Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 25 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 365
  1. Retired
    שם: Ashar
    Originally posted by Raichu@Dec 29 2008, 10:58 AM
    גראנד:
    סילקון פותחת את פיה ושולחת לאוויר מחטים כחולים ורעילים.טריקו מסתובב ומעיף את החטים לצד עם זנבו.גרווליט של השוטר שנלחם לידך מתחמק מהם.
    טריקו משתמש בדחיפה.

71%-תוקף בדחיפה
    85%-תוקפת בקוצי רעל ומפספסת.
    " מהר חוטיי משי תקשירי אותו "
    פרישה

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Raichu@Dec 29 2008, 07:36 AM
    ספיריט:
    בויזל הוא רק פוקימון מים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מוציאה את אודיש,והמורה שעומד ביניכם כשופט,מכריז שהקרב מתחיל.
    "צא בויזל,סוניק בום!" הוא מצווה על בויזל ומצביע על אודיש.בויזל קופץ,מתהפך באוויר וזנבו זוהר בכחול,והוא שולח גל במבע כחול לעבר אודיש,שנפגע.

100%-תוקף בסוניק בום ופוגע
    91%-יצא מהפוכדור
    " אודיש אתה בסדר ? ? ? יופי ! ריקוד עלי כותרת עכשיו ! תתחמק מהמתקפות שלו והשתמש בניחוח מתוק ! "

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

מאקוטו:
    שישאר מקוטו,אבל אני רגיל לשמות אנגליים....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד יוצא ומסובב את ידיו,ואתה רואה שניצוצות נוצרים בין שני ה'קרניים' שעל ראשו.
    כאשר אתה מציג את עצמך,הוא מושיט את ידו,וכאשר אתה לוחץ אותה הוא מנער אותה בכוח,ומעביר זרם חשמלי קטן לידך.מרוב בהלה את שולף את ידך במהירות,ואתה רואה שהוא מגחך מעט.

גראנד:
    סילקון מוציאה מפיה חוט משי לבן,ארוך שעף לכיוון טריקו.טריקו מתחמק והחוט נתקע בעמוד שהוא עמד מאחוריו.
    החוט מתלפף מסביב לעמוד וסילקון נקשר.
    הגנב שמנצל זאת קורא לטריקו:"תשתמש בדחיפה!" וטריקו רץ במהירות לעבר סילקון.סילקון מושך את עצמו אל העמוד בעזרת חוט המשי,וטריקו שלא מצליח לעצור מרוב מהירות נתקע בקיר.סילקון מסתובבת מסביב לעמוד,משתמש בקוצי רעל ופוגע בטריקו קשות.טריקו נופל מהקיר מעולף.

ספיריט:
    "אודיש אוד!" אודיש אומר ומוריד את ראשו.מתוך עליו יוצאים עלי כותרת יפיפיים המסתחררים לכיוון בויזל.
    "צא בויזל!סילון מים!" בראין מצווה עליו,ובויזל מוציא מים לפיו ומתחיל 'לטוס' דרך עלי הכותרת בעוד הוא מפוצץ כמה מהם.הוא פוגע באודיש,אך לא חזק מידי.בויזל מבולבל בגלל עלי הכותרת.אודיש משחרר מעליו ניחוח מתוק שגורם לבויזל להתבלבל חזק יותר(ניחוח מתוק לא מבלבל)

95%-תוקף בסילון מים ופוגע.(מבולבל)
    81%-תקף בעלי כותרת ומפספס חלקית.תוקף בניחוח מתוק ופוגע.

4. Retired
    Originally posted by Raichu@Dec 29 2008, 11:21 AM

גראנד:
    סילקון מוציאה מפיה חוט משי לבן,ארוך שעף לכיוון טריקו.טריקו מתחמק והחוט נתקע בעמוד שהוא עמד מאחוריו.
    החוט מתלפף מסביב לעמוד וסילקון נקשר.
    הגנב שמנצל זאת קורא לטריקו:"תשתמש בדחיפה!" וטריקו רץ במהירות לעבר סילקון.סילקון מושך את עצמו אל העמוד בעזרת חוט המשי,וטריקו שלא מצליח לעצור מרוב מהירות נתקע בקיר.סילקון מסתובבת מסביב לעמוד,משתמש בקוצי רעל ופוגע בטריקו קשות.טריקו נופל מהקיר מעולף.

" טוב מאוד סילקונית , אם עדיין אש והשוטרת ג'ני לא סיימו את הקרב אני יעזור להם "
    פרישה

5. משתמש מנוסה

ספיריט:
    "אודיש אוד!" אודיש אומר ומוריד את ראשו.מתוך עליו יוצאים עלי כותרת יפיפיים המסתחררים לכיוון בויזל.
    "צא בויזל!סילון מים!" בראין מצווה עליו,ובויזל מוציא מים לפיו ומתחיל 'לטוס' דרך עלי הכותרת בעוד הוא מפוצץ כמה מהם.הוא פוגע באודיש,אך לא חזק מידי.בויזל מבולבל בגלל עלי הכותרת.אודיש משחרר מעליו ניחוח מתוק שגורם לבויזל להתבלבל חזק יותר(ניחוח מתוק לא מבלבל)

95%-תוקף בסילון מים ופוגע.(מבולבל)
    81%-תקף בעלי כותרת ומפספס חלקית.תוקף בניחוח מתוק ופוגע.
    "קדימה אודיש ! שאיבה עכשיו ! כל פעם שהוא יורה סילון מים תתחמק וכל עוד הוא עושה סוניק בום תחליק מתחת לרגלים שלו שהוא נוחת תפוס אותו בזנב בעזרת העלים שעל הראש שלך סובב אותו ותתיח אותו בקיר ! "

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

ספיריט:
    "את חושבת שתצליחי לנצח אותי בהתחקמויות כאלה?צא בויזל,פעימת מים!" בראין קורא ומצביע לכיוון אודיש,ובויזל מרים את ידיו עד חזהו,מחייך,מסובב את זנבו כמו פרופלור ובין ידיו מתחיל לאגור כדור בצבע כחול זרחני.הוא מסיים לטעון במהירות את הכדור ומוריד בכח את הכדור על הרצפה.הכדור מתפוצץ וגל ענק ועגול מופיע סביב בויזל והם מתקדמים לכיוון אודיש.אודיש לא נפגע אלא רק צוחק ומתחיל לגלוש על הגל.בויזל שהצליח לשמור על שפיותו למשך כמה שניות מבולבל שוב ועומד ליפול.

95%-תוקף בפעימת מים ופוגע.(מבולבל)
    81%-עולה על הגל.

גראנד:
    שניהם גם בדיוק סיימו את הקרב והשוטר מנסה לשים את האזיקים על הפושעים הללו,אך הם מנסים לברוח.

7. משתמש ספאמר
    Originally posted by Inuzuka-Kiba@Dec 29 2008, 10:59 AM
    אי אפשר להשאיר מאקוטו?T_T
    הפוקימון כבר אצלי?..
    אם כן:
    ===
    אוציא אותו מהפוכדור ואציג לו את עצמי בשלווה. אבדוק מה הטבע שלו בכך שאראה איך הוא מגיב אליי.

אם לא:
    אכנס למעבדה בשקט, אתיישב על כיסא ואחכה שהפרופסור ישוב.
    הגבתי בעמוד הקודם.

...

8. Retired
    Originally posted by Raichu@Dec 29 2008, 11:39 AM

גראנד:
    שניהם גם בדיוק סיימו את הקרב והשוטר מנסה לשים את האזיקים על הפושעים הללו,אך הם מנסים לברוח.
    ססילקון קששרי אותם!
    פרישה

מאקוטו:
    הגבתי אליך,אתה לא ראית?
    מאקוטו:
    כאשר אתה מציג את עצמך,הוא מושיט את ידו,וכאשר אתה לוחץ אותה הוא מנער אותה בכוח,ומעביר זרם חשמלי קטן לידך.מרוב בהלה את שולף את ידך במהירות,ואתה רואה שהוא מגחך מעט.
    זה מלפני שני הודעות שלי...

גראנד:
    סילקון משתמשת בחוטי משי והיא תופסת אותם
    "תודה" אומר לכם השוטר,ומגיש לאש את הפוכדור של איפום.
    הוא הולך,ואתם רואים שהשמש מתחילה לשקוע :אהמרמזלחזורלמרכזהפוקימוניםאהמ:

10. משתמש ספאמר
    מאקוטו:

סליחה><"
    ----

"טריק נחמד" אני אומר, |אבל תזהר לא להשאיר ככה רושם רע על אנשים." אני מרים גבה אחת.
    "בו נצא לטיול ביער, מה אתה אומר?"

11. Retired
    Originally posted by Raichu@Dec 29 2008, 11:43 AM

גראנד:
    סילקון משתמשת בחוטי משי והיא תופסת אותם
    "תודה" אומר לכם השוטר,ומגיש לאש את הפוכדור של איפום.
    הוא הולך,ואתם רואים שהשמש מתחילה לשקוע :אהמרמזלחזורלמרכזהפוקימוניםאהמ:
    לא הבנתי מה רשמת בשורה האחרונה&#33;

אבל הבנתי משהו אם מרכז פוקימנוים&#33; בוא נלך
    פרישה

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Raichu@Dec 29 2008, 11:39 AM
    ספיריט:
    "את חושבת שתצליחי לנצח אותי בהתחקמויות כאלה?צא בויזל,פעימת מים&#33;" בראין קורא ומצביע לכיוון אודיש,ובויזל מרים את ידיו עד חזהו,מחייך,מסובב את זנבו כמו פרופלור ובין ידיו מתחיל לאגור כדור בצבע כחול זרחני.הוא מסיים לטעון במהירות את הכדור ומוריד בכח את הכדור על הרצפה.הכדור מתפוצץ וגל ענק ועגול מופיע סביב בויזל והם מתקדמים לכיוון אודיש.אודיש לא נפגע אלא רק צוחק ומתחיל לגלוש על הגל.בויזל שהצליח לשמור על שפיותו למשך כמה שניות מבולבל שוב ועומד ליפול.

95%-תוקף בפעימת מים ופוגע.(מבולבל)
    81%-עולה על הגל.

" אש אש יא גולש &#33; " אני צוחקת
    " קדימה אודיש &#33; תתיז חומצה סביבו כדי שלא יזוז הרבה ומהר שאיבה &#33; "

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

13. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Raichu@Dec 29 2008, 08:05 AM
    קיסמה:
    פארפצ&#39;ד לא מוכן לחבק אותך ,והוא מתעופף ועומד מולך,מפנה את ראשו לצד וכנפיו משלובות.
    אתם ממשיכים ללכת,ומגיעים לשדה פתוח:
    אתה מסתכל סביבך ורואה 3 מאמנים(אינך יודע מהם),כמה סטארלי(),3 בנירים(),ווידל() על העץ,קאטרפי() זוחל לאיטו למטה על האדמה,ו2 וורמפלים() יושבים בצד אחד ליד השני.מה תעשה?
    אהנה מהטבע הססגוני המלא בפוקימונים כל כך מיוחדים ואחל לתקוף את הקטרפים, הם מטרה קלה.
    "צא פארפדג&#39; השתמש בנעיצת רעל&#33;" אומר לחבר שלי.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

שאלה לכולם:אתם מעדיפים שאני אקרא לכם בכינוי שלכם או בשם שלכם במשחק?
    מאקוטו:
    "אלי אלקיד&#33;" אלקיד אומר ומסובב את ידיו בהנאה,ומעל ראשו מופיעים כמה ניצוצות.
    אתם הולכים ביער ורואים המון פוקימונים:
    2 ברמי() יושבים על העצים,ישנים,אברה() קטן אוכל פרי,בולבזאור() קטן בוהה בכם,חבורה גדולה של הופיפים(),סקיפלומים() וג&#39;אמפלפים() עפים למעלה בשמיים.

גראנד:
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים.שם האחות ג&#39;וי מציעה לכם ארוחת ערב.
    אתם אוכלים,שותים והולכים לישון.
    למחרת בבוקר אתם קמים ומתארגנים ליציאה.

ספיריט:
    אודיש גולש מסביב לבויזל,ומתיז חומצה שגם גורמת לבויזל להיות מורעל.
    לאחר מכן המים מתחילים לרדת,ואודיש משתמש בשאיבה:הוא מוריד את עלי הכותרת שלו למטה,ומוציא גפנים זוהרים שמתחברים לבויזל ושואבים ממנו המון אנרגיה.
    "בויזל לא&#33;" בראין קורא "תנסה להשתמש בסוניק בום&#33;" אך בויזל שעדיין מבולבל וגם עייף מתיישב על הרצפה,מרחיב את שק הציפה שלו(מה שמסביב לצוואר שלו) ומתחיל להתיז אקדח מים לכל עבר ואודיש נפגע.בויזל יוצא מהבלבול בגלל המים שמותזים עליו כאשר הוא מפנה את ראשו למעלה.

52%(מורעל)
    78%

קיסמה:
    פארפד&#39;ג משתמש בנעיצת רעל על קאטרפי:כנפו מתחילה לזהור בוורוד-סגול זרחני,והוא מתחיל לעוף לעבר קטרפי,שנפגע ומייד מתעלף.

15. Retired
    Originally posted by Raichu@Dec 29 2008, 12:33 PM

גראנד:
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים.שם האחות ג&#39;וי מציעה לכם ארוחת ערב.
    אתם אוכלים,שותים והולכים לישון.
    למחרת בבוקר אתם קמים ומתארגנים ליציאה.
    לא אכפת לי תקרא לי איך שאתה רוצה
    -------------------------------

" תודה האחות ג&#39;וי על הכל&#33; אש שנצא ? "
    פרישה

עמוד 21 מתוך 25 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •