Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 25 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 365
    לבנתיים רק MASTERHERO עמד בדרישות שלי(יחסית.)ולכן רק הוא התקבל.
    אבל כדי שלא תצא מהמשחק,תצטרך להגיב תגובות מושקעות ולא רק בשתי מילים
    וXלוקסרייX-תאריך רקע.אתם לא יכולים לכתוב יותר משתי שורות???

2. משתמש מנוסה
    שם בפורום : charizard kun
    שם במשחק: ספיריט לייבלי
    אופי : חכמה , שנונה , אסטרטגית ,נחושה ולא מוותרת בקלות
    מתרגזת בקלות , שונאת להפסיד , בטוחה בעצמה לרוב,שונאת ללכת הרבה

רקע : בעיירה קטנה , רחוקה מהציוויליזציה של מחוז סינו , גרה לה ספיריט ומשפחתה. 2 אחים גדולים שהיו וגדלו למאמנים דגולים וחזקים . לרוב הייתה צופה בהם מתחרים נגד אביה שמנצח אותם בקלות וכדי להרגיז את אחיה הייתה מעודדת אותו . אבל כמו התחלה טובה יש סוף רע , הפוקימון שאביה אהב , נהיה זקן ותשוש וצ'אריזארד המלכותי שמגיל 0 נמצא יחד איתה מת . היא הייתה שבורה ולא צחקה . עד שראתה מודעה של "גיל 10 = יציאה למסע " האור לעיינה חזר וכנראה גם אביה הבין שהיא תוכל לחזור לצ'אריזארד חדש . דבר זה לא אומר ששכחה אותו . כדי להביא מזל מחזיקה על צווארה עדליון עם תמונה שלה על גבו של הצ'אריזארד שחשוב לה יותר מחייה . מקווה להיות מאמנת כשרה וחזקה יוצאת ספיריט למסע הפוקימונים שיחזיר את האהבה לליבה .

שותף : לא
    תמונה : בקרוב
    עיר התחלתית : טווינליף
    פוקימון התחלתי : צ'ארמנדר (עם ניתן ועם חייבים ממחוז סינו אז צ'ימצ'אר )
    פוקימונים : לא לגעת
    ציוד : חפצים:פוקדע(),5 פוכדורים(),שיקוי(),מפה(),מוצא חפצים(),חבל,תיק תגים/תיק סרטים,תיק פופינים(),חכה ישנה().
    כסף " 1000 $
    מאמנת
    בקשות \הערות : מקווה להרשם ! השקעתי ברקע כפי שאתה רואה ^_^

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Raichu@Dec 22 2008, 07:58 PM
    לבנתיים רק MASTERHERO עמד בדרישות שלי(יחסית.)ולכן רק הוא התקבל.
    אבל כדי שלא תצא מהמשחק,תצטרך להגיב תגובות מושקעות ולא רק בשתי מילים
    וXלוקסרייX-תאריך רקע.אתם לא יכולים לכתוב יותר משתי שורות???
    ערכתי והארכתי את הרגע-מקווה שעכשיו זה בסדר... B)
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

4. מורחקים
    שם בפורום: Jesse Mccartney.
    שם: קאיטו יאגמי [Yagami Kaito].
    אופי: אמיץ, אדיב, בעל יכולת אסטרתגית טובה | מתעצבן מהר, לא מתבייש להגיד את מה שהוא חושב, פרפקציוניסט (חייב שהכל יהיה מושלם).
    רקע:
    קאיטו הוא ילד, שמאז ומעולם אהב פוקימונים. אביו של קאיטו הוא חוקר פוקימונים ידוע, ואימו של קאיטו היא מתאמת פוקימונים מוצלחת. מאז שקאיטו ראה את אימו בגראנד פסטיבל, החליט קאיטו להתחיל ולחשוב על מהלכים, אשר יהיו גם יפים, וגם חזקים. הבעיה של קאיטו הייתה, שלא היו לו פוקימונים. בדרך כלל קאיטו התאמן עם הפיפלאפ של אחיו, יאמי יאגמי, מאמן הפוקימונים המוצלח ביותר שהיה למשפחה שלהם. לאחר אימונים מוצלחים, החליט קאיטו כי הוא רוצה להיות מאמן פוקימון כבר מיד. קאיטו גדל וגדל, בזמן שהוא הולך לבית ספר שלו. כך היה, עד שקאיטו הגיע לגיל 13. בגיל 13 קאיטו החליט שנמאס לו ושהוא רוצה פוקימון מיד. הוריו כמובן לא הסכימו לתת לו אחד, לכן החליט לברוח מהבית. גשם עז ירד בחוץ, וקאיטו אינו ידע מה הוא עושה בגשם כזה. לאחר מספר דקות, חסמו אותו שני ביריונים. הביריונים רצו את הבגדים שלו ואת הכסף שלו. קאיטו ברח ככל יכולתו משני הביריונים, אך השניים דחקו אותו לסמטה חשוכה. כאשר קאיטו לא רצה לתת להם את בגדיו וכספו, החליטו השניים להרוג אותו. השניים שלפו סכינים, ומספר שניות לפני ש-שספו את גרונו של קאיטו, פיפלאפ של יאמי אחיו הציל אותו. השניים פצעו את פיפלאפ, אך הוא יכל להתמודד איתם בסופו של דבר. קאיטו הורה על פיפלאפ מספר הוראות כמו שהיה באימונים שלהם, וביחד הם העיפו את שני הביריונים. פיפלאפ המסכן לא שרד, ונפל לבסוף, ללא רוח חיים. קאיטו אסף את פיפלאפ, ורץ ביחד איתו לבית. כאשר קאיטו הגיע אל ביתו, הוריו חיבקו אותו, ואחיו הסתכל על פיפלאפ. לאחר הסיפור של קאיטו, הוא הבין כי פיפלאפ לא יחזור, ולאחר מכן פנה אל קאיטו. "אתה תהיה מאמן הפוקימונים הגדול הבא." החמיא לו אחיו, ומאז גדל חשקו להיות מאמן פוקימונים. קאיטו גדל כאילו כלום לא קרה, ולבסוף הגיע לגיל בוא הוא מקבל את הפוקימון המתחיל שלו.
    שותף: ללא שותף בבקשה.
    עיר התחלה: טווינליף.
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ
    פוקימונים:
    חפצים:פוקדע(),5 פוכדורים(),שיקוי(),מפה(),מוצא חפצים(),חבל,תיק תגים/תיק סרטים,תיק פופינים(),חכה ישנה().
    כסף:1000$
    מאמן:
    בקשות/הערות: זה נראה משחק מאוד מושקע D: קבל ח"ח D: סליחה על הרקע החופר ..

XלוקסרייX-יש יותר מידי סימני קריאה,וזה ממש לא מובן.תנסה לעשות את ה יותר קריא,פחות שגיאות כתיב,ארוך יותר-או בקיצור לשפר את הרקע
    ושמרתי את הטוב לסוף(או ליתר דיוק הטובה?!)-charizard kun-סוף סוף מישהו שאני לא צריך להעיר על רקע קצר.הרקע קל לקריאה,ארוך מספיק,מושקע וכתוב יפה.רשומ/ה(?),אבל תוסיפ/י תמונה
    עוד אחד שיהיה רשום ויש התחלות.
    Jesse Mccartney-אתה אפילו יותר ממנה-רשום
    תיכף התחלות

עריכה:הנה ההתחלות:
    שחר,ספיריט וקאיטו:
    אתה קם בבוקר,מתמתח ומשפשף את עיניך.אתה קם מהמיטה במהירות,ולפתע רואה פידג'י() קטן דופק על חלונך.את פותח את החלון,והפידג'י נותן לך מכתב ומסתלק.אתה פותח את המכתב,ושם נאמר:
    "ל___ שלום.
    הנך היום בגיל המתאים להתחיל את מסע הפוקימונים שלך.במסע זה תוכל להתחיל לאסוף פוקימונים,לאמן אותם,לגדל אותם ולעזור להם.
    בוא למעבדתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך,בשעה 10:00,בעוד כשעתיים.
    תודה,פרופסור מיינאו"
    אתה יוצא מחדרך,מתארגן במהירות,מארגן תיק קטן,נפרד ממשפחתך ויצא מהבית.
    מחוץ לבית אוויר הנעים נוגע בבשרך,ואתה מרגיש הנאה.אתה מתחיל ללכת לכיוון המעבדה.
    כאשר אתה מגיע אתה נכנס,והפרופסור בדיוק עומד לצאת.בלי להגיד מילה הוא נותן לך את חפצייך ואומר לך להתראות.
    אתה יוצא מהמעבדה.מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    ערכתי...ממש מקווה שעכשיו הרקע בסדר..

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Raichu@Dec 22 2008, 08:10 PM
    (או ליתר דיוק הטובה?!)-charizard kun-סוף סוף מישהו שאני לא צריך להעיר על רקע קצר.הרקע קל לקריאה,ארוך מספיק,מושקע וכתוב יפה.רשומ/ה(?),אבל תוסיפ/י תמונה

!
    אני בת .....
    תודה רבה ^_^ נכון מרגש ? חשבתי על זה הרבה ! ולמה שלא יותר טוב משלי ? TT.TT *נפגעת * טוב נו אני אתגבר ! תודה ! אחפש תמונה מיד !

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

יש התחלה בהודעה הקודמת שלי.כל הרשומים תגיבו לה
    נ.ב:Jesse Mccartney-הוספתי לך במתקפות קרן קרח שהוא TM בגלל שלך היה את הרקע הכי ארוך ומושקע עד עכשיו
    תמשיכו להרשם!

9. Retired
    שם: Ashar

שחר,ספיריט וקאיטו:
    אתה קם בבוקר,מתמתח ומשפשף את עיניך.אתה קם מהמיטה במהירות,ולפתע רואה פידג'י() קטן דופק על חלונך.את פותח את החלון,והפידג'י נותן לך מכתב ומסתלק.אתה פותח את המכתב,ושם נאמר:
    "ל___ שלום.
    הנך היום בגיל המתאים להתחיל את מסע הפוקימונים שלך.במסע זה תוכל להתחיל לאסוף פוקימונים,לאמן אותם,לגדל אותם ולעזור להם.
    תודה,פרופסור מיינאו"
    כאשר אתה מגיע אתה נכנס,והפרופסור בדיוק עומד לצאת.בלי להגיד מילה הוא נותן לך את חפצייך ואומר לך להתראות.
    להזכיר אני רציתי להיות מגדל פוקימונים

.................................................

ראשית הוציא את קרוגאנק ואתן לו לאכול! .
    לאחר מכן אחכה לשותף שלי ( אם אפשר לקרוא לו בשם אקרא לו אש חח )
    פרישה

10. משתמש מנוסה
    XלוקסרייX-יש יותר מידי סימני קריאה,וזה ממש לא מובן.תנסה לעשות את ה יותר קריא,פחות שגיאות כתיב,ארוך יותר-או בקיצור לשפר את הרקע
    ושמרתי את הטוב לסוף(או ליתר דיוק הטובה?!)-charizard kun-סוף סוף מישהו שאני לא צריך להעיר על רקע קצר.הרקע קל לקריאה,ארוך מספיק,מושקע וכתוב יפה.רשומ/ה(?),אבל תוסיפ/י תמונה
    עוד אחד שיהיה רשום ויש התחלות.
    Jesse Mccartney-אתה אפילו יותר ממנה-רשום
    תיכף התחלות

שחר,ספיריט וקאיטו:
    "ל___ שלום.
    תודה,פרופסור מיינאו"
    אני מוציאה את הפוקימון שהוא הביא לי ומתחילה להתחבר עליו .
    שואלת אותו עם הוא מעדיף ללכת לידי \ על הכתף או בתוך הפוכדור אתחיל ללכת לעיר הבאה

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

11. משתמש מנוסה
    ערכתי-מקווה שעכשיו בסדר...

אוקיי
    דבר ראשון לשינכם-דיבור=בתוך " ".
    דבר שני,תפרטו יותר תגובה הבאה.
    שחר:
    אין לך עדיין שותף...אתה תקבל ואתו בהמשך...
    -------
    תגיב תגובה אחרת

ספיריט:
    הפוקימו הקטן מהנהן וקופץ על כתפך.לאת מסתכלת סביבך ורואה 3 מאמנים(אינך יודעת מהם),כמה סטארלי(),3 בנירים(),ווידל() על העץ,קאטרפי() זוחל לאיטו למטה על האדמה,ו2 וורמפלים() יושבים בצד אחד ליד השני.מה תעשי?

XלוקסריX-אוקי,אתה רשום.תגיב להתחלה.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Raichu@Dec 22 2008, 08:41 PM
    -------
    תגיב תגובה אחרת[/color]
    ספיריט:
    הפוקימו הקטן מהנהן וקופץ על כתפך.לאת מסתכלת סביבך ורואה 3 מאמנים(אינך יודעת מהם),כמה סטארלי(),3 בנירים(),ווידל() על העץ,קאטרפי() זוחל לאיטו למטה על האדמה,ו2 וורמפלים() יושבים בצד אחד ליד השני.מה תעשי?

XלוקסריX-אוקי,אתה רשום.תגיב להתחלה.
    יופי צ'ארמנדר ! הזדמנות נהדרת להוסיף עוד חבר לקבוצה !
    אני בודקת בעזרת הפוקדקס עם הסטארלי שברצוני הוא זכר ועם הוא כן אז :
    להבה צ'ארמנדר ! לאחר מכן תתנגש בו ואז : פוכדור צא !!!!!!!!!! !!!!!!!

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

14. Retired
    שם: Ashar
    Originally posted by Raichu@Dec 22 2008, 08:41 PM
    אוקיי
    דבר ראשון לשינכם-דיבור=בתוך " ".
    דבר שני,תפרטו יותר תגובה הבאה.
    שחר:
    אין לך עדיין שותף...אתה תקבל ואתו בהמשך...
    -------
    תגיב תגובה אחרת

" אני אוציא את קרוגאנק ואשאל אותו אם הוא רעב , לאחר מכן אפנה לעיר הקרובה ביותר ואקווה שיהיו הרפתאקות בדרך "
    פרישה

אתם משגעים אותי!!!
    אני לא יכול לעשות 20 שלבים אחרי,תגידו שני דברים שאתם עושים.
    כדי שאם אחד לא יצלח,אז נראהאם השני יקרה
    ושחר-אתה לא רושם כל מה שאתה עושה אתה רושם ב",אלא רק מה שאתה מדבר אל מישהו בתוך המשחק.
    עכשיו בבקשה תגובות כמו שהסברתי לכם

נ.ב:מצטער שאני עצבני...

עמוד 2 מתוך 25 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •