תודה
פורסם במקור על ידי yuval641 אני לא יכול לראות את הקישורים להורדה זה אומר לי שאני צריך להירשם אבל אני רשום מישהו יכול להביא לי את הלינקים בפרטי ? תחפש בגוגל
רק אני לא מצליח להפעיל אף משחק בגלל שאני רואה מסך לבן? והורדתי כבר כמה משחקים - מהרשימה שאתה נתת בעצמך... זה הגיוני?
איך אני שומר באימולטור no$mooz?
יש עוד דרך
עשיתי הכל כמו שכתוב בהתחלה זה ממש מהיר בקטע על הסבר המשחק והכל אבל ברגע שמתחיל המשחק זה נהיה ממש איטי משהו כמו 50-60 Fps והמחשב שלי מאוד טוב אפשר להגיד.. מה הבעיה מישהו יכול לעזור ?
אחלה מדריך
נערך לאחרונה על ידי Magmortar, 04-21-2011 בשעה 10:43 PM
אפשר פשוט להגדיל את המסך למצב של 600/800 וככה תיראו את זה גדול
אני עשיתי מה שכתוב במדריך ובהתחלה שהיה כתוב לפתוח את המשחק (פלאטינה) זה כתה לי 4 הודעות כאלה שזה לא פועל או אי אפשר .. מה לעשות ?
פורסם במקור על ידי lihay1610 אני עשיתי מה שכתוב במדריך ובהתחלה שהיה כתוב לפתוח את המשחק (פלאטינה) זה כתה לי 4 הודעות כאלה שזה לא פועל או אי אפשר .. מה לעשות ? אם אתה יכול תצלם את המסך ושנראה מה זה כותב אם לא פשוט תכתוב פה
איך מגדילים את המסך?
בחר מסך Zoom זה הכי גדול מבין כל האימלטורים
אחי יש לי בעיה עם ה-no gba זה מראה לי שאני נכנס למשחק cartdige not found
בקשר למה שרשמת לגבי המהירות זה לא נכון . והינה מדריך לזה למי שלא מאמין . 1. צריך desmume 2. לאחר שהורדתם את הdesmume כנסו אליו . 3.כנסו לcofing 4. כנסו לhotkey cofing 5. לכו לאיפה שרשום fast forward לידו רשום tab . 6. לחצו על הtab ושנו ללחצן לבחירתכם . אני שיניתי לspace
פורסם במקור על ידי matan4500 בקשר למה שרשמת לגבי המהירות זה לא נכון . והינה מדריך לזה למי שלא מאמין . 1. צריך desmume 2. לאחר שהורדתם את הdesmume כנסו אליו . 3.כנסו לcofing 4. כנסו לhotkey cofing 5. לכו לאיפה שרשום fast forward לידו רשום tab . 6. לחצו על הtab ושנו ללחצן לבחירתכם . אני שיניתי לspace אתה מדבר בכלל על אמולטור אחר וזה בדיוק מה שרושם במדריך בפורום לב זהב ונשמת כסף וגם בפורום שחור ולבן מה שרשום במדריך הזה נכון לגביי האמולטור שמצויין במדריך הזה בלבד
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום