבים ליד לוקאס ולולה, אתה מבין שוולבי לא מעוניינת להילחם. אלא לצפות. אתה נעמד מול אלאסה והקהל שואג מהתלהבות, אלאסה מזהה אותך! "היי..אתה הפלת אותי אז! תיזהר.. אני עוד אתנקם בך!" אלאסה אומרת בהומור ומשחררת את הפוקימון שלה אמולגה נוחת לידך ומעודד אותך, אלאסה מביטה באמולגה שלה, נראה שהיא מסוקרנת לדעת מהו הקשר בינכם. "קדימה! את מי תבחר להילחם ראשון?" אלאסה שואלת אותך במיקרופון שלה והקהל נהיה בשקט, אתה מביט בלוקאס ולולה שנראים נרגשים במיוחד לראות את המהלכים שהכנת לקרב! מה תעשה?
    שקט מאוד, אתן לה ולקהל כמה שניות של מתח כשבמוחי 'טיינמו, הבחירה הקלאסית, בשני הפעמים הוא הובס אחת על ידי פליפיטאוד ואחת על ידי דריבול שני פוקימונים יציבים ועמידים...'
    "ווירליפד, החוצה!" אחליט ואומר בתון רציני ושקול. "שיהיה לשנינו בהצלחה" אברך את אלאסה בחצי חיוך ואז אבקש מווירליפד "ווירליפד, הגנת ברזל. ואז גלגול. במקום! חמם מנועים!" ואקרוץ עליו בסיום הפקודה.

מקס-
    'ידעתי שאילו הם... רררר שפלים כאלה! איזה חורבן' המוח שלה רועם וזועם. אתה עוזב הכל ובלהט הרגע (חחח "להט") רץ לעבר החלון בבית הבוער בשעטה כשמאחוריך אתה שומע את דילן, כבאים ואחת מהשוטרות ג'ני צועקים לך בלחץ עצום "עצור! מקס! תעצור מיד ילד! אתה לא שפוי!!!" אתה כבר ממש קרוב ואף אחד לא לוקח סיכון. משלב ידיים קדימה כשאתה מתכונן לקפוץ מבעד לחלון דרוך מטרה. אחד הכבאים עושה מעשה ומשחרר זרנוק מים חזק ביחד עם הפוליווירל שלו אל החלון ומצמם את האש לכמה שניות אתה מזנק פנימה ושם!
    שם אתה המום לגלות ילדה קטנה. יושבת מיוזעת סובלת מהחום, בוכה בכי תמרורים בזמן שצוות ש- מחפשים בפרעות אחר דבר מה... הם נראים בערך בני גילך, והם כנראה רק חיילים מתחילים.
    בשנייה שאתה נכנס הם נבהלים ושמים לב אלייך! רצים להתנפל עלייך בפרעות!
    מה תעשה?

.

13. משתמש מנוסה
    פטריק-
    "מריוס, צ'אק מה איתכם?" אתה שואל את שניהם ונראה שהם מאוד בטוחים שאתה באמת בוב. הם עונים לך שהם עייפים משמירות, ואתה מציע על הדרך להגיע לחדר האוכל. "כן! אני מורעב" צ'אק אומר כשהוא דוחף אותך בהומור קדימה. שלושתכם מתקדמים לכיוון חדר האוכל ובינתיים אתה סוקר את הבסיס המרהיב. אתה מסתכל מבעד למדרגות ורואה קומות תחתונות. אתה מניח ששמה השיבוט נמצא. ולאחר המתנה ארוכה של כרבע שעה בתור צפוף וארוך אתם מגיעים לחדר האוכל. אתה מופתע לגלות כי מדובר בחדר אוכל מצוצח וברמה גבוהה ביותר, אוכל משובח מוגש ואתה לוקח מגש וצלחות ומעמיס לעצמיך אורז עם קציצות סויה (ככה זה!). אתה שם לב שאמצע חדר האוכל ישנה במה קטנה ובקיר מצד שמאל עומד מקרן טלוויזיה גדול. במהרה שלושתכם מוצאים לעצמיכם מקום ישיבה נוח ליד שולחן של חיילות, צ'אק משחרר שריקות גסות וצעקות מגונות כלפי החיילות, שנראה שחלקן מחזירות לו בקריצה קורנת. "אחח...שוות משהו" צ'אק אומר בתשוקה בעוד מריוס פולט אנחה. אתה מתחיל לאכול מהאוכל כדי לצבור כוח, כשלפתע דלתות חדר האוכל נסגרות, ו-
    לא אחרת מאשר מרס נכנסת לתוך חדר האוכל ונעמדת על הבמה. בידה היא מחזיקה שלט וחיוך זדוני מרוח על הפנים שלה. "תשומת לב אליי בבקשה!" מרס קוראת וכולם מביטים בה, מפסיקים לאכול ומסתכלים רק עליה. "רציתי רק להגיד...שהעולם החדש אליו אתם מייחלים להגיע. אינו דבר כל כך פשוט להשיג, אתם תצטרכו לפעול הרב בשבילו, ואם אתם רוצים באמת לנצח, אתם חייבים להשתפר!" מרס צורחת ומדליקה את מקרן הטלוויזיה. "לגנוב יותר! לרצוח יותר! להעניש יותר! תצפו בדוגמא נהדרת מכאן" מרס לוחצת על כפתור מסוים ובסרט מתחיל להתנגן, זהו סרטון שצולם באזור שלגי, ובכתוביות מתחת רשום לך "הר קורונט, פינת סנופוינט". בסרטון נדחק לפינה צרה ביער מושלג אחד בעוד של שאם משגר עליו כמויות רבות של חומצה. אבומסנאו נראה פצוע במיוחד. קולה של שאם נשמע ברקע הסרטון. "זאת התשובה לכל מי שיעמוד נגד צוות גלאקטיק! הפוקימון המסכן הזה..בא להגן על בני האדם! עלוב! סקאנטנק להביור וחומצה!!! תהרוג את הטיפש הזה!" שאם צורחת והסקאנטנק שלה יורה להביור לוהט בשילוב חומצה סגולה ושורפת אשר מכלים את גופו של אבומסנאו והורגים אותו כליל. הסרטון מתכבה, והוא זוכה לשלל מחיאות כפיים בכל רחבי חדר האוכל, אתה נאלץ למחוא כפיים גם. זה מחליא אותך. "בשבועות הקרובים..בבזיזות הבאות שלנו..תשקיעו יותר. רק החיילים שישקיעו הכי מכלם יזכו להגיע לעולם החדש!" שאם מסיימת את הנאום שלה, יוצאת מהחדר וכולם חוזרים לאכול. קיי מדבר באוזניה שלך, ואתה מבין שישנו אדם מסוים שאמור לצאת ברגע זה מחדר האוכל, אתה לא יודע מי זה, שייקח אותך למעבדות. אתה מסתכל על הדלתות אשר חסומות על ידי חיילים שרירים במיוחד. אין לך הרבה זמן. אתה חייב לפעול..מה תעשה?

דרו-
    אוי ימעפן..קודם כל ממש חשבתי שתיקח את ליליפאפ לקרב המכון, הוא היה ממש יכול להתאים. ורציתי שתשתמש בווירליפד נגד זבסטריקה, אבל שיהיה חח

אתה עומד בשקט מוחלט. מעלה בראשך את הקרבות הקודמים
    'טיינמו, הבחירה הקלאסית, בשני הפעמים הוא הובס אחת על ידי פליפיטאוד ואחת על ידי דריבול שני פוקימונים יציבים ועמידים...'. "ווירליפד, החוצה!" אתה קורא וזורק פוכדור לאוויר, ממנו פוקימון החרק שלך
    יוצא החוצה ומתחיל להתגלגל במעגל קטן כשהוא משחרר קיטור ונראה חזק במיוחד. לוקאס ולולה נראים סקרנים ואילו אלאסה משחררת חיוך נחוש במיוחד.
    "שיהיה לשנינו בהצלחה" אתה אומר לה וחיוכה של אלאסה הופך לגדול. "תודה מתוק. ואל תדאג. בזה הרגע הפסדתי פעמיים" אלאסה אומרת בקול מתון. "לא אפסיד בפעם השלישית!" אלאסה קוראת ומרימה את ידה וזוכה לעידוד הקהל. לבקשתך ווירליפד מתחסן ומחזק את ההגנה שלו, ומיד מתחיל להתגלגל במקום, כשהוא מעיף אדמה כצמיג ענקי, טיינמו זז הצידה. "טיינמו קרן טעינה!" אלאסה קוראת וטיינמו טוען קרן טעינה שפוגעת בווירליפד ומסבה לו נזק. "עכשיו! גל הלם! ואז מיד בלימה וניצוץ!" אלאסה קוראת בקול מלא ביטחון עצמי כשטיינמו אוגר חשמל ומשגר אותו על ווירליפד! מה תעשה?

14. משתמש מנוסה

מקס-
    'ידעתי שאילו הם... רררר שפלים כאלה! איזה חורבן' המוח שלה רועם וזועם. אתה עוזב הכל ובלהט הרגע (חחח "להט") רץ לעבר החלון בבית הבוער בשעטה כשמאחוריך אתה שומע את דילן, כבאים ואחת מהשוטרות ג'ני צועקים לך בלחץ עצום "עצור! מקס! תעצור מיד ילד! אתה לא שפוי!!!" אתה כבר ממש קרוב ואף אחד לא לוקח סיכון. משלב ידיים קדימה כשאתה מתכונן לקפוץ מבעד לחלון דרוך מטרה. אחד הכבאים עושה מעשה ומשחרר זרנוק מים חזק ביחד עם הפוליווירל שלו אל החלון ומצמם את האש לכמה שניות אתה מזנק פנימה ושם!
    שם אתה המום לגלות ילדה קטנה. יושבת מיוזעת סובלת מהחום, בוכה בכי תמרורים בזמן שצוות ש- מחפשים בפרעות אחר דבר מה... הם נראים בערך בני גילך, והם כנראה רק חיילים מתחילים.
    בשנייה שאתה נכנס הם נבהלים ושמים לב אלייך! רצים להתנפל עלייך בפרעות!
    מה תעשה?
    אנחש שאין לי זמן לשחרר אף פוקימון שיגן עליי, אסתמך על אימוני הלחימה שלי, ואחד אחרי השני אנטרל את החיילים, אשתדל להתחמק מהמתקפות שלהם ואדאג שיתרחקו מהילדה הקטנה. אגן עליה כמה שרק אוכל.

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1503469]גרייס-
    חחח היא לא יכולה, ביער וונסה שמה עלייך את המסיכה, ככה שהיא לא ראתה את הפנים שלך. אם כי יכול להיות שהיא תיזכר במסיכה..

הגופה של אמפארוס מעלה בך גועל, את נחרדת מהמראה ומחזיקה את עצמיך ברצון שלך לרוץ אליו ולעזור לו, אם כי אין מה לעזור. את מעלה בראשך את תמונתו של גלסיאון היפה, תמונתו מרגיעה אותך, ואת מקבלת כוחות להמשיך. את קמה מהכיסא שלך, מסבירה לאגטה ורודי שאת צריכה לשירותים. שאם מביטה בך, ומבקשת ממך לבעוט באמפארוס. אסור להמרות את פיה של אחת מהסגניות של המסיכה בכבודו ובעצמו, את נעמדת ליד גופתו הקרועה של אמפארוס ובועטת בו בחוזקה, משחקת את עצמיך נהנית. קהל החיילים האוכלים מריע ומהדיר את מה שקורה ואת מרגישה רצון עז יותר לצאת מכאן. את מנצלת את ההמולה בניסיון להתחמק, אך לצערך דלתות חדר האוכל חסומות בחיילי ניאו רוקט שריריים וחסונים. כשאת עומדת מולם, הם משדרים לך פרצוף של תעופי מכאן. את מבינה שתיאלצי לחכות עד לסיום הארוחה, אבל אין לך זמן. נזכרת במה שוונסה אמרה לך, את מחפשת בחור מסתורי שיעזור לך, את סוקרת את חדר האוכל בחשאיות ועינייך נפגשות בעיני חייל שבוהה בך, אותו חייל עושה לעברך תנועה מגונה עם הידיים, כנראה שלו ולדריה היה סיפור כלשהוא.. פתאום כף יד מונחת על כתפיך ובאינסטינקט את מסתובבת ומגלה בחור צעיר בתחילת שנות ה-20, הוא מעט מוצא חן בעינייך "דריה..שלום" קולו החלקלק מבשר את פנייך ואת משיבה לו לשלום. "היי טיפשים, תעופו לי מהדרך" הבחור אומר ובשניה בודדה שני החיילים מפנים לך ולבחור את הדרך, שניכם יוצאים במהירות. את מחטטת במחשבות שלך ונזכרת! לבחור הזה קוראים ראלף, הוא חייל מיוחד של הצוות, ההגדרה היא "החייל הנודד". "דריה.. שמחתי לשמוע שהמפקדים שלך מרוצים ממך, צפיתי בך בבזיזה בגולדרונד לפני שבועיים.. זה היה פשוט יוצא מן הכלל" ראלף מספר לך. קולו משדר חוכמה ואינטיליגנטיות, את מפחדת להיחשף, הוא נראה בחור שלא קל לעבוד עליו.. "קיבלתי הוראה מלמעלה..את יודעת, ככה זה כשקארל מבקש ממך משהו" קארל זה אחיה של שאם, הסגן השני של המסיכה. את הולכת לצידו של ראלף, אתם יורדים במדרגות המתכת ורעש ההמולה מחדר האוכל הולך ונעלם. שניכם נכנסים למעלית גדולה כשראלף לוחץ על הכפתור התחתון ביותר. "שמחתי שקארל אמר את השם שלך..את יודעת מה זה גרם לי להרגיש.." ראלף אומר בקול איטי ומתקרב אלייך, אוחז במותנייך ומנשק אותך בשפתיים. את רוצה להרביץ לו אבל את חייבת לזרום, לראלף ודריה יש רומן. זה חייב להיות ככה. "ישנו פרויקט מיוחד שצוות ניאו רוקט עובד עליו..צוות רוקט מקנטו עזרו, אני בעצמי הייתי במעבדות שלהם. לקחתי משמה נוסחאות די.אנ איי. סודי ביותר..אבל את עומדת להיחשף למידע הזה" ראלף מסביר לך בתאווה, כשהמעלית נפתחת ושניכם יוצאים לתוך מסדרון ריק. לאחר הליכה של כמה דקות אתם נעצרים מול דלת גדולה, דבר ראשון שאת עושה הוא לסרוק את המסדרון. אין מצלמות אבטחה. משונה. ראלף מוציא מפתח מכיסו. המפתח נכנס לתוך חור המנעול ולבסוף פותח את הדלת. החריצים מסתובבים, ודלת המתכת הגדולה חושפת מאחוריה חדר חשוך ביותר, אם כי קר. כל כך קר.. את נכנסת בחשש, ראלף מוביל אותך לתוך מה שנראה כמו מעבדה מסודרת להפליא. המעבדה בנויה בכך שבמרכז המעבדה ישנו כלוב אשר תחתיתו נמוכה יותר מהרצפה כשנכנסים לחדר, מעין כלוב כמו בגן חיות, שאפשר להסתכל על החיות מלמעלה. מסביב לכלוב ישנם מחשבים, מבחנות המכילות נוזלים בצבעים שונים, ספרים וכתבי מידע. "מכאן" ראלף אוחז בידיך ומוביל אותך לכיוון מקרן מחשב, שמציג לך סרטון אשר מראה פוקימון דמוי פיל לבן, אשר נמצא בתוך מיכל מים, גופו מכווץ ככדור ומספר ארב של אינפוזיות מחובר לגופו (תדמייני כמו בסרט הראשון של פוקימון עם מיוטו, איך שהשיבוטים היו צפים בתוך המיכלי מים) את מבינה כי זה שיבוט. פוקימון לא אמיתי, אלא מוטציה שנוצרה מדי אן איי רחב של פוקימונים רבים. ראלף מסביר שיש עוד, ומסובב את גביך לעבר הכלוב שנמצא נמוך ממכם, את משלבת את ידייך סביב גופך, מאוד קר כאן. "תראי אותו" ראלף מצביע לך על משהו בתוך הכלוב. עינייך נפתחות, כשאת מבחינה ביצור.
    הפוקימון כבול בשלשלאות, אם כי את לא מבינה את הצורך בהן. הן לא קשורות לשום קיר, זה נראה כמו טבעות על רגליו של הפיל. פתאום, ללא התראה מוקדמת, היצור מתעתק ונעלם, את לרגע נבהלת אך השיבוט מופיע בצידו השני של הכלוב. "מדהים נכון? התהליך לא היה קל. לא כל העוברים שרדו..הוא היחיד ששרד. כשרק הוצאנו אותו ממיכל המים הוא התחיל להשתגע לחלוטין, הוא שבר כל כלוב שיצרנו בשבילו..כמעט ברח לנו פעם אחת! עד שמצאנו שיטה מצוינת לכלוא אותו כאן, הטבעות שסביב רגליו אינן מונעות ממנו להתעתק למרחק גדול, ויש שדה מגנטי מיוחד שיצרנו בעזרת מגנטונים שימנע ממנו להתעתק למחוץ לכלוב הזה. בשבועות הראשונים הוא עוד הרבה ניסיונות לברוח, שבר את הקירות של הכלוב, עד שהצלחנו לדכא את הרצון שלו לצאת, כי הוא פשוט לא הצליח. על פי הממצאים שלנו מדובר בפוקימון קרח ורוח, הוחדר לו די אן איי של ממוסווין את זה אני יודע..ומספר פוקימוני רוחות. אני לא כל כך יודע.. זה בטח רשום כאן באחד הספרים" ראלף מסביר לך ברשעות. את מקשיבה לו, אך לא יכולה להתעלם מהבעתו המיוסרת של הפוקימון, עיניו השחורות מעידות על כך שהוא פוקימון רוח, אך יש בהן כל כך הרבה פחד..עצבות. הוא מתענה להיות כאן. את רוצה לשחרר אותו, אבל את מבינה שהכוחות שלו הרסניים. יותר מכל פוקימון אחר שאת מכירה. "גרייס? אני מתקשה ליצור איתך קשר, כנראה נכנסת למעבדה. אין שם קליטה. אני צריכה במהירות שתעלפי את ראלף. הייתי ממליצה להרוג אותו, אבל הוא ידוע כלוחם טוב. תנסי לעלף, אם יצליח לך תהרגי אותו. אני אצטרך שתפעלי מהר, תרכזי כמות גדולה של מסמכים וספרים שנראים לך שימושיים, אנחנו חייבות ללמוד על היצור הזה, לאחר שתעשי זאת אדריך אותך איך לשחרר את השיבוט, אני מיד שולחת אליך עזרה שתוציא אותך מהבסיס" קולה של וונסה מדבר אלייך במהירות, לאחר ההסברים את מרגישה את ראלף מתקרב אלייך בשנית,עוטף אותך במותנייך, כנראה מחפש נשיקה נוספת..השיבוט לראשונה מרים את ראשו אלייך, לא מבין מי את, וחוזר להביט בקרקע העבשה של הכלוב שלו. מה תעשי?

'אני חייבת לפעול מהר. אני צריכה לחלץ את השיבוט הזה מכאן' אחשוב לעצמי במרירות, לא מסוגלת להסתכל על העיניים העצובות של הפוקימון יותר. "חכה. יש לי משהו להראות לך" אומר בחיוך נבזי. "לכדתי פוקימון חדש, חשבתי שהוא יעניין אותך" אומר תוך כדי שאוציא את הפוקדור של גלסיאון החוצה. "נמנום" אמלמל בשקט תוך כדי שאזרוק את הפוקדור לאוויר. ברגע שהמתקפה תפגע בראלף ארוץ אליו ואנסה לרתק אותו למקום עד שהמתקפה תשפיע עליו. אנסה לרתק אותו לרצפה, כך שלא יוכל לזוז.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 66 מתוך 72 ראשוןראשון ... 16566465666768 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •