אני יחפש באתר חפירות פוקימונים
אני יחפש באתר חפירות פוקימונים
אקרא אותו!Originally posted by XלוקסרייX@Dec 22 2008, 07:39 PM
masterhero
אחרי שאתה ממשיך בדרכך אתה רואה פתק תלוי על סלע שלידך
מה תעשה?
לראות אולי משהו בסכנה
פרישה
אני יוצא ממרכז הפוקימונים לכיוון העיר הבאה ומחפש פוקימונים פראיים או מאמנים בדרך
masterhero
אתה קורא אותו ואתה רואה שכתוב שם:"שלום,עם מישהו קורא את זה בבקשה עזור לי,אני יודע שבשבילך אני דמות לא מוכרת,אבל אני כלוא במקום כל שהו,עם אתה מוכן לשחרר אותי,אז קודם כל אלפי תודות,אתה צריך להגיע לעיר החמישית בשינו ולחפש את משטח הרוחות,אם תמצא אותו אז חפש אותי ותמצא בלי לשים לב אפילו,אם תשחרר אותי אתה תקבל משהו,ושתיהיה שם תגלה מה...
ממני ?"
מה תעשה?
yahav
אתה מוצא שם פתאום מאובן!תוכל להחיות אותו במעבדת העיר!
מה תעשה?
ART
אתה ממשיך ופתאום אתה רואה את masterhero-שחר תולש פתק שהוא ראה מסלע ומתחיל לקרוא אותו....אתה תוכל לשאול אותו עם אפשר לקוא גם...
מה תעשה?
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
אוו ! אני צריך למצוא את השטורת ג'ני ולתת לה את זה! ואבקש הסעה לשם!Originally posted by XלוקסרייX@Dec 22 2008, 08:31 PM
masterhero
אתה קורא אותו ואתה רואה שכתוב שם:"שלום,עם מישהו קורא את זה בבקשה עזור לי,אני יודע שבשבילך אני דמות לא מוכרת,אבל אני כלוא במקום כל שהו,עם אתה מוכן לשחרר אותי,אז קודם כל אלפי תודות,אתה צריך להגיע לעיר החמישית בשינו ולחפש את משטח הרוחות,אם תמצא אותו אז חפש אותי ותמצא בלי לשים לב אפילו,אם תשחרר אותי אתה תקבל משהו,ושתיהיה שם תגלה מה...
ממני ?"
מה תעשה?
פרישה
אני הולך למאסטר הירו ושואל אותו על הפתק ושואל אותו גם מה דעתו על גלמיאו
ART+masterhero
ג'סי ניגש לmasterhero לפני שהוא הולך ואומר:"היי אתה יכול להראות לי את הפתק?ומה דעתך על גלמיאו?(כאילו האם אתה רוצה להחליף בעדו פוקימון אחר)"
מה תעשו?
כך תקרא : אתה קורא אותו ואתה רואה שכתוב שם:"שלום,עם מישהו קורא את זה בבקשה עזור לי,אני יודע שבשבילך אני דמות לא מוכרת,אבל אני כלוא במקום כל שהו,עם אתה מוכן לשחרר אותי,אז קודם כל אלפי תודות,אתה צריך להגיע לעיר החמישית בשינו ולחפש את משטח הרוחות,אם תמצא אותו אז חפש אותי ותמצא בלי לשים לב אפילו,אם תשחרר אותי אתה תקבל משהו,ושתיהיה שם תגלה מה...Originally posted by XלוקסרייX@Dec 22 2008, 09:14 PM
ART+masterhero
ג'סי ניגש לmasterhero לפני שהוא הולך ואומר:"היי אתה יכול להראות לי את הפתק?ומה דעתך על גלמיאו?(כאילו האם אתה רוצה להחליף בעדו פוקימון אחר)"
מה תעשו?
ממני ?"
פשש יש לך גלמיאו יפה!
רוצה נעזור לילדה ביחד?
פרישה
בסדר גמור אני מניח שאני מצטרף אל מאסטר הירו למבצע הצלהXD ואני נותן לו את גלמיאו במתנה
masterhero
אתה מחכה שהוא יענה.....(דרך אגב אחי זה לא בהכרח חייבת להיות ילדה זה יכול להיות אפילו נגיד:אישה זקנה,ילדון או אפילו נער/ה)והאם תקבל את גלמיאו?
ART
אתה מחכה לראות האם הוא יקבל את גלמיאו...
אני לא אוהב פוקימוני חתולים אבל שמעתי במרכז הפוקימונים נותנים פוקימונים לאימוץ!Originally posted by XלוקסרייX@Dec 22 2008, 09:30 PM
masterhero
אתה מחכה שהוא יענה.....(דרך אגב אחי זה לא בהכרח חייבת להיות ילדה זה יכול להיות אפילו נגיד:אישה זקנה,ילדון או אפילו נער/ה)והאם תקבל את גלמיאו?
תשים אותה שמה ונלך למשימה ( אחי שנגיע לעיר 5 ונעשה את המשימה נחזור לעיר הראשונה נכון?)
פרישה
masterhero
אתה מחכה שהוא ישים אותו במרכז הפוקימונים...(וכן אחרי זה תחזרו אחי)
אם ככה אני מניח שאני משאיר את גלמיאו אצלי ויוצא עם מאסטר הירו לעיר החמישית
אז יוצאים!Originally posted by XלוקסרייX@Dec 22 2008, 09:38 PM
masterhero
אתה מחכה שהוא ישים אותו במרכז הפוקימונים...(וכן אחרי זה תחזרו אחי)
פרישה
masterhero+ART
השוטרת ג'ני מסיעה אותכם ותוך כדי אומרת:"אני מבינה שאתם ממש בבעיה הא?אוקי אשאיר את זה בידכם.."
והגעתם!
אתם רואים פתאום משטח שנראה שומם עם הרבה ערפל.....
מה תעשו?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)