yahav
צ'ימצ'אר תוקף בגחלת על פניו של אוניק ופוגע בעין שלו, לפתע אוניקס משחרר את צ'ימצ'אר ומתחיל לדמוע.
yahav
צ'ימצ'אר תוקף את אוניקס סגחלת אבל לא ניראה שהגחל משפיע עליו כל כך.
לפתע אוניקס תוקף בזנב ברזל ומעיף את צ'ימצ'אר על אחת האבנים שבזריה צ'ימצ'אר נפצע קשה.
צ'ימצ'ר תקום קדימה
ועכשיו שוב תישתמש בגחלת
yahav
צ'ימצ'אר מצליח לקום אבל לפני שהוא מספיק לתקוף אוניקס תוקף בזריקת אבנים, צ'ימצ'אר ניקבר תחת ארמת אבנים.
אליעד זה עידן
שם משתמש:idant1111
שם במשחק:עידן
תמונת מאמן:
פוקימון:ריולו
תגים: (להשאיר ריק)
חפצים: (להשאיר ריק)
idant1111
רשום, תגיב להתחלה
"וואו!" אני אומר ובוחן אותו ואז יוצא החוצהOriginally posted by פיפלאפ dp@Dec 19 2008, 08:44 PM
ההתחלה
"בוקר טוב" קולה הרח של אמא מעיר אתכם, "בוקר טוב חמוד/ה היום זה היום הגדול, רד/י למטה הכנתי לך ארוחת בוקר!" אמרה אמא.
אתם יורד למטה ולוקח את קערת דגני הבוקר ומתיישבים על הספה ומביט בטלביזיה.
"בוקר טוב כולם.
כל מי שבעיר פרמלי הביטו מהחלון וראו את דבר הפלא שמחכה לכם בשמיים!" אמר המנחה בתוכנית הבוקר.
לפתע אמכם יורדת למטה ואומרת "תביט/י מהחלון ותיראה/י את הלוגיה השחור הוא מדהים!" אמרה אמא.
"זה לוגיה! אבל משהו לא טוב בו!" אני אומר ויוצא החוצה ושורק
idant1111
אתה יוצא החוצא ומביט בלוגיה הוא זוהר בקרני השמש, אתה שורק ולפתע הוא מביט בך ותוך שניות מפנה את מבטו בחזרה.
לפתע אתה שומע את קולה של אמך היא קוראת לך לבוא.
![]()
"כן?" אני אומר והולך לכיוונהOriginally posted by פיפלאפ dp@Dec 24 2008, 03:14 AM
idant1111
אתה יוצא החוצא ומביט בלוגיה הוא זוהר בקרני השמש, אתה שורק ולפתע הוא מביט בך ותוך שניות מפנה את מבטו בחזרה.
לפתע אתה שומע את קולה של אמך היא קוראת לך לבוא.
idant1111
"קח היה התיק שלך למסע והכנסתי לך לתוכו מפה שתעזור לך בדרך, עכשיו רות אל מעבדת הפרופסור כדי לקבל את הפוקימון שלך!" אמרה אמך ונתנה לך נשיקת פרידה.
"להתראות" אני אומר ומחייך ורץ אל המעבדהOriginally posted by פיפלאפ dp@Dec 24 2008, 03:19 AM
idant1111
"קח היה התיק שלך למסע והכנסתי לך לתוכו מפה שתעזור לך בדרך, עכשיו רות אל מעבדת הפרופסור כדי לקבל את הפוקימון שלך!" אמרה אמך ונתנה לך נשיקת פרידה.
כשאני מגיע אני נכנס אליה ושואל
"יש כאן מישהו?"
idant1111
אתה ממשיך ללכת וכעבור כמה קות אתה רואה את המעבדה מרחוק, אחרי כמה זמן אתה עומד מול דת המעבדה.
![]()
אני ממשיך להתקדם ונכנס אליה*תעדכן אותי ברשומים*Originally posted by פיפלאפ dp@Dec 24 2008, 03:31 AM
idant1111
אתה ממשיך ללכת וכעבור כמה קות אתה רואה את המעבדה מרחוק, אחרי כמה זמן אתה עומד מול דת המעבדה.
![]()
idant1111
בסדר עדכנתי אותך
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה פותח את דלת המעבדה ובתוכה עומד הפרופסור, "שלום אתה באתה לקבל את הפוקימון הראשון שלך?" הוא שואל.
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)