המדריך לסיום המשחק צהוב!
*כל הזכויות שמורות לי!

חלקים שפורסמו:
*חלק 1-ההתחלה(עמוד 1)
*חלק 2-העיר ורידיאן(עמוד 1)

חלק 1-ההתחלה:

ראשית תפעילו את המשחק, בהתחלה יש סרטון יפה ומושקע ששווה צפייה.

לאחר שלחצתם על START יהיו לכם 2 בחירות, OPTIONS ן-NEW GAME, אם אתם רוצים לשחק באפשרויות של הטקסט אז עשו את זה, תוכלו לשנות אותן גם במהלך המשחק, כשאתם מוכנים תלחצו על NEW GAME ופורפסור אוק יופיע.

תרגמתי בישבילכם מה הוא אומר:
"שלום לך!
ברוכים הבאים לעולם של הפוקימונים!
השם שלי הוא אוק!
אנשים קוראים לי פרופסור הפוקימון!
העולם הזה מיושב על ידי יצורים שנקראים פוקימונים!
בשביל חלק מהאנשים פוקימונים הם חיות מחמד. אחרים משתמשים בהם ללחימה.
אני בעצמי...
אני לומד פוקימון כמקצוע."

עכשיו הוא ישאל אותכם מה השם שלכם, יהיו לכם 43 אפשרויות, שם חדש, ילוו, אש או ג'ק.
השם החדש(NEW NAME) ייתן לכם לכתוב שם משלכם וכשאתם מסיימים תלחצו על START.

עכשיו הוא יציג את היריב שלכם שהוא גם הנכד שלו, אתם מחליטים את שמו, כמו אצל הדמות שלכם יש 4 אפשרויות אך עם שמות שונים.

תמשיכו את השיחה ובסוף אתם תמצאו את עצמכם בחדר שלכם.

רדו במדרגות שבפינה הימנית העליונה, תצאו מהבית שלכם ותלכו למעלה, אל הדשא הגבוה.
כשתיכנסו אליו ותלכו 2 צעדים קדימה, פרופסור אוק יגיע ויעצור אתכם.
הוא יסביר לכם שבדשא גבוה חיים פוקימונים פראיים.

לאחר שהוא מסיים לדבר מופיע פיקאצ'ו פראי.
אוק זורק עליו פוקדור ומצליח ללכוד אותו!
אוק מסביר לכם כמה מסוכן ללכת לדשא הגבוה בלי פוקימון שיגן עליך ואז הוא אומר לך לבוא אתו.

אין לכם ברירה וזה הולך לכם אוטומטית אחרי אוק, אתם מגיעים מעבדה שלו, אוק והיריב שלכם ידברו קצת ואחרי זה אתם תצטרכו ללכת ולקחת את הפוקדור שמונח על השולחן אבל כשתגיעו אליו היריב שלכם ידחוף אתכם וייקח אותו.

לכן אוק יקרא לכם ויתן לכם את הפוקימון שהוא לכד בדשא הגבוה, פיקאצ'ו!
הוא ישאל אותך אם אתה רוצה לתת לפיקאצ'ו שם חיבה.
עכשיו כשתנסו לצאת מהמעבדה, היריב שלכם יעצור אתכם וירצה להילחם בכם.

רוב הסיכויים שתנצחו בקרב וזה יהיה קל מאוד. היריב מוציא איווי ואתם תוציאו את פיקאצ'ו, אני ממליץ להשתמש רק במתקפה THUNDERSHOCK בקרב הזה, היא תבטיח לכם את הניצחון!
כאשר תורידו לאיווי את החיים לגמרי אתם תנצחו בקרב ופיקאצ'ו יעלה לרמה 6 וילמד את המתקפה TAIL WHIPE ובנוסף, אתם תקבלו מהיריב שלכם 175 כסף.

עכשיו אוק יסביר לכם שכנראה פיקאצ'ו לא אוהב את להיות בפוקדור ולכן הוא נשאר בחוץ ועוקב אחריכם כל הזמן. פיקאצ'ו ישנא אותכם, תוכלו לדעת זאת בכך שתדברו אליו, בכלל, כדי לדבר עם מישהו או לדעת הסבר על משהו אז תפנו לכיוונו כשאתם צמודים אליו ותלחצו על A(במחשב זה המקש Z).

עכשיו תוכלו להיכנס לדשא הגבוה ולאמן את פיקאצ'ו, אם אתם מעוניינים לרפות אותו אז זה תמיד בחינם! בעיר הזו תוכלו ללכת לבית שלכם ולדבר עם האישה שיושבת מול השולחן(זוהי אמא שלכם כביכול).

כדי לשמור תלחצו על START , יפתח לכם תפריט, תבחרו ב-SAVE.

הסבר על התפריט שנפתח בלחיצה על START בחלק הבא!

~סוף חלק 1~