ועכשיו שריטות ואז שוב גחלת
אני מתכופף לגובה העיניים של הריולוOriginally posted by פיפלאפ dp@Dec 26 2008, 02:16 AM
idant1111
הריולו המפוחד בורח אל מאחורי הפרופסור.
ומושיט את ידי קדימה
"הינה, אני לא אפגע בך" אני אומר בחביבות
idant1111
ריולו מתקרב עליך לאט לאט ומושיט לך את ידו.
נוקטאול לא!!!! תנסה בכל הכח מתקפת שמיים!!Originally posted by פיפלאפ dp@Dec 26 2008, 12:39 AM
אוהד קליין
נוקטאול מנסה לעוף כדי לתקוף בהיפנוזה אבל לפני שהוא מספיק קקטורן תוקף בעוקץ רעל ומרעיל את נוקטאול.
בברכה, א.ו.ה.ד
לבקשות\הערות ניתן לשלוח לי ה"פ.
<u>הוובקינז שלי</u>
<u>והנה עוד תמונה שלו, הבובה-</u>
סיכום שבועי
מצטיינים
yahav 69 כל הכבוד אתה הייתה הכי פעיל השובע ואת הדמות שלך ניראה בסיפור על המשחק.
פעילים
kaka 24 אתה הגבתה כמו שצריך וגם אתה תהיה כדמות בסיפור על המשחק.
20 אוהד קליין אתה הגבתה כמו שצריך וגם את תהיה כדמות בסיפור על המשחק.
סבירים
TimeOut 18 הגבתה בסדר אבל יש עומד מקום לשיפור
Tony Tony Chopper 15 הגבתה בסדר אבל יש עומד מקום לשיפור
MasterHero 13 הגבתה בסדר אבל יש עומד מקום לשיפור
athas 10 הגבתה בסדר אבל יש עומד מקום לשיפור
גרועים
idant1111 9 אני הייתי מעדיף שתגיב קצת יותר אבל בגלל שאתה נירשם מחדש אז הפעם אני אוותר לך
haunter 9 אתה נמצא המון בפורום אבל בקושי מגיב במשחק, לפעמים צריך להתחייב למשהו אחד מאשר להתחייב למליון דברים ולא לקיים.
ART 8 אתה נמצא המון בפורום אבל בקושי מגיב במשחק, לפעמים צריך להתחייב למשהו אחד מאשר להתחייב למליון דברים ולא לקיים.
לא פועלים
TickTak 2 אתה רק הגבתה להתחלה וזהו איזו בושה זו, במיוחד ברמה הבחירה שיש לך, אני מאוכז ולצערי רב אחרי שלא עניתה לי כשה אמרתי לך על הבעיה אתה מחוץ למשחק את המקום שלך יקח אני מכווה משתמש אם יותר פעיל.
אוהד קליין
נוקטאול מתחיל לעוף ותוקף במקת שמיים, לפתע קקטורן תוקף בטיל סיכה והקוצים שעל גופו גודלים ופגע שנוקטאול ניכנס בקקטורן הוא ניפגע קשה.
נוקטאול לא!!! אתה זקוק למנוחה... חזור.Originally posted by פיפלאפ dp@Dec 26 2008, 08:01 AM
אוהד קליין
נוקטאול מתחיל לעוף ותוקף במקת שמיים, לפתע קקטורן תוקף בטיל סיכה והקוצים שעל גופו גודלים ופגע שנוקטאול ניכנס בקקטורן הוא ניפגע קשה.
צא פיצ'ו! זעזוע חשמל!
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אוהד קליין
אתה לא יכול להחליף פוקימון כי זה קרב אחד על אחד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נקטאול מנסה להתעושש אבל קקטורן עומד לתקוף אותו בעוקץ רעל.
נוקטאול היפנוזה!! עכשיו מתקפת שמיים!Originally posted by פיפלאפ dp@Dec 26 2008, 08:50 AM
אוהד קליין
אתה לא יכול להחליף פוקימון כי זה קרב אחד על אחד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נקטאול מנסה להתעושש אבל קקטורן עומד לתקוף אותו בעוקץ רעל.
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אני מנסה למצוא מקו שנוכל לברוח דרכוOriginally posted by פיפלאפ dp@Dec 25 2008, 10:00 PM
yahav
מרקרוו עף במהירות אל ג'אודוד ותוקף אותו בניקור בחוזקה, ג'אודוד מתעצבן ותוקף בזריקת אבנים אבל מרקרוו חומק.
צרקרוו תוקף ברדיפה ומחסל את ג'יאודוד, מאמן המכון מוציא את דונפן.
athas
צ'ארמנדר תוקף בשריטה ומשתחחר מסלמנס ומתחיל לברוח.
אוהד קליין
נקטאול חומק מהמתקפה של קקטורן, ואז נוקטאול תוקף בראיית הנולד ורואה מה המהלך הבאה של קקטורן.
לפתע קקטורן תוקף במשהו אחר ומפתיע את נוקטאול, קקטורן תוקף במכת התעלפות ופוגע חזק בנוקטאול.
kaka
סנדקוויל תוקף בחבטה ואז בגחלת ויוצר פיצוץ ענקי, שאחרי שהעשן שניגרם ממנו מתפזר אתה רואה את טורטוויג מחוסל ואת סנידקוויל שמח שהוא ניצח.
"וואוו איזה סנדקוויל חזק יש לך, אפשר להצטרף אליך במסע?" שאלה המאמנת.
אני מרים את טורצ'יק מחזיר את קרוגאנק ורץ לעיר הבאהOriginally posted by פיפלאפ dp@Dec 26 2008, 12:39 AM
Tony Tony Chopper
קרוגנאק יוצא מהפוקדור ותוקף את הקומבים בסטירת בוץ ומבריח את כל הקומבים.
טורצ'יק מטעלף בגלל כל הפציעות שלו.
אנסה לברוח ישר ותוך כדי אומר לפיפלאפ:"פיפלאפ יש לך אומץ לתקוף אותם?!"Originally posted by פיפלאפ dp@Dec 24 2008, 03:02 PM
kaka
סנדקוויל תוקף בגחלת אבל טורטוויר חומק ותוקף בעלי תער, אבל סנידקוויל חומקותוקף בגחלת, הוא הופך את העלים ללהבות קטנותו שלנופלות מהשמיים.
טורטוויג מאבד חיים בגלל הבלהבות.
athas
אתה פוה אחורה ורואה סביבך להבות שלא נותנות לך ללכת, לפתה הלמנס יורד אל האדמה ואתה רואה שמשהו רוכב עליו.
מן הגב של סלמנס יורדת מאמנת בעלת הרבה מכשירים בידה, היא סורקת את המקום.
לפתע צ'ארמנדר יוצא מהפוקדור, הוא מכוונת את הסורק שלה עליו, "או הוא פוקימון חזק!" לפתה היא מוציאה רובה ומכוונתעל צ'ארמנדר.
MasterHero
אתה מתקרב אל קיוגאר והאו מתחיל לשחות אל תוך לעומק הים ונעלם.
אוהד קליין
אתה ממשיך ללכת ולפתע רואה כפר של ביקתות מעץ, לפתע אתה רואה שליד אחת הביקטוט מתאספים הרבה אנשים.
XלוקסרייX
אתה לוקח את פיפלאפ ורץ לפתע אתה רואה גם מהצד השני מגיעים דודואים.
idant1111
"לצערי נישאר לי רק פוקימון אחד, והוא ריולו אנשים לא בחרו בו כי הוא מאוד בכיין!" אמר הפרופסור.
yahav
צ'ימצ'אר יוצא בקושי מערמת הסלאים ומטעלף, "צ'ימצ'אר לא יכול יותר להלחם!" אמר השופט.
בחר פוקימון להמשך הקרב.
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
תישתמש במבט ואז בגחלת בכל הכוחOriginally posted by פיפלאפ dp@Dec 26 2008, 03:48 AM
yahav
צ'ימצ'אר תוקף בשריטה אבל דילברד חומק ותוקף בדיקדו שוב פופוגע חזק בצ'ימצ'אר.
אוהד קליין
נקטאול אוגר את כל כוחו ותוקף בהיפנוזה ומרדים את קקטורן ואז תוקף במכת שמיים ומצליח לחסל את קקטורן.
אתה עולה לשלב הבאה תבחר פוקימון לקרב הבאה.
athas
אתה רץ מהמאמת במירות ולפתע רואה מערה לא חרוקה ממך אתה רואה שהמאמנת רודפץ אחריך.
Tony Tony Chopper
אתה רץ במהירות לכיוון העיר לפתע אתה רואה שכדי להגיע לעיר אתה צריך לעבור אגם שמלאה בשרפידואים טורפים מפחידים.
haunter
פיפלאפ לא עונה לך הוא קופץ לתוך מכילה קטנה שרק הוא יכול להיכנס עליה ומשאיר אותך לבד מול הדודואים.
yahav
צימצ'אר תוקף במבט אבל לא גורם לדליברד כלום, דילברד תוקף בדיקדודק ופוגע חזק בצ'מצ'אר המופתע.
צימצ'אר לא מוותר הוא תוקף בגחלת בכל הכוח ומצליח לחסל את דליברד.
אתה עולה לשלב הבאה בחר פוקימון לשלב הבאה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)