Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש רשום

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אוקיי
    אני אעשה את מה שאיש לא עשה ואשאל. . .

אתה גם מתכוון לכתוב משהו חוץ מלפרסם סרטונים? זה הערוץ שלך? כמה זמן אתה מצייר?
    בכללי, תיתן מידע על הערוץ. ספר קצת.

מצטער לבשר אבל כרגע הפעילות שלך מקבילה לשל בוט שמפרסם סרטונים סתם כך.. היה מעניין הרבה יותר אם היית מוסיף.

Spoiler ספוילר

3. משתמש רשום
    כן, זה הערוץ שלי. הוא פעיל כמעט שלוש שנים. אני מציר שנים רבות מאד (מספר דו סיפרתי) ואני מנסה לחיות מהאומנות שלי. באופן מפתיע רוב הקהל שלי הוא בארה"ב וניסתי לפרוץ פה בארץ.
    לכן פרסתמי את הקטעים בלי טקסטס, בלון ניסוי. יש לי שני חניות אינטרנטיות של הדפסה לפי בקשה (כלומר פרופילים), אחת של חולצות ואחת של דברים אחרים, שם האומנות שלי למכירה.
    בערוץ עצמו, אני מצייר דברים שאני אוהב משחקים, אנימציה, וכו'. שמתי לי למטרה להגיע ל500 נרשמים לערוץ ו100,000 צפיות עד סוף 2016 ואני קרוב לאחד מהם וקרוב מאד לשני.
    וזהו.

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי lornix צפה בהודעה
    כן, זה הערוץ שלי. הוא פעיל כמעט שלוש שנים. אני מציר שנים רבות מאד (מספר דו סיפרתי) ואני מנסה לחיות מהאומנות שלי. באופן מפתיע רוב הקהל שלי הוא בארה"ב וניסתי לפרוץ פה בארץ.
    לכן פרסתמי את הקטעים בלי טקסטס, בלון ניסוי. יש לי שני חניות אינטרנטיות של הדפסה לפי בקשה (כלומר פרופילים), אחת של חולצות ואחת של דברים אחרים, שם האומנות שלי למכירה.
    בערוץ עצמו, אני מצייר דברים שאני אוהב משחקים, אנימציה, וכו'. שמתי לי למטרה להגיע ל500 נרשמים לערוץ ו100,000 צפיות עד סוף 2016 ואני קרוב לאחד מהם וקרוב מאד לשני.
    וזהו.
    שמח לשמוע שיש לך מטרה, מקווה מאוד שתגשים אותה
    וכמובן ששמח לשמוע בכללי על הערוץ

יצירות מעולות. הלוואי והיה לי כישרון שכזה

Spoiler ספוילר

5. משתמש רשום
    תודה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •