איילון תגיד, יש מצב שאני אולי מקבל ככה איזו דרגה?
חונך 16
איך העיצוב? עוד לא גמור.
וואו! הלוגו ממש נחמד! אבל הקודם היה יותר יפה
---
בכל מקרה אני הולך לישון, ליליה טוב לכלום! מחר אמשיך את דרגון בול NS
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
לילה טוב! ליל ישרים!
גם אני פורש למיטה
יש לי התחייבויות משפחתיות קודמות למיטה (זה המשפט שלי מהבצפר) אמא שלי אמרה לי להגיד את זה למורה כדי שאני אוכל להבריז מאיזה טקס מעצבן של ראש העיר אצלנו בבצפר, קיצקוץ המורה הפכה את זה למשפט הראשי שלי
איזה עיצוב ?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
מה איזה עיצוב, אתה לא רואה?
יש לי את הרגיל
כאילו התכלת הזה
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
נו זה חדש , תראה לוגו , כפתורים ..
אה נחמד ^_^
[סוגד]אביב[/סוגד]
הניק בלוגו מכוער,חוץ מזה בסדרOriginally posted by RoTeM@Jul 3 2007, 12:39 AM
איך העיצוב? עוד לא גמור.
אז תגיב בנושא השני
בואו נדבר פה , שלא יהיה משעמם.
חפיף.
עשינו איתם שולם. D:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)