Pokemon GO
עמוד 69 מתוך 72 ראשוןראשון ... 19596768697071 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,021 עד 1,035 מתוך 1073
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1504146][COLOR=#0000cd]גרייס-
    שימי לב שאת משתמשת באותה הטכניקה בכל פעם. דברים כאלה יכולים לגרום לך להפסיד בקרבות. יש לפיקאצ'ו עוד מתקפות שימושיות שאת לא משתמשת בהם. ואי אפשר לעשות מתקפה משולבת של גל הלם וניצוץ..

[RIGHT]"פיקאצ'ו-תשתמש במתקפה מהירה כדי להגיע אל קרוקנאו לפני שהוא מגיע לבלייזיקן ואז גל הלם משולב עם ניצוץ הכי חזק שאתה יכול! אל תיתן לו להפחיד אותך" את פוקדת במהירות על פיקאצ'ו שנמצא בתוך הלם מוחלט. העובדה שקרוקונאו מתרחק עוזרת מעט להלם להיעלם, אך פיקאצ'ו נמרח על הקרקע ומיילל בלחץ. "בייליף בלימה!" אליס קוראת במהירות בעוד בייליף מנצלת את פחדו של פיקאצ'ו המסכן כשהוא בולמת בו בחוזקה בעזרת גופה גדול והחזק. פיקאצ'ו מתגלגל על הקרקע ואינו מצליח להתעשת. קרוקנאו נעמד מול בלייזיקן ויורה אקדח מים אך בלייזיקן המהיר מזנק לאוויר לגובה של לפחות 10 מטרים לאוויר ומבצע סלטה מרשימה שמהפנטת את הקהל כולו. בלייזיקן נוחת למול בייליף ובועט בה ברגלו ומעיף אותה לאחור. מסב לה נזק. בליזייקן מנסה לגרום לפיקאצ'ו להתעשת. אם כי הוא נמרח על הקרקע ולא מצליח לשחרר שום גל ניצוץ ושום גל הלם. בייליף מתנשפת אך אליס נראית חדורת מוטיבציה "בייליף תשתמשי במהירות בסינטזה! שקרוקונאו יכפה עליה" אליס אומרת למאמן והמאמן מבקש מקרוקונאו לעמוד מול בייליף. בייליף מרימה את העלה שלראשה וגופה מתחיל לזהור באור מנצנץ. בינתיים פיקאצ'ו מתעשת ומנער את ראשו. פיקאצ'ו מותש אך הוא חש רצון לנקום. הוא ובלייזיקן נעמדים מול קרוקונאו במרחק של כ-8 מטרים. בייליף בינתיים מתרפאת ומתחזקת. את מבינה שהסיבה שמצליח לאליס ולמאמן היא בגלל שיש בינהם תיאום. הם מייצרים מהלכים יצירתיים. מה תעשי?

אלחש בזריזות למיי "אנחנו חייבות לעבוד יחד, או שאנחנו נפסיד. יש לי רעיון, אבל אני לא בטוחה שהוא יעבוד. אני אומר לפיקאצ'ו להשתמש בצוות כפול-חצי מהכפילים ילכו לקרוקנאו וחצי לבייליף, קרוקנאו לא יוכל לעצור אותם כי הוא יהיה עסוק בכפילים שיבואו אליו. פיקאצ'ו האמיתי יסתתר מאחוריי בלייזיקן שיתחיל להתקרב לכיוון בייליף-קרוקנאו פחות ישים לב לבלייזיקן כי הוא יחשוב שהוא הולך לתקוף רק את בייליף. ברגע שבלייזיקן יתקרב מספיק פיקאצ'ו יקפוץ מאחורי הגב שלו ויחשמל את קרוקנאו בגל הלם, באותו זמן בלייזיקן יקפוץ ויתקוף את בייליף במתקפת האש הכי חזקה שלו. ככה נתפוס אותם שהם הכי פחות מוכנים" אסביר בשקט. 'אני מקווה שזו לא תוכנית מסורלבת מידי...' אמלמל ואנסה להריץ במוחי תוצאות אפשריות לפעולה הזו. אלחש לפיקאצ'ו את התוכנית ולאחר שאביט על מיי לוודא שאנחנו מתואמות אצעק "פיקאצ'ו! צוות כפול, עכשיו!"
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    גרייס-
    יותר טוב. רק תזכרי שפיקאצ'ו יודע גם נשיקה מתוקה, זו מתקפה מאוד שימושית. תמשיכי ככה אה וגל הלם לא עושה נזק.. בטח התבלבלת עם גל ניצוץ

את מתכנסת בתוך עצמיך ומחליטה על מהלך משותף שיכול מאוד להיות שיהפוך את היוצרות בקרב הזה. את לוחשת למיי בשקט באוזנה את התוכנית בזמן שבייליף מתרפאת יותר ויותר מאחוריי קרוקונאו החזק. מיי מביטה בך ומחייכת "זה בהחלט הולך להיות מוצלח" היא משיבה אלייך קריצה וכך גם את אליה. את פוקדת על פיקאצ'ו את ההוראות וכך גם מיי עושה. והקרב ממשיך! בצעד מהיר פיקאצ'ו משכפל את עצמו לשכפולים רבים אשר מתחלקים למטרות. מבלי לשים לב פיקאצ'ו חומק ונצמד לגבו של בלייזיקן שמתחיל לרוץ במהירות בין השכפולים המהירים. בייליף סיימה להתרפא ונראה שהיא חזקה ואיתנה הרבה יותר עכשיו. אליס הלחוצה פוקדת על בייליף לתקוף את השכפולים בגפן מצליפה בעוד קרוקונאו תוקף בזנב אקווה ובשריטות כל שכפול שמגיע אליו. הם אכן עסוקים ולא ממוקדים. בלייזיקן מכופף את רגליו ומדגים קפיצה גבוהה שבסופה הוא נוחת ליד קרוקונאו, לרגע המאמן נבהל אך הוא מבין שקרוקונאו אינו המטרה של בלייזיקן. אלא בייליף! קרוקונאו המופתע מחסל את השיבוט האחרון כשפיקאצ'ו נאחז בגבו וחיוך נקמני פרוס בפניו. "קרוקונאו! תנער אותו מיד!!" המאמן קורא בהיסטריה וקרוקונאו מתחיל לרקוד ולהסתובב בטירוף. פיקאצ'ו נשאר איתן כשהוא טוען את המתקפה שלו "פי...קה...פי...קה.." אך לרוע המזל קרוקונאו מצליח לנער ממנו את פיקאצ'ו! פיקאצ'ו מתגלגל מטרים ספורים מקרוקונאו אך נחישותו של פיקאצ'ו אינה מאכזבת אותו. הוא מתחיל לרוץ במהירות כשהוא תופס בשתי ידיו את רגלו השמאלית של קרוקנאו המופתע "פיקאצ'ו!!!!" פיקאצ'ו קורא וגל ניצוץ חזק ביותר יוצא מגופו ופוגע בקרוקונאו במתקפה ישירה וכואבת, "קרוווקונאוו!!!" קרוקונאו זועק בכאב ואילו מהצד השני של הקרב. בייליף במבוהלת משחררת את הגפנים שלה בשנית לתפוס את בלייזיקן. אך אותו הטריק לא יעבו פעמיים על הפוקימון המרהיב של מיי "בלייזיקן! חיתוך שמיים! ואז מהלך סחרור האש המפורסם שלנו!" מיי פוקדת על בלייזיקן שניגש למשימה. ידו הימנית של בלייזיקן זוהרת באור כחול, כשהוא מתחיל להתעופף במהירות עזה לעבר בייליף ומנחית עליה אגרוף חזק ביותר שמעיף אותו לאוויר. בלייזיקן לא עוצר כאן, בעודה בייליף באוויר בלייזיקן זוקף את ראשו ומשתמש בסחרור אש לוהט אשר מקיף את בייליף באוויר ויוצר סביבה מעין מערבולת של אש אשר מנקודת המבט של הקהל היא זוכה להמון תשואות. מהלך של מתאמת אמיתית. אך המהלך אינו נגמר כאן, האש מהר מאוד סוגרת על בייליף עד שהיא פוגעת בה בעוצמה ישירה. בייליף זועקת וגם היא וגם קרוקונאו מוטלים על הקרקע מעולפים לחלוטין. "קרוקונאו ובייליף אינם יכולים עוד להילחם! מה שאומר שהמנצחים הם בלייזיקן ופיקאצ'ו. והמאמנות שלהם מיי וגרייס!" השופט מכריז בקול רציני והקהל קם על רגליו ומוחא לכם כפיים. כולך מסמיקה כאשר פיקאצ'ו ובלייזיקן לוחצים ידיים. פיקאצ'ו השמח רץ אלייך וקופץ על כתפך. את מלטפת את ראשו בהנאה כששאר הצוות שלך מגיע אליכם וחוגג אתכם את הניצחון. אליס המאוכזבת משיבה את בייליף לפוכדור. ויוצאת מהמקום. המאמן משיב את קרוקונאו שלו ומביט בך. חיוכו נשלף מיד והוא קורץ לך כשהוא פונה החוצה מן הזירה. את מסמיקה קלות ממנו, אך את יותר מדי עסוקה בלהט הניצחון. לאחר הניצחון הנהדר, שתיכן עומדות מעל פודיום ניצחון כאשר בחור צעיר ובלונדיני ניגש אליכם "ועכשיו. מנהיג המכון של העיר אקרוטיק, מורטי הנכבד יעניק לשתי הזוכות את הפרס שלהן" השופט כורז כשמורטי מתקרב אליכן. הבעת פניו חייכנית אך יש משהו מסתורי בהן..לכל אחת מכן הוא נותן סוכריה אחת. מיי קורנת משמחה כשהיא מקבלת את השתיים שלה. "אלו שתי סוכריות מיוחדות ביותר..כל פוקימון שיאכל אותן יתחזק באופן ניכר לעין" מורטי מסביר כשהוא מסתכל על שתיכן "השתמשו בהן בתבונה. צריך לנהוג בהן בזהירות" הוא מוסיף. הקהל מתפזר ומורטי נשאר איתכן. "ואת...את מאמנת מכונים?" כשאת משיבה בחיוב למורטי, חיוך ילדי מופיע בפניו, מעט מלחיץ. "אם כך. אני מחכה לאתגר אותך במכון שלי.. בואי בערב" מורטי אומר כשהוא בוהה רגעים ארוכים במיסדריווס שלך. "מיסדריווס מעניינת ביותר...אני ממש אוהב אותן" מורטי אומר כשהוא מסתלק מהמקום. "גרייס!! זה יהיה נהדר.. זה היום האחרון שלי באקרוטיק. אני אוכל לעודד אותך ביציע של המכון אם תרצי. מה דעתך? איך תתכונני לקרב המכון?" מיי שואלת אותך בסקרנות. הפוקימונים שלך נראים מעט עייפים, כאשר העייף מכולם הוא טוגפי, שמפהק בחמידות שגורמת למיי לחייך בצורה בלתי מוסברת. מה תעשי?

ג'יי-
    הרבה ספרייטים לא עובדים עכשיו. יש הרבה מאתר אחד שמשום מה לא קיים יותר..אצטרך למצוא עוד אתר כזה. ותן לסטיבן למצוא את האריה ים קודם כל.

"זה בסדר, אני מעדיף וואינוט שמחבב אותי על פני וואינוט שלא בכל זמן נתון" אתה אומר לקארה בחיוך ואילו היא מחייכת. אתה מאשר שתגיע להופעה ונראה שזה מדהים את קארה! "יש! אתה ממש תהנה. תמיד ממליצים על המופעים שלנו" קארה מוסיפה בהנאה. קארה בנרגשת מציעה לפלנארי להגיע גם, אך היא נאלצת לסרב בנימוס עם חיוך מתנצל בפניה "אני ממש מצטערת. יש לי משהו לעשות בערב שלא אוכל להזיז אותו". "משהו מצחיק אותך?" אתה זורק לעבר קווין ומצביע עליו. קווין אינו מגיב. שומר על אגו נפוח כרגיל, קומבאסקין חורק שיניים ונראה מעוצבן אך אתה מרגיע אותו. קווין מחזיק פוכדור בידו, וזורק אותו לאוויר, הפוכדור נפתח וממנו יוצא פוקימון כשרגליו נוחתות בקרקע ישנו רעש כובד גדול
    "לאוווווווודרדדדדד!!!!!!" לאודרד פוער את פיו ומשחרר סילון ענקי של רעש. קווין מחייך חיוך שטני, כאשר אתה מסביר לפלנארי שלא תישאר כאן זמן רב ושואל אותה מתי תוכל לאתגר אותה. פלאנרי מחייכת "תוכל לבוא מחר בבוקר. אבל אני מזהירה אותך..בשבוע האחרון רק 6 מאמנים ניצחו אותי וקיבלו את התג. ראית את הטור בחוץ? אני צריכה לנצח בהרבה קרבות" פלנארי משיבה לך בקול תחרותי וקורצת לך בצחקוק. אתה מבין שזה לא יהיה קל. אתה,קארה והפוקימונים שלכם יוצאים החוצה מן הזירה, אתה מביט במבט אחרון לעבר הקרב בין פלנארי לקווין שעומד להתחיל. אתה כל כך סקרן להישאר. אבל אסור. רק באישורו של מאתגר המכון. אין לך כוח לגינוניו של קווין. כולכם יוצאים מן המכון וקארה מחייכת אליך. "אוקיי. אני מודה לך מאוד ג'יי! אני חייבת ללכת להתאמן עם מקסימוס ווואינטים. אז אפגוש אותך בערב בשמונה במעיינות החמים?" קארה שואלת אותך בחיוך ואתה מאשר לה. "נהדר! נתראה! וואינטים. אחריי!" קארה מכריזה כשהיא לאט לאט מתרחקת ממך. הוואינט החמוד מגיע אליך ומחבק אותך, אך עוזב במהירות כדי להצטרף לקארה ולאחים שלו. קומבאסקין מביט בך ורוח קרב בוערת בעיניו. השעה כעת ארבע בצהריים. יש לך ארבע שעות עד ההופעה של קארה. מה תעשה?

3. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Sharpedo;1504164][COLOR=#0000cd]גרייס-
    יותר טוב. רק תזכרי שפיקאצ'ו יודע גם נשיקה מתוקה, זו מתקפה מאוד שימושית. תמשיכי ככה אה וגל הלם לא עושה נזק.. בטח התבלבלת עם גל ניצוץ

את מתכנסת בתוך עצמיך ומחליטה על מהלך משותף שיכול מאוד להיות שיהפוך את היוצרות בקרב הזה. את לוחשת למיי בשקט באוזנה את התוכנית בזמן שבייליף מתרפאת יותר ויותר מאחוריי קרוקונאו החזק. מיי מביטה בך ומחייכת "זה בהחלט הולך להיות מוצלח" היא משיבה אלייך קריצה וכך גם את אליה. את פוקדת על פיקאצ'ו את ההוראות וכך גם מיי עושה. והקרב ממשיך! בצעד מהיר פיקאצ'ו משכפל את עצמו לשכפולים רבים אשר מתחלקים למטרות. מבלי לשים לב פיקאצ'ו חומק ונצמד לגבו של בלייזיקן שמתחיל לרוץ במהירות בין השכפולים המהירים. בייליף סיימה להתרפא ונראה שהיא חזקה ואיתנה הרבה יותר עכשיו. אליס הלחוצה פוקדת על בייליף לתקוף את השכפולים בגפן מצליפה בעוד קרוקונאו תוקף בזנב אקווה ובשריטות כל שכפול שמגיע אליו. הם אכן עסוקים ולא ממוקדים. בלייזיקן מכופף את רגליו ומדגים קפיצה גבוהה שבסופה הוא נוחת ליד קרוקונאו, לרגע המאמן נבהל אך הוא מבין שקרוקונאו אינו המטרה של בלייזיקן. אלא בייליף! קרוקונאו המופתע מחסל את השיבוט האחרון כשפיקאצ'ו נאחז בגבו וחיוך נקמני פרוס בפניו. "קרוקונאו! תנער אותו מיד!!" המאמן קורא בהיסטריה וקרוקונאו מתחיל לרקוד ולהסתובב בטירוף. פיקאצ'ו נשאר איתן כשהוא טוען את המתקפה שלו "פי...קה...פי...קה.." אך לרוע המזל קרוקונאו מצליח לנער ממנו את פיקאצ'ו! פיקאצ'ו מתגלגל מטרים ספורים מקרוקונאו אך נחישותו של פיקאצ'ו אינה מאכזבת אותו. הוא מתחיל לרוץ במהירות כשהוא תופס בשתי ידיו את רגלו השמאלית של קרוקנאו המופתע "פיקאצ'ו!!!!" פיקאצ'ו קורא וגל ניצוץ חזק ביותר יוצא מגופו ופוגע בקרוקונאו במתקפה ישירה וכואבת, "קרוווקונאוו!!!" קרוקונאו זועק בכאב ואילו מהצד השני של הקרב. בייליף במבוהלת משחררת את הגפנים שלה בשנית לתפוס את בלייזיקן. אך אותו הטריק לא יעבו פעמיים על הפוקימון המרהיב של מיי "בלייזיקן! חיתוך שמיים! ואז מהלך סחרור האש המפורסם שלנו!" מיי פוקדת על בלייזיקן שניגש למשימה. ידו הימנית של בלייזיקן זוהרת באור כחול, כשהוא מתחיל להתעופף במהירות עזה לעבר בייליף ומנחית עליה אגרוף חזק ביותר שמעיף אותו לאוויר. בלייזיקן לא עוצר כאן, בעודה בייליף באוויר בלייזיקן זוקף את ראשו ומשתמש בסחרור אש לוהט אשר מקיף את בייליף באוויר ויוצר סביבה מעין מערבולת של אש אשר מנקודת המבט של הקהל היא זוכה להמון תשואות. מהלך של מתאמת אמיתית. אך המהלך אינו נגמר כאן, האש מהר מאוד סוגרת על בייליף עד שהיא פוגעת בה בעוצמה ישירה. בייליף זועקת וגם היא וגם קרוקונאו מוטלים על הקרקע מעולפים לחלוטין. "קרוקונאו ובייליף אינם יכולים עוד להילחם! מה שאומר שהמנצחים הם בלייזיקן ופיקאצ'ו. והמאמנות שלהם מיי וגרייס!" השופט מכריז בקול רציני והקהל קם על רגליו ומוחא לכם כפיים. כולך מסמיקה כאשר פיקאצ'ו ובלייזיקן לוחצים ידיים. פיקאצ'ו השמח רץ אלייך וקופץ על כתפך. את מלטפת את ראשו בהנאה כששאר הצוות שלך מגיע אליכם וחוגג אתכם את הניצחון. אליס המאוכזבת משיבה את בייליף לפוכדור. ויוצאת מהמקום. המאמן משיב את קרוקונאו שלו ומביט בך. חיוכו נשלף מיד והוא קורץ לך כשהוא פונה החוצה מן הזירה. את מסמיקה קלות ממנו, אך את יותר מדי עסוקה בלהט הניצחון. לאחר הניצחון הנהדר, שתיכן עומדות מעל פודיום ניצחון כאשר בחור צעיר ובלונדיני ניגש אליכם "ועכשיו. מנהיג המכון של העיר אקרוטיק, מורטי הנכבד יעניק לשתי הזוכות את הפרס שלהן" השופט כורז כשמורטי מתקרב אליכן. הבעת פניו חייכנית אך יש משהו מסתורי בהן..לכל אחת מכן הוא נותן סוכריה אחת. מיי קורנת משמחה כשהיא מקבלת את השתיים שלה. "אלו שתי סוכריות מיוחדות ביותר..כל פוקימון שיאכל אותן יתחזק באופן ניכר לעין" מורטי מסביר כשהוא מסתכל על שתיכן "השתמשו בהן בתבונה. צריך לנהוג בהן בזהירות" הוא מוסיף. הקהל מתפזר ומורטי נשאר איתכן. "ואת...את מאמנת מכונים?" כשאת משיבה בחיוב למורטי, חיוך ילדי מופיע בפניו, מעט מלחיץ. "אם כך. אני מחכה לאתגר אותך במכון שלי.. בואי בערב" מורטי אומר כשהוא בוהה רגעים ארוכים במיסדריווס שלך. "מיסדריווס מעניינת ביותר...אני ממש אוהב אותן" מורטי אומר כשהוא מסתלק מהמקום. "גרייס!! זה יהיה נהדר.. זה היום האחרון שלי באקרוטיק. אני אוכל לעודד אותך ביציע של המכון אם תרצי. מה דעתך? איך תתכונני לקרב המכון?" מיי שואלת אותך בסקרנות. הפוקימונים שלך נראים מעט עייפים, כאשר העייף מכולם הוא טוגפי, שמפהק בחמידות שגורמת למיי לחייך בצורה בלתי מוסברת. מה תעשי?

דמנ איט אני תמיד מבלבלת אותן
    ונשיקה מתוקה לא עובדת רק על המין ההפוך? לא השתמשתי בזה כי קרקנאו זכר
    ולא הבנתי-קיבלתי סוכריה אחת או שתיים?
    ~~~~
    "אני לא מאמינה שניצחנו!" אומר בהתלהבות ואחבק את פיקאצ'ו. "מגיע לך לנוח עכשיו" אומר בחיוך ואחזיר אותו ואשת שאר הפוקימונים שלי חוץ מטוגפי (שאתן לו לישון בידיים שלי) לפוקדור. "אני אשמח שתבואי לעודד אותי, בואי אבל קודם כל נלך למרכז הפוקימונים" אומר בחיוך ואלך עם מיי למרכז. לאחר שהפוקימונים של יתרפאו אוציא את כולם מהפוקדורים שלהם ואבחן אותם. "פיקאצ'ו-אחרי הקרב המעולה שלך היום כדאי שתנוח, אתה פטור מאימונים להיום. מיסדריווס-לפי איך שמנהיג המכון הסתכל עלייך, נראה שאת נלחמת היום אז תתכונני לאימון חזק!" אומר להם בחיוך. אמצא מקום מחוץ למרכז שבו אוכל להתאמן. "מיסדריווס-עוד לא יצא לנו להתאמן על העל חושי שלך שאני חושבת שזו אחת ההתקפות עם השימוש הכי נרחב שיש. גלסיאון-תשתמש ברסיסי קרח לעבר מיסדריווס ומיסדריווס אני רוצה שתנסי לעצור את ההתקפה ולכוון אותה חזרה לגלסיאון עם העל חושי. אחר כך, נעשה אותו דבר עם הלהביור של קווליבה כדי לתרגל השתלטות על מתקפות שונות. בסוף, פורט אני רוצה שתשתמשי בחפירה ומיסדריווס תנסי להוציא אותה מתוך האדמה דרך החור שהיא יצרה" הורה לכולם.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    גרייס-
    את מתבלבלת עם משיכה (attract) נשיקה מתוקה (sweet kiss) זו מתקפה שפשוט מבלבלת את היריב, לא משנה אם הוא זכר או נקבה. טוב נו. שיהיה 2 חח

"אני לא מאמינה שניצחנו!" את קופצת מאושר ושמחה ומחבקת את פיקאצ'ו בחוזקה. פיקאצ'ו השמח על הניצחון שלו עומד על הכתף שלך. לפני שאת משיבה אותו לפוכדור, מיי מביטה בשניכם ומחייכת. "את יודעת גרייס. את ופיקאצ'ו בצורה הזאת..אתם מזכירים לי חבר ישן שלי...קוראים לו אש קאטצ'אם. והוא מאמן מכונים בדיוק כמוך. הוא נמצא רחוק מכאן..אבל גם הוא אהב את הפיקאצ'ו שלו מאוד" מיי מספרת לך בקול נינוח כאשר את משיבה את פיקאצ'ו לפוכדור שלו למנוחה ארוכה. "אם כי הפיקאצ'ו שלו בחיים לא היה בפוכדור!" מיי מצחקקת קלות. מיד אחריו את משיבה גם את קווילבה, מיסדריווס, פאנפי, פורט וגלסיאון לפוכדורים שלהם. את טוגפי הפצפון את מרימה בידייך כשהוא מהר מאוד נרדם ומתחיל לנחור במתיקות. "אני אשמח שתבואי לעודד אותי, בואי אבל קודם כל נלך למרכז הפוקימונים" מיי מהנהנת ושתיכן מתחילות ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים. לא מפסיקות לדבר על הניצחון שלכן. עושה רושם שהקשר שלכן רק הולך ומתחזק! לאחר שריפאתן את הפוקימונים שלכן מיי לוקחת אותך לאזור פרטי במערב העיר, שם יש מספר זירות קרב פוקימונים. אשר כרגע ריקות מאיש ופוקימון. את משחררת את כל הפוקימונים שלך
    כאשר טוגפי נעמד ליד פאנפי, שנראה שהתחבב עליו מאוד.
    "פיקאצ'ו-אחרי הקרב המעולה שלך היום כדאי שתנוח, אתה פטור מאימונים להיום. מיסדריווס-לפי איך שמנהיג המכון הסתכל עלייך, נראה שאת נלחמת היום אז תתכונני לאימון חזק!" את אומרת למיסדריווס שנראית מעט לחוצה, אך מהנהנת בקרירות כשעיני הרוח שלה מביטות בך בצייתנות "מיסדריייי ווס". פיקאצ'ו נעמד לידך ולוקח על עצמו את תפקיד השמרטף לשמור על טוגפי. מיי מגחכת מהצד כשהיא מתערבת לך בדיבור "את יודעת, את צריכה לבחור אילו פוקימונים יילחמו! ובלי שום קשר לכך שמורטי הסתכל על מיסדריווס. הוא מנהיג את מכון הרוח! ברור שהוא אוהב פוקימוני רוח..אבל זה יהיה מאוד שימושי להשתמש במיסדריווס בקרב" מיי מסבירה לך. "אך זהו סיכון כפול. סוגי רוח חזקים על רוח. ככה שגם מיסדריווס פגיעה" מיי מוסיפה. את חושבת על מה שמיי אמרה, ומתחילה לתת פקודות על איך האימון יתחיל. מיסדריווס עומדת במרכז הזירה כאשר גלסיאון הזוהר נעמד בצד השני. גלסיאון מתרכז ורסיסי קרח רבים נוצרים באוויר, וכולם משתגרים לכיוונה של מיסדריווס. עיניה של מיסדריווס זוהרות בכחול, ורסיסי הקרח מתחילים להאט. חלקם נעצרים ומופנים בחזרה לגלסיאון, אך חלק מהם עדיין נורים על מיסדריווס ומכריחים אותה להתחמק מהם. לאחר מכן קווילבה יורה להביור כחול גדול ומיסדריווס מתאמצת מאוד, הלהביור נשלט אך במקום להפנות אותו בחזרה לקווילבה, מיסדריווס יורה מפנה אותו לאוויר. נראה שהמהלך עם פורט הוא הקשה ביותר. בגלל שאין למיסדריווס טווח ראייה על מה שהיא צריכה לשלוט בו. פורט לא מצליחה לפגוע בגלל יכולת הריחוף (levitate) אך נראה שמיסדריווס כאן לא הצליחה. מיי מקמטת את פניה. נראה שהיא סוקרת את האימונים ושיש לה מה להגיד. "זה בהחלט מהלך חשוב מאוד. אבל את צריכה לחשוב מחוץ לקופסא..את תילחמי מול פוקימוני רוח. שאינם מושפעים ממתקפות לוחם ונורמל. הם מאוד מהירים, יש להם מהלכים שיכולים לעלף גם את עצמם וגם את הפוקימונים שלך, מהלכים שיוכלו לגרום לפוקימונים שלך להישאר בזירה גם כשתרצי להחליף אותם. תצטרכי באמת לחשוב על כל הדברים האלו" מיי מסבירה לך כשהיא ממשיכה לצפות בפוקימונים שלך. לפתע היא שולפת כמה פוכדורים שמהם יוצאים
    חינני במיוחד ומטופח מאוד"חוץ מזה. ממה שסיפרת לי מיסדריווס עדיין לא יודעת כדור צל" מיי לפתע נזכרת במשהו. "את מבינה מה זה אומר? את סיפרת לי שהמיסדריווס שלך יודעת גם איסור. ואם מיסדריווס תדע גם כדור צל.." מיי מנסה לגרום לך לנחש. "את יודעת למה אני מתכוון?!" היא שואלת אותך. בינתיים הפוקימונים של מיי מתרגלים תרגילי הופעות. מה תעשי?

5. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    גרייס-
    את מתבלבלת עם משיכה (attract) נשיקה מתוקה (sweet kiss) זו מתקפה שפשוט מבלבלת את היריב, לא משנה אם הוא זכר או נקבה. טוב נו. שיהיה 2 חח

"אני לא מאמינה שניצחנו!" את קופצת מאושר ושמחה ומחבקת את פיקאצ'ו בחוזקה. פיקאצ'ו השמח על הניצחון שלו עומד על הכתף שלך. לפני שאת משיבה אותו לפוכדור, מיי מביטה בשניכם ומחייכת. "את יודעת גרייס. את ופיקאצ'ו בצורה הזאת..אתם מזכירים לי חבר ישן שלי...קוראים לו אש קאטצ'אם. והוא מאמן מכונים בדיוק כמוך. הוא נמצא רחוק מכאן..אבל גם הוא אהב את הפיקאצ'ו שלו מאוד" מיי מספרת לך בקול נינוח כאשר את משיבה את פיקאצ'ו לפוכדור שלו למנוחה ארוכה. "אם כי הפיקאצ'ו שלו בחיים לא היה בפוכדור!" מיי מצחקקת קלות. מיד אחריו את משיבה גם את קווילבה, מיסדריווס, פאנפי, פורט וגלסיאון לפוכדורים שלהם. את טוגפי הפצפון את מרימה בידייך כשהוא מהר מאוד נרדם ומתחיל לנחור במתיקות. "אני אשמח שתבואי לעודד אותי, בואי אבל קודם כל נלך למרכז הפוקימונים" מיי מהנהנת ושתיכן מתחילות ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים. לא מפסיקות לדבר על הניצחון שלכן. עושה רושם שהקשר שלכן רק הולך ומתחזק! לאחר שריפאתן את הפוקימונים שלכן מיי לוקחת אותך לאזור פרטי במערב העיר, שם יש מספר זירות קרב פוקימונים. אשר כרגע ריקות מאיש ופוקימון. את משחררת את כל הפוקימונים שלך
    כאשר טוגפי נעמד ליד פאנפי, שנראה שהתחבב עליו מאוד.
    "פיקאצ'ו-אחרי הקרב המעולה שלך היום כדאי שתנוח, אתה פטור מאימונים להיום. מיסדריווס-לפי איך שמנהיג המכון הסתכל עלייך, נראה שאת נלחמת היום אז תתכונני לאימון חזק!" את אומרת למיסדריווס שנראית מעט לחוצה, אך מהנהנת בקרירות כשעיני הרוח שלה מביטות בך בצייתנות "מיסדריייי ווס". פיקאצ'ו נעמד לידך ולוקח על עצמו את תפקיד השמרטף לשמור על טוגפי. מיי מגחכת מהצד כשהיא מתערבת לך בדיבור "את יודעת, את צריכה לבחור אילו פוקימונים יילחמו! ובלי שום קשר לכך שמורטי הסתכל על מיסדריווס. הוא מנהיג את מכון הרוח! ברור שהוא אוהב פוקימוני רוח..אבל זה יהיה מאוד שימושי להשתמש במיסדריווס בקרב" מיי מסבירה לך. "אך זהו סיכון כפול. סוגי רוח חזקים על רוח. ככה שגם מיסדריווס פגיעה" מיי מוסיפה. את חושבת על מה שמיי אמרה, ומתחילה לתת פקודות על איך האימון יתחיל. מיסדריווס עומדת במרכז הזירה כאשר גלסיאון הזוהר נעמד בצד השני. גלסיאון מתרכז ורסיסי קרח רבים נוצרים באוויר, וכולם משתגרים לכיוונה של מיסדריווס. עיניה של מיסדריווס זוהרות בכחול, ורסיסי הקרח מתחילים להאט. חלקם נעצרים ומופנים בחזרה לגלסיאון, אך חלק מהם עדיין נורים על מיסדריווס ומכריחים אותה להתחמק מהם. לאחר מכן קווילבה יורה להביור כחול גדול ומיסדריווס מתאמצת מאוד, הלהביור נשלט אך במקום להפנות אותו בחזרה לקווילבה, מיסדריווס יורה מפנה אותו לאוויר. נראה שהמהלך עם פורט הוא הקשה ביותר. בגלל שאין למיסדריווס טווח ראייה על מה שהיא צריכה לשלוט בו. פורט לא מצליחה לפגוע בגלל יכולת הריחוף (levitate) אך נראה שמיסדריווס כאן לא הצליחה. מיי מקמטת את פניה. נראה שהיא סוקרת את האימונים ושיש לה מה להגיד. "זה בהחלט מהלך חשוב מאוד. אבל את צריכה לחשוב מחוץ לקופסא..את תילחמי מול פוקימוני רוח. שאינם מושפעים ממתקפות לוחם ונורמל. הם מאוד מהירים, יש להם מהלכים שיכולים לעלף גם את עצמם וגם את הפוקימונים שלך, מהלכים שיוכלו לגרום לפוקימונים שלך להישאר בזירה גם כשתרצי להחליף אותם. תצטרכי באמת לחשוב על כל הדברים האלו" מיי מסבירה לך כשהיא ממשיכה לצפות בפוקימונים שלך. לפתע היא שולפת כמה פוכדורים שמהם יוצאים
    חינני במיוחד ומטופח מאוד"חוץ מזה. ממה שסיפרת לי מיסדריווס עדיין לא יודעת כדור צל" מיי לפתע נזכרת במשהו. "את מבינה מה זה אומר? את סיפרת לי שהמיסדריווס שלך יודעת גם איסור. ואם מיסדריווס תדע גם כדור צל.." מיי מנסה לגרום לך לנחש. "את יודעת למה אני מתכוון?!" היא שואלת אותך. בינתיים הפוקימונים של מיי מתרגלים תרגילי הופעות. מה תעשי?
    'כמובן! אם מיסדריווס תדע כדור צל, אף אחד מהיריבים שלה לא יוכלו להשתמש במהלך הזה! זה יכול להציל אותי' אחשוב בהפתעה שהאסימון ייפול לי. 'אוקיי-רוח רגישים לרוח וחושך, יש לי רק פוקימון רוח אחד וזו מיסדריווס כך שהיא חייבת להילחם. קווליבה מהיר, והוא יוכל להשתמש במסך עשן כדי להפריע לעל חושי של האוייב-כך שהוא גם נבחר לקרב. ולמרות שנמנום זו מתקפת נורמאל, היא עדיין משפיע על פוקימוני רוח. לגלסיאן יש נמנום וכדור צל אז גם הוא נבחר. אני לא יודעת כמה פוקימונים יש למנהיג המכון, אז פנאפי יהיה הגיבוי שלי ליתר בטחון' אחליט במוחי. "אוקיי-גלסיאון, אני רוצה שתתרגל יחד עם סקווירטל מתקפה בשם "נשיכה"-תנסה לאגור את כל האנרגיה שלך בפה, ולנשוך את סקווירטל. מיסדריווס-הגיע הזמן שתלמדי כדור צל. את תתאמני עם פורט שתראה לך איך להשתמש בהתקפה הזו. קווליבה-אתה ופנאפי תתאמנו על חפירה יחד. זו מתקפה מאוד יעילה ואני רוצה שתלמד אותה מפנאפי" הורה לכולם. באותו זמן, אקח את טוגפי לאימון קטן איתו בצד. "אוקיי חמוד! זה האימון הראשון שלך. אני רוצה שננסה ללמוד safeguard-תעצום עיניים ותנסה לדמיין סביבך מחסום בלתי נראה. ההתקפה הזאת מונעת את ההשפעה על הסטאטוסים שלך (burn, sleep...)." אומר לו בשקט ותוך כדי אביט על שאר הפוקימונים שלי.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    גרייס-
    חחח בפעם המי יודע כמה. גם רשמתי לך את זה אצלך בדף. סקווירטל נמצא אצל הפרופסור! עוד לא התאמנת איתו אפילו פעם אחת!

'כמובן! אם מיסדריווס תדע כדור צל, אף אחד מהיריבים שלה לא יוכלו להשתמש במהלך הזה! זה יכול להציל אותי' את נזכרת במהלך. מיי מהנהנת ומוסיפה. "וזה לא רק זה. אני כמעט בטוחה שיש למורטי גאסטלי, ומיסדריווס יודעת עם קרן על חושית שחזקה עליו. זה יהיה טוב!" מיי מוסיפה לך בחיוך. את חושבת אלו פוקימונים את תלחמי איתם ומיי מקשיבה לך. היא מסכימה איתך שגלסיאון זה רעיון טוב אך כשאת מגיעה לקווילבה נראה שהיא חוששת "אם שיטת ההתחמקות היחידה שלך מקרבות תהיה מסך העשן, אז את קצת בבעיה. פוקימוני רוחות מסתדרים נהדר בחושך. זה לא יפריע להם..קווילבה יודע אס אווירי לא? הוא יוכל לתמרן בצורה נהדרת ככה באוויר. אבל רעיון החפירה בהחלט מוצלח. מיסדריווס חייבת לחזק את העל חושי שלה. אין על זה ויכוח. אה ומיסדריווס יודעת גם רוח רעה, זו מתקפה שימושית שיכולה להעיף את היריבים אחורה וגם להסב להם נזק. אותו דבר בנוגע לאש הרפאים" מיי מוסיפה בחיוך. את לומדת ממנה המון. בהחלט רואים שמדובר במאמנת מנוסה ביותר שלא רק מתמחה בקרבות תיאום. גלסיאון מתאמן על מתקפת הנשיכה, בה הוא מנסה לאגור כוח רב בלסתתו. נראה שעקב ההתפתחות גלסיאון שכח איך להשתמש בה, האם יצליח להיזכר בה? פורט מלמדת את מיסדריווס להשתמש בכדור צל, מיסדריווס מתרכזת ויוצרת כדור סגול קטן ומצליחה לשגר אותו. אך הוא לא מסב את הנזק הנדרש. קווילבה לומד לחפור במהירות כמו פאנפי, שחופר במהירות בורים בהם קווילבה עובר כדי להבין איך בור של חפירה אמור להיראות. לאחר שישן, טוגפי החמוד ניגש למלאכה, הוא מהנהן במתיקות כשהוא עוצם את עיניו, ומנסה לדמיין מחסום. לרגע אחד זה קורה. אך זה פג. את נזכרת שטוגפי יודע פעמון ריפוי, שזו מתקפה שמרפאת את כל הפוקימונים בצוות. נראה שטוגפי עובר למתקפת מטרונום, ובטעות מייצר מתקפת גחלת על פאנפי שנבהל וקופץ אחורנית. הפוקימונים שלך מתאמנים הרבה זמן ונראה שהם מתקדמים במלאכה שלהם. קווילבה עדיין לא חופר כמו פאנפי, אך זה נראה טוב. ומיסדריווס מתאמצת מאוד ומצליחה ליצור כדור צל בינוני, שפוגע בעץ הקרוב ומסב לו נזק. אך זה אינו כדור צל מלא כמו אצל גלסיאון ופורט. "את יודעת מה המתקפה שגלסיאון יודע מחסום עושה? אני יכולה להסביר לך. זה מאמן פוקימוני רוח.. תצפי לדברים הכי לא צפויים שראית. זה לא יהיה קרב קל" מיי אומרת לך כשהיא מביטה במיסדריווס "אולי.. אחת הסוכריות שלך תעזור. אם כמובן את רוצה לבזבז אחת מהן עכשיו. אולי היא בהחלט תלמד את זה לבד" מיי מציעה לך. מה תעשי?

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ג'יי-
    הרבה ספרייטים לא עובדים עכשיו. יש הרבה מאתר אחד שמשום מה לא קיים יותר..אצטרך למצוא עוד אתר כזה. ותן לסטיבן למצוא את האריה ים קודם כל.
    "זה בסדר, אני מעדיף וואינוט שמחבב אותי על פני וואינוט שלא בכל זמן נתון" אתה אומר לקארה בחיוך ואילו היא מחייכת. אתה מאשר שתגיע להופעה ונראה שזה מדהים את קארה! "יש! אתה ממש תהנה. תמיד ממליצים על המופעים שלנו" קארה מוסיפה בהנאה. קארה בנרגשת מציעה לפלנארי להגיע גם, אך היא נאלצת לסרב בנימוס עם חיוך מתנצל בפניה "אני ממש מצטערת. יש לי משהו לעשות בערב שלא אוכל להזיז אותו". "משהו מצחיק אותך?" אתה זורק לעבר קווין ומצביע עליו. קווין אינו מגיב. שומר על אגו נפוח כרגיל, קומבאסקין חורק שיניים ונראה מעוצבן אך אתה מרגיע אותו. קווין מחזיק פוכדור בידו, וזורק אותו לאוויר, הפוכדור נפתח וממנו יוצא פוקימון כשרגליו נוחתות בקרקע ישנו רעש כובד גדול
    "לאוווווווודרדדדדד!!!!!!" לאודרד פוער את פיו ומשחרר סילון ענקי של רעש. קווין מחייך חיוך שטני, כאשר אתה מסביר לפלנארי שלא תישאר כאן זמן רב ושואל אותה מתי תוכל לאתגר אותה. פלאנרי מחייכת "תוכל לבוא מחר בבוקר. אבל אני מזהירה אותך..בשבוע האחרון רק 6 מאמנים ניצחו אותי וקיבלו את התג. ראית את הטור בחוץ? אני צריכה לנצח בהרבה קרבות" פלנארי משיבה לך בקול תחרותי וקורצת לך בצחקוק. אתה מבין שזה לא יהיה קל. אתה,קארה והפוקימונים שלכם יוצאים החוצה מן הזירה, אתה מביט במבט אחרון לעבר הקרב בין פלנארי לקווין שעומד להתחיל. אתה כל כך סקרן להישאר. אבל אסור. רק באישורו של מאתגר המכון. אין לך כוח לגינוניו של קווין. כולכם יוצאים מן המכון וקארה מחייכת אליך. "אוקיי. אני מודה לך מאוד ג'יי! אני חייבת ללכת להתאמן עם מקסימוס ווואינטים. אז אפגוש אותך בערב בשמונה במעיינות החמים?" קארה שואלת אותך בחיוך ואתה מאשר לה. "נהדר! נתראה! וואינטים. אחריי!" קארה מכריזה כשהיא לאט לאט מתרחקת ממך. הוואינט החמוד מגיע אליך ומחבק אותך, אך עוזב במהירות כדי להצטרף לקארה ולאחים שלו. קומבאסקין מביט בך ורוח קרב בוערת בעיניו. השעה כעת ארבע בצהריים. יש לך ארבע שעות עד ההופעה של קארה. מה תעשה?
    "עוד ארבע שעות..." אחשוב לעצמי. "יש לנו עוד די הרבה זמן. מה דעתך, קומבאסקין? אתה והשאר לא התאמנתם הרבה זמן." אומר לקומבאסקין ואחפש איתו פינה טובה לאימון. "צאו!" אומר ואשחרר את לומברה, דאסטוקס וטראפינץ' שיצטרפו לקומבאסקין. "אני רוצה שתתאמנו קצת על יכולות הקרב שלכם, תשימו דגש על עבודה עם מתקפות שיכולות ליצור עבורכם סביבת קרב שתעבוד לטובתכם. לדוגמא, טרפינץ'. אתה יכול להשתמש במתקפת קבר האבן שלך כדי לכלוא את היריב כך שלא יהיה לו לאן לברוח. טראפינץ', תילחם נגד קומבאסקין ולומברה נגד דאסטוקס. קדימה!"

8. student of Gakuen Alice
    גרייס-
    חחח בפעם המי יודע כמה. גם רשמתי לך את זה אצלך בדף. סקווירטל נמצא אצל הפרופסור! עוד לא התאמנת איתו אפילו פעם אחת!

'כמובן! אם מיסדריווס תדע כדור צל, אף אחד מהיריבים שלה לא יוכלו להשתמש במהלך הזה! זה יכול להציל אותי' את נזכרת במהלך. מיי מהנהנת ומוסיפה. "וזה לא רק זה. אני כמעט בטוחה שיש למורטי גאסטלי, ומיסדריווס יודעת עם קרן על חושית שחזקה עליו. זה יהיה טוב!" מיי מוסיפה לך בחיוך. את חושבת אלו פוקימונים את תלחמי איתם ומיי מקשיבה לך. היא מסכימה איתך שגלסיאון זה רעיון טוב אך כשאת מגיעה לקווילבה נראה שהיא חוששת "אם שיטת ההתחמקות היחידה שלך מקרבות תהיה מסך העשן, אז את קצת בבעיה. פוקימוני רוחות מסתדרים נהדר בחושך. זה לא יפריע להם..קווילבה יודע אס אווירי לא? הוא יוכל לתמרן בצורה נהדרת ככה באוויר. אבל רעיון החפירה בהחלט מוצלח. מיסדריווס חייבת לחזק את העל חושי שלה. אין על זה ויכוח. אה ומיסדריווס יודעת גם רוח רעה, זו מתקפה שימושית שיכולה להעיף את היריבים אחורה וגם להסב להם נזק. אותו דבר בנוגע לאש הרפאים" מיי מוסיפה בחיוך. את לומדת ממנה המון. בהחלט רואים שמדובר במאמנת מנוסה ביותר שלא רק מתמחה בקרבות תיאום. גלסיאון מתאמן על מתקפת הנשיכה, בה הוא מנסה לאגור כוח רב בלסתתו. נראה שעקב ההתפתחות גלסיאון שכח איך להשתמש בה, האם יצליח להיזכר בה? פורט מלמדת את מיסדריווס להשתמש בכדור צל, מיסדריווס מתרכזת ויוצרת כדור סגול קטן ומצליחה לשגר אותו. אך הוא לא מסב את הנזק הנדרש. קווילבה לומד לחפור במהירות כמו פאנפי, שחופר במהירות בורים בהם קווילבה עובר כדי להבין איך בור של חפירה אמור להיראות. לאחר שישן, טוגפי החמוד ניגש למלאכה, הוא מהנהן במתיקות כשהוא עוצם את עיניו, ומנסה לדמיין מחסום. לרגע אחד זה קורה. אך זה פג. את נזכרת שטוגפי יודע פעמון ריפוי, שזו מתקפה שמרפאת את כל הפוקימונים בצוות. נראה שטוגפי עובר למתקפת מטרונום, ובטעות מייצר מתקפת גחלת על פאנפי שנבהל וקופץ אחורנית. הפוקימונים שלך מתאמנים הרבה זמן ונראה שהם מתקדמים במלאכה שלהם. קווילבה עדיין לא חופר כמו פאנפי, אך זה נראה טוב. ומיסדריווס מתאמצת מאוד ומצליחה ליצור כדור צל בינוני, שפוגע בעץ הקרוב ומסב לו נזק. אך זה אינו כדור צל מלא כמו אצל גלסיאון ופורט. "את יודעת מה המתקפה שגלסיאון יודע מחסום עושה? אני יכולה להסביר לך. זה מאמן פוקימוני רוח.. תצפי לדברים הכי לא צפויים שראית. זה לא יהיה קרב קל" מיי אומרת לך כשהיא מביטה במיסדריווס "אולי.. אחת הסוכריות שלך תעזור. אם כמובן את רוצה לבזבז אחת מהן עכשיו. אולי היא בהחלט תלמד את זה לבד" מיי מציעה לך. מה תעשי?

דמנ כל פעם שוכחת מחדש
    ~~~~~
    "אמממ..." אמלמל ואבהה בסוכריות שבידי. "אממ.. אני מאמינה שמיסדריווס תוכל ללמוד את כדור הצל גם לבד, אבל האם הסוכרייה הזאת תשפיע גם על העל חושי שלה?" אשאל את מיי. אם התשובה תהיה חיובית אתן למיסדריווס את הסוכרייה 'עזרה בכדור צל וגם על חושי... שניים במכה' אחשוב לעצמי. אם התשובה תהיה שלילית, אוותר ואחזיר את הסוכרייה לתיק. "קווליבה כל הכבוד, גם לך טוגפי. גלסיאון תנסה להיזכר באיך היית ממקד את האנרגייה שלך כאיווי." אנסה בפעם האחרונה. בין אם נתתי או לא נתתי למיסדריווס לקחת את הסוכרייה אבקש ממנה להתאמן פעם אחרונה על כדור צל ועל חושי. לאחר שכולם יסיימו אחזור למרכז הפוקימונים כדי שלכולם תהיה הזדמנות לנוח. שהערב ירד, אלך לכיוון המכון ואאתגר את המנהיג.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    פטריק-
    חחח אפשר לחשוב אל תבכה

ברגש מעורב, אתה משחרר את גרוטל.
    "אוקיי גרוטל, צא". גרוטל רוקע ברגליו המאסיביות וקורא קריאת קרב חזקה. "תתחיל להתקדם לעבר הכניסה ותתקוף את המוטציה. בפעם הראשונה והאחרונה אני עומד לבקש ממך לנסות למשוך אש אליך. אבל אל תנסה להיפגע. תמשוך את עצמך החוצה כמה שיותר מהר ותנסה למשוך את המוטציה איתך. תתקפוף אותו רק מרחוק ותנסה למשוך אותו אליך. אני מאמין בך גרוטל. קדימה!" אתה מפקד על גרוטל ובתוכך אתה עצוב על כך שאתה מציב את הפוקימון שלך בסכנה. המתקפות של הפוקימונים של חיילי צוות גלאקטיק ממשיכות לבוא. אקדחי מים, פעימות אופל ואבנים חדות שפוגעות במוטציה ונראה שמצליחות להזיז אותו לאחור! לראשונה המוטציה משדרת סימני חולשה, אך לפתע המוטציה גורמת לגושהמתכת שהעלה אותה לפה לרחף. גוש המתכת נפרס סביב גופו של השיבוט ולאט לאט המתכת נספגת לגופו! עכשיו גופו מבריק יותר. חיוך ערמומי בפניו. השיבוט מתחיל להסתער. כל המתקפות האחרות פשוט נחסמות בבת אחת. השיבוט פוגע באחד הגראבלרים בעוצמה כל כך גדולה שהגרבלר נראה שהתפרק לשניים! שתיים מידיו נפלו מגופו. הגרבאלר זועק בכאב כששאר הפוקימונים מתחילים לסגת בפחד. השיבוט יורה קרן כסופה שמשמידה את כל הלובי של הבסיס. אתה וגרוטל משתדלים להחזיק מעמד. גרוטל נעמד לידך, ליד פתח הכניסה. הוא אינו מפחד. מבטו ממוקד כשהוא אוגר כדור אנרגיה בפיו ומשגר אותו על השיבוט, שהיה מופתע מהימצאותו של גרוטל בלובי המושמד. אתה מסמן לגרוטל לברוח אחריך. השגתם את תשומת ליבו של השיבוט. שניכם רצים לכיוון שער הכניסה. אתה חייב לגרום לשיבוט איכשהוא לפרוץ את השער. אתה מסמן לגרוטל שינסה למשוך התקפה של השיבוט על הקיר, וכך גרוטל עושה. עלי תער בלתי פוסקים משוגרים על גופו של המוטציה, שנראה שלא מזיזים לו בכלל! עלי התער ממשיכים לבוא, ונראה שהם מתחילים לשרוט אותו. השיבוט מכין קרן כסופה נוספת. וברגע האחרון שניכם מתחמקים כשהקרן מפוצצת את שער הכניסה. אתה מזהה את ההזדמנות ומתחיל לברוח עם גרוטל, אך במהירות הבזק, השיבוט נעמד מולך. אתם נמצאים כבר בחוץ. אבל הוא חוסם אתכם. גרוטל במהירות נעמד מולך כך שהוא מפריד אותך מהשיבוט. הזמן עוצר. הרגע הזה כל כך שביר. כל תנועה של אחד מהפוקימונים יכולה לשבור את הרגע הזה. "גרוטל!!" גרוטל נוהם בשקט על השיבוט. לא פוחד כלל. קנאי להגן עליך. אתה מעריך מסירותו של גרטל אליך אך נראה שהיא לא עובדת במיוחד על השיבוט שלא נראה כל כך מפוחד מפרצופו הנחוש של גרוטל. בצעד מפתיע השיבוט מסתובב לאחור וחובט בגרוטל בזנבו המתכתי! מגלגל את גרוטל כ-10 מטרים שמאלה! מסב לגרוטל נזק רציני ביותר. בלי לחשוב פעמיים אתה מתחיל לרוץ לכיוונו, ואילו השיבוט אחריך. אתה מבין שאין יותר לאן לברוח. זה הסוף. אתה עדיין רץ, גרוטל הוא מה שחשוב לך עכשיו. כשלפתע גופו הדומם של גרוטל מרחף באוויר! הילה כחולה סובבת את גופו, אך איך זה הגיוני? כשאתה מנסה להבין מה קורה אתה מבחין שגם אתה מתחיל לרחף! איך זה לעזאזל קורה? "פטריק!!" אתה שומע את קולו הגואל של קיי (אני לא מוצא את הספרייט שלו) עומד על מסוק, ולידו פוקימון
    שמניף את שתי הכפיות שלידיו ברצינות גבוהה במיוחד. אתה מזהה אותו כאלקאזם. שניכם נוחתים בתוך המסוק של קיי, בעוד המשיבוט שואג. הוא יורה קרן כסופה נוספת אך אלקאזם מנתב אותה לפוצץ גבעה בסמוך אליכם. המסוק מתרחק. ואתה מבחין ממרחק שהשיבוט מתרחק מהבסיס. ונכנס לתוך החלק הפראי של האי. אתה נושם במהירות, אתה לא יודע מה לעשות. זה היה כל כך קשה. המראות שראית, הצורה שבה השיבוט הזה היה חי בתוך מיכל מים זמן ממושך. אתה לא מעכל כלום. קיי מתיישב לידכם ומורח את גרוטל במשחה ירוקה. אתה מזהה אותה כמשחה שהמוכרת הנחמדה בחנות הפרחים בעיר פלוארומה הביאה לך. גרוטל חורק את שיניו בכאב, אך נראה כי המשחה גורמת לו להקלה עצומה. "הוא חטף מכה רצינית ביותר פטריק.מה קרה שם? תספר לי הכל" קיי מבקש ממך בקול רציני. בעוד אלקאזם עוצם את עיניו ומניף את ידו לכיוון של גרוטל. כנראה עוזר לו להחלים. מה תעשה?
    אני נושם עמוק, מרגיע את חששותיי, מלטף את גרוטל ואומר לו בשקט:"זה בסדר, אני כאן איתך. אני אדאג שאתה תחלים". לאחר מכן אפרט לקיי דו"ח משימה מלא - החל מהאגרונים בכניסה לבסיס, דרך הכנס בחדר האוכל, העובדה שג'ופיטר עלתה עליי, פריצתו של המוטציה ועצם כל מה שקרה עד לרגע מפגשנו. לאחר מכן אומר לו:"אני לא יכול להודות מספיק לך ולאלאקזאם. הצלתם אותי. ויותר חשוב, הצלתם את גרוטל. באמת שאני אסיר תודה כלפיכם" אומר, ואחשוב 'אני בחיים לא אעמיד אותך שוב בסיכון גרוטל. אנחנו נתאמן. אנחנו נתחזק. אנחנו נגיע הכי רחוק והכי חזק, ואף מוטציה לא תנצח אותך!' אחשוב. לאחר מכן אקשיב למה שיש לקיי להגיד.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    גרייס-
    "אמממ..." את ממלמלת ושואלת את מיי את שאלתך על הסוכריה והשפעתה על מיסדריווס. מיי מושכת בכתפיה "ובכן. הסוכריה מחזקת את היכולות של הפוקימון. אבל אסור לתת יותר מסוכריה אחת בכל כמה ימים..זו סוכריה מאוד מיוחדת. לשאלתך. כן. היא מחזקת את הפוקימון, ככה שמתקפה שהוא לומד אותה. הוא אמור לשלוט בה לחלוטין". בנימה זו ובטוחה בתשובתה הכנה של מיי, את מבקשת ממיסדריווס להפסיק להתאמן על כדור הצל שלה, כשאת שולפת את הסוכריה הראשונה מהתיק שלך, מיסדריווס מביטה בסקרנות בעטיפה הנפתחת וכשאת מבקשת ממנה לאכול את זה, היא מעט חוששת אך כעבור שכנוע מהיר היא מהנהנת. גופה הקטן של מיסדריווס מעופף מולך, כשהיא בולעת את הסוכריה בשלמותה. מיסדריווס מתרחקת ואת מעט נלחצת. מה אמור לקרות? רגעים אחדים ולא קורה כלום, עד שלפתע עיניה של מיסדריווס נעשות יותר חדות, מיסדריווס מרחפת במהירות, ומתחילה לקרוא בשמחה וששון. את מבקשת ממנה להשתמש בכדור צל פעם נוספת. והפעם זה מצליח. מיסדריווס מייצרת כדור צל גדול וכהה בעל גיצים סגולים מסביבו, וכשהיא משגרת אותו על העץ ופוגעת פגיעה מושלמת, היא לא משאירה לאף אחד שום ספק. מיסדריווס למדה כדור צל! "קווליבה כל הכבוד, גם לך טוגפי. גלסיאון תנסה להיזכר באיך היית ממקד את האנרגייה שלך כאיווי.". את פוקדת על כולם וביחד עם עזרתה של מיי. התוצאות נראות טובות. מיסדריווס מצליחה להחזיר את כל המתקפות חזרה לתוקפן, נראה שהיא שולטת בעל חושי באופן מלא. קווילבה לומד להתחפר במהירות בקרקע אך אינו מצליח ליצור בור במספיק מהירות כדי להופיע בצד השני. הוא מצליח פשוט ליצור מעין בור עמוק שאפשר להסתתר בו. מיי מסבירה לך שזה ייקח מעט זמן, אבל עם איך שקווילבה עושה את זה, בעתיד הוא יצליח. לאחר אימונים רבים גלסיאון מצליח להחזיר לעצמו את היכולת להשתמש בנשיכה. עוברת שעה נוספת בה את ומיי מחליטות כי את מוכנה למכון. את משיבה את כולם לפוכדורים שלהם וחוזרת עם מיי למרכז הפוקמונים כשטוגפי בידייך, מתחכך בהן ונראה נהנה מאוד מן המגע איתך, הוא נקשר אלייך מאוד. מיי מסבירה לך על מתקפת החסימה של גלסיאון, שזה סוג של ריבוע גדול דמוי זכוכית שנוצר באוויר מול גלסיאון, שמגן עליו ממתקפות פיזיות, ומחזק מעט את ההגנה שלו בכל פעם שהוא משתמש בו "זה כמו שאם נגיד פוקימון יתקפוף את גלסיאון בשבירת לבנים, אז גלסיאון יוכל לעצור את זה בעזרת מסך הזכוכית, אך חוזק המסך חזק כגודל כוחו של גלסיאון, ככה שאסור לסמוך על זה שזה יגן עליו בכל פעם" מיי מסבירה לך ואת מהנהנת כדי להבין הכל. תצטרכי לדעת כמה שיותר כשתלחמי נגד מורטי. שתיכן מגיעות למרכז הפוקימונים ומרפאות את הפוקימונים שלכן. לאחר הריפוי אתן מבלות עוד כשעה, בהן את זוכה לדבר במחשב הנייד במרכז הפוקימונים המשמש כטלפון וידאו, את אחיה הקטן של מיי ששמו הוא מקס. לאחר השיחה שתיכן יוצאות סופסוף למכון העיר אקרוטיק. לאחר הליכה קצרה של 5 דקות, שתיכן נכנסות בפאתי הדלת. המכון עצמו חשוך, נרות מרחפים מאירים את רוב המכון ככה שהוא לא חשוך יותר מדי. את מתקדמת ביחד עם מיי למרכז המכון, שם עומדת זירת קרב ובה ניצב לא אחר מאשר מורטי.כשעיניו פוגשות בשלך הוא מחייך חיוך מוזר, "הנה את....ציפיתי לך. אני מאחל לפגוש את מיסדריווס" הוא אומר בקול חביב. מיי מתבקשת לשבת ביציע, היא מניחה את זרועותיה על כתפייך ומחייכת אלייך "בהצלחה גרייס. אני בטוחה שתצליחי" היא אומרת לך בחיוך ושתיכן מתחבקות. את נותנת לה לשמור על טוגפי אשר הספיק להירדם. כנראה בגלל החושך במכון. את נעמדת מול מורטי, כשהשופט מגיע למרכז הזירה "הקרב יהיה שלוש על שלוש. המאמן שכל הפוקימונים שלו לא יוכלו להילחם הוא המפסיד. רק המאתגר רשאי להחליף פוקימונים באמצע הקרב". מורטי מחזיק פוכדור בידו ומקפיץ אותו בידו "את יודעת..גרייס. איך שנלחמת היום. זה באמת היה מעניין..גם רוחות הן מעניינות. לפעמים רואים אותן ולפעמים לא. זה ממש מעניין את לא חושבת?" מורטי מדבר בקול שנון כשהוא זורק את הפוכדור, ממנו יוצא גאסטלי אשר מרחף בזירה ומחייך חיוך ענקי ומלחיץ במיוחד "גאסטליייייי" גאסטלי פולט בקול איטי ולוחש. לחץ זורם בגופך, אך את נושמת עמוק ומרגישה מוכנה יותר מאי פעם. זה יהיה קרב לא קל. אבל את מאמינה בעצמיך, וככה גם מיי. מה תעשי?

ג'יי-
    "עוד ארבע שעות..." אתה ממלמל ומציע לקומבאסקין ומציע לו לפרוק את הזעם באימון ארוך וטוב "קומ קומבאסקין!" קומבאסקין מסכים איתך ב-100% ושניכם מיד מתחילים לחפש פינת אימונים טובה. "צאו!" אתה קורא ומשחרר את שאר הפוקימונים שלך שנעמדים מוכנים ומביטים בך בנחישות. "אני רוצה שתתאמנו קצת על יכולות הקרב שלכם, תשימו דגש על עבודה עם מתקפות שיכולות ליצור עבורכם סביבת קרב שתעבוד לטובתכם. לדוגמא, טרפינץ'. אתה יכול להשתמש במתקפת קבר האבן שלך כדי לכלוא את היריב כך שלא יהיה לו לאן לברוח. טראפינץ', תילחם נגד קומבאסקין ולומברה נגד דאסטוקס. קדימה!"אתה קורא והקרבות מתחילים. טראפינץ' משתמש באינספור קברי אבן בניסיון ללכוד את קומבאסקין המהיר. קומבאסקין קופץ,מתחמק ורץ מן האבנים אשר מאיימות ללכוד אותו. טראפינץ' לבסוף מצליח ללכוד את קומבאסקין שכעת מנסה לשבור את הסלעים בעזרת מתקפות הלוחם שלו. מהצד השני לומברה פולט ערפל סמיך אשר מערפל את זירת הקרב של שני הפוקימונים. אגרוף הרעם של לומברה יוצא קדימה לקרב אך באמצעות העל חושי דאסטוקס מעיף את הערפל לצדדים, מה שגורם ללומברה להיות חשוף לגמרי ואז מבלי לבזבז זמן דאסטוקס תוקף בקרן ממיינת ופוגע ישירות בלומברה שמתאושש במהירות מהמתקפה. הפוקימונים שלך ממשיכים להילחם זמן ממושך, בהמשך קומבאסקין תוקף את טראפינץ' בסחרור אש ובבעיטה כפולה, ואילו טראפינץ' מתחמק בחפירה מרשימה. לומברה ודאסטוקס משתפרים אך משהו חסר..לפתע אתה שומע קול של מבוגר מאחורייך "הקומבאסקין שלך.." אתה לא מבין מי זה, אתה מסתובב ומבחין באיש זקן אשר מביט בפוקימונים שלך בעודו הולך על מקל הליכה. "אתה בטח מאמן פוקימונים..בכוונתך לאתגר את פלאנרי?" האיש שואל אותך בנימוס ואתה משיב לו תשובה חיובית. "ובכן...אני לא חושב שאתה מוכן. הפוקימונים שלך חזקים, אבל קומבאסקין חייב ללמוד עוד מתקפה. או שתיים. אם לא. אני חושב שתפסיד בקרב..פלאנרי היא מאמנת מכון מאוד חזקה. פוקימוני האש שלה הם אימה מהלכת"הזקן אומר בקול שמדגיש לך שהוא בעל ניסיון. מה תעשה?

פטריק-
    אתה נושם עמוק. משתדל להירגע מכל הסערה שקרתה כרגע. אתה מלטף את גופו של גרוטל ואומר לו
    "זה בסדר, אני כאן איתך. אני אדאג שאתה תחלים". גרוטל נאנק מכאבים. אך הוא מצליח לפקוח את אחת מעיניו ולהביט בך ולשחרר חצי חיוך. אחרי שקיי מבקש ממך הסבר על מה קרה. אתה מספר לו על הכל. מההתחמקות שלך משני האגרונים, הכנס בחדר האוכל, המאבק עם ג'ופיטר וכל הקרב עם המוטציה הקטלנית. ברגע שאתה מספר לקיי על ג'ופיטר נראה שעיניו מתכווצות. אך אתה מסביר לו שהיא לא זיהתה אותך, ונראה שאוקל לו. "כל עוד היא לא זיהתה מי אתה. אתה יכול להיות כל אחד. זה גם טוב. יש להם ממי לפחד עכשיו" קיי מפרש את המקרה, ולרגע אתה מרגיש גאווה עצמית. צוות גלקטיק חושש ממך. זה בהחלט משהו יוצא דופן. "אבל. הם ינסו לחפש מי עשה את זה. אני מניח שהם לא יצליחו.." קיי מוסיף אך קולו מוסיף להיות קודר "מי יודע". הטיסה עוברת במהירות, אלקאזם מרפא לחלוטין את גרוטל אשר נעמד על רגליו שוב. אתה מרגיש אסיר תודה, אתה מחייך נמרצות ומרגיש צורך עז להודות לקיי ולאלקאזם שלו "אני לא יכול להודות מספיק לך ולאלאקזאם. הצלתם אותי. ויותר חשוב, הצלתם את גרוטל. באמת שאני אסיר תודה כלפיכם" מחשבותייך נודדות לעובדה שלא תסכן את גרוטל יותר, ועל כמה שאתם הולכים להתחזק בשביל שאף אחד לא יוכל לנצח אתכם. קיי המופתע משיב לך הבעת פנים רצינית "ברור שנציל אותך. אתה חלק חשוב מאוד במאבק הזה..כמו שכבר ציינתי בפניך" קיי עונה לך ולרגע אחד, אתה מהה שביב זעיר של חיוך בפניו. אלקאזם מהנהן בתנועה שקולה ובעצם מאשר את דבריו של קיי. המסוק נוחת ביער סמוך לעיר סולייסיאון, שם אתה וקיי יורדים מהמסוק. קיי מביט בך, ונראה שיש בפיו דברים לומר לך "פטריק היקר. זה היה מבצע לא קל בכלל. כל כישורייך נמדדו למבחן ועברת אותו בגדול. אני גאה בך" אתה מסמיק מעט, קיי ממשיך. עיניו נהיות רציניות, והוא בהחלט שוקל את המילים "אבל כל עוד הניסוי הזה נמצא שם בחוץ..העולם לא בטוח. כפי שסיפרת לי הוא הרס את אחד הבסיסים השמורים ביותר של צוות גלאקטיק. תדמיין לך את האימה במידה ויפרוץ לעיר מלאה באזרחים ופוקימונים?" לרגע אתה מדמיין את זה. ואתה מיד מפסיק. זה נוראי מדי. "לצערי,זוהי אינה פרידה, אך אנחנו הולכים להיות מעט בנתק. למצוא את השיבוט הזה, ללכוד וללמוד אותו ייקחו ממני את מלוא הזמן שלי. זה יהיה מאוד מסוכן בשבילי. אני מודע לסיכון שאני לוקח כאן אך אין ברירה אחרת. אבל בזכות המסמכים שהבאת מהמעבדה, אני בטוח שזה יקל עליי מאוד" משהו מוזר קורה, קיי מניח את ידיו על כתפייך, והבעתו הכל כך קרירה ורצינית, משתנה להבעה דואגת, כמעט דאגה אבהית "תפקידך הוא לשמור על פרופיל נמוך כעת. בגלל מה שקרה צוות גלקטיק ימעיט בפעילות שלו. זהו הישג כביר. אך הם לא יעצרו. בכל הזדמנות שתהיה לך. תעצור את צוות גלאקטיק. כפי שלימדתי אותך. אני יודע שתיתקל בקשיים. בין שקשורים למשימה שלנו ולבן הקשיים כנגד מאמנים חזקים ובדרך שלך להגיע לליגת סינו" קיי מפסיק לכמה רגעים. נוצרת שתיקה. "אבל באמת שאין יותר בטוח ממני שאתה תצליח במשימה הזאת. אני סומך עליך" קיי אומר בחום, מוריד את ידיו מכתפיך ומצטרף לאלאקזאם במסוק. "לילה טוב פטריק. שמור על עצמיך" קיי נפרד ממך בפעם האחרונה, כשהמסוק מתחיל להתעופף ולהתרחק ממך. אתה וגרוטל עומדים דוממים בחשיכת הלילה המאוחרת, גרוטל נושא את עיניו אליך, מחכה לראות איך תגיב לדברים של קיי. נראה שהוא מוכן לעשות הכל כדי להצליח במשימה שלכם. מה תעשה?

11. מנהל ראשי
    שם: אדם

מאט-
    ממה שהבנתי הדמות שלך היא לא ביישנית או משהו אז אני לא רואה כאן בעיה.
    http://www.joychiangling.com/page.ph...trainercreator אשמח אם תוכל להכין ספרייט של איך הדמות שלך נראית
    "אשמח. אני בהחלט מאמן בנשמה, אבל יש הרבה מעבר לכך." אתה אומר לה בחיוך ומביט בפניה. אתה מסמיק מעט. אתה לרגע שוקל את העניין. מה נולנד יגיד? האם יהיה לך זמן להתעסק בתחרויות למרות התפקיד הסודי שלך בלרגל אחרי צוות מגמה? "אני לא יודע לגבי התחרויות עדיין אבל אני בהחלט אתן לפוקימונים שלי הזדמנות. אני יכול לצרף לצוות שלי פוקימונים מתאימים. בכל אופן, אני אשמח לקרב כפול לצידך. אולי נתחרה לצד השני של הגדה?" אתה שואל את קרלין שמחייכת אליך ומאשרת. "בטח! ואל תכפה על הפוקימונים שלך כלום. חשוב מאוד שהם ירצו את זה בדיוק כמו שאתה רוצה, ייתכן שחלק ירצו, אך אני בהחלט לא יודעת" קרלין אומרת בחיוך. אתם מדברים עוד כרבע שעה עד שאתם מחליטים לקום. אתה וקרלין חוצים את גשר הדייגים ומגיעים לאזור רווי מאמנים. אתם מצליחים להשיג קרב כפול מזוג מאמנים אשר משחררים את הפוקימונים שלהם
    "דלקאטי! קדימה" קרלין מכריזה ברוך כשדלקאטי קופץ לזירה מחויך. "קדימה מאט! במי תבחר?" קרלין שואלת אותך בציפיה. מה תעשה?
    דלקאטי יכול בהחלט להיות יריב טוב נגד ספוילר ולי יש את היריב המושלם גם לי.
    "מצ'אמפ! " אני מכריז בהתלהבות" צא והשתמש במיקוד אנרגיה ושבירת אבנים!!! "

12. blue To My Bones
    ג'יי-
    "עוד ארבע שעות..." אתה ממלמל ומציע לקומבאסקין ומציע לו לפרוק את הזעם באימון ארוך וטוב "קומ קומבאסקין!" קומבאסקין מסכים איתך ב-100% ושניכם מיד מתחילים לחפש פינת אימונים טובה. "צאו!" אתה קורא ומשחרר את שאר הפוקימונים שלך שנעמדים מוכנים ומביטים בך בנחישות. "אני רוצה שתתאמנו קצת על יכולות הקרב שלכם, תשימו דגש על עבודה עם מתקפות שיכולות ליצור עבורכם סביבת קרב שתעבוד לטובתכם. לדוגמא, טרפינץ'. אתה יכול להשתמש במתקפת קבר האבן שלך כדי לכלוא את היריב כך שלא יהיה לו לאן לברוח. טראפינץ', תילחם נגד קומבאסקין ולומברה נגד דאסטוקס. קדימה!"אתה קורא והקרבות מתחילים. טראפינץ' משתמש באינספור קברי אבן בניסיון ללכוד את קומבאסקין המהיר. קומבאסקין קופץ,מתחמק ורץ מן האבנים אשר מאיימות ללכוד אותו. טראפינץ' לבסוף מצליח ללכוד את קומבאסקין שכעת מנסה לשבור את הסלעים בעזרת מתקפות הלוחם שלו. מהצד השני לומברה פולט ערפל סמיך אשר מערפל את זירת הקרב של שני הפוקימונים. אגרוף הרעם של לומברה יוצא קדימה לקרב אך באמצעות העל חושי דאסטוקס מעיף את הערפל לצדדים, מה שגורם ללומברה להיות חשוף לגמרי ואז מבלי לבזבז זמן דאסטוקס תוקף בקרן ממיינת ופוגע ישירות בלומברה שמתאושש במהירות מהמתקפה. הפוקימונים שלך ממשיכים להילחם זמן ממושך, בהמשך קומבאסקין תוקף את טראפינץ' בסחרור אש ובבעיטה כפולה, ואילו טראפינץ' מתחמק בחפירה מרשימה. לומברה ודאסטוקס משתפרים אך משהו חסר..לפתע אתה שומע קול של מבוגר מאחורייך "הקומבאסקין שלך.." אתה לא מבין מי זה, אתה מסתובב ומבחין באיש זקן אשר מביט בפוקימונים שלך בעודו הולך על מקל הליכה. "אתה בטח מאמן פוקימונים..בכוונתך לאתגר את פלאנרי?" האיש שואל אותך בנימוס ואתה משיב לו תשובה חיובית. "ובכן...אני לא חושב שאתה מוכן. הפוקימונים שלך חזקים, אבל קומבאסקין חייב ללמוד עוד מתקפה. או שתיים. אם לא. אני חושב שתפסיד בקרב..פלאנרי היא מאמנת מכון מאוד חזקה. פוקימוני האש שלה הם אימה מהלכת"הזקן אומר בקול שמדגיש לך שהוא בעל ניסיון. מה תעשה?
    'הוא צודק' אחשוב לעצמי בעודי מסתכל על קומבאסקין שממשיך להתאמן. 'קומבאסקין חייב ללמוד עוד מתקפות, אחרת אין סיכוי שהוא יצליח לנצח בקרבות, לצבור ניסיון ולהתפתח." אסתכל לעוד רגע על קומבאסקין ואז אפנה אל הזקן. "זה נכון, קומבאסקין צריך ללמוד עוד מתקפות. אתה יכול לעזור לנו עם זה בדרך כלשהי?" אשאל את הזקן.

13. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Sharpedo;1504183]גרייס-
    "אמממ..." את ממלמלת ושואלת את מיי את שאלתך על הסוכריה והשפעתה על מיסדריווס. מיי מושכת בכתפיה "ובכן. הסוכריה מחזקת את היכולות של הפוקימון. אבל אסור לתת יותר מסוכריה אחת בכל כמה ימים..זו סוכריה מאוד מיוחדת. לשאלתך. כן. היא מחזקת את הפוקימון, ככה שמתקפה שהוא לומד אותה. הוא אמור לשלוט בה לחלוטין". בנימה זו ובטוחה בתשובתה הכנה של מיי, את מבקשת ממיסדריווס להפסיק להתאמן על כדור הצל שלה, כשאת שולפת את הסוכריה הראשונה מהתיק שלך, מיסדריווס מביטה בסקרנות בעטיפה הנפתחת וכשאת מבקשת ממנה לאכול את זה, היא מעט חוששת אך כעבור שכנוע מהיר היא מהנהנת. גופה הקטן של מיסדריווס מעופף מולך, כשהיא בולעת את הסוכריה בשלמותה. מיסדריווס מתרחקת ואת מעט נלחצת. מה אמור לקרות? רגעים אחדים ולא קורה כלום, עד שלפתע עיניה של מיסדריווס נעשות יותר חדות, מיסדריווס מרחפת במהירות, ומתחילה לקרוא בשמחה וששון. את מבקשת ממנה להשתמש בכדור צל פעם נוספת. והפעם זה מצליח. מיסדריווס מייצרת כדור צל גדול וכהה בעל גיצים סגולים מסביבו, וכשהיא משגרת אותו על העץ ופוגעת פגיעה מושלמת, היא לא משאירה לאף אחד שום ספק. מיסדריווס למדה כדור צל! "קווליבה כל הכבוד, גם לך טוגפי. גלסיאון תנסה להיזכר באיך היית ממקד את האנרגייה שלך כאיווי.". את פוקדת על כולם וביחד עם עזרתה של מיי. התוצאות נראות טובות. מיסדריווס מצליחה להחזיר את כל המתקפות חזרה לתוקפן, נראה שהיא שולטת בעל חושי באופן מלא. קווילבה לומד להתחפר במהירות בקרקע אך אינו מצליח ליצור בור במספיק מהירות כדי להופיע בצד השני. הוא מצליח פשוט ליצור מעין בור עמוק שאפשר להסתתר בו. מיי מסבירה לך שזה ייקח מעט זמן, אבל עם איך שקווילבה עושה את זה, בעתיד הוא יצליח. לאחר אימונים רבים גלסיאון מצליח להחזיר לעצמו את היכולת להשתמש בנשיכה. עוברת שעה נוספת בה את ומיי מחליטות כי את מוכנה למכון. את משיבה את כולם לפוכדורים שלהם וחוזרת עם מיי למרכז הפוקמונים כשטוגפי בידייך, מתחכך בהן ונראה נהנה מאוד מן המגע איתך, הוא נקשר אלייך מאוד. מיי מסבירה לך על מתקפת החסימה של גלסיאון, שזה סוג של ריבוע גדול דמוי זכוכית שנוצר באוויר מול גלסיאון, שמגן עליו ממתקפות פיזיות, ומחזק מעט את ההגנה שלו בכל פעם שהוא משתמש בו "זה כמו שאם נגיד פוקימון יתקפוף את גלסיאון בשבירת לבנים, אז גלסיאון יוכל לעצור את זה בעזרת מסך הזכוכית, אך חוזק המסך חזק כגודל כוחו של גלסיאון, ככה שאסור לסמוך על זה שזה יגן עליו בכל פעם" מיי מסבירה לך ואת מהנהנת כדי להבין הכל. תצטרכי לדעת כמה שיותר כשתלחמי נגד מורטי. שתיכן מגיעות למרכז הפוקימונים ומרפאות את הפוקימונים שלכן. לאחר הריפוי אתן מבלות עוד כשעה, בהן את זוכה לדבר במחשב הנייד במרכז הפוקימונים המשמש כטלפון וידאו, את אחיה הקטן של מיי ששמו הוא מקס. לאחר השיחה שתיכן יוצאות סופסוף למכון העיר אקרוטיק. לאחר הליכה קצרה של 5 דקות, שתיכן נכנסות בפאתי הדלת. המכון עצמו חשוך, נרות מרחפים מאירים את רוב המכון ככה שהוא לא חשוך יותר מדי. את מתקדמת ביחד עם מיי למרכז המכון, שם עומדת זירת קרב ובה ניצב לא אחר מאשר מורטי.כשעיניו פוגשות בשלך הוא מחייך חיוך מוזר, "הנה את....ציפיתי לך. אני מאחל לפגוש את מיסדריווס" הוא אומר בקול חביב. מיי מתבקשת לשבת ביציע, היא מניחה את זרועותיה על כתפייך ומחייכת אלייך "בהצלחה גרייס. אני בטוחה שתצליחי" היא אומרת לך בחיוך ושתיכן מתחבקות. את נותנת לה לשמור על טוגפי אשר הספיק להירדם. כנראה בגלל החושך במכון. את נעמדת מול מורטי, כשהשופט מגיע למרכז הזירה "הקרב יהיה שלוש על שלוש. המאמן שכל הפוקימונים שלו לא יוכלו להילחם הוא המפסיד. רק המאתגר רשאי להחליף פוקימונים באמצע הקרב". מורטי מחזיק פוכדור בידו ומקפיץ אותו בידו "את יודעת..גרייס. איך שנלחמת היום. זה באמת היה מעניין..גם רוחות הן מעניינות. לפעמים רואים אותן ולפעמים לא. זה ממש מעניין את לא חושבת?" מורטי מדבר בקול שנון כשהוא זורק את הפוכדור, ממנו יוצא גאסטלי אשר מרחף בזירה ומחייך חיוך ענקי ומלחיץ במיוחד "גאסטליייייי" גאסטלי פולט בקול איטי ולוחש. לחץ זורם בגופך, אך את נושמת עמוק ומרגישה מוכנה יותר מאי פעם. זה יהיה קרב לא קל. אבל את מאמינה בעצמיך, וככה גם מיי. מה תעשי?

'אוקיי. מיסדריווס היא האס שלי, עדיף לא להשתמש בה עדיין' אחליט במוחי. "גלסיאון, צא!" אצעק תוך כדי שאזרוק את הפוקדור של גלסיאון באוויר. "גלסיאון! מחסום ואז נמנום. ישר אחרי זה תשתמש בכדור צל!" הורה לו. אחליט להישאר עם מתקפות מטווח רחוק עד שגאסטלי יירדם עקב השפעת הנמנום. 'גאסטלי... זה לא הולך להיות קרב קל'. אביט לכיוון מיי היושבת ביציע ואנשום עמוק, אזכיר לעצמי שאני לא לבד פה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    גרייס-
    לגלסיאון יש מגוון של מתקפות ואת יכולה ליצור המון מהלכים. פשוט תזכרי מה המתקפות שהוא יודע. אם תצטרכי עזרה בלדעת איזו מתקפה עושה מה תגידי.

אוקיי. מיסדריווס היא האס שלי, עדיף לא להשתמש בה עדיין' את חושבת לעצמיך ומחליטה להשתמש בגלסיאון כדי לפתוח את הקרב. גלסיאון משתחרר מהפוכדור ונוחת על זירת הקרב בנינוחות, תוך שכדי שניצוצות נעימים מופיעים סביבו, נראה שמורטי נהנה מלהסתכל על יופיו של גלסיאון. "גלסיאון! מחסום ואז נמנום. ישר אחרי זה תשתמש בכדור צל!" פקודתך פותחת את הקרב והקרב מתחיל! "גלסיאון!" גלסיאון קורא במהירות ויוצר קיר זכוכית ממולו, שכעבור כמה שניות נעלם. ההגנה הפיזית של גלסיאון התחזקה מעט. את נזכרת במה שמיי אמרה לך, שזו מתקפה טובה להשתמש בה כדי לחסום מתקפות נגד באמצע ריצה או סתם בתור הגנה. מורטי נראה מעט מבולבל מהמהלך "עוד לא תקפתי אותך בכלל. אבל אם את רוצה להעלות את ההגנה שלך..למה לא" מורטי מצחקק קלות. בהמשך גלסיאון פוער את פיו ומפריח בועה ורודה אשר עושה את דרכה במהירות לכיוונו של גאסטלי. "גאסטלי תתחמק" מורטי אומר מהר וגאסטלי זז בזריזות וחומק מן הבועה הורודה "כדור צל. תפוצץ את הבועה רחוק ממך" מורטי אומר כשגאסטלי משגר כדור צל חזק ומפוצץ את הבועה. גלסיאון מנצל את מיקומו של גאסטלי באוויר ושולח אליו כדור צל משלו. אך לרוע המזל גאסטלי מתחמק גם מכדור הצל. "גאסטלי שלי מאוד מהיר. לעולם לא תביסי אותי ככה. ככה הם פוקימוני הרוחות..פשוט מדהימים" מורטי מדבר ונראה כי הוא נהנה מלפאר את הפוקימונים שלו. "ועכשיו גאסטלי צל לילה! (night shade)" מורטי מוסיף וגאסטלי מתרכז בפניו של גלסיאון, לפתע נוצרת אשליה בצורת גאסטלי אך גדולה והרבה יותר מפחידה, נראה שגלסיאון נפגע וניזוק מזה. גלסיאון מנער את ראשו. מתאושש מהמתקפה. את תצטרכי פה טכניקה. זה לא יהיה קרב פשוט. מה תעשי?

ג'יי-
    'הוא צודק' אתה מסכים בלב עם האיש הזקן. אתה מתקדם לאיש הזקן בעוד קומבאסקין הצליח להשתמש בבעיטה מרשימה במיוחד כנגד טראפינץ', שהועף אחורנית וכרגע משתמש בנשיכה "זה נכון, קומבאסקין צריך ללמוד עוד מתקפות. אתה יכול לעזור לנו עם זה בדרך כלשהי?" אתה שואל בנימוס. נראה שהאיש מקשיב לך, והוא מרים אליך את עיניו. "כן..אני יכול לעזור לך" האיש הזקן אומר לך כאשר הוא קורא לקומבאסקין לגשת אליו. קומבאסקין וטראפינץ' שניהם צועדים לזקן עד שהם מגיעים, האיש הזקן מרים את ידיו של קומבאסקין ובוחן את טפריו "הם בהחלט מרשימים. ניסית ללמד אותו שיסוע? (slash) ומה עם טעינת להבה? (flame charge)?" הזקן מב'ש מקומבאסקין לשרוט בחוזקה ובתנופה את גזע העץ הקרוב אליכם, וזה מה שקומבאסקין עושה. באמצעות טפריו הארוכים קומבאסקין משסף את העץ כל פעם מזווית שונה. טראפינץ מצדו עובר להתאמן בשלישייה עם לומברה ודאסטוקס. "באילו פוקימונים אתה מתכנן להשתמש נגד פלאנרי היקרה?" שואל אותך הזקן בעודו בוחן את לומברה, שמתרשם מאקדח המים שלו שמועף לעבר דאסטוקס שנפגע פגיעה ישירה ומתקשה להתאושש. מה תעשה?

מאט-
    תראו מי חזררר איפה היית?!! כבר שכחתי מי היריבים שלך חח

אתה משחרר את מצ'אמפ אשר נוחת על האדמה ורוקע ברגליו השריריות "מצ'אמפ!" מצ'אמפ שואג את שמו בגאווה. דלקאטי תוקפת את ספוינק בציפורן צל, אך ספוינק הקטן מתחמק ממתקפותיו של דלקאטי. מצ'מפ ממקד את האנרגיה שלו ויוצא במתקפת שבירת לבנים שמתנגשת עם אגרוף הרעם של לאודרד. לאודרד אוגר חשמל באגרופו אך מצ'אמפ מתחמק במהירות בכך שהוא מתכופף ובצעד מרשים מצ'אמפ מקמט את ידו שתהיה בצורת קרטה, כשהוא מנחית מכה חזקה בלאודרד שנפגע. לאודרד מועף אחורנית אך נראה שאינו מוותר. לבקשת מאמנו לאודרד תוקף באגרוף רעם שוב. אך הפעם מצ'אמפ מועף לאוויר! ספוינק משתמש בעל חושי, ובכך גורם למצ'אמפ להיות מוטח בקרקע. המתקפה של לאודרד מתקרבת. מה תעשה?

15. blue To My Bones
    ג'יי-
    'הוא צודק' אתה מסכים בלב עם האיש הזקן. אתה מתקדם לאיש הזקן בעוד קומבאסקין הצליח להשתמש בבעיטה מרשימה במיוחד כנגד טראפינץ', שהועף אחורנית וכרגע משתמש בנשיכה "זה נכון, קומבאסקין צריך ללמוד עוד מתקפות. אתה יכול לעזור לנו עם זה בדרך כלשהי?" אתה שואל בנימוס. נראה שהאיש מקשיב לך, והוא מרים אליך את עיניו. "כן..אני יכול לעזור לך" האיש הזקן אומר לך כאשר הוא קורא לקומבאסקין לגשת אליו. קומבאסקין וטראפינץ' שניהם צועדים לזקן עד שהם מגיעים, האיש הזקן מרים את ידיו של קומבאסקין ובוחן את טפריו "הם בהחלט מרשימים. ניסית ללמד אותו שיסוע? (slash) ומה עם טעינת להבה? (flame charge)?" הזקן מב'ש מקומבאסקין לשרוט בחוזקה ובתנופה את גזע העץ הקרוב אליכם, וזה מה שקומבאסקין עושה. באמצעות טפריו הארוכים קומבאסקין משסף את העץ כל פעם מזווית שונה. טראפינץ מצדו עובר להתאמן בשלישייה עם לומברה ודאסטוקס. "באילו פוקימונים אתה מתכנן להשתמש נגד פלאנרי היקרה?" שואל אותך הזקן בעודו בוחן את לומברה, שמתרשם מאקדח המים שלו שמועף לעבר דאסטוקס שנפגע פגיעה ישירה ומתקשה להתאושש. מה תעשה?
    "לא חשבתי על זה עדיין..." אומר לזקן ואבחן את קומבאסקין. "דאסטוקס הוא מסוג חרק, אז הוא לא בא בחשבון. וקומבאסקין מסוג אש, בדיוק כמו הפוקימונים של פלאנרי. מצד שני, גם לומברה וגם טראפינץ' אפקטיביים על סוג אש. ובמקרה הכי גרוע, אני אשלוף את קומבאסקין לסיים את העבודה."

עמוד 69 מתוך 72 ראשוןראשון ... 19596768697071 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •