~המשחק לשחקן~
המצב הכללי
*ברגע שיהיו מספיק רשומים אני אבחר את אלה שהכי זקוקים לכך.*
אני צופה בפורום לא מעט זמן והרמה פשוט לא עולה. אין מדריכים שייגרמו לשחקנים להשתפר ואין פרויקטים או תחרויות שבאמת יעשו שינוי ברמת המשחק בפורום. כל בעלי המשחקים[שהמים] לא מנסים לשפר את רמת המשחק שלהם וקובעים טפסים מגוחכים שלא באמת צריך להשקיע בהם יותר מ-5 דקות.[בקשר למשפט האחרון, יפתח גם משחקים לבעלי משחקים, דבר שיעזור להם לשפר את רמת התיאורים וכו...]. במשחק הזה אני אבחר רק ארבעה שחקנים שאני רואה שיש להם כוונה להישאר בפורום ולהעלות את רמתו. אם לגרסא הזאת תהיה ביקוש בסוף המשחק אני אפתח את הגרסא לבעלי משחקים יחד עם גרסא מספר 2 לשחקן. שימו לב שמערכת הפורום מאוד לא נוחה ולכן לפעמים תצטרכו להוציא מעט את העיניים כי אני לא מתכוון להתאמץ ולהסתבך עם המערכת של הפורום. המטרה הכללית שלי היא לשפר את רמת השחקנים לאט ולתת להם טיפים בהמשך. עוד מטרה היא לחשוף אותם לסוגים שונים של משחקים חוץ מפוקימון, ולתת להם אפשרות לפתח את הדמיון ולפתח עלילה משלהם שלא קשורה לפוקימון. בזמן האחרון כן שמתי לב לעלייה ברמת המשחקים, אבל גם הם דורשים תיקונים רבים, ונושא הביקורת של הפורום מרכך מאוד את הציונים. אני חייב לציין שבלי שיתוף פעולה, הפורום מצידי יכול למות, אני לא מתכוון להתאמץ ולא לקבל תמורה.
מהלך המשחק
במשחק לא יהיה טופס הרשמה רגיל. את הדמות אני עוזר לכם לבנות במהלך המשחק בדרך עלילתית. כל שעליכם לעשות זה למלות את הטופס הבא ולקוות שתתקבלו, כי אתם צריכים את זה.
הטופס
רמת משחק: [מהי רמת המשחק שלך לדעתך.] התגובה הטובה ביותר: [מהי התגובה הטובה ביותר שלכם לדעתכם] כמה אתם רוצים לשפר את רמת הפורום ואת רמתכם: [מובן] הערות: [הערות]
חוקים
1.אני אדם שיש לו חיים מחוץ לפורום, לא לנג'ס.
2.כל החוקים הגלובאליים 3
.חוקי פורום מ"ת 4
.בלי ספאם, כל בקשה ותלונה בפרטי.
5.רצון לשפר את רמת הפורום ואת רמתכם.
המשחק מיועד לכל הרמות, לא לפחד להרשם.
לכל השחקנים שמביטים ויוצאים, כך לא תשתפרו בחיים!