מה אתה רוצה? :blink:
היי חברס מה קורה?
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
:blink: אלכס? פרשתה מאתה יודע מאיפה?Originally posted by metagross@Jul 3 2007, 04:40 PM
כן... כשאני אפרוש :mellow: . עד אז תמשיך לחלום...
ואלכס, כתבתי את זה בנושא של ההודעת פרישה שלך ובדיוק לזה התכוונתי...
איזה סמיילי גאוני המלוו.
כן... הוא פרש מפוקבלוק (לא כתוב בחוקים שאסור להגיד שמות של פרומים).Originally posted by shadow@Jul 3 2007, 04:46 PM
:blink: אלכס? פרשתה מאתה יודע מאיפה?
אם אתה רוצה אני אסביר לך בפרטי...
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
כן מי שם על החוקים האלה B)Originally posted by metagross@Jul 3 2007, 04:48 PM
כן... הוא פרש מפוקבלוק (לא כתוב בחוקים שאסור להגיד שמות של פרומים).
<_<
:angry:
ובכן הוא היה צריך לפרוש אחרי שהwitch king הוריד אותו מגלובאל אלכס הוא אחד המשתמשים הכי וותיקים שם מס' 6 ליתר דיוק וגם ככה הוא עוד מעט הולך לצבא ויפרוש מכל הפורומיםOriginally posted by metagross@Jul 3 2007, 04:48 PM
כן... הוא פרש מפוקבלוק (לא כתוב בחוקים שאסור להגיד שמות של פרומים).
נכון... מי מקשיב להם בכלל חוץ ממנהלים? ואפילו מנהלים לא פועלים לפיהם. :mellow:Originally posted by RoTeM@Jul 3 2007, 04:49 PM
כן מי שם על החוקים האלה B)
<_<
:angry:
הרי גם ככה לפי החוקים הגלובלים מותר לי לפרסם את הכתובת של פוקבלוק האתר... :mellow:
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
Originally posted by lugia kun+Jul 3 2007, 04:51 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (lugia kun @ Jul 3 2007, 04:51 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> ובכן הוא היה צריך לפרוש אחרי שהwitch king הוריד אותו מגלובאל אלכס הוא אחד המשתמשים הכי וותיקים שם מס' 6 ליתר דיוק וגם ככה הוא עוד מעט הולך לצבא ויפרוש מכל הפורומים [/b]
לאא , ואו עוד מעט צבא והוא בפורום פוקימון :mellow:
יפה...
<!--QuoteBegin-metagross@Jul 3 2007, 04:52 PM
נכון... מי מקשיב להם בכלל חוץ ממנהלים? ואפילו מנהלים לא פועלים לפיהם. :mellow:
הרי גם ככה לפי החוקים הגלובלים מותר לי לפרסם את הכתובת של פוקבלוק האתר... :mellow: [/quote]
אני מקשיב להם , אילון לא קולט :ph34r:
תגיד, אתה יודע בכלל למה הורידו אותו? :mellow:Originally posted by lugia kun@Jul 3 2007, 04:51 PM
ובכן הוא היה צריך לפרוש אחרי שהwitch king הוריד אותו מגלובאל אלכס הוא אחד המשתמשים הכי וותיקים שם מס' 6 ליתר דיוק וגם ככה הוא עוד מעט הולך לצבא ויפרוש מכל הפורומים
אמרתי כבר שהמלוו גאוני?
אמרת שהמלוו גאוני.Originally posted by metagross@Jul 3 2007, 04:53 PM
תגיד, אתה יודע בכלל למה הורידו אותו? :mellow:
אמרתי כבר שהמלוו גאוני?
אבל , הורידו אותו בגלל שהוא סיפר משו שאמרו בפורום מנהלים
אני בודק אם אפשר להגיד את המילה *צונזר*
עריכה : אי אפשר :P
אין לי מושגOriginally posted by metagross@Jul 3 2007, 04:53 PM
תגיד, אתה יודע בכלל למה הורידו אותו? :mellow:
אמרתי כבר שהמלוו גאוני?
איילון תראה לו מה זה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כתבתי 2 חלקים במדריך שלי..
אני אתחיל להתמיד בכתיבה שלו מהיום :X
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)