yahav -
"אייפום זריזות ואז אגרוף ממוקד!" אייפום תוקףעם זריזות וגורם נזק די קל לביוטיפליי,
ביוטיפליי מתאושש מהפגיעה ואייפום מזנק מעליו עם אגרוף ממוקד אדיר שפוגע בו וגורם לו נזק רב,
מצב:
50% חיים
75% חיים
מה תעשה?
yahav -
"אייפום זריזות ואז אגרוף ממוקד!" אייפום תוקףעם זריזות וגורם נזק די קל לביוטיפליי,
ביוטיפליי מתאושש מהפגיעה ואייפום מזנק מעליו עם אגרוף ממוקד אדיר שפוגע בו וגורם לו נזק רב,
מצב:
50% חיים
75% חיים
מה תעשה?
עכשיו אייפום צוות כפול כדי לבלבל אותו ואז אגרוף ממוקד בכל הכוח
לאתר החפירה של רוראק.Originally posted by ART@Dec 27 2008, 06:00 PM
kaka-
אתה מסתכל במפה כדי לגלות מה אפשר לעשות בעיר ורואה שיש בעיר:
-מרכז פוקימונים-
-פארק הפוקימונים-
-מכון הרבורג-
-מוזיאון הפוקימונים הקדומים-
-אתר החפירה של רוראק-
לאן תלך?
מתקפה מהירה ואז זנב ברזלOriginally posted by ART@Dec 25 2008, 01:12 PM
MasterHero -
"פיקאצ'ו מכת ברק ואז מתקפת מהירות!" פיקאצ'ו מחשמל את מגמר אך לא גורם לו נזק רב,
"מגמר להביור!" מגמר תוקף עם להביור אדיר אך פיקאצ'ו משתמש במתקפת מהירות ומתחמק ולאחר מכן פוגע בו וגורם לו נזק לא קל,
מצב:
60% חיים
100% חיים
מה תעשה?
פרישה
yahav -
"אייפום צוות כפול ואגרוף ממוקד!" אייפום משתמש בצוות כפול כדי לבלבל את ביוטיפליי,
"ביוטיפליי רוח כסופה!" ביוטיפליי תוקף עם רוח כסופה ומעלים את כל הכפילים לפתע האמיתי מזנק מאחורה עם אגרוף ממוקד ופוגע בביוטיפליי חזק,
ביוטיפליי מתעלף ואינו מסוגל להלחם יותר אייפום עלה שתי רמות!
"ביוטיפליי תחזור, היית נהדר... ברכותיי, הבסת מאמן ששייך לאלייט פור! בכל אופן הייתי מציעה לך לקחת את הפוקימונים שלך למרכז הפוקימונים...",
לאחר שהוא מסיים לדבר הוא הולך משם,
מה תעשה?
kaka -
אתה פונה לכיוון אתר החפירה של רוראק,
הגעת למערה עצומה שבה מתנהל חיפוש מאובנים לפתע אתה שומע "מצאתי משהו, בואו הנה!",
מה תעשה?*אתה יכול לחפש במקום מאובנים אם תרצה*
kaka -
הקרב בין פיקאצ'ו למגמר נגמר בעמוד 18 או 19 ואני שמתי לב שעשיתי שם טעות קטנה עם הזנב ברזל כי לפיקאצ'ו אין את המתקפה הזאת...
בכל אופן תחפש שם את ההודעה שלי ותגיב לה...
"הבדוק מיאמר את זה ומה הוא מצא"Originally posted by ART@Dec 27 2008, 10:17 PM
kaka -
אתה פונה לכיוון אתר החפירה של רוראק,
הגעת למערה עצומה שבה מתנהל חיפוש מאובנים לפתע אתה שומע "מצאתי משהו, בואו הנה!",
מה תעשה?*אתה יכול לחפש במקום מאובנים אם תרצה*
אמשיך בדרכיOriginally posted by ART@Dec 25 2008, 05:54 PM
MasterHero -
"מגמר פיצוץ אש!" מגמר שולח פיצוץ אש אדיר על פיקאצ'ו,
"פיקאצ'ו מתקפה מהירה ואז זנב ברזל!" פיקאצ'ו מתחמק מפיצוץ האש עם המתקפה המהירה ופוגע במגמר,
מגמר לא מספיר להתאושש מהפגיעה ולפתע פיקאצ'ו פוגע בו עם זנב ברזל שמביס אותו פיקאצ'ו על רמה וחצי!
"מגמר תחזור! אני מבטיח לך שבפעם הבאה אני כבר יביס אותך!" לאחר שהוא מסיים לדבר הוא הולך משם,
מה תעשה?
פרישה
עכשיו אני אלך למרכז הפוקימונים ואז אלך לעיר הבאה
kaka -
אתה בודק מה האיש מצא ואתה רואה שהוא מחזיק בידו מאובן,
לפתע אחד האנשים שמאחורייך אומר "אתה לא נראה לי מוכר.. מה שמך?",
מה תעשה?
MasterHero -
אתה ממשיך בדרכך ואתה מגיע לעיירה קטנה ואתה מבחין בשלט גדול שנמצא ליד זירה גדולה,
אתה קורא את מה שרשום על השלט 'היום בשעה שלוש יתחיל טורניר קרבות הפוקימונים! כל מי שלא נרשם יכול להרשם בתוך הזירה',
מה תעשה?
yahav -
לאחר שהיית במרכז הפוקימונים אתה פונה לכיוון העיר הבאה ובדרך אתה מגיעה לעיירה קטנה ואתה מבחין בשלט גדול שנמצא ליד זירה גדולה,
אתה קורא את מה שרשום על השלט 'היום בשעה שלוש יתחיל טורניר קרבות הפוקימונים! כל מי שלא נרשם יכול להרשם בתוך הזירה',
מה תעשה?
מאסטר הירו ויהב אתם נמצאים באותו המקום ככה שתוכלו להרשם לטורניר ולהלחם זה בזה שם או שתלחמו זה בזה סתם ככה ואתם יכולים גם להחליף פוקימונים זה עם זה
בשמחה אני אומר והולך להרשם !Originally posted by ART@Dec 27 2008, 10:46 PM
MasterHero -
אתה ממשיך בדרכך ואתה מגיע לעיירה קטנה ואתה מבחין בשלט גדול שנמצא ליד זירה גדולה,
מה תעשה?
yahav -
לאחר שהיית במרכז הפוקימונים אתה פונה לכיוון העיר הבאה ובדרך אתה מגיעה לעיירה קטנה ואתה מבחין בשלט גדול שנמצא ליד זירה גדולה,
מה תעשה?
מאסטר הירו ויהב אתם נמצאים באותו המקום ככה שתוכלו להרשם לטורניר ולהלחם זה בזה שם או שתלחמו זה בזה סתם ככה ואתם יכולים גם להחליף פוקימונים זה עם זה
פרישה
אני כמובן אלך להירשםOriginally posted by ART@Dec 27 2008, 10:46 PM
kaka -
אתה בודק מה האיש מצא ואתה רואה שהוא מחזיק בידו מאובן,
לפתע אחד האנשים שמאחורייך אומר "אתה לא נראה לי מוכר.. מה שמך?",
מה תעשה?
MasterHero -
מה תעשה?
yahav -
מה תעשה?
MasterHero -
הסיבוב הראשון של הטורניר מתחיל:קרבות של 2 על 2!
הקרב שלך מתחיל והיריבה שלך היא נערה בגילך עם שיער כתום
"בוא נעשה את זה! באלבאזור אני בוחרת בך!" היא מסיימת לדבר שמוציאה את(באלבאזור) שלה לזירה,
מה תעשה?
yahav -
הקרב שלך מתחיל והיריב שלך הוא פרופסור עם משקפי שמש
"בוא לא נבזבז זמן! אגרון צא לשם!" הוא אומר ומוציא את(אגרון) שלו לזירה,
מה תעשה?
צא צ'ארמיילון!Originally posted by ART@Dec 28 2008, 09:41 AM
MasterHero -
הקרב שלך מתחיל והיריבה שלך היא נערה בגילך עם שיער כתום
"בוא נעשה את זה! באלבאזור אני בוחרת בך!" היא מסיימת לדבר שמוציאה את(באלבאזור) שלה לזירה,
מה תעשה?
זנב ברזל ואז להביור
פרישה
MasterHero -
"צ'ארמיליון צא לשם! זנב ברזל ואז להביור!" צ'ארמיליון מזנק מתוך הפוקדור עם זנב ברזל,
"באלבאזור התחמק!" באלבאזור מתחמק מזנב הברזל בקלות אך מיד לאחר מכן צ'ארמיליון תוקף עם להביור,
הלהביור פוגע בבאלבאזור וגורם לו נזק רב,
"באלבאזור קרן סולרית!" באלבאזור טוען קרן סולרית,
מה תעשה?
מהר זנב ברזל לפני שהוא טוען! ואז שוב להיבורOriginally posted by ART@Dec 28 2008, 09:56 AM
MasterHero -
"צ'ארמיליון צא לשם! זנב ברזל ואז להביור!" צ'ארמיליון מזנק מתוך הפוקדור עם זנב ברזל,
"באלבאזור התחמק!" באלבאזור מתחמק מזנב הברזל בקלות אך מיד לאחר מכן צ'ארמיליון תוקף עם להביור,
הלהביור פוגע בבאלבאזור וגורם לו נזק רב,
"באלבאזור קרן סולרית!" באלבאזור טוען קרן סולרית,
מה תעשה?
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)