Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 24 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 348
  1. מורחקים
    קדימה טרטויג אני בוחר בך

תישתמש בבלימה ועלי תער

2. משתמש מנוסה
    yahav -
    "טרטוויג אני בוחר בך! השתמש בעלי טער ותמשיך עם בלימה!" טרטוויג יוצא מהפוקדור ותוקף את פיפלאפ בעלי טער,
    עלי הטער גורמים לפיפלאפ נזק רב וטרטוויג רץ לעבר פיפלאפ עם בלימה "פיפלאפ קרן בועות ותמשיך עם ניקור!",
    פיפלאפ מתאושש מעלי הטער ותוקף בקרן בועות שמיירטת את טרטוויג אך לא עושה נזק רב ולאחר מכן הוא תוקף אותו בניקור שגורם נזק לא קל,
    מצב:

65% חיים

65% חיים
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Dec 20 2008, 01:49 PM
    XלוקסרייX -
    "בהחלט! צא ריולו!" אתה אומר ומוציא את ריולו,
    "ריולו מה?... ג'יאודוד אני בוחר בך!" רוראק זורק פוקדור לאוויר ומתוך הפוקדור יוצא (ג'יאודוד),
    מה תעשה?
    "ריולו השתמש בבלימה ואז התחמק!"
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

4. מורחקים
    קדימה טרטויג תישתמש שוב בעלי תער ועכשיו בכל הכוח

5. Retired
    שם: Ashar
    Originally posted by ART@Dec 20 2008, 01:44 PM
    MasterHero -
    "פיקאצ'ו השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק!" פיקאצ'ו מנסה להתחמק מהסלעים אך נכשל ונפגע עד שהוא מתעלף,
    -סיבוב שלישי-
    "קדימה! אני מקווה שזה רק חימום כי בינתיים אתה לא מאמן מוצלח כל כך..." אומר לך מנהיג המכון עם מבט רגוע,
    מה תעשה?

חזור פיקאצ'ו

קדימה בויזל! אתה אחרון שלי הכל תלוי בך!

צא בבום על קולי ואז אקדח מים
    פרישה

6. משתמש מנוסה
    XלוקסרייX -
    "ריולו בלימה!" ריולו פוגע בג'אודוד וגורם לא נזק לא קטן,
    "ג'אודוד גילגול!" ג'יאודוד תוקף בגילגול ורגע לפני שהוא פוגע "ריולו התחמק!" ריולו מצליח להתחמק,
    מצב:

75% חיים

100% חיים
    מה תעשה?

yahav -
    "טרטוויג עלי טער פעם נוספת!" טרטוויג תוקף פעם נוספת בעלי טער וגורם לפיפלאפ נזק גדול שגורם לא להתעלף טרטוויג עלה רמה וחצי
    מה תעשה?

MasterHero -
    "פיקאצ'ו תחזור! בויזל צא, הכל תלוי בך עכשיו! תקוף עם בום על קולי ואז אקדח מים!" בויזל פוגע בג'יאודוד עם בום על קולי וגורם נזק לא קטן,
    "ג'יאודוד התאושש והשתמש בגילגול!" ג'יאודוד יוצא עם מתקפת ג'יאודוד לעבר בויזל אבל שנייה לפני שהוא פוגע בויזל תוקף באקדח מים ומביס את ג'יאודוד, בויזל על רמה וחצי
    "ג'יאודוד תחזור, עשית עבודה מצויינת! אוניקס אני בוחר בך!" רוראק מוציא את (אוניקס),
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Dec 20 2008, 02:54 PM
    XלוקסרייX -
    "ג'אודוד גילגול!" ג'יאודוד תוקף בגילגול ורגע לפני שהוא פוגע "ריולו התחמק!" ריולו מצליח להתחמק,
    מצב:

75% חיים

100% חיים
    מה תעשה?

yahav -
    "טרטוויג עלי טער פעם נוספת!" טרטוויג תוקף פעם נוספת בעלי טער וגורם לפיפלאפ נזק גדול שגורם לא להתעלף טרטוויג עלה רמה וחצי
    מה תעשה?

MasterHero -
    "פיקאצ'ו תחזור! בויזל צא, הכל תלוי בך עכשיו! תקוף עם בום על קולי ואז אקדח מים!" בויזל פוגע בג'יאודוד עם בום על קולי וגורם נזק לא קטן,
    "ג'יאודוד התאושש והשתמש בגילגול!" ג'יאודוד יוצא עם מתקפת ג'יאודוד לעבר בויזל אבל שנייה לפני שהוא פוגע בויזל תוקף באקדח מים ומביס את ג'יאודוד,
    "ג'יאודוד תחזור, עשית עבודה מצויינת! אוניקס אני בוחר בך!" רוראק מוציא את (אוניקס),
    מה תעשה?
    "אוקיי ריולו עכשיו התחמק ומיד אחרי זה השתמש שוב בבלימה!"
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

8. Retired
    XלוקסרייX -
    מצב:

75% חיים

100% חיים
    מה תעשה?

yahav -
    מה תעשה?

MasterHero -
    "ג'יאודוד התאושש והשתמש בגילגול!" ג'יאודוד יוצא עם מתקפת ג'יאודוד לעבר בויזל אבל שנייה לפני שהוא פוגע בויזל תוקף באקדח מים ומביס את ג'יאודוד,
    מה תעשה?
    קדימה ! בויזל אתה יכול!

השתמש בזריזות ואז בבום על קולי

ושהוא חשוף השתמש בכל הכוח באקדח מים !
    פרישה

9. מורחקים
    XלוקסרייX -
    מצב:

75% חיים

100% חיים
    מה תעשה?

yahav -
    מה תעשה?

MasterHero -
    מה תעשה?
    אני אלך לחפש פוקימונים

10. משתמש מנוסה
    XלוקסרייX -
    "ג'יאודוד תקוף בגילגול פעם נוספת!" ג'יאודוד מתגלגל לעבר ריולו פעם נוספת,
    "ריולו התחמק ומיד אחרי זה השתמש בבלימה פעם נוספת!" ריולו מצליח להתחמק פעם נוספת ופעם נוספת תוקף בבלימה שגורמת לג'יאודוד נזק לא קטן,
    "עכשיו ג'יאודוד גילגול ושלא יצליח לחמוק!" ג'יאודוד מנסה פעם נוספת גילגול ופוגע אך הנזק לא גדול במיוחד,
    מצב:

55% חיים

80% חיים
    מה תעשה?

MasterHero -
    "קדימה בויזל אתה מסוגל! השתמש בזריזות ואז בבום על קולי!" בויזל תוקף בזריזות ואוניקס לא מספיק להתאושש מהמכה ובויזל תוקף בבום על קולי שגורם נזק משמעותי,
    "אוניקס זנב ברזל!" אוניקס תוקף את בויזל בזנב ברזל אדיר ומתיח אותו בזירה,
    "בויזל קום ותקוף באקדח מים באיזור החשוף של אוניקס!" בויזל קם ומתכונן למתקפת אקדח מים,
    "עכשיו אוניקס סיים את זה עם נשימת דרקון!" אוניקס תוקף בנשימת דרקון אך בויזל מצליח להתחמק ותוקף באקדח מים שמפיל את אוניקס,
    הקרב נגמר ובויזל המנצח! בויזל עלה שתי רמות ולמד מתקפה מהירה!
    -סיבוב אחרון-
    "אוניקס תחזור! קרינידוס אני בוחר בך!",
    מה תעשה?

yahav -
    אתה יוצא מהעיר כדי לחפש פוקימונים ואתה שומע שיש מישהו מאחורייך,
    אתה מסתובב ורואה(הורסרינג) ענק שמרים את ידיו כדי לתקוף אותך,
    מה תעשה?

11. Retired
    Originally posted by ART@Dec 20 2008, 03:20 PM

MasterHero -
    "קדימה בויזל אתה מסוגל! השתמש בזריזות ואז בבום על קולי!" בויזל תוקף בזריזות ואוניקס לא מספיק להתאושש מהמכה ובויזל תוקף בבום על קולי שגורם נזק משמעותי,
    "בויזל קום ותקוף באקדח מים באיזור החשוף של אוניקס!" בויזל קם ומתכונן למתקפת אקדח מים,
    "עכשיו אוניקס סיים את זה עם נשימת דרקון!" אוניקס תוקף בנשימת דרקון אך בויזל מצליח להתחמק ותוקף באקדח מים שמפיל את אוניקס,
    -סיבוב אחרון-
    מה תעשה?

yahav -
    מה תעשה?
    אתה יכול לעשות את זה!

שהוא תוקף אותך תשתמש במתקפה מהירה! זה יותר מהירר ממנו ואז בבום על קולי על הראש שלו!

ולבסוף אקדח מים
    פרישה

12. מורחקים
    Originally posted by ART@Dec 20 2008, 03:20 PM
    XלוקסרייX -
    "ג'יאודוד תקוף בגילגול פעם נוספת!" ג'יאודוד מתגלגל לעבר ריולו פעם נוספת,
    "ריולו התחמק ומיד אחרי זה השתמש בבלימה פעם נוספת!" ריולו מצליח להתחמק פעם נוספת ופעם נוספת תוקף בבלימה שגורמת לג'יאודוד נזק לא קטן,
    "עכשיו ג'יאודוד גילגול ושלא יצליח לחמוק!" ג'יאודוד מנסה פעם נוספת גילגול ופוגע אך הנזק לא גדול במיוחד,
    מצב:

55% חיים

80% חיים
    מה תעשה?

MasterHero -
    -סיבוב אחרון-
    מה תעשה?

yahav -
    מה תעשה?
    אני בארח משם בשיא המהירות ואז אמשיך לחפש פוקימונים

13. משתמש מנוסה
    MasterHero -
    "קרינידוס תקוף את בויזל בראשיית זן וגמור אותו!" קרינידוס רץ בשיא המהירות לעבר בויזל,
    "בויזל השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק וכוון בום על קולי אל הראש שלו!" בויזל מצליח להתחמק ברגע האחרון וקרינידוס לא מסוגל לעצור ומרסק את הקיר,
    קרינידוס מתאושש מהפגיעה ולפתע בויזל מזנק מעליו ושולח בום על קולי לראש שלו וקרינידוס נופל אחורה,
    "בויזל סיים את זה עם אקדח מים!" בויזל תוקף באקדח מים בזמן שקרינידוס על הרצפה וגומר אותו בויזל עלה שתי רמות!
    הקרב נגמר ורוראק נותן לך את התג הראשון שלך! זכית בתג העופרת!
    לאן תלך?

yahav -
    אתה ממשיך לחפש אך לרוע המזל לא מוצא שום פוקימון ומתחיל להחשיך,
    מה תעשה?

14. מורחקים
    אני ימשיךלחפש פוקימונים בלילה

15. Retired
    Originally posted by ART@Dec 20 2008, 04:03 PM
    MasterHero -
    "קרינידוס תקוף את בויזל בראשיית זן וגמור אותו!" קרינידוס רץ בשיא המהירות לעבר בויזל,
    "בויזל השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק וכוון בום על קולי אל הראש שלו!" בויזל מצליח להתחמק ברגע האחרון וקרינידוס לא מסוגל לעצור ומרסק את הקיר,
    קרינידוס מתאושש מהפגיעה ולפתע בויזל מזנק מעליו ושולח בום על קולי לראש שלו וקרינידוס נופל אחורה,
    "בויזל סיים את זה עם אקדח מים!" בויזל תוקף באקדח מים בזמן שקרינידוס על הרצפה וגומר אותו בויזל עלה שתי רמות!
    הקרב נגמר ורוראק נותן לך את התג הראשון שלך! זכית בתג העופרת!
    לאן תלך?
    כל הכבוד בויזל!

נמשיך בדרכי
    פרישה

עמוד 9 מתוך 24 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •