אני מתאר לעצמי.Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 3 2007, 04:15 PM
אז זה סימן שהוא יגיע בערב?
אני מתאר לעצמי.Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 3 2007, 04:15 PM
אה, היי אלכס...Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 3 2007, 04:15 PM
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
רותם אתה יודע מה? אני ממש לא זוכר אתוך ככה. אז מה? אני אומר לך שלאתר הזה כבר יש 7 שותפים![ספרתי] תחשוב על זה! אם יהיו לך 7 שותפים, נראה לך שלא יבואו לך מתשמשים מכך? אני חושב שאתה ממש טועה ואני כבר לא מבין...אתה רוצה להגיע לרמה של 2 פורומי פוקימון שכולם יודעים על איזה 2 פורומים אני מדבר? אתה מדבר כאילו אתה רוצה שישארו 60 משתמשים שמגיבים פה וזהו וסתם נשקיע בפורום קטן שלא רוצה להיות יותר מזה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אני לא רוצה שותפות עם אף אתר , לא קשור לאתר שלך , בסדר?Originally posted by aviv@Jul 3 2007, 04:17 PM
רותם אתה יודע מה? אני ממש לא זוכר אתוך ככה. אז מה? אני אומר לך שלאתר הזה כבר יש 7 שותפים![ספרתי] תחשוב על זה! אם יהיו לך 7 שותפים, נראה לך שלא יבואו לך מתשמשים מכך? אני חושב שאתה ממש טועה ואני כבר לא מבין...אתה רוצה להגיע לרמה של 2 פורומי פוקימון שכולם יודעים על איזה 2 פורומים אני מדבר? אתה מדבר כאילו אתה רוצה שישארו 60 משתמשים שמגיבים פה וזהו וסתם נשקיע בפורום קטן שלא רוצה להיות יותר מזה
טוב כנראה ששותפות זה דבר חרא, אתה יודע הרי זה לא מביא משתמשים ולא מראה שהפורום מתקדם ויוצר חברויות וזה לא מוסיף לפורום עזרה של עיצוב או מידע למשל מאתרים אחרים וזה דבר שכולם שונאים ולכן אין בכלל שותפות של אתרים בעלום..אתה צודק רותם.Originally posted by RoTeM@Jul 3 2007, 04:19 PM
אני לא רוצה שותפות עם אף אתר , לא קשור לאתר שלך , בסדר?
מטגרוס מה השם שלך?אייל?
אביב
מה קורה חברה?
חזרתי!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
לדעתי שותפות זה פשוט רמה נמוכה , שצריך להיות תלוי באחרים , וזה סתם פרסומת לאתרים אחרים , אני לא אוהב את זה , ובלי עין הרע הפורום מתקדם , ולא הבנתי בכלל על מה אתה מדבר שאתה אומר לקחת מידע מאתרים אחרים.Originally posted by aviv@Jul 3 2007, 04:20 PM
טוב כנראה ששותפות זה דבר חרא, אתה יודע הרי זה לא מביא משתמשים ולא מראה שהפורום מתקדם ויוצר חברויות וזה לא מוסיף לפורום עזרה של עיצוב או מידע למשל מאתרים אחרים וזה דבר שכולם שונאים ולכן אין בכלל שותפות של אתרים בעלום..אתה צודק רותם.
מטגרוס מה השם שלך?אייל?
סתםאני מעוצבןOriginally posted by Bunny-Killer@Jul 3 2007, 04:21 PM
מה קורה חברה?
חזרתי!
אביב
דבר ראשון זה מטאגרוס... דבר שני אני לא אומר את השם שלי... אבל תקרא לי מאט.Originally posted by aviv@Jul 3 2007, 04:20 PM
מטגרוס מה השם שלך?אייל?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
אתה מעוצבן כי לא כל מה שאתה אומר אנחנו מוחאים כפיים ומביאים לך .Originally posted by aviv@Jul 3 2007, 04:22 PM
סתםאני מעוצבן
למה?Originally posted by aviv@Jul 3 2007, 04:22 PM
סתםאני מעוצבן
למה?
למה?
למה?
נו תענה לי!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אולי לגבי מידע יהיה קצת בעיה עם האתר הזה מכיוון שהם לא יוכלו לעזור לך עם מידע של פוק' אבל יש להם מעצב ממש טוב שאני מכיר אישית שהיה משח לעזור לשותפים שלו.Originally posted by RoTeM@Jul 3 2007, 04:22 PM
לדעתי שותפות זה פשוט רמה נמוכה , שצריך להיות תלוי באחרים , וזה סתם פרסומת לאתרים אחרים , אני לא אוהב את זה , ובלי עין הרע הפורום מתקדם , ולא הבנתי בכלל על מה אתה מדבר שאתה אומר לקחת מידע מאתרים אחרים.
שותפות זו לא רמה נמוכה, לדעתי פורום עם 100 משתמשים שלא מוכן לעשות שותפות כי הוא חושב שמשתמשים בים בכזו קלת, זו רמה נמוכה
אביב
אז תחשוב , אני אמרתי את דעתי.
ובקשר למעצב , אני לא צריך מעצב , אני מעצב בעצמי , ותגיד שאני מעצב גרוע , אבל לא חסר לי לקוחות בלי עין הרע.
טוב אני אפסיק להגיב למישהו אטום. בכל מקרה כמו שיש באתר שלך מידע לע הדמות אש, אתה שכתבת לי מאז שהצתרפתי לפורום את כל המידע על "רותם מנהל רוקט שסגר את האתר ביום בהיר אחד"
----
חברה משמ משעמם לי ואין לי כוח לעשות מתקפות עכיו....מה אתם מציעים?
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)