מה ההבדת בין מנגה לקומיקס? :huh:Originally posted by Bankai@Jul 6 2007, 12:36 AM
מנגה לפעמים אני קורא..
מה ההבדת בין מנגה לקומיקס? :huh:Originally posted by Bankai@Jul 6 2007, 12:36 AM
מנגה לפעמים אני קורא..
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אז רגע במי תשתמש במקום רטיקייט?Originally posted by aviv@Jul 6 2007, 12:35 AM
Bankai: חחח לא קורא מנגה? אני לא אבל ידוע מה יקרה לעזאזל ><
Dj Xeno:טנטקרול שלאט! יהיו לו מתקפות מים חזקות שיקרעו את כולם
triner:אני קונה מה שאמרת בכמויות גדולות יותר,רווייו ומעלה PP.
בכל מקרה רטיקייט זה למתקפות כמו רוק סמאש XD
די ג'יי- שקומיקס זה עם בועות, ומנגה זה אנימה שאתה קורה כמו סיפור וזה בלי בועוט דיבור
אפשר לסיים את הליגה גם עם 5 פוקימונים ..Originally posted by triner@Jul 6 2007, 12:37 AM
אז רגע במי תשתמש במקום רטיקייט?
לא צודק ?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
הוא רשם , יש לו איזה טריק כזה שהוא מרעיל אותו עם ACID..Originally posted by triner@Jul 6 2007, 12:39 AM
כן אבל שביל זה תצתרח חמישייה ממש סוסה כי טנטקרול לא הכי סוס =\
[סוגד]אביב[/סוגד]
בקיצ קוץ, מי המחליף?
ודיג'יי ההבדל בין מנגה לקומיק שקומיקס זה עם בועות ומנגה זה כמו אנימה אבל שאתה קורה אותה כמו סיפור/ ספר
ואני פורש למיטה אני צריך לקום מחר מוקדם, אני נוסע לים המלח p=
טוב ביי =]
אחח .. איך אני זוכר את הימים שרק יצא GOLD
והייתי משחק באימולטור O$GMB.. ולא ידעתי איך להמשיך מהקטע שלפני הביצה..
ואני ואחים שלי התאמנו .. עד לרמה 55 FERALIGATOR XD וזה עוד עם פוקימונים רמות 2-4
[סוגד]אביב[/סוגד]
Dj Xeno: לא הייתם מצליחים בחיים להביא אותו לרמה הזו
חברה יש מתקפות מים חזקו,אני אעבור תא הליגה אתם תראו
וכנראה שאו דרגונייט או פוקימון קרח יחליפו את רטיקייט["יחליפו" XD]
ליליה טוב!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אתה לא מאמין ?[Originally posted by aviv@Jul 6 2007, 12:51 AM
Dj Xeno: לא הייתם מצליחים בחיים להביא אותו לרמה הזו
חברה יש מתקפות מים חזקו,אני אעבור תא הליגה אתם תראו
וכנראה שאו דרגונייט או פוקימון קרח יחליפו את רטיקייט["יחליפו" XD]
ליליה טוב!
היינו ילדים בני 6 משועממים .. רק פוקימון היה המשחק היחיד ..
והיה את האימולטור NO$GMB , היה מאיץ לך ת'משחק, ככה שכל קרב היה לוקח שניה\2
ברצינות!
[סוגד]אביב[/סוגד]
בוקר טוב לכולם!!! ^_^
בוקר טוב גם לך.Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 6 2007, 09:23 AM
בוקר טוב לכולם!!! ^_^
בוקר סבבישן לכולם!
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
בוקר טוב לכולם! קמתי מוקדם כי היום יש לי פגישה לגבי האלרגיה שלי לקרדיות אבק בשעה 14:30
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
היי אביבOriginally posted by aviv@Jul 6 2007, 09:56 AM
בוקר טוב לכולם! קמתי מוקדם כי היום יש לי פגישה לגבי האלרגיה שלי לקרדיות אבק בשעה 14:30
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)