אוקיי אתם משעממים
אוקיי אתם משעממים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
תצ'תעמם לבד.
חברה יש לי בעיה! אני רוצה לשחק עם קלפי פוקימון אבל חסרים לי פשוט המממון קלפים עם הסמלים של הסוגים. למה לעשות? אני בבעיה
אביב
מישו יכול למצוא לי תמונות של פוקדורים באיכות כזאת ?
תודה למוצא.
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
שוווווווולט! מגניב :lol: :XD: :lol:
אביב
וואו ממש יבש פה!
ראיתי שהחליפו את הפוקדורים ><
אביב
העיצוב כולו ישתנה.
אני לא רואה משהו שונה...
איך הה"פ המשולב שלי? הכנתי אותו בעצמי...זה מן סוג של ה"פ משולב ומשונה סוגים, הוא גם שנוי סוג מאבן לרוח, הוא גם שילוב של אוניקס והונטר והוא גם ה"פ, מחקתי לו ת'אישונים וסמתי בפה שלו בצד אחד 2 קוביות לבנות (1 על ה- 2) וגם בצד השני (כאילו ניבים כדי שיפחיד) ת'אמת הוא דיי מפחיד אותי
כן שמנו לב.....רק ממש לא נוח ששמת את ההתפתחות שלו בפורומים עם "תת"......כשמסתכלים אם יש תגובה חדשה באחד הפורומים, זה די מוציא מהריכוז ><
טוב אני הולך לצחצח שיניים ולישון
אביב
מתרגלים.Originally posted by aviv@Jul 3 2007, 12:13 AM
כן שמנו לב.....רק ממש לא נוח ששמת את ההתפתחות שלו בפורומים עם "תת"......כשמסתכלים אם יש תגובה חדשה באחד הפורומים, זה די מוציא מהריכוז ><
טוב אני הולך לצחצח שיניים ולישון
והה"פ שלך נחמד מאוד! triner
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)