" צא פוכדור ! תהיו מהיכון למקרה שהיא תצא ! "Originally posted by Raichu@Dec 28 2008, 08:29 PM
ספיריט:
אודיש משתמש בשאיבה ומוריד לה את החיים ל20%.את יכולה לתפוס....
" צא פוכדור ! תהיו מהיכון למקרה שהיא תצא ! "Originally posted by Raichu@Dec 28 2008, 08:29 PM
ספיריט:
אודיש משתמש בשאיבה ומוריד לה את החיים ל20%.את יכולה לתפוס....
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ספיריט:
היא נכנסת לפוכדור בקרן ליזר אדומה,והפוכדור נסגר והכפתור שלו מתחיל להבהב באדום.
1.............
2.............
3.............
מיסדרוויס נתפסה!
" יש !תפסנו מיסדרוויס ! כל הכבוד כולם מגיעה לכם מנוחה הגונה וטובה ! "Originally posted by Raichu@Dec 28 2008, 08:53 PM
ספיריט:
היא נכנסת לפוכדור בקרן ליזר אדומה,והפוכדור נסגר והכפתור שלו מתחיל להבהב באדום.
1.............
2.............
3.............
מיסדרוויס נתפסה!
אני הולכת למרכז הפוקימונים לנוח קצת .
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ספיריט:
את מגיעה למרכז הפוקימונים,ונותנת לאחות ג'וי את הפוקימונים.
מה תעשי עכשיו?
מה השעה אז ?Originally posted by Raichu@Dec 28 2008, 10:01 PM
ספיריט:
את מגיעה למרכז הפוקימונים,ונותנת לאחות ג'וי את הפוקימונים.
מה תעשי עכשיו?
----------------------------------
אני הולכת לחדר לנוח ולמחרת בבוקר אלך ואאסוף את הפוקימונים .
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ספיריט:
כשאת הולכת לישון:רבע ל9
כשאת קמה:7 וחצי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את קמה בבוקר,לוקחת את פוקימוניך ואוכלת ארוחת בוקר.מה תעשי עכשיו(תסתכלי בדף המפה,זו עיר מלאה בדברים)?
אני הולכת לראות את בית הספר למאמנים המפורסם ואולי לקבל עצה חינם או משהו .Originally posted by Raichu@Dec 28 2008, 10:09 PM
ספיריט:
כשאת הולכת לישון:רבע ל9
כשאת קמה:7 וחצי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את קמה בבוקר,לוקחת את פוקימוניך ואוכלת ארוחת בוקר.מה תעשי עכשיו(תסתכלי בדף המפה,זו עיר מלאה בדברים)?
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ספיריט:
את נכנסת לבית הספר,ואת נכנסת בשקט לשיעור.את רואה שהמורה מסביר לנערים בני גילך על סוגים ועל השפעותיהם על סוגים אחרים.
המורה אומר:"חשוב לפני קרב להכין את פוקימוניך בחכמה ולבחור ביניהם בתבונה.מאמן טוב וחזק הוא מאמן שיודע לתפוס פוקימונים עם כמה שיותר סוגים ועם מתקפות מכמה שיותר סוגים,לאמן אותם טוב ובקרב לבחור בתבונה בין הסוגים של הפוקימונים שלך.מישהו רוצה לתת לי דוגמא?"
"כן" אומר תלמיד נאה במיוחד שיושב בערך באמצע,ואת רואה שהוא נאה במיוחד ושכל הבנות מסתכלות עליו בהערצה "על קווגסייר למשל סוג חשמל לא יעבוד כי הוא פוקימון אדמה.לכן,נגד פוקימון הזה,כדאי להשתמש בפוקימון עשב שעושה פי 4 נזק"
"וכרגיל,תשובה נכונה בראין.עכשיו אני מניח שאתם רוצים להכיר את הילדה החדשה שעומדת כאן-מצביע עלייך-,אז צאו להפסקה" המורה אומר ומרים את התיק שלו,וכל התלמידים מתקהלים סביבך,ושואלים המון שאלות:"מי את?" "בת כמה את?" "את מאמנת או מתאמת?" "איך זה להיות במסע?" "איזה פוקימונים יש לך?",ורק בראין עומד בצד,מחכה שתגמר כל ההמולה.
אני עונה על כל השאלות , ופונה למורה :Originally posted by Raichu@Dec 28 2008, 10:26 PM
ספיריט:
את נכנסת לבית הספר,ואת נכנסת בשקט לשיעור.את רואה שהמורה מסביר לנערים בני גילך על סוגים ועל השפעותיהם על סוגים אחרים.
המורה אומר:"חשוב לפני קרב להכין את פוקימוניך בחכמה ולבחור ביניהם בתבונה.מאמן טוב וחזק הוא מאמן שיודע לתפוס פוקימונים עם כמה שיותר סוגים ועם מתקפות מכמה שיותר סוגים,לאמן אותם טוב ובקרב לבחור בתבונה בין הסוגים של הפוקימונים שלך.מישהו רוצה לתת לי דוגמא?"
"כן" אומר תלמיד נאה במיוחד שיושב בערך באמצע,ואת רואה שהוא נאה במיוחד ושכל הבנות מסתכלות עליו בהערצה "על קווגסייר למשל סוג חשמל לא יעבוד כי הוא פוקימון אדמה.לכן,נגד פוקימון הזה,כדאי להשתמש בפוקימון עשב שעושה פי 4 נזק"
"וכרגיל,תשובה נכונה בראין.עכשיו אני מניח שאתם רוצים להכיר את הילדה החדשה שעומדת כאן-מצביע עלייך-,אז צאו להפסקה" המורה אומר ומרים את התיק שלו,וכל התלמידים מתקהלים סביבך,ושואלים המון שאלות:"מי את?" "בת כמה את?" "את מאמנת או מתאמת?" "איך זה להיות במסע?" "איזה פוקימונים יש לך?",ורק בראין עומד בצד,מחכה שתגמר כל ההמולה.
"לפי מה ששמעתי , בריאן אמר שכדאי לשלוח פוקימון עשב נגד פוקימון אדמה , יש לי הערה אחת ..
פוקימון מים יעשה פי 10 נזק ואף יותר , אל תפגע בראין " אני אומרת ומחייכת .
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ספיריט:
"אל תפגעי את" אומר בראין "אבל קווגסייר הוא גם פוקימון מים.פוקימון מים לא יעשה הרבה נזק לפוקימון מים.אך פוקימון עשב עושה נזק פי 2 גם לפוקימון מים וגם לפוקימון אדמה,ולכן פוקימון עשב ישפיע יותר"
"הוא צודק" אומר המורה.
"אז מה את אומרת על קרב אימונים קטן?" בראין שואל אותך,ושולף פוכדור ומגדיל אותו
your on ! "Originally posted by Raichu@Dec 28 2008, 10:37 PM
ספיריט:
"אל תפגעי את" אומר בראין "אבל קווגסייר הוא גם פוקימון מים.פוקימון מים לא יעשה הרבה נזק לפוקימון מים.אך פוקימון עשב עושה נזק פי 2 גם לפוקימון מים וגם לפוקימון אדמה,ולכן פוקימון עשב ישפיע יותר"
"הוא צודק" אומר המורה.
"אז מה את אומרת על קרב אימונים קטן?" בראין שואל אותך,ושולף פוכדור ומגדיל אותו
"בטח !" אני אומרת ומגדילה את הפוכדור של צ'ארמנדר ושל מיסדרוויס .
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ספיריט:
"קרב 1X1" הוא אומר וזורק את הפוכדור לאוויר.מתוך הפוכדור יוצא בויזל()
אני חושבת לעצמי :Originally posted by Raichu@Dec 28 2008, 10:44 PM
ספיריט:
"קרב 1X1" הוא אומר וזורק את הפוכדור לאוויר.מתוך הפוכדור יוצא בויזל()
" המ ... בויזיל הוא פוקימון רגיל ומים ... (אני צודקת ? ) אז כדאי שאשלח את אודיש ... אבל מצד שני לא הספקתי לאמן אותו בכלל ... אולי כדאי שאשלח את סטארלי ... טוב ... אשלח את אודיש "
"צא אודיש !!!"
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ספיריט:
בויזל הוא רק פוקימון מים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מוציאה את אודיש,והמורה שעומד ביניכם כשופט,מכריז שהקרב מתחיל.
"צא בויזל,סוניק בום!" הוא מצווה על בויזל ומצביע על אודיש.בויזל קופץ,מתהפך באוויר וזנבו זוהר בכחול,והוא שולח גל במבע כחול לעבר אודיש,שנפגע.
100%-תוקף בסוניק בום ופוגע
91%-יצא מהפוכדור
שם בפורום:Aviv
שם:קיסמה אואדורה
אופי:מדוע אתה צריך אופי? אתה תראה את האופי במשחק, עוד מימי אנימקס אני מפציר שאין שום צורך בשורת האופי.
רקע:קיסמה אואדורה נולד בכפר הציורי והססגוני סאנלורי. ילדותו של הנער התחלקה לשני חלקים, הילדות שהוא עבר בבית והילדות שהוא עבר מחוצה לו. הילדות שלו מחוץ לבית הייתה טובה, הוא נהג להתחבר עם כל מיני סוגים של אנשים ולהשתמש בחוש הומור שלו כדי ליצור קשרים אלו. הילדות שעבר בתוך הבית הייתה קצת שונה, הוא נהג לריב עם הוריו ולהיות מתוסכל, כאשר נראה לו שדווקא האנשים שהביאו אותו לעולם הם אלה שלא מבינים אותו לחלוטין. הקשר של קיסמה במיוחד התנתק מאביו, כאשר הוא לא חיבק אותו למעלה משלוש שנים, וגם לא פונה אליו כשהוא לא צריך. קיסמה שבה את ליבם של אנשי הכפר בעזרת חוש ההומור שלו והדרך הנחמדה והמתחשבת בה שוחח איתם ולכן הוא נחשב בכפר לנער חביב למדי.
שותף:
תמונת שותף:
פוקימונים של השותף:
עיר התחלה:oreburge
תמונת מאמן:
פוקימון התחלתי:פארפדג'
פוקימונים:
חפצים:פוקדע(),5 פוכדורים(
),שיקוי(
),מפה(
),מוצא חפצים(
),חבל,תיק תגים/תיק סרטים,תיק פופינים(
),חכה ישנה(
).
כסף:1000$
מאמן/מתאם/מגדל/ראנג'ר:מאמן
בקשות/הערות:להנות מהמשחק וללכוד דיגלט ^^[/COLOR]
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)