מייק-
מצטער שאין תמונות אני מהפלאפון פשוט.
אתה סורק את הפוקימונים ומגלה שמדובר באקנס ודראוזי שנוהגים כבריונים על אלקיד. בלבזור מתכונן ושני הפוקימונים מבחינים בך. אקנס משתמש בחיצי רעל ואילו דראוזי רק צוחק בארסיות. מה תעשה?
אוקיי אדע להבא... למה אתה לא משתמש במשחק בתמונות? ומה נענוע זנב עושה במשחק?
~~~
"אושאווט לא לדאוג!" אקרא אליו במטרה להרגיעו ובנתיים אחשוב קצת על רעיון. לאחר מכן אקרא "אושאווט משוך אלייך את אחד הפאטרטים, התגרה בו או משהו. ברגע שהוא מגיע חמוק ממנו ורוץ על השני במרץ רב" אתחיל. ואז אוסיף כשיתקרב עליו ממש "עכשיו שלח מטווח אפס אקדח מים חזק על פאטרט ושגר מהדף המים את עצמיך על הפאטרט שרודף אחריך עם בלימה חזקה!" ואסיים את דברי
דרו-
כשאני עושה עדכון מהפלאפון אין תמונות וצבע ולפעמים אני שוכח לשים לא בסדר.
כעיקרון זו מתקפה שלא עושה כלום. היא תרד בקרוב כשאושוואט ילמד דברים חדשים.
אתה מעודד את אושוואוט לא לדאוג והוא מקשיב להוראות שלך בקפידה. אחד הפטרטים רץ לכיוון אושוואוט שלפתע רץ קדימה לכיוון הפאטרט השני שעסוק בלהציק לליליפאפ.אושוואוט מפתיע את פאטרט ומטיח אותו על בול עץ עם אקדח מים. מעלף אותו מיד. מההדף שיצר אקדח המים אושוואוט מועף על הפאטרט השני וחובט בו בחוז.ה. מעולף גם. אתה רואה כמה אושואוט חזק ןכמה הוא אוהב להילחם. הליליפאפ נראה חבול אך מחייך קלות כי חילצתם אותו מהצרה, הוא מצליח להתרומם בקושי ונובח בשמחה. מה תעשה?
"פידג'יוטו, צאי לעזור לבלבאזור" אקרא ואזרוק את הפוקדור שלה לאוויר. "בלבאזור השתמש באבקת באבקת רעל על דראוזי פידג'יוטו השתמשי במתקפת חול על שניהם! כשהם לא יהיו מוכנים בלבאוזר תתקל את דראוזי ופידג'יוטו אני רוצה שתתפסי בציפורניים שלך את אקנס ותטיחי אותו על עץ!" אורה עליהם ואומר לאלקיד. "אל תדאג אלקיד, אנחנו פה להגן עלייך, אתה לא לבד."
מייק-
0ידג'יוטו נחלצת לעזרתו של בלבזור ושניהם עומדים מוכנים לקרב.חיצי הרעל פוגעים בבלבזור ומכאיבים לו אך הוא נשאר לעמוד איתן. פידג'יוטו מתקרבת לקרקע וזורקת חול על שניהם, שני הפורימוניפ היריבים מסתנוורים ומשפשפים את עיניהם מטושטשים. בלבזור מצליח להרעיל את דראוזי שכעת רועד.עמו ציפור טרף חזקה 0ידג'יוטו תופסת את אקנס במ0וחד ומעיפה אותהףו על עץ. דראוזי מתעשת ומשתמש במתקפת על חושי על בלבזור שמשפיע עליו בחוזקה בגלל יתרון הסוגים. אקנס מזדחל במהירות ויורה חיצי רעל בפידגיוטו וצליח לפגוע בה. היא נופלת על הקרקע ומנסה לאסוף את עצמה. מה תעשה?
אהה.. חבל היא מורידה הגנה ליריב במשחקים. ותגיד הוא לומד גם דברים מהאג מובס? או רק עליית רמות?
~~~~~
'יש מעולה' אחשוב לעצמי וחיוך גדול על פניי. לאחר מכן אקרוץ לאושאווט ואומר "יופי, באמת עבודה טובה אושאווט. עכשיו קדימה בוא נלך לראות אם ליליפאפ בסדר".
אתכופף כלפיו ואבדוק היטב אם יש לו חבלות מסויימות או צורך בטיפול או אולי רק במנוחה.
במידה ויצטרך אטפל בו מידע בעזרה ראשונה לפוקימונים שאני זוכר עוד ממזמן, מימי בית הספר (הכוח המיוחד הוא זיכרון חח)
לאחר כ אלו, אלך לי לדרכי יחד עם הפוקימון שלי.
מייק-
אתה קורא לפוקימונים שלך להתעשת והם מנסים. פידג'יוטו פורשת את כנפיה ועפה במהירות לכיוון דראוזי ועל הדרך מצליחה להתחמק מחיצי רעל נוספים שאקנס יורה עליה אך דראוזי ברגע האחרון עוצר את תנועתה עם על חושי ומטיח אותה ברצפה. פידג'יוטו מתרוממת במהירות ופוגעת בשראוזי במתקפת כנף שמחלישה אותו. אתה רואה את דראוזי נופל על ברכיו בגלל ההרעלה, וכשזרע העלוקה נתפס בו הוא מאבד אפילו יותר אנרגיה. הגפן המצליפה של בלבזור מעלפת את דראוזי אך בזמן הזה אקנס הזדחל לכיוון בלבזור ותקפ אותו בחניקה! פידג'יוטו נחלצת לעזרתו ומנקרת את ראשו לאקנס ומצליחה לשחרר את בלבזור שמתנשם בכבדות. אקנס פחות חזק מדראוזי ונראה שהוא יוצא למתקפה נוספת, הוא כמעט נושך את בלבזור כשלפתע ברקים נוצצים מעיפים אותו על הקרקע ומעלפים אותו. זה היה אגרוף רעם חזק של אלקיד. "אלקיד" אלקיד לוחש בחיוך ומודה לך. מה תעשה?
דרו-
חח חשבתי שתרצה ללכוד אותו. לא נורא. והם יכולים ללמוד הכל. האייפום של דור למדה צוות כפול וזו מתקפת ביצה. הכל בסדר.
אתה ניגש לליליפאפ אחרי שאתה משבח אותו על הקרב הטוב בין שני הפאטרטים. ליליפאפ נובח בחיוך ונראה שהוא כבר הספיק להחלים. אתם נפרדים מליליפאפ שחוזר לשיחים מאין בטח הגיעה. אתם ממשיכים ללכת ונהנים מהדרך היפה והירוקה שאתם נמצאים בה. החוף המרוחק מעבר לגדר הפרדה והעצים והפוקימונים הקטנים המשוטטים בינהם באמת שובים את ליבכם כשלפתע פוקימון מעופף לא קטן מגיע ותופס את אושוואט ברגליו!! "אושוואוט!" אושוואוט צועק בפחד ואתה רואה שהפוקימון לוקח אותו לאזור הים! מה תעשה? (אין תמונות כי אני מהפלאפון)
גרייס-
את מודה לאליס ומודה כמה כיף זה להילחם. את מורה לסנטרט לחפור בור והיא וסינדקוטיל נכנסחם פנימה. "בדיוק מה שקיוויתי" אליס אומרת. שני הפוקימונים שלך נמלטים מהבלימה של מאריל שיורה אקדח מים לתוך הבור!! סנטרט בשניה האחרונה יוצאת מהבור ביחד עם סינדקוויל ונראה ששניהם נפגעו.. במיוחד סינדקוויל..הוא יורה כמה גחלות קטנות אך המתקפה השפיעה עליו. וצ'יקוריטה מתחמקת באלגנטיות ותוקפת את סנטרט שגפן מצליפה, שכוונה לסינדקוויל אך סנטרט הגנה עליו. נראה שסנטרט מתעייפת אבל היא במהירות חוזרת לקרקע ותוקפת את מריל בחפירה ונראה שגם מריל תשוש מאוד. "הסנטרט שלך חזקה! איפה תפסת אותה?" אליס שואלת ואת רואה שסינדקוויל קצת מבויש, הוא יודע שהוא יכול לתת יותר אבל הוא עוד עייף מהאימונים שלכם. סנטרט מתנשמת בכבדות אבל נוהמת ברוגז כלפי צ'יקוריטה. מה תעשי?[/quote]
"לא זוכרת" אמלמל כתגובה. די כועסת על כך שאליס פגעה בסינדקוויל. "סטרט, בואי נסיים את זה. מתקפה מהירה, הכי חזק שאת יכולה על מריל. סינדקוויל, אתה מדהים-אל תתיאש. גחלת על צ'יקוריטה פעם אחרונה, הכי חזק שאתה יכול!" אומר לשניהם בעידוד, בתקווה לסיים את הקרב. 'ישר למרכז הפוקימונים אחרי' אחשוב במוחי.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
שקלתי ללכוד אותו כי אני רוצה נורמאל. אולי יש בי קצת חרטה עכשיו חחח... לא נורא, אולי נתקל בעוד אחד בהמשך. המשחק רק בהתחלה
~~~~~~
"מה?!" אגיב מופתע עד מאוד. אצעק לעבר הפוקימון "היי חזור הינה עם הפוקימון שלי!" אושיט ידים ואקפוץ בכוח מנסה להגיע אל אושאווט שלי. אמשיך לרדוף אחריהם אחוז טירוף ואף אדלג מעל הגדר עם צריך. קורא אל אושוואט שוב ושוב. שידע שאני בא בעקבותיו לקחת אותו אליי...
גרייס-
"לא זוכרת" את עונה במעט עצבים לעובדה שכביכול אליס זילזלה בסינדקוויל. את פוקדת על הפוקימונים שלך את הפעולות ובמאמצים אחרונים הם נענים לך. סנטרט מתחילה לרוץ במהירות מצד לצד ומצליחה לעלף את מריל במתקפה מהירה. לרוע מזלה צ'יקוריטה רצה אליה ותופסת את סנטרט עם הגפנים שלה ומטיחה אותה על החול. צ'יקוריטה לא מבזבזת זמן ובעודה באוויר משחררת מטר של עלי תער חזקים שמעלפים את סנטרט. סינדקוויל המתנשם והמותש מלכד גחלת בפיו. הוא יורה את הגחלת שלפתע יוצאות כלהבות אדומות וגדולות שמקיפות את גופו! סינדקוויל למד גלגל להבה! סינדקוויל מצליח להפתיע את צ'יקוריטה ולפגוע בה בחוזקה ומעלף גם אותה במקום. סינדקוויל עומד על רגליו אך מרוב תשישות מתעלף במקום גם הוא. תיקו. "קרב לא רע" אליס אומרת בחיוך ומחזירה את הפוקימונים שלה לפוכדור. סנטרט וסינדקוויל מביטים בך מעט מאוכזבים מעצמם. מה תעשי?
דרו-
חח הכל טוב הוא יחזור אליך בהמשך העלילה.
"מה?!" אתה צועק בפראות וקורא לפוקימון המעופף להחזיר את אושוואוט המבוהל עד מאוד. אתה מושיט את ידיך בניסיון לתפוס את הפוקימון שלך אך לצערך הפוקימון המעופף שומר על גובה גבוה מאוד ממך ואתה בכלל לא בטווח ללהגיע אליו. אתה לא מפחד מלעבור את הגדר ואתה מתחיל לרוץ ולרוץ. בין עצים סלעים ושיחים אתה עושה הכל כדי להגיע לאושוואט. יש רגעים אחדים שאתה מפחד כי אתה לא רואה אותו עד שלבסוף אתה מגיע לחוף הים. מקום יפיהפה. החול הזהוב משתלב בצורה פנטסטית עם מי הים הכחולים. "אושוואוט!!" אתה צועק עד שלפתע הפוקימון המעופף מופיע מולך ונוחת ביחד עם אושוואוט שרץ אליך מבוהל מאוד. אתה סורק את הפוקימון ומגלה שמדובר ב-סוואנה. "נחמד מאוד להכיר אותך" אתה שומע קול ברור מבן אדם שמופיע ליד סוואנה
. "הייתי נלחם איתך בקרב פנים מול פנים. אבל זה לא כל כך מנומס להרביץ לבן אדם בלי שהוא מוכן לזה, כמובן אם הוא בן אדם טוב" הבחור אומר ומוריד את הכפפות הלבנות שלו. "יש לך מושג מי אני? דרו?" הבחור שואל. מה תעשה?
פטריק-
"טוב, אתם מוכנים?" אתה שואל את הפוקימונים שלך בהתרגשות והם עונים לך כל אחד בצליל השם שלהם בהחלטיות. אתה מחלק את הפקודות והם מתחילים לבצע אותם. שינקס מיד פוגע בסטראלי במהירות בניצוץ. מחשמל אותו ומפיל אותו לקרקע. אייפום מיד מבצעת צוות כפול ותוקפת את אלקיד בשבירת לבנים אך מנגד אלקיד הורס את הכפילים שלה בעזרת אגרוף רעם ולבסוף חוסם את אייפום האמיתית עם עוד אגרוף רעם שיוצר פיצוץ שגורם לאייפום להתגלגל אחורה. טרטוויג משתמש בעלי טער אך סטארלי מצליח להתחמק מהם ולדחוק את טרטוויג לפינה עם מתקפת כנף חזקה שפוגעת בו ישירות. פיפלאפ מקפץ במהירות לכיווניהם של שינקס ואייפום ותוקף אותם בקרן בועות אימתנית. מה תעשה?
פטריק-
"אייפום, זנקי משם עם הזנב שלך! ואז שבירת לבנים על פיפלאפ! שינקס, תסתער בניצוץ קדימה! הבועות יתערבבו! טרטוויג, ספיגה על פיפלאפ אחרי שאיפפום פוגעת בו. אל תפספסו!" אתה אומר לפוקימונים שלך בדריכות ובאמונה בהם. אייפום מקפיצה את עצמה מטווח הבועות ונוחתת על פיפלאפ כשזנבה מאוגרף וחובטת בו בחוזקה בשבירת לבנים. פיפלאפ מנסה להתאושש אך טרטוויג תוקף בשאיבה ומצליח להחליש אפילו יותר את פיפלאפ. השאיבה נפסקת כי אלקיד בעזרת בעיטה נמוכה הפיל את טרטוויג לרצפה ולאחר מכן תוקף אותו גם בשבירת לבנים. שינקס נחלץ לעזרתו ונושך את ידו של אלקיד שזועק בכאב. שינקס מעיף את אלקיד הצידה ופתאום פיפלאפ נתפס ברגליו של סטארלי במה שנראה כמהלך משולב. מה תעשה?
פטריק-
"כל הכבוד!" אתה משבח את הפוקימונים שלך ומחלק להם את ההוראות למהלכים הבאים. טרטוויג תוקף שוב בשאיבה ומצליח לשאוב רק מעט אנרגיה לפני שפיפלאפ נופל עליו עם מתקפת ניקור אימתנית. שינקס מנצל את העובדה שסטארלי התקרב מעט לקרקע וקופץ לאוויר ונושך את סטארלי. בהתחלה אין כל כך גיצים אך פתאום ניביו של שינקס מתחילים לנצוץ ומשחררים חשמל! שינקס למד ניב חשמל! סטארלי נפגע קשה מאוד והוא מוטל על הקרקע עייף מאוד. אייפום ואלקיד ממשיכים להילחם בינם. אייפום משתכפלת ופוגעת פעם פעם באלקיד מזוויות אחרות. הבעתו של אלקיד נהיית מעוצבנת והוא לפתע משתמש במתקפת מהירות והורס את שאר השיכפולים של אייפום ותוקף את אייפום האמיתית עם מתקפת מהירות משלו. פיפלאפ מנצל את העובדה ששינקס התרגש מכך שלמד את המתקפה החדשה ותקף אותו בקרן בועות שפוגעת בו באופן קשה. כל הפוקימונים עייפים. הקרב מתחמם. מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)