אה מגניב [=Originally posted by aviv@Jul 3 2007, 05:49 PM
גם אני הולך,עוד 20 דקות מתחיל דרגון בול זי ואני ממשיך עכשיו את משחק הלחימה שאני יוצר
גם ביי
אה מגניב [=Originally posted by aviv@Jul 3 2007, 05:49 PM
גם אני הולך,עוד 20 דקות מתחיל דרגון בול זי ואני ממשיך עכשיו את משחק הלחימה שאני יוצר
גם ביי
צונזר
היי רותם...
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
היי מאט 0=Originally posted by metagross@Jul 3 2007, 05:53 PM
היי רותם...
ממצב?
צונזר
בסך הכול בסדר...
תגידו, על איזה סקר מדבת הכותרת?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
סקר דפוק על מי הבי אתכם לפרוםOriginally posted by metagross@Jul 3 2007, 05:58 PM
בסך הכול בסדר...
תגידו, על איזה סקר מדבת הכותרת?
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אה, הסקר הזה... טוב נו, אני גם ככה לא יכול לענות עליו.
אני נגד זה X: גם ככה הכותרת הזאת דפוקה..Originally posted by metagross@Jul 3 2007, 06:00 PM
אה, הסקר הזה... טוב נו, אני גם ככה לא יכול לענות עליו.
אני מעיף אותה..יש לך רעיון לכותרת אחרת?
צונזר
רותם מקים להקהועוזב את הפורום
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כותרת ראשית: "דרושים"Originally posted by The Dark Glove@Jul 3 2007, 06:00 PM
אני נגד זה X: גם ככה הכותרת הזאת דפוקה..
אני מעיף אותה..יש לך רעיון לכותרת אחרת?
כותרת מישנית: "עמודים לנו"ד..."
כתבתי נושא בפורום משוב ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
ניינטלס אתה בטוח בהחלטה שלך?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
לגמרי ...
לא מגיע לי ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
טוב,אני מקווה שאתה שלם עם ההחלטה שלך.
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
100 %
אבל עדיין אתה נשאר בפורום נכון?
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)