Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 348
  1. משתמש מנוסה
    XלוקסרייX -
    "מארשטומפ תחזור! מארקרו צא לשם והשתמש באס אווירי!" מארקרו מלא מרץ עם מתקפת אס אווירי אדירה שפוגעת בקרינידוס בשיא המהירות,
    "קרינידוס להביור!" קרינידוס מתאושש ותוקף עם להביור חזק ביותר "מארקרו התחמק מזה!",
    הלהביור כמעט ופוגע במארקרו אך הוא מצליח להתחמק,
    מצב:

70% חיים

100% חיים
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    "מארקרו נסה להתחמק ואז השתמש בכדור צל בכל העוצמה!"
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

3. משתמש מנוסה
    XלוקסרייX -
    "קרינידוס השתמש בלהביור פעם נוספת!" קרינידוס תוקף עם להביור פעם נוספת "מארקרו התחמק מזה והשתמש בכדור צל!",
    מארקרו מנסה להתחמק אך נכשל הפעם וסופג נזק גבוהה ולאחר מכן יוצא עם מתקפת כדור צל אדירה שפוגעת בקרינידוס ומסיימת את הקרב מארקרו עלה שתי רמות!
    הקרב נגמר ומנהיג המכון מתקרב אלייך ואומר "אתה אחד המאמנים הטובים ביותר שפגשתי היה לי לכבוד להלחם בך!",
    לאחר שהוא מסיים לדבר הוא מושיט לך את תג המכון ואתה יוצא משם זכית בתג העופרת!
    לאן תלך?

4. משתמש מנוסה
    ארפא את הפוקימונים שלי ואז אלך ואשאל רק האם מישהו יודע אם יש פוקימוני רוח רפאים בסביבה אבל רק אם יש...

5. משתמש מנוסה
    XלוקסרייX -
    לאחר שריפאת את הפוקימון אתה מברר על מקום שאולי תמצא בו פוקימוני רוח ומישהו מספר לך על אגדה שאומרת שכל לילה בחצות ישנה רוח רפאים שמטיילת ביער הסמוך לעיר,
    מה תעשה?

6. Retired
    שם: Ashar
    Originally posted by ART@Dec 22 2008, 04:39 PM

MasterHero -
    "פיקאצ'ו חכה עד שיתקוף אותך!" פיקאצ'ו נעמד ומתכונן במקומו,
    "דראפיון בו נחסל את הליצן הזה! השתמש בהצלבת רעל אחרונה!" דראפיון תוקף בהצלבת רעל אדירה ולפתע "פיקאצ'ו השתמש במתקפה מהירה!",
    פיקאצ'ו מתחמק מהצלבת הרעל ופוגע בדראפיון אך לא גורם נזק רב,
    "פיקאצ'ו מכת ברק פעם נוספת!" פיקאצ'ו שולח מכת ברק אדירה על דראפיון והוא נפגע ומתעלף פיקאצ'ו עלה שלוש רמות ולמד רעם!
    מה תעשה?
    טוב מאוד פיקאצ'ו 1

עכשיו תחזירי למיי את הביוטיפליי שלה!
    פרישה

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Dec 22 2008, 05:08 PM
    XלוקסרייX -
    לאחר שריפאת את הפוקימון אתה מברר על מקום שאולי תמצא בו פוקימוני רוח ומישהו מספר לך על אגדה שאומרת שכל לילה בחצות ישנה רוח רפאים שמטיילת ביער הסמוך לעיר,
    מה תעשה?
    אחכה ללילה ואז אלך ליער...

8. מורחקים
    Originally posted by ART@Dec 22 2008, 04:39 PM
    XלוקסרייX -
    "קרינידוס קדימה, השתמש בראשיית זן!" קרינידוס תוקף את מארשטומפ בראשיית זן אדירה,
    "מארשטומפ התחמק ותקוף עם אקדח מים!" מארשטומפ מנסה להתחמק אך נכשל וראשיית הזן פוגעת בו חזק,
    מארשטומפ נעמד על רגליו ותוקף עם אקדח מים ונותן את כל הכח שנשאר לו בהתקפה,
    "קרינידוס התחמק וגמור אותו עם ראשיית זן אחרונה!" קרינידוס מתחמק מאקדח המים בקלות ופוגע במארשטומפ שנופל ומתעלף מאשטומפ עלה חצי רמה!
    מה תעשה?

yahav -
    קרוקונא יוצא מתוך האדמה ומפתיע את טרטוויג עם ההתקפה שלו וגורם לו נזק גדול,
    "טרטוויג עלי טער ואז בלימה!" טרטוויג מתאושש מההתקפה ויוצא עם מתקפת עלי טער שפוגעת בקרוקונא,
    קרוקונא מנסה להתאושש וחוטף חבטה חזקה ביותר מטרטוויג שמשתמש בבלימה,
    מצב:

60% חיים

100% חיים
    מה תעשה?

MasterHero -
    "פיקאצ'ו חכה עד שיתקוף אותך!" פיקאצ'ו נעמד ומתכונן במקומו,
    "דראפיון בו נחסל את הליצן הזה! השתמש בהצלבת רעל אחרונה!" דראפיון תוקף בהצלבת רעל אדירה ולפתע "פיקאצ'ו השתמש במתקפה מהירה!",
    פיקאצ'ו מתחמק מהצלבת הרעל ופוגע בדראפיון אך לא גורם נזק רב,
    "פיקאצ'ו מכת ברק פעם נוספת!" פיקאצ'ו שולח מכת ברק אדירה על דראפיון והוא נפגע ומתעלף פיקאצ'ו עלה שלוש רמות ולמד רעם!
    מה תעשה?
    עכשיו טרטויג תישתמש בעלי תער בכל הכוח

ואז אזרוק עליו פוכדור

9. משתמש מנוסה
    MasterHero -
    "מיי?... אני מבינה אתה מתכוון לילדה הזאת.. בחייך אני עומדת לקבל עליו הרבה מאוד כסף איזה סיבה יש לי להחזיר אותו?" היא אומרת ועולה על סלמנס שלה בחזרה ומתכוננת לברוח משם,
    לפתע אתה רואה שאישה רכובה על אופנוע עם שני (ארקניין) שרצים לצידה מגיעה לכיוון שלך,
    היא מתקרבת אלייך ולפתע אתה מזהה את השוטרת ג'ני! "את עצורה ידיים למעלה! החזירי מיד את הפוקימונים שגנבת ובואי איתי!",
    "נראה שהפסדנו סלמנס... אתם יודעים מה?.. הבסת אותי בהגינות ילדון לכן אני אשחרר את הפוקימונים אבל אין סיכוי שתתפסו אותי, סלמנס קרן-על!" הציידת מסיימת לדבר ובורחת משם,
    לאחר שקיבלה את ביוטיפליי שלה בחזרה מיי אומרת "אני מודה לך מאוד, בזכותך ביוטיפליי שלי חזר אליי! איך אוכל להחזיר לך טובה?",
    מה תגיד?

XלוקסרייX -
    אתה מחכה ללילה והולך לכיוון היער לאחר שנכנסת ליער אתה חוטף צמרמורות ולפתע מארקרו יוצא מהפוקדור שלו ומתחיל לעוף לאיזור חשוך ואפל בתוך היער,
    מה תעשה?

10. Retired
    Originally posted by ART@Dec 22 2008, 05:41 PM
    MasterHero -
    "מיי?... אני מבינה אתה מתכוון לילדה הזאת.. בחייך אני עומדת לקבל עליו הרבה מאוד כסף איזה סיבה יש לי להחזיר אותו?" היא אומרת ועולה על סלמנס שלה בחזרה ומתכוננת לברוח משם,
    לפתע אתה רואה שאישה רכובה על אופנוע עם שני (ארקניין) שרצים לצידה מגיעה לכיוון שלך,
    היא מתקרבת אלייך ולפתע אתה מזהה את השוטרת ג'ני! "את עצורה ידיים למעלה! החזירי מיד את הפוקימונים שגנבת ובואי איתי!",
    "נראה שהפסדנו סלמנס... אתם יודעים מה?.. הבסת אותי בהגינות ילדון לכן אני אשחרר את הפוקימונים אבל אין סיכוי שתתפסו אותי, סלמנס קרן-על!" הציידת מסיימת לדבר ובורחת משם,
    לאחר שקיבלה את ביוטיפליי שלה בחזרה מיי אומרת "אני מודה לך מאוד, בזכותך ביוטיפליי שלי חזר אליי! איך אוכל להחזיר לך טובה?",
    מה תגיד?

XלוקסרייX -
    אתה מחכה ללילה והולך לכיוון היער לאחר שנכנסת ליער אתה חוטף צמרמורות ולפתע מארקרו יוצא מהפוקדור שלו ומתחיל לעוף לאיזור חשוך ואפל בתוך היער,
    מה תעשה?
    אין בעיה מיי!

רק אם נלחם 2 על 2 !

מסכימה?
    פרישה

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Dec 22 2008, 05:41 PM
    MasterHero -
    מה תגיד?

XלוקסרייX -
    מה תעשה?
    "היי מארקרו חזור!"

אקרא לו ואלך לכיון שלו...

12. מורחקים
    מה איתי?

13. משתמש מנוסה
    yahav -
    "טרטוויג עלי טער בכל הכח!" טרטוויג תוקף עם עלי טער ופוגע בקרוקונא שמותש מהקרב וכבר לא מסוגל להלחם,
    "צא פוקדור!" אתה זורק פוקדור על קרוקונא המותש ביפ... ביפ... ביפ... תפסת קרוקונא! טרטוויג עלה שתי רמות וחצי!
    מה תעשה?

MasterHero -
    "מה דעתך על קרב שתיים על שתיים?" אתה עונה לה והיא משיבה "בקה די מוזרה אבל מה שתרצה... ביוטיפליי אני בוחרת בך!" היא אומרת ושולחת את (ביוטיפליי),
    מה תעשה?

XלוקסרייX -
    "מארקרו תחזור לכאן!" אתה קורא לו אבל הוא מסתכל עלייך וממשיך לעוף לאותו כיוון,
    לפתע הוא עוצר ומסמן לך שהגעתם אתה מביט מסביבך אך לא מסוגל לראות את הדברים בצורה ברורה בגלל החושך,
    אתה מרגיש שמשהו נוגע בך ופתאום ניצב מולך (האנטר),
    אתה מבין שהאנטר מותח את האנשים מהעיר ולכן מספרים על רוח רפאים שנמצאת ביער,
    מה תעשה?

14. מורחקים
    עכשיו אני אלך למכון

15. Retired
    Originally posted by ART@Dec 22 2008, 06:03 PM
    MasterHero -
    "מה דעתך על קרב שתיים על שתיים?" אתה עונה לה והיא משיבה "בקה די מוזרה אבל מה שתרצה... ביוטיפליי אני בוחרת בך!" היא אומרת ושולחת את (ביוטיפליי),
    מה תעשה?

צא בויזל!

( דרך אגב מה זה אקווה ג'ט? )
    אקדח מים ואז מתקפה מהירה
    פרישה

עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •