[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ג...ג...גו..גוקו????
אמא'לה!
זה חרא!
זה לא דומה לו!
זה עלבון לחולי הדרגון בול Z ברחבי העולם!
הפרצוף קצת עקום.
יש בלבול קטן של איברים.
האף גדול מדי והעיינים קצת קטנות, הפה קצת עקום.
אז שאלה:
זה גוקו :X
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
רותם זה ממש לא רע!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
לא , הורדתי את זה מהאינטרנט תוך 10 דקות.
עכשיו אני מעלה לכם לצפייה ישירה שתוכלו לראות דרך הפורום.
- בלי להוריד -
בערב אני ישים את זה.
טוב אני הולך..ביי לכולם
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
סאי , אהבתי את הציור של גוקו , ההצללה מעולה , הדיוק פחות.
ביי חן
ישOriginally posted by shadow@Jul 2 2007, 07:05 PM
יש דרך לעבוד עם אנימיישאן שופ בשכבות?
אבל אני לא יודע , לא משתמש בזה =|
תודה לכולם [=
ביי חן
צונזר
באנני קילר בקושי זיהה אותו :huh:Originally posted by The Dark Glove@Jul 2 2007, 07:06 PM
תודה לכולם [=
ביי חן
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אני מעלה את התכנית "אתה חושב שאתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו'" שתוכלו לראות צפייה ישירה , וזה לוקח זמן , כבר עברו יותר מ-10 דקות ועבר 6 אחוז .
אז 100 דקות זה 60%Originally posted by RoTeM@Jul 2 2007, 07:10 PM
אני מעלה את התכנית "אתה חושב שאתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו'" שתוכלו לראות צפייה ישירה , וזה לוקח זמן , כבר עברו יותר מ-10 דקות ועבר 6 אחוז .
:o
תצטרך לחכות כמעט שעתיים
[סוגד]אביב[/סוגד]
לא נורא =]
מי כאן יודע לעשות חתימות משולבות טובות?
צונזר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)