Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 72 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 1073
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    פטריק-
    חח טוב. יהיו לך עוד פוקימונים בהמשך!
    "טרטוויג, אתה מוכן לגשת לקוף הורוד הזה?" אתה אומר לטרטוויג שמבחין בפוקימון המדובר. אתה סורק את הפוקימונים ובנוסף לסטארלי ולקריקטוט שחשפת את שמם מקודם, אתה מגלה שפוקימון הקוף שמו איפום והחתול הוא גלמיאו.
    טרטוויג תוקף בעלי תער שאייפום מצליחה להבחין בהם ומתחמקת באלגנטיות. היא משתמשת בזנבה לקפוץ אל טרטוויג ופוגעת בו בשבירת לבנים חזקה מאוד. טרטוויג מוטח על הקרקע אך לא מוותר ונושך את אייפום בחוזקה בזנב. מה תעשה?
    "טרטוויג אל תפרה מזנבה! תנענע אותה בחוזקה ותטיל אותה למרחק! לאחר מכן השתמש בספיגה, כוון אותה ישר אליה!" אומר. 'איפום מאוד מהירה, אני צריך שטרטוויג ישתמש במהלכים מהירים וצמודים, לא עלי תער למיניהם' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    פטריק-
    "טרטוויג אל תפרה מזנבה! תנענע אותה בחוזקה ותטיל אותה למרחק! לאחר מכן השתמש בספיגה, כוון אותה ישר אליה!" אתה פוקד על טרטוויג שמצליח לשאוב מאייפום אנרגיה ולעייף אותה מאוד. לאחר מכן טרטוויג מיוזמתו מניף את איפום למרחק והיא מתגלגלת על הקרקע. היא מיד מתרוממת וכנגד עלי הטער שלך היא שולחת מתקפת מהירות, כוכבים זהובים רבים יוצאים מזנבה ומתנגשים בעלים, חלקם מצליחים לחדור בין הכוכבים ולפגוע בה, וחלק מהכוכבים פוגעים בטרטוויג. שניהם נראים עייפים. מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    מייק-
    אתה סורק את כל הפוקימונים ומגלה שפוקימון הסיפור היא פידג'יוטו הפוקימון הצהוב הוא פיקאצ'ו והפוקימון בעל העלים הירוקים לראשו הוא לא אחר מאשר אודיש . בלבזור זורק אפן בעזרת הגפן שלו על פידגי'וטו שנפגעת בצורה לא פשוטה ונראה שהיא מתעצבנת מכך! בלבזור רץ להתחבא ואתה נשאר לבד במערכה. פידגי'וטו חושבת שאתה זה שזרקת את האבן והיא תוקפת אותך בניקורים! אתה מגן על עצמיך עם הידיים ולפתע בלבזור מגיח משום מקום וקופץ ופוגע בפידגיוטו שנפגעת לאחור. היא מתעצבנת מאוד והיא משתמשת במתקפת כנף שמכאיבה לבלבזור! מה תעשה?

פטריק-
    אל תתקן אותי! חח סתם
    "כל הכבוד טרטוויג! אתה יכול שוב, עלי תער נוספים! אתה זריז יותר ממנו, תתחמק מהמתקפות שלו!" אתה פוקד עליו. וחושב על כמה טרטוויג מתחזק יותר ויותר. עלי ה"ת"ער של טרטוויג פוגעים בשינקס ומחלישים אותו אפילו יותר. שינקס לא מוותר ונושך את טרטוויג בחוזקה. טרטוויג מתעצבן מאוד ולפתע מחקה את שינקס! הוא פתח את לסתו ונושך את שינקס שזועק בכאב רב! טרטוויג למד נשיכה! שינקס נראה מאוד תשוש ומתקשה לעמוד. "טרטוויג!" טרטוויג קורא ומתחיל לרוץ במהירות מצד לצד לעבר שינקס ומתשתמש בבלימה חזקה שמעלפת את שינקס לחלוטין ומפילה אותו על הקרקע. מה תעשה?
    "בלבאזור, אני חושב שמצאנו את השותפה החדשה שלנו" אומר לעברו. "מעכשיו הכל תלוי בך! השתמש בשיחים בתור הסוואה, שוב פעם תתפוס אבן, רק שהפעם תזרוק אותה לצד השני ממך, כך פידג'יוטו תחשוב שאתה שם, ותפתיע אותה בזרע עלוקה ואז בבלימה, צא!" אורה עליו.

4. משתמש מנוסה
    מייק-
    "בלבאזור, אני חושב שמצאנו את השותפה החדשה שלנו" אתה אומר בחיוך ומסביר לו את ההוראות שלך. בלבזור מתאושש במעט ממתקפת הכנף של פידג'יוטו ומצליח בתושייה רבה ובקושי רב להתחמק ממתקפת הרוח שלה. בלבזור תופס אבן ורץ איתה לשיחים אך פידג'יוטו המהירה נוסקת מלמעלה ותוקפת בניקור. בלבזור משנה טקטיקה וזורק עליה את האבן, מטווח מאוד קרוב האבן משפיעה באופן לא קל על פידג'יוטו שמתכוננת למתקפה הבאה שלה אך זרע העלוקה נתפס בה ושואב ממנה אנרגיה! אתה מצפה שבלבזור ימשיך בבלימה אך הוא מפתיע אותך. בעודו מתחזק ממתקפת העלוקה מהפקעת שבגבו יוצאת אבקה סגולה שנדבקת לפידג'יוטו וגורמת לה לרעוד! בלבזור למד אבקת רעל! לבסוף כמעט בריא ממתקפת זרע העלוקה עקשנותה של פידג'יוטו נראית לעין ואתה מבין כמה חזקה היא, היא מצליחה איכשהוא לתקוף במתקפת כנף שוב אך בלבזור מנצל את הקרבה ומשתמש בבלימה. פידג'יוטו מעולפת לחלוטין ואתה מבין שזו ההזדמנות לזרוק עליה פוכדור. הפוכדור נזרק לכיוונה ולוכד אותה בפנים, מתנדנד מספר פעמים ולבסוף נעצר! תפסת פידג'יוטו! בלבזור נראה עייף אך מאוד מרוצה! מה תעשה?

5. היזהרו מחיקויים!
    פטריק-
    "טרטוויג אל תפרה מזנבה! תנענע אותה בחוזקה ותטיל אותה למרחק! לאחר מכן השתמש בספיגה, כוון אותה ישר אליה!" אתה פוקד על טרטוויג שמצליח לשאוב מאייפום אנרגיה ולעייף אותה מאוד. לאחר מכן טרטוויג מיוזמתו מניף את איפום למרחק והיא מתגלגלת על הקרקע. היא מיד מתרוממת וכנגד עלי הטער שלך היא שולחת מתקפת מהירות, כוכבים זהובים רבים יוצאים מזנבה ומתנגשים בעלים, חלקם מצליחים לחדור בין הכוכבים ולפגוע בה, וחלק מהכוכבים פוגעים בטרטוויג. שניהם נראים עייפים. מה תעשה?
    "אוקיי טרטוויג, אתה יכול! מתקפה אחת אחרונה! תשתמש בהתקלה הכי חזקה שאתה יכול!" אומר לו בהתלהבות, בתקווה שחלק ממנה תעבור גם אליו. 'אני מאמין בו' אחשוב באופטימיות.
    ~~~~~
    עלק מיוזמתו חחח אמרתי לו להטיל אותה
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    פטריק-
    טרטוויג רץ בכל הכוח שנותר לו אך אייפום קופצת למעלה בצחקוק, היא אומנם מופתעת שבמיומנול רבה טרטוויג עצר וקפץ אחריה והתנגש בה באוויר. טרטוויג נוחת באלגנטיות על הקרקע כשאייפום נופלת מעולפת. אתה מביט בטרטוויג. עמידתו ההיית איתנה יותר ויותר. הוא מתחזק. מה תעשה?

7. היזהרו מחיקויים!
    פטריק-
    טרטוויג רץ בכל הכוח שנותר לו אך אייפום קופצת למעלה בצחקוק, היא אומנם מופתעת שבמיומנול רבה טרטוויג עצר וקפץ אחריה והתנגש בה באוויר. טרטוויג נוחת באלגנטיות על הקרקע כשאייפום נופלת מעולפת. אתה מביט בטרטוויג. עמידתו נהיית איתנה יותר ויותר. הוא מתחזק. מה תעשה?
    אחייך לעבר טרטוויג. "כל הכבוד" אומר לו ואזרוק פוקדור על אייפום. 'מהירות כמו שלה לא תזיק לי' אחשוב. לאחר מכן אקח את שלושת פוקימוניי למרכז הפוקימונים וארפא אותם. לאחר שארפאאותם אוציא את שינקס ואיפום ואומר להם:"שינקס, איפום תכירו. אני רוצה שתתאמנו ביניכם - תילחמו בקרב אימונים, תנו את כל מה שיש לכם" אומר להם ואצפה בהם בקפידה במהלך הקרב. 'טרטוויג כבר התחזק, אבל אני רוצה ללמוד את טכניקות הקרב של שינקס ואיפום. לראות אותם בקרב וללמוד איך הם נלחמים בהחלט יכול לעזור לי' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    פטריק-
    תקשיב עדיף שתתקדם, אתה תפגוש מאמנים שילחמו איתך בקרבות כפולים! הכל טוב רק לשמור על הקצב
    אתה זורק פוכדור על אייפום והיא נלכדת בפנים. התרגשות עצומה עולה בכך ואתה מרגיש גאה מאוד בעצמיך ובעיקר בטרטוויג. אתה לוקח את הפוכדור של אייפום ואתה וטרטוויג מתקדמים לעבר העיר ג'ובילייף. אם התלהבתם מהעיר סאנג'ם, אתם בכלל מתרגשים בעיר הזו. עיר ענקית, המון בניינים ואטרקציות למאמנים ופוקימונים כאחד. כשאתה מרפא את הפוקימונים שלך האחות ג'וי ממליצה לך על מרכז הקרבות שנמצא בעיר. "תוכל להילחם שם כמה שאתה רק רוצה" היא אומרת בחיוך. אתה יכול להמשיך בדרך המגיעה לשער אורבורג ולמצוא מאמנים שם או ללכת למרכז הקרבות. אתה עדיין לא מוותר ורוצה לראות את שינקס ואייפום נלחמים אחד בשני. אתה מוצא פינה שקטה בעיר ליד מזרקת מים מקסימה ומשחרר את שניהם. שניהם מחייכים ומתחילים להילחם. אייפום מסתמכת על מהירות ואתלטיקה ואילו שינקס מתמקד בכוח המתקפות והתגוננות. נראה שהאימון שמתארך כבר 20 דקות מטיב עימם. מה תעשה?

9. היזהרו מחיקויים!
    פטריק-
    תקשיב עדיף שתתקדם, אתה תפגוש מאמנים שילחמו איתך בקרבות כפולים! הכל טוב רק לשמור על הקצב
    אתה זורק פוכדור על אייפום והיא נלכדת בפנים. התרגשות עצומה עולה בכך ואתה מרגיש גאה מאוד בעצמיך ובעיקר בטרטוויג. אתה לוקח את הפוכדור של אייפום ואתה וטרטוויג מתקדמים לעבר העיר ג'ובילייף. אם התלהבתם מהעיר סאנג'ם, אתם בכלל מתרגשים בעיר הזו. עיר ענקית, המון בניינים ואטרקציות למאמנים ופוקימונים כאחד. כשאתה מרפא את הפוקימונים שלך האחות ג'וי ממליצה לך על מרכז הקרבות שנמצא בעיר. "תוכל להילחם שם כמה שאתה רק רוצה" היא אומרת בחיוך. אתה יכול להמשיך בדרך המגיעה לשער אורבורג ולמצוא מאמנים שם או ללכת למרכז הקרבות. אתה עדיין לא מוותר ורוצה לראות את שינקס ואייפום נלחמים אחד בשני. אתה מוצא פינה שקטה בעיר ליד מזרקת מים מקסימה ומשחרר את שניהם. שניהם מחייכים ומתחילים להילחם. אייפום מסתמכת על מהירות ואתלטיקה ואילו שינקס מתמקד בכוח המתקפות והתגוננות. נראה שהאימון שמתארך כבר 20 דקות מטיב עימם. מה תעשה?
    "כל הכבוד לכם! אני יודע שאתם יכולים!" אומר להם. "נסו ללמוד מתקפות חדשות בזמן האימון! חזקו עצמכם!" אומר בזמן שאוציא את טרטוויג, אתיישב ואלטף אותו. אומר לו בשקט:"רואה טרטוויג? אלו החברים שלך לצוות בינתיים. תראה איזה יופי, כבר צוות גדול" אומר ואחשוב: 'אני מקדם מאוד יפה בהתחשב לעובדה שהתחלתי לא מזמן היום'.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    פטריק-
    אתה מעודד את שינקס ואייפום להמשיך להתאמן. הם שניהם מהנהנים בחיוך ונראים נלהבים מהרעיון להתחזק. אייפום נעשית מהירה יותר ויותר ואילו המתקפות של שינקס נעשות חזקות יותר בכל פעם שהוא מצליח לפגוע באייפום. מתקפת הניצוץ של שינקס נעשית מאוד חזקה ובמתקפת הנשיכה שלו אתה שם לב שניצוצות חשמל קטנים מתחילים להופיע. הוא מתחיל ללמוד ניב חשמל אבל נראה שזה ייקח לו קצת יותר זמן ללמוד. אייפום מתחמקת ומתחמקת ומאתגרת את שינקס להגיב. עד לנקודה שבה היא משכפלת את עצמה! אייפום למדה צוות כפול! לאחר חצי שעה אתה שם לב שהבוקר עבר וכבר התחילה שעת צהריים מוקדמת. ושניהם נראים עייפים מאוד ומפסיקים להילחם. אבל שניהם התחזקו לא מעט. טרטוויג מביט בהם מרוצה ונראה שהוא שמח מהרעיון שהם יהיו באותו הצוות. מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    מייק-
    "בלבאזור, אני חושב שמצאנו את השותפה החדשה שלנו" אתה אומר בחיוך ומסביר לו את ההוראות שלך. בלבזור מתאושש במעט ממתקפת הכנף של פידג'יוטו ומצליח בתושייה רבה ובקושי רב להתחמק ממתקפת הרוח שלה. בלבזור תופס אבן ורץ איתה לשיחים אך פידג'יוטו המהירה נוסקת מלמעלה ותוקפת בניקור. בלבזור משנה טקטיקה וזורק עליה את האבן, מטווח מאוד קרוב האבן משפיעה באופן לא קל על פידג'יוטו שמתכוננת למתקפה הבאה שלה אך זרע העלוקה נתפס בה ושואב ממנה אנרגיה! אתה מצפה שבלבזור ימשיך בבלימה אך הוא מפתיע אותך. בעודו מתחזק ממתקפת העלוקה מהפקעת שבגבו יוצאת אבקה סגולה שנדבקת לפידג'יוטו וגורמת לה לרעוד! בלבזור למד אבקת רעל! לבסוף כמעט בריא ממתקפת זרע העלוקה עקשנותה של פידג'יוטו נראית לעין ואתה מבין כמה חזקה היא, היא מצליחה איכשהוא לתקוף במתקפת כנף שוב אך בלבזור מנצל את הקרבה ומשתמש בבלימה. פידג'יוטו מעולפת לחלוטין ואתה מבין שזו ההזדמנות לזרוק עליה פוכדור. הפוכדור נזרק לכיוונה ולוכד אותה בפנים, מתנדנד מספר פעמים ולבסוף נעצר! תפסת פידג'יוטו! בלבזור נראה עייף אך מאוד מרוצה! מה תעשה?
    "וואו בלבאזור, אתה... אתה היית פשוט אדיר!!!!" אצעק לעברו בהתלהבות מוגזמת טיפה. "אני כל כך שמח שיצאת איתי למסע הזה, אתה רק מוכיח לי כמה אתה מתאים לי. אנחנו צוות." אומר בנימה מרגשת. "אז תפסנו פידג'יוטו, יש לנו חברה חדשה בצוות. מה דעתך שנלך לרפא אתכם ואז נחזור ליער ונתקדם משם לכיוון העיר פיוטר?"

12. היזהרו מחיקויים!
    פטריק-
    אתה מעודד את שינקס ואייפום להמשיך להתאמן. הם שניהם מהנהנים בחיוך ונראים נלהבים מהרעיון להתחזק. אייפום נעשית מהירה יותר ויותר ואילו המתקפות של שינקס נעשות חזקות יותר בכל פעם שהוא מצליח לפגוע באייפום. מתקפת הניצוץ של שינקס נעשית מאוד חזקה ובמתקפת הנשיכה שלו אתה שם לב שניצוצות חשמל קטנים מתחילים להופיע. הוא מתחיל ללמוד ניב חשמל אבל נראה שזה ייקח לו קצת יותר זמן ללמוד. אייפום מתחמקת ומתחמקת ומאתגרת את שינקס להגיב. עד לנקודה שבה היא משכפלת את עצמה! אייפום למדה צוות כפול! לאחר חצי שעה אתה שם לב שהבוקר עבר וכבר התחילה שעת צהריים מוקדמת. ושניהם נראים עייפים מאוד ומפסיקים להילחם. אבל שניהם התחזקו לא מעט. טרטוויג מביט בהם מרוצה ונראה שהוא שמח מהרעיון שהם יהיו באותו הצוות. מה תעשה?
    אחייך אל עבר טרטוויג והשאר, ואגיד להם:"חזרו!". אלך למרכז הפוקימונים שוב כדי לרענן אותם, ואז אלך לחפש את מרכז הקרבות. 'הגיע הזמן לבחון אותם בקרב אמיתי' אחשוב. אלך למרכז הקרבות ואיכנס, ומר:"שלום. אני מחפש קרב" אם יש איזה דלפקיסט ואם לא אז אחפש לי יריב ראוי - אדם שלא נראה מתנשא מדי ולא רחוק מדי מהרמה שלי.
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    פטריק-
    אתה מחייך שבע רצון מהפוקימונים שלך ומחזיר אותם לפוכדור. אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא אותם ועכשיו אתה יודע שהם מוכנים לקרב אמיתי ראשון. אתה מגיע לאזור הקרבות ופשוט רואה שהוא מורכב מהמון זירות וממאמנים שמסתובבים בסביבה. אחד המאמנים ניגש אליך ומבקש להילחם בך. הוא נראה פחות או יותר בגיל שלך והוא מסביר לך שהוא התחיל את המסע שלו גם היום. אתה מציע לו קרב משולש והוא מסכים! אתם תופסים זירת קרב רגילה והמאמן משחרר את הפוקימונים שלו אתה משחרר את הפוקימונים שלך והם נראים מוכנים ומלאים באנרגיה לקראת הקרב המשולש הזה! מה תעשה?

מייק-
    "וואו בלבאזור, אתה... אתה היית פשוט אדיר!!!!" אתה קורא בהתלהבות ובלבזור מסמיק ממבוכה. אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך וחוזר ליער ורידיאן. אתה ממשיך ללכת מהנקודה בה תפסת את פידג'יוטו ולפתע אתה מרגיש את הפוקידע שלך רוטטת, קיבלת הודעה. אתה פותח את הפוקידע ומופיעה לך הודעה מג'קלין. "קרב נחמד מאוד. כנראה שגם את הפוקימון השני שלך יש לי. בפעם הבאה תנסה להגיד לבלבזור שישתמש בגפנים שלו כדי להעיף את עצמו באוויר. זה יעיל להתחמקות ולתקיפה מלמעלה. מופתע ולא מבין איך ג'קלין ראתה את הקרב. אתה ממשיך בדרך. אתה רואה עוד כמה פוקימונים שונים. אתה נמצא על הכניסה לעיר פיוטר אבל אתה עדיין ביער. אתה רואה פוקימון נחשי ופוקימון שמן בעל אף מוזר מתאכזרים לפוקימון צהוב ושחור שלא מצליח לנצח אותם. מה תעשה?

14. היזהרו מחיקויים!
    [COLOR=#008000]פטריק-
    אתה מחייך שבע רצון מהפוקימונים שלך ומחזיר אותם לפוכדור. אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא אותם ועכשיו אתה יודע שהם מוכנים לקרב אמיתי ראשון. אתה מגיע לאזור הקרבות ופשוט רואה שהוא מורכב מהמון זירות וממאמנים שמסתובבים בסביבה. אחד המאמנים ניגש אליך ומבקש להילחם בך. הוא נראה פחות או יותר בגיל שלך והוא מסביר לך שהוא התחיל את המסע שלו גם היום. אתה מציע לו קרב משולש והוא מסכים! אתם תופסים זירת קרב רגילה והמאמן משחרר את הפוקימונים שלו אתה משחרר את הפוקימונים שלך והם נראים מוכנים ומלאים באנרגיה לקראת הקרב המשולש הזה! מה תעשה?
    אני לא זוכר דיבור על קרב טריפל... זה כאילו היד שלך חופשית מדי בלהמשיך אותי חח. מילא הוא היה מציע והייתי יכול להסכים או לא אבל אני? חח זה מוזר. כמו עם הקפיצה לג'ובילייף. זה טיפ טיפה מבאס לשחק בידיעה שהשה"ם משנה לי החלטות...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב, אתם מוכנים?" אשאל אותם בריגוש, כדי שיתהלבו. "שינקס, ניצוץ על סטארלי! בשיא המהירות! איפום, צוות כפול ואז שבירת לבנים על אלקיד! טרטוויג, עלי תער, בכל הכוח!" אומר להם. "התחמקו מכל התקפה אפשרית, הישארו ממוקדים וזריזים! השתמשי בזנב שלך איפום!".
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    פטריק-

מייק-
    "וואו בלבאזור, אתה... אתה היית פשוט אדיר!!!!" אתה קורא בהתלהבות ובלבזור מסמיק ממבוכה. אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך וחוזר ליער ורידיאן. אתה ממשיך ללכת מהנקודה בה תפסת את פידג'יוטו ולפתע אתה מרגיש את הפוקידע שלך רוטטת, קיבלת הודעה. אתה פותח את הפוקידע ומופיעה לך הודעה מג'קלין. "קרב נחמד מאוד. כנראה שגם את הפוקימון השני שלך יש לי. בפעם הבאה תנסה להגיד לבלבזור שישתמש בגפנים שלו כדי להעיף את עצמו באוויר. זה יעיל להתחמקות ולתקיפה מלמעלה. מופתע ולא מבין איך ג'קלין ראתה את הקרב. אתה ממשיך בדרך. אתה רואה עוד כמה פוקימונים שונים. אתה נמצא על הכניסה לעיר פיוטר אבל אתה עדיין ביער. אתה רואה פוקימון נחשי ופוקימון שמן בעל אף מוזר מתאכזרים לפוקימון צהוב ושחור שלא מצליח לנצח אותם. מה תעשה?
    "היא ממש מוזרה הג'קלין הזו" אומר לבלבאזור. 'המממ מה קורה שם?' אחשוב לעצמי ומיד אוציא את הפוקידע לסרוק את שלושת הפוקימונים האלה. "בלבאזור, תהיה מוכן." אורה עליו להתכונן ואחזיק גם את הפוקדור של פידג'יוטו על מנת שיהיה שווה כוחות.

עמוד 8 מתוך 72 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •