הרשמה!
שם:שם אמיתי כדי שאוכל לפנות אליכם
שם ושם משפחה במשחק:לא האמיתי!
כוח:לא לגעת!
רקע:2-4 שורות כדי שאוכל לדעת אליכם!
בקשות:משהו שאתם רוצים לא בטוח שיתגשם ובטח לא בקשת כוח ספציפי
קוד:
שם:
שם ושם משפחה:
כוח:
בקשות:
התחלה!
אתם בידיוק חזרתם מהמשחק אתם שמים במחשב ואז אתם בפנים!
הכול כחול וריבועים! מה תעשו??
רשומים:0-5
שם:איתי
שם ושם משפחה:ג'סי מייסון
כוח:
רקע:"תמיד הייתי 'גיימר' וששמעתי על המשחק הנדיר והמופלא הזה לא יכולתי לחכות ורצתי בשיא המהירות לחנות כדאי לרכוש לי עותק!
עכשיו אני עומד להיות השחקן הטוב ביותר ולקבוע את השיא העולמי החדש!"
בקשות:אין...
שם:תמיר
שם ושם משפחה:ראין סילבר
כוח:ברק
רקע:זה היה בלילה גשום ואפל,לפני 5 שנים.באותו הלילה,שנתי נדדה.הסתובבתי מצד אחד לשני,בדאגה.הרגשתי שמשהו לא בסדר,שהלילה יהיה נקודת מפנה חדה בחיי.
ואז-זה הגיע.שמעתי פיצוץ גדול,וראיתי דרך דלת חדרי שנפער חור ענק בחלון הסלון.דרך החור נכנס אדם גדול וחטוב,וניגש לכיוון החדר של ההורים שלי,שישנו ברגע זה.קמתי ממיטתי,והתקרבתי לדלת החדר שלי ושל אחי הגדול,הגדול ממני ב4 שנים.הלכתי על קצות בהונותי,עד אשר הגעתי ממש קרוב לדלת,והקשבתי.קולות מאבק נשמעו מכיוון חדרם של הוריי.על אף שהייתי תמים באותה תקופה,המשכתי לכיוון חדר האורחים,ולקחתי משם סכין.התקרבתי לחדרם של הוריי,שם ראיתי את הפורץ מאיים על הוריי עם אקדח,והם נותנים לו את כל כספם ותכשיטיהם הרבים-אחרי הכל,הורי הם הבעלים של אחת החברות הגדולות בעולם,ואנו עשירים במיוחד.לאחר מכן,כדי שלא ילשינו עליו,הוא כיוון את הרובה שלו אל הוריי.התקרבתי לפורץ,ולפני שהבנתי מה גופי עושה,עצמתי את עיני,והרגשתי את דמו החם של הפורץ מתפרץ דרך ליבו ומשפריץ על כל החדר.כאשר פתחתי את עיני ראיתי שהוא הספיק להסתכל עלי בשניות האחרונות בבהלה,ופרץ של דם יצא מפיו ונשפך על הרצפה.גופתו חסרת החיים נפלה על דמו.למחרת כל הגינה שלנו התמלאה סקרנים.שוטרים חסמו את כל הכניסות,וחקרו את כולנו מה קרה.
לאחר שראיתי את טקס הקבירהשל הפורץ,התרתח דמי.לא הבנתי איך אנשים באמת יכולים לבכות על אדם זה,אשר כמעט לקח שניים נוספים ביחד איתו לקבר.
לאחר המקרה הזה.נעשיתי יותר מחוספס.אני לא מפחד מכלום,קשוח ומנהיג.לכן אני יכול להצליח במשחק הזה-כי לבסוף הניצחון יהיה שלי!-חוץ מזה שכל משחק חדש שיוצא לשוק מגיע אלי ראשון-שהרי הורי הם בעלי חברת המשחקים הגדולה בעולם...וממציאת המשחק!
בקשות:להרשם!!!ומצטער על הרקע החופר במיוחד...
ניתן להגיב!!